Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 22

"Hämmentäviä hetkiä Siwassa."
Kohtaamisia kaupoilla, osa 22

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 29 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Kahvikaisa 27.4.2013 7:20
      Tulos: +401 (521 ääntä)
      Vai että tytöille kaljaa palkaksi. Oliskohan äidillä ongelma?

      Lainaa

    2. Kultamitali 27.4.2013 8:46
      Tulos: -182 (250 ääntä)
      Miksiköhän sitä hävettää ostaa kaljaa itselleen muksun kanssa, kun siinä on niin mieto alkoholiprosentti. Mut sit ois kuitenkin ostanut bisseä tuntemattomille. Oishan se voinut sanoa kassalla, että kalja on mulle ja nää bisset mun kavereille.

      Lainaa

    3. Tulos: +513 (535 ääntä)
      Ukkeli muisti varmaan kassajonossa että kotona odottiki jo valmiiks pari kennoa kananmunii, ja kun ei jaksanu lähtee kipittää viemää niitä takas niin päätti sysätä ne Viljalle?:)

      Lainaa

    4. Puolikiero_savolainen 27.4.2013 9:48
      Tulos: +351 (409 ääntä)
      Suomen todellinen kuningas, eli kuningas alkoholi nosti taas päätään sieltä. Toivottavasti pienellä elämän alulla menee kaikki hyvin ja äiti ei tosiasiassa juo usein.

      Lainaa

    5. Tulos: +124 (180 ääntä)
      maailman paras äiti ilmiselvästi

      Lainaa

    6. Tulos: -134 (140 ääntä)
      ne tytöthän olivat täysi ikäisiä....

      Lainaa

    7. Tulos: +295 (299 ääntä)
      Jäi kiinnostamaan että Viljako sitten otti munat vastaan ja päätti ostaa ne vai tunkiko papparainen ne suruissaan takaisin omaa koriinsa.

      Lainaa

    8. Tulos: -68 (82 ääntä)
      Kahvikaisa: Vai että tytöille kaljaa palkaksi. Oliskohan äidillä ongelma?
      Ja omalla kommentillani viittasin tähän kommenttiin!

      Lainaa

    9. Tulos: +85 (93 ääntä)
      No Vilja, olisit nyt vastannut jotain :D onneksi pappa ei sentään jäänyt kylmäksi vaan pisti munat tiskiin.

      Lainaa

    10. Tulos: +262 (302 ääntä)
      Jep, ostaa kaljaa muksu mukana = automaattisesti alkoholisti, lastensuojeluilmoitus tulille!! Odotan lisää kiihkoäitejä linjoille. En itsekään "kehtaa" ostaa sitä paria siideriä kerran kahdessa kuukaudessa jos lapsi on mukana, ihan siksi koska suomessa olet joko jokapäivä kittaava juoppo tai absolutisti, välimaastoa ei ole.

      Lainaa

    11. Tulos: +96 (120 ääntä)
      No onhan se mullakin että jos pelkät saunakaljat pitää ostaa niin sillon mennään yksin. Lasten kanssa voi mennä jos ostaa jotain muutakin että ne oluet ns. hukkuu siihen tarvaran sekaan.

      Lainaa

    12. pseudoavatar 27.4.2013 11:40
      Tulos: +158 (162 ääntä)
      Mahtoi olla luotettavan näköinen röökinpolttelija kun äiti oli noin vain luottamassa lastaan tämän hoiviin.

      Lainaa

    13. Tulos: +258 (266 ääntä)
      E: Jep, ostaa kaljaa muksu mukana = automaattisesti alkoholisti, lastensuojeluilmoitus tulille!! Odotan lisää kiihkoäitejä linjoille. En itsekään “kehtaa” ostaa sitä paria siideriä kerran kahdessa kuukaudessa jos lapsi on mukana, ihan siksi koska suomessa olet joko jokapäivä kittaava juoppo tai absolutisti, välimaastoa ei ole.
      Ei se tee huonoksi äidiksi, jos kaupasta pari kaljaa ostaa. Mutta jos on valmis ostamaan alaikäisille kaljaa (kysyessäänhän luuli että tytöt ovat alaikäisiä) sekä on vauvansa valmis jättämään täysin tuntemattomille hoitoon, kun hakee sitä kaljaa...Se on jo aika hälyttävää.

