Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ongelma alastomuudesta

Apua, yläosattomat naiset ja nudistilapset ovat vallanneet rannat!
Ongelma alastomuudesta

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 44 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +616 (694 ääntä)
      on taas keksimällä keksitty avautumisen aihe. "alastomia vauvoja hyi helvetti" :-/ mutta toivottavasti niillä on suojakertoimet kunnossa

      Lainaa

    2. Tulos: +330 (358 ääntä)
      Elämä voi joskus olla pienestä kiinni.

      Lainaa

    3. Tulos: +611 (759 ääntä)
      Mä en oikeen ymmärrä, miksi alastomuuden pitäis sitten aikuisena olla jotenkin luonnottomampaa, kuin lapsena..

      Lainaa

    4. Tulos: +48 (138 ääntä)
      Onkohan Henna nyt ihan tosissaan? Hymiöistä päätellen ei.

      Lainaa

    5. leijonatar 2.7.2013 7:04
      Tulos: +137 (283 ääntä)
      Mites sitten seksiä harrastaessa? Hitto siinähän voi pian joutua sitä tekemään alasti! Hyi! Ainiin joo... ja vauvathan syntyvät yleensä päällään merkkivaatteet ja lippis laitettuna vinoon... Henna sinusta tulee isona just sellainen kukkahattutäti...

      Lainaa

    6. Kalahevos 2.7.2013 7:17
      Tulos: +387 (491 ääntä)
      Charun, ero on siinä että aikuisten kehot nähdään seksuaalisina, lasten ei. Niin sen kuuluu mennäkin.

      Lainaa

    7. Tulos: +143 (311 ääntä)
      Jos mulla ois lapsia niin en antaisi niiden olla rannalla tai missään julkisilla paikoilla ilman vaatteita, ihan vaan sen takia kun ei koskaan tiedä millaisia pedofiilejä puskissa väijyy

      Lainaa

    8. Tulos: +14 (44 ääntä)
      Hyvä Joonas!!

      Lainaa

    9. Tulos: -46 (152 ääntä)
      Nyt vain kiinnostaisi tietää millä rannalla Noora kävi. =)

      Lainaa

    10. Tulos: -50 (140 ääntä)
      Julkisella paikalla ei saa olla yläosattomissa.

      Lainaa

    11. Tulos: -39 (101 ääntä)
      foo: Nyt vain kiinnostaisi tietää millä rannalla Noora kävi. =)
      öö ei se kyl enää oo siellä jote .

      Lainaa

    12. Tulos: +331 (387 ääntä)
      "Joku äijä tuli rannalla valittamaan, ettei saa olla yläosattomissa, kun tää on perheranta." Juuri tämä jenkkiläläinen asenne, kaiken pahan alku ja juuri; "Alastomuus on pelkästään aikuisten välinen seksuaalisuuteen ja aikuisviihdeteollisuuteen liittyvä asia" Mitä helvettiä? Me synnytään kaikki alasti. Miksi suojella lapsia näkemästä rintoja? Nehän ovat ensimmäinen asia, mistä pikkuvauva on kiinnostunut. Eikä suinkaan eroottisessa mielessä. Jos vanhemmilla on tällainen asenne, lapsi oppii nimenomaan, ettei alastomuus ole luonnollista, vaan ainoastaan seksuaalista. Näin kasvatetaan sovinisteja ja munallaan ajattelevia pässejä, joiden mielestä ainoa oikea vartalotyyppi on se jonka näemme mainoksissa. Jos taas on kyseessä tyttölapsi, näin kasvatetaan ulkonäköpaineilla varustettuja, yleistä kauneusihannetta ihannoivia tyhjäpäitä, jotka elävät muiden huomionosoituksille.

      Lainaa

    13. Tulos: +72 (106 ääntä)
      Mua ei ainakaa haittaa noi alastomat alle 5v:t :p Jokane meistä on varmaa ollu siel rannalla alasti :E

      Lainaa

    14. Tulos: +154 (204 ääntä)
      Kalahevos: Charun, ero on siinä että aikuisten kehot nähdään seksuaalisina, lasten ei. Niin sen kuuluu mennäkin.
      Huonosti on asiat, jos alastomuudesta tulee mieleen vaan seksi.. Kovin amerikkalaiseksi puritanismiksi mennyt..

