Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Joonas ja pulut

Tällä nuorella miehellä on kummallinen puluongelma.
Joonas ja pulut

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 84 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1176 (1208 ääntä)
      Kerrankin Joonaksella talo täynnä tipuja!

      Lainaa

    2. Tulos: +661 (687 ääntä)
      Ai siis ei ollu aikaa laittaa ikkunaa kiinni? Vai meniks multa jotain ohi siinä kohtaa?

      Lainaa

    3. Tulos: +70 (136 ääntä)
      http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4040864_700b.jpg

      Lainaa

    4. Tulos: +268 (334 ääntä)
      Stadissa on kuulemma sanonta: Stikkaa fönsteri poseen ettei fogelit flugaa ineen.

      Lainaa

    5. Tulos: +483 (543 ääntä)
      Ei sitten vielä ekan kuvan jälkeen oppinut? Ja mitä Joonas on tehnyt jälkimmäisten kuvien tipuparoille? Toinen loukussa ikkunan välissä ja toinen kuolleena pöydän alla! =( Ei tipuja kohdella noin, tuon jälkeen Joonas ei kyllä saa enää pesää.

      Lainaa

    6. Tulos: +289 (309 ääntä)
      Empatiaa ei kyllä suuremmin heru jos on kerran itse jättänyt ikkunan auki reissuun lähtiessään...

      Lainaa

    7. Tulos: +30 (92 ääntä)
      lol jokuha ois voinu tul ikkunast ja ryöstää koko kämpä.. jepjep

      Lainaa

    8. sillälailla 2.7.2013 10:54
      Tulos: +205 (237 ääntä)
      Eniten käy sääliksi tuo pulu, joka on teljetty ikkunan väliin! Ei sitä saa noin jättää kitumaan. Joko julmasti tappaa sen, tai sitten päästää vapaaksi. Yksi puluhan se vain on, mutta jos Joonas oikeasti jättää pulun tuonne, niin se on jo eläinrääkkäystä!

      Lainaa

    9. Tulos: +260 (282 ääntä)
      Kuka helvetin vatipää jättää ikkunat auki kun lähtee reissuun? Sama kun jättäisi kerta toisensa jälkeen ovet auki ja itkisi kun aina on telkat ja stereot pöllitty. Ja miksi hitossa noita luontokappaleita on pitänyt alkaa rääkkäämään? Kyllä ne kiinni olisi voinut ottaa ja päästää takaisin ulos, omaa tyhmyyttähän tuo on ollut että linnut päässeet asuntoon.

      Lainaa

    10. Voi jumalauta!! 2.7.2013 11:11
      Tulos: +131 (163 ääntä)
      Ei vttu mikä IDIOOTTI!!! Voiko uusavuttomuus mennä niin pitkälle, ettei ihminen ymmärrä sulkea ikkunoita lähtiessään kotoa pitkäksi aikaa pois, eikä myöskään osaa asentaa hyttysverkkoja ikkunoihin?? Toivottavasti pulut valtaa Joonaksen asnnon, ja Joonas joutuu muuttaa pois sieltä. Noin suuresta tyhmyydestä pitäis tulla kunnon rangaistus.

      Lainaa

    11. turnipsitonttu 2.7.2013 11:33
      Tulos: +49 (71 ääntä)
      Ei mee mulle jakeluun tämä "mikä lintu on saastaisin" vainoharhaisuus. Siellä kylillä ja toreilla kun mussutat sitä jätskitötteröäsi niin pulujen lisäksi paikalla hyppelee varpusia. Hyii, miten yököttävää. Ei, varpusethan on niin pieniä ja söpöjä. Mites lokit sitten, kaatopaikan antimien lisäksi niille kelpaa baari-illan päätteeksi kadulle takaisin vapautettu kebappiannos.

      Lainaa

    12. Tulos: -14 (36 ääntä)
      Huippu moGa kerrankin.

      Lainaa

    13. Tulos: +21 (65 ääntä)
      Tiimi, tohon alkuun vois laittaa jonkun ilmoituksen ettei herkimille, kuin toisessa kuvassa pulu on näköjään tapettu :(

      Lainaa

    14. Tulos: +46 (52 ääntä)
      Voi jumalauta!!: Ei vttu mikä IDIOOTTI!!! Voiko uusavuttomuus mennä niin pitkälle, ettei ihminen ymmärrä sulkea ikkunoita lähtiessään kotoa pitkäksi aikaa pois
      Katos ku EI ole aikaa.. ja ikkunankahvaki on NIIN raskas käännettävä :) Eli oli TOSITOSI äkkilähtö matkalle! Onneks ulko-oven jaksoi viimeisillä voimilla laittaa kiinni :D

      Lainaa

    15. Tulos: +123 (153 ääntä)
      Olenko minä ainoa joka näkee ekassa kuvassa munan? Jos näin on niin Joonas on hirveä ihminen sillä yksi pulu makaa jo kupsahtaneena lattialla ja yksi ikkunan välissä vangittuna plus vielä muna ilman vanhempia. Ei voi muuta sanoa kuin että hirveä ihminen. Olisi kannattanut soittaa jollekkin osaavalle, esim. eläinjärjestölle, mitä olisi pitänyt tehdä.

