Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 18

"Rajuja noi mummot nykyään!"
Kohtaamisia kaupoilla, osa 18

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. hunajainen 9.4.2013 1:31
   Tulos: -152 (260 ääntä)
   olisin ite kääntyny ympäri ja kysyny vielä lisäks tossa ekassa että minkä värinen se oli?

   Lainaa

  2. Tulos: +344 (398 ääntä)
   Totuudet kuulee aina lasten suusta ;) Ja musta tulee kans varmasti tollanen samanlainen härski mummo vanhana.

   Lainaa

  3. Tulos: +507 (523 ääntä)
   En varmaan kykene edes kuvittelemaan pojan fiiliksiä, kun tämä jonain päivänä tajuaa...

   Lainaa

  4. Tulos: +496 (512 ääntä)
   Aattelinki ettei se tähkä voi olla

   Lainaa

  5. Tulos: +66 (104 ääntä)
   mummot <3 :D

   Lainaa

  6. Tulos: -23 (195 ääntä)
   Vois ne surisevat kikkelinuket pitää lukitussa laatikossa ja avaimen jossain minne ei ipanat yllä..

   Lainaa

  7. Tulos: -92 (220 ääntä)
   On muuten melko monesti väännetty juttu tuo että lapsi sanoo kassajonossa kovaan ääneen a. löytäneensä äidin dildon b. kertoo isin pippelin koosta c. ilmoittaa isin juovan kaljaa/viinaa Valitettavan epäuskottavaa.

   Lainaa

  8. iso paha seksi 9.4.2013 9:30
   Tulos: +265 (341 ääntä)
   Hellman: Vois ne surisevat kikkelinuket pitää lukitussa laatikossa ja avaimen jossain minne ei ipanat yllä..
   Ehdottomasti! Lapsi tulee kasvattaa niin ettei seksuaalisuudesta saa puhua ja kaikkea seksiin liittyvää tulee pitään pahana ja syntisenä. Seksiä ei missään nimessä tulisi kohdella yhtenä ihmisen luonnollisista tarpeista sillä se varmasti järkyttää pientä, jolla ei ennestään ole minkäänlaista mielipidettä tai mielikuvaa seksistä. Näin kasvatetaan hyviä kansalaisia, joita meiltä täältä Suomesta löytyykin vaikka millä mitalla. Varsinkin naisten itsetyydytys on aivan liian tuttavallinen pöytäkeskustelu aihe josta tulisi tehdä niin suuri tabu, ettei nainen voi edes itselleen tunnustaa sitä harrastavansa.

   Lainaa

  9. Tulos: +155 (159 ääntä)
   derp: On muuten melko monesti väännetty juttu tuo että lapsi sanoo kassajonossa kovaan ääneen a. löytäneensä äidin dildon b. kertoo isin pippelin koosta c. ilmoittaa isin juovan kaljaa/viinaa Valitettavan epäuskottavaa.
   Olisikin. Lasten kanssa kun liikkuu, niin kaikenlaista joutuu kuulemaan ja kokemaan.

   Lainaa

  10. Tulos: -26 (34 ääntä)
   Eka paras moka kuukautee

   Lainaa

  11. Tulos: +99 (119 ääntä)
   Mummin Tena falskaa selkeesti.

   Lainaa

  12. Tulos: +151 (165 ääntä)
   Kyllä mä mielummin tollanen mummo haluisin olla joskus, enkä sellainen joka huutelee nuorison perään "Taasko siellä jalkakäytävällä skeittaillaan, menkääs jo kotiohon skeittamaan, tukitte koko jalkakäytävän!" Ja purnuttaa joka asiasta. Mielummin härski ja rempseä kuin tosikko ja joka asiasta valittava.

   Lainaa

  13. Tulos: +131 (151 ääntä)
   iso paha seksi: Ehdottomasti! Lapsi tulee kasvattaa niin ettei seksuaalisuudesta saa puhua ja kaikkea seksiin liittyvää tulee pitään pahana ja syntisenä. Seksiä ei missään nimessä tulisi kohdella yhtenä ihmisen luonnollisista tarpeista sillä se varmasti järkyttää pientä, jolla ei ennestään ole minkäänlaista mielipidettä tai mielikuvaa seksistä. Näin kasvatetaan hyviä kansalaisia, joita meiltä täältä Suomesta löytyykin vaikka millä mitalla. Varsinkin naisten itsetyydytys on aivan liian tuttavallinen pöytäkeskustelu aihe josta tulisi tehdä niin suuri tabu, ettei nainen voi edesa itselleen tunnustaa sitä harrastavansa.
   Valitsit sitten tarkoituksella tuollaisen lähestymistavan asiaan, vaikka viestini ei ollut lähtöisin mistään puritaanisuudesta, vaan siitä että jos ei halua lasten kailottavan salaisuuksiaan marketissa, on syytä pitää ne salaisuutensa paremmin salassa. Tai sitten on ihan turha hävetä jos penska tuollaista möläyttää.