      Lainaa

    15. Tulos: +99 (121 ääntä)
      inuki: Jos mulla ois lapsia niin en antaisi niiden olla rannalla tai missään julkisilla paikoilla ilman vaatteita, ihan vaan sen takia kun ei koskaan tiedä millaisia pedofiilejä puskissa väijyy
      Meinasin juuri tulla sanomaan ihan samaa. Olin joskus lastenhoitajana ja vein lapset uimaan, olivat siinä 3 vuotiaita. Ilman uikkareita sitten touhusivat, kun huomasin pienen matkan päässä jonkun äijän kyttäävän vähän turhan tiiviisti meitä.... Laitoin heti lapsille t-paidat ja pöksyt - alkoi sen verran ällöttää.

      Lainaa

    16. Tulos: +145 (213 ääntä)
      Kyllä on äijäsä pahasti vikaa jos menee valittamaan 21 vuotiaalle naiselle, kun tämä on yläosattomissa :D

      Lainaa

    17. MielipiteeniElämästä 2.7.2013 17:24
      Tulos: -90 (146 ääntä)
      Tämä on just tätä konservaatista Ameriikkalaista kukkahattutätipuhetta! Alastomuus on täysin luonnollinen asia, niin kuin on myös seksi! Tietenkin saa olla alaston missä haluaa, ja seksiä pitäisi minusta saada harrastaa vaikka ostoskeskuksessa, jos siltä tuntuu. Vai halutaanko tosiaan opettaa lapsillemme, että alastomuus ja seksi ovat asioita, joita pitää hävetä ja piilotella? Tämä ajattelutapa on juuri sellaista perus neopsykedilismia, joka lopulta johtaa sovinismiin ja kommunismiin!

      Lainaa

    18. Tulos: +89 (101 ääntä)
      MielipiteeniElämästä: Tämä on just tätä konservaatista Ameriikkalaista kukkahattutätipuhetta! Alastomuus on täysin luonnollinen asia, niin kuin on myös seksi! Tietenkin saa olla alaston missä haluaa, ja seksiä pitäisi minusta saada harrastaa vaikka ostoskeskuksessa, jos siltä tuntuu. Vai halutaanko tosiaan opettaa lapsillemme, että alastomuus ja seksi ovat asioita, joita pitää hävetä ja piilotella? Tämä ajattelutapa on juuri sellaistaperus neopsykedilismia, joka lopulta johtaa sovinismiin ja kommunismiin!
      Miten ihmeessä kommunismi nyt tähän liittyy?

      Lainaa

    19. Tulos: -41 (83 ääntä)
      leijonatar: Mites sitten seksiä harrastaessa? Hitto siinähän voi pian joutua sitä tekemään alasti! Hyi! Ainiin joo… ja vauvathan syntyvät yleensä päällään merkkivaatteet ja lippis laitettuna vinoon… Henna sinusta tulee isona just sellainen kukkahattutäti…
      Niin no, ihminen on alasti yleensä rumempi kuin itse luulee ja sitä seksiäkin harrastetaan vain yksityisesti, jos ollaan järjissään ja lain oikealla puolella. Synnytyksessäkään ei ole läsnä laumaa tuntemattomia ihmisiä, vaan kätilö ja enintään lääkäri. En antaisi nykyisinä aikoina kersani juoksennella kelteisillään, sillä nakujen lasten kuvista on kova kysyntä pedofiiflimarkkinoilla. Enkä menisi itsekään alasti rannalle esittelemään kehoani. Se on vain minun. Sitä paitsi aurinko tappaa liika-annoksena, ja lapsen saama aurinko summautuu koko eliniän ihosolujen muistiin. Mitä varhemmin, mitä enemmän itseään UV-säteille altistaa, sitä varmempi melanooma. Osa melanoomista lähettää iloisesti etäpesäkkeitä ja tappaa nopeasti.

      Lainaa

    20. Tulos: -42 (52 ääntä)
      miettikää ku henna ja netta synnyttää lapset ni kylhä ne varmaa ostaa jotku uimapuvut niille ja sit ne ihmettelee miks ne puvut on pienii vuoden pääst

      Lainaa

    21. Tulos: +57 (67 ääntä)
      Alastomuus on sillin huono juttu, kun vauvalta tulee paska ja äiti käy pesemässä järvessä uimarannalla ihan vieressä. Tositarina, ei enää tehnyt mieli uida.

