Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 32

Onko 13 vuotta vanhassa kännykässä vielä takuuta jäljellä?
Kohtaamisia kaupoilla, osa 32

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 39 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +409 (433 ääntä)
      Saikohan löytäjä pitää ne housutkin

      Lainaa

    2. Tulos: -303 (515 ääntä)
      vuoden äiti -ehdokas liikenteessä taas.. miten joku voi unohtaa oman lapsensa vessaan?

      Lainaa

    3. Tulos: +279 (449 ääntä)
      purrnau: vuoden äiti -ehdokas liikenteessä taas.. miten joku voi unohtaa oman lapsensa vessaan?
      Ei se lapsi ollut vessassa....

      Lainaa

    4. Tulos: -69 (175 ääntä)
      Minä: Ei se lapsi ollut vessassa….
      Tosiaan tosta sais semmosen kuvan, että se muksu oli vessassa ja äiti jossain kaukana. Mutta siis nii, eiköhän tos tosiaan tarkotettu, että äiti ja lapsi olivat kumpikin kaukana vessasta, kaupassa. Mutta kuinka kaukana ne oli sitten toisistaan, jos äiti ei tajunnut, että oma lapsi huutaa? Vai tiesköhän ne toisistaa mitään? Äiti varmaan ajatellu, että mitäs helvettiä se meidän Irmeli tääl tekee.

      Lainaa

    5. Tulos: +594 (624 ääntä)
      Toka on feikki, koska nokia 3310 ei tarvitse koskaan huoltoa

      Lainaa

    6. Puolikiero_savolainen 29.8.2013 8:09
      Tulos: +327 (345 ääntä)
      Aika veijarin oloinen tämä nuori herra, jolla oli ylimääräistä pätäkkää! Näitä näkee aina joskus, joskus aikoinaan nimittäin tuli liikkeeseen (jossa myytiin alalle arvokkaita merkkejä) just ehkä 18 vuotta täyttänyt nuori mies ja pyysi seuraamaaan häntä. Se näytti aina sormella "toi, toi, toi" ja minä kirjasin perässä. Maksoi sellaisella kortilla, jota ei ihan kaikilta löydy ja ei tingannut euron euroa.Tuli muuten viikon myynnit sinä päivänä.

      Lainaa

    7. Tulos: +96 (126 ääntä)
      Iidan tapaus kuvastaa mainiosti sitä, miksi en itse haluaisi asiakaspalvelutöissä toimia. Monet ihmiset kun eivät ymmärrä, että on sääntöjä joiden mukaan pelataan - ja ne säännöt koskevat kaikkia. Jo kesätöiden puitteissa on tullut vastaan kaikenlaisia ihmisperseitä, bessewissereitä, kaikesta valittavia häiriköitä ja niitä, jotka luulevat ansaitsevansa joitakin erityisoikeuksia koska __________. Ja sokerina pohjalla yksi vapaamuurareiden ja Suomen hallituksen salaliittoa ja salamurhaajia pakeneva messias. Ja onpa muuten tosijuttu! Asiakaspalvelutyössä saa olla kyllä kieli keskellä suuta ja maltti on valttia! Pauliina näyttää pärjäävän vallan hyvin. :)

      Lainaa

    8. Tulos: -122 (150 ääntä)
      Ukolla on niin hyvin rahaa, että voi heittää 50 e menemään, mutta myyjälle voi antaa "vain" 10 e tipin?

      Lainaa

    9. Tulos: +222 (232 ääntä)
      Minä: Ei se lapsi ollut vessassa….
      Tai jos se lapsi oli mennyt vessaan ilmoittamatta siitä äidilleen. Aika isotkin lapset voi huudella vanhempiaan pyyhkimään...

      Lainaa

    10. Tulos: -66 (100 ääntä)
      Oho oho, joku lähiösankari ottanut pikavippiä ja pistää vaatekaupassa vähän pröystäillen!

      Lainaa

    11. Tulos: +247 (273 ääntä)
      purrnau: vuoden äiti -ehdokas liikenteessä taas.. miten joku voi unohtaa oman lapsensa vessaan?
      Tulee ihan mieleen se moka, missä nainen flippas siitä, että lapsi oli piilosleikissä mennyt ruokakomeroon ja nukahtanut sinne. Aika monella tuntuu olevan sellainen käsitys, että lapsi menee rikki tai katoaa taivaan tuuliin, jos sen hetkeksi päästää silmistään.

