Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kylmää kohtelua

Älä tee näin, jos kissallasi on kuuma.
Kylmää kohtelua

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 93 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +910 (1012 ääntä)
   no ainaki Heli on original. kissa mikroon onki jo liian kulunu läpändeerus

   Lainaa

  2. Mr. Ällö 9.7.2013 4:31
   Tulos: +639 (1013 ääntä)
   Heli, eikö äiti ole opettanut, että se mirri on tarkoituskin pitää lämpimänä? Nam nam.

   Lainaa

  3. Tulos: +1330 (1348 ääntä)
   Laittoi eläimen pakkaseen viilentymään ? Ihan oikeesti mitä v*ttua ?

   Lainaa

  4. Tulos: +801 (823 ääntä)
   Kuka idiootti laittaa kissan pakastimeen?? Voi jumalauta, eikö ihmiset enää ajattele omilla aivoilla...>.<

   Lainaa

  5. KisseMisse 9.7.2013 4:58
   Tulos: +898 (932 ääntä)
   Näin kissan omistavana sanoisin, että meijän kattimatti maukuu (öisin) vaan sen takia, koska se on kivaa kattoo jos joku herää siihen.. ja ton Helin vois heivata niskasta pakastealtaaseen ja jättää sinne.. kuka *ittu oikeesti laittaa kissan ensinnäkään pakkaseen ja vielä unohtaa sinne, "koska tuli kiire"?

   Lainaa

  6. Tulos: -56 (84 ääntä)
   ALO SHIMPANZA

   Lainaa

  7. bitch please 9.7.2013 5:08
   Tulos: +277 (279 ääntä)
   ei voi olla totta.

   Lainaa

  8. Tulos: +70 (112 ääntä)
   Jos tää ei oo ihmisten toivo niin onko tää kissojen epätoivo?

   Lainaa

  9. Tulos: +452 (466 ääntä)
   Kuka voi olla noin saatanan tyhmä, että ensinnäkin laittaa kissan pakkaseen ja toisekseen, ei keksi kissalle muita tapoja viilentää sitä? Meille tuli kissa, kun olin 9-v, eikä silloinkaan mieleeni tullut työntää sitä pakkaseen tai mikroon. AAAARGH. Tästä ei edes selviä, kauanko kissa raasu loppujen lopuksi oli pakkasessa. Todellakin, Nuppu Jennin omistukseen vain.

   Lainaa

  10. kukkuluuruu 9.7.2013 9:22
   Tulos: +276 (282 ääntä)
   "eikai sille käy mitää ku sillä on turkki?"

   Lainaa

  11. Tulos: +408 (414 ääntä)
   Yleensä en pidä kukkahattuilusta ja inhoan kun ihmisien toimintaa rajoitetaan entisestään, mutta todellakin saisi tulla käyttöön lemmikkikortti ajokortin tapaan ja ilman ei saisi lemmikkiä ottaa.

   Lainaa

  12. Tulos: +206 (238 ääntä)
   Kai ylläpito on tehnyt tästä eläinsuojeluilmoituksen? Tuo kissa pitää äkkiä saada Heliltä pois. Jos joku tunnistaa tästä Helin, äkkiä vaan screenshottia ja ilmoitusta menemään!

   Lainaa

  13. Tulos: +27 (57 ääntä)
   vuuij kissaparka :''c </3

   Lainaa

  14. Tulos: +171 (173 ääntä)
   Bad: Kuka idiootti laittaa kissan pakastimeen?? Voi jumalauta, eikö ihmiset enää ajattele omilla aivoilla…>.<
   ehkä se teki just nii....

   Lainaa

  15. Tulos: +72 (122 ääntä)
   Tuommonen sairassairasmielenvikainenidiootti pitäisi itse laittaa pakkaseen. Miten joku voi olla noin tyhmä??!

   Lainaa

  16. Tulos: +199 (211 ääntä)
   Pelkän statuspäivityksen luettuani mä ehdin jo toivoa, että Heli olisi tarkottanut kissan olevan ulkona joskus alkutalvesta pikkupakkasilla... Turha toivo :/ Voi kissaparkaa, inhottaa eläimenomistajat jotka omalla tyhmyydellään pilaa lemmikkiensä elämän.

