Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Facebookin uusi omistaja

VR on ostanut Facebookin. Seuraavat muutokset tulevat voimaan 1.6.2013 alkaen.
Facebookin uusi omistaja

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. ...ääliö 21.5.2013 2:54
   Tulos: +672 (700 ääntä)
   FB:n toimipisteistä löytyy erityisiä maksuautomaatteja, joiden käyttöön saattaa liittyä satunnaisia ongelmia. Älkää huolestuko tämä on täysin normaalia. Suosittelemmekin, että varaatte myös maksutapahtumaa varten runsaasti aikaa. Haluattehan varmistaa pääsynne palveluumme.

   Lainaa

  2. anonyymitapio 21.5.2013 3:01
   Tulos: -46 (206 ääntä)
   Voin lyödä vetoa, että ei varmaan Stella lopettaisi facebookin käyttöä...

   Lainaa

  3. Tulos: -133 (215 ääntä)
   anonyymitapio: Voin lyödä vetoa, että ei varmaan Stella lopettaisi facebookin käyttöä…
   Ai tunnetko sä stellan vai millä perusteella näin sanot?

   Lainaa

  4. Tulos: -286 (366 ääntä)
   Naiset...

   Lainaa

  5. Tulos: -149 (229 ääntä)
   Menikö tän jutun pointti ny kaikilta muilta ohi?

   Lainaa

  6. Tulos: -105 (271 ääntä)
   Hohhoijaa ja haloo ihmiset… Suurinpiirtein joka toinen joka tänne kommentoi on yli 30 vuotias ja tulette tänne haukkumaan teini-ikäisten tietämystä. Minua hävettää teidän puolestanne jo sen takia että istutte tämmöisillä sivustoilla. Useimmat teistä pätwvät jotain ihan vitun " No kyllä se kirjotetaa hei tälleen, minä tiedän, te olette p*skoja. Nauran teille kun luulette olevanne jotenkin parempia ja tulette tänne soittamaan suutanne. Hauskaa on myös se miten jotku tarttuvat murre sanoihin, pistää miettimään, että kirjoitatteko aina niin miten se on kirjakielellisesti oikein? Enpä jaksa uskoa. Teette itsestänne yhtä naurettavia kuin kohteen jota pilkkaatte. Säälittävää.

   Lainaa

  7. Tulos: +266 (274 ääntä)
   Tonzo ei menny. Jutun pointti on se, että irvaillaan Valtion Rautateille.

   Lainaa

  8. JesseJames 21.5.2013 6:55
   Tulos: +139 (159 ääntä)
   herätys: Hohhoijaa ja haloo ihmiset… Suurinpiirtein joka toinen joka tänne kommentoi on yli 30 vuotias ja tulette tänne haukkumaan teini-ikäisten tietämystä. Minua hävettää teidän puolestanne jo sen takia että istutte tämmöisillä sivustoilla. Useimmat teistä pätwvät jotain ihan vitun ” No kyllä se kirjotetaa hei tälleen, minä tiedän, te olette p*skoja. Nauran teille kun luulette olevanne jotenkin parempia ja tulette tänne soittamaan suutanne. Hauskaa on myös se miten jotku tarttuvat murre sanoihin, pistää miettimään, että kirjoitatteko aina niin miten se on kirjakielellisesti oikein? Enpä jaksa uskoa. Teette itsestänne yhtä naurettavia kuin kohteen jota pilkkaatte. Säälittävää.
   Ei tarve päteä katso ikää. Toiset pätee syntymästä kuolemaan ja toiset osaa pitää päänsä kiinni koko elämänsä. Ite en yleensä jaksa valittaa kirjoitusasusta, ellei se ole ihan hirveää. Kohdallasi teen kuitenkin poikkeuksen: Awws. Hyvä yritys, mut olihan sinnekin kourallinen kirjoitusvirheitä sujahtanut.