      Lainaa

    12. Tulos: +136 (142 ääntä)
      jokuraja: Tulee ihan mieleen se moka, missä nainen flippas siitä, että lapsi oli piilosleikissä mennyt ruokakomeroon ja nukahtanut sinne. Aika monella tuntuu olevan sellainen käsitys, että lapsi menee rikki tai katoaa taivaan tuuliin, jos sen hetkeksi päästää silmistään.
      Joo, ihan jauhosäkkiin saattoi tukehtua se lapsi :D

      Lainaa

    13. Tulos: -34 (50 ääntä)
      noloko ees toi vika ::Dd

      Lainaa

    14. Tulos: +129 (155 ääntä)
      huijausta, nokia 3310 ei voi mennä rikki ikinä

      Lainaa

    15. Tulos: +93 (115 ääntä)
      Minä: Ei se lapsi ollut vessassa….
      Mä sain tosta kyllä sen käsityksen että se lapsi oli vessassa. "kaupassa, kun jossakin kaukana vessasta lapsi huutaa..." Toki ton voi käsittää kahdella tavalla. Että joko se lapsi on kaukana olevassa vessassa (niin kuin minusta vaikuttaa loogisemmalta kokonaisuuteen nähden) tai sitten lapsi oli vessasta kaukana. Selkeempi toi lause olisi jos se ei olisi "vessasta lapsi huutaa" vaan "lapsi huutaa vessasta". Silloin ei jäisi tulkinnanvaraa että oliko lapsi kaukana olevassa vessassa vai vessasta kaukana.

      Lainaa

    16. Tulos: +74 (86 ääntä)
      Karitan tarinahan ei kerro, olivatko he sellaisessa kaupassa, jossa myydään kylpyhuonekalusteita. Tällöinhän olisi varsin ymmärrettävää, että lapsi ei ymmärrä eroa oikeaan vessaan. Tämä mysteeri on selvitettävä!

      Lainaa

    17. Tulos: +52 (72 ääntä)
      Toi rahatyyppi kaupassa tais olla just voittanut lotossa tai jotain. Nimittäin oikeasti rikkaat, jotka itse ansaitsevat rahansa, eivät ole noin anteliaita. :p

      Lainaa

    18. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Nokia 3310 on kuuminta hottia!

      Lainaa

    19. Tulos: -34 (62 ääntä)
      "jossain kaukana vessasta lapsi huutaa..." Eli lapsi ei todellakaan ollut vessassa vaan KAUKANA siitä..

      Lainaa

    20. Tulos: +54 (54 ääntä)
      Karita tule selventämään mitä tarkoitit!

      Lainaa

    21. Tulos: -34 (68 ääntä)
      Ööh, ton äidin pointtihan tos nimenomaan on et se naureskeli kun jonkun penska huuteli KAUKANA VESSASTA. Et jonku penska tehny tarpeensa muualle kuin sinne minne olisi pitänyt. Kunnes tajusi, että se oli oma kersa. Mitä hauskaa siinä olis ollu, jos sen penska olis huudellu vessasta, et tuu pyyhkii??

      Lainaa

    22. Tulos: +27 (45 ääntä)
      TAI ehkä sekä äiti että lapsi olivat siinä kaupan vessassa? Eri kopeissa, kaukana toisistaan? Kun tätä tilannetta nyt kerran pohditaan täällä monilta eri kanteilta.

      Lainaa

    23. Tulos: +32 (60 ääntä)
      Np kyllähän se pentu ny oli siä vessassa joka oli kaukana. Pöljät.

      Lainaa

    24. Tulos: +28 (36 ääntä)
      Tais vaan kuiteski olla Nokiasta akku loppu, kyllähän 3310 kestää.

      Lainaa

    25. Tulos: +39 (53 ääntä)
      Voitteko nyt hyväksyä, että suomen sanajärjestys on vapaa ja siksi jotkut virkkeet voivat olla monitulkintaisia? Tolla virkkeellä on kaksi kieliopillisesti täysin oikeaa merkitystä, eikä me voida tietää kumpi niistä on oikea, jos kirjoittaja ei tule tänne sitä selventämään.

      Lainaa

    26. Tulos: +65 (73 ääntä)
      Tämäkin kielioppi / oliko lapsi vessassa vai ei - vääntö olisi vältetty välimerkkien oikealla käytöllä. Vertaa "Jossakin, kaukana vessasta lapsi huutaa..." ja "Jossakin kaukana, vessasta lapsi huutaa.." (erikoinen sanajärjestely mutta periaatteessa ihan oikein). Arvostakaa pilkkua ihmiset! Älkää sen nussintaa, mutta sen (oikein)käyttöä kirjoittaessanne!