   Lainaa

  17. Tulos: -35 (53 ääntä)
   http://dyn.fi/704295512

   Lainaa

  18. Tulos: +185 (195 ääntä)
   Ihme ettei kissa ehtinyt kuolla hapenpuutteeseen. Eläinsuojeluilmoitus olisi mielestäni aiheellinen, feissarimokien ylläpitäjillä on varmaan Helin koko nimi tiedossa?

   Lainaa

  19. Tulos: +1 (39 ääntä)
   Mä jo säikähdin että noi on mun serkkuja mut ilmeisesti ei. Onneksi.

   Lainaa

  20. Tulos: +104 (134 ääntä)
   Toivottavasti tästä on tehty jo rikosilmoitus!

   Lainaa

  21. Tulos: +14 (114 ääntä)
   laitoin ite kans joskus kissan pakastimeen.. huomiona vaan että olin kylläkin 3 vuotias.

   Lainaa

  22. Tulos: +144 (170 ääntä)
   Eläinsuojelurikos. Soitto poliisille se joka nimen tietää. Nyt. Heti.

   Lainaa

  23. Tulos: +51 (73 ääntä)
   Kiitos varoituksesta Heli, alkoikin olla jo täällä sen verta lämmin, että melkein tein itsekin saman!

   Lainaa

  24. turnipsitonttu 9.7.2013 12:26
   Tulos: +224 (228 ääntä)
   Jäätävää. Kävi mullekin aikoinaan pikku moka, kun hoidossa ollut kissanpentu meni jääkaappiin kun kaivelin sieltä ruokatarvikkeita, paiskasin oven kiinni kun en edes huomannut, että se utelias pikkukatti meni sinne. Onneksi avasin oven heti uudestaan ottaakseni sieltä ruokaoljyä. Siellähän se pikkupallero oli makkarapaketin kimpussa... Oli lähinnä närkästynyt kun keskeytin murkinatuokion. Kannatan lemmikkikorttia, kyllä jos lemmikin kerran ottaa pitää olla älliä ja tajua miten sitä hoidetaan.

   Lainaa

  25. Tulos: +72 (76 ääntä)
   Huhhuh... en tosiaan ees haluu tietää mitä heli tekee kovilla pakkasilla...

   Lainaa

  26. Tulos: +153 (175 ääntä)
   Vielä enempi vitutti toi Santerin ":D"

   Lainaa

  27. Tulos: +70 (82 ääntä)
   Meillä on ollu kissoja siitä asti ku synnyin ja en edes 4-vuotiaana suunnitellu laittaa kissaa pakastimeen, tai edes millonkaa! Eläinrääkkäystä toi on, mikä näitä ihmisiä oikee vaivaa...

   Lainaa

  28. Tulos: +102 (108 ääntä)
   Voi kissaparka! Tassut varmaan ihan jäässä raukalla..... Eläintä voi viilentää esim. kylmällä vedellä kastellulla pyyhkeellä tai tuulettimella. Meidän katti ainakin tykkää tuulettimen edessä makaamisesta.

   Lainaa

  29. Tulos: +97 (107 ääntä)
   Eläinsuojeluviranomaisille ilmotusta ja tuolle tyypille eläintenpitokielto. Pistää niin paljon vihaksi tuollaiset idiootit, jotka eivät osaa hoitaa eläimiään!

   Lainaa

  30. Tulos: +113 (125 ääntä)
   Kiitos Heli myöskin, että kerroit missä pidätte vara-avainta, tervemenoa vaan varkaat... Toivoa tietenkin sopii, että Heli muistais vaihtaa vara-avaimen paikkaa jatkossa, mutta tolla aivotoiminnalla ja huomiokyvyllä, enpä usko... Mutta Jennin suhteen on tietty vielä toivoa.

   Lainaa

  31. Tulos: +59 (75 ääntä)
   blöö: Kiitos Heli myöskin, että kerroit missä pidätte vara-avainta, tervemenoa vaan varkaat… Toivoa tietenkin sopii, että Heli muistais vaihtaa vara-avaimen paikkaa jatkossa, mutta tolla aivotoiminnalla ja huomiokyvyllä, enpä usko… Mutta Jennin suhteen on tietty vielä toivoa.
   Aika helvetin moni pitää vara-avainta niinkin simppelissä paikassa, ku siinä etuoven edessä olevan maton alla.

