Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kohtaamisia kaupoilla, osa 32

  Onko 13 vuotta vanhassa kännykässä vielä takuuta jäljellä?
  Suurenna näkymä
  Kohtaamisia kaupoilla, osa 32

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 39 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +390 (414 ääntä)
   Saikohan löytäjä pitää ne housutkin

   Lainaa

  2. Tulos: -276 (484 ääntä)
   vuoden äiti -ehdokas liikenteessä taas.. miten joku voi unohtaa oman lapsensa vessaan?

   Lainaa

  3. Tulos: +267 (421 ääntä)
   purrnau: vuoden äiti -ehdokas liikenteessä taas.. miten joku voi unohtaa oman lapsensa vessaan?
   Ei se lapsi ollut vessassa....

   Lainaa

  4. Tulos: -61 (165 ääntä)
   Minä: Ei se lapsi ollut vessassa….
   Tosiaan tosta sais semmosen kuvan, että se muksu oli vessassa ja äiti jossain kaukana. Mutta siis nii, eiköhän tos tosiaan tarkotettu, että äiti ja lapsi olivat kumpikin kaukana vessasta, kaupassa. Mutta kuinka kaukana ne oli sitten toisistaan, jos äiti ei tajunnut, että oma lapsi huutaa? Vai tiesköhän ne toisistaa mitään? Äiti varmaan ajatellu, että mitäs helvettiä se meidän Irmeli tääl tekee.

   Lainaa

  5. Tulos: +570 (600 ääntä)
   Toka on feikki, koska nokia 3310 ei tarvitse koskaan huoltoa

   Lainaa

  6. Puolikiero_savolainen 29.8.2013 8:09
   Tulos: +312 (328 ääntä)
   Aika veijarin oloinen tämä nuori herra, jolla oli ylimääräistä pätäkkää! Näitä näkee aina joskus, joskus aikoinaan nimittäin tuli liikkeeseen (jossa myytiin alalle arvokkaita merkkejä) just ehkä 18 vuotta täyttänyt nuori mies ja pyysi seuraamaaan häntä. Se näytti aina sormella "toi, toi, toi" ja minä kirjasin perässä. Maksoi sellaisella kortilla, jota ei ihan kaikilta löydy ja ei tingannut euron euroa.Tuli muuten viikon myynnit sinä päivänä.

   Lainaa

  7. Tulos: +89 (117 ääntä)
   Iidan tapaus kuvastaa mainiosti sitä, miksi en itse haluaisi asiakaspalvelutöissä toimia. Monet ihmiset kun eivät ymmärrä, että on sääntöjä joiden mukaan pelataan - ja ne säännöt koskevat kaikkia. Jo kesätöiden puitteissa on tullut vastaan kaikenlaisia ihmisperseitä, bessewissereitä, kaikesta valittavia häiriköitä ja niitä, jotka luulevat ansaitsevansa joitakin erityisoikeuksia koska __________. Ja sokerina pohjalla yksi vapaamuurareiden ja Suomen hallituksen salaliittoa ja salamurhaajia pakeneva messias. Ja onpa muuten tosijuttu! Asiakaspalvelutyössä saa olla kyllä kieli keskellä suuta ja maltti on valttia! Pauliina näyttää pärjäävän vallan hyvin. :)

   Lainaa

  8. Tulos: -113 (141 ääntä)
   Ukolla on niin hyvin rahaa, että voi heittää 50 e menemään, mutta myyjälle voi antaa "vain" 10 e tipin?

   Lainaa

  9. Tulos: +207 (217 ääntä)
   Minä: Ei se lapsi ollut vessassa….
   Tai jos se lapsi oli mennyt vessaan ilmoittamatta siitä äidilleen. Aika isotkin lapset voi huudella vanhempiaan pyyhkimään...

   Lainaa

  10. Tulos: -56 (88 ääntä)
   Oho oho, joku lähiösankari ottanut pikavippiä ja pistää vaatekaupassa vähän pröystäillen!

   Lainaa

  11. Tulos: +235 (261 ääntä)
   purrnau: vuoden äiti -ehdokas liikenteessä taas.. miten joku voi unohtaa oman lapsensa vessaan?
   Tulee ihan mieleen se moka, missä nainen flippas siitä, että lapsi oli piilosleikissä mennyt ruokakomeroon ja nukahtanut sinne. Aika monella tuntuu olevan sellainen käsitys, että lapsi menee rikki tai katoaa taivaan tuuliin, jos sen hetkeksi päästää silmistään.

