Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahvinkeittoa

"Anna keitti vähän kahvia."
Suurenna näkymä
Kahvinkeittoa
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +435 (447 ääntä)
   Käyhän se noinkin.

   Lainaa

  2. Tulos: +294 (318 ääntä)
   Kohta 1. hajamielisyys, kohta 2. toimiva idea jos kahvinkeitin on rikki, eikä ole sellaista sihtiä - vieläkö niitä muuten on myytävänä jossain? Aikoinaan pannukahvin aikaan kahvit vedettiin sihdin läpi, oli kuppiin sopiva.

   Lainaa

  3. Ministeri Nieminen 7.3.2013 7:14
   Tulos: +98 (104 ääntä)
   XYZ: kohta 2. toimiva idea jos kahvinkeitin on rikki, eikä ole sellaista sihtiä – vieläkö niitä muuten on myytävänä jossain?
   Clas Ohlsonin valikoimissa on.

   Lainaa

  4. Tulos: +182 (196 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Clas Ohlsonin valikoimissa on.
   Kiitos. T. Clas Ohlson, tj

   Lainaa

  5. Tulos: +109 (109 ääntä)
   Menin kaverille kahville tässä joku kerta ja se keitti alemman kuvan periaatteella kahvia minulle. Ihmettelin tyyliä, mutta hyvin onnistui ja maistui ihan hyvälle :)

   Lainaa

  6. kahviakahvia 7.3.2013 10:27
   Tulos: +70 (110 ääntä)
   Mä "keitän" kahvini aina kuten alemmassa kuvassa, enkä koe "mokailevani" joka aamu. Tosin itse käytän vain yhden suodatinpussin, "keitän" kannullisen kahvia ja kaadan siitä. Mun mielestä kuvan ainoa moka on käyttää joka kupille oma suodatinpussi.

   Lainaa

  7. Tulos: +14 (44 ääntä)
   kahviakahvia: Miksi ihmeessä?

   Lainaa

  8. Tulos: -16 (40 ääntä)
   mitä kahvin väärinkäyttöä

   Lainaa

  9. Tulos: +50 (52 ääntä)
   olenpa tehnyt kumpaakin...1. kuva on kuin suoraan mun ekasta kahvinkeittämisestä ikinä ja 2. kuva...no mullakin hajos se suodatinpussi kivasti

   Lainaa

  10. Tulos: -49 (71 ääntä)
   20v ? Mun pikkusisko 8v osaa keittää kahvii ::DD

   Lainaa

  11. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Tuli mieleeni tää pätkä: http://www.youtube.com/watch?v=6KToockEDfo "Miksei kahvinkeitin toimi?" :D

   Lainaa

  12. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Hätä keinot keksii. On sitä itsekin tullut keitettyä kahvia suodatinpussien loppuessa vessapaperin avulla. Ei nyt parasta laatuaan mutta kun se aamukahvee on vaan saatava.

   Lainaa

  13. Tulos: +23 (53 ääntä)
   Wut: 20v ? Mun pikkusisko 8v osaa keittää kahvii ::DD
   Miksi ihmeessä?

   Lainaa

  14. Fauntleroy 7.3.2013 13:31
   Tulos: +4 (24 ääntä)
   Kahviahan ei sitten oikeasti keitetä.

   Lainaa

  15. Tulos: +33 (49 ääntä)
   römppä: Miksi ihmeessä?
   Mitä ihmettelemistä tuossa on? Itse keitin kahvia äitille ja isälle jo 3-vuotiaana. Suhteet meni miten sattuu, kun ei laskupää ollut vielää ihan kehittynyt. Eihän tuo kahvinkeitto kovin vaikeaa ole, jos sitä on edes joskus nähnyt keitettävän.

   Lainaa

  16. Tulos: +3 (33 ääntä)
   Selvästi teeihmiset asialla...

   Lainaa

  17. Tulos: +19 (39 ääntä)
   Wut: 20v ? Mun pikkusisko 8v osaa keittää kahvii ::DD
   Eräs 15-vuotias poika oli keksinyt todella hyvän keinon havaita syöpää, mitäs sinä olet tehnyt?

