Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Niko vastaan naiset

"Et voi v*ttu olla tosissas!"
Niko vastaan naiset

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 105 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1449 (1495 ääntä)
   nikohan vaikuttaa aivan mahtavalta ja luotettavalta tyypiltä...

   Lainaa

  2. hunajainen 9.4.2013 1:34
   Tulos: -1075 (1379 ääntä)
   luulis noilla ämmillä olevan tyhmä olo.

   Lainaa

  3. Tulos: +939 (1021 ääntä)
   Jos olisin Niko, liikkuisin suosiolla pussi päässä...

   Lainaa

  4. Tulos: -1204 (1506 ääntä)
   Jätetyt epätoivoiset ämmät vikisee kun eivät saaneet kullia. Väkivallalla uhkailu kruunaa kaiken... kunnon badasseja. :D

   Lainaa

  5. Sprinkles 9.4.2013 1:51
   Tulos: +957 (1123 ääntä)
   Niko vaikuttaa ihan A-luokan persläveltä, mutta liikkuukohan noilla muijillakaan päässä muuta kuin silmät, kun pitää oikein jonottaa tuollaisen valioyksilön siitettäväksi..

   Lainaa

  6. Tulos: -374 (676 ääntä)
   Taitaa Niko olla aika pelimies! Jos on noin montaa Pirkkoo onnistanut kusettaa, niin ei se ihan huono "pleijjeri" voi olla :D :D :D

   Lainaa

  7. Tulos: +109 (349 ääntä)
   Nikon toiminta on tätsin perseestä, mutta niin on esim. tuon Ninankin. Niin helvetin lapsellista tollanen, pakkoko sitä on samalle tasolle alentua?

   Lainaa

  8. Tulos: +681 (735 ääntä)
   En kykene ikinä ymmärtämään sitä, minkä takia tämänkaltaisilla miehillä kuitenkin aina riittää naisia.

   Lainaa

  9. James Bond 9.4.2013 2:27
   Tulos: +68 (218 ääntä)
   niko the douche bag. toi on tosin myös läppä ku muija alkaa miehelle uhoomaan että vedän sua turpaan ku nähään :D "et voi pistää vastaan ku naisia ei saa lyödä" joku aika sitten pilkun jälkeen kebab-ravintolassa tuli joku tukiaisen näkönen muija uhoomaan jollekki viattomalle jäbälle "vedän sua turpaan, mennään ulos kattoo kuka vie" ja pitkän suostuttelun jälkeen tää mies sitte meni.. ja nooh ei saanu turpaan

   Lainaa

  10. Tulos: -143 (343 ääntä)
   Naisia joka sormelle vaikka äijä tekis mitä. Tuommosia tuntuu suurin osa naisista olevan. Pääasia, että ulkonäkö on täydellinen. Onnea idiootit.

   Lainaa

  11. Tulos: +384 (414 ääntä)
   herää kysymys MIKSI noi naiset on vielä Nikon kavereita edes facessa?

   Lainaa

  12. Tulos: +325 (389 ääntä)
   hunajainen: luulis noilla ämmillä olevan tyhmä olo.
   Luulis, että kyseisellä äijällä pitäisi olla vielä tyhmempi olo.

   Lainaa

  13. Tulos: -244 (306 ääntä)
   Niko on äijä!

   Lainaa

  14. Tulos: -252 (396 ääntä)
   Nikohan on asiamies. Teki vaan sen virheen, että teki naisjutuistaan julkisia. Niko, ensi kerralla muista pari juttua: 1) Säädöt pidetään aina erillään toisistaan. Facebook tuhoaa tämän helposti, joten tee useampi profiili. 2) Kun joku lempataan kierrosta, anna naisen aina "voittaa". Jos nainen pääsee leuhkimaan, että lemppasi sut, pääset jatkossa paljon vähemmällä. 3) Taitava kikkailja pyörittää paria naista samasta kaveriporukasta samaan aikaan, kohteiden ollessa autuaan tietämättömiä tästä. Tätä kokeillessa muista, että jokainen nainen salaa tykkää pienestä salaisesta säätämisestä, mutta kertoo siitä aina ainakin yhdelle kavereistaan. Jos onnistut tunnistamaan nämä kaveriparit samasta porukasta...no, elämä on sellaista miksi sen tekee ;)

   Lainaa

  15. Tulos: +267 (287 ääntä)
   Mietin itekin miksi pitää liutaa petettyjä exiä kaverina Facebookissa? Paskaahan siitä vaan tulee. Mutta toivottavasti tämä uusi "hoito" huomaa kommentit ja ehtii ajoissa lopettaa suhteensa.

   Lainaa

  16. Tulos: -72 (122 ääntä)
   Niko tulee: "u mad bros?"

   Lainaa

  17. Tulos: +255 (271 ääntä)
   Nikolla vissiin kaverina liuta muita douchbaggeja, ei kukaan täysjärkinen mies tai nainen voi puolustella ihmistä, joka pyörittää useita naisia samaan aikaan ja siittää lapsia siinä matkalla.

   Lainaa

  18. Tulos: +156 (168 ääntä)
   Olis hienoa tietää kuka Niko tässä on kyseessä. Olen joskus aikoinani seurustellut Niko nimisen henkilön kanssa ja tällainen pettämisrumba sopis hyvin ko. henkilön kuvaan.

   Lainaa

  19. Tulos: -126 (214 ääntä)
   Mua alko niin hävettää olla nainen... Mikä näitä emäntiä oikeen vaivaa? En voi vaan ymmärtää tollasia naisia jotka vajoo noin alas ja nolaa ittensä täysin...

   Lainaa

  20. Tulos: +221 (255 ääntä)
   lollero: Jätetyt epätoivoiset ämmät vikisee kun eivät saaneet kullia. Väkivallalla uhkailu kruunaa kaiken… kunnon badasseja.
   Juujuu, naisten maailma pyörii kullin ympärillä.

   Lainaa

  21. Tulos: -14 (122 ääntä)
   Oonko ainoa jolle tuli ekana mieleen että Nikolla on uus rakas ja sen kaverit haluaa vaan pelleillä Nikon kustannuksella? Eikai tommosta voi tapahtua oikeasti, alku on vielä uskottava mutta loppua kohen alkaa jo mennä hulluksi! Kaikki vielä kavereita sulassa sovussa (tai ei, mutta ainakin "eksät" tuntuvat tuntevan toisensa), minusta tämä haiskahtaa, ja viimeinen pisara on tuo isyysjuttu. Tai sitte oon vaan eläny tynnyrissä.

   Lainaa

  22. Tulos: +131 (149 ääntä)
   Jep tavarat kannattaa hajottaa niin ettei niistä ole käyttöä kenellekään. Sehän olisi ihan hölmöä laittaa niitä vain eteenpäin hyötykäyttöön.

   Lainaa

  23. Tulos: -51 (61 ääntä)
   Olis ollu parempi moka jos tässä olis näkyny myös vielä näitä muijii puolustavien ritarien kommentit :D Mikään ihme kun tyyppi muuttaa paikkakunnalt toisel ku naiset loppuu edellisest.. Pleijeri mikä pleijeri :D

   Lainaa

  24. Tulos: -155 (189 ääntä)
   tollasia noi pikkutytöt on. vähän puksii nii heti ollaa naimisissa.

   Lainaa

  25. Tulos: +177 (181 ääntä)
   Platform: En kykene ikinä ymmärtämään sitä, minkä takia tämänkaltaisilla miehillä kuitenkin aina riittää naisia.
   Ne valehtelee suut silmät täyteen ja paikkaa vanhat valheensa uusilla. Ei kukaan kai oletusaevoisesti kaikkia kohtaamiaan kusettajina pidä? Tosin tuollaisen idiootin jälkeen voi jonkunlaisia luottamusongelmia ilmetäkin...