   Lainaa

  9. Saako lukea sarjakuvia? 21.5.2013 7:34
   Tulos: +70 (86 ääntä)
   herätys: Hohhoijaa ja haloo ihmiset… Suurinpiirtein joka toinen joka tänne kommentoi on yli 30 vuotias ja tulette tänne haukkumaan teini-ikäisten tietämystä. Minua hävettää teidän puolestanne jo sen takia että istutte tämmöisillä sivustoilla. Useimmat teistä pätwvät jotain ihan vitun ” No kyllä se kirjotetaa hei tälleen, minä tiedän, te olette p*skoja. Nauran teille kun luulette olevanne jotenkin parempia ja tulette tänne soittamaan suutanne. Hauskaa on myös se miten jotku tarttuvat murre sanoihin, pistää miettimään, että kirjoitatteko aina niin miten se on kirjakielellisesti oikein? Enpä jaksa uskoa. Teette itsestänne yhtä naurettavia kuin kohteen jota pilkkaatte. Säälittävää.
   Minä ainakin uskon ja luotan että ainakin sinä pidät nyt tai ainakin tulevaisuudessa urputtamisen jaloa perinnettä yllä tavalla tai toisella, olethan jakanut ihmiset ryhmiin ainakin iän perusteella ja uskot tietäväsi miten minkäkin ikäisen kuuluu aikaansa viettää jopa aivan toisarvoisten asioiden kuten viihdyttävien sivustojen kohdalla. Tuollainen häpeily ja luokittelu se on kuules viisauden alku. :-D Mitään vastaustahan ei kyllä taaskaan varmasti keneltäkään tule että mitä sitä niinku yli kolmekymppisenä sitten tehdään??? Onneksi tämä sivusto on tosiaan vaan tämmönen eikä edes ensimmäinen maailmassa. Kävisi sääliksi jos olisi jonkun sydänverellä askartelema keksintö ja sitten jopa ihan kohdeyleisönä itseään pitävä luokittelisi tuotoksen "tämmöseksi" jolla käyminenkin hävettää helvetisti mutta menköön nyt nuoruuden piikkiin... :-D

   Lainaa

  10. Tulos: -11 (45 ääntä)
   JesseJames: Ei tarve päteä katso ikää. Toiset pätee syntymästä kuolemaan ja toiset osaa pitää päänsä kiinni koko elämänsä. Ite en yleensä jaksa valittaa kirjoitusasusta, ellei se ole ihan hirveää. Kohdallasi teen kuitenkin poikkeuksen: Awws. Hyvä yritys, mut olihan sinnekin kourallinen kirjoitusvirheitä sujahtanut.
   Taisi kuitenkin tarkoittaa sitä, että kaikki nämä kommentoijat ja pätijät jotka kiistelevät jokaisesta pienestä asiasta yms. eivät kuitenkaan itse täydellisiä ole, mutta aina vaan pitää päteä ja päteä. Mitä vitun väliä sillä on jos tulee pari kirjoitusvirhettä, vaikuttaako se oikesti muka lukemiseen? Jos kirjoittaa pätwminen, niin kyllähän kaikki tajuavat mitä tarkoitetaan. Eli samalla kannalla ollaan kuin "herätys", eli päteminen v*ttuun!

   Lainaa

  11. Tulos: -37 (53 ääntä)
   Saako lukea sarjakuvia?: Minä ainakin uskon ja luotan että ainakin sinä pidät nyt tai ainakin tulevaisuudessa urputtamisen jaloa perinnettä yllä tavalla tai toisella, olethan jakanut ihmiset ryhmiin ainakin iän perusteella ja uskot tietäväsi miten minkäkin ikäisen kuuluu aikaansa viettää jopa aivan toisarvoisten asioiden kuten viihdyttävien sivustojen kohdalla. Tuollainen häpeily ja luokittelu se on kuules viisauden alku. Mitään vastaustahan ei kyllä taaskaan varmasti keneltäkään tule että mitä sitä niinku yli kolmekymppisenä sitten tehdään??? Onneksi tämä sivusto on tosiaan vaan tämmönen eikä edes ensimmäinen maailmassa. Kävisi sääliksi jos olisi jonkun sydänverellä askartelema keksintö ja sitten jopa ihan kohdeyleisönä itseään pitävä luokittelisi tuotoksen “tämmöseksi” jolla käyminenkin hävettää helvetisti mutta menköön nyt nuoruuden piikkiin…
   Öö, mitä? :D

   Lainaa

  12. Tulos: +60 (80 ääntä)
   Tää ois ollu muutenki hauska mut sit Stellan piti idiottimaisuudellaan tehdä tästä vielä hauskemman.

   Lainaa

  13. Tulos: +48 (54 ääntä)
   Fb:n maksuvälineenä ei käy Visa Elektron kortti ja maksut pitää suorittaa aina ennakkoon muualla vaikka olisit vr:n toimipisteessä. Mikäli edellä mainittuja seikkoja ei noudata voidaan palvelu sulkea kesken istunnon.