   Lainaa

  14. Tulos: +76 (90 ääntä)
   derp: On muuten melko monesti väännetty juttu tuo että lapsi sanoo kassajonossa kovaan ääneen a. löytäneensä äidin dildon b. kertoo isin pippelin koosta c. ilmoittaa isin juovan kaljaa/viinaa Valitettavan epäuskottavaa.
   Et ole tainnut kovin usein olla pikkulasten kanssa kaupoilla? Oma äitini jaksaa edelleen nauraa sitä, kun minä nelivuotiaana kailotin niin että koko kauppa raikui: "Ostetaaks me isille kaljaa?" Parin hyllyvälin päässä ollut perhepäivähoitajani oli kuolla nauruun... :D

   Lainaa

  15. Tulos: +80 (84 ääntä)
   iso paha seksi: Ehdottomasti! Lapsi tulee kasvattaa niin ettei seksuaalisuudesta saa puhua ja kaikkea seksiin liittyvää tulee pitään pahana ja syntisenä. Seksiä ei missään nimessä tulisi kohdella yhtenä ihmisen luonnollisista tarpeista sillä se varmasti järkyttää pientä, jolla ei ennestään ole minkäänlaista mielipidettä tai mielikuvaa seksistä. Näin kasvatetaan hyviä kansalaisia, joita meiltä täältä Suomesta löytyykin vaikka millä mitalla. Varsinkin naisten itsetyydytys on aivan liian tuttavallinen pöytäkeskustelu aihe josta tulisi tehdä niin suuri tabu, ettei nainen voi edesa itselleen tunnustaa sitä harrastavansa.
   No mutta ei kai kukaan silti halua, että lapset tai ylipäätään kukaan meneen sorkkimaan henkilökohtaisia tavaroita?

   Lainaa

  16. Tulos: +18 (52 ääntä)
   Hellman: Valitsit sitten tarkoituksella tuollaisen lähestymistavan asiaan, vaikka viestini ei ollut lähtöisin mistään puritaanisuudesta, vaan siitä että jos ei halua lasten kailottavan salaisuuksiaan marketissa, on syytä pitää ne salaisuutensa paremmin salassa. Tai sitten on ihan turha hävetä jos penska tuollaista möläyttää.
   Jos ei halua, että lapset kailottaa perheen asioita pitkin maita ja mantuja, niin silloin ei kannata puhua yhtään mitään lasten edessä.

   Lainaa

  17. Tulos: +113 (113 ääntä)
   Kun olin ala-asteella Pokemon oli siistein juttu ikinä, selitin innoissani kaupassa pikkusiskolle että ne tulee Japanista jne, kassalla sisko tuli iloisesti hihkuen Suki-kortsupaketin kanssa äidille "Äiti äiti ostetaan tällasia siskolle kun se tykkää niistä japanilaisista ukoista" :D:D

   Lainaa

  18. Applessiini 9.4.2013 15:54
   Tulos: +72 (74 ääntä)
   Ehdottomasti! Lapsi tulee kasvattaa niin ettei seksuaalisuudesta saa puhua ja kaikkea seksiin liittyvää tulee pitään pahana ja syntisenä. Seksiä ei missään nimessä tulisi kohdella yhtenä ihmisen luonnollisista tarpeista sillä se varmasti järkyttää pientä, jolla ei ennestään ole minkäänlaista mielipidettä tai mielikuvaa seksistä. Näin kasvatetaan hyviä kansalaisia, joita meiltä täältä Suomesta löytyykin vaikka millä mitalla. Varsinkin naisten itsetyydytys on aivan liian tuttavallinen pöytäkeskustelu aihe josta tulisi tehdä niin suuri tabu, ettei nainen voi edesa itselleen tunnustaa sitä harrastavansa.
   Tottakai lapsille voi ja pitääkin puhua seksiin/seksuaalisuuteen liittyvistä asioista, jos sitä vaativa tilanne tulee. Mut mun mielestä vanhempien ei silti välttämättä tarvitse pitää lelujaan ihan lastensa ulottuvilla.