   Lainaa

  26. Tulos: -2 (44 ääntä)
   enääN

   Lainaa

  27. Tulos: +236 (274 ääntä)
   Voi helv... Ärsyttää myös kaksinaismoralistinen suhtautuminen. Miettikääs te, joista "Niko on äijä" ja "ämmät vain ovat katkeria, kun eivät saaneet tarpeeksi kullia", huutelijat, että mitä jos te tulisitte pelinaisen huijaamaksi? Yhtäkkiä taitaisi itsestäkin löytyä negatiivisia uusia puolia.´Mutta joo, puolet teistä olivatkin varmaan trollejan anyways. Ärsyttää, kun mies, joka kaataa naisia, on kingi, ja samaa tekevä nainen on huora. Tähän kommenttiin varmaan tulee miinusta äijä-kingeiltä. Ja miljoona vastausta samoilta ihmisiltä tyyliin" öhöhjöö mutta sellainen avain, mikä avaa kaikki lukot on yleisavain, mutta lukko joka aukeaa kaikilla avaimilla on paska öhöhööö". Pienenä vinkkinä: mun puolestani tällaiset ihmiset saavat raissailla avaimillaan toisiaan. Mutta kun kyseessä on pettävä mies, niin sanottakoon, että pettävä nainen on aivan samaa pohjasakkaa. Eikä tarkoitukseni ole puolustaa pettäjänaisia. Ehkä Nikon profiili on julkinen, ja kuka vain voi sinne kommentoida? Tai NIko ei vain välitä. Mene ja tiedä.

   Lainaa

  28. Tulos: +143 (175 ääntä)
   Täältäkin huomaa parista kommentista sen, miten miehet tukee toistensa kusipäisyyttä, koska kysehän on vaan "pelimiestoiminnasta" ja naiset on vaan naitavia objekteja. Jos kyse olis naisesta, joka vikitelly monia miehiä, niin heti ois huoran leima otsassa eikä sitä puolustelis kukaan, ei välttämättä edes toiset naiset, koska kaikki olis yksimielisesti sitä mieltä, että "likainen lortto, jonka reiässä on moni mulkku uitettu".
   lollero: Jätetyt epätoivoiset ämmät vikisee kun eivät saaneet kullia. Väkivallalla uhkailu kruunaa kaiken… kunnon badasseja.
   Vakuuttavampi tilanne ois kylläkin se, että jätkät vikisis kun eivät saaneet pillua. Jos suurimmalla osalla miehistä on pillu koko ajan mielessä niin valitettavasti se ei naisten tapauksessa mene vastaavasti, että ois koko ajan muna mielessä. Naiset kyllä saa munaa paljon helpommin kuin miehet pillua, joten ei syytä epätoivoon. Rumat ja rehevämmätkin leidit kyllä saa, mutta saman tason miesten voi olla vaikeampi saada toosaa. Tämä on surullinen fakta, mut todistaa vaan se miten vietävissä monet miehet on pillulla.

   Lainaa

  29. Ventriloquist 9.4.2013 11:32
   Tulos: +206 (224 ääntä)
   Nyt saatana teän kanssa, ihmiset! Mikä oletusarvo täällä on, että nainen on aina se idiootti ja että se on naisen oma vika, jos on langennut kusipäähän? Jos mies on mulkero, ei lopputuloksesta herrajjumala voi naista syyttää.

   Lainaa

  30. Tulos: +72 (78 ääntä)
   anny: herää kysymys MIKSI noi naiset on vielä Nikon kavereita edes facessa?
   Varmaa just ton takia että saa kytätä sen tekemisiä. Mut en moiti, ei vaikuta kovin reilulta kaverilta ja joskus se kritiikkikin hyvä saada vastaan jos paskamaisesti kaikkia muijia kohtelee.

   Lainaa

  31. Tulos: -111 (183 ääntä)
   Ventriloquist: Nyt saatana teän kanssa, ihmiset! Mikä oletusarvo täällä on, että nainen on aina se idiootti ja että se on naisen oma vika, jos on langennut kusipäähän? Jos mies on mulkero, ei lopputuloksesta herrajjumala voi naista syyttää.
   Naisen ei siis tarvitse ottaa vastuuta omista miesvalinnoistaan? Tämä selvä, selittää paljon.

   Lainaa

  32. Mr. Perfect 9.4.2013 11:41
   Tulos: -81 (133 ääntä)
   Platform: En kykene ikinä ymmärtämään sitä, minkä takia tämänkaltaisilla miehillä kuitenkin aina riittää naisia.
   Koska naisia on niin helppo kusettaa. Sitten ne valittaa, että "kaikki miehet on sikoja", vaikka itse hakeutuivat näiden kusipäiden luokse.

   Lainaa

  33. Homo-Petteri 9.4.2013 12:14
   Tulos: +95 (105 ääntä)
   Tää ei taida olla se Niko Saarinen...

   Lainaa

  34. Tulos: -69 (75 ääntä)
   Oliskos kenties Niko Saarinen kyseessä?

   Lainaa

  35. Tulos: +77 (99 ääntä)
   Eikö abortteja ole keksitty vai pyörikö Niko mukana niin kauan, ettei enää voinut tehdä aborttia? Vähiten kunnioitan miehiä, jotka pakottavat pitämään lapsen lupaamalla pysyä mukana ja sitten, kun raskaus on tarpeeksi pitkällä livistävät tai vielä pahempaa, kun lapsi syntyy, niin otetaan hatkat. Ties miten saastainen perimä sillä lapsellakin on, kun isä on tuollainen.

   Lainaa

  36. Tulos: +103 (113 ääntä)
   Kommenteista päätellen Nikon kaltaisia limanuljaskoja riittää. On se niin hienoa olla "pleijeri"! Tervetuloa todellisuuteen, minkä taakseen jättää sen edestään löytää jne.

   Lainaa

  37. Tulos: +149 (153 ääntä)
   Jos kerran herra on vain vulvan perässä eikä hae pitkäkestoista suhdetta, miksi ylipäänsä mennä parisuhteisiin? Mitä vikaa yhden illan jutissa on?

   Lainaa

  38. Tulos: -67 (113 ääntä)
   Entä jos Nikolla onkin sattunut tähtäimeen aina tälläisiä väkivaltaisia "Et saatana jätä tai saat turpaas ja rikon tavaras" -naisia ja pettäminen on aina johtunut siitä, että voimassaoleva suhde ei houkuta, mutta nainen haluaa estää sen lopettamisen? Kyllä minäkin hakeutuisin jonkun toisen viereen jos toinen vaihtoehto on tuollainen hirviö.

   Lainaa

  39. Tulos: -89 (121 ääntä)
   Tyhmiähän tässä näyttää olvan nuo säälittävät ämmät. Laittomista uhkauksista ja tavaroiden hajoittamisesta tekisin rikosilmoituksen.

   Lainaa

  40. Tulos: +91 (95 ääntä)
   koeko: nikohan vaikuttaa aivan mahtavalta ja luotettavalta tyypiltä…
   Anopin unelma.

   Lainaa

  41. Tulos: +15 (27 ääntä)
   Nyt ymmärrän miks nää on vielä kavereia Nikolla (tai Nikolla on asetukset niin, että kaikki voivat kommentoida), et ne voi käyttää tälläisen tilaisuuden hyväks.

