Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Parhaat pyyhkimisvinkit

Miten sinä pyyhit?
Parhaat pyyhkimisvinkit

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +436 (512 ääntä)
   Aika paskaa...

   Lainaa

  2. Tulos: -63 (111 ääntä)
   Joo o...

   Lainaa

  3. Tulos: -58 (104 ääntä)
   HAHAHHA

   Lainaa

  4. Tulos: +386 (464 ääntä)
   Ihan huumoripitoinen postaus, mutta onko tälläiset paskalla käynti asiat silti aivan välttämätöntä kirjoittaa facebookkiin?

   Lainaa

  5. Tulos: +11 (127 ääntä)
   en taita..

   Lainaa

  6. Tulos: +377 (401 ääntä)
   Ihanaa, etten ollut facebookin aikaan pieni lapsi. Eipähän tarvitse hävetä kaikkia näitä tällaisia juttuja, mitä vanhempani olisivat sinne laittaneet.

   Lainaa

  7. Tulos: -218 (250 ääntä)
   oikeesti menee usko pikkuhiljaa ihmisiin. onko suomalaiset näin tyhmää kansaa? kunpa olisin syntyny vaikka jenkkeihin...

   Lainaa

  8. Tulos: -79 (121 ääntä)
   Onko nyt hieman huomiohuorausta ilmassa?

   Lainaa

  9. Tulos: +74 (96 ääntä)
   Onko nämä nyt niitä ns. Arjen sankareita?

   Lainaa

  10. Tulos: -29 (43 ääntä)
   lolwut?

   Lainaa

  11. Tulos: +49 (97 ääntä)
   Ai jumaliste, nyt hei! Järki käteen näitten juttujen kanssa. Tuollaiset "riidat" vois kyllä setviä ihan sen oman puolison kanssa... Onhan se kakkaaminen juu ihan luonnollinen asia, mutta kuuluu silti kategoriaan "henkilökohtaista".

   Lainaa

  12. Tulos: -109 (159 ääntä)
   En tiä saaks täst puhuu mut must tuntuu et vesan oikee sukunimi ei oo Nieminen.... Sillä jos kattoo TOSI tarkkaan, ni näkee millee teksti ja tausta on vähä tummempii siin kohtaa.... Se on kato silleen voitu jälkeenpäin lisät siihe!

   Lainaa

  13. Puolikiero_savolainen 20.8.2013 8:29
   Tulos: -17 (55 ääntä)
   Tälläisten päivitysten takia erosin Facebookista eilissä päivänä. Näitä "Niemisiä" riitää... Suosittelen, nyt jo helpottaa!

   Lainaa

  14. Tulos: -86 (120 ääntä)
   Kuka helvetti kääntää paperin välillä?? Vesa ilmeisesti luulee olevansa hauska mutta tuo on kyllä ihan vaan sairasta.

   Lainaa

  15. Tulos: +107 (127 ääntä)
   Mitä te nyt vingutte? Eihän tämä ole "huomiohuorausta" nähnytkään. Ihan tavallista elämää vaan. Itse en mitään eritepostauksia faceen laita, mutta kyllä tämä on ymmärrettävimpiä niistä eritestatuksista, mitä joskus on nähnyt.

   Lainaa

  16. Tulos: +40 (48 ääntä)
   Ihmeellisiä kommentteja. Taisivat jotkut ottaa tuon keskustelun vähän liian vakavasti. :)

   Lainaa

  17. Tulos: -67 (87 ääntä)
   Ei vittu että on sairaita ihmisiä...

   Lainaa

  18. ihmettelijä-ismo 20.8.2013 12:16
   Tulos: -36 (74 ääntä)
   Saattaa kädet vähän haista, jos paperintaittelua ja "salaista asetta" käyttää. Tai sitten "Niemisillä" on käytössään jotain kahdeksankerroksista paperia.