      Lainaa

    27. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Hehe ylimmässä jutussa oleva nuoriherra sai kyllä minut hyvälle tuulelle :)

      Lainaa

    28. Tulos: +37 (39 ääntä)
      tipu: Tämäkin kielioppi / oliko lapsi vessassa vai ei – vääntö olisi vältetty välimerkkien oikealla käytöllä. Vertaa “Jossakin, kaukana vessasta lapsi huutaa…” ja “Jossakin kaukana, vessasta lapsi huutaa..” (erikoinen sanajärjestely mutta periaatteessa ihan oikein). Arvostakaa pilkkua ihmiset! Älkää sen nussintaa, mutta sen (oikein)käyttöä kirjoittaessanne!
      Jo sitä pilkkua halutaan käyttää oikein, se menisi näin: “Jossakin, kaukana vessasta, lapsi huutaa…” ja “Jossakin kaukana, vessasta lapsi huutaa..”. Eli vielä yksi pilkku lisää. "Jossakin huutaa lapsi" on päälause ja "kaukana vessasta" tarkentaa hieman sitä jossakin -sijaintia.

      Lainaa

    29. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Uuuh Nokia 3310. Klassikko!

      Lainaa

    30. Tulos: +8 (12 ääntä)
      zibadizup: Iidan tapaus kuvastaa mainiosti sitä, miksi en itse haluaisi asiakaspalvelutöissä toimia. Monet ihmiset kun eivät ymmärrä, että on sääntöjä joiden mukaan pelataan – ja ne säännöt koskevat kaikkia. Jo kesätöiden puitteissa on tullut vastaan kaikenlaisia ihmisperseitä, bessewissereitä, kaikesta valittavia häiriköitä ja niitä, jotka luulevat ansaitsevansa joitakin erityisoikeuksia koska __________. Jasokerina pohjalla yksi vapaamuurareiden ja Suomen hallituksen salaliittoa ja salamurhaajia pakeneva messias. Ja onpa muuten tosijuttu! Asiakaspalvelutyössä saa olla kyllä kieli keskellä suuta ja maltti on valttia! Pauliina näyttää pärjäävän vallan hyvin.
      Itellä hauskin kun olin prismassa esittelemässä axea ja joku mummeli tuli avautumaan että finlandia-tiiviste on poistunut markkinoilta kilpailijan toimesta. Että se oli niin hyvää että kilpailija siis tahallaan pelas sen pois markkinoilta. Toisessa prismassa selvisi sitten kotiviinihyllyllä että tämä finlandia tosiaan on kaljatiivistettä, ja kyseisessä prismassa sitä tosiaan oli. Että oiskohan vaan loppunu hyllystä siellä...

      Lainaa

    31. mietimpä vain 30.8.2013 22:04
      Tulos: +8 (14 ääntä)
      Vessassa se on ollu ja kieliopista viis. Tuskin tätäkään on suunniteltu niin, että se on julkaisukelpoinen myös feissarimokiin. Nauretaan me muut vaan muiden kommelluksille.

      Lainaa

    32. Arthur Brown 30.8.2013 22:35
      Tulos: -10 (56 ääntä)
      Jos Iida olisi pelannut tilanteen toisin, olisi tapahtunut seuraavat asiat: 1. Asiakkaalla olisi ilmainen Nokian huippuluuri 2. Liikkellä olisi ollut paljon ilmaista mainosta 3. Nokialla olisi ollut paljon ilmaista positiivista mainosta 4. Iidalla hyvä merkintä CVssä (+ mahdollinen Noksun luuri) 5. Kaikilla olisi ollut hyvä mieli, paitsi kilpailijoilla Eli olisi vastannut: – Hei, annas yhteystiedot niin kysyn pomolta ja Nokialta, että mitäs tälle luurillesi voi tehdä. Soitto Nokialle, pieni vinkki Ilta-lööppeihin ja meillä olisi pieni satutarina otsikoissa.