   Lainaa

  19. Tulos: +26 (30 ääntä)
   haluisin nähä äitin ilmeen kun se näkee jutun facebookissa..

   Lainaa

  20. Tulos: +50 (96 ääntä)
   iso paha seksi: Ehdottomasti! Lapsi tulee kasvattaa niin ettei seksuaalisuudesta saa puhua ja kaikkea seksiin liittyvää tulee pitään pahana ja syntisenä. Seksiä ei missään nimessä tulisi kohdella yhtenä ihmisen luonnollisista tarpeista sillä se varmasti järkyttää pientä, jolla ei ennestään ole minkäänlaista mielipidettä tai mielikuvaa seksistä. Näin kasvatetaan hyviä kansalaisia, joita meiltä täältä Suomesta löytyykin vaikka millä mitalla. Varsinkin naisten itsetyydytys on aivan liian tuttavallinen pöytäkeskustelu aihe josta tulisi tehdä niin suuri tabu, ettei nainen voi edesa itselleen tunnustaa sitä harrastavansa.
   No voi hellanlettas, on taas oikein mielensäpahoittaja liikkeellä. Jos minulla olisi 4-vuotias poika, minä lukitsisin dildoni ja muut seksileluni kyllä hyvin piiloon häneltä, koska seksistä normaalisti puhuminen on AIVAN eri asia kuin hieroa lastensa naamaan sitä, kuinka "äiti tykkää masturboida päivät pitkät ja fantasioida vieraista miehistä". Kyllä melkoinen logiikka sinulla, sinusta varmaan ihan ok tuntemattomillekin paljastaa vehkeet, koska kyllähän nyt koko MAAILMAN pitää tietää, että SINÄ olet seksuaalinen olento ja sinut asian kanssa. Mutta eipä siinä, puhu sinäkin jatkossa ruokapöydässä vain masturboinnistasi, halusivat vieraasi sitä kuulla tai eivät, koska kyllähän seksistä pitää väkisin tehdä niinkin luonnollinen keskustelunaihe, että ihmisetkin, jotka eivät siitä halua puhua, pakotetaan puhumaan sen uhalla, että heidät leimataan siveiksi puritaaneiksi, ja heidät nauretaan ulos tältä maapallolta. Koska mitään muutahan syytä kuin puritaanisuus sille, että seksistä ei halua keskustella kaltaisesi pässinpääurpon kanssa EI voi olla. Seksi ei ole kaikille tabu, mutta aivan kuten en halua keskustella jatkuvasti mahani toimimisesta ja vessakäynneistäkään joka ikiselle vastaantulijalle, en halua tehdä yksityiskohtaista selontekoa siitä, kuinka usein harrastan seksiä, kenen kanssa ja missä asennoissa. Ja SILTIKIN voin suhtautua asiaan kuin normaali ihminen, miten tämä voi olla edes mahdollista?!?!??!

   Lainaa

  21. 8. luokkalainen 9.4.2013 16:36
   Tulos: -35 (47 ääntä)
   iso paha seksi: Ehdottomasti! Lapsi tulee kasvattaa niin ettei seksuaalisuudesta saa puhua ja kaikkea seksiin liittyvää tulee pitään pahana ja syntisenä. Seksiä ei missään nimessä tulisi kohdella yhtenä ihmisen luonnollisista tarpeista sillä se varmasti järkyttää pientä, jolla ei ennestään ole minkäänlaista mielipidettä tai mielikuvaa seksistä. Näin kasvatetaan hyviä kansalaisia, joita meiltä täältä Suomesta löytyykin vaikka millä mitalla. Varsinkin naisten itsetyydytys on aivan liian tuttavallinen pöytäkeskustelu aihe josta tulisi tehdä niin suuri tabu, ettei nainen voi edesa itselleen tunnustaa sitä harrastavansa.
   Toivottavasti et järkyty liikaa, mutta haluaisin nyt aluksi ilmoittaa, etää olemme jo 21. vuosisadalla ja, etää kaikki yllämainitsemasi pahat asiat opetetaan viidennellä luokalla ja viimeistään yhdeksännellä :)

