Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kukin tulkitsee tavallaan, osa 10

"Jee, rakas tuli!"
Suurenna näkymä
Kukin tulkitsee tavallaan, osa 10

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 20 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +811 (845 ääntä)
   Ekasta jutusta tuli mieleen se, kun tulin about vuosi sitten töistä väsyneenä kotiin (meni asiakkaan tatuoinnin kanssa suunniteltua kauemmin) ja kaikki pyyhkeistä kaljatölkkeihin oli pitkin asuntoa, jätkäkaveri oli pitäny jonkunlaista saunailtaa keskellä iltapäivää meillä. Olin edellisellä viikolla valittanut että jättäisi juhlimaan mennessä edes lapun että tietää missä on... No, keittiön kahviautomaatin päällä oli ruutupaperi johon oli kirjoitettu lievästi kännisillä tikkukirjaimilla "tämä on lappu" :D

   Lainaa

  2. kaktusmies 2.5.2013 1:02
   Tulos: -34 (164 ääntä)
   tyhmä: Ekasta jutusta tuli mieleen se, kun tulin about vuosi sitten töistä väsyneenä kotiin (meni asiakkaan tatuoinnin kanssa suunniteltua kauemmin) ja kaikki pyyhkeistä kaljatölkkeihin oli pitkin asuntoa, jätkäkaveri oli pitäny jonkunlaista saunailtaa keskellä iltapäivää meillä. Olin edellisellä viikolla valittanut että jättäisi juhlimaan mennessä edes lapun että tietää missä on… No, keittiön kahviautomaatin päällä oli ruutupaperi johon oli kirjoitettu lievästi kännisillä tikkukirjaimilla “tämä on lappu”
   :D ^

   Lainaa

  3. Tulos: +68 (170 ääntä)
   Vika vähän meni ohi. Haluisikos joku vähän rautalangoittaa sitä?

   Lainaa

  4. Tulos: +370 (376 ääntä)
   lyylski: Vika vähän meni ohi. Haluisikos joku vähän rautalangoittaa sitä?
   Taina luulee, että poliisilla on ollut tietovuoto, vaikka uutisessa puhutaan vesivuodosta

   Lainaa

  5. Tulos: -35 (49 ääntä)
   Meh..

   Lainaa

  6. Tulos: +305 (323 ääntä)
   silmiä alkoi kirvellä tuota poliisi-juttua lukiessa. ...ämpärit lattialla kielivät ettei...on ihan vedenpitävä. siis joko "että on" tai "ettei ole".

   Lainaa

  7. Tulos: +37 (87 ääntä)
   ääkköset saa takasin painamalla Alt+Tab (vaihtaa näppäimistön kieliasetuksen)

   Lainaa

  8. Tulos: +58 (64 ääntä)
   datanomi: ääkköset saa takasin painamalla Alt+Tab (vaihtaa näppäimistön kieliasetuksen)
   siis alt + sift :P

   Lainaa

  9. sanat vaihtoon? 2.5.2013 9:08
   Tulos: +179 (191 ääntä)
   Taina taitaa olla yksi niistä henkilöistä, joiden on keskustelun aiheesta riippumatta pakko kommentoida väliin viestillä, joka sisältää vähintään yhden seuraavista sanoista: oikeusvaltio, hyvinvointihyteiskunta/pahoinvointiyhteiskunta tai veronmaksajien rahat. On itseasiassa ihan kelpo juomapeli, jos lukee minkä tahansa nettilehden kommenttipalstaa ja aina kun jokin noista sanoista tulee esiin ottaa yhden. Tuohon ei kannata lisätä enää esim sanoja kukkahattutäti, viherpiipertäjä, suomi-juntti, Katainen ja Jutta tai huomaa olevansa vatsahuuhtelussa erittäin riidanhaluisan illan päätteeksi...