   Lainaa

  14. Tulos: +40 (46 ääntä)
   VR:llä olisi kyllä paljon parannettavaa, mutta ei sitä oikein voi rinnastaa facebookiin. Väittäisin että on huomattavasti helpompaa pyörittää ongelmitta internetsivua (joka ei muuten sekään ole toiminut ihan ongelmitta) kuin rautatieverkostoa napapiirin tuntumassa jossa vuotuiset lämpötilavaihtelut ovat jopa 70 astetta. Hauska juttu silti. :D

   Lainaa

  15. Tulos: +33 (43 ääntä)
   Saako lukea sarjakuvia?: Minä ainakin uskon ja luotan että ainakin sinä pidät nyt tai ainakin tulevaisuudessa urputtamisen jaloa perinnettä yllä tavalla tai toisella, olethan jakanut ihmiset ryhmiin ainakin iän perusteella ja uskot tietäväsi miten minkäkin ikäisen kuuluu aikaansa viettää jopa aivan toisarvoisten asioiden kuten viihdyttävien sivustojen kohdalla. Tuollainen häpeily ja luokittelu se on kuules viisauden alku. Mitään vastaustahan ei kyllä taaskaan varmasti keneltäkään tule että mitä sitä niinku yli kolmekymppisenä sitten tehdään??? Onneksi tämä sivusto on tosiaan vaan tämmönen eikä edes ensimmäinen maailmassa. Kävisi sääliksi jos olisi jonkun sydänverellä askartelema keksintö ja sitten jopa ihan kohdeyleisönä itseään pitävä luokittelisi tuotoksen “tämmöseksi” jolla käyminenkin hävettää helvetisti mutta menköön nyt nuoruuden piikkiin…
   Kyllä yli kolmekymppiset käy vaan verkkopankissa ja sähköpostia Outlookin tililtä lukemassa, ja jos kymppiuutiset jäi väliin niin korkeintaan YLEn uutisia silmäilemässä. Paitsi tietty ne luuserit jotka tämmösille sivuille tulee "pätwmään", mutta ne nyt on vaan jotain no-life pellejä. P.S. Ei saa lukea sarjakuvia. Aionastaan ammattiliiton läpyskää ja puoluelehteä. Jos oikein fiiniltä tuntuu niin sitten Suomen Kuvalehteä ja/tai mieluummin vielä Kanavaa.

   Lainaa

  16. Tulos: -30 (66 ääntä)
   mammutti: Tonzo ei menny. Jutun pointti on se, että irvaillaan Valtion Rautateille.
   Kyllä, mutta Stellan kommentin myötä jutun pointti muuttuu jälleen siksi että teinitytöt ovat ylivoimaisesti idiootein ihmisryhmä mitä on. Miettikää nyt, nehän on myös ainut ihmisryhmä jossa esiintyy Justin Bieiberin kuuntelijoita.

   Lainaa

  17. Tulos: -4 (26 ääntä)
   JesseJames: Ei tarve päteä katso ikää. Toiset pätee syntymästä kuolemaan ja toiset osaa pitää päänsä kiinni koko elämänsä. Ite en yleensä jaksa valittaa kirjoitusasusta, ellei se ole ihan hirveää. Kohdallasi teen kuitenkin poikkeuksen: Awws. Hyvä yritys, mut olihan sinnekin kourallinen kirjoitusvirheitä sujahtanut.
   Anteeksi, mutta mitä helvettiä? Minä kirjoitan tänne kommentin siitä että älkää jaksako päteä ja olla niin ylimielistä ja parempaa sakkia, jos joku ei tajua, tai tekee kirjoitusvirheen, ja sinä valitat siitä, että nyt lipsahti virhettä.

   Lainaa

  18. Tulos: +40 (44 ääntä)
   bethos: Kyllä, mutta Stellan kommentin myötä jutun pointti muuttuu jälleen siksi että teinitytöt ovat ylivoimaisesti idiootein ihmisryhmä mitä on. Miettikää nyt, nehän on myös ainut ihmisryhmä jossa esiintyy Justin Bieiberin kuuntelijoita.
   Ei ole ainut ihmisryhmä.