      Lainaa

    14. Tulos: -7 (11 ääntä)
      puhdasta tavaroo juodaa taas

      Lainaa

    15. Tulos: -2 (34 ääntä)
      2013 Vuoden Äiti Palkinto tuolle äidille..

      Lainaa

    16. Tulos: +45 (47 ääntä)
      When life gives you eggs...

      Lainaa

    17. Tulos: -26 (42 ääntä)
      Kahvikaisa: Vai että tytöille kaljaa palkaksi. Oliskohan äidillä ongelma?
      Ei kun pentu huostaan. Kukaan lapsi ei noin neuroottista ja ongelmaista mammaa tarvitse.

      Lainaa

    18. Tulos: +26 (52 ääntä)
      Kultamitali: Miksiköhän sitä hävettää ostaa kaljaa itselleen muksun kanssa, kun siinä on niin mieto alkoholiprosentti. Mut sit ois kuitenkin ostanut bisseä tuntemattomille. Oishan se voinut sanoa kassalla, että kalja on mulle ja nää bisset mun kavereille.
      siis bisse on kalja :DDD

      Lainaa

    19. Tulos: -10 (32 ääntä)
      yoyoyoyo: siis bisse on kalja DD
      siis Kultamitalin pointti lensi sun hilseen yli niin pahasti, ettet itse edes huomannut :DDD (Vinkki tietämättömille; etsikää kalja Wikipediasta)

      Lainaa

    20. Tulos: +48 (58 ääntä)
      Kyllä nyt menee taas porukalla toi pätemisen tarve yli ymmärryksen. Kyllä meillä ainakin puhutaan kaljasta, bissestä ja oluesta synonyymeinä ja ihan varmasti tekin sen tajusitte.

      Lainaa

    21. Tulos: +31 (41 ääntä)
      Ollessani pieni olin kyllä isän mukana Alkon reissuillakin kun haki päivälliseksi viiniä, eikä tuossa nähty mitään pahaa. Nykyään varmaan kaikki tätimoonikat soittaisivat heti järkyttyneenä poliisille. -.-

      Lainaa

    22. Tulos: +57 (63 ääntä)
      Ohimennen kaupan kassalla: "Niin enhän mä siis näitä kaljoja ittelleni osta, nää on noille teineille tossa pihalla."

      Lainaa

    23. Tulos: -25 (33 ääntä)
      Kata: Ei se tee huonoksi äidiksi, jos kaupasta pari kaljaa ostaa. Mutta jos on valmis ostamaan alaikäisille kaljaa (kysyessäänhän luuli että tytöt ovat alaikäisiä) ...Se on jo aika hälyttävää.
      mikäs tässä nyt niin hälyttävää on?

      Lainaa

    24. Tulos: +47 (49 ääntä)
      jukkapalmu: No onhan se mullakin että jos pelkät saunakaljat pitää ostaa niin sillon mennään yksin. Lasten kanssa voi mennä jos ostaa jotain muutakin että ne oluet ns. hukkuu siihen tarvaran sekaan.
      Kyllä se vaan on tässä Suomen maassa niin että jos ostat ne kaksi siideriä/kaljaa kerran puolessavuodessa muiden ostosten seassa ja rattaissa istuu se 2v lapsesi, niin se on yksi ja sama kuinka paljon muuta ostat niin kaikkien silmään ne alkoholit vaan sieltä paistaa ja saat heti syyttävät katseet. Nimim. kokemusta on. Yhden kerran näin olen tehnyt kun miehelle ostin kaksi saunakaljaa muiden ostosten lisänä ja takana joku n.40v nainen katsoi hyytävästi ja tokaisi ostoksiani pakatessa että parempi katsoa että lapseni on yökylässä kun aion ryypätä. Kahdella kaljalla? Jotka olivat miehelleni? Suomessa todellakaan ei ole sitä välimaastoa, olet joko absolutisti tai juoppo. Ja mahdollisuuttahan ei ole että alle 30v naishenkilö on naimisissa ja kotona odottaa saunavuoro jonne mies menossa kahden kaljan kera. Sehän ei ole myöskään mahdollista.