      Lainaa

    16. Tulos: -15 (21 ääntä)
      Mitan kommentti..:D nauroin!

      Lainaa

    17. Tulos: +24 (42 ääntä)
      Pulut ovat hienoja eläimiä, itse olisin varmaankin ottanut lemmikiksi :)

      Lainaa

    18. Tulos: +55 (73 ääntä)
      Eihän tuosta kuvasta näe onko pöydän alla oleva pulu kuollut? Eikai tää Joonas ny NIIN sydämetön voi olla että ottaa kuvan kuolleesta pulusta ja postaa faboon? Eihän? :/ Mutta siihen voin yhtyä että on kyllä melkoinen vatipää jos jättää itikkaverhottoman ikkunan auki kun lähtee parin viikon reissulle......

      Lainaa

    19. Tulos: 0 (40 ääntä)
      Siis eikö ne opeta kouluissa laittamaan ikkunoita kiinni, ettei tule eläimiä taloon??? Ääh...Suomen toivot!!

      Lainaa

    20. Tulos: +23 (35 ääntä)
      No vitun idiootti. Mitäs jättää ikkunan auki niille useempaan kertaan.

      Lainaa

    21. Tulos: -5 (17 ääntä)
      JK: Stadissa on kuulemma sanonta: Stikkaa fönsteri poseen ettei fogelit flugaa ineen.
      Oikeestaan se on että laita dörtsi posee ettei fogelit flygaa inee.

      Lainaa

    22. Tulos: -11 (51 ääntä)
      Saakeli toi jäbä pitäs piestä ja heittää partsilt, olis ihan oikein jos pulut sit söis sen ruumiin

      Lainaa

    23. Tulos: -16 (68 ääntä)
      JK: Stadissa on kuulemma sanonta: Stikkaa fönsteri poseen ettei fogelit flugaa ineen.
      Hesassa.

      Lainaa

    24. Tulos: -23 (49 ääntä)
      Eipä ole käynyt mielessä, että laittaisin parvekkeen lasit+oven kiinni, ettei LINNUT pesisi kotonani parin viikon jälkeen. Jos lähtisin reissuun vaikka viikoksi ja jättäisin ikkunat ja parvekkeen oven kiinni, olisi kämppäni sauna tullessani pois reissusta kesällä eikä täällä pystyisi asumaan. Ikkunat on levällään koko kesän, tosin ikkunoissa onkin hyttysverkot. Sen sijaan parvekkeen ovi on täysin avoin.

      Lainaa

    25. Tulos: +105 (113 ääntä)
      Soopeli: Siis eikö ne opeta kouluissa laittamaan ikkunoita kiinni, ettei tule eläimiä taloon??? Ääh…Suomen toivot!!
      :DDD "Noniin lapset, tänään biologian tunnilla kerrotaan linnuista. Heti ensimmäisenä tärkein asia mikä pitää kirjoittaa ylös vihkoon, PISTÄKÄÄ NE IKKUNAT KIINNI KOSKA LINNUILLA ON SIIVET. Tässä on kuva harakasta."

      Lainaa

    26. Tulos: +38 (84 ääntä)
      Voisiko ylläpito ottaa yhteyttä Joonaksen asuinkunnan eläinsuojeluun/kunnaneläinlääkäriin/poliisiin, jotkut sakot tuosta linnun telkeämisestä kai saisi? Laitontahan tuollainen eläinrääkkäys on! Johonkin pitäisi ilmoittaa Joonaksen henkilöllisyys!

      Lainaa

    27. Tulos: +2 (42 ääntä)
      JK: Stadissa on kuulemma sanonta: Stikkaa fönsteri poseen ettei fogelit flugaa ineen.
      sama suomeks?

      Lainaa

    28. Tulos: +52 (70 ääntä)
      irkku: Olenko minä ainoa joka näkee ekassa kuvassa munan? Jos näin on niin Joonas on hirveä ihminen sillä yksi pulu makaa jo kupsahtaneena lattialla ja yksi ikkunan välissä vangittuna plus vielä muna ilman vanhempia.
      Ei voi mitään mutta liikutuin koska muna ilman vanhempia :DDD

      Lainaa

    29. Tulos: +53 (83 ääntä)
      Ihan hirviän kamalan kauhialta näyttää tuo puluparan asema tuolla ikkunan välissä ja toinen näyttää siltä, että on otettu hengiltä. Ja onko tuon hajoitetun pesän perällä vielä yksi munakin? Tämän sivuston ylläpito voisi ehkä ottaa yhteyttä viranomaisiin ja pyytää heitä ottamaan yhteyttä tähän lintuja rääkkäävään henkilöön.