   Lainaa

  42. Tulos: +117 (129 ääntä)
   "Mokaa" lukiessani mietin vain että mikä ihmisiä vaivaa, näitä kommentteja lukiessani huomaan että onkin melkein epidemia tämän luokan tyhmyys! Hirveän moni puolustellut Nikoa ja hänen seikkailujaan (vaikka nähtävästi on myös isä iästään huolimatta) ja moni häpeilee olevansa nainenkin! Täysin ymmärrettävää, että tuollaiselle ihmisille suututaan. Vaikkakin toisen tavaroita ei saa hajottaa saatika uhata väkivallalla, on nimittäin laissa kiellettyä. Kyllä se turpaan vetäminen kieltämättä houkuttaisi, mutta ei kyllä ole ratkaisu mihinkään asiaan. Naisten olisi vain pitänyt unohtaa koko mies ja ehkäpä varoittaa hänen nykyistä hoitoaan miehen luonteesta. Mutta ne jotka puolustelevat täällä Nikoa niin tiedoksenne että yhden illan jutuilla on suuri ero pidempi aikaisiin hoitoihin. Jos Niko ei halunnut mitään vakavaa niin hänen olisi se pitänyt se sanoa suoraan eikä tehdä muksua jonkun huono onnisen tytsyn kanssa, joka ei tajunnut Nikon olevan ns. pleijeri (näin suomalaisittain sanoen). Ja sanottakoon ettei asiassa ole mitään hienoa. Monen naisen kanssa makaaminen tekee miehestä yhtä ison "huoran" kuin naistenkin tapauksessa.

   Lainaa

  43. Tulos: -95 (123 ääntä)
   Ja kaikki nuo naiset pauloihinsa saanut, eikä välitä niiden fb-avautumisista. Asiallinen mies. Enkä ole sovinisti, mutta jos playerin matkaan menee, turha valittaa.

   Lainaa

  44. Tulos: -49 (65 ääntä)
   Juliet: Ne valehtelee suut silmät täyteen ja paikkaa vanhat valheensa uusilla. Ei kukaan kaikkia kohtaamiaan kusettajina pidä? Tosin tuollaisen idiootin jälkeen voi jonkunlaisia luottamusongelmia ilmetäkin…
   ei me valehella öö ?

   Lainaa

  45. Tulos: +69 (85 ääntä)
   miu: Eikö abortteja ole keksitty vai pyörikö Niko mukana niin kauan, ettei enää voinut tehdä aborttia? Vähiten kunnioitan miehiä, jotka pakottavat pitämään lapsen lupaamalla pysyä mukana ja sitten, kun raskaus on tarpeeksi pitkällä livistävät tai vielä pahempaa, kun lapsi syntyy, niin otetaan hatkat. Ties miten saastainen perimä sillä lapsellakin on, kun isä on tuollainen.
   Muuten hyvä, mutta lapsi on syytön kaikkeen. Ei ole isäänsä valinnut.

   Lainaa

  46. janne haukka 9.4.2013 15:52
   Tulos: +47 (57 ääntä)
   Tehtävä: montako Nikon eksää löydät kuvasta?

   Lainaa

  47. Tulos: +16 (42 ääntä)
   Janna antaa Nikon käydä hakemassa tavarat, mutta ei halua tätä näköpiiriinsä. Meinaako Janna odottaa side silmillä vai mitenkä...?

   Lainaa

  48. Tulos: +185 (205 ääntä)
   Hellman: Naisen ei siis tarvitse ottaa vastuuta omista miesvalinnoistaan? Tämä selvä, selittää paljon.
   Voi huoh. Mies valehtelee olevansa kaikkea mitä ei ole (jotta saa sitä kuuluisaa pesää) ja lupaa kuun ja tähdet taivaalta -> nainen uskoo, luottaa ja rakastuu -> kaikki paljastuu valheeksi ja mies playeri-kusipääksi -> suhde päättyy -> naisen vika, mitäs uskoi. Ihan turha valittaa, pitäis nyt ottaa jonkunnäköstä vastuuta siitä millasia miehiä deittailee. .... Kyllä vaan, jos tulee petetyksi niin naisen vika niinkuin kaikki muukin. Voi hitto että kyllästyttää kun kaikki on aina naisen syytä ettei miehet vaan joutuis vastuulle mistään. Jos sut raiskataan niin oma vika, mitäs kerjäsit sitä pukeutumalla minihameeseen. Jos mies jättää/pettää, niin oma vika; mitäs pihtasit seksiä/lihoit tms. Jos poikaystävä paljastuu valehtelijaksi niin oma vika; mitäs olit niin sinisilmäinen että uskoit. Nainen saa työpaikan miehen ohi; instant "tais huora ottaa pomolta poskeen"-juorut koska eihän se oo mahollista että nainen ois oikeesti parempi työssään. Sit vielä pari keittiövitsiä päälle niin aijai ! - ja sit vielä kehdataan ihmetellä/naureskella että miks naisilla on niin paljon itsetunto-ongelmia. No onneks sentään kaikki miehet ei noin ajattele, vaan maailmasta löytyy vielä niitä oikeitakin tosimiehiä. Niitä, joilla oma ego ei vie liikaa tilaa pystyäkseen kunnioittamaan naisia ja pitämään yllä oikeeta, tervettä parisuhdetta. Se nimittäin vaatii pikkasen enemmän - ironista kyllä - munaa, kuin valehtelu ja bimbojen pokaaminen baaritiskiltä.

   Lainaa

  49. Tulos: -7 (19 ääntä)
   jaska345: Oliskos kenties Niko Saarinen kyseessä?
   Ei todellakaan ole saarisen poika jota tässä parjataan!!!!

   Lainaa

  50. Tulos: -38 (48 ääntä)
   E: Anopin unelma.
   Kiitos :)

   Lainaa

  51. Tulos: -73 (117 ääntä)
   Ja nyt ihan sitten kaikille selväksi. Olen pettänyt ainoastaan Jannaa, Piia sen sisko, Laura kämppis ja Jenna kaveri. Nina on mun exä parin vuoden takaa. Et noist kommenteist saa pikkasen väärän käsityksen koko asian ytimestä, kun siinä ei niitä kaikkia ole. Mut en rupee puolustelee itteeni. Tehty mikä tehty ja mua ei paljoo muitte mielipiteet haittaa. Kiva jos jollain on ollut viitseliäisyyttä laittaa tämä muiden iloksi tänne :)

   Lainaa

  52. Tulos: -49 (85 ääntä)
   Niin ja sen verran vielä, että mun lapset ei liity mitenkään tähän asiaan. Ihmiset nyt osaa sotkee asiat kaikki keskenään!!!

   Lainaa

  53. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Otsikon perusteella luulin, että taas tulee Niko Saarinen -päivitys, joka tällä kertaa käsittelee Viidakon tähtösiä. Olin väärässä. Onneksi.

   Lainaa

  54. Tulos: +92 (96 ääntä)
   Yllättäviä nämä miesten kommentit aiheeseen :D Jos tämäkin juttu olisi niin päin, että kusipääpettäjä olisikin nainen saisi varmasti lukea monta "naiset huoria!! uliuli" kommenttia

   Lainaa

  55. Tulos: -8 (44 ääntä)
   miu: Eikö abortteja ole keksitty vai pyörikö Niko mukana niin kauan, ettei enää voinut tehdä aborttia? Vähiten kunnioitan miehiä, jotka pakottavat pitämään lapsen lupaamalla pysyä mukana ja sitten, kun raskaus on tarpeeksi pitkällä livistävät tai vielä pahempaa, kun lapsi syntyy, niin otetaan hatkat. Ties miten saastainen perimä sillä lapsellakin on, kun isä on tuollainen.
   Entäpä jos nainen on väkisin halunnut pitää lapsensa, vaikka Niko olisi toivonut aborttia? Vastemielinen jätkä, mutta myös Piian kommentti kirvoitti syvät myötähäpeät. Jos tossa ois mies sanonu antavansa ämmälle turpaan, niin koko päivitys olisi ollu täynnä "oksettava naistenhakkaaja" kommentteja. "äijää turpaan jos ei osaa käyttäytyä!! oon niin vitun kova ämmä, uskallatki ryppyillä mulle" Mutta kyllä sitä ihan oikeasti voi hieman peilistä katsoa, jos tuollasiin mulkeroihin lankeaa. Itseä ei ainakaan ikinä ole kiinnostanut mitkään lipevät lurittelijat, joihin :D Ja jos ihan seurustelun tasolle lähtään, niin kyllä siinä vaiheessa varmasti myös saadaan tietää millainen mies yleisesti on, kuullaan siitä tuttavilta faktaa jne. Jos saisin kuulla miehen olevan naistenmiehen maineessa, niin kyllä mielenkiinto lopahtais äkkiä, lupailisi se sitten mitä tahansa. Mutta niin monet tuntuvat ajattelevan, että kyllä minä tuon pleijerin kesytän. Pötypuhetta. Kohta ollaan itkemässä kun mies yllättäen petti.

