Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 2

"Sori, yritin vaan kehua."
Suurenna näkymä
Mielensäpahoittajat, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 93 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1370 (1396 ääntä)
   TOSI hyvin Jenny vedät!

   Lainaa

  2. Tulos: +1159 (1181 ääntä)
   Voi luoja.

   Lainaa

  3. Tulos: +1295 (1313 ääntä)
   Mielenkiintoista tuo touhu Facebookissa.. Mitä hyötyä saada vain kehuja, jotka kuitenkin ovat vain tyhjiä ilman mitään mielipidettä? Kuka tahansa voi kehua toista ilman tarkoitusta. Tuollaiset ihmiset menevät sitten sinne Idolsiin ja vetävät kilarit kun kuulevatkin ensimmäistä kertaa elämässään olevansa paskoja laulamaan.

   Lainaa

  4. Tulos: +879 (889 ääntä)
   Ilmeisesti laulu oli oikeasti huonoa.

   Lainaa

  5. Tulos: +412 (426 ääntä)
   Mitä vittua?

   Lainaa

  6. duck of doom 4.5.2013 3:35
   Tulos: -71 (225 ääntä)
   Voi jumalauta. :D Kuvittelin/toivoin aluksi että Johannalla vaan mensuunituuli nousee.

   Lainaa

  7. Tulos: -209 (395 ääntä)
   Omaamielipidettäeisaailmaista.com Mutta kommentti oli täysin asiallinen. En ymmärrä ihmisiä, jotka eivät halua kuulla mitään kommentteja mistään ellei se ole perseen nuolemista. Onko se sit hienoo jos joku säälistä sanoo et "Vau upee" rakentavan palautteen sijaan. Tästä tuli yks eilinen tapaus mieleen. Oltiin kaverin kanssa tyttöjen vessassa ja kaveri kohensi ulkonäköään, kun minä taas istuin pöydällä ja lauloin :D Sitten sinne pamahti tää toinen meidän kaveri, joka oli tosi mustis siitä, että tämä kaveri hengas mun kanssa eikä hänen, vaikka oli itse kutsunut sinne omia kavereitaan kysymättä häneltä mitään. No he kans tulivat sinne vessaan (tämä minun ja ystäväni kaverin ja hänen toinen kaverinsa) ja minä vaan lauleskelin ja kaveri meikkasi. No tää otti sitten siitä tosi nokkiinsa ja sain myöhemmin kaverilta kuulla kuinka hän oli "imitoinut" mun ääntä ja haukkunut kuinka huono olin laulamaan. Ei ainakaan kukaan muu valittanut tai korviaan pidellut vaikka aika moni siellä vessassa kävi vähänväliä. Ja no kaveri ainakin tykkäs niin lauloin hänelle.

   Lainaa

  8. Tulos: +411 (417 ääntä)
   Niin kukahan tässäkin on se kusipää...

   Lainaa

  9. Tulos: +587 (589 ääntä)
   Täytyy myöntää, et oon aina vihannut jos joku sanoo "saa vastaa seurauksista mulle" tms. Idioottien hölinää ja tyhjiä uhkauksia. Mitä hittoa toi edes tässä tapauksessa tarkottaa? :D

   Lainaa

  10. Tulos: +206 (282 ääntä)
   Veikkaan, että tuo video on aivan tolkutonta skeidaa. Liian monta kertaa olen törmännyt teineihin, jotka luulevat osaavansa laulaa, koska heidän aivan yhtä aivottomat ja lahjattomat ihmispersekaverit kehuvat kilpaa. 90% syömishäiriöklinikoiden potilaista on nuoria naisia, jotka ovat sattumalta nähneet teinivuosiensa lauluvideoita. Kyllähän sellaisesta nyt menee ihan rikki ja hajalle.

   Lainaa

  11. Tulos: +350 (362 ääntä)
   Noniin, joku feissarisherlock, selvittäkäähän tuo videon osoite meille niin kuullaan oliko "aika hyvin laulettu" vai mitä!

