Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 15

"Oletko homo?"
Kohtaamisia kaupoilla, osa 15

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 71 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +438 (498 ääntä)
   Mullekin kelpaisi joskus lasten ateria, sillä hampurilaisateriat ovat tällaiselle pienikokoiselle ihan aikuiselle naiselle liian isoja. Siksi en niitä yleensä tilaakaan ravintoloissa. Hesen ruokaa en yleensä syö, mutta jos joskus tulee tilanne että sieltä haetaan, niin lasten ateria on helppo ottaa mukaan, kukaan ei kysele mitään.

   Lainaa

  2. Tulos: +625 (659 ääntä)
   "On väärin jos en saa syödä pystymääni ateriaa."

   Lainaa

  3. Tulos: +503 (519 ääntä)
   Tuplahintaa jota en jaksa syödä.

   Lainaa

  4. Tulos: +446 (458 ääntä)
   Olisi kiva tietää, mitä St1 vastasi.

   Lainaa

  5. Tulos: -83 (157 ääntä)
   XYZ: Mullekin kelpaisi joskus lasten ateria, sillä hampurilaisateriat ovat tällaiselle pienikokoiselle ihan aikuiselle naiselle liian isoja. Siksi en niitä yleensä tilaakaan ravintoloissa. Hesen ruokaa en yleensä syö, mutta jos joskus tulee tilanne että sieltä haetaan, niin lasten ateria on helppo ottaa mukaan, kukaan ei kysele mitään.
   ööö hesen lasten ateria on tyylii sama ku tavalline hampurilaisateria, mut vaa halvempi sillä siin ei tuu leluu..

   Lainaa

  6. Tulos: +564 (580 ääntä)
   Voisiko joku ystävällinen selittää, miksei lasten aterioita voisi tilata aikuinenkin, kun minä en oikein sitä ymmärrä. Jos se joku rahastuskeino olevinaan on, niin eikö se joka tapauksessa maksa ainakin osittain itseänsä takaisin sillä, ettei ruokaa mene ainakaan niin paljon hukkaan? En nyt yhtäkkiä ainakaan keksi ainuttakaan järkevää syytä tähän käytäntöön.

   Lainaa

  7. Tulos: -526 (658 ääntä)
   minusta pelkästään siltä että näyttää tahallaan homolta pitäis jo määrätä porttikielto ihmisten ilmoille

   Lainaa

  8. Tulos: +227 (241 ääntä)
   Olen miettinyt ihan samaa noiden lastenaterioiden suhteen. Ei itselläkään tuo ruokahalu kovin suuri ole ja lastenateria on yleensä hyvä ratkaisu. Nyt on asia helpottanut, kun liikutaan porukalla. Kaverilla on 10v muksu, joka ostaa aina lastenaterian ja minä tilaan hänelle jonkun isomman aterian. Hankin siis hakijan.

   Lainaa

  9. Tulos: -39 (57 ääntä)
   isoo kanakorii ei jaksa kukaan syödä! puolet ranskiksist jäi syömät ja olin kaks päivää nii ähkys etten syöny paljo mitää. :D tosin se ei ollu stykkösen kori et en tiiä millasii siel on. :P

   Lainaa

  10. Tulos: -119 (277 ääntä)
   Ois kiva tietää oliks Jarno homo.

   Lainaa

  11. Tulos: +110 (118 ääntä)
   Pitääkö St1:llä olla lapsi vieressä jos ostaa kyseisen kanakorin? Kyllä se minuakin potuttaisi jos oikeasti olisi pienikokoinen ja joutuisi maksamaan turhasta, mutta toisaalta kyseessä on kuitenkin lastenateria ja ikäraja määritely. Eri asia on, onko St1:llä oikeus kytätä onko aterian mahdollisesti viemässä lapselle pöytään. Menin itsekin heti St1 facebook sivuille, mutta en nähnyt siellä kyseistä kirjoitusta. Jos joku siis tietää mitä Jessicalle on vastattu, niin voisiko saada tietoa! :) Ainakin kirjoitus sai paljon kannattajia puolelleen.

   Lainaa

  12. Tulos: -13 (107 ääntä)
   Ruassa yläikä raja. En olekkaan tälläisesta kuullut.

   Lainaa

  13. Tulos: +97 (103 ääntä)
   Helsinki-Vantaan lentokentällä Sporttibaarissa sama käytäntö, ei lastenaterioita yli 12-vuotiaille. Boikottiin meni. Huoltoasemista ainakin ABC myy lastenaterioita aikuisillekin.

   Lainaa

  14. Tulos: +448 (514 ääntä)
   siili: minusta pelkästään siltä että näyttää tahallaan homolta pitäis jo määrätä porttikielto ihmisten ilmoille
   Minusta sun kaltasille ihmisille pitäs määrätä porttikielto ihmisten ilmoille.