   Lainaa

  56. Tulos: -61 (87 ääntä)
   tipu: Voi huoh. Mies valehtelee olevansa kaikkea mitä ei ole (jotta saa sitä kuuluisaa pesää) ja lupaa kuun ja tähdet taivaalta -> nainen uskoo, luottaa ja rakastuu -> kaikki paljastuu valheeksi ja mies playeri-kusipääksi -> suhde päättyy -> naisen vika, mitäs uskoi. Ihan turha valittaa, pitäis nyt ottaa jonkunnäköstä vastuuta siitä millasia miehiä deittailee. …. Kyllä vaan, jos tulee petetyksi niin naisen vika niinkuin kaikki muukin. Voi hitto että kyllästyttää kun kaikki on aina naisen syytä ettei miehet vaan joutuis vastuulle mistään. Jos sut raiskataan niin oma vika, mitäs kerjäsit sitä pukeutumalla minihameeseen. Jos mies jättää/pettää, niin oma vika; mitäs pihtasit seksiä/lihoit tms. Jos poikaystävä paljastuu valehtelijaksi niin oma vika; mitäs olit niin sinisilmäinen että uskoit. Nainen saa työpaikan miehen ohi; instant “tais huora ottaa pomolta poskeen”-juorutkoska eihän se oo mahollista että nainen ois oikeesti parempi työssään. Sit vielä pari keittiövitsiä päälle niin aijai ! – ja sit vielä kehdataan ihmetellä/naureskella että miks naisilla on niin paljon itsetunto-ongelmia. No onneks sentään kaikki miehet ei noin ajattele, vaan maailmasta löytyy vielä niitä oikeitakin tosimiehiä. Niitä, joilla oma ego ei vie liikaa tilaa pystyäkseen kunnioittamaan naisia ja pitämään yllä oikeeta, tervettä parisuhdetta. Se nimittäin vaatii pikkasen enemmän – ironista kyllä – munaa, kuin valehtelu ja bimbojen pokaaminen baaritiskiltä.
   Ja voi elämän kevät että kyllästyttää, kun naisten mielestä kaikki on aina miesten vika. Ikäänkun tältä planeetalta ei löytyisi kun kivoja, kunnollisia ja kukkaisia naisia, ei suinkaan yhtään tyhjäpäistä pettäjää.

   Lainaa

  57. Tulos: -54 (80 ääntä)
   lollero: Jätetyt epätoivoiset ämmät vikisee kun eivät saaneet kullia. Väkivallalla uhkailu kruunaa kaiken… kunnon badasseja.
   Tämä :D Tyhmät ämmät ku ei osaa päästää irti. Noh, niitä on moneen junaan.

   Lainaa

  58. Kouluhieroja 9.4.2013 19:12
   Tulos: -55 (69 ääntä)
   Platform: En kykene ikinä ymmärtämään sitä, minkä takia tämänkaltaisilla miehillä kuitenkin aina riittää naisia.
   Tai mitä jos naiset katsoisivat peiliin ja ymmärtäisivät tulla järkiinsä. Nikona nostaisin syytteen ja ottaisin korvaukset rikotuista kamppeista.

   Lainaa

  59. Tulos: +4 (32 ääntä)
   Mistä kukaan tietää mokan perusteella, millaisia nämä Nikon suhteet olivat? En itse hyväksy pettämistä, mutta mikäli Niko ei edes kenenkään kanssa varsinaisesti seurustellut niin ei silloin voida pettämisestä puhua.

   Lainaa

  60. Tulos: +57 (57 ääntä)
   Jurin vika kommentti vähän aiheuttaa myötähäpeää. Kuitenkin vaikuttais siltä, että näillä naisilla on syytäkin valittaa Nikon toiminnasta.

   Lainaa

  61. Tulos: +62 (72 ääntä)
   einäin: Ja kaikki nuo naiset pauloihinsa saanut, eikä välitä niiden fb-avautumisista. Asiallinen mies. Enkä ole sovinisti, mutta jos playerin matkaan menee, turha valittaa.
   tuskin se kertoo: hei oon matti, oon muuten pleijeri, lähetkö sänkyyn? ;O

   Lainaa

  62. Tulos: +79 (91 ääntä)
   Kalle: Ja voi elämän kevät että kyllästyttää, kun naisten mielestä kaikki on aina miesten vika. Ikäänkun tältä planeetalta ei löytyisi kun kivoja, kunnollisia ja kukkaisia naisia, ei suinkaan yhtään tyhjäpäistä pettäjää.
   Kalle. Avataanpas hieman logiikkaasi. Eli jos sanotaan, että kaikki EI OLE AINA naisten vika, se tarkoittaa ----> kaikki on aina miesten vika? Jjjjooooh. Suosittelen joko a) luetunymmärtämisen tai b) ajattelun kehittämistä. MUTKU ONHA SE SIIS JOKO TAI KOSKA AINA VAAN TOINEN ON KAIKKEEN SYYLLINEN JA NYT PITÄÄ UNIVERSAALISTI PÄÄTTÄÄ ETTÄ KUMPI SE AINA ON, MIES VAI NAINEN!!!!11111!111!!!! Ei näin...

   Lainaa

  63. Tulos: +85 (87 ääntä)
   Joo aika uskomatonta kyllä, että jos ei kehuta miten asiallinen jätkä on kyseessä, niin sanotaan et naisen oma vika kun meni sekaantumaan pleijeriin ja pitää olla itse vastuussa moisesta. Right, kaikenhan todellakin voi kristallipallostaan tietää etukäteen, ja olla aina paikalla samaan aikaan, kun toinen elelee kaksoiselämäänsä? Eikös se nimi pleijeri nimenomaan tarkoita just sitä; pelimies joka PELAA ja leikkii muiden tunteilla toisten osapuolien tietämättä toisistaan. Ja mitä nyt tämän jutun perusteella tuohon "ehkä se ei pettäny" juttuun tulee, niin kuinka moni säilyttää puolta omaisuuttaan toisen nurkissa, jos ei yhtään seurustella? Enkä nyt tarkoita, että KAIKKI on aina miesten syytä ja plaaplaa, mutta tällaisissa tapauksissa kyllä, se on sen kusipää pleijerin vika, jolla ei ole pokkaa sanoa, että ei halua sitoutua vaan hässiä ihan kaikkea mikä liikkuu. Ja se voi olla nainenkin. Ja jos se olisikin ollut nainen osaisin odottaa, että silloin sanottaisiin että naiset on niin petollisia käärmeitä, et mies raukkaa ei ihme et moiseen lankesi. Vaan nyt se onkin naisen oma syy kun mies huijaa :DD Tällainen kaksinaismoralismi on vaan niin paskinta ikinä.