   Lainaa

  19. Tulos: +52 (64 ääntä)
   bethos: Kyllä, mutta Stellan kommentin myötä jutun pointti muuttuu jälleen siksi että teinitytöt ovat ylivoimaisesti idiootein ihmisryhmä mitä on. Miettikää nyt, nehän on myös ainut ihmisryhmä jossa esiintyy Justin Bieiberin kuuntelijoita.
   Sitä paitsi, tässä ei mainittu Stellan ikää. Ikä voi olla vaikka 30 v. tai 60 v. JA, oletko koskaan ajatellut, tai onko kukaan muukaan ajatellut, että Stella saattoi ehkä laittaa kommentin huumorilla. Hmm..

   Lainaa

  20. Tulos: -15 (31 ääntä)
   Oikein ettei ole Linux-tukea. Saisi koko netin sulkea Linuxilta.

   Lainaa

  21. Tulos: +1 (23 ääntä)
   Random Ismon Krilli osti Feissarimokat sivuston, joten tästä lähtien täällä alkaa olla uudet säännöt: -Sivusto tulee olemaan auki vain meidän Ismon krillin aukiolo aikoijen mukaan. -Sivuston kommentti osiossa saa vain ja ainoastaan mainostaa Ismon krillin tuotteita ja kehua niitten laatua (haukkukommentit poistetaan ja käyttäjä estetään koko sivustolta) -Feissarimokat jotka valitsemme tulevat vain liittymään Ismon Krilliin tai sen kumppaneihin. Nämä muutokset tulevat voimaan 27.5.

   Lainaa

  22. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Aika paha tuo, mutta ihan selvä vitsi siitä huolimatta. Siinä suorastaan säteilee sarkasmi. :D Nauroin kyllä kovasti. :p

   Lainaa

  23. Tulos: +34 (40 ääntä)
   bethos: Kyllä, mutta Stellan kommentin myötä jutun pointti muuttuu jälleen siksi että teinitytöt ovat ylivoimaisesti idiootein ihmisryhmä mitä on. Miettikää nyt, nehän on myös ainut ihmisryhmä jossa esiintyy Justin Bieiberin kuuntelijoita.
   Tämä kommentti on niin kovin surkuhupaisa syystä että se itseasiassa tulee teiniltä. Ja ihan tulevaisuuden kannalta: itseasiassa Bieberin kuuntelijoita löytyy varmasti kaikista ihmisryhmistä. Samoin kuin idiootteja. Sinä edustat kommenteillasi hyvin omaa ihmisryhmääsi!

   Lainaa

  24. Tulos: +31 (33 ääntä)
   FB:tä voi oletettavasti käyttää vain Suomessa ja joissakin Venäjän kaupungeissa, ja Suomessakin voi FB:tä käyttää vain Helsingissä ja Espoossa.

   Lainaa

  25. Tulos: +3 (31 ääntä)
   heh: Ai tunnetko sä stellan vai millä perusteella näin sanot?
   Miks tää on saanut näin paljon miinuksii? Mun pointti oli vaan se että on typerää väittää jotain henkilöstä josta ei tiedä yhtään mitään.

   Lainaa

  26. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Sitä se monopoli teettää. Laatu huononee, hinta nousee kun ei ole kilpailijoita.

   Lainaa

  27. Yli opistö hörhö 21.5.2013 16:20
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   herätys: Hohhoijaa ja haloo ihmiset… Suurinpiirtein joka toinen joka tänne kommentoi on yli 30 vuotias ja tulette tänne haukkumaan teini-ikäisten tietämystä. Minua hävettää teidän puolestanne jo sen takia että istutte tämmöisillä sivustoilla. Useimmat teistä pätwvät jotain ihan vitun ” No kyllä se kirjotetaa hei tälleen, minä tiedän, te olette p*skoja. Nauran teille kun luulette olevanne jotenkin parempia ja tulette tänne soittamaan suutanne. Hauskaa on myös se miten jotku tarttuvat murre sanoihin, pistää miettimään, että kirjoitatteko aina niin miten se on kirjakielellisesti oikein? Enpä jaksa uskoa. Teette itsestänne yhtä naurettavia kuin kohteen jota pilkkaatte. Säälittävää.
   Huono päivä? Älä sure, kyllä se siitä :)

   Lainaa

  28. Tulos: +4 (16 ääntä)
   angst: Sitä paitsi, tässä ei mainittu Stellan ikää. Ikä voi olla vaikka 30 v. tai 60 v. JA,oletko koskaan ajatellut, tai onko kukaan muukaan ajatellut, että Stella saattoi ehkä laittaa kommentin huumorilla. Hmm..
   No en tietenkään ajatellut, absurdi ajatus että se olisi laittanut sen huumorilla.