      Lainaa

    22. Tulos: -73 (113 ääntä)
      miu: Huonosti on asiat, jos alastomuudesta tulee mieleen vaan seksi.. Kovin amerikkalaiseksi puritanismiksi mennyt..
      No kyllä alastomuudesta vaan tulee mieleen seksi. Veikkaan, että olet nainen, kun et ymmärrä sitä asiaa, että miestä kiihottaa naisen alaston vartalo, ja homoja vastaavasti miehen alaston vartalo. Mies kiihottuu näkemästään, naisten kiihottuminen taas harvemmin on visuaalista.
      noob: Julkisella paikalla ei saa olla yläosattomissa.
      Väärin, rannalla saa olla yläosattomissa.

      Lainaa

    23. Tulos: +90 (90 ääntä)
      MielipiteeniElämästä: Tämä on just tätä konservaatista Ameriikkalaista kukkahattutätipuhetta! Alastomuus on täysin luonnollinen asia, niin kuin on myös seksi! Tietenkin saa olla alaston missä haluaa, ja seksiä pitäisi minusta saada harrastaa vaikka ostoskeskuksessa, jos siltä tuntuu. Vai halutaanko tosiaan opettaa lapsillemme, että alastomuus ja seksi ovat asioita, joita pitää hävetä ja piilotella? Tämä ajattelutapa on juuri sellaistaperus neopsykedilismia, joka lopulta johtaa sovinismiin ja kommunismiin!
      Konservatiivinen Amerikka ja kommunismi saatu saman lipun alle, aika hyvä suoritus!

      Lainaa

    24. papapapapapapa 3.7.2013 0:22
      Tulos: +144 (162 ääntä)
      Nonnu: No kyllä alastomuudesta vaan tulee mieleen seksi. Veikkaan, että olet nainen, kun et ymmärrä sitä asiaa, että miestä kiihottaa naisen alaston vartalo, ja homoja vastaavasti miehen alaston vartalo. Mies kiihottuu näkemästään, naisten kiihottuminen taas harvemmin on visuaalista.
      Eli ajatus miehet = munallaan ajattelevia elukkoja joilla ottaa eteen sillä sekunnilla kun alastoman naisen näkevät? Mutta niin naisen kehohan on niin helvetin pornoistettu että sairaaksi on jo touhu mennyt. Jenkeistäkin parikin uutista kuullut siitä että jo 9-vuotiaille pikkutytöille valitetaan "liian seksikkäästä" pukeutumisesta jos sattuu olemaan hame päällä, kouluissa ei tytöt saisi käyttää kesällä shortseja koska paljaat jalat kuulemma on nii hirmu hotit ettei pojat pysty opiskelemaan. Jotain rajaa jätkät.

      Lainaa

    25. Tulos: +49 (61 ääntä)
      Ihan yhtälailla se alastomuus on muunkin ikäisille luonnollista. Miksemme kaikki heittäisi siis ilkosillemme?

      Lainaa

    26. Tulos: +36 (42 ääntä)
      oon vaan täysikäinen enkä aikuinen.

      Lainaa

    27. Tulos: +46 (64 ääntä)
      Kylläh: Alastomuus on sillin huono juttu, kun vauvalta tulee paska ja äiti käy pesemässä järvessä uimarannalla ihan vieressä. Tositarina, ei enää tehnyt mieli uida.
      Aattele, mitä kaikkea mätää ja muuta inhaa juttua vedessä on, kun kalat on kuollu veteen ja talvella hirviparan alta on jää pettäny.

      Lainaa

    28. Tulos: +12 (90 ääntä)
      James: on taas keksimällä keksitty avautumisen aihe. “alastomia vauvoja hyi helvetti” :-/ mutta toivottavasti niillä on suojakertoimet kunnossa
      Keksimällä keksitty? Kyllä muaki ällöttää alastomat pikkulapset rannalla, mutta siinä täytyy vain yrittää ignoroida ne. Eikä tästä voi edes puhua koska ihmiset jostain syystä vetävät mielettömät herneet nenään, kuten näistäkin kommenteista näkee.

      Lainaa

    29. Tulos: +78 (96 ääntä)
      Alkuperäiskansoista voinee päätellä, että miehet (tai naiset) eivät kyllä rintoihin kiinnittäisi mitään sen kummempaa huomiota, ellei niiden "seksuaalisuuteen" kasvettaisi pienestä pitäen.