   Lainaa

  18. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Joskus ihmettelin millaset ihmiset ostaa kahvia joka on pakattu valmiiks suodatinpusseihin. Ehkä ois Janniinalle ihan harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

   Lainaa

  19. Tulos: +4 (18 ääntä)
   No eihän tossa tokassa jutussa ole mitään outoa. Itse just viime viikolla ehdotin kaverille tuommoista tapaa keitellä aamukahvit, kun sen keittimestä oli mennyt kannu särki.

   Lainaa

  20. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Itselläni heräsi sisäinen pelle peloton henkiin aamutuimaan, kun kahvia oli saatava ja kahvinkeitin ei päästänyt pihaustakaan... Kaadoinpa sitten nohevana tarvittavan määrän vettä vedenkeittimeen, josta sitten kaadoin sen keitetyn veden kahvinkeittimen suodatinastiaan, jossa oli suodatinpussiin mitattuna valmiiksi oikea määrä kahvinpuruja ja hyväähän siitä tuli.

   Lainaa

  21. Tulos: +38 (54 ääntä)
   Wut: 20v ? Mun pikkusisko 8v osaa keittää kahvii ::DD
   21v, enkä osaa keittää kahvia. En itse juo kahvia, joten en ole nähnyt vaivaa opetella sen keittoakaan.

   Lainaa

  22. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Eiköhän niitä ns. kahvisuodatinsiivilöitä löydy ihan muistakin kaupoista, kuin vaan olsonilta. Prismat ja sittarit..

   Lainaa

  23. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Ennen kuin löysin kahvilta maistuvan pikakahvin, keitin aina kahvia vedenkeittimellä ja kahvitratilla, vaikka kahvinkeitin seisoo tuossa pölyttymässä. Turhaa liata sitä yhden tai kahden kupin takia. Jos tarjoan muille, niin keittimellä.

   Lainaa

  24. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Pannukahvi on parasta.

   Lainaa

  25. Jiusonium 8.3.2013 0:37
   Tulos: -31 (35 ääntä)
   Vitsi mikä köyhä, halvin mahdollinen mocca master :DDDDD

   Lainaa

  26. Tulos: -8 (14 ääntä)
   öö mitämitä? o.o

   Lainaa

  27. Tulos: -6 (8 ääntä)
   ..että on paskanen keitin..

   Lainaa

  28. Tulos: -10 (14 ääntä)
   No joo, kait se sitte on OK ettei osaa keittää kahvii.. Meillä se on vaan ollu aina päivänselvää se kahvinkeitto.

   Lainaa

  29. Tulos: +13 (13 ääntä)
   XYZ: Kohta 1. hajamielisyys, kohta 2. toimiva idea jos kahvinkeitin on rikki, eikä ole sellaista sihtiä – vieläkö niitä muuten on myytävänä jossain? Aikoinaan pannukahvin aikaan kahvit vedettiin sihdin läpi, oli kuppiin sopiva.
   Löytyy joka päivittäistavarakaupasta, mutta en suosittele käyttämään suodatinjauhatusta. Menee läpi siivilästä. Ihmettelen jälkimmäisen sumpinkeittäjän logiikkaa, kun piti joka kuppi erikseen suodattaa. Ei voinut sitten kerralla kannullista valmistaa, olisi mennyt vain yksi suodatin. Äkkiäkös sen pyykkipojilla paikalleen virittää. Eka kahvinkeittäjä taisi asua meillä.

   Lainaa

  30. Tulos: +7 (11 ääntä)
   murjantu: Eiköhän niitä ns. kahvisuodatinsiivilöitä löydy ihan muistakin kaupoista, kuin vaan olsonilta. Prismat ja sittarit..
   Kiitos. T. S-Ryhmän tj

   Lainaa

  31. Kaikkea sitä on 9.3.2013 2:52
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Clas Ohlsonin valikoimissa on.
   Kyllä niitä ihan löytyy noista isommista marketeista, mutta enemmän tuo "Kohta 2":den ongelmana on se, että kosteana suodatinpussit menevät ERITTÄIN helposti rikki pohjostaan . . .

   Lainaa

  32. Tulos: +4 (12 ääntä)
   jokunen: kahviakahvia: Miksi ihmeessä?
   Koska kahvinkeitin on liian mainstreamiä...

   Lainaa

  33. kahviakahvia 10.3.2013 22:48
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   jokunen: kahviakahvia: Miksi ihmeessä?
   yksinkertaisesti siksi että mulla ei ole kahvinkeitintä :)

   Lainaa

  34. kahviakahvia 10.3.2013 22:52
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   unohtui mainita, että mulla tosin on suodatin, helpottaa huomattavasti, muuten pussi repeää (kuten kuvassa, mitä en aikaisemmin edes huomannut. Joten korjaan itseäni: kuvassa on kuin onkin moka)

   Lainaa

  35. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Kirjaimellisesti FeissariMOKAT.