   Lainaa

  12. Örveltäjä 4.5.2013 7:43
   Tulos: +127 (135 ääntä)
   Aika hyvä moka.

   Lainaa

  13. Tulos: +220 (226 ääntä)
   "Ei siinä mitään mut tommosta paskaa." ??? Ei voi taipua aivo. Mitä paskaa tuossa kommentissa oli? Miksi pitää sanoa, että TOSI HYVIN LAULAT, jos ei oikeasti laula tosi hyvin? "Juu pistäpä Johki vaan lisää tulemaan, tosi hyvin laulat. Jossain vaiheessa tosin saat niin negatiivista mutta nokkelaa kommenttia, että sinusta tulee YouTube-vitsi." Ai niin, mutta sehän olis kanssa sitten kavereitten vika. Miksette sanoneet, etten laulakaan tosi hyvin! :D

   Lainaa

  14. Tulos: +87 (103 ääntä)
   Kaikki kommenttini ovat joutuneet tänään roskaposteihin. Itku tulee. Miksi te teette tämän minulle!

   Lainaa

  15. Tulos: +239 (259 ääntä)
   Mila: Omaamielipidettäeisaailmaista.com Mutta kommentti oli täysin asiallinen. En ymmärrä ihmisiä, jotka eivät halua kuulla mitään kommentteja mistään ellei se ole perseen nuolemista. Onko se sit hienoo jos joku säälistä sanoo et “Vau upee” rakentavan palautteen sijaan. Tästä tuli yks eilinen tapaus mieleen. Oltiin kaverin kanssa tyttöjen vessassa ja kaveri kohensi ulkonäköään, kun minä taas istuin pöydällä ja lauloin Sitten sinne pamahti tää toinen meidän kaveri, joka oli tosi mustis siitä, että tämä kaveri hengas mun kanssa eikä hänen, vaikka oli itse kutsunut sinne omia kavereitaan kysymättä häneltä mitään. No he kans tulivat sinne vessaan (tämä minun ja ystäväni kaverin ja hänen toinen kaverinsa) ja minä vaan lauleskelin ja kaveri meikkasi. No tää otti sitten siitä tosi nokkiinsa ja sain myöhemmin kaverilta kuulla kuinka hän oli “imitoinut” mun ääntä ja haukkunut kuinka huono olin laulamaan. Ei ainakaan kukaan muu valittanut tai korviaan pidellut vaikka aika moni siellä vessassa kävi vähänväliä. Ja no kaveri ainakin tykkäs niin lauloin hänelle.
   Miten ihmeessä sun tarinas nyt liittyt tähän, vai halusitko vaan kertoa että kuinka oot kauniilla äänelläs laulellut baarin tyttöjen vessan pöydällä? Hienoa, varmasri aika hyvin lauloit :)

   Lainaa

  16. Tulos: +280 (284 ääntä)
   Johannan hyökkäävästä reaktiosta päätellen oli tosiaan aivan hirveää skeidaa kyseinen biisi. Olen tainnut tietämättäni suututtaa aika monta ihmistä käyttämällä tuota "aika hyvä" lausahdusta. Sori.

   Lainaa

  17. Pinkkihinkki 4.5.2013 9:48
   Tulos: +203 (203 ääntä)
   Osaapa jotkut olla vaativia ja epävarmoja.

   Lainaa

  18. Tulos: +87 (91 ääntä)
   Taitaa olla paska artisti.

   Lainaa

  19. murrehirmu 4.5.2013 10:02
   Tulos: +72 (76 ääntä)
   Mitä helv?

