Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Avuton autoilija, osa 6

Rosa ei huomannut puhjennutta kumia ja ajoi useamman päivän pelkällä vanteella.
Suurenna näkymä
Taustatietoja: "Rosa ajoi useamman päivän käytännössä pelkällä vanteella sitä tajuamatta, kuvitellen tärinän ja metelin johtuvan pakoputkesta. Hän on talven aikana jäänyt lukuisia kertoja kiinni penkkaan, hajottanut peilin, sekä naarmuttanut muiden autojen lisäksi omaansa." Avuton autoilija, osa 6

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +200 (274 ääntä)
   Hyvä, ettei tuon auton tielle sattunut ihmistä.. Toivottavasti? Voin niin hyvin kuvitella, että joku pieni, juuri liikennesäännöt oppinut lapsi olisi ylittämässä suojatietä ajatellen, että jos auto tulee niin se pysähtyy ongelmitta.. Hyih, anteeksi että masensin kaikkia!

   Lainaa

  2. Tulos: +113 (125 ääntä)
   Oivoi... Pää hajoaa..

   Lainaa

  3. Tulos: +199 (247 ääntä)
   No mut hei, onneks en oo mekaanikko.
   Joo no järkee saa varmaa silti käyttää. Ite menisin varmaa iha pienest räminäst tutkimaa koko auton suurennuslasilla. Nimimerkillä tänä vuonna vasta mopoikänen

   Lainaa

  4. Tulos: +150 (156 ääntä)
   No kun se on sentään Fysiikan laki!

   Lainaa

  5. Tulos: +254 (266 ääntä)
   Malliesimerkki henkilöstä jolta pitäisi ottaa ajokortti suosiolla kokonaan pois. Oman hengen lisäksi tuossa on helposti vaarassa lähiympäristössäkin olevat. Rosa hyvä: ne fysiikan lait on voimassa myös vaaratilanteissa! Suosittelen lukaseen Newtonin toisesta ja kolmannesta laista.

   Lainaa

  6. Tulos: +107 (115 ääntä)
   Olis mielenkiintosta tietää minkä ikänen huippukuski kyseessä. Mutta hei, voihan GTA:ssakin ajaa vielä ihan hyvin, vaikka on kumi(t) puhki!

   Lainaa

  7. Tulos: +126 (136 ääntä)
   Tällaisissa tilanteissa kyseenalaistaa niin autokouluopettajien pätevyyden kuin myös sen, millaisin keinoin tuo tyttö on korttinsa saanut..

   Lainaa

  8. Tulos: +91 (95 ääntä)
   Höh, Suomen surkein kuski -sarjaan ei vissiin enää pysty hakemaan? Rosa ois voinu olla hyvä lisä sinne :)

   Lainaa

  9. Tulos: -17 (57 ääntä)
   Jenni: Tällaisissa tilanteissa kyseenalaistaa niin autokouluopettajien pätevyyden kuin myös sen, millaisin keinoin tuo tyttö on korttinsa saanut..
   Teoriakokeissa saati ajokokeissa harvemmin tarvitsee autoa huoltaa.

   Lainaa

  10. Tulos: -103 (179 ääntä)
   Nainen ratissa...kyllä ne Saudi-Arabiassa on viisaita kun kieltävät naisilta ajamisen.

   Lainaa

  11. Tulos: +147 (149 ääntä)
   Yöllä Rosan autoon murtaudutaan rikkomalla toinen etuovien laseista. Aamulla lähtiessään autolla ajamaan Rosa huomaa, että ilmastointi toimii aiempaa tehokkaammin, mutta jättää asian sikseen, koska ei se häntä häiritse/vaikuta autolla ajoon.

   Lainaa

  12. Tulos: -134 (190 ääntä)
   Älkääs feministipaskat suotta miinustelko... Kyllä me miespuoliset voitetaan teidät missä tahansa asiassa vaikka päällä seisten.

   Lainaa

  13. Tulos: +97 (109 ääntä)
   mahamutti: Älkääs feministipaskat suotta miinustelko… Kyllä me miespuoliset voitetaan teidät missä tahansa asiassa vaikka päällä seisten.
   Miksi ihmeessä jokaisesta asiasta täytyy tehdä miehet vs naiset -taistelu? Käsittääkseni tässä kuitenkin ollaan aika pitkälti yksilöitä, jotka nyt vain on tapana jakaa karkeasti kahteen lokeroon sen perusteella, mitä housujen sisäpuolelta löytyy... -.-' Ja tuota Rosa... Usko pois, sen kuulee kyllä, jos pakoputki on rikki - ja jos meikäläisen logiikka pitää pätkääkään paikaansa, niin ääni on ihan erilainen kuin puhjenneessa renkaassa. Puhjenneita renkainta en ole kokeillut, mutta rikkinäistä pakoputkea kylläkin. Nöyrimmät anteeksipyyntöni Turun kaupungin asukkailta...