      Lainaa

    30. silmälasit? 2.7.2013 22:07
      Tulos: +30 (44 ääntä)
      mrt: Eihän tuosta kuvasta näe onko pöydän alla oleva pulu kuollut? Eikai tää Joonas ny NIIN sydämetön voi olla että ottaa kuvan kuolleesta pulusta ja postaa faboon? Eihän? :/ Mutta siihen voin yhtyä että on kyllä melkoinen vatipää jos jättää itikkaverhottoman ikkunan auki kun lähtee parin viikon reissulle……
      Ohan se selkeesti koivet ylöspäin. Ja tietääkseni pulut eivät leiki kuollutta selällään :/ Tahtois tuon urpon kyllä käsittelyyn....Mie niin vihaan eläinrääkkääjiä :(

      Lainaa

    31. Tulos: +9 (19 ääntä)
      Kuka jättää ikkunan auki lähtiessä? Minimaalisen ymmärryksen saisi, jos kyseessä olisi ikkunan unohtuminen, mutten kyllä sittenkään älyä, miksi noita lintuja ei voi vaan kantaa ulos. Jos lintu on niin kesy, että tulee itse sisään ikkunasta niin en usko, että ne on niin hirmu vaikeita vaan ottaa otteeseen ja kantaa ulos..

      Lainaa

    32. Tulos: +41 (41 ääntä)
      irkku: Olenko minä ainoa joka näkee ekassa kuvassa munan? Jos näin on niin Joonas on hirveä ihminen sillä yksi pulu makaa jo kupsahtaneena lattialla ja yksi ikkunan välissä vangittuna plus vielä muna ilman vanhempia. Ei voi muuta sanoa kuin että hirveä ihminen. Olisi kannattanut soittaa jollekkin osaavalle, esim. eläinjärjestölle, mitä olisi pitänyt tehdä.
      Olen melko varma, että noin huonossa pesässä ja vieläpä ilman hautojaa tuo muna on kylmettynyt ajat sitten, joten se siitä, mutta noita itse puluja tässä vaan pitäisi sääliä.

      Lainaa

    33. juhlarusakko 2.7.2013 23:12
      Tulos: -7 (25 ääntä)
      Joonas on hirveä ihminen, mut sulin tolle ekan kuvan pesäviritelmälle.<3

      Lainaa

    34. Tulos: -6 (26 ääntä)
      Hyi helvetti tuo olis mun pahin painajainen! Ahistaa nää kuvat.

      Lainaa

    35. Tulos: +50 (54 ääntä)
      mulla asu viime kesänä perhosia kämpässä, pari samaa perhosta tuli sisään aina joka päivä kun pidin ikkunoita auki ja ajattelin että ihan harmitonta toi varmaan. myöhemmin kesällä sitten niitä perhosia tunki jostakin ihmeestä ja löysin sitten eteisen vaatekomerosta koteloita. tosin sitten kun talvi alko tulla niin nekin perhoset oli kuoriutunu ja lopulta ne kaikki häippäs ikkunoista ulos

      Lainaa

    36. Tulos: -6 (28 ääntä)
      Pulu ikkunan välissä on kamala, mutta pesän hajottamisen itkeminen on kyllä turhaa. Jos munan siirtää pihalle, se haisee ihmiselle, eikä lintu sitä enää haudo.

      Lainaa

    37. Tulos: +37 (37 ääntä)
      Minun piti yhteen kämppään laittaa hyttysverkot ikkunaan ihan sen takia, että lintuja tuli sisään, vaikka en siis tosiaankaan ollut jättänyt ikkunoita auki poissaollessani. Eipä voinut ilman verkkoja esimerkiksi nukkua ikkuna auki, kun kuitenkin heräsi siihen, että huoneessa lentää lintu. Mistään hyönteisistä ei kyllä ollut koskaan riesaa, mutta oli pakko laittaa verkot lintujen takia.

      Lainaa

    38. Sillälailla 3.7.2013 1:07
      Tulos: +9 (37 ääntä)
      Chainsaw: Saakeli toi jäbä pitäs piestä ja heittää partsilt, olis ihan oikein jos pulut sit söis sen ruumiin
      Noinko toivoisit itseäsi kohdeltavan, kun teet jonkun virheen elämässäsi? Melkoinen asenne sulla.

      Lainaa

    39. Tulos: +50 (60 ääntä)
      En ole mikään pulu-fani tai mitään, mutta tosi sydämetön jäbä kyllä! Toi toinen pulu on kuollu, sillä on jalat pystyssä :( ! Ja toinen vankina! Ei voinu vaan heittää raukkoja ulos? Oikeasti aika julmaa ja sairasta.

      Lainaa

    40. Böndeläinen 3.7.2013 6:08
      Tulos: -40 (100 ääntä)
      Pulut on siivillä varustettuja rottia, ne pitääkin tappaa. Pullamössösukupolvi täällä vauhdissa :D

      Lainaa

    41. Tulos: +12 (34 ääntä)
      Sillälailla: Noinko toivoisit itseäsi kohdeltavan, kun teet jonkun virheen elämässäsi? Melkoinen asenne sulla.
      Entä noinko sinä toivoisit perhettäsi kohdeltavan kun menette väärään paikkaan väärään aikaan?