   Lainaa

  19. Tulos: +70 (82 ääntä)
   iitu: En tiä saaks täst puhuu mut must tuntuu et vesan oikee sukunimi ei oo Nieminen…. Sillä jos kattoo TOSI tarkkaan, ni näkee millee teksti ja tausta on vähä tummempii siin kohtaa…. Se on kato silleen voitu jälkeenpäin lisät siihe!
   Iitu, pliis, emme kaipaa tänne toista Jessicaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +3 (53 ääntä)
   Hyi helevetti, onko ihan pakko tehdä postaus kakaransa paskalla käymisestä??

   Lainaa

  21. Tulos: +60 (78 ääntä)
   tantta: Kuka helvetti kääntää paperin välillä?? Vesa ilmeisesti luulee olevansa hauska mutta tuo on kyllä ihan vaan sairasta.
   Jos siihen paperiin ei tuu mitään korkeeta paskakerrosta ja se paperi on turvallista kääntää, niin teen sen.

   Lainaa

  22. Tulos: 0 (26 ääntä)
   jo: Ihan huumoripitoinen postaus, mutta onko tälläiset paskalla käynti asiat silti aivan välttämätöntä kirjoittaa facebookkiin?
   Pitäisikö siellä facebookissa kirjoittaa vain jostain politiikasta tmsp?

   Lainaa

  23. Tulos: -16 (46 ääntä)
   Itse bakteerikammoisena otan 10arkkia paperia pyyhin kerran ja otan uudet 10 arkkia.. Ja tämä oli erittäin tärkeä informaatio :)

   Lainaa

  24. Tulos: +38 (44 ääntä)
   erik: oikeesti menee usko pikkuhiljaa ihmisiin. onko suomalaiset näin tyhmää kansaa? kunpa olisin syntyny vaikka jenkkeihin…
   Eiköhän niitä vatipäitä löydy kaikkialta.

   Lainaa

  25. Tulos: +58 (68 ääntä)
   Säästetään luontoa, taitetaan paskapaperit. Itse katsoin kauhulla kun kaveri demonstroi miten rullaa kamalan kasan paperia kätensä ympärille vain pyyhkiäkseen yhden kerran, ja toistaa tämän kunnes toteaa perseensä puhtaaksi. Mietinkin miten se paperi loppuu niin nopeasti kotoa...

   Lainaa

  26. Tulos: +47 (55 ääntä)
   erik: oikeesti menee usko pikkuhiljaa ihmisiin. onko suomalaiset näin tyhmää kansaa? kunpa olisin syntyny vaikka jenkkeihin…
   Jenkeissähän sitä tyhmää kansaa vasta riittääkin. Eikä tämä minun mielestä mikään kamala postaus ollut, samaa luokkaa kuin "missä järjestyksessä kinkku ja juusto leivän päälle" tai "kummalta puolelta näkkileipä voidellaan". Ainoa vaan että se liittyi kakkaamiseen, hyhhyh sentään. Voisi hieman kyllä naurattaa jos joku kavereistani tuollaisen laittaisi :D

   Lainaa

  27. Tulos: +28 (46 ääntä)
   nannananna: Säästetään luontoa, taitetaan paskapaperit. Itse katsoin kauhulla kun kaveri demonstroi miten rullaa kamalan kasan paperia kätensä ympärille vain pyyhkiäkseen yhden kerran, ja toistaa tämän kunnes toteaa perseensä puhtaaksi. Mietinkin miten se paperi loppuu niin nopeasti kotoa…
   En kans käsitä näitä jotka muumioi kätensä sillä paperilla yhtä pyyhkäisyä varten. Ite kans taittelen paperia ja pyyhin moneen eri kohtaan ennen kuin otan lisää paperia. Näin siis jos paska tulee töissä, kyläpaikassa tai muualla out of home. Kotona käytän AINA bideesuihkua. Siksipä 8 rullan wc-paperipakkaus kestää monta viikkoa :) Siihen kun pyyhitään korkeintaan pissatipat tai niistetään nenä. Näin toimivat myös muut perheenjäsenet meillä.

