Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Avuton autoilija, osa 8

Auton kolaroinut henkilö jätti mielenkiintoisen lapun.
Avuton autoilija, osa 8

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 43 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +544 (624 ääntä)
      Ylhäällä oleva vitsi oli hauska t. 2001

      Lainaa

    2. anonyymitapio 28.5.2013 3:52
      Tulos: +334 (366 ääntä)
      Alempi = gta

      Lainaa

    3. turnipsitonttu 28.5.2013 3:58
      Tulos: -69 (141 ääntä)
      Ylhäällä oleva ei ole ollut hauska sitten Fordin ensimmäisen tehdasmallin.. Hauskan siitä tekisi valvontakamera jota lapun jättäjä ei hoksaisi. Nykyään suurin osa väestöstä katsoisi uskottavaksi reksiterikilven tuijottelun, tuimalla ilmeellä kännykän selailun ja paikalta poistumisen. Jättääkö ihmiset vielä paperilappuja, nuoret varsinkaan?

      Lainaa

    4. Myrkkymuratti 28.5.2013 4:18
      Tulos: +153 (255 ääntä)
      Jos joku kommentoi jotain naisesta ratissa, niin...

      Lainaa

    5. Tulos: +109 (151 ääntä)
      mitä on perusalkeet?

      Lainaa

    6. Tulos: -35 (75 ääntä)
      Haluaisin kyllä kuulla maijulta et miten se ton teki..

      Lainaa

    7. Tulos: -21 (35 ääntä)
      Kilvelle!!

      Lainaa

    8. Tulos: -132 (236 ääntä)
      Haha, nainen ratissa!

      Lainaa

    9. Tulos: -60 (88 ääntä)
      Voihan olla, että tuon lapun kirjoittaja on joskus naureskellut samanlaiselle lappuselle? Mutta miksi Mari vaan naureskelee jos autonsa on kolhittu? Ja milläs toi lappu on ollut olevinaan kiinni? Ja ei käy pyyhkijänsulat, tuppaavat olemaan vähän likaisena. Mari, keksi omat juttus.

      Lainaa

    10. Tulos: -85 (149 ääntä)
      Naiset ratissa.

      Lainaa

    11. Tulos: -23 (103 ääntä)
      Aina pädette jostai, bitch please and enjoooy !

      Lainaa

    12. Tulos: -67 (113 ääntä)
      Niinkuin kuvaton sanoisi. "Nainen parkissa osa 8371859174"

      Lainaa

    13. Tulos: +55 (65 ääntä)
      Voi pahus: Voihan olla, että tuon lapun kirjoittaja on joskus naureskellut samanlaiselle lappuselle? Mutta miksi Mari vaan naureskelee jos autonsa on kolhittu? Ja milläs toi lappu on ollut olevinaan kiinni? Ja ei käy pyyhkijänsulat, tuppaavat olemaan vähän likaisena.
      Miks olis likainen tuolta puolelta jos on ollut kääntöpuolelta kiinni pyyhkijänsulassa. Eikä ole omat sulkani ainakaan likaiset, jos sun on niin ei se tarkoita että kaikkien muidenkin on.

      Lainaa

    14. Tulos: -80 (110 ääntä)
      Jep.... Nainen ratissa.

      Lainaa

    15. spöröspörö 28.5.2013 10:10
      Tulos: -16 (34 ääntä)
      Armeijan päiväpeitto.

      Lainaa

    16. Tulos: +124 (148 ääntä)
      Kuka sanoi, että auto on tuossa Maijun jäljiltä? Aivan, ei kukaan. 50% mahdollisuus, että se on ollu nainen, ja heti kaikki alkaa huuteleen et "nainen ratissa!"

      Lainaa

    17. Tulos: -123 (147 ääntä)
      angst: Kuka sanoi, että auto on tuossa Maijun jäljiltä? Aivan, ei kukaan. 50% mahdollisuus, että se on ollu nainen, ja heti kaikki alkaa huuteleen et “nainen ratissa!”
      Feministi.......

      Lainaa

    18. Tulos: +66 (70 ääntä)
      Heh, no kerran bongattiin kaverin auto parkissa kaupungilla: Äkisti kirjoitettiin lappu "anteeksi kauheasti!" ja se tuulilasiin ja sitten vähän matkan päähän, kaveri tuli, luki lapun ja kierteli kymmeneen kertaan autoaan - missä ei tietänkään ollut mitään vaurioita ollut. No se oli kyllä tottunut käytännön piloihin ettei siinä mitään :)

      Lainaa

    19. Tulos: +81 (91 ääntä)
      Päden: Marin saama lappu on ollut taitoksella, miksi sen pitäisi tekstipuolelta olla likainen. Ja vitsi oli hauska, t. 90-luvulla syntynyt Päden lisää: Miksi Maiju olisi mennyt noin kauas ja hankalaan paikkaan autostaan ottamaan kuvan? Eiköhän ole jonkun muun auto jonka Maiju on bongannut esim. ikkunasta.