   Lainaa

  29. Tulos: -22 (42 ääntä)
   Maya: . Ja ihan tulevaisuuden kannalta: itseasiassa Bieberin kuuntelijoita löytyy varmasti kaikista ihmisryhmistä.
   Tähän on puututtava. Ei nimittäin löydy. Teinityttöjen lisäksi ainoastaa viisikymppiset pedofiilit kuuntelevat biiberiä, koska haluavat samastua teinityttöihin tai raiskata bieberin. Ehkä myös vähän vanhemmat naiset saattavat kuunnella biebriä, mutta silloin he eivät koskaan kasvaneet ulos teinityttöydestä.

   Lainaa

  30. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Girahvi: Sitä se monopoli teettää. Laatu huononee, hinta nousee kun ei ole kilpailijoita.
   tuli monopolista mieleen, siinä kun on ne rautatiet, ni muuttukohan ne FB:n: seinä, tykkää, tökkää ja inboxiks? "saavuit suuri seinälle, maksa 100€"

   Lainaa

  31. Tulos: -6 (18 ääntä)
   bethos: Kyllä, mutta Stellan kommentin myötä jutun pointti muuttuu jälleen siksi että teinitytöt ovat ylivoimaisesti idiootein ihmisryhmä mitä on. Miettikää nyt, nehän on myös ainut ihmisryhmä jossa esiintyy Justin Bieiberin kuuntelijoita.
   Idiootteja löytyy ihan joka ikäryhmästä. Ei voi sanoa, että kaikki teinit on idiootteja, kaikki mummot mäkättäviä ja, että kaikilla lapsilla on ADHD. Muutenkin sait itsesi kuulostamaan vielä idiootimmalta vetämällä Justin Bieberin tähän mukaan. Ensinnäkin Justin Bieberin faneja on kaiken ikäisiä ja kokoisia. Plus, miksi sitä pitää _edelleen_ haukkua? Kaikki Justin Bieber vitsin oli ehkä hauskoja muutama vuosi sitten mutta nykyään ne on vain kuivaa läppää jolla joku koittaa kohentaa omaa itsetuntoaan. Perustelen pointtini sillä, että kuka oikeasti voi sanoa, että jätkä on pelkkää kuraa? Ehkä te ette sen musiikista dikkaa mut se ei tarkota ettei joku muu dikkais. Mä annan respectii sille jäbälle, ihan vaan siitä syystä, että sillä ei oo kusi nuossu missään vaiheessa hattuun, mikä on mun mielestä ihailtavaa + kuinka moni pääsee noin korkeelle sillä et sattu tulee äänenmurros myöhässä? Varmaan sitäkin kiusattiin sen takia. Also sen musiikki on oikeastaan aika jees. Sen uudet biisit on paljon parempia ja äänikin on komeempi ku ennen. Joten jos joku väittää, että Justin ei muka osaa laulaa niin on kyllä väärässä. Ei sun oo pakko tykätä siitä mitä se laulaa mut se ei tarkota etteikö se osais nimittäin sehän osaa. http://www.youtube.com/watch?v=OmliBRZUxnk ja loppukevennys.

   Lainaa

  32. Tulos: +11 (13 ääntä)
   *&%€#€%%&* KÄYTTÄKÄÄ PILKKUA, kiitos.

   Lainaa

  33. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Linux-monopolia vastaan on taisteltava! Kaikki suomalaiset käyttää Windowsia!

   Lainaa

  34. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Hyvä Stella!