   Lainaa

  64. Tulos: +58 (60 ääntä)
   Kalle: Ja voi elämän kevät että kyllästyttää, kun naisten mielestä kaikki on aina miesten vika. Ikäänkun tältä planeetalta ei löytyisi kun kivoja, kunnollisia ja kukkaisia naisia, ei suinkaan yhtään tyhjäpäistä pettäjää.
   .. Niin. En kyllä tietääkseni missään vaiheessa sanonut, että _kaikki_ _aina_ on miesten syytä. Näitä playereita, pettäjiä ja valehtelijoita löytyy yhtä lailla myös naisista. Kyse oli vaan siitä, että ärsyttää kun tilanteessa jossa mies on selkeästi hyväksikäyttänyt, esim raiskannut, pahoinpidellyt, tai muuten huonosti kohdellut kuten pettänyt naista, jotkut yrittää aina vierittää siitä syyn jotenkin naisen niskoille. (Huom. jotkut yrittää, ei ihan kaikki miehet aina maailmassa, ettei tarvii ruveta siitäki itkemään.) "Mitäs käytti niin paljastavia vaatteita/joi liikaa", "no mitäs pihtas, jos ei kotoota saa tarpeeks usein ni pitää hakee muualta" ja muuta skeidaa. Tilanteessa jossa nainen puolestaan on tehnyt jotakin edellisistä miehelle, nainen on edelleen syypää, hullu bitch, "se huora ei ollu sun arvonen" jne. Myös muiden naisten mielestä. Toki kaverit puolustaa aina vaikka olis tehny mitä, mut siinä miehet ja naiset on samanlaisia. Taas lähti vähän käsistä, sorry for offtopic. Mutta kun ... ! Kalle, jos et nyt tästä vielä tajunnut pointtiani, niin varsin ikävää, mutta ei onneksi mun ongelma. Hyvää loppuelämää!

   Lainaa

  65. Tulos: +30 (44 ääntä)
   Nimbula: Täältäkin huomaa parista kommentista sen, miten miehet tukee toistensa kusipäisyyttä, koska kysehän on vaan “pelimiestoiminnasta” ja naiset on vaan naitavia objekteja. Jos kyse olis naisesta, joka vikitelly monia miehiä, niin heti ois huoran leima otsassa eikä sitä puolustelis kukaan, ei välttämättä edes toiset naiset, koska kaikki olis yksimielisesti sitä mieltä, että “likainen lortto, jonka reiässä on moni mulkku uitettu”. Vakuuttavampi tilanne ois kylläkin se, että jätkät vikisis kun eivät saaneet pillua. Jos suurimmalla osalla miehistä on pillu koko ajan mielessä niin valitettavasti se ei naisten tapauksessa mene vastaavasti, että ois koko ajan muna mielessä. Naiset kyllä saa munaa paljon helpommin kuin miehet pillua, joten ei syytä epätoivoon. Rumat ja rehevämmätkin leidit kyllä saa, mutta saman tason miesten voi olla vaikeampi saada toosaa. Tämä on surullinen fakta, mut todistaa vaan se miten vietävissä monet miehet on pillulla.
   On ihan yhtä tyhmää väittää, että suurimmalla osalla miehistä on pillu koko ajan mielessä, kuin ihailla sitä "pelimiestoimintaa". Mä oon itse jätkä ja mua vituttaa molemmat ajattelutavat tosi paljon. Mä en ainakaan ole pillulla "vietävissä" eikä oo suurin osa mun frendeistäkään.

   Lainaa

  66. Tulos: -77 (89 ääntä)
   tipu: Voi huoh.Mies valehtelee olevansa kaikkea mitä ei ole (jotta saa sitä kuuluisaa pesää) ja lupaa kuun ja tähdet taivaalta -> nainen uskoo, luottaa ja rakastuu -> kaikki paljastuu valheeksi ja mies playeri-kusipääksi -> suhde päättyy -> naisen vika, mitäs uskoi. Ihan turha valittaa, pitäis nyt ottaa jonkunnäköstä vastuuta siitä millasia miehiä deittailee.…. Kyllä vaan, jos tulee petetyksi niin naisen vika niinkuin kaikki muukin. Voi hitto että kyllästyttää kun kaikki on aina naisen syytä ettei miehet vaan joutuis vastuulle mistään. Jos sut raiskataan niin oma vika, mitäs kerjäsit sitä pukeutumalla minihameeseen. Jos mies jättää/pettää, niin oma vika; mitäs pihtasit seksiä/lihoit tms. Jos poikaystävä paljastuu valehtelijaksi niin oma vika; mitäs olit niin sinisilmäinen että uskoit. Nainen saa työpaikan miehen ohi; instant “tais huora ottaa pomolta poskeen”-juorut koska eihän se oo mahollista että nainen ois oikeesti parempi työssään. Sit vielä pari keittiövitsiä päälle niin aijai ! – ja sit vielä kehdataan ihmetellä/naureskella että miks naisilla on niin paljon itsetunto-ongelmia.No onneks sentään kaikki miehet ei noin ajattele, vaan maailmasta löytyy vielä niitä oikeitakin tosimiehiä. Niitä, joilla oma ego ei vie liikaa tilaa pystyäkseen kunnioittamaan naisia ja pitämään yllä oikeeta, tervettä parisuhdetta. Se nimittäin vaatii pikkasen enemmän – ironista kyllä – munaa, kuin valehtelu ja bimbojen pokaaminen baaritiskiltä.
   Tipuhan on orastava feministi...And i say, good for the rest of us! Feministien argumentit tuppaa olemaan aika yksipuolisia ja mustavalkoisia (kuten muihinkin aatteisiin perustuvat argumentit), joten voimme jatkossa jättää hänen kommenttinsa pois laskuista kokonaan. Helpottaa keskustelua jatkossa.

   Lainaa

  67. Tulos: -5 (31 ääntä)
   Jos on niin paska ihminen, miksi *piip* niitä pentuja on pitänyt tuollaisen kanssa tehdä?!

   Lainaa

  68. Tulos: -48 (52 ääntä)
   Siis eihän tossa edes selviä onks toi nico tehny yhtää mitään ni mitä vittua te ulisette ihmiset, ja jos se on laittanu noit ämmii velaks niin hyvä niin. Tollassii akkoja turpaa vaa!

   Lainaa

  69. Tulos: +42 (56 ääntä)
   1. Niko on valehtelva perseenreikä. Kenenkään ei tulisi puolustella häntä, koska siihen ei ole syytä. Toki saat pyörittää niin monta naista kuin haluat, mutta älä ole silloin parisuhteessa tai lupaile ikuista rakkautta. 2. Naiset jostain syystä tuntuvat lankeavan renttuihin. Juu, eihän siitä toki huomaa, kun tulee valhetta valheen perään... Kamoon, myöntäkää faktat itsellenne, älkääkä alistuko tuollaiseen paskaan. Jokainen täysjärkinen ihminen, olkoonkin sitten rakastunut, pystyy kyllä havaitsemaan jossain vaiheessa, että kaikki ei ole kohdillaan. Älkääkä olkoko naiiveja. 3. Näin kuitenkin joskus käy, että peli päätty 6-0 Nikolle. Tässä vaiheessa kannattaa toki tehdä asia selväksi ja haukkua mieshuora pystyyn, mutta mitä pidemmäksi aikaa jäät esimerkiksi feispuuk-kaveriksi, sitä enemmän teet hallaa vain itsellesi. Tämä samainen kusipää pyörii siinä etusivun syötteessäsi ja muistuttaa päivittäin sinua siitä, kuinka käyttötavaraa olet. Vältä siis uhrina olemista ja pysy vahvana. 4. Huora, mieshuora. Yhtä pahoja kummatkin. Molemmat sukupuolet saavat deittailla samaan aikaan useita eri ihmisiä, kunhan tässä ei ole pyrkimyksenä valehtelu, kieroilu, pettäminen tai turhat lupaukset. Niin kauan kuin asiasta ollaan rehellisiä, kaikki on ok.

   Lainaa

  70. hustla da rabbit 10.4.2013 13:12
   Tulos: -50 (62 ääntä)
   Oi voi. Ei ole kaunista katseltavaa kun pikkutytöillä on hiekat vaginassa. Harmittavinta ovat laittomat uhkaukset jo tuossa (oletettavasti) 14 vuoden iässä.