      Lainaa

    33. Tulos: +40 (52 ääntä)
      Arthur Brown: Jos Iida olisi pelannut tilanteen toisin, olisi tapahtunut seuraavat asiat: 1. Asiakkaalla olisi ilmainen Nokian huippuluuri 2. Liikkellä olisi ollut paljon ilmaista mainosta 3. Nokialla olisi ollut paljon ilmaista positiivista mainosta 4. Iidalla hyvä merkintä CVssä (+ mahdollinen Noksun luuri) 5. Kaikilla olisi ollut hyvä mieli, paitsi kilpailijoilla Eli olisi vastannut: – Hei, annas yhteystiedot niin kysyn pomolta ja Nokialta, että mitäs tälle luurillesi voi tehdä. Soitto Nokialle, pieni vinkki Ilta-lööppeihin ja meillä olisi pieni satutarina otsikoissa.
      Ööh.. wtf?

      Lainaa

    34. Tulos: -1 (37 ääntä)
      Pikkurapu: Ööh.. wtf?
      Eli siis, Nokia olisi saanut hyvää mainosta koska heidän puhelimet kestävät 13 vuotta. Nokia mainosmoelessä sitten lahjoittaa asiakkaalle uuden luurin vanhan tilalle, koska eihän sitä nyt vittu aleta korjaamaan 13 vuotiasta puhelinta. Ida olis saanu pomolta kehuja koska toimipiste jossa hän toimi olisi saanut myös ilmaista mainosta jos he olisivat vinkanneet esim. Iltapaskalle että Nokian puhelimet ovat näin kestäviä. Ida olisi saanut huvän merkinnän omaan CV:hen koska osoitti aloitekykyä ja kekseliäisyyttä. Vitun vaikea tajuta, eikö?

      Lainaa

    35. hesushiiros 1.9.2013 21:42
      Tulos: +38 (40 ääntä)
      Tepi: Eli siis, Nokia olisi saanut hyvää mainosta koska heidän puhelimet kestävät 13 vuotta. Nokia mainosmoelessä sitten lahjoittaa asiakkaalle uuden luurin vanhan tilalle, koska eihän sitä nyt vittu aleta korjaamaan 13 vuotiasta puhelinta. Ida olis saanu pomolta kehuja koska toimipiste jossa hän toimi olisi saanut myös ilmaista mainosta jos he olisivat vinkanneet esim. Iltapaskalle että Nokian puhelimet ovat näin kestäviä. Ida olisi saanut huvän merkinnän omaan CV:hen koska osoitti aloitekykyä ja kekseliäisyyttä. Vitun vaikea tajuta, eikö?
      ehkä joka toisella on joku vähintään 10v vanha toimiva nokian luuri kaapin pohjalla, ei toi sentään noin ihmeellistä oo, että mainosjipoks kääntäis tän homman!

      Lainaa

    36. Tulos: +48 (48 ääntä)
      Minusta tuo ekan "mokan" tyyppi kuulostaa vähän maaniselta. Olen saanut vierestä todistaa, kun kaksisuuntaisen mielialahäiriön maniavaiheessa oleva tekee vastaavia tempauksia, jakelee rahaa ympäriinsä ja unohtelee tavaroita, höpöttää kaikille vastaantulijoille ja myy vaikka vaatteet yltään. Se voi näyttää ulkopuolisilta hauskalta, mutta tyyppi on kovissa veloissa ja jatkuvassa tapaturmavaarassa toilailujensa takia.

      Lainaa

    37. Mitä vittua 28.9.2013 18:26
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Naikkonen, ikävää että olet tuollaista joutunut todistaa. Nyt käy poikaa sääliksi, eikä ookkaa hauska/hyvä fiilis. Toisaalta.. Miä aattelet et se on vaa rikas ja lahjottaa mullekki joskus 10e :P

      Lainaa

    38. Tulos: -16 (18 ääntä)
      Näin monta kommenttia Karitan juttuun eikä ketään huolestuta se ettei äiti tunnista oman lapsensa ääntä. Ymmärrän jos on vajaa viikko sitten hankittu adoptiolapsi, mutta kyllä oman lapsen äänen tunnistaa missä vaan, on sitä sen verran joutunut kuuntelemaan sekä itkun, huudon että puheen muodossa siihen mennessä että lapsi on oppinut sanomaan: "äiti tuu pyyhkimään, mulla tuli kakka".

      Lainaa

    39. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Vanha moka, mutta pakko kommentoida. Siis sehän on selvä, että lapsi on ollut vessassa, mikä on ollut kaukana. "Äiti. tuu pyyhkimään, mulla tuli kakka", housuunko te kuvittelitte sen tekevän sen?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Nokia, 3310, takuu, huolto, takuuhuolto, kännykkä, vessa, kauppa, lapsi, housut, kassa