   Lainaa

  15. Tulos: +26 (68 ääntä)
   Kuuluukohan tuo k.o nainen kenties WBC? Tai oikeastaan haluaisikohan hän kuulua? Samanlaisia mulkkuja taitavat kuitenkin olla

   Lainaa

  16. Tulos: -318 (382 ääntä)
   Homot joutaa helvettiin, lesbot sen sijaan voin ottaa luokseni asumaan!

   Lainaa

  17. Tulos: +243 (245 ääntä)
   Ymmärrän kyllä, että jossain seisovassa pöydässä on erikseen lasten hinta ja aikuisten hinta, mut tyhmää jos jossain annoksissa on ikärajat..

   Lainaa

  18. Tulos: +236 (236 ääntä)
   11v hakija :D "hei viittisiksä hakee mulle tommosen kanakorin..?" ja työntää kymppiä käteen :D

   Lainaa

  19. Tulos: +234 (238 ääntä)
   Mitäs sitten jos tää neiti olisi mennyt tilaamaan aterian 7-vuotiaan pikkusiskonsa kanssa, olisiko St1:n myyjä tullut viereen vahtaamaan että ruoka kulkeutuu oikean henkilön kurkusta alas. Aika persvati toimintaa.

   Lainaa

  20. Tulos: -63 (79 ääntä)
   ihme juttu et jostai lastenaterioistakin pitää suomessa tapella, kaikki on liian hyvin täällä :D osta vaikka sämpylä sieltä asemalta :D

   Lainaa

  21. Tulos: +58 (94 ääntä)
   Niitä lastenhintaisia pikkuannoksia taidetaan myydä aika olemattomalla katteella, lähinnä siksi että niitä lapsilleen ostavat ihmiset ostavat sitten itselleen normaalihintaista ruokaa. Bisnestä se on, ravintolameininkikin. Tarkoitus olisi tehdä voittoa.

   Lainaa

  22. Tulos: -110 (186 ääntä)
   Miesten logiikkaa: Lesbot jee!!! Homot hyi!!! Eivätkö miehet oo vieläkään tajunnu että naiset, kuten mä ajattelee just toiste päin: Iiik, lesboja! Mut mun kotiin saa tulla vaikka kuinka monta homoo tahansa! ;)

   Lainaa

  23. Tulos: +262 (280 ääntä)
   Kössi: Homot joutaa helvettiin, lesbot sen sijaan voin ottaa luokseni asumaan!
   Mikä niissä lesboissa viehättää? Pillua ei ainakaan tule.

   Lainaa

  24. Tulos: +72 (76 ääntä)
   Nauratti kyllä jessican kommentti omaan statukseen. Se mielikuva jonka sain siitä, että Jessica antaa rahat jollekkin 12 vuotiaalle ja käskee hommata sille lastenaterian :D Mutta juu hyvät naurut sain, että kiitos siitä.

   Lainaa

  25. Tulos: +127 (145 ääntä)
   Joku: Ruassa yläikä raja. En olekkaan tälläisesta kuullut.
   Ruuassa tai ruoassa, mutta ei (herranjumala) ruassa!

   Lainaa

  26. Tulos: +216 (236 ääntä)
   ABCDEF: Mikä niissä lesboissa viehättää? Pillua ei ainakaan tule.
   En kanssa tajua, miksi ihmeessä heteromiehet kuvittelevat, että lesbona innostuisin heidän ehotteluistaan. Joillekkin ei vaan mene kaaliin se, että mitä se ainoastaan naisista tykkääminen tarkottaa. Ei jää yhteen tai kahteen kertaan miehiltä kuullut ehottelut "miten ois sun ja tyttöystäväs kanssa kolmenkimppa?", "pitäskö sun vaa kokeilla (mun) munaa, niin tajuisit, että miehet on parempia?" tai "mäki oon lesbo, öhö öhö". Tätä ei toki vähennä se, että en näytä miltään perus rekkikseltä. Ja kommentoidakseni jotenkin itse mokia: Jarno parka, en tajua miksi jotkut kuvittelevat olevansa mielipiteineen muiden yläpuolella niin, että ne tarvitsee huutaa koko kansalle jossain julkisilla paikoilla.

   Lainaa

  27. Tulos: -40 (94 ääntä)
   Vivirose: Miesten logiikkaa: Lesbot jee!!! Homot hyi!!! Eivätkö miehet oo vieläkään tajunnu että naiset, kuten mä ajattelee just toiste päin: Iiik, lesboja! Mut mun kotiin saa tulla vaikka kuinka monta homoo tahansa!
   Aika suvaitsematonta jos vaan homot saa tulla. Vaikka kuinka monta heteroakin haluais. Ite en kyllä yhtään ymmärrä miks joku haluais luokseen lesboja, paitsi jos haluaa vaan keskustella ja pelata lautapelejä. Mun naapurissa asui ennen lesbopari jotka pussaili hississä ihan mua kiusatakseen. En tykännyt yhtään että aina kiusataan, ja sit vaan jätetään yksin porraskäytävään vaikka on niin sekaisin että ei löydä omalle ovelleen ennenkun puolen tunnin päästä kun pulssi tasaantuu. Aika traumaattista.