      Lainaa

    42. Tulos: +32 (56 ääntä)
      Böndeläinen: Pulut on siivillä varustettuja rottia, ne pitääkin tappaa. Pullamössösukupolvi täällä vauhdissa
      Sinäkö täällä päätät kuka saa elää ja kenen tulee kuolla? Pulut on eläimiä siinä missä muutkin ja ihmiset itse ovat ne kesyttäneet ruokkimalla. Munatkin oltaisiin voitu varmasti pelastaa eläinsuojeluviranomaisten toimesta jos Joonas ei olisi koskenut niihin.

      Lainaa

    43. Tulos: -8 (26 ääntä)
      Sillälailla: Noinko toivoisit itseäsi kohdeltavan, kun teet jonkun virheen elämässäsi? Melkoinen asenne sulla.
      VIrheitä tulee tehtyä mut en rääkkää eläimii, et mun asentees ei oo mitää vikaa. toisin ku tolla jonka jalat pitäs ainaki murskata vasaral tms muuta kivaa mikä olis tollasel ihan oikein

      Lainaa

    44. Tulos: +25 (31 ääntä)
      Ei ole ikinä käynyt mielessä, että jokin lintu tulisi sisälle kämppääni ja mahdollisesti alkaisi vielä pesiä. En todellakaan ole mikään uusavuton vaan 16-kesäisestä omaa kotia pitänyt ja töissä ollut. Olen nyt 10 vuotta asunut omassa asunnossa ja kaikki ne vuodet olen pitänyt kesäisin parvekkeen oven sekä ikkunat auki (ikkunoissa tosin hyttysverkot). Ainakaan vielä tähän asti en ole ampiaista kummempaan kämpässäni törmännyt, joten pidän jatkossakin oven auki 24/7.

      Lainaa

    45. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Pam: Pulu ikkunan välissä on kamala, mutta pesän hajottamisen itkeminen on kyllä turhaa. Jos munan siirtää pihalle, se haisee ihmiselle, eikä lintu sitä enää haudo.
      Lintujen hajuaisti on, toisin kuin yleensä luullaan, lähes olematon. Ihan hyvin pesän olisi ulos voinut siirtää.

      Lainaa

    46. Tulos: -5 (55 ääntä)
      Ootteko te nyt ihan tosissanne? Joonas on voinut UNOHTAA ikkunan lähtiessään reissuun. Ei kaikkea aina voi muistaa. Lisäksi, jos se pulu tuli pikkuikkunasta sisään ja on ujuttautunut tuonne ison ikkunan väliin, jostain rikkinäisestä kohdasta, niin mitä se Joonas sille voi? Auttaa sen pois, jonka se varmaan myös teki uskoakseni. Ajatelkaa boxin ulkopuolelta ihmiset. Kaikki on sitä mieltä, että Joonas nyt rääkkäsi näitä. Mun näkökansa on, että se on vaan hätistellyt ne kuvien jälkeen ulos :/

      Lainaa

    47. Tulos: +24 (30 ääntä)
      zoolo: En ole mikään pulu-fani tai mitään, mutta tosi sydämetön jäbä kyllä! Toi toinen pulu on kuollu, sillä on jalat pystyssä ! Ja toinen vankina! Ei voinu vaan heittää raukkoja ulos? Oikeasti aika julmaa ja sairasta.
      No mistäpä tiedät, ettei heittänyt? Tuskinpa on jäänyt kotiinsa nukkumaan pulu ikkunan välissä, kuunnellen sen kujerrusta ja räpiköintiä odottaen pulusen kuolemaa luoja ties kuinka kauan aikaa. Eiköhän ole pulut pihalle päästänyt, on vain ensin napannut kuvat. Jos minulla olisi ikkunan välissä pulu,ottaisin kyllä kuvan ja sen jälkeen häätäisin pihalle (tai soittaisin jonkun muun häätämään, en voisi olla lepattelevan eläimen lähellä kiitos pienen pelkotilani lintuja kohtaan.)

      Lainaa

    48. Tulos: +6 (36 ääntä)
      Hahah, en ensin tajunnut pulusen olevan jalat pystyssä. Toivottavasti ei kuitenkaan ollut kuollut, kun nyt hihittelen mielikuvalle, että pulu on huomannut ihmisen tulevan sisälle ja äkkiä kellahtanut selälleen esittämään kuollutta. Toinen kaveri ajatteli lentää ikkunasta ulos, mutta ei mennyt ihan nappiin sekään. Madagaskarin pingviineistä voisi tehdä oman Joonaksen pulut-sarjan missä ilkikuriset pulut keksivät kaikkea kiusaa Joonakselle.

      Lainaa

    49. Tulos: -27 (37 ääntä)
      lolo: Kerrankin Joonaksella talo täynnä tipuja!
      saat varmaa vatusti naisii tollasel huumorintajul

      Lainaa

    50. Tulos: +30 (34 ääntä)
      ghhgfg: saat varmaa vatusti naisii tollasel huumorintajul
      Jep, talo täynnä tipuja!

      Lainaa

    51. Sillälailla 4.7.2013 0:53
      Tulos: +20 (26 ääntä)
      Chainsaw: VIrheitä tulee tehtyä mut en rääkkää eläimii, et mun asentees ei oo mitää vikaa. toisin ku tolla jonka jalat pitäs ainaki murskata vasaral tms muuta kivaa mikä olis tollasel ihan oikein
      Just, eihän sun asenteessa mitään vikaa oo..