   Lainaa

  14. Tulos: -113 (139 ääntä)
   Joo akka ratissa kyllä huomaaa...Naisilta pitäis kieltää ajaminen vankeuden uhalla.

   Lainaa

  15. Tulos: -33 (55 ääntä)
   Kala: Voin niin hyvin kuvitella, että joku pieni, juuri liikennesäännöt oppinut lapsi olisi ylittämässä suojatietä ajatellen, että jos auto tulee niin se pysähtyy ongelmitta..
   Sellaisilla ei ole mitään asiaa liikenteeseen muutenkaan.

   Lainaa

  16. Tulos: +15 (33 ääntä)
   Miten nämä tämmöset on saanu kortin? Varmaan se vaihdekepin oikeaoppinen käyttö taas pelastanut.

   Lainaa

  17. Tulos: +6 (18 ääntä)
   Löytyhän se korson yliajaja ;)

   Lainaa

  18. Tulos: +34 (74 ääntä)
   mahamutti: Nainen ratissa…kyllä ne Saudi-Arabiassa on viisaita kun kieltävät naisilta ajamisen.
   älä yleistä -.-'

   Lainaa

  19. Tulos: +28 (34 ääntä)
   JannaS: Höh, Suomen surkein kuski -sarjaan ei vissiin enää pysty hakemaan? Rosa ois voinu olla hyvä lisä sinne
   ilmiselvästi ssk-sarjassa yritettiin etsiä sellaisia ihmisiä joilla olis ollut potenttiaalia oppia... rosa ilmiselvästi ei ollut sellainen...

   Lainaa

  20. Tulos: -91 (109 ääntä)
   Jessica: älä yleistä -.-’
   Naiset on surkeita kuskeja kaikki.Se siitä.

   Lainaa

  21. Sitä saa mitä tilaa 28.3.2013 13:50
   Tulos: +32 (48 ääntä)
   mahamutti: Älkääs feministipaskat suotta miinustelko… Kyllä me miespuoliset voitetaan teidät missä tahansa asiassa vaikka päällä seisten.
   mahamutti on hyvä ja tulee itse esittelemään autolla ajoaan tälle sivustolle, niin voidaan sitten arvioida, että mitenkäs se siulta sujuu. Emme usko pelkästä tekstistä tai valokuvista.

   Lainaa

  22. Tulos: +31 (45 ääntä)
   Rosan olemassaolokin sen todistaa, että kumi on puhjennut. Ainakin toivottavasti.

   Lainaa

  23. Arthur Brown 28.3.2013 14:52
   Tulos: +54 (76 ääntä)
   jopi: Joo akka ratissa kyllä huomaaa…Naisilta pitäis kieltää ajaminen vankeuden uhalla.
   Ennemmin miehiltä. Kaikki onnettomuus- ja vahinkotilastot osoittavat, että miehet ajavat enemmän vakavampia kolareita. Tässäkin jos mieheltä olisi puhjennut eturengas, niin oltaisiin heti penkassa kun pitää revitellä mutkista ulos.

   Lainaa

  24. Tulos: +33 (33 ääntä)
   oscar: Teoriakokeissa saati ajokokeissa harvemmin tarvitsee autoa huoltaa.
   Miten se auton huoltaminen tähän liittyy? Rosan olisi pitänyt vain yksinkertaisesti tajuta se, että auto ei ole ajattavassa kunnossa. Ja kyllä minulle opetettiin aikanaan autokoulussa että ennen ajamista on hyvä tarkistaa silmamääräisesti renkaat, ja jos auto tuntuu olevan yhtään vinossa tai käyttäytyvän oudosti mennään tarkistamaan rengaspaineet.

   Lainaa

  25. Tulos: +52 (72 ääntä)
   jopi: Naiset on surkeita kuskeja kaikki.Se siitä.
   Hmm.. On se jännä kun melkein kaikki pöpelikköön ajajat/rattijuopot/muuten vain kolarin aiheuttajat ovat olleet MIEHIÄ.. Jos yksi nainen koko Suomessa on vähän autoista tietämätön niin mun mielestä se ei tarkoita että kaikki naiset ois. Ja kaikista säälittävimpiä on just kortin saaneet/muuten vaan lapselliset jätkät jotka yrittää opetella driftaamaan kylillä ja ruttaavat toisten autoja tai menettävät korttinsa.