   Lainaa

  28. Kultamitali 7.3.2013 17:03
   Tulos: +57 (59 ääntä)
   No, ainakin Hesessä kuka vaan voi ostaa lasten aterian ja syödä sen vaikka paikan päällä. Aika paljon olen nähnyt, että etenkin naiset ostaa tota lastenateriaa. Ei siinä mitään hassua mun mielestä ainakaan ole.

   Lainaa

  29. Tulos: -14 (30 ääntä)
   Murmeli: Voisiko joku ystävällinen selittää, miksei lasten aterioita voisi tilata aikuinenkin, kun minä en oikein sitä ymmärrä. Jos se joku rahastuskeino olevinaan on, niin eikö se joka tapauksessa maksa ainakin osittain itseänsä takaisin sillä, ettei ruokaa mene ainakaan niin paljon hukkaan? En nyt yhtäkkiä ainakaan keksi ainuttakaan järkevää syytä tähän käytäntöön.
   Koska yleensä huoltoasemilla ja muissa paikoissa tilattuun ruokaan kuuluu myös salaatti- ja leipäpöytä. Ne työntekijät ajattelevat siellä, että jos aikuinen tilaa lasten aterian, hän jaksaa syödä enemmän salaattia ja leipää ja näin yritykselle kertyy tappiota. Näin olen itse asian ymmärtänyt.

   Lainaa

  30. Tulos: +31 (41 ääntä)
   iitu: ööö hesen lasten ateria on tyylii sama ku tavalline hampurilaisateria, mut vaa halvempi sillä siin ei tuu leluu..
   Siihen saa pillimehun...en tykkää limsasta.

   Lainaa

  31. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Ei kyllä liity asiaan mitenkään, mutta ruukasin joskus aikoinaan ostaa aina niillä hesen alennuskupongeilla juustohampurilaisen ilman juustoa tai muitakaan mausteita.. saimpahan sen alennuksen!

   Lainaa

  32. Tulos: +59 (59 ääntä)
   St1 poistanu Jessican kommentin? ;o en ainakaa ite löytäny sitä sieltä sivulta..

   Lainaa

  33. Tulos: +17 (35 ääntä)
   Voi jarno parkaa ;/ mitä jos se ei olekkaan homo vaan sitä vainotaan ulkonäön takia..

   Lainaa

  34. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Tilasin kerran vaelluksen jälkeen paikallisesta ravintolasta lasten lehtipihvin. Ilmeisesti näytin jotenkin nälkiintyneeltä, koska annos oli niin suuri, että hädin tuskin jaksoin syödä sen... No, pääsinpähän halvemmalla. :D

   Lainaa

  35. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Monissa "oikeissa" ravintoloissa on lasten annoksia - tyyliin nakit ja muusi tai lihapullat ja spagetti. Mun mielestä näitä ei lähtökohtaisesti myydä aikuisille (en tiedä onko paljon kysyntääkään). Varmaan just sen takia ettei niistä saada riittävästi voittoa. Mutta voisivat hamppareita kyllä myydä kenelle vaan, kun niillä on muutenkin samaa annosta (hampurilainen, ranskikset, juoma) myynnissä lähinnä vaan eri kokoisina variantteina. Itse oon mäkissä joskus syönyt lastenaterian. Mutta en saanut lelua! En olisi tarvinnutkaan, mutta jos nyt teorian tasolle mennään, niin kyllä sen pitäisi aikuisenkin ateriaan kuulua, jos niin kerran luvataan.

   Lainaa

  36. Tulos: +29 (29 ääntä)
   XYZ: Mullekin kelpaisi joskus lasten ateria, sillä hampurilaisateriat ovat tällaiselle pienikokoiselle ihan aikuiselle naiselle liian isoja. Siksi en niitä yleensä tilaakaan ravintoloissa. Hesen ruokaa en yleensä syö, mutta jos joskus tulee tilanne että sieltä haetaan, niin lasten ateria on helppo ottaa mukaan, kukaan ei kysele mitään.
   Juustoateria hei! Mun mielestä ku lasten ateria mut vaan ilman tilpehööriä ja vähän paremmilla hampparitäytteillä. Ja todellakin kyrsii tuo ikäraja ruuassa. Olen pienikokoinen ja ollut monet kerrat tuossa Jessican tilanteessa...