   Lainaa

  32. Tulos: +45 (71 ääntä)
   Heli arkkupakastimeen ja pultataan kansi kiinni. Käydään sitte 1vk päästä kysymässä joko haluaa pois? Onko tarpeeksi viileää?

   Lainaa

  33. Tulos: +18 (34 ääntä)
   Ei sitten Helille tullut mieleen kastella kattia viileällä vedellä?

   Lainaa

  34. Tulos: +101 (107 ääntä)
   Että Heliä sitten vain huolettaa pakastimeen laitossa kissan paleleminen... Ei tullut mieleen, että siellä loppuu happi aika äkkiä.

   Lainaa

  35. Hairysteed 9.7.2013 16:24
   Tulos: +103 (111 ääntä)
   Lemmikin omistaminen luvanvaraiseksi! Who's with me?

   Lainaa

  36. Tulos: +56 (70 ääntä)
   Poliisille ja eläinsuojeluvaltuutetulle ilmoitus tästä ja kipin kapin. Aivan selvä eläinrääkkäystapaus.

   Lainaa

  37. Tulos: +60 (66 ääntä)
   Sanat ei riitä. Miten on mahdollista että kukaan on noin tyhmä?! Kissaparka. Heli sietäisi saada selkäänsä.

   Lainaa

  38. Tulos: +57 (71 ääntä)
   Näihin olisi kyllä tosi kiva saada esim. ylläpidolta vastaus, että onko tehty eläinsuojeluilmoitus!

   Lainaa

  39. Tulos: +1 (41 ääntä)
   Kissa hel****ttiin tollaselta ja eläintenpitokielto. Voi luoja, makaako meidän tulevaisuus näiden nuorten käsissä... *Facepalm*

   Lainaa

  40. Tulos: -109 (125 ääntä)
   Mikäs sillä siellä pakkasessa? Selviäähän ne talvenki yli -30 pakkasessa, ja pakastimessa on "vain" -18 Mut joo aika urpå saa olla et kissan pakastimee laittaa :D

   Lainaa

  41. marjatta-täti 9.7.2013 19:15
   Tulos: -100 (166 ääntä)
   Lopettakaa se rikosilmoitusten ja eläinsuojeluilmoitusten tekemisen vaatiminen! Netti ei ole oikea maailma, facebook-päivitykseen voi kuka tahansa kirjoittaa ihan mitä tahansa. Jos olette omin silmin todistamassa tällaista tai muuten asiallisin perustein epäilette eläinsuojelurikosta niin sitten teette ilmoituksen, mutta ei pidä vauhkoontua netissä olevien tuntemattomien ihmisten juttujen takia! Herätys ihmiset!

   Lainaa

  42. Tulos: -6 (30 ääntä)
   Miksi helkkarissa laittaa kissa pakkaseen? Toki ymmärtää jos on oikein hellettä, mutta silti. Sitä maalaisjärkeäkin saa käyttää.

   Lainaa

  43. Tulos: +57 (69 ääntä)
   marjatta-täti: Lopettakaa se rikosilmoitusten ja eläinsuojeluilmoitusten tekemisen vaatiminen! Netti ei ole oikea maailma, facebook-päivitykseen voi kuka tahansa kirjoittaa ihan mitä tahansa. Jos olette omin silmin todistamassa tällaista tai muuten asiallisin perustein epäilette eläinsuojelurikosta niin sitten teette ilmoituksen, mutta ei pidä vauhkoontua netissä olevien tuntemattomien ihmisten juttujen takia! Herätys ihmiset!
   Tavallaan olet oikeassa, että nettiin voi kirjottaa mitä vaan. Mutta kyllä tämä vahvasti siltä vaikuttaa, että näin on oikeasti tapahtunut. Ja tällöin kyseessä on eläinrääkkäys. Tietysti tuota on vaikea ilmoittaa kenenkään tuntemattoman, koska ei ole tilannetta kokonaisuudessaan nähnyt. Mutta jos minä olisin esim. tuo Laura, joka kissan pelasti, niin jonkinasteisen ilmoituksen johonkin tekisin. Pitää olla täysi idiootti, että laittaa ELÄVÄN ELÄIMEN pieneen suljettuun tilaan ja "unohtaa" sen sinne. Toivottavasti Heli ei ikinä saa/hanki lapsia.

