Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

No jee!

Mielenkiintoisimmat päivitykset ikinä.
Suurenna näkymä
No jee!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +888 (908 ääntä)
   Jännää. Oon kateellinen noille kaikille.

   Lainaa

  2. Tulos: +450 (482 ääntä)
   Mitähän Marja tekee seuraavaksi? Katsoo televisiota?

   Lainaa

  3. kaktusmies 23.7.2013 5:04
   Tulos: +290 (334 ääntä)
   En ymmärrä Marjan kaltaisia ihmisiä... "Jee! Menen vessaan!" Ketä kiinnostaa?

   Lainaa

  4. Tulos: +148 (190 ääntä)
   Jee en tee mitään erikoista. Pelkkiä arkisia asioita ja kirjoitan ne panostamatta yhtään ja saan sen kuulostamaan niin arkisen tylsältä kuin se onkin. Ärsyttää nämä henkilöt facessa kun pitää raportoida juovansa kahvia mutta eivät edes jaksa täydentää viestiä mitenkään. Esim juon kahvia kaverin kanssa tai juon kahvia koska vesi on loppu tjsp olisi jo tykkäyksen antamisen arvoinen suoritus. Jatkan mokien lukemista, illan yön aamun päivän jne jatkoa vaan muille feissarimokalaisille! (Olisin toki voinut jättää viimeisen rivin tuohon lukemista sanaan mutta tervehdys teille tuo sille syvemmän merkityksen)

   Lainaa

  5. Tulos: +286 (306 ääntä)
   Kommentoin feissarimokaan.

   Lainaa

  6. Eero Tikka 23.7.2013 6:06
   Tulos: -60 (110 ääntä)
   ANALyysi: Jee en tee mitään erikoista. Pelkkiä arkisia asioita ja kirjoitan ne panostamatta yhtään ja saan sen kuulostamaan niin arkisen tylsältä kuin se onkin. Ärsyttää nämä henkilöt facessa kun pitää raportoida juovansa kahvia mutta eivät edes jaksa täydentää viestiä mitenkään. Esim juon kahvia kaverin kanssa tai juon kahvia koska vesi on loppu tjsp olisi jo tykkäyksen antamisen arvoinen suoritus. Jatkan mokien lukemista, illan yön aamun päivän jne jatkoa vaan muille feissarimokalaisille! (Olisin toki voinut jättää viimeisen rivin tuohon lukemista sanaan mutta tervehdys teille tuo sille syvemmän merkityksen)
   Ja sinun ANAlyysisihän ovat aina niin mielenkiintoisia.

   Lainaa

  7. Tulos: +162 (170 ääntä)
   Katariinan viesti on vähän epäselvä, mitä pesuainetta hän laittoi laseihin ja millaisen astiallisen? Vai mistä tässä nyt on kyse?

   Lainaa

  8. SeOSellast 23.7.2013 8:11
   Tulos: -30 (92 ääntä)
   Marjan aamun ensimmäinen päivitys: "Minä heräsin." ja illan viimeinen päivitys: "Ei tuo veltto k***i taaskaan noussut, joten haen kaapista värinä-vääpelin ja eiku touhuamaan. Nukun sitten."

   Lainaa

  9. Mickey Mouse 23.7.2013 11:09
   Tulos: -51 (83 ääntä)
   Marja: "Eikä! Kävin vessassa enkä ihan saanu paskaa ulos..." "Hei oikeesti herra Kakkakikkare, voisit tulla jo ulos! Kävin just vessassa eikä vieläkään..." "Jes! Vihdoin se iso paska irtos kun oon jo oottanu niin kauan!"

   Lainaa

  10. Tulos: +89 (99 ääntä)
   Istun koneella

   Lainaa

  11. Tulos: +58 (72 ääntä)
   Tämmöset turhien päivityksien kirjottajat on kyllä ärsyttäviä, vaikka jokaisen oma asiahan se kuitenkin on mitä sinne kirjottaa... Onneks Facessa voi piilottaa tiettyjen henkilöiden päivitykset, itellä kilahti lopullisesti kun serkku kirjotti kuuden tunnin sisällä kolme päivitystä mattojen pesemisestä: "Vois pestä tänään mattoja..." "Rupes satamaan, matonpesusuunnitelmat meni pilalle! :(" "Jihuu, nyt on matot pesty!" Ööh.

   Lainaa

  12. Tulos: +158 (164 ääntä)
   Uskomatonta että vesilasit on näyttäneet vielä tuotakin hienommilta livenä!

   Lainaa

  13. Tulos: +2 (26 ääntä)
   nyt, nyt, nyt kyllä.... ööh. mitä vittua

   Lainaa

  14. Tulos: +98 (102 ääntä)
   Toi Jonnan äiti on jotenkin niin herttanen ;'D

   Lainaa

  15. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Viimeks joku ei löytäny pinkkejä tiskihanskoja, onneks nyt on löydetty lilalt roskapussit, niin ei tartte siitä suuttua.