   Lainaa

  37. "lesboseksuaali" 8.3.2013 0:36
   Tulos: +135 (151 ääntä)
   Vivirose: Miesten logiikkaa: Lesbot jee!!! Homot hyi!!! Eivätkö miehet oo vieläkään tajunnu että naiset, kuten mä ajattelee just toiste päin: Iiik, lesboja! Mut mun kotiin saa tulla vaikka kuinka monta homoo tahansa!
   Siis mitä vittua ihmiset? Ensinnäkin tää kuullostaa niin semmoselta homot ja lesbot lässytykseltä, että pakkoa sanoa et homo on ihminen joka pitää samasta sukupuolesta. Joten myös nainen on homo. Ja toinen MITÄ VITTUA!? Ketä helvettiä kiinnostaa vuonna 2013, että tykkäätkö sä naisista vai miehistä vai transuista vai mistä lie hermaforiideista? (tää oli muillekki kommenteille). Ja sitten MITÄ NIIN VITTUA!? Miten voit sanoa, että hyväksyt vain toisesta sukupuolesta olevat homoseksuaalit? Joo, mä olen lesbo muttei se tarkoita sitä että mä tulisin sua iskemään tai kyyläisin sun tissejä kaksneljäseittemä.... Korvani vuotaa verta, joka kerta kun kuulen näitä "ÄLÄ HELVETIN HOMO KOSKE MUHUN!!!!", ihan ku mua kiinnostais mennä lääppimään jokaista vastaan tulijaa varsinkin jos tiedän, että se on hetero? Todennäkösempää se on, että heteromies raiskaa sut kun homonainen. Some people are gay, get over it. Kiitos, oon purkanut itseni.

   Lainaa

  38. Tulos: -48 (62 ääntä)
   vrm homo, ku se ei sanonu vaa et "en oo" ... mut ei siin khyl midii(:

   Lainaa

  39. Tulos: +31 (33 ääntä)
   iitu: ööö hesen lasten ateria on tyylii sama ku tavalline hampurilaisateria, mut vaa halvempi sillä siin ei tuu leluu..
   Tarkoitit varmaan, että hampurilais ateria on halvempi kun lasten, koska ei sisällä lelua.

   Lainaa

  40. Tulos: -3 (17 ääntä)
   Murmeli: Voisiko joku ystävällinen selittää, miksei lasten aterioita voisi tilata aikuinenkin, kun minä en oikein sitä ymmärrä. Jos se joku rahastuskeino olevinaan on, niin eikö se joka tapauksessa maksa ainakin osittain itseänsä takaisin sillä, ettei ruokaa mene ainakaan niin paljon hukkaan? En nyt yhtäkkiä ainakaan keksi ainuttakaan järkevää syytä tähän käytäntöön.
   Ei siihen mitään muuta syytä olekaan kuin Urpo ekaa päivää yksin kassalla. Ei osaa soveltaa eikä ajatella itse.

   Lainaa

  41. Tulos: +148 (150 ääntä)
   -Moi! Yks tollanen lasten kanakori! -Onks sul näyttää papereit?

   Lainaa

  42. Tulos: +41 (43 ääntä)
   saapas: Itse oon mäkissä joskus syönyt lastenaterian. Mutta en saanut lelua! En olisi tarvinnutkaan, mutta jos nyt teorian tasolle mennään, niin kyllä sen pitäisi aikuisenkin ateriaan kuulua, jos niin kerran luvataan.
   Mäkissä töissä olleena ainakin itse kysyin aina lastenaterian ostajalta että tuleeko lelua mukaan ostajan iästä riippumatta. Ei suurin osa sitä koskaan ottanut mutta koin kuitenkin että sitä pitäisi kysyä. Jotkut kuitenkin veivät lelun sitten lapselleen, lapsenlapselleen, pikkusisarukselle tai jollekin muulle tutulle kuka sillä leikkisi. Ja totta kai kun lelu sisältyy hintaan niin kaikkihan sen mukaaan saavat halutessaan.

   Lainaa

  43. Tulos: +46 (50 ääntä)
   Eikö oo paljon fiksumpaa saada myynti siitä yhdestä lastenateriasta kuin ei mistään? En oikein ymmärrä kyllä tota myyntitekniikkaa? Itse jättäisin ostamatta ison aterian jos on tosiaan vaan ns. pikku nälkä ja se lastenateria on just sopiva siihen ja en siis sitä saisi ostettua. No ei se mitään mä meen sit abclle ja tuskin olen ainoa!

   Lainaa

  44. Musical.monkey 8.3.2013 19:01
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Ahahha sain päivän naurut Jessican kommentista:D

   Lainaa

  45. Tulos: +39 (45 ääntä)
   Musical.monkey: Ahahha sain päivän naurut Jessican kommentista:D
   Toivottavasti tarkoitit tuota St1-Jessicaa, etkä kommenttiosaston trollia.

