Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sopivasti sopimatonta, osa 3

"Nainen kuoli syöpään vain tunteja diagnoosin jälkeen."
Sopivasti sopimatonta, osa 3

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1124 (1158 ääntä)
   Niin mustaa...

   Lainaa

  2. Tulos: -577 (967 ääntä)
   Mikä siinä on kun ihmisten täytyy vääntää vitsiä tuollaisesta asiasta...

   Lainaa

  3. Tulos: -355 (685 ääntä)
   Ei naurata.

   Lainaa

  4. Tulos: +555 (677 ääntä)
   Älkää olko niin synkkiä. Marko just oli hauska! :D Sopivasti sopimatonta :P

   Lainaa

  5. Tulos: +352 (428 ääntä)
   Kyl mua ainaki nauratti sillä "sopivasti sopimatonta"

   Lainaa

  6. Tulos: +217 (299 ääntä)
   Harry Potterin tapaan: Naura pois mörkösi ja pelkosi! ;)

   Lainaa

  7. Tulos: +632 (658 ääntä)
   Näin syövän läpikäyneenä, niin huumoria siinä tarvittiin, mustaakin. :)

   Lainaa

  8. Tulos: +164 (272 ääntä)
   Täällä on taas näitä saarnaajia joiden mielestä mistään vakavammasta ei saa vitsailla ja lautanen pitää aina syödä tyhjäksi koska Afrikassa neekerit kuolee nälkään.

   Lainaa

  9. Ihmettelyä 16.4.2013 10:46
   Tulos: -75 (155 ääntä)
   Onpa pimeetä sakkia.

   Lainaa

  10. Tulos: -37 (133 ääntä)
   tui is:n otsikko ei vahingossakaan kerro, että tuo nainen oli joku ugandalainen tms. Silloin ihmisiä ei kiinnostaisi eikä ne klikkaisi uutista ja taas jäisi yksi tilastollinen lukija kirjaamatta. Muistan kun joskus 90- luvulla tuo ja se toinen iltalehti olivat ihan ostokelpoisia lehtiä esim. viikonlopuksi mökille, mutta itse olen vanhentunut ja noiden taso laskenut niin en ota lehteä vaikka niitä jaettaisi ilmaiseksi marketissa

   Lainaa

  11. Tääl kans 16.4.2013 11:30
   Tulos: +116 (120 ääntä)
   Selvinnyt: Näin syövän läpikäyneenä, niin huumoria siinä tarvittiin, mustaakin.
   En ole ite syöpää kokenut henk.koht mut menettänyt siihen enemmän perhettä kuin sietäisi ja kans täytyy aika huumorilla vetää läpi, jopa sillä mustalla. :D En voi sanoa ettenkö virnuillu tälle, teki se sit kuin kamalan ihmisen tahansa.

   Lainaa

  12. Tulos: +81 (93 ääntä)
   Naurattaa, ei kauheesti, mutta hymyilyttää ainakin. Kyllä saa vitsailla, mun mielestä.

   Lainaa

  13. Tulos: +121 (133 ääntä)
   Selvinnyt: Näin syövän läpikäyneenä, niin huumoria siinä tarvittiin, mustaakin.
   Samat sanat saman kokeneelta.

   Lainaa

  14. Tulos: +20 (52 ääntä)
   Voisin melkeen lyödä vaikka vetoa että joku tarpeeks kukkahattutätimäinen vanhempi ihminen vietti loppupäivän sanellessa näille ihmisille mikä on soveliasta ja mikä ei. Ja loppukevennyksesi tottakai vielä omakohtainen esimerkki.

   Lainaa

  15. Kouluhieroja 16.4.2013 14:34
   Tulos: +47 (135 ääntä)
   Anorektikolle ei saa nauraa, mutta juuri syöpään kuolleelle kahden lapsen äidille saa? En tuomitse, mutta ihmetyttää tämä ihmisten arvomaailma.

   Lainaa

  16. guyhelsinki 16.4.2013 15:01
   Tulos: -11 (59 ääntä)
   En älyä, ainakin jos itse kuolisin esim. tuolla tavalla niin siitä vaan ihmiset sais heittää tollasta. vähän teinisti mut yolo, mun hautajaisissa ei virret soi.