      Lainaa

    20. Luikihärö 28.5.2013 13:16
      Tulos: +32 (48 ääntä)
      Temppu: Haha, nainen ratissa!
      Parhaat kuvat, joissa sangen epämääräisesti parkkeeratun auton kuskin paikalla istuu mies. Tähän kuvaan osa sankareista on siitäkin huolimatta kirjoittanut: "Hahaa, nainen ratissa.." (;

      Lainaa

    21. Tulos: +9 (11 ääntä)
      tuskinpa tuossa jälkimmäisessä muuta vaihtoehtoo ko et unohtunu jättää vaihe päälle tai käsijarru.. kyl ottais pannuun :D

      Lainaa

    22. Tulos: +46 (50 ääntä)
      Jättääkö ihmiset vielä paperilappuja, nuoret varsinkaan?
      Kyllä itse voin hyvällä omatunnolla tunnustaa jättäneeni lappusen puhelinnumerolla varustettuna. Juuri kortin saaneena tulin kolhaisseeksi naarmut parkkipaikalla erääseen autoon. Kyllä jokaiselta tulisi sen verran selkärankaa löytyä, että omat vahingot korvaa.

      Lainaa

    23. Tulos: +47 (53 ääntä)
      tutusta paikasta tuo alempi kuva:D kaikki on täällä heti huutelemassa nainen ratissa, mutta tuossa ei oo välttämättä oo tarvinnu kenenkään olla ratissa, kun tuossa kohtaa ei oo tuota kaidetta ja on auton jättäny vapaalle ilman käsijarrua niin tadaa?

      Lainaa

    24. Tulos: +10 (14 ääntä)
      huoh: tutustapaikasta tuo alempi kuva:D kaikki on täällä heti huutelemassa nainen ratissa, mutta tuossa ei oo välttämättä oo tarvinnu kenenkään olla ratissa, kun tuossa kohtaa ei oo tuota kaidetta ja on auton jättäny vapaalle ilman käsijarrua niin tadaa?
      En nyt mene varmaksi sanomaan, kun en tunne paikkaa enkä näe kuvaa isokokoisempana/tarkempana, mutta minusta tuo näyttäisi siltä, että tuossa on nimenomaan vedetty kaiteesta läpi. Kaiteen palasia on maassa ja jopa tuon kopin katolla, joka viittaisi siihen että vauhtiakin on ollut.

      Lainaa

    25. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Ehkäpä lappusen jättäjä oli töytäissyt ihan kunnolla sitä oikeaa kylkeä -alemmassa kuvassa tulos...

      Lainaa

    26. Tulos: +44 (56 ääntä)
      Nää "nainen ratissa"-vitsit on menny muodista ajat sitten.

      Lainaa

    27. Tulos: +26 (28 ääntä)
      turnipsitonttu: Jättääkö ihmiset vielä paperilappuja, nuoret varsinkaan?
      Yksi nuori ilmoittautuu! Peruutin lahjakkaasti 18-vuotiaana suoraan toista autoa päin, en vaa nähny sitä. Ei onneks menny ku rekkari ruttuun siitä, ko mun autos oli vetokoukku. Nolona jätin lapulle anteekspyynnön ja yhteystiedot. Soitti se nainen sit perään, että ei tarvi korvata mitää.

      Lainaa

    28. Nainen ratissa 28.5.2013 17:52
      Tulos: -33 (41 ääntä)
      Jos ei vielä menny jakeluun, niin NAINEN RATISSA!

      Lainaa

    29. Tulos: +33 (47 ääntä)
      Hei te hulvattoman hauskat sankarit jotka jaksatte huudella tuota naiset ratissa -juttua, menkää takaisin sinne Naurunappulaan missä saatattekin saada plussaa.

      Lainaa

    30. Tulos: -24 (36 ääntä)
      Aa just just, taas päästetty naiset ratin taakse!

      Lainaa

    31. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Alempi kuva: Like a glove ja GTA:n perusparkkeeraus :D

      Lainaa

    32. Tulos: +31 (35 ääntä)
      Hauskaa on että tunnen ekan kuvan lähettäjän. Kylki sisässä ja maalipinta viety mukanaan. Ja käsialasta voisi päätellä että mies ollu ratissa...