      Lainaa

    30. Tulos: +1 (55 ääntä)
      Joku saattaa hieman hakee huomioo rannalla tissit paljaana... Ja lapsista tulee mieleen vaan se, kun viimeks olin rannalla, jossa eräs alaston lapsi ilmoitti paskovansa veteen ja sen myös teki.

      Lainaa

    31. Tulos: -67 (87 ääntä)
      papapapapapapa: Eli ajatus miehet = munallaan ajattelevia elukkoja joilla ottaa eteen sillä sekunnilla kun alastoman naisen näkevät? Mutta niin naisen kehohan on niin helvetin pornoistettu että sairaaksi on jo touhu mennyt. Jenkeistäkin parikin uutista kuullut siitä että jo 9-vuotiaille pikkutytöille valitetaan “liian seksikkäästä” pukeutumisesta jos sattuu olemaan hame päällä, kouluissa ei tytöt saisi käyttää kesällä shortseja koska paljaat jalat kuulemma on nii hirmu hotit ettei pojat pysty opiskelemaan. Jotain rajaa jätkät.
      Edelleen vastaus tuohon on kyllä. Eri asia tietysti, jos näytät joltain Tuksulta alasti, mutta kyllähän alastomuus miehiä kiihottaa. Ja minkäs ne koulupojatkaan sille voi, että tyttöjen sääret aiheuttaa keskittymisvaikeuksia? Murrosikäiset pojat ne vasta kiimaisia ovatkin.

      Lainaa

    32. Tulos: +38 (40 ääntä)
      HeliCee: Meinasin juuri tulla sanomaan ihan samaa. Olin joskus lastenhoitajana ja vein lapset uimaan, olivat siinä 3 vuotiaita. Ilman uikkareita sitten touhusivat, kun huomasin pienen matkan päässä jonkun äijän kyttäävän vähän turhan tiiviisti meitä…. Laitoin heti lapsille t-paidat ja pöksyt – alkoi sen verran ällöttää.
      mistäs tiedåt ettei se äijå katsellut sua

      Lainaa

    33. Tulos: +94 (102 ääntä)
      Nonnu: Edelleen vastaus tuohon on kyllä. Eri asia tietysti, jos näytät joltain Tuksulta alasti, mutta kyllähän alastomuus miehiä kiihottaa. Ja minkäs ne koulupojatkaan sille voi, että tyttöjen sääret aiheuttaa keskittymisvaikeuksia? Murrosikäiset pojat ne vasta kiimaisia ovatkin.
      Tajuat varmaan kuitenkin, että sen ei pitäisi olla mikään syy, että naisilla ei olisi oikeutta pukeutua niihin sortseihin tai verhota heitä säkkeihin, koska sinusta paljaat pohkeet nyt vain on niin kuumottavat. Se on sinun ongelmasi, jos olet yliseksualisoinut itseäsi.

      Lainaa

    34. Pseudoavatar 5.7.2013 12:08
      Tulos: +78 (88 ääntä)
      Naa: Tajuat varmaan kuitenkin, että sen ei pitäisi olla mikään syy, että naisilla ei olisi oikeutta pukeutua niihin sortseihin tai verhota heitä säkkeihin, koska sinusta paljaat pohkeet nyt vain on niin kuumottavat. Se on sinun ongelmasi, jos olet yliseksualisoinut itseäsi.
      Samaa mieltä, Naa. Tällainen ajatustapa on hyvin saman tapainen kuin maissa missä on hyvin konservatiivisia pukeutumissääntöjä. "Miehet on luonnostaan niin elukoita että nisten pitää verhota itsensä päästä varpaisiin jottei miehille synny haluja." Omapa on miesten ongelma.

      Lainaa

    35. Tulos: -28 (50 ääntä)
      Nonnu: No kyllä alastomuudesta vaan tulee mieleen seksi. Veikkaan, että olet nainen, kun et ymmärrä sitä asiaa, että miestä kiihottaa naisen alaston vartalo, ja homoja vastaavasti miehen alaston vartalo. Mies kiihottuu näkemästään, naisten kiihottuminen taas harvemmin on visuaalista. Väärin, rannalla saa olla yläosattomissa.
      Tuleeko kommentoijalle mieleen alastomista pikkulapsista seksi? Siinä tapauksessa suosittelen vetäytymään pedofiilisivustoille ja häipymään normaalien joukosta. Tissiensä esittelijä on samalla tavoin ekshibitionisti kuin mies, joka vilauttelee muniaan pikkukersoille.