   Lainaa

  12. Tulos: +126 (132 ääntä)
   jokuraja: Tulee ihan mieleen se moka, missä nainen flippas siitä, että lapsi oli piilosleikissä mennyt ruokakomeroon ja nukahtanut sinne. Aika monella tuntuu olevan sellainen käsitys, että lapsi menee rikki tai katoaa taivaan tuuliin, jos sen hetkeksi päästää silmistään.
   Joo, ihan jauhosäkkiin saattoi tukehtua se lapsi :D

   Lainaa

  13. Tulos: -34 (44 ääntä)
   noloko ees toi vika ::Dd

   Lainaa

  14. Tulos: +126 (148 ääntä)
   huijausta, nokia 3310 ei voi mennä rikki ikinä

   Lainaa

  15. Tulos: +86 (106 ääntä)
   Minä: Ei se lapsi ollut vessassa….
   Mä sain tosta kyllä sen käsityksen että se lapsi oli vessassa. "kaupassa, kun jossakin kaukana vessasta lapsi huutaa..." Toki ton voi käsittää kahdella tavalla. Että joko se lapsi on kaukana olevassa vessassa (niin kuin minusta vaikuttaa loogisemmalta kokonaisuuteen nähden) tai sitten lapsi oli vessasta kaukana. Selkeempi toi lause olisi jos se ei olisi "vessasta lapsi huutaa" vaan "lapsi huutaa vessasta". Silloin ei jäisi tulkinnanvaraa että oliko lapsi kaukana olevassa vessassa vai vessasta kaukana.

   Lainaa

  16. Tulos: +69 (77 ääntä)
   Karitan tarinahan ei kerro, olivatko he sellaisessa kaupassa, jossa myydään kylpyhuonekalusteita. Tällöinhän olisi varsin ymmärrettävää, että lapsi ei ymmärrä eroa oikeaan vessaan. Tämä mysteeri on selvitettävä!

   Lainaa

  17. Tulos: +50 (66 ääntä)
   Toi rahatyyppi kaupassa tais olla just voittanut lotossa tai jotain. Nimittäin oikeasti rikkaat, jotka itse ansaitsevat rahansa, eivät ole noin anteliaita. :p

   Lainaa

  18. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Nokia 3310 on kuuminta hottia!

   Lainaa

  19. Tulos: -25 (53 ääntä)
   "jossain kaukana vessasta lapsi huutaa..." Eli lapsi ei todellakaan ollut vessassa vaan KAUKANA siitä..

   Lainaa

  20. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Karita tule selventämään mitä tarkoitit!

   Lainaa

  21. Tulos: -27 (59 ääntä)
   Ööh, ton äidin pointtihan tos nimenomaan on et se naureskeli kun jonkun penska huuteli KAUKANA VESSASTA. Et jonku penska tehny tarpeensa muualle kuin sinne minne olisi pitänyt. Kunnes tajusi, että se oli oma kersa. Mitä hauskaa siinä olis ollu, jos sen penska olis huudellu vessasta, et tuu pyyhkii??

   Lainaa

  22. Tulos: +26 (40 ääntä)
   TAI ehkä sekä äiti että lapsi olivat siinä kaupan vessassa? Eri kopeissa, kaukana toisistaan? Kun tätä tilannetta nyt kerran pohditaan täällä monilta eri kanteilta.

   Lainaa

  23. Tulos: +28 (56 ääntä)
   Np kyllähän se pentu ny oli siä vessassa joka oli kaukana. Pöljät.

   Lainaa

  24. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Tais vaan kuiteski olla Nokiasta akku loppu, kyllähän 3310 kestää.

   Lainaa

  25. Tulos: +37 (49 ääntä)
   Voitteko nyt hyväksyä, että suomen sanajärjestys on vapaa ja siksi jotkut virkkeet voivat olla monitulkintaisia? Tolla virkkeellä on kaksi kieliopillisesti täysin oikeaa merkitystä, eikä me voida tietää kumpi niistä on oikea, jos kirjoittaja ei tule tänne sitä selventämään.

   Lainaa

  26. Tulos: +61 (65 ääntä)
   Tämäkin kielioppi / oliko lapsi vessassa vai ei - vääntö olisi vältetty välimerkkien oikealla käytöllä. Vertaa "Jossakin, kaukana vessasta lapsi huutaa..." ja "Jossakin kaukana, vessasta lapsi huutaa.." (erikoinen sanajärjestely mutta periaatteessa ihan oikein). Arvostakaa pilkkua ihmiset! Älkää sen nussintaa, mutta sen (oikein)käyttöä kirjoittaessanne!