   Lainaa

  35. Lady Gargoyle 21.5.2013 23:47
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   herätys: Hohhoijaa ja haloo ihmiset… Suurinpiirtein joka toinen joka tänne kommentoi on yli 30 vuotias ja tulette tänne haukkumaan teini-ikäisten tietämystä. Minua hävettää teidän puolestanne jo sen takia että istutte tämmöisillä sivustoilla. Useimmat teistä pätwvät jotain ihan vitun ” No kyllä se kirjotetaa hei tälleen, minä tiedän, te olette p*skoja. Nauran teille kun luulette olevanne jotenkin parempia ja tulette tänne soittamaan suutanne. Hauskaa on myös se miten jotku tarttuvat murre sanoihin, pistää miettimään, että kirjoitatteko aina niin miten se on kirjakielellisesti oikein? Enpä jaksa uskoa. Teette itsestänne yhtä naurettavia kuin kohteen jota pilkkaatte. Säälittävää.
   Oon miettinyt ihan samaa ja odotellut, että koska joku avaa asiasta suunsa. Suurin osa kommenteista on hyviä, mutta toiset tuntuvat kärsivän kroonisesta pätemisen tarpeesta ja mielensäpahoittamisesta. Mullekin on ihan sama jos jos jollain sattuu tuleen kirjotusvirhe. En elä elämääni etsiessäni virheitä (myös tyylivirheitä) ihmisten teksteistä. Mutta omapahan on helvettinsä, jos haluaa aikaansa käyttää jatkuvasti siihen, että jokasena uusien mokien julkasupäivänä ryntää ensimmäisten joukossa taas näyttämään paremmuutensa. Mokat on laiettu tänne hauskuuden takia, ei vihaamisen takia..

   Lainaa

  36. Tulos: +19 (19 ääntä)
   bethos: Tähän on puututtava. Ei nimittäin löydy. Teinityttöjen lisäksi ainoastaa viisikymppiset pedofiilit kuuntelevat biiberiä, koskahaluavat samastua teinityttöihin tai raiskata bieberin. Ehkä myös vähän vanhemmat naiset saattavat kuunnella biebriä, mutta silloin he eivät koskaan kasvaneet ulos teinityttöydestä.
   Taidat itsekin kuunnella, kun olet noin vihamielinen. Yrität vihamielisyydellä todistella olevasi jotain muuta kuin pikkuinen Bieber-fani. ;D

   Lainaa

  37. Tulos: +6 (18 ääntä)
   mä en oo koskaan tajunnut tätä vr-vihaa. en oo missään muualla maailmassa törmännyt yhtä toimivaan rautatiepalveluun ku suomessa. onhan ne junat joo joskus myöhässä, mutta eipä ne autotkaan aina käynnisty talvella?

   Lainaa

  38. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Mila: Idiootteja löytyy ihan joka ikäryhmästä. Ei voi sanoa, että kaikki teinit on idiootteja, kaikki mummot mäkättäviä ja, että kaikilla lapsilla on ADHD. Muutenkin sait itsesi kuulostamaan vielä idiootimmalta vetämällä Justin Bieberin tähän mukaan. Ensinnäkin Justin Bieberin faneja on kaiken ikäisiä ja kokoisia. Plus, miksi sitä pitää _edelleen_ haukkua? Kaikki Justin Bieber vitsin oli ehkä hauskoja muutama vuosi sitten mutta nykyään ne on vain kuivaa läppää jolla joku koittaa kohentaa omaa itsetuntoaan. Perustelen pointtini sillä, että kuka oikeasti voi sanoa, että jätkä on pelkkää kuraa? Ehkä te ette sen musiikista dikkaa mut se ei tarkota ettei joku muu dikkais. Mä annan respectii sille jäbälle, ihan vaan siitä syystä, että sillä ei oo kusi nuossu missään vaiheessa hattuun, mikä on mun mielestä ihailtavaa + kuinka moni pääsee noin korkeelle sillä et sattu tulee äänenmurros myöhässä? Varmaan sitäkin kiusattiin sen takia. Also sen musiikki on oikeastaan aika jees. Sen uudet biisit on paljon parempia ja äänikin on komeempi ku ennen. Joten jos joku väittää, että Justin ei muka osaa laulaa niin on kyllä väärässä. Ei sun oo pakko tykätä siitä mitä se laulaa mut se ei tarkota etteikö se osais nimittäin sehän osaa. http://www.youtube.com/watch?v=OmliBRZUxnk ja loppukevennys.
   Hauskaa, kun teini ottaa itseensä Bieber-haukuista. :'D kauhee todistelu. Melko turhaa oikeesti, mikset anna bieber-läpän mennä vaam toisesta korvasta ulos? En usko että monellakaan oikeasti on mitään bieberiä vastaan.

   Lainaa

  39. Tulos: -4 (14 ääntä)
   Nonnu: Hauskaa, kun teini ottaa itseensä Bieber-haukuista. :’D kauhee todistelu. Melko turhaa oikeesti, mikset anna bieber-läpän mennä vaam toisesta korvasta ulos? En usko että monellakaan oikeasti on mitään bieberiä vastaan.
   Mä otan itteeni kenentahansa haukkumisen, Bieber tai ei. Varsinkin jos se on täyttä potaskaa.