   Lainaa

  28. Tulos: +15 (35 ääntä)
   Hetkinen... Eivätkö nämä ihmiset ole kuulleet wc-harjasta?

   Lainaa

  29. Tulos: +34 (40 ääntä)
   Tuo "salainen ase" kuullostaa oudolle. Kun rannut tulee yleensä sinne putken alkuun, missä on vesi. Niin kuka sieltä alkaa käsin mitään hinkkaamaan? :O

   Lainaa

  30. Tulos: +35 (47 ääntä)
   Ite kans taittelen. Enemmän ihmettelen kaveriani jolla oli kaiken kukkuraks kuukautiset ja se meni pissalle ja halus mut mukaan ku sillä oli joku känniavautuminen menossa. Huomasin et se otti tasan yhden arkin ja pyyhkäs sillä ja sit veti housut jalkaan. Luulis että yhdestä tulee pieninkin määrä läpi ja miten sillä saa ees kaiken pyyhittyä?

   Lainaa

  31. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Kala: Ihanaa, etten ollut facebookin aikaan pieni lapsi. Eipähän tarvitse hävetä kaikkia näitä tällaisia juttuja, mitä vanhempani olisivat sinne laittaneet.
   Kyllä ne silti aina niitä kyläilijöille kertoo, vaikka levitys ei olekaan näin laajaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +8 (14 ääntä)
   muistan, kun edesmennyt isoäitini käytti tosi säästeliäästi wc- paperin. se oli jotain serlan mistä niitä kerroksia pystyi repimään erilleen. Hän otti ehkä vaan yhden ja siitä sitten repi 4 osaan ja irroitteli niitä kerroksia toisistaan kun piti saada kuiva kohta. Ja aiavn sattumalta näin, en tarkemmin seurannnut :D

   Lainaa

  33. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Mun salainen ase jarrutusjälkiä vastaan on pari 5 arkin pituista pätkää pöntön pohjalle... ei yleensä jää paljon harjattavaa eikä paperia kulu merkitävästi enempää.

   Lainaa

  34. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Kuullu kans joistakin joilla menee tyyliin puoli rullaa vessapaperia yhdellä vessakäynnillä. Sitten ne ihmettelee, kun niille valitetaan vessapaperin tuhlauksesta, kun sitä jostain kumman syystä kuluu niin paljon... Mutta en usko, että nuita "salainen ase" ja edes vessaharjan käyttöä kannattaa vielä tuossa vaiheessa mukulalle opettaa, joka on oppimassa vasta itse pyyhkimisrituaalia. Meinaa muuten luultavasti olla ne kädet siellä pytyssä ja koko vessa ihan paskassa :D

   Lainaa

  35. Tulos: +6 (22 ääntä)
   MIKÄ TEITÄ VAIVAA???!!!! :DDD Moka oli hauska ja sit menin lukemaan noita kommentteja, no huh. Nykyään vissiin jokanen lause on huomiohuorausta, idioottimaisuutta tai vähintään tyhmyyttä... Ainaki feissarimokien kommentoijien keskuudessa :D Ja sit viel joku neropatti kommentoi ''siis must tuntuu et ton oikee sukunimi ei oo nieminen'' AAHAHAH :D:D OHO, itte holmes paikanpäällä. Toivon tosissaan että se oli vitsi :D Huh, mutta päivä lähtee mukavasti käyntiin ko tälleen vähän naurattaa heti aamusta.

   Lainaa

  36. Tulos: +21 (23 ääntä)
   erik: oikeesti menee usko pikkuhiljaa ihmisiin. onko suomalaiset näin tyhmää kansaa? kunpa olisin syntyny vaikka jenkkeihin…
   Ei se olisi tyhmyyteesi mitään auttanut silti.

   Lainaa

  37. Käsipeliin 21.8.2013 9:20
   Tulos: -5 (17 ääntä)
   Opettakaa pyyhkimään omalla kädellä. Ei kulu paperia, ja näin luonto pelastuu.. Käden voi aina pestä!

   Lainaa

  38. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Mitä hiton järkeä käyttää jotain salaista asetta pyyhkiäkseen rusketusraidat, kun wc-harja on olemassa?? Säästää luontoa, ja samalla harjan osto ei mennyt hukkaan. Ja joo, se paperi kuuluu taittaa. Ellei halua 2 kertaa viikossa ostaa uutta vessapaperipakettia.