   Lainaa

  20. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Jii: Kaikki kommenttini ovat joutuneet tänään roskaposteihin. Itku tulee. Miksi te teette tämän minulle!
   Ne menee aina ensin roskaposteihin, vähän aikaa menee ennenkuin ne julkaistaan :)

   Lainaa

  21. Tulos: +60 (68 ääntä)
   VOI VITTU

   Lainaa

  22. Olli Hästy 4.5.2013 10:54
   Tulos: +116 (118 ääntä)
   Veikkaan, että ihan päin helevettiä se kumminkin lauloi.

   Lainaa

  23. Tulos: +58 (64 ääntä)
   15v Jenny (oletan iän) - saa vastaa mulle seurauksist :DD

   Lainaa

  24. Tulos: +134 (140 ääntä)
   äiti taas kehunu lastansa liikaa.

   Lainaa

  25. Tulos: +271 (273 ääntä)
   Kaiken huippu, että "Johku" oli pyytänyt Sandraa tykkäämään kuvasta! Ja Sandra ajatteli olla ystävällinen, että minäpäs kommentoinkin jotain kivaa, niin tuommosta saa takasin..Kiva.

   Lainaa

  26. ei-niin-pieni poika jos tiedät mitä tarkoitan 4.5.2013 12:13
   Tulos: +119 (131 ääntä)
   Ei helvetti mua hävettäs tuntee noi kaks, Johanna ja Jenny

   Lainaa

  27. Tulos: +108 (110 ääntä)
   Ei kannata Johannan lähteä laulukilpailuihin mukaan - niissä kun kukaan ei säästy murskakritiikiltä joltain taholta.

   Lainaa

  28. Tulos: +107 (109 ääntä)
   Ja kas tässä syy etten pahemmin mene kommentoimaan niin irl kuin netissäkään tuttujen lauluvideoita/piirustuksia/taideteoksia/kirjoituksia jne... ihmiset ovat pelottavia.

   Lainaa

  29. Tulos: +75 (81 ääntä)
   Voi jumalauta. Ei helvetti.

   Lainaa

  30. Tulos: -128 (178 ääntä)
   Näkee taas millasia hulluja suuri osa naisista on.

   Lainaa

  31. Tulos: +70 (70 ääntä)
   Taisin löytää sen videon youtubesta.. :D ihan KIVA.

   Lainaa

  32. Tulos: +33 (35 ääntä)
   hohhoijaa. mitä jos tuohon olisi kommentoinut "tosi hyvin laulat"... olisko se muka jotain auttanut?

   Lainaa

  33. Tulos: +109 (129 ääntä)
   VIDEON OSOTETTA KEHIIN, KATOTAAN MITEN PISSALIISA LURITTELEE.

   Lainaa

  34. totuuden_torvi 4.5.2013 13:19
   Tulos: +41 (45 ääntä)
   Tege: Mielenkiintoista tuo touhu Facebookissa.. Mitä hyötyä saada vain kehuja, jotka kuitenkin ovat vain tyhjiä ilman mitään mielipidettä? Kuka tahansa voi kehua toista ilman tarkoitusta. Tuollaiset ihmiset menevät sitten sinne Idolsiin ja vetävät kilarit kun kuulevatkin ensimmäistä kertaa elämässään olevansa paskoja laulamaan.
   Totta ja vaikka hyvä palaute onkin tottakai tärkeää niin vain silloin, kun se on ansaittua. Kannattaa muistaa tämä: "Vain huonosta palautteesta voit ottaa opiksesi, hyvästä et opi mitään."

   Lainaa

  35. Tulos: +82 (86 ääntä)
   En kyllä usko, että Sandra tarkoitti sanan "aika" sen vähäisessä merkityksessä. Kyllä meillä päin ainakin ja mielestäni monessa paikkaa sitä käytetään ym. sanaa kuten esim. sanaa "hieman" ja silti sillä tarkoitetaan, että "tosi".

   Lainaa

  36. Tulos: +68 (80 ääntä)
   Jenny ja Johanna painukaa vittuun

   Lainaa

  37. Tulos: +165 (165 ääntä)
   Jennyn kaltaiset kehujat ovat syy, miksi Idolsista poistuu jotkut itkien "Ei ne voi sanoa että mä oon huono laulaja, kun kaikki ketä mä tunnen sanoo et mä oon tosi hyvä laulaja ja ei ne valehtelis mulle!"