   Lainaa

  44. Tulos: +95 (101 ääntä)
   kissa: Mikäs sillä siellä pakkasessa? Selviäähän ne talvenki yli -30 pakkasessa, ja pakastimessa on “vain” -18 Mut joo aika urpå saa olla et kissan pakastimee laittaa
   Kuinka idiootti olet? Eipä tuossa se kylmyys mikään ongelma ole vaan se, että EI SIELLÄ PAKASTIMESSA PYSTY PAHEMMIN HENGITTÄMÄÄN.

   Lainaa

  45. Einari Keskipörhölä 9.7.2013 20:30
   Tulos: +27 (43 ääntä)
   Heli pakkaseen. Älkää avatko.

   Lainaa

  46. Tulos: -5 (23 ääntä)
   turnipsitonttu: Jäätävää. Kävi mullekin aikoinaan pikku moka, kun hoidossa ollut kissanpentu meni jääkaappiin kun kaivelin sieltä ruokatarvikkeita, paiskasin oven kiinni kun en edes huomannut, että se utelias pikkukatti meni sinne. Onneksi avasin oven heti uudestaan ottaakseni sieltä ruokaoljyä. Siellähän se pikkupallero oli makkarapaketin kimpussa… Oli lähinnä närkästynyt kun keskeytin murkinatuokion. Kannatan lemmikkikorttia, kyllä jos lemmikin kerran ottaa pitää olla älliä ja tajua miten sitä hoidetaan.
   Ite unohin kerran iskän kissan ulos yöksi. Niillä on sellanen häkki mihin pääsee ikkunasta ja se oli jo tullu sisälle, mutta hiipiny takasin ja suljin ikkunan. Onneks oli ihan kunnossa kun oli lämmin alkusyksyn yö ollut. Häkistä löytyi kuollut päästäinen ja kakka :D Sentään uskaltavat mut päästää vahtimaan kissoja edelleenkin

   Lainaa

  47. Tulos: +11 (29 ääntä)
   ihan näin parin kissan omistaja jäin miettimään, että ellei helillä ole arkkupakastinta niin miten se sai kissan tungettua sinne ilman useita ja kipeitä kynnenjälkiä? ei mun katit ainakaan suostuis...

   Lainaa

  48. Tulos: +38 (38 ääntä)
   Eihän sekään oo mitenkään fiksua, että pitää avainta oven edessä maton alla.

   Lainaa

  49. Tulos: +80 (88 ääntä)
   marjatta-täti: Lopettakaa se rikosilmoitusten ja eläinsuojeluilmoitusten tekemisen vaatiminen! Netti ei ole oikea maailma, facebook-päivitykseen voi kuka tahansa kirjoittaa ihan mitä tahansa. Jos olette omin silmin todistamassa tällaista tai muuten asiallisin perustein epäilette eläinsuojelurikosta niin sitten teette ilmoituksen, mutta ei pidä vauhkoontua netissä olevien tuntemattomien ihmisten juttujen takia! Herätys ihmiset!
   Kyllä netti kuule on ihan osa sitä oikeeta maailmaa.

   Lainaa

  50. Tulos: +58 (62 ääntä)
   kissa: Mikäs sillä siellä pakkasessa? Selviäähän ne talvenki yli -30 pakkasessa, ja pakastimessa on “vain” -18 Mut joo aika urpå saa olla et kissan pakastimee laittaa
   Vähän eri asia laittaa kissa pakastimeen jossa se ei saa happea.

   Lainaa

  51. Kissanomistaja 9.7.2013 22:56
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Mitkä kissankiusausviikot nyt on menossa? Ensin kissanpentuja roskiin ja kissa pakastimeen? Mahotonta meininkiä.

   Lainaa

  52. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Miau =(

   Lainaa

  53. minä vaan 9.7.2013 23:20
   Tulos: +21 (45 ääntä)
   Toivottavasti on otettu yhteyttä eläinsuojeluviranomaseen. Ei omaa pahaa oloa tarvii purkaa niihin eläimiin ja tietämättömien pitäs ottaa selvää niistä lemmikeistä ensin ja harkita sitten onko resursseja tarjota se loppuelämän turvallinen koti.