   Lainaa

  17. myössillejonkumainitsemalleanoreksiallesaanauraa 16.4.2013 16:49
   Tulos: +53 (75 ääntä)
   Mää ainaki toivon että mun hautajaisissa naurettas. "Haha oisitte nähny ku se liukastu siihen ja sit se ilme ku se rekka tuli." "Ei saatana mahto varmaan vituttaa siinä matkalla sillalta tippuessa." "Mahtava tuuri ku jäi viiestä sekasta taas kiinni saako sen vielä elvytettyä." Mitäpä siinä on kauhiaa jos kuolee. Keneen se sattuu? No omaisiin tietenki. Sit itsekkäästi murehitaan omaa ikävää. Kyllä surra saa, mutta mun kuolemalle täytyy nauraakki. Kaikki on hauskaa niin kauan että joku kuolee - ja vähän sillonki.

   Lainaa

  18. Tulos: +154 (160 ääntä)
   Ei se nyyhkyttämällä henkiin herää. Takavuosina olin hautajaisissa, joissa koko väki räjähti nauramaan kolmesti. Vainaja oli erittäin huumorintajuinen ihminen ja hän oli itse suunnitellut hautajaisensa ja siellä oli hänen kirjoittamiaan juttuja. Oli sanonut, että älkää surko hänen kuolemaansa, vaan iloitkaa siitä, että hän eli.

   Lainaa

  19. Tulos: +23 (37 ääntä)
   huumori mustaa ku väki hervannassa!

   Lainaa

  20. Tulos: +77 (83 ääntä)
   Kouluhieroja: Anorektikolle ei saa nauraa, mutta juuri syöpään kuolleelle kahden lapsen äidille saa? En tuomitse, mutta ihmetyttää tämä ihmisten arvomaailma.
   Siinä mokassa ainakin itse pidin huvittavana ignoranttiutta, joka kätkeytyy lauseen "lololo en tajuu miksei toi vaan syö :D:D" taakse. Vastaava tilanne olisi "no lol joku syöpä, miksei se vaan eläny xDDD" mille tuskin täälläkään hurrattaisiin

   Lainaa

  21. Tulos: +81 (101 ääntä)
   vuosia sitten lukiolla pidettiin hiljainen hetki kun heavy-henkinen kaveri oli hypännyt lukion katolta ja kuollut... yksi kaveri vain totesi hiljaisen hetken aikana sopivan kovaa " on siinä mahtanut tukka lepattaa" ja koko luokka oli kuolla nauruun :P

   Lainaa

  22. Tulos: +69 (71 ääntä)
   Minä ite: Ei se nyyhkyttämällä henkiin herää. Takavuosina olin hautajaisissa, joissa koko väki räjähti nauramaan kolmesti. Vainaja oli erittäin huumorintajuinen ihminen ja hän oli itse suunnitellut hautajaisensa ja siellä oli hänen kirjoittamiaan juttuja. Oli sanonut, että älkää surko hänen kuolemaansa, vaan iloitkaa siitä, että hän eli.
   Varmasti ollut aivan mahtava tyyppi eläessään. :)

   Lainaa

  23. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Nojaa onhan toi aika surkee tuuri mut vähä säälittää ku täti on kuolemas syöpää :(

   Lainaa

  24. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Mustaa kuin mustamakkara...

   Lainaa

  25. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Nää on just niin ihanan häröllä tavalla huippua huumoria :D Ei pidä ottaa liian vakavasti!

   Lainaa

  26. Tulos: -25 (41 ääntä)
   jos mun besu foreva kuolis nii itkisin aik paljo mut teen varmaa itsemurhan ennen sit..ps on ikusii arpii kädes eikä niit saa pois

   Lainaa

  27. että tämmöstä 17.4.2013 18:59
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Kouluhieroja: Anorektikolle ei saa nauraa, mutta juuri syöpään kuolleelle kahden lapsen äidille saa? En tuomitse, mutta ihmetyttää tämä ihmisten arvomaailma.
   Se on vähän tulkinta kysymys. Tuo anoreksia-mokan sävy oli pilkka. "Hahaa, vähä tyhmä miksei se vaan syöny" Jos tytöt olis heittänyt samanlaista huumoria, kuin tässä mokassa, olisi koko moka muuttunut aivan erilaiseksi. Sama juttu toiste päin. Ei tämäkään moka olisi naurattanut, jos sävy ois ollu "vitun idiotti" Minä nauroin tälle mokalle ja parille kommentillekin täällä koskien noita omia kokemuksia.

   Lainaa

  28. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Moe: Mikä siinä on kun ihmisten täytyy vääntää vitsiä tuollaisesta asiasta…
   Ihminen vääntää vitsiksi sen, mitä pelkää ja minkä kohtaaminen järkevänä, selvänä ja skarppina on ylivoimaista. Mikä kellekin on ylivoimaisen vaikeaa, riippuu yksilön henkisistä eväistä. Se on defenssimekanismi.