      Lainaa

    36. Tulos: +44 (46 ääntä)
      Nonnu: No kyllä alastomuudesta vaan tulee mieleen seksi. Veikkaan, että olet nainen, kun et ymmärrä sitä asiaa, että miestä kiihottaa naisen alaston vartalo, ja homoja vastaavasti miehen alaston vartalo. Mies kiihottuu näkemästään, naisten kiihottuminen taas harvemmin on visuaalista.
      En tiedä mistä olet moiset faktat repinyt. Tuon suuntaisia myyttejä kyllä kuulee silloin tällöin, mutta tuntemistani naisista aika moni kiihottuu yhtä lailla visuaalisista asioista. Itse miehenä kykenen kyllä estämään kiihottumiseni alastomuutta nähdessä saunassa tai rannalla, kun siihen on tottunut.

      Lainaa

    37. Tulos: +5 (23 ääntä)
      Kiinnostaisi kyllä tietää millä rannalla 21-vuotiaat naiset esittelevät rintojaan. :D

      Lainaa

    38. Arthur Brown 7.7.2013 22:25
      Tulos: +16 (24 ääntä)
      inuki: Jos mulla ois lapsia niin en antaisi niiden olla rannalla tai missään julkisilla paikoilla ilman vaatteita, ihan vaan sen takia kun ei koskaan tiedä millaisia pedofiilejä puskissa väijyy
      ...samalla pidetään koiraa irti, ajetaan ylinopeutta ja vastustetaan ydinvoimaa. Ihmisillä on menneet riskiarviot täysin päin P:tä median otsikkoklikkihuo*austen takia.

      Lainaa

    39. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Monet vanhemmat jättävät ostamatta pikkulapselle uimapuvun siksi, että harvassa paikassa ihan pienille moisia myydään. Ainakin omien pikkusisarusten kanssa asia ollut näin. Joskus ollaan tosin käytetty pikkuhousuja uimapuvusta, samantapaisiltahan nuo näyttää. 3-v ylöspäin on ollu uikkarit eikä luulis että jollekin alaston 1-vuotias on itkun aihe.

      Lainaa

    40. Tulos: +2 (12 ääntä)
      Hemuli: Monet vanhemmat jättävät ostamatta pikkulapselle uimapuvun siksi, että harvassa paikassa ihan pienille moisia myydään. Ainakin omien pikkusisarusten kanssa asia ollut näin. Joskus ollaan tosin käytetty pikkuhousuja uimapuvusta, samantapaisiltahan nuo näyttää. 3-v ylöspäin on ollu uikkarit eikä luulis että jollekin alaston 1-vuotias on itkun aihe.
      Täh? Kyllä vauvojen uimapukuja myydään ainakin netissä ihan paljon. Vauva-lehdissä niitä kesäisin esitellään.

      Lainaa

    41. Tulos: +7 (31 ääntä)
      Pakko myöntää, että mustakin ilkosillaan julkisilla paikoilla kirmaavissa lapsissa on jotain epämiellyttävää. Omien lasten (jos sellaisia olisi) en ikinä antaisi olla alastomana yleisellä rannalla, sietämätön ajatus, jos joku vanha pedari kyttäilis jossain.

      Lainaa

    42. Tulos: -4 (12 ääntä)
      mie en ikinä antais omien lasten olla alasti julkisilla rannoilla tai muuallakaa julkisilla paikoilla.ihan vaan siks,että ei tiedä mikä pedari siellä on

      Lainaa

    43. Tulos: +23 (23 ääntä)
      hhenna91: mie en ikinä antais omien lasten olla alasti julkisilla rannoilla tai muuallakaa julkisilla paikoilla.ihan vaan siks,että ei tiedä mikä pedari siellä on
      Kyllä ne pedarit niitä lapsia katsovat, oli niillä sitten vaatteet päällä tai ei.

      Lainaa

    44. Kuulas peura 30.7.2020 13:14
      Tulos: -1 (3 ääntä)
      hhenna91: mie en ikinä antais omien lasten olla alasti julkisilla rannoilla tai muuallakaa julkisilla paikoilla.ihan vaan siks,että ei tiedä mikä pedari siellä on
      Tuskin edes ymmärrät mitä tämä kommenttisi kertoo sinusta. Jos alastomasta lapsesta tulee mieleen pedofilia, niin... Mietis.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: nudisti, yläosaton, nainen, ranta, kesä

  • Uusimmat

  • Kategoriat