   Lainaa

  39. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Tuossa jo edellä nimimerkki JK kertoi kuinka ISKUNVAIMENNIN toimii. Ratkaisee kaikki tämän aihepiirin ongelmat (ikävä loiskahdus, jarrutusjäljet). Eikö näitä asioita enää nykyään opeteta armeijassa?

   Lainaa

  40. Tulos: -1 (9 ääntä)
   tantta: Kuka helvetti kääntää paperin välillä?? Vesa ilmeisesti luulee olevansa hauska mutta tuo on kyllä ihan vaan sairasta.
   Niinpä! Oli kyllä ensimmäinen kerta kun tällaista kuulen. Yhtä hyödyllinen riita kuin kummalle puolelle näkkäriä pistät voita. Jokainen tyylillään

   Lainaa

  41. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Minä käytän "salaisena aseena" bideesuihkua. Eli pesen paineella ne raidat pöntöstä.

   Lainaa

  42. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Wtf kuka hankaa vessanpönttöä jollain paperipatukalla? Tossahan on aika suuri riski, että kun se osuu kosteeseen vessanreunaan, kosteus kulkee paperia pitkin koko matkan käteen. Ei kuulosta erityisen hygieeniselta. Itse suihkutan jäljet alasuihkulla pois tai sitten käytän sitä vessaharjaa. Ei mee paperiakaan hukkaan.

   Lainaa

  43. Tulos: +7 (9 ääntä)
   erik: onko suomalaiset näin tyhmää kansaa? kunpa olisin syntyny vaikka jenkkeihin…
   Ja ihanko tosissasi uskot ettei sieltä USA:n yli 300 miljoonaisesta kansasta löydy yhtään yhtä "tyhmiä" ihmisiä kuin täältä Suomesta? Lisäksi, joku vähän fiksumpi ihminen saattaisi hoksata, ettei ole pakko SYNTYÄ jenkkeihin sinne päästäkseen. Sinne voi lähteä ihan syntymän jälkeenkin niin että eipä muuta kuin laukkuja pakkaamaan...

   Lainaa

  44. Puolikiero_savolainen 23.8.2013 17:14
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   ansku: Ja ihanko tosissasi uskot ettei sieltä USA:n yli 300 miljoonaisesta kansasta löydy yhtään yhtä “tyhmiä” ihmisiä kuin täältä Suomesta? Lisäksi, joku vähän fiksumpi ihminen saattaisi hoksata, ettei ole pakko SYNTYÄ jenkkeihin sinne päästäkseen. Sinne voi lähteä ihan syntymän jälkeenkin niin että eipä muuta kuin laukkuja pakkaamaan…
   Koitapas saada työlupa USA:sta ilman että sinut on kutsuttu sinne jonkun yrityksen toimesta. Ei sinne ihan noin vain "lähdetä", jos meinaa siellä elämää rakentaa.

   Lainaa

  45. Tulos: -19 (25 ääntä)
   Tuota siis MITÄ? Tämäkö ei ollut älytön absurdi vitsi vaan väitätte että on muka oikeasti olemassa ihmisiä jotka SAMALLA paperilla pyyhkivät useammin kuin kerran? Eihän tuollaista voi olla. Samanlainen läppä kuin se amerikkalaisten leffojen jossa jää muka housuista roikkumaan pätkä vessapaperia, ihan kuin joku muka ei repisi sopivia annospaloja vaan katkaisisi paperin vasta ihan lopuksi. Just. Tokihan kaikki tekee siis näin; rullasta otetaan 2 tai 3 arkkia pitkä pätkä joka taitellaan arkin levyiseksi, eli kädessä on siis yhden arkin kokoinen pala joka on 2 tai kolme arkkia paksu. Sillä vedetään KERRAN jonka jälkeen se pudotetaan pönttöön. Tämä toistetaan kunnes alkaa tuntua kuivalta, jolloin aletaan katsomaan paperiin jäävää jälkeä ja hommaa toistetaan kunnes paperiin ei jää enää mitään. Duh en usko että kukaan tekee tuota mitenkään toisin.