   Lainaa

  26. Tulos: +46 (46 ääntä)
   Japa: Sellaisilla ei ole mitään asiaa liikenteeseen muutenkaan.
   Ai keillä? Siis liikennesäännöt tuntevilla lapsilla, jotka kulkevat jalkaväyliä ja suojateitä pitkin kuin kunnon kansalaiset konsanaan?

   Lainaa

  27. Tulos: -2 (14 ääntä)
   soop: Rosan olemassaolokin sen todistaa, että kumi on puhjennut. Ainakin toivottavasti.
   Vahinkoja liikenteessä voi sattua kelle vaan- kuten ilmeisesti sun vanhemmilles sun kohdallas. Toivottavasti. Luultavasti tätäkin juttua on täällä suurenneltu kärpäsestä härkäseks.

   Lainaa

  28. Tulos: +49 (57 ääntä)
   Ei näistä "naiset pois ratista" -kommenteista edes jaksa enää suuttua, lähinnä naurattaa miten joka ikisessä autoihin liittyvässä mokassa käydään tämä sama keskustelu. Vailla yhtä ainutta poikkeusta. Kasvakaa aikuisiksi, hei, ja katsokaa ympärillenne. Saattaisko teidänlaisten ihmisten asenteet ja yhteiskunnan paremmin naamioitu dissaus kenties vaikuttaa naisten ajointoon ja itseluottamukseen, tai innostaa heikompia kuskeja vitsailemaan omien taitojensa puutteellisuudesta esim. Facebookissa? Ehehei tietenkään. Naiset nyt vaan on paskoja.

   Lainaa

  29. Tulos: +26 (36 ääntä)
   jopi: Naiset on surkeita kuskeja kaikki.Se siitä.
   no siis tottakai kun yksi on surkea niin kaikki on surkeita, on se tuo miesten logiikka niin ihmeellistä. Jos kerta naiset on niin surkeita niin miks sitten kaikkien tilastojen mukaan miehet just ajavat niitä isompia kolereita yms:)? kyllä ainaki täälläpäin ne on miehet jotka vituilleen ajaa kun pitää näyttää että osataan luisutella ( vaikkei osata ees) ja otetaan viivoja jnejne.

   Lainaa

  30. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Olisi pitänyt arvata millaisia kommentteja tänne heti ilmestyy... olivat sitten tosissaan tai ei. Wanha witsi Jonnet!

   Lainaa

  31. Tulos: -34 (50 ääntä)
   NAISET POIS RATISTA JA TAKASIN KEITTIÖÖN, MIHIN KUULUTTEKIN!

   Lainaa

  32. Tulos: +18 (22 ääntä)
   jopi: Joo akka ratissa kyllä huomaaa…Naisilta pitäis kieltää ajaminen vankeuden uhalla.
   Jooh, otetaan Saudimaiden ja ties minkä maiden käytännöt tänne! Hyvä tulloo, mitä niitä ihmisoikeuksia nyt...! ... Pelle.

   Lainaa

  33. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Nainen+auto. Varma tapa kuulla sovinistisia vitsejä ja muutama sovinistia esittävä trolli. Ikä/naama/älykkyys/varakkuus-raja INTTER-NEETTIIN!!!11

   Lainaa

  34. Tulos: -3 (15 ääntä)
   Ihmiset, kamoon! :D Taas huomaa kun joku fiksu on levittänyt asiaa ja ihmiset tekee pienemmästä jutusta ison. Huhhuh.. ei mutta pitäkää hauskaa! Lisäksi voin vielä sanoa, että auto on tosiaan tällä viikolla huollettu, vanne vaihdettu jne. Että turvallisia kilometrejä edessä. ;)

   Lainaa

  35. Tulos: +1 (15 ääntä)
   asda: NAISET POIS RATISTA JA TAKASIN KEITTIÖÖN, MIHIN KUULUTTEKIN!
   Tiiätkö miks naiset elää pidempään? KOSKA SIELLÄ KEITTIÖSSÄ ON NE PUUKOT! Onse kumma kun nykyaikana kukaan siellä Suomessa ei voi ottaa huumorilla enää mitään, vaan kaikesta pitää nokittaa ja kettuilla. Jos kumi puhkes, eikä sitä huomannut, niin so what? Tuskin kaikki tarkkailee renkaitaan joka ajon yhteydessä. Minua ainakin nauratti kun näin ystäväni tämän kuvan laitettua facebookkiin. Shit happens!