   Lainaa

  46. Tulos: +43 (51 ääntä)
   jolene: Voi jarno parkaa ;/ mitä jos se ei olekkaan homo vaan sitä vainotaan ulkonäön takia..
   Ja jos se on homo niin se vainoominen on ihan ok niinkö? Mä en tiedä pitäiskö olla huolestuneempi noista "tulkaa lesbot mun luo höhhöö" kommenteista vai siitä, että suurin osa keskustelee mieluummin jostain hampurilaisateriasta kuin ihmisoikeuksista..

   Lainaa

  47. Tulos: +90 (96 ääntä)
   Jumala ei rakasta homoja, mutta silti näki vaivaa homoseksuaalisuuden luomiseen. Fuck the logic.

   Lainaa

  48. Tulos: -12 (16 ääntä)
   Mäkkäri myi lastenaterian vielä 16-vuotiaana mulle :D

   Lainaa

  49. Tulos: -106 (116 ääntä)
   90% tapauksissa lesbot näyttää vaan valtamerilaivan kokoisilta koiran oksennuksilta jossa uistimia. Ei kelpaa kenellekkään miehelle ja siksi alkaneet lesboiksi. Homopuppelit taas ovat saaneet alkunsa kun joku mangapissis on lukenu että se on trendikästä. Ihmiset hei HERÄTKÄÄ, ELETÄÄN VUOTTA 2013 ja homostelu KUULUU KESKIAJALLE EI NYKYPÄIVÄÄN!

   Lainaa

  50. Tulos: +64 (66 ääntä)
   tuba: 90% tapauksissa lesbot näyttää vaan valtamerilaivan kokoisilta koiran oksennuksilta jossa uistimia. Ei kelpaa kenellekkään miehelle ja siksi alkaneet lesboiksi. Homopuppelit taas ovat saaneet alkunsa kun joku mangapissis on lukenu että se on trendikästä. Ihmiset hei HERÄTKÄÄ, ELETÄÄN VUOTTA 2013 ja homostelu KUULUU KESKIAJALLE EI NYKYPÄIVÄÄN!
   Olet väärässä.

   Lainaa

  51. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Semmonen pikku juttu, että homoudella ja sivistyksellä sekä homoudella ja demokratialla on havaittavissa selkeä korrelaatio. Mieti sitä hetki.

   Lainaa

  52. Tulos: +24 (24 ääntä)
   One: Ymmärrän kyllä, että jossain seisovassa pöydässä on erikseen lasten hinta ja aikuisten hinta, mut tyhmää jos jossain annoksissa on ikärajat..
   Kumpikohan syö enemmän, 11-vuotias isokokoinen poika vai pienikokoinen keski-ikäinen nainen? Itse veikkaisin että se poika. Kyllä minun muksut on varmaan jo 10-vuotiaana mättäneet lautaselleen enemmän kuin minä - eivätkä ole edes isoja tai ylipainoisia nyt eivätkä olleetkaan.

   Lainaa

  53. Tulos: +19 (19 ääntä)
   XYZ: Kumpikohan syö enemmän, 11-vuotias isokokoinen poika vai pienikokoinen keski-ikäinen nainen? Itse veikkaisin että se poika. Kyllä minun muksut on varmaan jo 10-vuotiaana mättäneet lautaselleen enemmän kuin minä – eivätkä ole edes isoja tai ylipainoisia nyt eivätkä olleetkaan.
   ..jäi pois, että eivät kyllä enää 10-vuotiaana lastenaterioita halunneetkaan, jos tavallisessa ravintolassa syötiin; ne eivät ole heille riittäneet.

   Lainaa

  54. Tulos: +31 (33 ääntä)
   tuba: 90% tapauksissa lesbot näyttää vaan valtamerilaivan kokoisilta koiran oksennuksilta jossa uistimia. Ei kelpaa kenellekkään miehelle ja siksi alkaneet lesboiksi. Homopuppelit taas ovat saaneet alkunsa kun joku mangapissis on lukenu että se on trendikästä. Ihmiset hei HERÄTKÄÄ, ELETÄÄN VUOTTA 2013 ja homostelu KUULUU KESKIAJALLE EI NYKYPÄIVÄÄN!
   Muuten hyvä, mutta keskiajalla jouduit aika nopeasti köyden jatkoksi jos tunnustit olevasi homo.

   Lainaa

  55. Tulos: +47 (49 ääntä)
   tuba: 90% tapauksissa lesbot näyttää vaan valtamerilaivan kokoisilta koiran oksennuksilta jossa uistimia. Ei kelpaa kenellekkään miehelle ja siksi alkaneet lesboiksi. Homopuppelit taas ovat saaneet alkunsa kun joku mangapissis on lukenu että se on trendikästä. Ihmiset hei HERÄTKÄÄ, ELETÄÄN VUOTTA 2013 ja homostelu KUULUU KESKIAJALLE EI NYKYPÄIVÄÄN!
   Siis, oikeesti?!? Herää pahvi kuule itse, nyt eletään vuotta 2013 jolloin parisuhteen ainoa päämäärä ei enää yksin lisääntyminen, kuten keskiajalla, vaan kahden IHMISEN halu olla toistensa kanssa, ja rakastaa toista ja tulla rakastetuksi.