   Lainaa

  10. Tulos: +101 (109 ääntä)
   datanomi: ääkköset saa takasin painamalla Alt+Tab (vaihtaa näppäimistön kieliasetuksen)
   Datanomi takaisin koulun penkille. Alt+Shift.

   Lainaa

  11. Tulos: +69 (71 ääntä)
   sanat vaihtoon?: Taina taitaa olla yksi niistä henkilöistä, joiden on keskustelun aiheesta riippumatta pakko kommentoida väliin viestillä, joka sisältää vähintään yhden seuraavista sanoista: oikeusvaltio, hyvinvointihyteiskunta/pahoinvointiyhteiskunta tai veronmaksajien rahat. On itseasiassa ihan kelpo juomapeli, jos lukee minkä tahansa nettilehden kommenttipalstaa ja aina kun jokin noista sanoista tulee esiin ottaa yhden. Tuohon ei kannata lisätä enää esim sanoja kukkahattutäti, viherpiipertäjä, suomi-juntti, Katainen ja Jutta tai huomaa olevansa vatsahuuhtelussa erittäin riidanhaluisan illan päätteeksi…
   Niin ja jos haluaa kunnon kännin niin hyvä idea on myös ottaa drinkki aina kun Kreikan taloudellinen tilanne mainitaan.

   Lainaa

  12. Tulos: -35 (59 ääntä)
   tyhmä: Ekasta jutusta tuli mieleen se, kun tulin about vuosi sitten töistä väsyneenä kotiin (meni asiakkaan tatuoinnin kanssa suunniteltua kauemmin) ja kaikki pyyhkeistä kaljatölkkeihin oli pitkin asuntoa, jätkäkaveri oli pitäny jonkunlaista saunailtaa keskellä iltapäivää meillä. Olin edellisellä viikolla valittanut että jättäisi juhlimaan mennessä edes lapun että tietää missä on… No, keittiön kahviautomaatin päällä oli ruutupaperi johon oli kirjoitettu lievästi kännisillä tikkukirjaimilla “tämä on lappu”
   No on sulla aika reilu kaveri. Kuinka tuollaista touhua viitsit katsella?!?

   Lainaa

  13. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Essi hei..

   Lainaa

  14. Tulos: -12 (28 ääntä)
   Mun mielestä Taina pilailee mutta mokan lähettäjä ei tajunnut vitsiä?

   Lainaa

  15. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Essin kolmas kerta täällä, saahan sitä kaverina virnuilla niin kauan kun itse joutuu tänne :-D

   Lainaa

  16. Tulos: -18 (28 ääntä)
   Naiset. ahahaha xDDDD

   Lainaa

  17. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Niin siis "ämpärit kielivät"...

   Lainaa

  18. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Kyseinen Miekkalinna sijaitsee Hämeenlinnassa ja on jo saanut paikallisten kesken nimen Hiekkalinna... Että sellainen nimivalinta.

   Lainaa

  19. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Poliiseilla on vaan älyämpärit käytössä.

   Lainaa

  20. Tulos: +3 (3 ääntä)
   sanat vaihtoon?: Taina taitaa olla yksi niistä henkilöistä, joiden on keskustelun aiheesta riippumatta pakko kommentoida väliin viestillä, joka sisältää vähintään yhden seuraavista sanoista: oikeusvaltio, hyvinvointihyteiskunta/pahoinvointiyhteiskunta tai veronmaksajien rahat. On itseasiassa ihan kelpo juomapeli, jos lukee minkä tahansa nettilehden kommenttipalstaa ja aina kun jokin noista sanoista tulee esiin ottaa yhden. Tuohon ei kannata lisätä enää esim sanoja kukkahattutäti, viherpiipertäjä, suomi-juntti, Katainen ja Jutta tai huomaa olevansa vatsahuuhtelussa erittäin riidanhaluisan illan päätteeksi…
   Tai nykyisin suvakkihuorat, elintasopakolaiset, terroristit tai seksuaalirikosten nousu.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: tulla, poliisi, vuoto, status, viesti