   Lainaa

  36. Tulos: -33 (37 ääntä)
   just: Jooh, otetaan Saudimaiden ja ties minkä maiden käytännöt tänne! Hyvä tulloo, mitä niitä ihmisoikeuksia nyt…! … Pelle.
   Huora

   Lainaa

  37. Tulos: +12 (26 ääntä)
   Suodaan nyt näille pienimunaisille amispojille hetki tuntea ylemmyydentunnetta ja onnistumisen fiiliksiä, kun elämässä ei ole mitään muita saavutuksia kuin se, että kortti ei ole vielä kuivumassa. :) Voin kyllä myöntää, että tuntemani hyvät kuljettajat ovat keskimääräistä useammin miehiä (miehet tuntuvat esim. hallitsevan auton ohjaamisen erikoistilanteissa paremmin kuin naiset eivätkä jännitä tai pelkää ajamista juurikaan missään olosuhteissa). Nämä miehet tosin on varusteltu sen verran hyvällä älyllä ja itsetunnolla, etteivät koe tarvetta väheksyä naisia, tai ketään muutakaan. Itseltäni tyhjeni rengas kesken ajon, kun olin nuorempi. Rengas ei siis pamahtanut puhki, vaan tyhjeni hiljakseen ajon aikana. Ajoin kesäistä kuivaa maantietä, niin en asiaa mitenkään muuten havainnut muutoin kuin, että auto alkoi vedättää koko ajan vasemmalle puolelle. Pysäytin auton seuraavalle bussipysäkille ja nousin tutkimaan asiaa. Kuljettajan puoleisesta renkaasta oli jäljellä pelkkä vanne. Ei siis enää muistoakaan mistään kumista. Soitin tiehuoltoon ja vararenkaan vaihdosta tuli maksettavaa 100 euroa. Voitte kuvitella, miten riemuissani isäni oli, joka ei tänäkään päivänä ymmärrä, millainen idiootti ei tajua ajavansa _pelkällä_ vanteella. Ensi töikseen myös opetti vaihtamaan renkaan, koska ainakin meidän perheelle 100e oli melko suuri summa. Vahingosta viisaampi.

   Lainaa

  38. Tulos: +37 (37 ääntä)
   just: … Pelle.
   jopi: Huora
   Kypsää.

   Lainaa

  39. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Niin että minkäs Fysiikan lain se tosta nyt keksii?

   Lainaa

  40. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Mistä toi on korttisa saanu? Bingosta vai?

   Lainaa

  41. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Luu: Malliesimerkki henkilöstä jolta pitäisi ottaa ajokortti suosiolla kokonaan pois. Oman hengen lisäksi tuossa on helposti vaarassa lähiympäristössäkin olevat. Rosa hyvä: ne fysiikan lait on voimassa myös vaaratilanteissa! Suosittelen lukaseen Newtonin toisesta ja kolmannesta laista.
   Aivan turha valistaa: Luulen että Rosan mielestä Newton on yksi Hunks:en tanssijoista.

   Lainaa

  42. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Noh Ite ainakin ihmettelen miten toinen voi ajaa pari päivää puhjenneella eturenkaalla. Kun itseltä eturengas oli puhjennut niin auto alko aika nopsaan viettää vasemmalle ja päästään outoja ääniä. Ei siinä mittään muuta kuin lähimmälle parkkipaikalle ihmettelemmään että missä vika. Surukseni en pystynyt rengasta vaihtaan kun en saanut tukkia toimimaan. Toisaalta mua ihmetyttää nää ihmiset jotka laittaa faceen ihmettelyjä siitä että mikä ihme toikin ääni on ja jatkaa ajelua. Tajuamatta käydä kurkkaamassa että missä se vika on.