   Lainaa

  54. Tulos: +6 (24 ääntä)
   Ihanaa nähdä Mr. Ällöäkin täällä pitkästä aikaa :)

   Lainaa

  55. Duck of doom 10.7.2013 1:16
   Tulos: -54 (86 ääntä)
   Oonko aivan kauhee ihminen jos nauroin tälle ja lujaa?

   Lainaa

  56. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Bad: Kuka idiootti laittaa kissan pakastimeen?? Voi jumalauta, eikö ihmiset enää ajattele omilla aivoilla…>.<
   Ei.

   Lainaa

  57. Tulos: +75 (79 ääntä)
   kissa: Mikäs sillä siellä pakkasessa? Selviäähän ne talvenki yli -30 pakkasessa, ja pakastimessa on “vain” -18 Mut joo aika urpå saa olla et kissan pakastimee laittaa
   Mistä lähtien kissat ovat muka talvesta selvinneet? Suomessahan ei ole isoja heitteille jätettyjä kissapopulaatioita juuri siksi että kylmä tappaa ne -pikaisesti ulkona pistäytyvät kissat jotka pääsevät jonnekin lämpimään kun tassuja alkaa paleltaa ovat eri luku. (Vaikka tässä nyt tietysti ongelmana on se että pakastimeen tukehtuu ennenkuin paleltuu -ja luulisi ettei kellekään muutenkaan pitäisi erikseen joutua kertomaan ettei kodinkoneissa säilytetä lemmikkieläimiä...).

   Lainaa

  58. Tulos: -22 (42 ääntä)
   Komppaan Marjatta-tätiä - kannattaa harjoittaa lähdekritiikkiä kun lukee näitä provoja. Hienoa että näin moni ymmärtää että näin ei saa tehdä. Kissat ovat erilaisia, myös ns. kotikisut. Meidän leikattu ja eritäin hyvin hoidettu kollikissa rakastaa pakastinta ja yrittää kaikin keinoin keplotella itsensä arkkupakastimeen, jonne sitä toki ei koskaan ole teljetty (edes vahingossa). Sama kylmiön kanssa. Se toki olisi täysin ilmastoitu eli happi toki riittäisi 4kg kissalle, mutta sinnekään sen ei anneta jäädä. Sisään pääsemistä lähes mahdoton estää, on sen verran kiero katti.

   Lainaa

  59. insinööri 10.7.2013 14:12
   Tulos: -70 (84 ääntä)
   Kissan keuhkot on kooltaan about 2.5 desiä, ja kissa hengittää noin 25 kertaa minuutissa (www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1141131?dopt=Abstract). Jos kyseessä on esimerkiksi keskikokoinen 300 litran arkkupakastin, ja se on esimerkiksi puoliksi täynnä ennen kissan asettamista pakkaseen, on kissalla ihan raikasta hengitettävää 24 minuuttia. Ja kun joka henkäyksellä kaikki happi ei ilmasta kuitenkaan kulu, niin ihan hyvin voi kissa puolisen tuntia olla keskikokoisessa arkkupakastimessa. Turhaa vouhotusta eläinrääkkäyksestä.

   Lainaa

  60. Tulos: +43 (53 ääntä)
   insinööri: Kissan keuhkot on kooltaan about 2.5 desiä, ja kissa hengittää noin 25 kertaa minuutissa (www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1141131?dopt=Abstract). Jos kyseessä on esimerkiksi keskikokoinen 300 litran arkkupakastin, ja se on esimerkiksi puoliksi täynnä ennen kissan asettamista pakkaseen, on kissalla ihan raikasta hengitettävää 24 minuuttia. Ja kun joka henkäyksellä kaikki happi ei ilmasta kuitenkaan kulu, niin ihan hyvin voi kissa puolisen tuntia olla keskikokoisessa arkkupakastimessa. Turhaa vouhotusta eläinrääkkäyksestä.
   Insinöörinä pitäisi tietää ettei - tässä tapauksessa kissa - Ehdi kuluttaa kaikkea happea ennenkuin kuolisi uloshengityksessä syntyvän hiilidioksidin aiheuttamaan tukehtumiseen...