   Lainaa

  27. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Hehe ylimmässä jutussa oleva nuoriherra sai kyllä minut hyvälle tuulelle :)

   Lainaa

  28. Tulos: +33 (35 ääntä)
   tipu: Tämäkin kielioppi / oliko lapsi vessassa vai ei – vääntö olisi vältetty välimerkkien oikealla käytöllä. Vertaa “Jossakin, kaukana vessasta lapsi huutaa…” ja “Jossakin kaukana, vessasta lapsi huutaa..” (erikoinen sanajärjestely mutta periaatteessa ihan oikein). Arvostakaa pilkkua ihmiset! Älkää sen nussintaa, mutta sen (oikein)käyttöä kirjoittaessanne!
   Jo sitä pilkkua halutaan käyttää oikein, se menisi näin: “Jossakin, kaukana vessasta, lapsi huutaa…” ja “Jossakin kaukana, vessasta lapsi huutaa..”. Eli vielä yksi pilkku lisää. "Jossakin huutaa lapsi" on päälause ja "kaukana vessasta" tarkentaa hieman sitä jossakin -sijaintia.

   Lainaa

  29. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Uuuh Nokia 3310. Klassikko!

   Lainaa

  30. Tulos: +8 (12 ääntä)
   zibadizup: Iidan tapaus kuvastaa mainiosti sitä, miksi en itse haluaisi asiakaspalvelutöissä toimia. Monet ihmiset kun eivät ymmärrä, että on sääntöjä joiden mukaan pelataan – ja ne säännöt koskevat kaikkia. Jo kesätöiden puitteissa on tullut vastaan kaikenlaisia ihmisperseitä, bessewissereitä, kaikesta valittavia häiriköitä ja niitä, jotka luulevat ansaitsevansa joitakin erityisoikeuksia koska __________. Jasokerina pohjalla yksi vapaamuurareiden ja Suomen hallituksen salaliittoa ja salamurhaajia pakeneva messias. Ja onpa muuten tosijuttu! Asiakaspalvelutyössä saa olla kyllä kieli keskellä suuta ja maltti on valttia! Pauliina näyttää pärjäävän vallan hyvin.
   Itellä hauskin kun olin prismassa esittelemässä axea ja joku mummeli tuli avautumaan että finlandia-tiiviste on poistunut markkinoilta kilpailijan toimesta. Että se oli niin hyvää että kilpailija siis tahallaan pelas sen pois markkinoilta. Toisessa prismassa selvisi sitten kotiviinihyllyllä että tämä finlandia tosiaan on kaljatiivistettä, ja kyseisessä prismassa sitä tosiaan oli. Että oiskohan vaan loppunu hyllystä siellä...

   Lainaa

  31. mietimpä vain 30.8.2013 22:04
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Vessassa se on ollu ja kieliopista viis. Tuskin tätäkään on suunniteltu niin, että se on julkaisukelpoinen myös feissarimokiin. Nauretaan me muut vaan muiden kommelluksille.

   Lainaa

  32. Arthur Brown 30.8.2013 22:35
   Tulos: -2 (46 ääntä)
   Jos Iida olisi pelannut tilanteen toisin, olisi tapahtunut seuraavat asiat: 1. Asiakkaalla olisi ilmainen Nokian huippuluuri 2. Liikkellä olisi ollut paljon ilmaista mainosta 3. Nokialla olisi ollut paljon ilmaista positiivista mainosta 4. Iidalla hyvä merkintä CVssä (+ mahdollinen Noksun luuri) 5. Kaikilla olisi ollut hyvä mieli, paitsi kilpailijoilla Eli olisi vastannut: – Hei, annas yhteystiedot niin kysyn pomolta ja Nokialta, että mitäs tälle luurillesi voi tehdä. Soitto Nokialle, pieni vinkki Ilta-lööppeihin ja meillä olisi pieni satutarina otsikoissa.