   Lainaa

  43. Tulos: -1 (15 ääntä)
   kolme: Kypsää.
   Raakaa

   Lainaa

  44. Tulos: +9 (15 ääntä)
   että mä inhoon näitä "hihi, oon paska kuski <3"-pissiksiä.

   Lainaa

  45. Tulos: -9 (27 ääntä)
   ……….: että mä inhoon näitä “hihi, oon paska kuski ♥"-pissiksiä.
   Mitäs väliä sillä on jos ei kaikkea heti alkuun tiedä? Kaikki nyt vaan ei ole kultalusikka perseessä syntyneitä hemmoteltuja maailman syöpiä jotka heti 18 täytettyään saavat avaimet käteen ja jokaikisen ohjeen autoista- EI. Kaikissa perheissä ei edes autoja ole, joten mistä oppi? Täytyy kyllä olla pieni maailma ja liian suuret luulot itestään jos tämmösen takia JOPA toisen olemassaoloa kyseenalaistaa. Ei voi muuta sanoa ku lähes jokaikinen tän kommentoija sais nyt mennä sinne isin auto-ohjeiden oppiin kuuntelemaan vähän lisää yleisistä käytöstavoista ja ymmärryksestä.

   Lainaa

  46. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Arthur Brown: Ennemmin miehiltä. Kaikki onnettomuus- ja vahinkotilastot osoittavat, että miehet ajavat enemmän vakavampia kolareita. Tässäkin jos mieheltä olisi puhjennut eturengas, niin oltaisiin heti penkassa kun pitää revitellä mutkista ulos.
   ok.

   Lainaa

  47. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Jonne: Mitäs väliä sillä on jos ei kaikkea heti alkuun tiedä? Kaikki nyt vaan ei ole kultalusikka perseessä syntyneitä hemmoteltuja maailman syöpiä jotka heti 18 täytettyään saavat avaimet käteen ja jokaikisen ohjeen autoista- EI. Kaikissa perheissä ei edes autoja ole, joten mistä oppi? Täytyy kyllä olla pieni maailma ja liian suuret luulot itestään jos tämmösen takia JOPA toisen olemassaoloa kyseenalaistaa. Ei voi muuta sanoa ku lähes jokaikinen tän kommentoija sais nyt mennä sinne isin auto-ohjeiden oppiin kuuntelemaan vähän lisää yleisistä käytöstavoista ja ymmärryksestä.
   On eri asia olla "en osaa ajaa autoa, oispa kiva osata :(" nuori, kuin olla "ihiih taas ruttasin auton ihihihi<3" nuori. Ei tietenkään kaikki osaa heti ja virheitä toki voi sattua, mutta jos reaktio niihin virheisiin on "hihiih ajoin tossa äsken toisen eteen kolmion takaa, hihiih oon paska<3" niin kyllä siinä pieni savu nousee korvista.

   Lainaa

  48. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Kortti pois tommosilta!

   Lainaa

  49. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Jonne: Mitäs väliä sillä on jos ei kaikkea heti alkuun tiedä? Kaikki nyt vaan ei ole kultalusikka perseessä syntyneitä hemmoteltuja maailman syöpiä jotka heti 18 täytettyään saavat avaimet käteen ja jokaikisen ohjeen autoista- EI. Kaikissa perheissä ei edes autoja ole, joten mistä oppi? Täytyy kyllä olla pieni maailma ja liian suuret luulot itestään jos tämmösen takia JOPA toisen olemassaoloa kyseenalaistaa. Ei voi muuta sanoa ku lähes jokaikinen tän kommentoija sais nyt mennä sinne isin auto-ohjeiden oppiin kuuntelemaan vähän lisää yleisistä käytöstavoista ja ymmärryksestä.
   Ihan kiva paasaus, mutta otapa huomioon, että on täysin eri asia haluta OPPIA ajamaan autoa kuin se ,että mennään pitkin keskustaa nk. "pillurallia" ja kun tömäytetään se iskän auto tolppaan, juostaan heti facebookiin asiasta kihertämään ja hihittelemään, kun se PauliinaTaavetti on "niigu basga gusgi<3 ;))". Törmäys tämän kaltaisille pissiksille on hassu juttu, josta pääsee kirjoittamaan facebookiin, eikä asia josta otettaisiin opiksi. Usko pois, tämän kaltaisia nuori (yleensä tyttöjä) on olemassa ja PALJON. Siihen ei kultalusikkaa perseessä tarvita.

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (12 ääntä)
   Miten näillä ihmisillä voi VIELÄKIN olla kortti, monen älyttömän rikkomuksen jälkeen? Lahjooko ne poliisit seksillä?

   Lainaa

  51. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Vielä ehtii ilmoittautua! http://www.sub.fi/kilpailut.shtml/surkein_kuski

   Lainaa

  52. Tulos: +11 (11 ääntä)
   hyvinhän tossa pintaa näyttää olevan, kyllä vielä pari kesää ajelee

   Lainaa

  53. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Tuolla vanteella ei kyllä ole useampia päiviä ajettu. Korkeintaan muutama sata metriä. Vanne ois hieman eri näköinen jos tyhjällä renkaalla olis ajellu pitempään. Tähän on turha tulla väittämään vastaan sillä tiedän, mistä puhun..