      Lainaa

    52. Tulos: +9 (17 ääntä)
      julle: Oikeestaan se on että laita dörtsi posee ettei fogelit flygaa inee.
      No dörtsinhän se laitto poseen ettei spurgut dallaa ineen...

      Lainaa

    53. Tulos: -7 (53 ääntä)
      Nojaa, asuin maassa jossa pulut tunkee asuntoihin kokoaika ja ihan rutiinilla niitä kyllä köllättiin. Puluthan ei esim. 2vko asumisen jälkeen hiffaa, et niiden pesämestaan ei oo tulemista vaan tunkee paskomaan ja riehumaan paikalle kokoaika. Omassa kämpässäni kävin pulupariskunnan kanssa yli vuoden taistoa parvekkeen omistuksesta, kunnes sain kepautettua toiselta hengen - sitten lähtivät menemään. Ja olin vielä nopea ja tehokas aiheesta, noita kituvia paiskottiin kulkukissoille ruuaksi meidänkin pihalla. Ja ei, en asunut kehitysmaassa vaan ihan kehittyneessä länsimaassa. Eikäy sääliksi. Rotat, oravat ja pulut (lokkien ohella) on kyl tollasia häirikköeläimiä et henki pois jos käyvät riehumaan.

      Lainaa

    54. Tulos: -9 (43 ääntä)
      Ihme kukkahattutätien viherpiiperrystä. Pulut on asunnon omistajan poissaollessa vallanneet talon, takastullessa ei suostuneet lähtemään, vasaralla takaraivoon, lihamyllyyn ja aamupalapöytään. Itkekää mieluummin häkkikanojen huonoista elin oloista, kun kodittomat pulut saa kahden viikon luksusloman sisätiloissa. Harvoin siipikarja tulee tuoreena kotiin asti pyörimään, vuokrat pitää maksaa.

      Lainaa

    55. Tulos: +11 (25 ääntä)
      Makaako yhdessä kuvassa kuollut pulu? Onpas sydämetön häiskä!

      Lainaa

    56. Tulos: +10 (20 ääntä)
      Suututtaa: Sinäkö täällä päätät kuka saa elää ja kenen tulee kuolla? Pulut on eläimiä siinä missä muutkin ja ihmiset itse ovat ne kesyttäneet ruokkimalla. Munatkin oltaisiin voitu varmasti pelastaa eläinsuojeluviranomaisten toimesta jos Joonas ei olisi koskenut niihin.
      Itse asiassa pulut ovat sodissa käytettyjen viestikyyhkyjen jälkeläisiä.

      Lainaa

    57. Tulos: -8 (18 ääntä)
      Nyyh, ero aamutuimaan pätkästyllä huumorilla ja omalla mielipiteellä on suuri, tottakai olisi parempi päästää puluparat elävänä luontoon, kuuluu suomen katukuvaan, mutta jos yhdeltä jo henki pois niin olisihan tuo jo ruoan väärinkäyttöä jos ei lintukulta päätyisi marinadiin.

      Lainaa

    58. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Ok: Itse asiassa pulut ovat sodissa käytettyjen viestikyyhkyjen jälkeläisiä.
      Tiedän, tarkoitin vain että pulut eivät olisi näin kesyjä ja päällekäyviä ellei niitä ruokittaisi.

      Lainaa

    59. pulu vs. ihminen 4.7.2013 17:33
      Tulos: +29 (37 ääntä)
      Hassua miten ihmiset raivoavat pää punaisena pulujen ja lokkien ym. elukoiden aiheuttamille sotkuille ja ovat valmiita tappamaan ne kaikki, ja samaan aikaan jossain Tyynellämerellä kelluu tyyliin USA:n kokoinen jätelautta. Muutama pulunkakka parvekkeella on maailmanloppu, mutta noin pari miljoonaa tonnia jätettä meressä ei ole mikään ongelma.

      Lainaa

    60. jonddu...blaah 4.7.2013 23:22
      Tulos: -7 (27 ääntä)
      Tera: Ootteko te nyt ihan tosissanne? Joonas on voinut UNOHTAA ikkunan lähtiessään reissuun. Ei kaikkea aina voi muistaa. Lisäksi, jos se pulu tuli pikkuikkunasta sisään ja on ujuttautunut tuonne ison ikkunan väliin, jostain rikkinäisestä kohdasta, niin mitä se Joonas sille voi? Auttaa sen pois, jonka se varmaan myös teki uskoakseni. Ajatelkaa boxin ulkopuolelta ihmiset. Kaikki on sitä mieltä, että Joonas nyt rääkkäsi näitä. Mun näkökansa on, että se on vaan hätistellyt ne kuvien jälkeen ulos :/
      juurikin näin toimin,kun en mikään sadisti ole...helvetin pienestä välistä tunkivatki toistamiseen kun takasin tulin reeneistä...kämpässä on lähes +70 astetta ilman tuuletinta ja ikkunat auki että ei ole paljon vaihtoehtoja ollut tähän hätään...valitan...toinen jäi päästään ikkunan väliin kun kiireessä yritin saada niitä ulos ja delas siihe(ei ehtiny kitua),pulun paskaa siivonnu n. 3pv...