   Lainaa

  71. Tulos: -14 (64 ääntä)
   Noniin taas on saatu suhteellisen hieno paskamyrsky ja yleistyssota muutaman idiootin takia aikaan. Kommenttini lukeminen kannataa jo tässä vaiheessa lopettaa, jos kuulut feministien sisarkuntaan, joka ei kestä mitään pahaa sanottavaa naisista. Sama koskee myös miehiä, joille on mahdotonta myöntää että vikaa olisi heissäkään. Jos nyt voitaisiin kaikki olla tosiaan aikuisia ja edes hieman hakea objektiivisuutta, niin huomattaisiin, että ainakaan mokassa kukaan ei anna hyvää ja fiksua kuvaa itsestään ja että suurin osa kommenteista on paskaa feminismityyppistä valittamista, siitä kuinka miehet on sitä ja tätä usein vähätellen naisen osuutta asiassa. Mukana on toki myös idioottimasta puollustelua miesten osalta että tehköön jos pystyy-tyyliin. Naiset:älkää nyt helvetti viitsikö. Se ON oma vika jos lähtee moisen miehen kelkkaan (ei voi olla niin sokea ihastumisesta, jolla siis ei ole rakkauden kanssa tekemistä, ettei huomaa mitään) ja turha väittää etteikö ulkonäkö teilläkin niin paljon painasi vaakakupiss,a että sen takia tehdään juuri tällaisia valintoja että ei ole miehet ainoita tässäkään. Lisäksi turha valittaa miehille heidän puutteistaan kun kovasti monikin teistä heittää sovinismikortin heti kun joku teitä kritisoi (kaksinaismoraali anyone?) Miehet: toivon ettei kukaan tosissaan puollusta tuollaista ihmistä, joka ilmeisesti nauttii kun saa nähdä ihmisten kärsivän ei niinkään siitä "että niin vitutsti pesää". Paska jätkä ja näin (olettaen edeleen että hän on juuri sellainen ihmishirviö, millaisen kuvan hänestä saa). Voisi vielä asiaa koskien kruunata evoluutioterialla tätä paskaa jossa nyt voisi molempien sukupuolten harteilta taakkaa keventää. Miehelle on luonnollista yrittää levittää geenejään. Piste. Ja myös naiselle on luonnollista jatkaa sukuaan vahvan suvunjatkajan kanssa jotta tämä periytyisi hänenkin jälkeläisilleen->omat geenit jatkuvat. Toki se että alistuu omien viettejensä vietäväksi (olit kumpaa sukupuolta tahansa) on mielestäni aika heikko kortti. Loppusanoina siis en halua tuomita kumpaakaan sukupuolta mutta feministit ja maskulinistit (?) kylläkin. Tasa-arvoa ei nimittäin saavuteta omia ongelmia korostamalla ja muiden ongelmia vähättelemällä. Myös monesti esimerikkä nyt feministit menevät metsään omien vaatimustensa kanssa, kun he haluavat naisille erityistä tasoitusta. Itse en tähän usko vaan pidän naisia kykenevinä yksilöinä kuten myös miehiä jolloin erityinen tukeminen on turhaa ja myös heikentää kyvykkäiden naisten omia saavutuksia koska niitä ei oteta tosissaan tuon tasoituksen takia. Lisäksi niille jotka kenties pahoittivat mielensä niin ei tarvitse arpoa olenko homo,pelimies, tossun alla vai mikä vikana. En mitään edeltäneistä vaihoehdoista. En ole myöskään katkera naisille siitä että en ole parisuhteeseen päässyt tai toosaa saanut vaan syytän syyllistä eli itseäni. Toivoisinkin että nyt kaikki katkerat ihmisperseet niin petetyt kuin myös ne joilla joku muu omakohtainen kokemus on ajanut idioottimaisten kommenttien laukomiseen täällä menisivät itseensä ja miettisivät asiaan myös toisen osapuolen kannalta.

   Lainaa

  72. turnipsitonttu 10.4.2013 18:11
   Tulos: +57 (61 ääntä)
   Ei sitä välttämättä kovin pian tajua tapailevansa totaalista anusläpeä. Henkilö voi olla varsin hurmaava, mikä lie narsistinen tai pahasti persoonallisuushäiriöinen. Omasta kokemuksesta tiedän, että avokämmen ja karu todellisuus lävähtää naamalle vasta myöhemmin. Manipulointia ja henkistä väkivaltaa kohdatessani en minäkään aluksi tiennyt mitä tehdä. Pettämisen paljastuessani olin oikeastaan helpottunut, koska se teki suhteesta lähtemisen helpoksi. Mies onnistui kääntämään kaiken aina minun syykseni. Vieläkin soimaan itseäni sinisilmäisyydestä ja tunnen itseni tyhmäksi kun annoin jonkun kohdella minua niin rumasti. Tavaroitaan ei huolinut takaisin joten vein ne hyväntekeväisyyteen. Pari pehmolelua ja niitä typeriä rakkausfraasikirjoja joita sain, ne poltin grillissä. Teki hyvää.

   Lainaa

  73. Tulos: +26 (32 ääntä)
   James Bond: niko the douche bag. toi on tosin myös läppä ku muija alkaa miehelle uhoomaan että vedän sua turpaan ku nähään “et voi pistää vastaan ku naisia ei saa lyödä” joku aika sitten pilkun jälkeen kebab-ravintolassa tuli joku tukiaisen näkönen muija uhoomaan jollekki viattomalle jäbälle “vedän sua turpaan, mennään ulos kattoo kuka vie” ja pitkän suostuttelun jälkeen tää mies sitte meni.. ja nooh ei saanu turpaan
   Ei se kuule mene läheskään aina niin, että mies olisi automaattisempi se vahvempi osapuoli. Olen itsekin joutunut miehen päälle käymäksi parikin kertaa, kun tullut vähän tuolla kauempana pk-seudulta asuessa miehet pilkun jälkeen haastamaan riitaa, toisella kerralla baarissa ja toisella snägärijonossa. Oli toki molemmissa tapauksissa kyse aika pienistä kundeista, sen takia varmaan maalitaukukseen hakivatkin naisen. Olen kuitenkin itsekin aika pieni, vain rapiat 160 senttiä. Harmi näille kundeille on se, että vaikka päälle päin ei uskoisi niin habaa ja lyöntilujuutta löytyy (vaikken mitkään nyrkkeilijä ole) ja molemmilla kerroilla on kundi joutunut nenä veressä astumaan takavasemmalle. Toisella kerralla äityi painiksikin jopa, jonka häviäminen naiselle oli vielä kovempi kolaus miehen egolle. Ikinä ei tietenkään saisi uhkailla väkivallalla, eikä väkivalta ole koskaan sallittua. Näissä parissa omassakin tappelussa oli kyse itsepuolustuksesta, tietenkin kannattaisi aina lähteä ennemmin pois tilanteesta kuin jäädä.

   Lainaa

  74. Tulos: +36 (38 ääntä)
   hah: Mistä kukaan tietää mokan perusteella, millaisia nämä Nikon suhteet olivat? En itse hyväksy pettämistä, mutta mikäli Niko ei edes kenenkään kanssa varsinaisesti seurustellut niin ei silloin voida pettämisestä puhua.
   No ei kyllä yhden illan jutuista mitään pusukuvia laitella naamakirjaan :D

   Lainaa

  75. Tulos: -29 (31 ääntä)
   Hohhoo: No ei kyllä yhden illan jutuista mitään pusukuvia laitella naamakirjaan
   En tainnut sanoa yhdenillanjutuiksi.. Joku sanoi, että varmaan on vakavia suhteita ollut kun on puolet kamoista milloin kenenkin tytön kämpillä. Mistä tuo tieto on peräisin? Miksei Niko saa pitää hauskaa, mitäs hän sille voi jos naiset on liikoja luullut?