   Lainaa

  46. Vilhelmiina 24.8.2013 22:57
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Persuksen voi myös pestä bideellä ja vain kuivata paperilla. Hygieenisempää!

   Lainaa

  47. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Kommenteissa päästiinkin sitten ennätyksellisen äkkiä perseen pyyhkimisestä ameriikan mantereen työlupiin. Bideesuihku, eli kaunokirjallisemmin pillupuhelin on kova sana, hygieenisempi ja tuntuukin ihan höpöltä. Sillä voi myös pestä pöntön ja kaiken muun olennaisen, tai ihan vain omaksi ilokseen ruiskia ympäri anopin vessaa. Jos välttämättä tahtoo tunkea omaan rakkaaseen rectum intestinumiin pari paperinpalaa, niin sen voi suorittaa jälkitarkastuksena, mikäli epävarmuus yhä kaivelee. Suosittelen!

   Lainaa

  48. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Aika erikoista miten ihmiset pelkäävät saavansa bakteereja pyllyä pyyhkiessä tai pönttöä rassatessa. Itsehän vessassa käynnin päätteeksi PESEN KÄTENI ja käytän saippuaa. p.s. Vesa on hieno isä

   Lainaa

  49. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Oonki miettinyt miks tuo laskutuksen Nieminen huutaa välillä vessassa "heii" tai "jess" tms..

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Kuka hullu vessapaperia taittelee, kun sen voi kääntää ja käyttää toisenkin puolen!

   Lainaa

  51. Joku Nakki 5.1.2017 14:07
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Mun pikkuveljen tapa on että ota 10 palan mittainen pätkä paperia ja hiissaa sitä edestakasin kunnes tulee puhdasta

   Lainaa

  52. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Teppo: Tuota siis MITÄ? Tämäkö ei ollut älytön absurdi vitsi vaan väitätte että on muka oikeasti olemassa ihmisiä jotka SAMALLA paperilla pyyhkivät useammin kuin kerran? Eihän tuollaista voi olla. Samanlainen läppä kuin se amerikkalaisten leffojen jossa jää muka housuista roikkumaan pätkä vessapaperia, ihan kuin joku muka ei repisi sopivia annospaloja vaan katkaisisi paperin vasta ihan lopuksi. Just. Tokihan kaikki tekee siis näin; rullasta otetaan 2 tai 3 arkkia pitkä pätkä joka taitellaan arkin levyiseksi, eli kädessä on siis yhden arkin kokoinen pala joka on 2 tai kolme arkkia paksu. Sillä vedetään KERRAN jonka jälkeen se pudotetaan pönttöön. Tämä toistetaan kunnes alkaa tuntua kuivalta, jolloin aletaan katsomaan paperiin jäävää jälkeä ja hommaa toistetaan kunnes paperiin ei jää enää mitään. Duh en usko että kukaan tekee tuota mitenkään toisin.
   No kyllä tekee. Siten että ottaa bideesuihkun käteen ja laskee paineella vettä perättimeen niinkauan että tuntuu puhtaalta. Sitten kuivataan paperilla. Siten se tehdään. Jos nimittäin haluaa olla puhdas. Itseäni inhottaa tuollainen paperin kanssa pelaaminen, pyyhittekö te kuivalla paperilla muualtakin paskatahrat? Jos vaikka lokki paskii kädelle fillaroidessa niin kuivalla paprulla vaan pois ja sillä hyvä? Tai jos kaadut ja käsi läsähtää koiranpaskaan. Ei vettä, paperia vaan? Hyi. Mahtaa olla aromikkaat persvaot teikäläisillä.

   Lainaa

  53. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Suurin osa maailman ihmisistä ei hiero paskaista persettään kuivalla paperilla, tässäkin asiassa saa hävetä ja kärsiä omaa suomalaisuuttaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vessapaperi, vessa, pyyhkiä, paperi, pönttö, lapsi