      Lainaa

    25. Tulos: +3 (13 ääntä)
      Tulin sanomaan just samaa kun Zenzei... aina jotenkin katotaan vinoon vaikka ihan hyvin voi olla ostamassa jollekin muulle, ihan täysi-ikäiselle :S Katotaankohan vaikka jotain miehiä ostamassa tyttöystävälle tamponeja omituisesti? Tuskin. Ekana tuli mieleen, että miksei se nainen kysynyt joltain, että hakisko joku hänelle ne kaljat kun hän odottaa ulkona vaunujen kanssa. No, toivon ettei se niitä kaljojaan saanut kerta ajatuksenjuoksu on tuollaista ja vaikutti vähän siltä että muksun edessä aikoi ryypätä. (?)

      Lainaa

    26. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Tää on varmasti sukupuolisidonnainen juttu. Olen siis mies ja käynyt lasten kanssa (nyt 1- ja 4-vuotiaita) monta kertaa Alkossa tai ostanut kaupasta olutta ruokatavaroiden ohessa. Ikinä ei ole tuntunut, että kukaan katsoisi syyttävästi. Mutta ehkä se koetaan eri tavalla, jos ostaja on nainen / äiti.

      Lainaa

    27. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Umea: Ollessani pieni olin kyllä isän mukana Alkon reissuillakin kun haki päivälliseksi viiniä, eikä tuossa nähty mitään pahaa. Nykyään varmaan kaikki tätimoonikat soittaisivat heti järkyttyneenä poliisille. -.-
      Ei ole kauaa kun menin alkoon joka on paikallisen marketin yhteydessä... siinä kärrykatoksessa palloilee aina jotain teinejä, oli pari tuttua joita morjestin ohimennen ja pujahdin sitten alkoon ostamaan mietoa väkevämpää... kun tulin sieltä, vartija laahusti mun perässä melkein autolle asti "siltä varalta että"-ilme naamallaan. Mitä tästä opimme, ole tarkkana kenelle puhut ja missä, jos ostat alkoholia.

      Lainaa

    28. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Kyl mä hain uudenvuoden aattona illaks siiderit päiväl reilu 2v lapsi rattaissa, enkä kyl huomannu mitään moittivia katseita tms. Enkä ostanu mitään muuta, ku siideriä ja tupakkaa. Nii joo unohtu kertoo, et olen äiti ja pikkupaikkakunnalla varmasti osu kauppaan samaan aikaan joku joka tietää mun olevan yh. Lapsi tosin oli illalla menossa yökylään mummolle, mut sitähän ei juuri kukaan viälä sillon päivällä tienny.

      Lainaa

    29. Tulos: +6 (6 ääntä)
      E: Jep, ostaa kaljaa muksu mukana = automaattisesti alkoholisti, lastensuojeluilmoitus tulille!! Odotan lisää kiihkoäitejä linjoille. En itsekään “kehtaa” ostaa sitä paria siideriä kerran kahdessa kuukaudessa jos lapsi on mukana, ihan siksi koska suomessa olet joko jokapäivä kittaava juoppo tai absolutisti, välimaastoa ei ole.
      Itse käyn Alkossa noutamassa illaksi erikoisoluen tai pari lapsen kanssa. Ei henkilökuntaa ainakaan haittaa, ennemmin ovat iloisia kun saavat lässyttää vähän vauvalle ja mulle kertoa että on sitä uutta olutta tulossa :)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Siwa, kauppa, vanhus, muna, kalja, vauva