   Lainaa

  38. Tulos: +10 (38 ääntä)
   Tege: Mielenkiintoista tuo touhu Facebookissa.. Mitä hyötyä saada vain kehuja, jotka kuitenkin ovat vain tyhjiä ilman mitään mielipidettä? Kuka tahansa voi kehua toista ilman tarkoitusta. Tuollaiset ihmiset menevät sitten sinne Idolsiin ja vetävät kilarit kun kuulevatkin ensimmäistä kertaa elämässään olevansa paskoja laulamaan.
   Minusta on oikeasti kiva tiputtaa pilvistä joku surkea laulaja, joka on kuvitellut pärjäävänsä Whitney Houstonille. Se epäuskoinen luhistuminen julkisesti...

   Lainaa

  39. Tulos: -16 (24 ääntä)
   voisin arvella et se on tää http://www.youtube.com/watch?v=aMuGGwd2uAI

   Lainaa

  40. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Lide: voisin arvella et se on tää http://www.youtube.com/watch?v=aMuGGwd2uAI
   oho ei ollutkaa sori

   Lainaa

  41. Tulos: +86 (86 ääntä)
   Onpas Sandra kusipäinen paskanpuhuja kun tuolla tavalla kehtaa tulla kehumaan. Eikä edes muista tykätä! Tekisipä terää päästä tuonne kommentoimaan jotakin oikeasti negatiivista tyyliin "ihan paskasti vedetty" ja seurata Johannan ja Jennyn hysteerisiä reaktioita. :D

   Lainaa

  42. Tulos: +100 (102 ääntä)
   hensu: En kyllä usko, että Sandra tarkoitti sanan “aika” sen vähäisessä merkityksessä. Kyllä meillä päin ainakin ja mielestäni monessa paikkaa sitä käytetään ym. sanaa kuten esim. sanaa “hieman” ja silti sillä tarkoitetaan, että “tosi”.
   Olen suunnileen samaa mieltä. Minun tuttavapiirissäni "aika hyvä" on aina ollut kehu: tosi hyvä = poikkeuksellisen hyvä (käytetään siis harvoin) aika hyvä = kehu/hyvä suoritus ihan hyvä = neutraali tai ehkä kohtelias/kannustava vähän kehnommalle suoritukselle ym.

   Lainaa

  43. Tulos: +80 (80 ääntä)
   Mitä tapahtui, Sandrahan kehui Johannaa :o

   Lainaa

  44. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Luoja auta...

   Lainaa

  45. Tulos: +73 (79 ääntä)
   Lide: voisin arvella et se on tää http://www.youtube.com/watch?v=aMuGGwd2uAI
   Ei taida olla. Videossasi on 12-vuotias norjalainen.

   Lainaa

  46. Tulos: -27 (37 ääntä)
   Lide: voisin arvella et se on tää http://www.youtube.com/watch?v=aMuGGwd2uAI
   Noh, ei toi nyt mikään huippusuoritus oo, mut ei mikään susipaskakaan. Yrittää nyt vähän liikaa matkia Rihannaa, vois laulaa vähemmän nenästä.

   Lainaa

  47. Tulos: +46 (50 ääntä)
   Huomatkaa taas tuon mokaajan ikä... -_-' Miksi kaikki on niin saaterin vaikeaa teineille!?

   Lainaa

  48. Yli opistö hörhö 4.5.2013 16:48
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Mitä helvettiä taas No joo..

   Lainaa

  49. Thc-koitin 4.5.2013 18:30
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Tosiaan, Johannan iän huomioon ottaen ei tätä mokaa paljon tarvitse ihmetellä. Teinit vetää kilareita, omg! Vielä enemmän siitä, kun käytät heistä nimitystä 'teini'.

   Lainaa

  50. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Sandrahan oli vain ystävällinen. Miten joku voi edes tuosta vetää herneet nenään?

   Lainaa

  51. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Reilukerho.