   Lainaa

  33. Tulos: +35 (47 ääntä)
   Arthur Brown: Jos Iida olisi pelannut tilanteen toisin, olisi tapahtunut seuraavat asiat: 1. Asiakkaalla olisi ilmainen Nokian huippuluuri 2. Liikkellä olisi ollut paljon ilmaista mainosta 3. Nokialla olisi ollut paljon ilmaista positiivista mainosta 4. Iidalla hyvä merkintä CVssä (+ mahdollinen Noksun luuri) 5. Kaikilla olisi ollut hyvä mieli, paitsi kilpailijoilla Eli olisi vastannut: – Hei, annas yhteystiedot niin kysyn pomolta ja Nokialta, että mitäs tälle luurillesi voi tehdä. Soitto Nokialle, pieni vinkki Ilta-lööppeihin ja meillä olisi pieni satutarina otsikoissa.
   Ööh.. wtf?

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (28 ääntä)
   Pikkurapu: Ööh.. wtf?
   Eli siis, Nokia olisi saanut hyvää mainosta koska heidän puhelimet kestävät 13 vuotta. Nokia mainosmoelessä sitten lahjoittaa asiakkaalle uuden luurin vanhan tilalle, koska eihän sitä nyt vittu aleta korjaamaan 13 vuotiasta puhelinta. Ida olis saanu pomolta kehuja koska toimipiste jossa hän toimi olisi saanut myös ilmaista mainosta jos he olisivat vinkanneet esim. Iltapaskalle että Nokian puhelimet ovat näin kestäviä. Ida olisi saanut huvän merkinnän omaan CV:hen koska osoitti aloitekykyä ja kekseliäisyyttä. Vitun vaikea tajuta, eikö?

   Lainaa

  35. hesushiiros 1.9.2013 21:42
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Tepi: Eli siis, Nokia olisi saanut hyvää mainosta koska heidän puhelimet kestävät 13 vuotta. Nokia mainosmoelessä sitten lahjoittaa asiakkaalle uuden luurin vanhan tilalle, koska eihän sitä nyt vittu aleta korjaamaan 13 vuotiasta puhelinta. Ida olis saanu pomolta kehuja koska toimipiste jossa hän toimi olisi saanut myös ilmaista mainosta jos he olisivat vinkanneet esim. Iltapaskalle että Nokian puhelimet ovat näin kestäviä. Ida olisi saanut huvän merkinnän omaan CV:hen koska osoitti aloitekykyä ja kekseliäisyyttä. Vitun vaikea tajuta, eikö?
   ehkä joka toisella on joku vähintään 10v vanha toimiva nokian luuri kaapin pohjalla, ei toi sentään noin ihmeellistä oo, että mainosjipoks kääntäis tän homman!

   Lainaa

  36. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Minusta tuo ekan "mokan" tyyppi kuulostaa vähän maaniselta. Olen saanut vierestä todistaa, kun kaksisuuntaisen mielialahäiriön maniavaiheessa oleva tekee vastaavia tempauksia, jakelee rahaa ympäriinsä ja unohtelee tavaroita, höpöttää kaikille vastaantulijoille ja myy vaikka vaatteet yltään. Se voi näyttää ulkopuolisilta hauskalta, mutta tyyppi on kovissa veloissa ja jatkuvassa tapaturmavaarassa toilailujensa takia.

   Lainaa

  37. Mitä vittua 28.9.2013 18:26
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Naikkonen, ikävää että olet tuollaista joutunut todistaa. Nyt käy poikaa sääliksi, eikä ookkaa hauska/hyvä fiilis. Toisaalta.. Miä aattelet et se on vaa rikas ja lahjottaa mullekki joskus 10e :P

   Lainaa

  38. Tulos: -13 (15 ääntä)
   Näin monta kommenttia Karitan juttuun eikä ketään huolestuta se ettei äiti tunnista oman lapsensa ääntä. Ymmärrän jos on vajaa viikko sitten hankittu adoptiolapsi, mutta kyllä oman lapsen äänen tunnistaa missä vaan, on sitä sen verran joutunut kuuntelemaan sekä itkun, huudon että puheen muodossa siihen mennessä että lapsi on oppinut sanomaan: "äiti tuu pyyhkimään, mulla tuli kakka".

   Lainaa

  39. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Vanha moka, mutta pakko kommentoida. Siis sehän on selvä, että lapsi on ollut vessassa, mikä on ollut kaukana. "Äiti. tuu pyyhkimään, mulla tuli kakka", housuunko te kuvittelitte sen tekevän sen?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Nokia, 3310, takuu, huolto, takuuhuolto, kännykkä, vessa, kauppa, lapsi, housut, kassa