   Lainaa

  22. Tulos: +37 (57 ääntä)
   iso paha seksi: Ehdottomasti! Lapsi tulee kasvattaa niin ettei seksuaalisuudesta saa puhua ja kaikkea seksiin liittyvää tulee pitään pahana ja syntisenä. Seksiä ei missään nimessä tulisi kohdella yhtenä ihmisen luonnollisista tarpeista sillä se varmasti järkyttää pientä, jolla ei ennestään ole minkäänlaista mielipidettä tai mielikuvaa seksistä. Näin kasvatetaan hyviä kansalaisia, joita meiltä täältä Suomesta löytyykin vaikka millä mitalla. Varsinkin naisten itsetyydytys on aivan liian tuttavallinen pöytäkeskustelu aihe josta tulisi tehdä niin suuri tabu, ettei nainen voi edesa itselleen tunnustaa sitä harrastavansa.
   Kannattaa myös ymmärtää muiden kommentit tahallaan väärin ja inistä niistä kovaan ääneen! Se ettei halua lapsen löytävän esinettä jota on huljutellut pillussaan, ei varmaan tarkoita sitä että seksistä ei koskaan saa puhua. Pienempi lapsihan voisi esim vähän vaikka nuolaistakin uutta löytämäänsä esinettä....

   Lainaa

  23. vitun valopää 9.4.2013 17:55
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   iso paha seksi: Ehdottomasti! Lapsi tulee kasvattaa niin ettei seksuaalisuudesta saa puhua ja kaikkea seksiin liittyvää tulee pitään pahana ja syntisenä. Seksiä ei missään nimessä tulisi kohdella yhtenä ihmisen luonnollisista tarpeista sillä se varmasti järkyttää pientä, jolla ei ennestään ole minkäänlaista mielipidettä tai mielikuvaa seksistä. Näin kasvatetaan hyviä kansalaisia, joita meiltä täältä Suomesta löytyykin vaikka millä mitalla. Varsinkin naisten itsetyydytys on aivan liian tuttavallinen pöytäkeskustelu aihe josta tulisi tehdä niin suuri tabu, ettei nainen voi edes itselleen tunnustaa sitä harrastavansa.
   http://narwhaler.com/img/88/r/do-you-hear-that-its-the-sound-of-butthurt-88r4BO.jpg

   Lainaa

  24. Tulos: +28 (36 ääntä)
   derp: On muuten melko monesti väännetty juttu tuo että lapsi sanoo kassajonossa kovaan ääneen a. löytäneensä äidin dildon b. kertoo isin pippelin koosta c. ilmoittaa isin juovan kaljaa/viinaa Valitettavan epäuskottavaa.
   et taida itse juuri lasten kanssa olla tekemisissä?

