Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit

Näin kostat kerrostalokyttääjälle.
Suurenna näkymä
Rakkaat naapurit
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 30 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +389 (433 ääntä)
   Voihan herra isorikas maksaa osuutensa taloyhtiön lainasta vaikka saman tien. Toisaalta taas laki ei kiellä asukkaita keräämästä rahaa ja hoitamaan asvaltointia. Taloyhtiön hallituksen tulee se vain ensin hyväksyä. Isännöitsiä kannattaa ehkä vaihtaa, jos on noin kujalla asioista.

   Lainaa

  2. Kahvikaisa 27.4.2013 7:25
   Tulos: +244 (260 ääntä)
   Olisko mahdollista pitää kokous ennen isojen hankintojen tekemistä. Halukkaat voi osallistua talkoisiin tai rahankeruuseen..

   Lainaa

  3. Tulos: +166 (178 ääntä)
   Ihan loistavia noi kerrostalokyttääjien laput :D

   Lainaa

  4. Kultamitali 27.4.2013 8:43
   Tulos: +186 (196 ääntä)
   Aivan mahtava naapuri Vilmalla. Hyvä, että joku heittää kunnon huumoria vastapainoksi tuommoisille urpoille, jotka on sitä mieltä, että varmaan nukkuminenkin pitäisi kieltää.

   Lainaa

  5. Tulos: +157 (193 ääntä)
   Vaikuttaa vähän sille, että jollakin on pakkomielle viestittää muille, että on kermaperseporvari...

   Lainaa

  6. Tulos: +170 (178 ääntä)
   Vilman kerrostalon siili-ihminen on nero.

   Lainaa

  7. Tulos: +194 (202 ääntä)
   "Terveisin: Etelä-suomen Kerrostalokyttääjät ry." Mahtava idea koko juttu muutenkin.

   Lainaa

  8. Tulos: -32 (46 ääntä)
   Eikai Jenni asu amerikassa?

   Lainaa

  9. Mr. Perfect 27.4.2013 11:18
   Tulos: +49 (87 ääntä)
   Ökyrikas mies asuu kerrostalossa?

   Lainaa

  10. Tulos: +65 (67 ääntä)
   : Vaikuttaa vähän sille, että jollakin on pakkomielle viestittää muille, että on kermaperseporvari…
   Aika usein noi kermaperseporvarit omistaa sen isoimman kämpän taloyhtiössä. Siitä seurauksena niillä on suurimmat vastikkeet. Isoa vastiketta maksavalle olis tosiaan usein viisaampaa maksaa pikkuremontit omasta pussistaan kun taloyhtiön lainat pudottaa aina asunnon arvoa enemmän kuin itse velan määrä on.

   Lainaa

  11. Jerobeam Salakyttä 27.4.2013 14:21
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Sara: “Terveisin: Etelä-suomen Kerrostalokyttääjät ry.” Mahtava idea koko juttu muutenkin.
   Aina yhtä ajankohtainen, vaikka muinaishistoriaa jo. http://web.archive.org/web/20120129124918/http://www.kyttaajat.net/

   Lainaa

  12. Tulos: +44 (52 ääntä)
   Asuukohan vilma meijän viereisessä talossa. sieltä tultiin kerran sanomaan että koiria ei saa ulkoiluttaa kerrostaloalueella. asutaan siis koiran kanssa kerrostalossa että pitäisköhän sille sitten hommata kissanhiekkalaatikko ku ei saa ees pihalle mennä koiran kaa. ja niille tiedoks ketkä kohta valittaa koiranpaskasta, tosiaan mennään aina lähimpään mettään. ei nyt todellakaan jäädä siihen talojen etteen.

   Lainaa

  13. Tulos: -30 (48 ääntä)
   Mr. Perfect: Ökyrikas mies asuu kerrostalossa?
   a) Ei asu, jos on rikas. b) Kunnianloukkauksen tunnusmerkistö ei täyty, joten c) leveilijä on vain ja ainoastaan typerys.

   Lainaa

  14. Tulos: +3 (25 ääntä)
   Tyrmistyin täysin: "koirien ulkoiluttaminen kielletty" .............. : o

   Lainaa

  15. Tulos: +41 (45 ääntä)
   En malta odottaa että pääsen muuttamaan kerrostaloon, pääsen pelaamaan kerrostalokyttääjäpeliä.

   Lainaa

  16. Tulos: +67 (71 ääntä)
   Mr. Perfect: Ökyrikas mies asuu kerrostalossa?
   Kyllä meidän taloyhtiössämme asui muutaman vuoden kaupungin varakkaisimpiin kuuluva henkilö. Muutti toiseen, uudempaan kerrostaloon sittemmin. Taloyhtiöömme tuli omakotitalosta. Sitä paitsi, vastahan Mika Häkkinenkin möi kerrostalosta parin miljoonan arvoisen asuntonsa. Kaikki eivät halua asua omakotitaloissa, miksi tämä on joillekin vaikea ymmärtää? Niissä on vaivaa eikä rikkaat suomessa välttämättä halua vieraita talojansa hoitamaan. Kerrostalokämppä on turvallisempaa jättää vaikka tyhjäksi joksikin aikaa, kun matkailee yms.

   Lainaa

  17. Tulos: +44 (62 ääntä)
   Minuakin ärsyttää alaoven läheisyydessä tupakointi sen takia, että tupakan savu menee räppänää tai ilmastointikanavaa pitkin käytävään ja se haju on yököttävä. Minusta ihan aiheesta sanottu.