   Lainaa

  54. Tulos: -3 (9 ääntä)
   http://www.stara.fi/2013/04/02/miehet-ovat-parempia-kuskeja-kuin-naiset/ Lisää vettä miehet vs. naiset keskustelun kiukaalle..

   Lainaa

  55. Tulos: -3 (5 ääntä)
   talker: On eri asia olla “en osaa ajaa autoa, oispa kiva osata ” nuori, kuin olla “ihiih taas ruttasin auton ihihihi♥" nuori. Ei tietenkään kaikki osaa heti ja virheitä toki voi sattua, mutta jos reaktio niihin virheisiin on "hihiih ajoin tossa äsken toisen eteen kolmion takaa, hihiih oon paska♥" niin kyllä siinä pieni savu nousee korvista.
   No tuota, ensinnäkään tämä ko. henkilö _ei_ ole ruttaillut muiden autoja, saati omaansa kuten teksti antaa ymmärtää. Hän suhtautuu virheisiinsä huumorilla,mutta oppii niistä. Mikäs sen parempaa?

   Lainaa

  56. Tulos: -1 (5 ääntä)
   ……….: Ihan kiva paasaus, mutta otapa huomioon, että on täysin eri asia haluta OPPIA ajamaan autoa kuin se ,että mennään pitkin keskustaa nk. “pillurallia” ja kun tömäytetään se iskän auto tolppaan, juostaan heti facebookiin asiasta kihertämään ja hihittelemään, kun se PauliinaTaavetti on “niigu basga gusgi♥ )". Törmäys tämän kaltaisille pissiksille on hassu juttu, josta pääsee kirjoittamaan facebookiin, eikä asia josta otettaisiin opiksi. Usko pois, tämän kaltaisia nuori (yleensä tyttöjä) on olemassa ja PALJON. Siihen ei kultalusikkaa perseessä tarvita. Ja sinähän tiedät millainen tämä henkilö on, niinkö? Suurin osa ihmisistä tekee virheitä liikenteessä, muttei tunnusta niitä. Tämä henkilö sattui pistämään virheensä facebookiin suhtautuen siihen huumorilla ja sehän siis suoraan tarkoittaa että hän ei oppinut siitä mitään? Oletko sä nyt ihan tosissas?

   Lainaa

  57. Fauntleroy 4.4.2013 11:40
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Rosa tykkää siis ajella ilman kumia... Heheh.

   Lainaa

  58. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Jonne: No tuota, ensinnäkään tämä ko. henkilö _ei_ ole ruttaillut muiden autoja, saati omaansa kuten teksti antaa ymmärtää. Hän suhtautuu virheisiinsä huumorilla,mutta oppii niistä. Mikäs sen parempaa?
   Kappas vaan Jonne sekä Lissu, kahdestaan lähti hippasille, toisistaan huoltavaan ne pittää ei nää ne muuta mittään...

   Lainaa

  59. Tulos: 0 (2 ääntä)
   JannaS: Höh, Suomen surkein kuski -sarjaan ei vissiin enää pysty hakemaan? Rosa ois voinu olla hyvä lisä sinne
   Ens vuoden kisaan haetaan just kilpailijoita. Joku hänen kaverinsa vois ilmoittaa neidin sinne :D

   Lainaa

  60. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Huoh... Kaikenlaisille sitä ajokorttia jaellaankin. Miten voidaan antaa tuollaisen ihmisen ajaa autoa? Kyseessä on kuitenkin potentiaalisesti tappava väline.

   Lainaa

  61. Tulos: +1 (1 ääni)
   mahamutti: Älkääs feministipaskat suotta miinustelko… Kyllä me miespuoliset voitetaan teidät missä tahansa asiassa vaikka päällä seisten.
   jopi: Joo akka ratissa kyllä huomaaa…Naisilta pitäis kieltää ajaminen vankeuden uhalla.
   Koska tutkimusten mukaan naiset ajavat vähemmän kolereita kuin miehet ja ovat usein nuorina nuoria miehiä kypsempiä, kannatan tätä, etteivät miehet joudu niin huonoon valoon.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: auto, kuva, vanteet, renkaat, kumi, rengas, pakoputki, tarina