   Lainaa

  29. Tulos: +17 (23 ääntä)
   luffi: vuosia sitten lukiolla pidettiin hiljainen hetki kun heavy-henkinen kaveri oli hypännyt lukion katolta ja kuollut… yksi kaveri vain totesi hiljaisen hetken aikana sopivan kovaa ” on siinä mahtanut tukka lepattaa” ja koko luokka oli kuolla nauruun
   No siinähän sitä vasta oiski ollu nauramista näiden kaikkien luokkalaisten hautajaisissa, kun kuolinsyy olisi kerrottu :D

   Lainaa

  30. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Hattivatti: Varmasti ollut aivan mahtava tyyppi eläessään.
   Juu, oli. Ehkä maininnan arvoista: nainen ja ammatissa, jossa naisten yleisesti luullaan olevan tiukkapipoisia..oikeastaan en itse niin hirveän hyvin tuntenut, olin ns. avoimen kutsun hautajaisissa kuskina ajokortittomille omaisille.

   Lainaa

  31. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Minä ite: Juu, oli. Ehkä maininnan arvoista: nainen ja ammatissa, jossa naisten yleisesti luullaan olevan tiukkapipoisia..oikeastaan en itse niin hirveän hyvin tuntenut, olin ns. avoimen kutsun hautajaisissa kuskina ajokortittomille omaisille.
   Siis tunsin jollain tasolla ja kävin lapsena vanhempien kanssa kylässä, ne oli odotettuja kyläreissuja.

   Lainaa

  32. Tulos: -16 (26 ääntä)
   Kuvottavaa sakkia!

   Lainaa

  33. Tulos: -16 (26 ääntä)
   Jos haluaa viljellä mustaa huumoria niin tekisi sen edes hauskasti.. Nää oli aika huonoja.

   Lainaa

  34. Tulos: +20 (20 ääntä)
   myössillejonkumainitsemalleanoreksiallesaanauraa: Mää ainaki toivon että mun hautajaisissa naurettas. “Haha oisitte nähny ku se liukastu siihen ja sit se ilme ku se rekka tuli.” “Ei saatana mahto varmaan vituttaa siinä matkalla sillalta tippuessa.” “Mahtava tuuri ku jäi viiestä sekasta taas kiinni saako sen vielä elvytettyä.” Mitäpä siinä on kauhiaa jos kuolee. Keneen se sattuu? No omaisiin tietenki. Sit itsekkäästi murehitaan omaa ikävää. Kyllä surra saa, mutta mun kuolemalle täytyy nauraakki. Kaikki on hauskaa niin kauan että joku kuolee – ja vähän sillonki.
   Nimenomaan. Mä ainakin toivoisin, kun aika musta jättää että mun läheiset eivät kokoajan kuluttaisi aikaan suremiseen, vaan muistelisi niitä hauskoja hetkiä mitä meillä on ollut. Muistelisi niitä hetkiä, jolloin oon tehnyt jotain hassua, aiheuttanut noloja tilanteita tai ylipäätään saanut ihmiset nauramaan ja iloisiksi. En sano etteikö saisi surra tai ikävoidä, toki saa. Mutta on myös tärkeää muistella itse vainajan hyviä ja hauskoja hetkiä jotka tekivät ihmiset iloisiksi/onnelliseksi, eikä vain keskittyä siihen ajatukseen että hän on kuollut ja kuopattu.