   Lainaa

  61. Tulos: -41 (45 ääntä)
   Kaveri änki kerran kännissä kissan jääkaappiin..

   Lainaa

  62. Tulos: +26 (32 ääntä)
   ei oo ainakaa miinanpolkijoista pulaa jos joskus sotimaa joudutaan...

   Lainaa

  63. Tulos: +44 (54 ääntä)
   marjatta-täti: Lopettakaa se rikosilmoitusten ja eläinsuojeluilmoitusten tekemisen vaatiminen! Netti ei ole oikea maailma, facebook-päivitykseen voi kuka tahansa kirjoittaa ihan mitä tahansa. Jos olette omin silmin todistamassa tällaista tai muuten asiallisin perustein epäilette eläinsuojelurikosta niin sitten teette ilmoituksen, mutta ei pidä vauhkoontua netissä olevien tuntemattomien ihmisten juttujen takia! Herätys ihmiset!
   Parempi katsoa kuin katua. Ei taida marjatta-tädillä itselläänkään olla kaikki kissat lämpimässä, kun rikosilmoitukset huolettaa.

   Lainaa

  64. Tulos: +45 (49 ääntä)
   marjatta-täti: Lopettakaa se rikosilmoitusten ja eläinsuojeluilmoitusten tekemisen vaatiminen! Netti ei ole oikea maailma, facebook-päivitykseen voi kuka tahansa kirjoittaa ihan mitä tahansa. Jos olette omin silmin todistamassa tällaista tai muuten asiallisin perustein epäilette eläinsuojelurikosta niin sitten teette ilmoituksen, mutta ei pidä vauhkoontua netissä olevien tuntemattomien ihmisten juttujen takia! Herätys ihmiset!
   URL maailma on ihan yhtä oikea kuin IRL. Facebookin kauttahan moni rikollinen on esitellyt ryöstösaalistaan ja poliisi saanut asiasta kiinni, joten miksi ei tässäkin tapauksessa? Toki tää voi olla trolli, mutta tuskin noin moni tyyppi olis mukana tälläsessä trollauksessa, jos ei olis totta.

   Lainaa

  65. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Ja välittömästi tämän ihmisen tuntevat eläinsuojeluun ilmoitus!!!

   Lainaa

  66. Tulos: -13 (27 ääntä)
   Kompakysymys: Onko Hesalaiset tyhmempiä kuin Jenkit?

   Lainaa

  67. Tulos: -54 (56 ääntä)
   Esa M: Parempi katsoa kuin katua. Ei taida marjatta-tädillä itselläänkään olla kaikki kissat lämpimässä, kun rikosilmoitukset huolettaa.
   lol toi on jo lapselllist, ykll munki mielest tollasten eläinsuojelujuttujen kirjottamii vois lopettaa ja meiän kissat on ainaki hyvin hoidettuja, 2leikattua kissaa uros ja naaras, saavat paljon liikuntaa uros aina ulkona vetämässä noin 1,5km lenkin ja naarasta leikitetään paljon eikä kumpikaan ylipainoisia miä ei myöskään johtuisi siitä että ei saisi tarpeeksi ruokaa ne saavat aina illalla ja osaavat säästää sitä niin että ruokaa riittää vielä toiseen iltaan asti,

   Lainaa

  68. Tulos: -27 (37 ääntä)
   Maalaiset ne vasta tyhmiä on ...

   Lainaa

  69. Tulos: +10 (30 ääntä)
   starba: Maalaiset ne vasta tyhmiä on …
   Sinä olet.

   Lainaa

  70. Tulos: 0 (20 ääntä)
   Lumooja: Kompakysymys: Onko Hesalaiset tyhmempiä kuin Jenkit?
   Niiden tyhmyyttä ei valittettavasti voida mitata, mutta sanotaan että ne on yhtä tyhmiä

   Lainaa

  71. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Kyllä mä tajuan tvallaan Helin logiikan, mutta silti. On niitä parempiakin tapoja helpottaa lemmikin oloa kesä kuumalla esim. ottais pakastimesta kylmäkalleja (jos on jos ei niin tekee itse saman kaltaisia litteistä pakaste rasioista täynnä jäätä) ja askartelee niistä ja pyyhkeestä viileän pedin kissalle. Ei ole vaikeaa.