   Lainaa

  76. Tulos: -25 (39 ääntä)
   Aika mustavalkoista tuomita suoralta kädeltä pettäjä paskaksi ihmiseksi. Pettäminen on oikeasti aika yleistä ja siihen on monia syitä ja tästä tapauksesta me ulkopuoliset emme tiedä. Jätetty osapuoli katkeruuksissaan helposti antaa ulkopuolisille liian yksipuolisen ja toista mustamaalaavan kuvan. Ja jätetyn kaverit ja sisarukset luonnollisesti usein jätetyn puolella. Uuden kumppanin voi myös löytää nopeasti, varsinkin jos suhde on kussut jo kauan ja tunteet toista kohtaan kuolleet jo ajat sitten vaikka toisen kanssa olisi yhdessä kituutettukin. Ja jos kyseessä onkin kyltymätön ympäriinsä paneskelija, niin mistä tiedätte, vaikka hän olisi löytänyt rinnalleen ihmisen jolle on ok elää vaikkapa ns. vapaassa suhteessa? Ja tosiaan virheet parisuhteessa ei vielä tee kenestäkään huonoa vanhempaa.

   Lainaa

  77. Tulos: -31 (35 ääntä)
   Ette oo tosissanne? luuletteks te oikeesti ton perusteella nikoo pelimieheks?!? Ottakkaa huomioon hymiöt kommenteissa, harvoin sitä näkee et pettämisen kohde ottaa asian hymyssäsuin. Kaveripiiri huumorii sanon minä.. ei tää ees kuulu tänne mokiin.. :)

   Lainaa

  78. Tulos: +14 (24 ääntä)
   Mitä helvettiä naiset? Ei tommosia poikia kuulu ottaa poikaystäväksi. Panee kerran tai kaks ja pistää kiertoon, ei ne kuitenkaan jää kuvioihin pitempään. Nyt huoran leima otsaan mulle? :) T: nainen

   Lainaa

  79. Tulos: -16 (26 ääntä)
   Naiset, paras tapa osoittaa mustasukkaisuutta ja täyttä idioottimaisuutta. Oli se jätkä kuinka idioottipetturi tahansa, niin itkekää sitä mieluummi vaikka kaverille kasvotusten. Tässä tapauksessa teistä saa tyhmän kuvan.

   Lainaa

  80. marttatäti 11.4.2013 14:40
   Tulos: -27 (33 ääntä)
   voi että..kuka näillekin tytöille opettaisi ettei joka miehelle kannata haaroväliään vilauttaa ensitreffien päätteeksi? :P HUOM. maailmassa on ehkä muutama sellainenkin mies joka ei ole VAIN piirakan perässä.. Jokainen tekee valintansa niin niko kuin naisetkin, epäilempä silti vahvasti että janna on kuitenkaan AINOA nainen jota niko on elinaikanaan ehtinyt pettämään...

   Lainaa

  81. Tulos: +18 (28 ääntä)
   Ebola: Tipuhan on orastava feministi…And i say, good for the rest of us! Feministien argumentit tuppaa olemaan aika yksipuolisia ja mustavalkoisia (kuten muihinkin aatteisiin perustuvat argumentit), joten voimme jatkossa jättää hänen kommenttinsa pois laskuista kokonaan. Helpottaa keskustelua jatkossa.
   Hoh. Toin epäkohdan esille harmillisen yleisestä, ainakin omaan logiikkaan jotenkin vääristyneestä ajattelutavasta, ja olen heti feministi? Olen myös sitä mieltä, että jos nainen lähtee tietoisesti pleijerin matkaan, niin on ihan turha itkeä jos tulee takkiin (mutta sitä voi tulla myös ihan oikeasti huijatuksi). Vihaan myös naisten pohjasakkaa joka valehtelee esim. raiskauksista. Myös ärsyttää horot jotka lypsää miehiltä drinkkejä baarissa antamalla ymmärtää, mutta ymmärtämättä antaa. Myöskin on suorastaan naurettavaa, miten tässä maassa kakaroiden annetaan hyppiä silmille ja kurinpito on rikos. Ja niin edelleen. Se nyt vaan sattui olemaan tämä asia joka tuli esille koska täälläkin tuota ajatusmaailmaa näytti esiintyvän ja kai se (ainakin alunperin) jotenkin liittyi juttuun.

   Lainaa

  82. Tulos: +19 (27 ääntä)
   Niko on huora.

   Lainaa

  83. Tulos: -16 (22 ääntä)
   hunajainen: luulis noilla ämmillä olevan tyhmä olo.
   Kun on noin tyhmä, ei tajua tilaansa. Koko sakki on hanurista, junttikansan valioita.

   Lainaa

  84. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Mua naurattaa tää keskustelu :D Ihan oikeesti, rauhottukaa. Niko on kusipää, siitä nyt varmaan kaikki on yhtä mieltä.

   Lainaa

  85. Tulos: +23 (23 ääntä)
   se tunne kun tajuaa olevansa sukua tuolle nikolle... mutta ei voi muuta sanoa kun että siinä on oikeesti kusipäine jätkä :)

   Lainaa

  86. Tulos: -3 (23 ääntä)
   Riikka: Yllättäviä nämä miesten kommentit aiheeseen Jos tämäkin juttu olisi niin päin, että kusipääpettäjä olisikin nainen saisi varmasti lukea monta “naiset huoria!! uliuli” kommenttia
   Eiköhän tässä ole taustalla meidän kunnollisten miesten turhautuminen siihen, että jäämme jatkuvasti tyystin vaille huomiota naisen kosketuksesta puhumattakaan, kun samaan aikaan Nikon kaltaiset kusipäät saavat kuukausittain pimppalooraa tusinalta tyttöjä ja toinen mokoma itkee paskan perään sosiaalisessa mediassa. On kuitenkin ymmärrettävää, ettei miesten jatkuvasta huomiosta nauttiva nainen kykene tällaista miesten reaktiota käsittämään.

   Lainaa

  87. Tulos: +8 (10 ääntä)
   lollero: Sinkut epätoivoiset miehet vikisee kun eivät saaneet pillua. Väkivallalla uhkailu kruunaa kaiken… kunnon badasseja.
   korjasin vähän

   Lainaa

  88. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Noh, muutenhan tämän voisi pistää "mitäs olette naiset typeriä, pelimies" piikkiin, mutta ainakin oman arvomaailman mukaan tuollainen elämäntyyli pitää jättää taakseen viimeistään siinä vaiheessa, kun niitä omia kakaroita saa. Eihän tuo mies (toivottavasti) ketään raiskannut ole, äijällä nyt vaan näyttää olevan hyvät taidot naistenkaatamiseen ja mielenkiinto yhtä kohtaan häilyvä. Mutta helvettiäkö sitä pitää lasta tuohon yhtälöön sotkea.

   Lainaa

  89. Tulos: -6 (12 ääntä)
   eekoo: Ärsyttää, kun mies, joka kaataa naisia, on kingi, ja samaa tekevä nainen on huora. Tähän kommenttiin varmaan tulee miinustaäijä-kingeiltä. Ja miljoona vastausta samoilta ihmisiltä tyyliin” öhöhjöö mutta sellainen avain, mikä avaa kaikki lukot on yleisavain, mutta lukko joka aukeaa kaikilla avaimilla on paska öhöhööö”.
   Tää pleijeri/jakorasia juttu tulee tietty siitä, että sen on aina ollu nainen joka aina antaa ja mies joka saa. Naiset on jopa itse ruokkinu tätä ajatustapaa antamalla ikäänkuin palkinnoks sillon ku mies on sen "ansainnu". Siis en sano, että naiset antaa ainoastaan palkinnoks, vaan osa. Tää on siis vaan mun teoria vuosien takaa :)

   Lainaa

  90. Tulos: +4 (24 ääntä)
   tipu: Hoh. Toin epäkohdan esille harmillisen yleisestä, ainakin omaan logiikkaan jotenkin vääristyneestä ajattelutavasta, ja olen heti feministi?Olen myös sitä mieltä, että jos nainen lähtee tietoisesti pleijerin matkaan, niin on ihan turha itkeä jos tulee takkiin (mutta sitä voi tulla myös ihan oikeasti huijatuksi). Vihaan myös naisten pohjasakkaa joka valehtelee esim. raiskauksista. Myös ärsyttää horot jotka lypsää miehiltä drinkkejä baarissa antamalla ymmärtää, mutta ymmärtämättä antaa. Myöskin on suorastaan naurettavaa, miten tässä maassa kakaroiden annetaan hyppiä silmille ja kurinpito on rikos. Ja niin edelleen.Se nyt vaan sattui olemaan tämä asia joka tuli esille koska täälläkin tuota ajatusmaailmaa näytti esiintyvän ja kai se (ainakin alunperin) jotenkin liittyi juttuun.
   Täysin internetin yleisten arvojen vastaisesti olen sinulle, Tipu, anteeksipyynnön velkaa. Vajailla tiedoilla sain sinusta väärän käsityksen. Pahoittelut. Ylläoleva vääryyksien lista on mielestäni hyvä, yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Olen itse homobaarissa kikkaillut miehiltä drinkkejä. Se on aika hauskaa. Pokan pitäminen siinä kohtaa, kun stereotyyppinen pikkurillimies tuo sinulle stereotyyppisen pilli-cocktailtikku-paperivarjo-auringonlaskudrinkin on vaikeaa. Drinkki oli kyllä mainion makuinen.