   Lainaa

  25. Tulos: -24 (48 ääntä)
   Maya: No voi hellanlettas, on taas oikein mielensäpahoittaja liikkeellä. Jos minulla olisi 4-vuotias poika, minä lukitsisin dildoni ja muut seksileluni kyllä hyvin piiloon häneltä, koska seksistä normaalisti puhuminen on AIVAN eri asia kuin hieroa lastensa naamaan sitä, kuinka “äiti tykkää masturboida päivät pitkät ja fantasioida vieraista miehistä”. Kyllä melkoinen logiikka sinulla, sinusta varmaan ihan ok tuntemattomillekin paljastaa vehkeet, koska kyllähän nyt koko MAAILMAN pitää tietää, että SINÄ olet seksuaalinen olento ja sinut asian kanssa. Mutta eipä siinä, puhu sinäkin jatkossa ruokapöydässä vain masturboinnistasi, halusivat vieraasi sitä kuulla tai eivät, koska kyllähän seksistä pitää väkisin tehdä niinkin luonnollinen keskustelunaihe, että ihmisetkin, jotka eivät siitä halua puhua, pakotetaan puhumaan sen uhalla, että heidät leimataan siveiksi puritaaneiksi, ja heidät nauretaan ulos tältä maapallolta. Koska mitään muutahan syytä kuin puritaanisuus sille, että seksistä ei halua keskustella kaltaisesi pässinpääurpon kanssa EI voi olla. Seksi ei ole kaikille tabu, mutta aivan kuten en halua keskustella jatkuvasti mahani toimimisesta ja vessakäynneistäkään joka ikiselle vastaantulijalle, en halua tehdä yksityiskohtaista selontekoa siitä, kuinka usein harrastan seksiä, kenen kanssa ja missä asennoissa. Ja SILTIKIN voin suhtautua asiaan kuin normaali ihminen, miten tämä voi olla edes mahdollista?!?!??!
   Kyllä olet tylsä tyyppi! Juurikin ne seksi- ja kakka-asiat ovat niitä, joista on mielenkiintoista keskustella ja joista irtoaa jutunjuurta loputtomasti. Kelaapa Sinkkuelämää-sarjaa ja niitä hulvattomia naisia! Mikään ole sen parempaa, kuin ensiksi saada mahtavaa seksiä ja sit seuraavana päivänä nautiskella kokemus verbaalisesti jonkun ystävättären kanssa :P Ja just voi vertailla asentojuttuja, orgasmeja tai niiden saamattomuutta ym sen sijaan että miettii itsekseen posket punottaen, että ottaakohan muut koskaan kakkoseen, tai nieleekö kukaan muu lasteja... Ja jos mulla on maha kovalla, ilmavaivoja, tai vaikka vähän löysempää satsia, niin enpä ujostele siitäkään valittaa ystävilleni. Herra siunakkoon, minä jopa pieraisen, ääneen ja kovaa, jos siltä sattuu tuntumaan! En todellakaan istu vessassa laskemassa varovasti äänettömiä paukkuja ja valuttamalla vettä hanasta samalla kun kakkonen putoilee pönttöön. Mutta mikäs siinä, keskustele sinä ystäviesi kanssa kirjoista, teatterista tai vaikka puutarhanhoidosta, jos niistä aiheista saa yhtä rentoja, viihdyttäviä ja hulvattomia keskusteluja aikaiseksi :D

   Lainaa

  26. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Fartina: Kyllä olet tylsä tyyppi! Juurikin ne seksi- ja kakka-asiat ovat niitä, joista on mielenkiintoista keskustella ja joista irtoaa jutunjuurta loputtomasti. Kelaapa Sinkkuelämää-sarjaa ja niitä hulvattomia naisia! Mikään ole sen parempaa, kuin ensiksi saada mahtavaa seksiä ja sit seuraavana päivänä nautiskella kokemus verbaalisesti jonkun ystävättären kanssa Ja just voi vertailla asentojuttuja, orgasmeja tai niiden saamattomuutta ym sen sijaan että miettii itsekseen posket punottaen, että ottaakohan muut koskaan kakkoseen, tai nieleekö kukaan muu lasteja… Ja jos mulla on maha kovalla, ilmavaivoja, tai vaikka vähän löysempää satsia, niin enpä ujostele siitäkään valittaa ystävilleni. Herra siunakkoon, minä jopa pieraisen, ääneen ja kovaa, jos siltä sattuu tuntumaan! En todellakaan istu vessassa laskemassa varovasti äänettömiä paukkuja ja valuttamalla vettä hanasta samalla kun kakkonen putoilee pönttöön. Mutta mikäs siinä, keskustele sinä ystäviesi kanssa kirjoista, teatterista tai vaikka puutarhanhoidosta, jos niistä aiheista saa yhtä rentoja, viihdyttäviä ja hulvattomia keskusteluja aikaiseksi
   Miksi aina kaikki asiat pitää viedä äärimmäisyyksiin? Eikö muka ole olemassa mitään muita keskustelunaiheita kuin suihinotto ja orgasmit, tai teatterit ja puutarhanhoito? Kyllähän minäkin olen LÄHIMPIEN YSTÄVIENI kanssa puhunut seksistä laidasta laitaan, mutta en silti ihan jokaiselle tuntemalleni ihmiselle niitä kokemuksia jaa. Nuo sinun mainitsemasi pieru- ja kakkajutut ei kyllä kauheasti liity seksiin(ellei omista jotain uloste-fetissiä), eikä varsinkaan tähän alkuperäiseen juttuun, vanhempien seksileluihin. Niistä ei kenenkään muun tarvitse ehkä tietää, ei varsinkaan kassatätien :)