   Lainaa

  52. Tulos: +72 (82 ääntä)
   Mila: Omaamielipidettäeisaailmaista.com Mutta kommentti oli täysin asiallinen. En ymmärrä ihmisiä, jotka eivät halua kuulla mitään kommentteja mistään ellei se ole perseen nuolemista. Onko se sit hienoo jos joku säälistä sanoo et “Vau upee” rakentavan palautteen sijaan. Tästä tuli yks eilinen tapaus mieleen. Oltiin kaverin kanssa tyttöjen vessassa ja kaveri kohensi ulkonäköään, kun minä taas istuin pöydällä ja lauloin Sitten sinne pamahti tää toinen meidän kaveri, joka oli tosi mustis siitä, että tämä kaveri hengas mun kanssa eikä hänen, vaikka oli itse kutsunut sinne omia kavereitaan kysymättä häneltä mitään. No he kans tulivat sinne vessaan (tämä minun ja ystäväni kaverin ja hänen toinen kaverinsa) ja minä vaan lauleskelin ja kaveri meikkasi. No tää otti sitten siitä tosi nokkiinsa ja sain myöhemmin kaverilta kuulla kuinka hän oli “imitoinut” mun ääntä ja haukkunut kuinka huono olin laulamaan. Ei ainakaan kukaan muu valittanut tai korviaan pidellut vaikka aika moni siellä vessassa kävi vähänväliä. Ja no kaveri ainakin tykkäs niin lauloin hänelle.
   Ööh, siis ensin ite sanot et ei pidä odottaa et kaikki kehuu ja sit avaudut tänne kuinka joku haukku selän takana sun laulua? Ja toisekseen se ei todista mitään ettei kukaan pidellyt korviaan tai valittanu ku lauloit siel vessassa. Jos joku laulais jossain vessassa (kaveri tai ei) niin en viittis sanoa mitään vaikka laulais kuinka huonosti, koska olen hienotunteinen. Mutta vaikka laulais kuinka hyvin niin mua varmaan ärsyttäis, koska tulis mieleen et miks ihmeessä jonku pitää laulaa vessassa ku ei kaikkia välttämättä kiinnosta kuunnella kenenkään laulua ku ne siel käy.

   Lainaa

  53. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Vois ny olla ees se ääniversio jossai...

   Lainaa

  54. Tulos: -3 (11 ääntä)
   Jos se on tuo linkitetty, niin aika hyvin on ihan hyvä kommentti, tosi hyvin olisi liioittelua.

   Lainaa

  55. King Inkrabbit 4.5.2013 21:56
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   Tämän takia lasta ei tulisi koskaan kehua liikaa. Eipähän tulisi pettymyksiä myöhemmin elämässä.

   Lainaa

  56. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Palan halusta tietää, että miltä tuo laulu kuullosti. Linkatkaa nyt äkkiä se tänne! :D Jos kenelläkään on linkkiä tallella... :/

   Lainaa

  57. Hiekkakissa 4.5.2013 22:59
   Tulos: +47 (47 ääntä)
   Ei Sandra ole anteeksipyyntöä velkaa varsinkaan tyttöjen käytöksen huomoonottaen.

   Lainaa

  58. Miumaumiumau 4.5.2013 23:02
   Tulos: +44 (46 ääntä)
   Mun piti oitis tarkastaa ettei vaan olis sukunimi ollut Tukiainen...