   Lainaa

  18. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Kunnianloukkauksesta sen takia, että olisi halunnut se pienen tienpätkän nimettävän itsensä mukaan..

   Lainaa

  19. Tulos: +17 (37 ääntä)
   explain me, plz
   "Selitä minut, plz."

   Lainaa

  20. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Jotenkin minusta tuntuu, että liian monet syyttävät kunnianloukkauksesta tietämättä, mitä se todellisuudessaan on.

   Lainaa

  21. Tulos: -4 (10 ääntä)
   bethos: Eikai Jenni asu amerikassa?
   Ei, ihan Suomessa asuu.

   Lainaa

  22. Tulos: +25 (39 ääntä)
   Minä ite: Kyllä meidän taloyhtiössämme asui muutaman vuoden kaupungin varakkaisimpiin kuuluva henkilö. Muutti toiseen, uudempaan kerrostaloon sittemmin. Taloyhtiöömme tuli omakotitalosta. Sitä paitsi, vastahan Mika Häkkinenkin möi kerrostalosta parin miljoonan arvoisen asuntonsa. Kaikki eivät halua asua omakotitaloissa, miksi tämä on joillekin vaikea ymmärtää? Niissä on vaivaa eikä rikkaat suomessa välttämättä halua vieraita talojansa hoitamaan. Kerrostalokämppä on turvallisempaa jättää vaikka tyhjäksi joksikin aikaa, kun matkailee yms.
   Unohdit myös yhden tärkeän seikan. Mikäli haluaa asua esimerkiksi ihan Helsingin keskustassa tai muuten sijainniltaan keskeisellä paikalla niin noita omakotitaloja ei kauheasti tarjolla kaupunkien keskustoissa ole;) Minusta on myös hassu ajattelutapa, että kaikki haluaisivat asua omakotitaloissa. Minä en sellaiseen muuttaisi vaikka varaa olisi. Mieluummin ostaisin sen miljoonien ihanan kaupunkiasunnon!

   Lainaa

  23. Arthur Brown 29.4.2013 11:31
   Tulos: +26 (34 ääntä)
   Koirien ulkoiluttaminen piha-alueella olisikin syytä kieltää. Ei toki koirien vuoksi, vaan niiden omistajien, jotka antavat sen koiran kakkia ympäriinsä vähät välittämättä muista ihmisistä. Toisin sanoen: 1. Katsokaa vähän mihin se teidän kultamussukkanne paskoo 2. Kerätkää ne paskat mukaanne 3. Pitäkää se piski myös kytkettynä, vaikka olisi kuinka puistoaluetta.

   Lainaa

  24. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Ymmärrän kyllä jos se koiranpaska häiritsee, meilläkin on sitä pihat ja tiet täynnä.

   Lainaa

  25. Minäminäminä 30.4.2013 10:21
   Tulos: +5 (21 ääntä)
   Asuukohan vilma meijän viereisessä talossa. sieltä tultiin kerran sanomaan että koiria ei saa ulkoiluttaa kerrostaloalueella. asutaan siis koiran kanssa kerrostalossa että pitäisköhän sille sitten hommata kissanhiekkalaatikko ku ei saa ees pihalle mennä koiran kaa. ja niille tiedoks ketkä kohta valittaa koiranpaskasta, tosiaan mennään aina lähimpään mettään. ei nyt todellakaan jäädä siihen talojen etteen.
   Silti sun tulee siivota ne paskat, oli ne metsässä tai tiellä. Miksi niitä järjestyssääntöjä on niin vaikeaa joidenkin noudattaa? Itsellänikin on lemmikkejä ja pidän huolen siitä, että niistä ei ole muille riesaa.

   Lainaa

  26. Karbonaatio666 30.4.2013 15:07
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Kielipoliisi attacks: JenninKIN kulmilla.... Ei Jennin kulmillakin.

   Lainaa

  27. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Minäminäminä: Silti sun tulee siivota ne paskat, oli ne metsässä tai tiellä. Miksi niitä järjestyssääntöjä on niin vaikeaa joidenkin noudattaa? Itsellänikin on lemmikkejä ja pidän huolen siitä, että niistä ei ole muille riesaa.
   Ei meijänkään lemmikistä oo kellekkään riesaa, ne kyttääjät tekee siitä itelleen ongelman. Kunhan pääsee vaan jostain nipottamaan. samassa lauseessa se nimittäin nipotti jotain tupakan tumpeista, (ite en polta) ja se ite poltti siinä vieressä. Että nuo nipottajat sietäs ampuu kuuhun, nipottakoon siellä rauhassa toisilleen.

   Lainaa

  28. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Mr. Perfect: Ökyrikas mies asuu kerrostalossa?
   Joku ylimmän kerroksen huoneisto suuren kaupungin keskustassa, ehkä vielä jossain vanhassa arvokiinteistössä onkin tosi vaatimaton ja halpa asunto...

   Lainaa

  29. irokeesiankka 1.10.2014 22:35
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Toi ekan tarinan kerrostalokyttääjä pitäis lähettää venäläiseen kerrostaloon asumaan. Siellä saattaa kuollu rotta mädäntyä parikin viikkoa rappukäytävässä, kun ei kukaan siivoa julkisia tiloja kaikissa niissä asunnoissa.

   Lainaa

  30. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Ei kukaan voi haastaa ketään oikeuteen :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kerrostalo, kerrostalokyttääjä, lappu, viesti, ilmoitustaulu, ilmoitus, kuva, kielto, taloyhtiö