      Lainaa

    61. ................. 5.7.2013 11:37
      Tulos: -1 (15 ääntä)
      Suututtaa: Sinäkö täällä päätät kuka saa elää ja kenen tulee kuolla? Pulut on eläimiä siinä missä muutkin ja ihmiset itse ovat ne kesyttäneet ruokkimalla. Munatkin oltaisiin voitu varmasti pelastaa eläinsuojeluviranomaisten toimesta jos Joonas ei olisi koskenut niihin.
      Ja mitenköhän nuo munat oltaisiin voitu pelastaa? Kai sinä tiedät, että eläinsuojat/-talot muutenkin pursuavat jo ylimääräisistä, hylätyistä eläimistä, enkä ainakaan minä jaksa uskoa, että eläinsuojelulla olisi resurssejakaan huolehtia mistään pulun munista. Ihan kiva, että ajattelet myös munien parasta, mutta selkeästikään sinulla ei näytä olevan aiheesta minkään sortin tietoa. Oikeudenmukainen tulee olla, ja eläintenoikeuksia tulee puolustaa, mutta realistinen pitää olla.

      Lainaa

    62. Tulos: -12 (16 ääntä)
      Suututtaa: Sinäkö täällä päätät kuka saa elää ja kenen tulee kuolla? Pulut on eläimiä siinä missä muutkin ja ihmiset itse ovat ne kesyttäneet ruokkimalla. Munatkin oltaisiin voitu varmasti pelastaa eläinsuojeluviranomaisten toimesta jos Joonas ei olisi koskenut niihin.
      Tarvittaessa. Elämä on, ja arvottoman, ärsyttävän loislinnun elämä on vielä vähän enemmän.

      Lainaa

    63. Tulos: +25 (31 ääntä)
      Böndeläinen: Pulut on siivillä varustettuja rottia, ne pitääkin tappaa. Pullamössösukupolvi täällä vauhdissa
      Pulu on tuhatkertaisesti hienompi olento kuin sinä.

      Lainaa

    64. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Suututtaa: Tiedän, tarkoitin vain että pulut eivät olisi näin kesyjä ja päällekäyviä ellei niitä ruokittaisi.
      Totta tämäkin, ihmiset saisivat syyttää vain itseään.

      Lainaa

    65. Tulos: +17 (17 ääntä)
      ……………..: Suututtaa: Sinäkö täällä päätät kuka saa elää ja kenen tulee kuolla? Pulut on eläimiä siinä missä muutkin ja ihmiset itse ovat ne kesyttäneet ruokkimalla. Munatkin oltaisiin voitu varmasti pelastaa eläinsuojeluviranomaisten toimesta jos Joonas ei olisi koskenut niihin. Ja mitenköhän nuo munat oltaisiin voitu pelastaa? Kai sinä tiedät, että eläinsuojat/-talot muutenkin pursuavat jo ylimääräisistä, hylätyistä eläimistä, enkä ainakaan minä jaksa uskoa, että eläinsuojelulla olisi resurssejakaan huolehtia mistään pulun munista. Ihan kiva, että ajattelet myös munien parasta, mutta selkeästikään sinulla ei näytä olevan aiheesta minkään sortin tietoa. Oikeudenmukainen tulee olla, ja eläintenoikeuksia tulee puolustaa, mutta realistinen pitää olla.
      Haha, täällä kyllä käännettään kaikki aina riidaksi. Miksei voisi ilmaista asiaa vaikka näin, ilman turhanpäiväistä mollaamista: " Kiva, että ajattelet myös munien parasta, mutta en usko että eläinsuojelulla olisi resursseja huolehtia niistä." :D Minullakaan ei ole tietoa pulujen munista, mutta edesmennyt mummoni aikoinaan pelasti munat hylätystä pikkulinnunpesästä ottamalla ne hautomoon :)

      Lainaa

    66. Tulos: -14 (22 ääntä)
      Turhake: Pulu on tuhatkertaisesti hienompi olento kuin sinä.
      Jos joku on oikeasti tätä mieltä muista ihmisistä, hän on ympäristölleen erittäin vaarallinen ja kuuluu lukkojen taakse. No, onneksi harva oikeasti on, ja tuo on vain tyhjää höpötystä.