   Lainaa

  59. Tulos: -2 (20 ääntä)
   Örveltäjä: Aika hyvä moka.
   TORKEE!!!!

   Lainaa

  60. Tulos: -15 (23 ääntä)
   Tosi hyvin laulat kommentin sarkasmin maustamalla kun laittaa tuskin tunnistaisi ilman erillistä ilmoitusta kun luulee että osaa laulaa hyvin jennyn kaltaisten kavereiden kommenttien takia. Pitäis suoraan sanoa että voisit ottaa laulutunteja rakentavassa hengessä tietysti:)

   Lainaa

  61. Tulos: -55 (71 ääntä)
   Vain naiset kykenee tällasee

   Lainaa

  62. Välimerkitkö turhia..? 5.5.2013 15:10
   Tulos: +80 (82 ääntä)
   pim!: Tosi hyvin laulat kommentin sarkasmin maustamalla kun laittaa tuskin tunnistaisi ilman erillistä ilmoitusta kun luulee että osaa laulaa hyvin jennyn kaltaisten kavereiden kommenttien takia. Pitäis suoraan sanoa että voisit ottaa laulutunteja rakentavassa hengessä tietysti:)
   En ymmärtänyt ensimmäisestä lauseestasi yhtään mitään. Edes yrittämällä lukea oikein hitaasti.

   Lainaa

  63. HEI NYT JUMALAUTA 5.5.2013 18:50
   Tulos: +56 (58 ääntä)
   Pelkästään toi biisi ahdistaa mua.. En halua kuvitella ketään teinityttöstä ulisemassa SHAIN BRAIT LAIKA DAIMON.

   Lainaa

  64. Tulos: +6 (10 ääntä)
   En ymmärrä tota loukkaantumista ja ehkä niin on vain hyvä.

   Lainaa

  65. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Mila: Omaamielipidettäeisaailmaista.com Mutta kommentti oli täysin asiallinen. En ymmärrä ihmisiä, jotka eivät halua kuulla mitään kommentteja mistään ellei se ole perseen nuolemista. Onko se sit hienoo jos joku säälistä sanoo et “Vau upee” rakentavan palautteen sijaan. Tästä tuli yks eilinen tapaus mieleen. Oltiin kaverin kanssa tyttöjen vessassa ja kaveri kohensi ulkonäköään, kun minä taas istuin pöydällä ja lauloin Sitten sinne pamahti tää toinen meidän kaveri, joka oli tosi mustis siitä, että tämä kaveri hengas mun kanssa eikä hänen, vaikka oli itse kutsunut sinne omia kavereitaan kysymättä häneltä mitään. No he kans tulivat sinne vessaan (tämä minun ja ystäväni kaverin ja hänen toinen kaverinsa) ja minä vaan lauleskelin ja kaveri meikkasi. No tää otti sitten siitä tosi nokkiinsa ja sain myöhemmin kaverilta kuulla kuinka hän oli “imitoinut” mun ääntä ja haukkunut kuinka huono olin laulamaan. Ei ainakaan kukaan muu valittanut tai korviaan pidellut vaikka aika moni siellä vessassa kävi vähänväliä. Ja no kaveri ainakin tykkäs niin lauloin hänelle.
   Naamapalmu :D

   Lainaa

  66. Tulos: +28 (30 ääntä)
   AIKA hyvä feissarimoka.

   Lainaa

  67. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Jotkut ihmiset vaan haluavat saada päästä valittamaan ja kitisemään ihan kaikesta. Ihan selkeä kehu, mutta ai ai ai kun siellä oli sana "aika". Tuollaisille Johannan kaltaisille on turha koittaa edes mitään selittää kun senkin kääntää päälaelleen ihan vaan siksi että saa olla naama norsunvitulla.

   Lainaa

  68. Tulos: -41 (63 ääntä)
   ghjklö: Olen suunnileen samaa mieltä. Minun tuttavapiirissäni “aika hyvä” on aina ollut kehu: tosi hyvä = poikkeuksellisen hyvä (käytetään siis harvoin) aika hyvä = kehu/hyvä suoritus ihan hyvä = neutraali taiehkä kohtelias/kannustava vähän kehnommalle suoritukselle ym.
   Outoa kielenkäyttöä teillä. Nykykielessä noi merkitykset on jotain semmosta että: ihan hyvä = surkee aika hyvä = kohtelias surkee tosi hyvä = kannustava surkee ei paha = loistava aika huono ;) = vielä loistavampi

   Lainaa

  69. Tulos: -25 (59 ääntä)
   Naiset ne saa tappelun ihan mistä vain.

   Lainaa

  70. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Hat: Naiset ne saa tappelun ihan mistä vain.
   Teini on vähän eri asia kuin nainen :D Kyseessähän oli 15-vuotias teini eikä nainen.