   Lainaa

  27. Tulos: -3 (3 ääntä)
   mielikuva X_+ poispoispois

   Lainaa

  28. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Fartina: Kyllä olet tylsä tyyppi! Juurikin ne seksi- ja kakka-asiat ovat niitä, joista on mielenkiintoista keskustella ja joista irtoaa jutunjuurta loputtomasti. Kelaapa Sinkkuelämää-sarjaa ja niitä hulvattomia naisia! Mikään ole sen parempaa, kuin ensiksi saada mahtavaa seksiä ja sit seuraavana päivänä nautiskella kokemus verbaalisesti jonkun ystävättären kanssa Ja just voi vertailla asentojuttuja, orgasmeja tai niiden saamattomuutta ym sen sijaan että miettii itsekseen posket punottaen, että ottaakohan muut koskaan kakkoseen, tai nieleekö kukaan muu lasteja… Ja jos mulla on maha kovalla, ilmavaivoja, tai vaikka vähän löysempää satsia, niin enpä ujostele siitäkään valittaa ystävilleni. Herra siunakkoon, minä jopa pieraisen, ääneen ja kovaa, jos siltä sattuu tuntumaan! En todellakaan istu vessassa laskemassa varovasti äänettömiä paukkuja ja valuttamalla vettä hanasta samalla kun kakkonen putoilee pönttöön. Mutta mikäs siinä, keskustele sinä ystäviesi kanssa kirjoista, teatterista tai vaikka puutarhanhoidosta, jos niistä aiheista saa yhtä rentoja, viihdyttäviä ja hulvattomia keskusteluja aikaiseksi
   No hohhoijaa, taisi olla elämäsi mahtavin hetki nyt, kun pääsit vähän tuulettamaan nettiin että "khihih, minä piereskelen! Kerran otin poskeen!" Jos opettelet esimerkiksi lukemaan, huomaat, että kommentoin kuinka en halua jokaikisen vastaantulijan kanssa näistä keskustella. Kaverit ovat asia erikseen, mutta jos minä jokaikisestä seksikokemuksesta selittäisin ystävilleni, en ehtisi muuta tehdäkään :-----) Ymmärrän toki, jos seksiä saa kerran kuussa tai vuodessa tai se on muuten vaan niin ihmeellisen harvinainen tapahtuma.... Minä myös otan ympärilläni olevat ihmiset huomioon, enkä töräyttele menemään joka sekunti puolimärkiä lasteja housuuni niin kuin sinä ilmeisesti, vaan siirryn kohteliaasti sivummalle, ja minä sentään kärsin laktoosi-intoleranssista. No joo, vittuilu sikseen, ärsyttää vaan tuommoinen lapsellinen tahallaan väärin ymmärtäminen ja sitten perään muka-kekseliäiden, sarkastisten kommenttien heittely. Itsehän en toki koskaan niin tee :---) Ja PS. ihanko tosissaan et muusta puhu ystäviesi kanssa kuin piereskelystä, panemisesta ja vetelästä paskasta?

   Lainaa

  29. Tulos: +9 (13 ääntä)
   iso paha seksi: Ehdottomasti! Lapsi tulee kasvattaa niin ettei seksuaalisuudesta saa puhua ja kaikkea seksiin liittyvää tulee pitään pahana ja syntisenä. Seksiä ei missään nimessä tulisi kohdella yhtenä ihmisen luonnollisista tarpeista sillä se varmasti järkyttää pientä, jolla ei ennestään ole minkäänlaista mielipidettä tai mielikuvaa seksistä. Näin kasvatetaan hyviä kansalaisia, joita meiltä täältä Suomesta löytyykin vaikka millä mitalla. Varsinkin naisten itsetyydytys on aivan liian tuttavallinen pöytäkeskustelu aihe josta tulisi tehdä niin suuri tabu, ettei nainen voi edes itselleen tunnustaa sitä harrastavansa.
   Mää aattelin että tää yllä mainittu kommentti oli vaan sarkasmia aiheesta (mikä sillä ajattelutavalla sitten oli hauskaa), mutta mun nettisarkasmi-tutka onkin ollut ruosteessa jo vuodesta -95 ^^ Muistanpa itsekin kuinka sain eskarilaisena tuhdin raivarin keskellä kauppaa, kun äiti ei suostunut selittämään minulle että mikä se Alko on, jonne aina (lapsen mielestä muutaman kerran kuussa = aina) mennään kaupankäynnin yhteydessä ja jonne lapsia ei oteta. "Äiti kertoo kotona" ei todellakaan kelvannut vastaukseksi ja siitä kuuli kyllä koko kauppa. Tilanne edelleen hämmentävän hyvin omassa muistissa :D