   Lainaa

  91. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Random offtopic-ish: Useita naisia pyoritelleen, "sitä oikeaa" etsineen, mieshuoran mainen saanut tuttavani koki reilu vuosi sitten valaistuksen ja tajusi olevansa homo, siksei naiset juuri kiinnostaneet. Nyt ollut sen reilun vuoden onnellisena terveessä parisuhteessa "sen oikean" - toisen miehen - kanssa. Muutenkin muuttui kyseisen valaistumisen myotä kusipäästä mukavaksi ihmiseksi :D Joskus käy näin.

   Lainaa

  92. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Oonko ainoa jolle tuli ekana mieleen että Nikolla on uus rakas ja sen kaverit haluaa vaan pelleillä Nikon kustannuksella? Eikai tommosta voi tapahtua oikeasti, alku on vielä uskottava mutta loppua kohen alkaa jo mennä hulluksi! Kaikki vielä kavereita sulassa sovussa (tai ei, mutta ainakin “eksät” tuntuvat tuntevan toisensa), minusta tämä haiskahtaa, ja viimeinen pisara on tuo isyysjuttu. Tai sitte oon vaan eläny tynnyrissä.
   Minulle tuli sama mieleen heti :D

   Lainaa

  93. Tulos: -1 (1 ääni)
   sopuli: Ei todellakaan ole saarisen poika jota tässä parjataan!!!!
   ja mistähän sä sen voit tietää :D

   Lainaa

  94. Tulos: +21 (21 ääntä)
   S4m1: Tyhmiähän tässä näyttää olvan nuo säälittävät ämmät. Laittomista uhkauksista ja tavaroiden hajoittamisesta tekisin rikosilmoituksen.
   Odotan vain kun kohdallesi tulee nainen joka on aivan saman lainen kuin Niko niin minkälainen valitus siitä syntyy ...

   Lainaa

  95. Sulkapallo 28.4.2014 9:31
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   Olenko muka ainoa joka oikeesti huomaa, että tästä haisee niin vahvasti läpi YHDEN katkeran tytön itkeminen (syystä tai syyttä, en tiedä) Ja hänen kavereittensa komppaus. Minusta on hyvin todennäköistä, että Niko on seurustellut tasan yhden noista kanssa ja sen kaverit tuossa nyt vaan lisää vettä myllyyn. Säälittävää mustamaalausta.

   Lainaa

  96. Tulos: +10 (18 ääntä)
   jos lukisitte kaikki kommentit huomaisitte,että ilmeisesti tämä mokan Niko on kommentoinut tänne ja ainaskin yrittänyt selittää tilannetta. Mainitsi viestissään,että on pettänyt vain yhtä noista ja loput sen tytön kavereita ja siskokin taisi olla. En siis puolestele tuota Nikoa,koska vaikuttaa kusipäälle ja pettäjä on aina pettäjä,vaikka pettäisi vain kerran.

   Lainaa

  97. Tulos: -10 (12 ääntä)
   Niko vois uittaa kulliaan mun pinpissä ihan vapaasti missä ja milloin vain;)

   Lainaa

  98. Tulos: -5 (5 ääntä)
   Minä ajattelin, että tuossa kuvassa on vaan joku satunnainen pari suuutelemassa, jossa mies nyt ehkä jollain tavalla näyttää Nikolta :)

   Lainaa

  99. Applessiini 22.6.2016 21:30
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Ventriloquist: Nyt saatana teän kanssa, ihmiset! Mikä oletusarvo täällä on, että nainen on aina se idiootti ja että se on naisen oma vika, jos on langennut kusipäähän? Jos mies on mulkero, ei lopputuloksesta herrajjumala voi naista syyttää.
   Miehet ovat ilmeisesti vain niin alkeellisia olentoja, etteivät osaa ottaa vastuuta omasta toiminnastaan? Naisten pitäisi näköjään älyllisempinä tämä ymmärtää, ja siksi kaikki voidaan pistää heidän niskoilleen. Ehkä tämä on syyllistäjien logiikka? :D

   Lainaa

  100. Pokka pitää 25.4.2018 17:56
   Tulos: -6 (10 ääntä)
   Mua häiritsee se, että nainen pääsee turpaan vetämisestä tuosta vain kuin koira veräjästä, sitten hän uhkailee lisää. Toiset neuvovat tuhoamaan yksityistä omaisuutta ja kehuskelevat tehneensä niin jo. Joo.. Niko tuskin on mikään herrasmies ja hän tuskin arvostaa naisia kovin korkealle, mutta johtuisko se osin siitä, minkälaisia naisia hän on kohdannut? Mun on hankala uskoa, että henkilöt, jotka heittävät julkisesti tuollaista soopaa, olisivat tasapainoisia muulloinkaan.

   Lainaa

  101. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Pokka pitää: Mua häiritsee se, että nainen pääsee turpaan vetämisestä tuosta vain kuin koira veräjästä, sitten hän uhkailee lisää. Toiset neuvovat tuhoamaan yksityistä omaisuutta ja kehuskelevat tehneensä niin jo. Joo.. Niko tuskin on mikään herrasmies ja hän tuskin arvostaa naisia kovin korkealle, mutta johtuisko se osin siitä, minkälaisia naisia hän on kohdannut? Mun on hankala uskoa, että henkilöt, jotka heittävät julkisesti tuollaista soopaa, olisivat tasapainoisia muulloinkaan.
   Ai että jos kumppanini, jota todennäkösesti olen rakastanu ja myös luottanu ja uskonu häneen, pitääkin selän takana useampaa tyttöystävää, niin mulla ei ole oikeutta olla aivan saatanan vihainen ja sanoa suoria sanoja? Mahtava logiikka sulla.

   Lainaa

  102. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Tikru: Ai että jos kumppanini, jota todennäkösesti olen rakastanu ja myös luottanu ja uskonu häneen, pitääkin selän takana useampaa tyttöystävää, niin mulla ei ole oikeutta olla aivan saatanan vihainen ja sanoa suoria sanoja? Mahtava logiikka sulla.
   Toivottavasti sallit myös sen, että joku sinuun saatanan vihainen sanoo sinulle suorat sanat ja pätkäisee turpaan, kuten tuo Piia.

   Lainaa

  103. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Jurikin vaikuttaa hienolta ihmiseltä. Varmaan Nikon bestis. Tai sitten poikaystävä. Kallistuisin jälkimmäiseen. Sopisivat toisilleen.

   Lainaa

  104. Nerokas kissa 4.12.2020 21:06
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   koeko: nikohan vaikuttaa aivan mahtavalta ja luotettavalta tyypiltä...
   Nikonko vika on, että hullut huorat häntä haukkuvat?

   Lainaa

  105. Nerokas kissa 4.12.2020 21:06
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Tässä kyllä naisten puolelta taisi useampaan otteeseen täyttyä laittoman uhkauksen tunnusmerkit.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: parisuhde, pettää, ero, seurustelu, riita