   Lainaa

  16. Tulos: +34 (46 ääntä)
   ANALyysi: Jee en tee mitään erikoista. Pelkkiä arkisia asioita ja kirjoitan ne panostamatta yhtään ja saan sen kuulostamaan niin arkisen tylsältä kuin se onkin. Ärsyttää nämä henkilöt facessa kun pitää raportoida juovansa kahvia mutta eivät edes jaksa täydentää viestiä mitenkään. Esim juon kahvia kaverin kanssa tai juon kahvia koska vesi on loppu tjsp olisi jo tykkäyksen antamisen arvoinen suoritus. Jatkan mokien lukemista, illan yön aamun päivän jne jatkoa vaan muille feissarimokalaisille! (Olisin toki voinut jättää viimeisen rivin tuohon lukemista sanaan mutta tervehdys teille tuo sille syvemmän merkityksen)
   Kahvia ei voi keittää, jos vesi on loppu.

   Lainaa

  17. Tulos: +43 (49 ääntä)
   Katariina ekan kerran elämässään tiskas? Ja sekin piti sitten ikuistaa....

   Lainaa

  18. Tulos: +28 (34 ääntä)
   ANALyysi: juon kahvia koska vesi on loppu tjsp
   miksi nauroin......

   Lainaa

  19. Tulos: +56 (56 ääntä)
   Siis yrittikö toi Katariina ottaa jotain taidekuvia vai mitä helvettiä?

   Lainaa

  20. Paskanmarjat 23.7.2013 13:42
   Tulos: -12 (26 ääntä)
   Marjan asemassa päästäisin itseni kärsimyksistäni.

   Lainaa

  21. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Cool story bro!

   Lainaa

  22. Duck of doom 23.7.2013 15:39
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Sukua Pekka Routalemmelle.

   Lainaa

  23. Tulos: +55 (55 ääntä)
   Jotkut kirjoittaa käsittämättömän pitkiä päivityksiä ja asiaa on täsmälleen yhtä paljon kuin Marjalla.

   Lainaa

  24. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Olen nyt facessa

   Lainaa

  25. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Miksi Katariinan piti julkaista kuvat jos ne ei kerta onnistunu..?

   Lainaa

  26. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kahvin tippuminen on jopa erittäin jännä asia noihin verrattuna.

   Lainaa

  27. Tulos: +87 (93 ääntä)
   "Mä syön nyt ruokaa" Niin apaattinen päivitys, että se sai mut nauramaan. Kuvitella, että joku tosissaan istuu lautasen äärellä ja päättää ilmoittaa maailmalle syövänsä ruokaa. Ei makaronilaatikkoa, pitsaa tai vaikka perunoita jauhelihakastikkeella, vaan ruokaa. Menen nyt juomaan nestettä.

   Lainaa

  28. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Makaan sohvalla.

   Lainaa

  29. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Duck of doom: Sukua Pekka Routalemmelle.
   Aika jännä

   Lainaa

  30. Tulos: +24 (26 ääntä)
   kaktusmies: En ymmärrä Marjan kaltaisia ihmisiä… “Jee! Menen vessaan!”Ketä kiinnostaa?
   Mä niin ymmärrän koska on ihmisiä kuten minä jotka eivät tiettyjä asioita pysty omatoimisesti tekemään. Mieti nyt: Kaverisi Möttösen Matti on toipumassa alaraajahalvauksesta ja vessassa käynti pyörätuolin kanssa on ollut vähän vaikeaa kun ei ole nosturivehkeitä. Hän on käynyt terapiassa ja opetellut jalkojen käyttöä, ja nyt hän kirjoittaa facebook-päivityksen ensimmäisestä omatoimisesta vessakäynnistä. Jos et iloitse tai kommentoi positiivisesti,olet sydämetön paska.

   Lainaa

  31. MikkiAnkka 24.7.2013 1:07
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Näh. Mun mielestä se on uskomatonta, miten joku voi ärsyyntyä toisten mitättömistä ja hölmöistä, mutta usein vilpittömistä FB-päivityksistä niin paljon. Elämän pienistä iloista nauttivat ja spontaanit henkilöt on mun mielestä paljon hauskempia ja mielenkiintoisempia kuin laskelmoivat ja ainoastaan "suuria asioitaan" päivittävät ja jokaista FB-päivitystään minuuttitolkulla miettivät "normaalit" FB-kaverit. Löysätkää nyt hyvät ihmiset sitä pantaanne ja ottakaa rennosti!

   Lainaa

  32. Tulos: +30 (34 ääntä)
   : Istun koneella
   Eikös sohva tai tuoli olisi mukavampi?

   Lainaa

  33. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Jonnan äiti oli ainoo hyvä juttu tässä. Oikeesti aika sulosta :D Mä istun sängyllä. Nauran feissarimokille. Jee.