   Lainaa

  35. Tulos: +5 (17 ääntä)
   meh: Nimenomaan. Mä ainakin toivoisin, kun aika musta jättää että mun läheiset eivät kokoajan kuluttaisi aikaan suremiseen, vaan muistelisi niitä hauskoja hetkiä mitä meillä on ollut. Muistelisi niitä hetkiä, jolloin oon tehnyt jotain hassua, aiheuttanut noloja tilanteita tai ylipäätään saanut ihmiset nauramaan ja iloisiksi. En sano etteikö saisi surra tai ikävoidä, toki saa. Mutta on myös tärkeää muistella itse vainajan hyviä ja hauskoja hetkiä jotka tekivät ihmiset iloisiksi/onnelliseksi, eikä vain keskittyä siihen ajatukseen että hän on kuollut ja kuopattu.
   Suru on normaali luopumiseen ja menettämiseen liittyvä tunne, joka on saatava surra loppuun. Jos yrittää pakottaa surevan nauramaan, kyse on henkisestä väkivallasta. Voi olla, että vihamiehenne kykenevät nauramaan riemukkaasti kuullessaan kuolemastanne, mutta rakkaillenne - jos teillä raukoilla sellaisia on - se on mahdotonta pitkään aikaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Ele: Suru on normaali luopumiseen ja menettämiseen liittyvä tunne, joka on saatava surra loppuun. Jos yrittää pakottaa surevan nauramaan, kyse on henkisestä väkivallasta. Voi olla, että vihamiehenne kykenevät nauramaan riemukkaasti kuullessaan kuolemastanne, mutta rakkaillenne – jos teillä raukoilla sellaisia on – se on mahdotonta pitkään aikaan.
   Tottahan tuo on. Kyllä mä tiedän sen tosiasian, että omaiset ei todellakaan naureskelisi pitkään aikaa jos potkaisisin tyhjää nyt. Kyse olikin vain ajatusleikistä, jolla ei ole todellisuuden kanssa mitään merkitystä: jos sanotaan, että kumpi kuullostaa minusta paremmalta: 1. muisteltaisiin surtaen ja maalattaisiin synkkä ja surullinen kuva musta, vai 2. muistettaisiin pirteänä, humoristisena, ystävällisenä ja oikeudenmukaisena ihmisenä, niin valitsisin vaihtoedon 2.

   Lainaa

  37. ei sillä eikä millään 19.4.2013 6:03
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Ele: Suru on normaali luopumiseen ja menettämiseen liittyvä tunne, joka on saatava surra loppuun. Jos yrittää pakottaa surevan nauramaan, kyse on henkisestä väkivallasta. Voi olla, että vihamiehenne kykenevät nauramaan riemukkaasti kuullessaan kuolemastanne, mutta rakkaillenne – jos teillä raukoilla sellaisia on – se on mahdotonta pitkään aikaan.
   Kaiketi olen vähän itsekäs mutta lähes väkivallalta sekin tuntuu kun joku, jolla parhaassa tapauksessa ei ole mitään tekemistä koko sairauden kanssa, tulee sanelemaan minulle miten siihen tulee suhtautua. Itse kuitenkin ottanut lähikontaktia sairauteen jo pariinkin otteeseen joten miksi minun ei ole lupa selviytyä tilanteesta niinkuin parhaaksi koen ihan vaan ettei joku yleinen mielensäpahoittaja loukkaannu? Yritetään pakottaa suremaan ja synkistelemään ja kauhistelemaan. Kyllä ne ajatukset ovat tarpeeksi lähellä pakottamattakin vaikka välillä naurattaisikin. Jos jollakin sattuu olemaan tilanne päällä ja siksi herkällä mielellä niin jättää tällaiset asiat vaan huomiotta, se on tasan niin yksinkertaista kun ajattelee itsekin vähän muitakin. Eihän siitä mitään tule että mitään ei voi sanoa koska joku tulee ja ottaa nokkiinsa henkilökohtaisten asioidensa vuoksi? Ei saa iloita vaikka raskaudesta sen pelossa että ympäristössä voi olla joku sellainen kuulemassa joka ei lasta meinaa saada jne. ???

   Lainaa

  38. Rahantakoja 19.4.2013 9:07
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Vähän väkisin väännetty.

   Lainaa

  39. Tulos: -6 (6 ääntä)
   http://steam-free-games.com/index.php?id=326144 Muuten aikas hyvä

   Lainaa

  40. Elämänkoulu98 19.4.2013 19:34
   Tulos: -3 (15 ääntä)
   Lakatkaa esittämästä moraalista. On huvittavaa kuinka median nostamat yksittäistapaukset nostattavat aina suuria tunteita, mutta päivittäin nälänhätään kuolevien afrikkalaislasten olemassaolo tiedostetaan hädin tuskin.

   Lainaa

  41. kieroutunut 25.4.2013 22:06
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Kai minä olen sitten päästäni vinksahtanut, kun repesin noille kommenteille ääneen :D Miksi kaikesta tehdä niin vakavaa? Tosin, jos kommentoijat olisivat syöpään kuolleen naisen tunteneet henk. koh., uskon, että kommentit olisivat olleet täysin erilaisia ja jos joku olisi heittänyt huumorilla jotain, niin lähimmäiset ystävät olisivat varmasti ottaneet nokkiinsa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: uutinen, syöpä, vitsi

 • Uusimmat

 • Kategoriat