      Lainaa

    67. Tulos: -9 (19 ääntä)
      JK: Jos joku on oikeasti tätä mieltä muista ihmisistä, hän on ympäristölleen erittäin vaarallinen ja kuuluu lukkojen taakse. No, onneksi harva oikeasti on, ja tuo on vain tyhjää höpötystä.
      kyl mä mielummin kattelisin jonku tollasen idiootin delaamist ku viattoman eläimen,anytime brah. kyl mä voisin lukkojen taakse joutuu jonku eläinrääkkääjän muusiks tallomisest iha ilma syyllisyyde tuntoo koska muuta sellaset ei ansaitsekaa

      Lainaa

    68. Tulos: +22 (22 ääntä)
      turnipsitonttu: Ei mee mulle jakeluun tämä “mikä lintu on saastaisin” vainoharhaisuus. Siellä kylillä ja toreilla kun mussutat sitä jätskitötteröäsi niin pulujen lisäksi paikalla hyppelee varpusia. Hyii, miten yököttävää. Ei, varpusethan on niin pieniä ja söpöjä. Mites lokit sitten, kaatopaikan antimien lisäksi niille kelpaa baari-illan päätteeksi kadulle takaisin vapautettu kebappiannos.
      Ottaen huomioon, että buglu on ollut ihmisen suussa ensin, voi esittää kysymyksen "Eikö saastaisin ja idioottimainen otus maan päällä olekin ihminen, joka tuhoaa koko planeetan omasta lähiympäristöstään puhumattakaan?"

      Lainaa

    69. Tulos: +11 (21 ääntä)
      Kellään tullut mieleenkään että Joonas ei suinkaan välttämättä ole tuota selällään lekottelevaa pulua teilannut, vaan se on esimerkiksi sisätiloissa riehuessaan saattanut ihan lentää jotakin päin ja menettää henkensä näin? Musta hyvä moka, ainakin itse hymyilin ääneen!!!

      Lainaa

    70. Tulos: -4 (10 ääntä)
      Täytyy huomenna mennä ruokkimaan puluja :)

      Lainaa

    71. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Okosan: Lintujen hajuaisti on, toisin kuin yleensä luullaan, lähes olematon. Ihan hyvin pesän olisi ulos voinut siirtää.
      Eli Joonas hätistää pulun ekaksi ikkunasta ja sitten siirtää pesän pihalle. OK. Tajuaako se lintu sitten että vitsi, mun munathan tossa, ja alkaa hautoa uudestaan? Siis ottaen huomioon, että linnut hautovat vaikka käenmunaa, joka usein on niiden omia munia paljon isompi?

      Lainaa

    72. jonddu...blaah 8.7.2013 2:44
      Tulos: -2 (26 ääntä)
      niin siis että mun olis pitäny ottaa ne tänne asumaa ja paskantamaa paikkoja vai :D ...olis kiva tietää kuka helvetti semmosta tekee,vois kuvitel et sen kaltaset tyypit ottas yhtä hyvi jokase nistinki luoksee asumaa joka vaa sattus kämpä ovel eksymää...hulluja sanon minä :P

      Lainaa

    73. Napanöyhtä 8.7.2013 19:30
      Tulos: +7 (21 ääntä)
      Huhhei, kuinka älyvapaita kommentteja taas. Puluja on muutenkin aivan liikaa, eikä niiden munia viedä minkään yhdistyksen riesaksi. Miksi ihmeessä ne olisi pitänyt pelastaa? Luonto on raaka, eikä pesän menetys ole puluille välttämättä kovin mieleenpainuva kokemus. Usein pesivä lintupari menettää kauden aikana yhden poikueen ja tekee toisen perään. Ne eivät jää suremaan, vaan hoitavat elämäntehtävänsä, eli täyttävät maailman paskalla. Mitään eläimiä ei saa kohdella kaltoin, mutta kenenkään ei tarvitse ruveta hyysäämään puluja kämpässään. Jos eivät lähde hyvällä, niin sitten pahalla, tarpeetonta kärsimystä aiheuttamatta.

      Lainaa

    74. Tulos: -7 (19 ääntä)
      Napanöyhtä: Huhhei, kuinka älyvapaita kommentteja taas. Puluja on muutenkin aivan liikaa, eikä niiden munia viedä minkään yhdistyksen riesaksi. Miksi ihmeessä ne olisi pitänyt pelastaa? Luonto on raaka, eikä pesän menetys ole puluille välttämättä kovin mieleenpainuva kokemus. Usein pesivä lintupari menettää kauden aikana yhden poikueen ja tekee toisen perään. Ne eivät jää suremaan, vaan hoitavat elämäntehtävänsä, eli täyttävät maailman paskalla. Mitään eläimiä ei saa kohdella kaltoin, mutta kenenkään ei tarvitse ruveta hyysäämään puluja kämpässään. Jos eivät lähde hyvällä, niin sitten pahalla, tarpeetonta kärsimystä aiheuttamatta.
      Miksi sitten jotain muita elukoita pitäisi suojella? Pulut on ihan siinälailla eläimiä ku jotkut kusihukat, joutsenet karhut sun muut, yhtälailla niitä kuuluu suojella.