   Lainaa

  71. Tulos: +12 (18 ääntä)
   HEI NYT JUMALAUTA: Pelkästään toi biisi ahdistaa mua..En halua kuvitella ketään teinityttöstä ulisemassa SHAIN BRAIT LAIKA DAIMON.
   SHAIN ON JUU KREISI DAIMOND on, kröhöm, AIKA paljon hienompi biisi minusta... sekin on AIKA ahdistava eräällä tapaa... voisin laulaakin sen AIKA hyvin. Mutta en tee niin koska se olisi TOSI ahdistavaa teistä kaikista.

   Lainaa

  72. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Mut miettikää jos Sandra ei ois laittanu hymiötä!!

   Lainaa

  73. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Örveltäjä: Aika hyvä moka.
   MITÄ SÄ TUUT TÄNNE HAUKKUU, OISIT SANONU EES TOSI HYVÄ MOKA!!!!!!! etkö oppinu jo mokasta :(

   Lainaa

  74. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Onkse tää: http://www.youtube.com/watch?v=ay4ha1inWFM

   Lainaa

  75. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Sitä mietin, et mitä sit tapahtuis jos joku suoraan sanois et laulu oli paskaa?

   Lainaa

  76. Applessiini 6.5.2013 17:36
   Tulos: +59 (59 ääntä)
   Eih :D tulee mieleen keskustelu yhden "kaverin" kans joskus ylä-asteaikoina. kaveri: Hei, mitä tykkäät mun uudesta paidasta? minä: Aika kiva. kaveri: Ai miten niin "aika"? Eli ei oo hieno vai? minä: En mä sitä tarkoittanut! Siis on se hieno, sopii hyvin sun tyyliin. kaveri: Ai nyt sä haukut mun tyyliäkin vai?! Näin.

   Lainaa

  77. hiekkakissa 6.5.2013 19:22
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   trotlo: Sitä mietin, et mitä sit tapahtuis jos joku suoraan sanois et laulu oli paskaa?
   Saa vastata Jennylle seurauksista? ...:D

   Lainaa

  78. Tulos: +19 (21 ääntä)
   trotlo: Sitä mietin, et mitä sit tapahtuis jos joku suoraan sanois et laulu oli paskaa?
   Poistais kavereista haukkujen saattelemana.

   Lainaa

  79. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Voi näitä pissiksiä, vihasin heitä jo 15 vuotta sitten.

   Lainaa

  80. Tulos: -11 (23 ääntä)
   En ole feissarimokia ennen tajunnut kuinka avuttomia ja sekopäitä nykyajan nuoret naiset ovat,mitään ei osata eikä tiedetä ja hermostutaan kavereille aivan tyhjistä asioista,luojan kiitos etten ole enään tuon ikäinen...

   Lainaa

  81. .............. 7.5.2013 12:29
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Seurasin 13-vuotiaan siskontyttöni Facebookin käyttöä sivusta. Postiloota oli täynnä kavereiden "tykkää mun kuvasta", "peukuta mun kommenttia" viestejä. What the hell? Työelämä tulee olemaan suuri järkytys näille, kun pomo ei olekaan koko ajan vieressä kehumassa.