   Lainaa

  56. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Murmeli: Voisiko joku ystävällinen selittää, miksei lasten aterioita voisi tilata aikuinenkin, kun minä en oikein sitä ymmärrä. Jos se joku rahastuskeino olevinaan on, niin eikö se joka tapauksessa maksa ainakin osittain itseänsä takaisin sillä, ettei ruokaa mene ainakaan niin paljon hukkaan? En nyt yhtäkkiä ainakaan keksi ainuttakaan järkevää syytä tähän käytäntöön.
   Lastenateriat yleensä on olemassa sitä varten, että kun perheet tulevat syömään, löytyy lapsillekin jotain syömistä.Lapset eivät kuitenkaan tule syömään yksin, joten kate tehdään aikuisten aterioista. Jos lastenaterioita myydään aikuisille, menetetään pöytä joka olisi voitu antaa ihmiselle, joka tulee ravintolaan käyttämään rahaa, eikä syömään neljän euron kananuggetteja ja raanavettä. Pieni kate ei siis aina ole parempi, kuin ei katetta ollenkaan. Ja vaikka ravintolassa olisi sillä hetkellä vapaita pöytiä, ei tämä tarkoita, että niitä aina olisi, joten jos myyt lastenaterian aikuiselle tänään, sama asiakas saattaa vaatia sitä useamminkin, kun on ennenkin saanut.

   Lainaa

  57. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Pertti: Lastenateriat yleensä on olemassa sitä varten, että kun perheet tulevat syömään, löytyy lapsillekin jotain syömistä.Lapset eivät kuitenkaan tule syömään yksin, joten kate tehdään aikuisten aterioista. Jos lastenaterioita myydään aikuisille, menetetään pöytä joka olisi voitu antaa ihmiselle, joka tulee ravintolaan käyttämään rahaa, eikä syömään neljän euron kananuggetteja ja raanavettä. Pieni kate ei siis aina ole parempi, kuin ei katetta ollenkaan. Ja vaikka ravintolassa olisi sillä hetkellä vapaita pöytiä, ei tämä tarkoita, että niitä aina olisi, joten jos myyt lastenaterian aikuiselle tänään, sama asiakas saattaa vaatia sitä useamminkin, kun on ennenkin saanut.
   Jatkokysymys, miksei meille pieniruokaisille naisille voisi olla vähän pienempiä aterioita tarjolla? Minulle tekee aina pahaa, kun jää niitä perunoita iso kasa syömättä . En usko, että se kate on kovin tappiollinen noissa 5-8 euroa maksavissa lasten aterioissakaan. Seisova pöytä on vähän eri asia, mutta uskallan lyödä vetoa että ainakin10-12 -vuotiaat pojat syövät niistä enemmän kuin minä. Kyllä siinä jää palkallekin vähän katetta. Tylsää syödä aina salaattiakaan. Eilen kyllä sain eteeni salaattiannoksen, joka sekin oli liian iso. Maksoi 7,70 euroa. ja takuulla siinä on enemmän raaka-aineet maksaneet kuin annoksessa lasten lehtipihvi, pieni annos ranskalaisia ja muutama vihannessiivu.

   Lainaa

  58. Tulos: -2 (12 ääntä)
   XYZ: Jatkokysymys, miksei meille pieniruokaisille naisille voisi olla vähän pienempiä aterioita tarjolla? Minulle tekee aina pahaa, kun jää niitä perunoita iso kasa syömättä . En usko, että se kate on kovin tappiollinen noissa 5-8 euroa maksavissa lasten aterioissakaan. Seisova pöytä on vähän eri asia, mutta uskallan lyödä vetoa että ainakin10-12 -vuotiaat pojat syövät niistä enemmän kuin minä. Kyllä siinä jää palkallekin vähän katetta. Tylsää syödä aina salaattiakaan. Eilen kyllä sain eteeni salaattiannoksen, joka sekin oli liian iso. Maksoi 7,70 euroa. ja takuulla siinä on enemmän raaka-aineet maksaneet kuin annoksessa lasten lehtipihvi, pieni annos ranskalaisia ja muutama vihannessiivu.
   Pienempiä annoksia pienemmällä hinnalla ei tehdä pieniruokaisille naisille, koska niistä jää vähemmän katetta, kuin isommista annoksista. Ei ravintolaa kiinnosta, paljonko sinä annoksestasi syöt, ja paljonko menee roskiin. Ei niiten ruokien raaka-aineet maksa paljoa mitään ravintolalle, kun ne tukusta ne ostavat. Kuten sanot, kyllä siitä jää paikallekin VÄHÄN katetta, kun niitä lasten annoksia myydään, mutta ravintolat eivät halua vähää katetta per asiakas, vaan paljon. Lasten lehtipihvistäsi, ja salaatin hinnoista en osaa sanoa mitään, kun en ole annoksia nähnyt, mutta olen varma, että lasten lehtipihvin valmistamiseen ja lautaselle laittamiseen menee keittiöhenkilökunnalta enemmän aikaa ja tilaa keittiössä, kuin salaatin valmistamiseen (raaka-aineet valmiiksi pilkottu, mitään ei tarvitse kokata). Menestyviä ravintoloita ei voisi vähempää kiinnostaa, jos joku penninpihistelijä ei halua tulla sinne uudestaan, kun ei saa syödä lasten annosta. Penninpihistelijöitä ei kukaan halua asiakkaaksi.