   Lainaa

  36. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Muistuupa mieleen, kun ekan kerran keitin kahvit niin unohdin pistää pannun takas paikoilleen. Faija siinä pikkasen huuteli kun kaikki kahvit oli lattialla. xD

   Lainaa

  37. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Ekasta kuvasta tulee mieleen, että on unenpöpperössä alkanut keittämään kahvia, kun kaveri on tullut kylään ja herättänyt kaverinsa. Itelle käy sillon tällöin niin, ett unohdan painaa kahvinkeittimen päälle :D Nykyään olen ihan varma, että unohdin, mikäli keittiöstä ei kuulu porinaa :) Kaikkea se teettää kun toistaa jotain toimintaa aina samalla tavalla. Ei sitä enää sitten ajattele yhtikäs mitään :D Alemmasta kuvasta saisi pirkkaniksin ;) Tulee mieleen opiskelija, jonka KAVERIT haluaa välttämättä kahvia, vaikka henkilö ei omista keitintä. Huomatkaa, että sinänsä fiksua käyttää edes vähän sitä päätään, kun nykyään (ainaki feissarimokista päätellen) on kaikki niin uusavuttomia.

   Lainaa

  38. Tulos: +6 (20 ääntä)
   Dariah: Hätä keinot keksii. On sitä itsekin tullut keitettyä kahvia suodatinpussien loppuessa vessapaperin avulla. Ei nyt parasta laatuaan mutta kun se aamukahvee on vaan saatava.
   Ei voi vain käsittää tämmöstä kofeiininarkkariutta. Piristettä on saatava keinolla millä hyvänsä, kun vierotusoireet on muuten liian kovat. Ja tämä on muka täysin normaalia.

   Lainaa

  39. Tulos: +1 (5 ääntä)
   mörkö: 21v, enkä osaa keittää kahvia. En itse juo kahvia, joten en ole nähnyt vaivaa opetella sen keittoa.
   Minä rakastan kahvia! Meiltä löytyy moccamasterin lisäksi pari kahvikonetta ja kahvimylly. <3 Vaikkakin kahvi on kuulemma hermomyrkky, joka nykypäivänä kiellettäisiin, jos se tulisi vasta nyt markkinoille. Ne muutamat kahviajuomattomat ihmiset, jotka olen elämäni varrella tavannut, ovat jokainen olleet silmiinpistävän omaehtoisia ja rajoittuneita tyyppejä. "Minä en juo koskaan kahvia!"-lause jatkuu aina itserakkaalla tiivistelmällä omista uniikeista juomatavoista ja pisteliäistä huomautuksista, miten tuollaista pahaa litkua voi juoda. Vai olenko vain sattumalta törmännyt töykeisiin kahvinkieltäjiin?

   Lainaa

  40. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Eh:
   Ruma Elsa: Minä rakastan kahvia! Meiltä löytyy moccamasterin lisäksi pari kahvikonetta ja kahvimylly. Vaikkakin kahvi on kuulemma hermomyrkky, joka nykypäivänä kiellettäisiin, jos se tulisi vasta nyt markkinoille. Ne muutamat kahviajuomattomat ihmiset, jotka olen elämäni varrella tavannut, ovat jokainen olleet silmiinpistävän omaehtoisia ja rajoittuneita tyyppejä. "Minä en juo koskaan kahvia!"-lause jatkuu aina itserakkaalla tiivistelmällä omista uniikeista juomatavoista ja pisteliäistä huomautuksista, miten tuollaista pahaa litkua voi juoda. Vai olenko vain sattumalta törmännyt töykeisiin kahvinkieltäjiin?
   Eh: Ei voi vain käsittää tämmöstä kofeiininarkkariutta. Piristettä on saatava keinolla millä hyvänsä, kun vierotusoireet on muuten liian kovat. Ja tämä on muka täysin normaalia.
   Juuri tällaisia tyyppejä tarkoitin. :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kahvi, kuva, kahvinkeitin, suodatinpussi