   Lainaa

  30. pissa ja kakka naurattaa aina 10.4.2013 1:48
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Maya: No hohhoijaa, taisi olla elämäsi mahtavin hetki nyt, kun pääsit vähän tuulettamaan nettiin että “khihih, minä piereskelen! Kerran otin poskeen!” Jos opettelet esimerkiksi lukemaan, huomaat, että kommentoin kuinka en halua jokaikisen vastaantulijan kanssa näistä keskustella. Kaverit ovat asia erikseen, mutta jos minä jokaikisestä seksikokemuksesta selittäisin ystävilleni, en ehtisi muuta tehdäkään :—–) Ymmärrän toki, jos seksiä saa kerran kuussa tai vuodessa tai se on muuten vaan niin ihmeellisen harvinainen tapahtuma…. Minä myös otan ympärilläni olevat ihmiset huomioon, enkä töräyttele menemään joka sekunti puolimärkiä lasteja housuuni niin kuin sinä ilmeisesti, vaan siirryn kohteliaasti sivummalle, ja minä sentään kärsin laktoosi-intoleranssista. No joo, vittuilu sikseen, ärsyttää vaan tuommoinen lapsellinen tahallaan väärin ymmärtäminen ja sitten perään muka-kekseliäiden, sarkastisten kommenttien heittely. Itsehän en toki koskaan niin tee :—) Ja PS. ihanko tosissaan et muusta puhu ystäviesi kanssa kuin piereskelystä, panemisesta ja vetelästä paskasta?
   Kiitos teille näistä mielikuvista ja tästä keskustelusta. Kyllä hytkyttää yön pikkutunneilla. Johtuneeko siitä että asiakeskustelussa mainitaan sanat pieru, puolimärkä lasti ja fartina. voi luoja.. Toivon sydämeni pohjasta että, hyvä neiti "kakkonen putoilee pönttöön" Fartina, tiemme eivät koskaan kohtaa.

   Lainaa

  31. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Onpa taas sellasta keskustelun tasoa että ei hyvää päivää. Se, että pitää lukitsemattomassa kaapissa dildoa on eri asia kuin se, että hieroo seksielämäänsä TUNTEMATTOMIEN naamaan. Se, että pitää dildoa lukitsemattomassa kaapissa on eri asia kuin se, että on edes tuttavilleen avoin seksielämästään. Kukapa ei olisi skidinä yllättänyt vanhempiaan puuhista tai löytänyt kortsupakettia. Ei montaa makuuhuoneen ovea saa lukkoon, kun akti tapahtuu. Life happens. Jos lapsia on kielletty menemästä vanhempiensa kaapeille, niin sen pitäisi riittää, ja jos ne silti menee, niin voivat nähdä jotain järkyttävää. Siitäkin oppii. (meillä ainakin toisten tavaroiden ja esim. selaushistorian yksityisyys, niin lasten kuin vanhempien, on aika pyhä juttu)

   Lainaa

  32. Tulos: +17 (25 ääntä)
   8. luokkalainen: Toivottavasti et järkyty liikaa, mutta haluaisin nyt aluksi ilmoittaa, etää olemme jo 21. vuosisadalla ja, etää kaikki yllämainitsemasi pahat asiat opetetaan viidennellä luokalla ja viimeistään yhdeksännellä
   Miksi tuokin piti ilmoittaa niin jenkkimäisesti. Olisit voinut hyvin korvata sen "2000-luvulla". Suomen kielessä tuo 21. vuosisata on hieman outo ilmaisu., joskin ei väärä.

   Lainaa

  33. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Ihan näin off topic: Minkä takia naisella vibra tahi dildo on normaalia, mutta miehellä jolla on fleshlight on säälittävä runkkari tai jotai muuta. En siis sano, että kaikki ajattelee näin, mutta moni kuitenkin. *Kröhm* Ja minähän en siis omista mitään "välineitä" ;)

   Lainaa

  34. Tulos: -2 (2 ääntä)
   aaaa... Kassajonossa suureen ääneen vanhempansa nolaavat lapset... Nuo mielikuvituksettomien päässä elävät menninkäiset. Miksi vitussa AINA kun joku keksii tälläsiä ne on kassajonossa ja AINA ne lapset huutaa ne asiansa? :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: mummo, kauppa, arpa, The Voice of Finland, äiti, poika