   Lainaa

  40. Tulos: +6 (10 ääntä)
   herätys: Anteeksi, mutta mitä helvettiä? Minä kirjoitan tänne kommentin siitä että älkää jaksako päteä ja olla niin ylimielistä ja parempaa sakkia, jos joku ei tajua, tai tekee kirjoitusvirheen, ja sinä valitat siitä, että nyt lipsahti virhettä.
   Peppukipeys <3

   Lainaa

  41. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Ja tupakointikin loppuu FB:tä lukiessa 3.6. niin kuin kaukojunissa.

   Lainaa

  42. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Talvisin voidaan myös joutua perumaan kokonaisia tilapäivityksiä linjoille kertneen jään jä lumen takia

   Lainaa

  43. Tulos: +7 (13 ääntä)
   herätys: Hohhoijaa ja haloo ihmiset… Suurinpiirtein joka toinen joka tänne kommentoi on yli 30 vuotias ja tulette tänne haukkumaan teini-ikäisten tietämystä. Minua hävettää teidän puolestanne jo sen takia että istutte tämmöisillä sivustoilla. Useimmat teistä pätwvät jotain ihan vitun ” No kyllä se kirjotetaa hei tälleen, minä tiedän, te olette p*skoja. Nauran teille kun luulette olevanne jotenkin parempia ja tulette tänne soittamaan suutanne. Hauskaa on myös se miten jotku tarttuvat murre sanoihin, pistää miettimään, että kirjoitatteko aina niin miten se on kirjakielellisesti oikein? Enpä jaksa uskoa. Teette itsestänne yhtä naurettavia kuin kohteen jota pilkkaatte. Säälittävää.
   Oletko meedio vai mistä päättelet iät? Onko ikävä asenteesi maailmaa ja ihmiskuntaa kohtaan synnynnäinen vai kehititkö sen kun peruskoulu tuotti vaikeuksia?

   Lainaa

  44. Tulos: +4 (14 ääntä)
   owwfowe: mä en oo koskaan tajunnut tätä vr-vihaa. en oo missään muualla maailmassa törmännyt yhtä toimivaan rautatiepalveluun ku suomessa. onhan ne junat joo joskus myöhässä, mutta eipä ne autotkaan aina käynnisty talvella?
   Liian hyvät olot ja liian helppoa kaikki. Vetelykset valittavat kun eivät ole kunnon vastoinkäymisissä joutuneet ikinä kypsymään. Pullamössöt.

   Lainaa

  45. Tulos: +5 (11 ääntä)
   owwfowe: mä en oo koskaan tajunnut tätä vr-vihaa. en oo missään muualla maailmassa törmännyt yhtä toimivaan rautatiepalveluun ku suomessa. onhan ne junat joo joskus myöhässä, mutta eipä ne autotkaan aina käynnisty talvella?
   Et ole tainnut käydä Japanissa?

   Lainaa

  46. Tulos: +10 (10 ääntä)
   bethos: Tähän on puututtava. Ei nimittäin löydy. Teinityttöjen lisäksi ainoastaa viisikymppiset pedofiilit kuuntelevat biiberiä, koskahaluavat samastua teinityttöihin tai raiskata bieberin. Ehkä myös vähän vanhemmat naiset saattavat kuunnella biebriä, mutta silloin he eivät koskaan kasvaneet ulos teinityttöydestä.
   MInusta on huomattavasti säälittävämpää, että joku jaksaa mollata Bieberiä tuolla innolla, kuin kuunnella sen muusiikkia.

   Lainaa

  47. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Nimetön: Et ole tainnut käydä Japanissa?
   VR = Varmasti Reistailee. Tokion junat. Ei ikinä myöhässä.

   Lainaa

  48. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Onkohan missään mokassa näin idioottimaista kommentointia kuin tässä?

   Lainaa

  49. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Hieno kommentti Stellalta. Tulee mieleen yksi Facebook-kaverini joka kommentoi "Ei se mitään, elämä jatkuu" postaukseen jonka mukaan Facebook on pois käytöstä 29.-31. helmikuuta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: VR, Facebook, FB, kiertoviesti, maksu, maksullinen