   Lainaa

  34. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Joskus on käynyt mielessä alkaa vittuillakseen fb kavereille tekemään vastaavia päivityksiä: Iikiile Kattoo telkkaria klo: 12:10 Iikiile Raapii persettä klo: 12:12 Iikiile Pitäs mennä vessaan klo: 12:15 Iikiile Olen vessassa klo: 12:30 Iikiile Tulin just vessasta, mitäs porukalle? klo: 12:33

   Lainaa

  35. Tulos: +11 (23 ääntä)
   no mun mielest saa kirjottaa ite mitä haluu ?

   Lainaa

  36. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Hyvä että Marja ilmoittaa syövänsä nimenomaan RUOKAA. Ehdin jo miettiä vaikka mitä skenaarioita siitä mitä hän oikein muuten olisi syönyt....

   Lainaa

  37. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Kiitos näistä tiedoista, en tiedä miten olisin selvinnyt ilman sitä tietoa, että marja menee kauppaan ja töihin

   Lainaa

  38. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Olen lukenut päivityssatsin "tekee mieli teetä". "Laitan teetä". "Juon nyt teetä" -kaikki kymmeneen minuuttiin tietenkin. Blokkasin sitten kirjoittajan postitukset (kyseessä oli vielä britti; jos täytyy joka kerta ilmoittaa koko teenkeittoruljanssi niin enhän muuta ehdi lukeakaan) -olisiko pitänyt jättää blokkaamatta jos tämä onkin huumorin uusi aalto? =)

   Lainaa

  39. Tulos: +1 (11 ääntä)
   suomentakaa mitä katariina yritti kertoa? luvin 132,5 kertaa enkä tajunnu?

   Lainaa

  40. feisbookiton 25.7.2013 1:31
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Olen 90-prosenttisen varma, että Marjan kohdalla jompi kumpi seuraavista vaihtoehdoista selittää em. päivitykset: 1) hän parodisoi tylsiä ja turhia fb-päivityksiä, ehkä saanut tarpeekseen tunnin sisään kolmesta kaverinsa samantyyppisestä päivityksestä 2) hän on kehitysvammainen, jolloin olisi jotenkin ilkeää nauraa tälle feissarimokalle. Kehitysvammaisille tuollaiset arkipäivän asiat voivat olla isokin juttu (etenkin jos on työpaikka, minne mennä, tai jos on itse laittanut ruoan). Mikäli teorioistani kumpikaan ei pidä paikkaansa, olen aika sanaton. Ehkä joku keksii kolmannen teorian Marjan päivityksille?

   Lainaa

  41. Tulos: +7 (7 ääntä)
   ES: Tämmöset turhien päivityksien kirjottajat on kyllä ärsyttäviä, vaikka jokaisen oma asiahan se kuitenkin on mitä sinne kirjottaa… Onneks Facessa voi piilottaa tiettyjen henkilöiden päivitykset, itellä kilahti lopullisesti kun serkku kirjotti kuuden tunnin sisällä kolme päivitystä mattojen pesemisestä: “Vois pestä tänään mattoja…” “Rupes satamaan, matonpesusuunnitelmat meni pilalle! ” “Jihuu, nyt on matot pesty!” Ööh.
   Alan epäillä, onko meillä yhteinen facebook-kaveri. Kyseinen tyyppi nimittäin laittelee aika paljon juuri noita aikomispostauksia "jaksaiskohan sitä mennä kauppaan", "pitäis vissiin viedään koira ulos", "jaksaiskohan sitä laittaa ne viikonlopun kuvat koneelle" ja muutaman tälläisen postauksen jälkeen saa VIHDOIN jotain aikaan ja sitten uutta postausta kehiin: "kaupassa käyty".

   Lainaa

  42. Tulos: +7 (7 ääntä)
   kaktusmies: En ymmärrä Marjan kaltaisia ihmisiä… “Jee! Menen vessaan!”Ketä kiinnostaa?
   Ehkä ymmärrät, kun katsot omaa kommenttiasi. Samasta huomionkipeydestä sekin kumpuaa. Luulet, että kaikkia kiinnostaa sanomisesi ja tekemisesi muultakin kuin psykiatrisesta näkökulmasta.

   Lainaa

  43. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Mikäli teorioistani kumpikaan ei pidä paikkaansa, olen aika sanaton. Ehkä joku keksii kolmannen teorian Marjan päivityksille?
   Tarkoitat nyt varmaan hypoteesia, etkä teoriaa?

   Lainaa

  44. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Jonnan äidin käyttämä sana "onnellin" hämäsi mua ja pitkään. Miksei samalla vaivalla kirjoita sanaan ne kaksi viimeistäkin kirjainta? Sitten muistin, että aikoinaan opiskelukaverini, joka oli Kouvolasta lähtöisin, oli kans aina onnellin, ei onnellinen.

   Lainaa

  45. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Siis mitä ihmettä toi Katariina selittää? Nauroin tolle varmaa 10min väsyneenä

   Lainaa

  46. Tulos: +4 (4 ääntä)
   palmface: Mitähän Marja tekee seuraavaksi? Katsoo televisiota?
   Se jää ikuiseksi mysteeriksi...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, vaahto, pesuaine, vesi, lasi, vesilasi, roskapussi, äiti, syödä