   Lainaa

  59. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Pertti: Pienempiä annoksia pienemmällä hinnalla ei tehdä pieniruokaisille naisille, koska niistä jää vähemmän katetta, kuin isommista annoksista. Ei ravintolaa kiinnosta, paljonko sinä annoksestasi syöt, ja paljonko menee roskiin. Ei niiten ruokien raaka-aineet maksa paljoa mitään ravintolalle, kun ne tukusta ne ostavat. Kuten sanot, kyllä siitä jää paikallekin VÄHÄN katetta, kun niitä lasten annoksia myydään, mutta ravintolateivät halua vähää katetta per asiakas, vaan paljon. Lasten lehtipihvistäsi, ja salaatin hinnoista en osaa sanoa mitään, kun en ole annoksia nähnyt, mutta olen varma, että lasten lehtipihvin valmistamiseen ja lautaselle laittamiseen menee keittiöhenkilökunnalta enemmän aikaa ja tilaa keittiössä, kuin salaatin valmistamiseen (raaka-aineet valmiiksi pilkottu, mitään ei tarvitse kokata). Menestyviä ravintoloita ei voisi vähempää kiinnostaa, jos joku penninpihistelijä ei halua tulla sinne uudestaan, kun ei saa syödä lasten annosta. Penninpihistelijöitä ei kukaan halua asiakkaaksi.
   Minä en halua, että hyvää ruokaa heitetään roskiin. Sen verran harvoin käyn ulkona syömässä, että en vararikkoon normiannoksesta mene, mutta luonto ei kiitä.

   Lainaa

  60. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Sellainenkin juttu tuli mieleen, että kun pääruoka on liian iso, en tilaa jälkiruokaa tai alkuruokaa. Mitä ravintola siinä voittaa? Tiedän, että hampurilaisateriat ovat aina liian isoja enkä silloin tilaa alkuruokaa. Joskus mennään kolmen ruokalajin illallinen syömään, mutta jälkkäriä ei enää jaksakaan ja jää sitten tilaamatta kahvi ja juomiakin vähemmän. Onko tuo nyt ihan varmaa, että pakkomyymällä iso ateria, josta jaksaa syödä puolet, tuo enemmän katetta? Kyllä se jäteastian tyhjennyskin maksaa.

   Lainaa

  61. Tulos: +8 (8 ääntä)
   XYZ: Sellainenkin juttu tuli mieleen, että kun pääruoka on liian iso, en tilaa jälkiruokaa tai alkuruokaa. Mitä ravintola siinä voittaa? Tiedän, että hampurilaisateriat ovat aina liian isoja enkä silloin tilaa alkuruokaa. Joskus mennään kolmen ruokalajin illallinen syömään, mutta jälkkäriä ei enää jaksakaan ja jää sitten tilaamatta kahvi ja juomiakin vähemmän. Onko tuo nyt ihan varmaa, että pakkomyymällä iso ateria, josta jaksaa syödä puolet, tuo enemmän katetta? Kyllä se jäteastian tyhjennyskin maksaa.
   Eikä siis sen puolikkaan aterian lisäksi jaksa juuri mitään muuta kuin vettä.

   Lainaa

  62. Tulos: -11 (13 ääntä)
   XYZ: Sellainenkin juttu tuli mieleen, että kun pääruoka on liian iso, en tilaa jälkiruokaa tai alkuruokaa. Mitä ravintola siinä voittaa? Tiedän, että hampurilaisateriat ovat aina liian isoja enkä silloin tilaa alkuruokaa. Joskus mennään kolmen ruokalajin illallinen syömään, mutta jälkkäriä ei enää jaksakaan ja jää sitten tilaamatta kahvi ja juomiakin vähemmän. Onko tuo nyt ihan varmaa, että pakkomyymällä iso ateria, josta jaksaa syödä puolet, tuo enemmän katetta? Kyllä se jäteastian tyhjennyskin maksaa.
   Mulle taas tuli mieleen sellanen että kukaan ei pakota tilaamaan hampurilaisateriaa. Voi tilata pelkän juustopurilaisen jos ei ole kova nälkä. Tai pelkät ranskalaiset. Varmasti löytyy annos joka nälkään niin että ei jää jätteitä. Ihan omista arvovalinnoista tuo on kiinni. Itse en kyllä syö mäkissä kun osaan tehdä bouillabaissea ja tonnikalapastaa ja umpikadosalaattia.