   Lainaa

  72. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Mmh.: Miksi helkkarissa laittaa kissa pakkaseen? Toki ymmärtää jos on oikein hellettä, mutta silti. Sitä maalaisjärkeäkin saa käyttää.
   Ei, kovakaan helle ei ole pätevä syy sille, että pitäisi tätä tapausta ymmärtää. Meillä on kuumina kesinä kostutettu pyyhe viileällä/kylmällä vedellä ja kääräisty kissa siihen. Katit ovat tällöin alkaneet jopa kehrätä, kun olo on helpottunut HITUSEN turvallisemmin kuin pakastimeen änkemällä.

   Lainaa

  73. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Se hullu mummo joka laitto jenkeissä kissan kuivumaan mikroon on tälle tyypille varmaan sukua.

   Lainaa

  74. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Kyllä pitää olla helvetin tyhmä jos laittaa kissan tai minkään muunkaan elukan (elävänä) PAKASTIMEEN.

   Lainaa

  75. Tulos: +8 (22 ääntä)
   Onhan ylläpito tehnyt tästä eläinsuojeluilmoituksen? Ihan oikeasti?!

   Lainaa

  76. itsekin kissan omistaja 12.7.2013 0:18
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   sssieni: lol toi on jo lapselllist, ykll munki mielest tollasten eläinsuojelujuttujen kirjottamii vois lopettaa ja meiän kissat on ainaki hyvin hoidettuja, 2leikattua kissaa uros ja naaras, saavat paljon liikuntaa uros aina ulkona vetämässä noin 1,5km lenkin ja naarasta leikitetään paljon eikä kumpikaan ylipainoisia miä ei myöskään johtuisi siitä että ei saisi tarpeeksi ruokaa ne saavat aina illalla ja osaavat säästää sitä niin että ruokaa riittää vielä toiseen iltaan asti,
   Tässä nyt ei ollutkaan puhetta sinun kissoista vai oliko?!? Vaikka sinä hoidatkin omia kissojasi hyvin niin silti on ihmisiä jotka eivät sitä tee eikä se ole naurun asia ja lapsellista tehdä niistä ilmoitus taholle joka eläimien oikeuksia valvoo!! Mitä tuohon pakastimeen laittamiseen tulee niin ei kävisi mielessä eikä mielen vieressäkään laittaa omiani sinne. Kissahan tykkää lämpimästä, varsinkin nämä minun karvanaamat rakastaa saunassa olla, varsinkin jos itse olen siellä vasta käynyt ja kiukaan sammuttanut!

   Lainaa

  77. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Nyt se eläinrääkkkääjän koko nimi esiin että voidaan tehdä siitä ilmoitus....

   Lainaa

  78. Tulos: +11 (11 ääntä)
   EI JUMALAUTA! Olen syvästi järkyttynyt.

   Lainaa

  79. Tulos: +21 (21 ääntä)
   ''kaikille muille varoitus ettei kannata tehdä näin'' En usko että kukaan muu laittaisikaan kissaa pakastimeen...

   Lainaa

  80. Tulos: -16 (24 ääntä)
   Sairas ämmä.. Joku sais vetää sitä turpaan niin että kusi ja paska lentää niin oppis ehkä jotaki.

   Lainaa

  81. Tulos: +12 (18 ääntä)
   S**tanan paskiainen. Miten voi olla noin tyhmä? Mennä nyt vaarantamaan eläinparan henki tuolla tavalla. Eikö niistä lapsista osata kasvattaa viisaampia?

   Lainaa

  82. Tulos: +39 (47 ääntä)
   Voisiko ylläpito ystävällisesti vastata, onko eläinsuojeluilmoitus tehty? Kiitos. On. T: Ylläpito.