      Lainaa

    33. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Tuo parkkeeraus on tää juttu: http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/iisalmelaismiehet-peruuttivat-umpikannissa-auton-ravintolan-kaiteeseen/1331921#.UaLwvRpzko4.facebook

      Lainaa

    34. Tulos: +21 (31 ääntä)
      http://www.kaleva.fi/teemat/moottori/autouutiset/miehet-ovat-liikenteen-suurin-riskiryhma/162746/ Otsikko kertoo varmaan tarpeeksi olennaisesti mihin voitte tunkea noi hassunhauskat nainen ratissa-juttunne

      Lainaa

    35. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Peruuttajalle on tullut optinen harha tuon seinän takia. Ilmeisesti kaidekin on jäänyt näkökentän ulkopuolelle. Meidän perheessä kokenut MIESkuski sai löysi kerran kaupasta tullessa ruutuun jätetyn auton keskeltä parkkipaikan ajoväyliä, onneksi oli hiljaista ja vain loiva alamäki.

      Lainaa

    36. Tulos: +12 (18 ääntä)
      Variseva: Tuo parkkeeraus on tää juttu:
      kaikki nämä surkeimmat kuskit onkin näköjään ollu miehiä! huhhuh ei miehet osaa kyllä ajaa, pitäs varmaan antaa vaimolle ne avaimet!

      Lainaa

    37. Etsivä työssään 30.5.2013 14:02
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      Voi pahus: Voihan olla, että tuon lapun kirjoittaja on joskus naureskellut samanlaiselle lappuselle? Mutta miksi Mari vaan naureskelee jos autonsa on kolhittu? Ja milläs toi lappu on ollut olevinaan kiinni? Ja ei käy pyyhkijänsulat, tuppaavat olemaan vähän likaisena. Mari, keksi omat juttus.
      Huomaa lapun keskellä oleva taitos, sekä ylemmän puolen ruttuisuus, jotka kielivät siitä, että paperi on ollut taitettuna pyyhkijänsulan alla. täten lika on paprein ulkopuolella, eikä näy kuvassa :) Todista että olen väärässä

      Lainaa

    38. Ilmeisen muinainen ihminen 31.5.2013 15:00
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Siis tuo lappujuttuhan on saman tyyppinen kuin Reinikaisessa aikanaan oli. Kuka nyt sellaista sarjaa muistaakaan, joskus 80-luvun alussa.

      Lainaa

    39. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Johnssoni: Ylhäällä oleva vitsi oli hauska t. 2001
      Tai siis t. 1982, Neil Hardwick ja tv-sarja Reinikainen

      Lainaa

    40. Monookkeli-Väinö 11.5.2014 3:25
      Tulos: -10 (12 ääntä)
      http://www.kaleva.fi/teemat/moottori/autouutiset/miehet-ovat-liikenteen-suurin-riskiryhma/162746/ Otsikko kertoo varmaan tarpeeksi olennaisesti mihin voitte tunkea noi hassunhauskat nainen ratissa-juttunne
      Sinä tampio ja muut tuolla Kalevassa vouhkaajat. Katsopas huviksesi aamuruuhkassa kuinka monta mies -ja naiskuljettajaa näet. Naiset ajavat paljon vähemmän ja näin miehet edustavat kolareissa. Suhteutettuna ajettuihin kilometreihin naiset kolhivat ahkerammin, ja tästä on tehty tutkimuskin. En linkkaa, etsi itse. Miehet tosin ajavat enemmän vakavia kolareita, naiset säätävät parkkipaikoilla ja taajamanopeuksissa, näin kärjistettynä. Kuitenkin, miehet hallitsevat autoa paremmin, lukevat paremmin liikennettä, mutta hermostuvat helpommin.

      Lainaa

    41. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Eipä tarvitse enää ilmoittaa toisen autoon törmäämisestä parkkipaikalla itsekriminalisointi-lakiin perustuen. Huono juttu..

      Lainaa

    42. Viisas nainen 17.12.2016 22:31
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      Monookkeli-Väinö: Suhteutettuna
      Hei haloo! Eipä voi sanoa että kaikki, siis KAIKKI miehet osaa hallita autoa paremmin. Kuuleppas tampio taidat olla sinä itse, ja itse tunnen tosi päteviä naiskuskeja, ja huonoja mieskuskeja.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lappu, viesti, kolari, auto, kuva, parkkeerata, parkkeeraus