   Lainaa

  82. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Tää oli perusmenoa mikseri.net jotain 10 vuotta sitten. Toinen toistaan kehnommat suomiräppärit kehuivat toisiaan ja jakoivat kilpaa arvosanoja 9-10 - ja pyytelivät muitakin henkilökohtaisilla viesteillä arvostelemaan esityksiään. Sitten kun jotain positiivista koitti sanoa ja antoi kutosen: "V***t s*****a joku h**o tulee tänne avautumaan"

   Lainaa

  83. Tulos: +6 (8 ääntä)
   DeLeon: Onkse tää: http://www.youtube.com/watch?v=ay4ha1inWFM
   en usko.. voi olla, et sitä ei löydy ollenkaan tuubista, vaan se on ladattu pelkästään fb:seen

   Lainaa

  84. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Jenny: Jos ei oo mitää positiivista sanottavaa nii hiljaa tai saa vastata mulle seurauksista
   Jennyn käsitys sananvapaudesta ja mielipiteen ilmaisusta ovat kuin suoraan Pohjois-Koreasta. Toivottavasti Jennystä ei kansanedustajaa tule...

   Lainaa

  85. Karabinieeri 8.5.2013 12:46
   Tulos: +1 (15 ääntä)
   Jenny, tee yhteiskunnalle palvelus ja vala itsellesi betonisaappaat ja mene uimaan ne jalassa.

   Lainaa

  86. Tulos: +7 (11 ääntä)
   …………..: Seurasin 13-vuotiaan siskontyttöni Facebookin käyttöä sivusta. Postiloota oli täynnä kavereiden “tykkää mun kuvasta”, “peukuta mun kommenttia” viestejä. What the hell? Työelämä tulee olemaan suuri järkytys näille, kun pomo ei olekaan koko ajan vieressä kehumassa.
   Niin no ne 13-veet nyt ei meekään heti töihin, sitä ennen siinä on syystäkin aikaa kasvaa. Eri ikäisille ihmisille on eri standardit. Lapsi tai teini kun rakentaa niillä kehuilla vielä minäkuvaansa, aikuinen taas kestää kritiikkiä - jos kestää.

   Lainaa

  87. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Urpo: Niin no ne 13-veet nyt ei meekään heti töihin, sitä ennen siinä on syystäkin aikaa kasvaa. Eri ikäisille ihmisille on eri standardit. Lapsi tai teini kun rakentaa niillä kehuilla vielä minäkuvaansa, aikuinen taas kestää kritiikkiä – jos kestää.
   Tähän vahva sama. Rakentuuhan monen huomattavasti vanhemmankin ihmisen Facebook-käyttäytyminen sen ympärille että laitetaan niitä 'mukahauskoja' statuksia millä kerjätään tykkäyksiä ja huomiota. Yleensä näissä tilanteissa ei suoranaisesti niitä pyydetä muilta esimerkiksi yksityisviesteillä, mutta pienen mutkan kautta ideologia on täysin identtinen.

   Lainaa

  88. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Jos tuo Johanna laulaa tämän, ni voin kertoo että kuulostaa ihan hirveeltä http://www.youtube.com/watch?v=c7ZOqDpoTSw Ei oo tyttöö siunattu älyllä eikä äänellä :D Eikä toi sen kaverikaan mikään järin älykäs oo :D

   Lainaa

  89. marshmallow 11.5.2013 21:01
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   jappe: Jos tuo Johanna laulaa tämän, ni voin kertoo että kuulostaa ihan hirveeltä http://www.youtube.com/watch?v=c7ZOqDpoTSw Ei oo tyttöö siunattu älyllä eikä äänellä Eikä toi sen kaverikaan mikään järin älykäs oo
   muuten hyvä mutta toi on ruotsalainen

   Lainaa

  90. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Hirveitä kakaroita!

   Lainaa

  91. Tulos: +4 (4 ääntä)
   mitä hittoa :D siis... onhan nyt nähty ihmisiä jotka ei osaa ottaa vastaan kritiikkiä, mut toi on jo nyt ihan naurettavaa...

   Lainaa

  92. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Ois vaan sanonu et "Okei sitten, laulat paskasti"

   Lainaa

  93. Tulos: +1 (5 ääntä)
   ja tänään teille laulaa TOSI hyviä covereita Mielensä pahoittaja yhtyeen Johanna.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Rihanna, Diamonds, cover, laulu, video, laulaa, kehua, palaute, tykätä, suuttua