   Lainaa

  83. Tulos: +41 (47 ääntä)
   Ihmettelen niitä, jotka haukkuvat Heliä ilkeäksi paskiaiseksi, jolle pitäisi antaa selkään jne. Tuosta tekstistä ilmenee, että kyse on selvästi äärimmäisestä tyhmyydestä, eikä suinkaan siitä, että hän olisi kiduttanut kissaansa saadakseen sadistista mielihyvää. Luultavasti hän haluaa pelkkää hyvää kissalleen (siitä kielii ainakin se, että hän toivoo jonkun päästävän unohdetun kissan äkkiä pois pakastimesta), mutta ymmärrys siitä, minkälaisilla mekanismeilla sitä hyvää kissalle pitäisi välittää, on hyvin vähäistä. Henkisesti jälkeenjääneet, kehitysvammaiset tai muutoin vaan äärimmäisen tyhmät saattavat joskus tehdä asioita, joilla on kurjat seuraukset, vaikka he tarkoittaisivat hyvää, sillä heillä on vaikeuksia käsittää ja ennakoida asioiden seurauksia. Heli ilmaisee tässä katuvansa tekoaan, mikä on mielestäni oikein. Ihmettelen kuitenkin tuota teidän silmitöntä kostonhimoanne, kun kyse on selvästi vahingosta, eikä suoranaisesta julmuudesta ja pahantahtoisuudesta.

   Lainaa

  84. K-kansalainen 16.7.2013 18:57
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   kissa: Mikäs sillä siellä pakkasessa? Selviäähän ne talvenki yli -30 pakkasessa, ja pakastimessa on “vain” -18
   No ei ne kyllä itse asiassa selviä.

   Lainaa

  85. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Yllapidolla on velvollisuus tehda rikosilmoitus tallaisesta, kun kerran tietavat rikoksen tekijan koko nimen. Onko rikosilmoitusta tehty?

   Lainaa

  86. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Miksi kukaan ei kiinnittäny huomiota siihen, että ilmeisesti tämä sisko asuu samassa taloudessa, niin miksei hän voinut soittaa suoraan siskolle tai edes kaverille? Miksi ensimmäisenä kertoa vara-avaimen sijainti ja sitten pyyntö käydä vapauttamassa kissa? Nopeammin kissan olisi saanut ulos, kun odotella, että lukeekohan joku kaveri mun päivittksiä???????

   Lainaa

  87. Tulos: +10 (10 ääntä)
   kaikenlaisille hulluille sitä eläimiä annetaanki.,

   Lainaa

  88. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Emilia: Laittoi eläimen pakkaseen viilentymään ? Ihan oikeesti mitä v*ttua ?
   Idiootteja tähän maailmaan mahtuu, valitettavasti. Itse hakisin kissan tuolta naikkoselta nopeasti pois.

   Lainaa

  89. Tulos: -8 (22 ääntä)
   Säilyy se kissa siellä pakastimessa paremmin tuoreena siihen asti kun palaa reissusta. Sitten sulamaan, voideltuun vuokaan ja uuniin 225 asteeseen pariksi tunniksi. Sitten folion alle vetäytymään, basilikaa päälle, suolaa oman MAUN mukaan ja namskis.

   Lainaa

  90. Tulos: -14 (18 ääntä)
   Mä laitoin kerran mun siskon kissan jääkaappiin :) Siis se oli sielä ehkä puol minuuttia, en mä kauan viittiny sen sielä antaa olla... Mutta se itse kiipesi sinne kun etin ruokaa ja muistin tän kissa-pakastimessa-jutun joten oli pakko pistää ovi hetkeks kiinni että voin sanoa laittaneenikissan jääkaappiin :D

   Lainaa

  91. Minun mielipide: 27.8.2014 15:14
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   ELÄINRÄÄKKÄYSTÄ! Raukalta olis voinut loppua happi milloin tahansa! Tehkää jo ilmoitus tuosta ämmästä! =(

   Lainaa

  92. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Huomioikaa, että voi olla myös semmosia pakaste huoneita, ainakin mummilla on semmonen. on se vähän niinku olis pihalla pakkases ja ilmaa ainakin riittää..ei oikeen tunnu uskottavalta että joku tunkis kissan pakastimeen tai arkkupakastimeen. tavallisen pakastimen oven kissa sais varmaan ite auki, ei ne kovin lujassa oo kiinni(ei kuulosta kovin realistiselta). Arkku oliskin jo paljon vaarallisempi.

   Lainaa

  93. Voi ei se on taas se 15.6.2020 9:10
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Bad: Kuka idiootti laittaa kissan pakastimeen?? Voi jumalauta, eikö ihmiset enää ajattele omilla aivoilla...>.<
   Heli. Opettele lukemaan kun kerran osaat jo kirjoittaakkin niin ei tarvi kysellä tyhmiä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kissa, pakastin, kylmä, kuuma, kesä