      Lainaa

    75. Napanöyhtä 9.7.2013 1:43
      Tulos: +10 (18 ääntä)
      Turhake: Miksi sitten jotain muita elukoita pitäisi suojella? Pulut on ihan siinälailla eläimiä ku jotkut kusihukat, joutsenet karhut sun muut, yhtälailla niitä kuuluu suojella.
      Mulla on nyt sellainen tunne, että menee sinun ymmärryksellesi liian vaikeaksi, mutta yritetään: Esim. susi- joutsen- ja karhukannat ovat huomattavasti rajallisempia, ja populaatiot eivät lisäänny läheskään yhtä tehokkaasti. Petoja joudutaan kuitenkin karsimaan rajallisen elinympäristön vuoksi, sillä elintilan loppuessa osa joutuu siirtymään asutuille alueille. Tästä ollaan monta mieltä, mutta se ei kuulu tähän keskusteluun, joten jätetään asia sikseen. Sen sijaan joutsenkantaa ei ole tarpeen karsia. Niitä ei ole liikaa. Puluja on liikaa. Puluista on haittaa. Siinä on se ero.

      Lainaa

    76. jonddu...blaah: 11.7.2013 0:11
      Tulos: -3 (9 ääntä)
      pulu vs. ihminen: Hassua miten ihmiset raivoavat pää punaisena pulujen ja lokkien ym. elukoiden aiheuttamille sotkuille ja ovat valmiita tappamaan ne kaikki, ja samaan aikaan jossain Tyynellämerellä kelluu tyyliin USA:n kokoinen jätelautta. Muutama pulunkakka parvekkeella on maailmanloppu, mutta noin pari miljoonaa tonnia jätettä meressä ei ole mikään ongelma.
      kukas on väittäny ettei se mikää ongelma ole?..totta kai se on mut sille ei yksi ihminen paljon voi tehdä toisin kuin parille pululle jotka on jonkin verran helpompi saada pysymään poissa sisätiloista...

      Lainaa

    77. Tulos: +5 (15 ääntä)
      Napanöyhtä: Mulla on nyt sellainen tunne, että menee sinun ymmärryksellesi liian vaikeaksi, mutta yritetään: Esim. susi- joutsen- ja karhukannat ovat huomattavasti rajallisempia, ja populaatiot eivät lisäänny läheskään yhtä tehokkaasti. Petoja joudutaan kuitenkin karsimaan rajallisen elinympäristön vuoksi, sillä elintilan loppuessa osa joutuu siirtymään asutuille alueille. Tästä ollaan monta mieltä, mutta se ei kuulu tähän keskusteluun, joten jätetään asia sikseen. Sen sijaan joutsenkantaa ei ole tarpeen karsia. Niitä ei ole liikaa. Puluja on liikaa. Puluista on haittaa. Siinä on se ero.
      Ihmisiä on liikaa..ja ihmisistä on haittaa..

      Lainaa

    78. Tulos: -13 (15 ääntä)
      Ensinnäkin, alotetaan nyt viherpiiperöt siitä että kumpikaan kuvan puluista EI näytä kituvalta saati hengettömältä. Toiseksi, kuvan pulu joka on " teljettynä ikkunan väliin " pääsee sieltä kyllä aivan hyvin pois kunhan ikkunan avaa, kolmanneksi kuka helvetti tappais pulun sisälle/ ikkunan väliin koska siitä lähtevä haju on VARMASTI axea voimakkaampi enkä usko että kyseinen poika hirveästi haluaa olla tekemisissä saastaisen ruumiin kanssa josta varmasti saa jonkun taudin ellei ole rokotukset kunnossa

      Lainaa

    79. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Noi linnnut muutenki ongelma isommis kaupungeis levittää tauteja sun muuta miks niit ei sais tappaa?

      Lainaa

    80. Tulos: -1 (3 ääntä)
      JK: Stadissa on kuulemma sanonta: Stikkaa fönsteri poseen ettei fogelit flugaa ineen.
      Ymmärsin sanan "ettei", muuten täysin ohi.

      Lainaa

    81. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Wille: Ymmärsin sanan “ettei”, muuten täysin ohi.
      "Laita ikkuna kiinni etteivät linnut lennä sisään."

      Lainaa

    82. Tulos: 0 (0 ääntä)
      JK: No dörtsinhän se laitto poseen ettei spurgut dallaa ineen…
      Dörtsi laitetaan boseen, ettei klabbit frysaa.

      Lainaa

    83. Sitoutumaton hampurilainen 28.11.2022 20:28
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      niin vanha kuin tää moka onkin, toivon että joonas ei todellakaan tappanut tuota toista, tai kumpaakaan. pulut (kuten monet muutkin linnut) pariutuvat elinikäisesti, ja jos toinen pariskunnasta kuolee saattaa eloon jäänyt masentua ja tehdä itsemurhan. kuulemma senkin suorittavat hyppäämällä rakennuksen katon päältä. :( mahdollisesti kuollut pulu "toivottavasti" kuollut stressiin ja ahdistukseen mitä joonaksen hätistely on saattanut aiheuttaa. tuosta pesästä, pulut ovat linnuista surkeimpia rakentamaan pesää, joten todennäköisesti tuo "hajotettu" pesä on se minkä tuo pariskunta itse kyhäsi kasaan.

      Lainaa

    84. Donald Trumpin konkurssipesä 10.4.2024 22:19
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Näinkö me kohdellaan sodassa kuolleiden veteraanien jälkeläisiä? Miettikää vähän mistä pulut ovat tulleet, mitä olemme velkaa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: pulu, asunto, ikkuna, matka, kuva, pulut, linnut