   Lainaa

  63. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Niin nimenomaa kun perheet menee syömään, yleensä käydään porukalla syömässä. Mutta jätetään sellaiset paikat väliin jossa mä en voi ottaa sitä lasten ateriaa. Lapset kun ottaa kuitenkin sen aikuisten aterian. Joten nyt jäi myymättä sitten 3 ateriaa ja 1 lasten ateria.
   Pertti: Lastenateriat yleensä on olemassa sitä varten, että kun perheet tulevat syömään, löytyy lapsillekin jotain syömistä.Lapset eivät kuitenkaan tule syömään yksin, joten kate tehdään aikuisten aterioista. Jos lastenaterioita myydään aikuisille, menetetään pöytä joka olisi voitu antaa ihmiselle, joka tulee ravintolaan käyttämään rahaa, eikä syömään neljän euron kananuggetteja ja raanavettä. Pieni kate ei siis aina ole parempi, kuin ei katetta ollenkaan. Ja vaikka ravintolassa olisi sillä hetkellä vapaita pöytiä, ei tämä tarkoita, että niitä aina olisi, joten jos myyt lastenaterian aikuiselle tänään, sama asiakas saattaa vaatia sitä useamminkin, kun on ennenkin saanut.

   Lainaa

  64. Tulos: -20 (20 ääntä)
   tais olla Jarno homo, kun ei osannu vastata yksinkertaiseen kysymykseen "kyllä" tai "ei" ;)

   Lainaa

  65. Tulos: -1 (1 ääni)
   XYZ: Mullekin kelpaisi joskus lasten ateria, sillä hampurilaisateriat ovat tällaiselle pienikokoiselle ihan aikuiselle naiselle liian isoja. Siksi en niitä yleensä tilaakaan ravintoloissa. Hesen ruokaa en yleensä syö, mutta jos joskus tulee tilanne että sieltä haetaan, niin lasten ateria on helppo ottaa mukaan, kukaan ei kysele mitään.
   Ota hampurilaisateria, vähemmän tavaraa siinä on, kuin lasten ateriassa. Tai sitten hampurilainen ja juoma, pakkoko olla ateria?

   Lainaa

  66. Tulos: -18 (22 ääntä)
   Kuka aikuinen ihminen edes kehtaa yrittää tilata lastenannoksen? Ihmiset: tilatkaa ihan kunnon ruoat ja jättää syömättä jos ei jaksa kaikkea. Lastenannokset ovat muutenkin – ainakin muistaakseni – mautonta paskaa.

   Lainaa

  67. Tulos: +11 (19 ääntä)
   ''17_vuotiaan pienikokoisen tytön näkökulmaa katsottaessa on väärin etten saa tilata pystymääni kanakoria, koska en halua maksaa ateriasta tuplahintaa jota en jaksa syödä.'' Onkoha tää pienikokoinen tyttö koskaan kuultukaan kieliopista, hyi hitto mitä tekstiä.

   Lainaa

  68. Tulos: -4 (6 ääntä)
   "ray:n kasinolla" eli huone jossain euromarketin yhteydessä missä on 20 pelikonetta ja rulettipöytä? Siinä kasinoa sulle! :D

   Lainaa

  69. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Murmeli: Voisiko joku ystävällinen selittää, miksei lasten aterioita voisi tilata aikuinenkin, kun minä en oikein sitä ymmärrä. Jos se joku rahastuskeino olevinaan on, niin eikö se joka tapauksessa maksa ainakin osittain itseänsä takaisin sillä, ettei ruokaa mene ainakaan niin paljon hukkaan? En nyt yhtäkkiä ainakaan keksi ainuttakaan järkevää syytä tähän käytäntöön.
   Okei voin selittää (: Itse olen aina ymmärtänyt, että syy on sama kuin kaikessa muussakin mihin lapset pääsevät halvemmalla. Eli idea on houkutella aikuiset tulemaan, vaikka heillä olisikin lapsia mukana, tarjoamalla lapsille halvempi ateria. Aikuiset yleensä ostavat samalla itselleen jotain ja sillä saadaan se päätulo. Ideana ei ole se, että ostetaan pelkkä lastenateria ja siksi on laitettu ns. ikäraja siihen ikään jonka ajatellaan tulevan vain vanhempien kanssa. Toivottavasti selvensi jollekkin joka lukee näitä mokia yhtä myöhässä kuin minä

   Lainaa

  70. Tulos: +1 (1 ääni)
   voi jarnoa :D

   Lainaa

  71. jukkapalmu 25.7.2020 7:27
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Sama jos Alepassa ei myytäis mulle pillimehua :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ray, St1, homo