Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • All Cats Are Beautiful

  "Sano, että tuo on tussilla tehty?"
  Suurenna näkymä
  All Cats Are Beautiful

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 93 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Jokuvaaaaaaan 2.3.2013 1:14
   Tulos: +159 (233 ääntä)
   Kisse

   Lainaa

  2. Tulos: +671 (687 ääntä)
   Ei järkevämpää paikkaa keksiny ? ihminen on tyhmä laji

   Lainaa

  3. Tulos: +406 (428 ääntä)
   Mitä v*ttua mies?

   Lainaa

  4. Tulos: +498 (516 ääntä)
   Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa.

   Lainaa

  5. Tulos: -34 (74 ääntä)
   lol

   Lainaa

  6. Pinkkihinkki 2.3.2013 1:37
   Tulos: +334 (410 ääntä)
   Onpa ihan saatanan ruma tatuointi. Varmasti hieno näky vanhainkodissa.

   Lainaa

  7. Tulos: +230 (246 ääntä)
   Voi juku, voi juku. En tule ikinä ymmärtämään tämänkaltaisia ihmisiä.

   Lainaa

  8. Tulos: +189 (291 ääntä)
   Se, että tatuointi alkaa itsekseen muuttua violetiksi, on aina hyvä ja laatutyön merkki! "Olisit ottanut ammattilaisella." Ei olisi voinut, ammattilaiset kun ei tee kaulaan. Eikä tarvitse nyt kertoa että se ja se siellä ja siellä tekee, pääsääntöisesti kuitenkin on niin, että eivät tee, koska kaulan iho on ohut ja siinä on paljon valtimoita, joten riski on suurempi.

   Lainaa

  9. Tulos: +384 (410 ääntä)
   Onnee vaan työnhakuun.

   Lainaa

  10. Tulos: +123 (157 ääntä)
   Nyt ei yksinkertaisesti voi sanoa mitään fiksumpaa kuin... miau.

   Lainaa

  11. Tulos: -16 (114 ääntä)
   Jokuvaaaaaaan: Kisse
   Meno vitun riemurasia

   Lainaa

  12. Tulos: +24 (76 ääntä)
   Ei tuo oo tatuoitu vaan viillelty. Scarification. Eräänlaista arpien jättämistä iholle tatuoinnin tapaan. Toi on kyl tosi ruma sellainen... http://www.google.com/m?client=ms-nokia&cof=nsp&channel=s60&q=scarification

   Lainaa

  13. Tulos: +193 (203 ääntä)
   Pinkkihinkki: Onpa ihan saatanan ruma tatuointi. Varmasti hieno näky vanhainkodissa.
   Vielä hienompi työhaastattelussa.

   Lainaa

  14. Tulos: -26 (34 ääntä)
   anri?????????????

   Lainaa

  15. Tulos: +157 (173 ääntä)
   All cuts are beautiful?!

   Lainaa

  16. Tulos: +27 (69 ääntä)
   Yolo swag

   Lainaa

  17. Tulos: +98 (116 ääntä)
   Siruka: Se, että tatuointi alkaa itsekseen muuttua violetiksi, on aina hyvä ja laatutyön merkki! “Olisit ottanut ammattilaisella.” Ei olisi voinut, ammattilaiset kun ei tee kaulaan. Eikä tarvitse nyt kertoa että se ja se siellä ja siellä tekee, pääsääntöisesti kuitenkin on niin, että eivät tee, koska kaulan iho on ohut ja siinä on paljon valtimoita, joten riski on suurempi.
   Kyllä mie vaan oon nähny kaulassa tatskoja - ihan ammattilaisten tekemänä. Ja hyviä sellasia, ("Oikeat") ammattilaiset ku osaa arvioida sen iskusyvyyden jo melko hyvin. Itelläki on korvien takana leukarajassa, ja tatuoija kiros kaulanahkan venyvyyttä. Sekä jos miehelle tekis, niin kuulema parransänki on yks h*tti. Sano myös mun kuvista, että jossei tullu kerrasta tasainen väri, väritetään mielummin myöhemmin uusiksi, entäku otettas se riski, että kaulanahka repeäis ku siihen raapii "liikaa" väriä yhellä kertaa. Kaikki ei tee kuvia kaulan alueelle, mutta kyllä, myös ammattitatskaajat niitä tekee kuitenkin.

   Lainaa

  18. Tulos: +80 (88 ääntä)
   Siruka: --se ja se siellä ja siellä tekee, pääsääntöisesti kuitenkin on niin, että eivät tee, koska kaulan iho on ohut ja siinä on paljon valtimoita, joten riski on suurempi.
   Ja katto, sisälukutaito jäi töihin :D Taidan suksia nukkumaan :D

   Lainaa

  19. Tulos: -32 (70 ääntä)
   ALL COPPERS ARE BASTARDS.

   Lainaa

  20. Tulos: -64 (166 ääntä)
   All cops are bastards Se on mitä acab oikeasti tarkoittaa..

   Lainaa

  21. Tatuoijan puoliso 2.3.2013 7:51
   Tulos: +36 (56 ääntä)
   Siruka: Se, että tatuointi alkaa itsekseen muuttua violetiksi, on aina hyvä ja laatutyön merkki! “Olisit ottanut ammattilaisella.” Ei olisi voinut, ammattilaiset kun ei tee kaulaan. Eikä tarvitse nyt kertoa että se ja se siellä ja siellä tekee, pääsääntöisesti kuitenkin on niin, että eivät tee, koska kaulan iho on ohut ja siinä on paljon valtimoita, joten riski on suurempi.
   Riski on suurempi mihin? Kyllähän kaulaan tehdään varmasti suurimmassa osassa liikkeitä ihan samaan malliin kun muihinkin paikkoihin. Yleensä se kuva tosin taitaa olla tuossa kaulan sivulla, eikä ihan keskellä, mutta eipä ne kaulatatuoinnitkaan harvinaisia tekemisiä ole. Valtimoilla ei kyllä ole mitään tekemistä sen asian kanssa. Mutta kuitenkin. Tämän kuvan ajatus ja totetus molemmat perseestä. Huhhuh.

   Lainaa

  22. Tulos: +68 (112 ääntä)
   eoxoo: All cops are bastards Se on mitä acab oikeasti tarkoittaa..
   Kiitos kun valaisit meitä. Miksiköhän kukaan ei tajunnut? :O

   Lainaa

  23. Dorkia riittää 2.3.2013 8:55
   Tulos: +147 (161 ääntä)
   Pinkkihinkki: Onpa ihan saatanan ruma tatuointi. Varmasti hieno näky vanhainkodissa.
   Luuletsä oikeesti, että tollanen "isäm maan toivo" elää vanhemmaks ku 35w?

   Lainaa

  24. Tulos: +58 (130 ääntä)
   eoxoo: All cops are bastards Se on mitä acab oikeasti tarkoittaa..
   Ihan tosi? Oisit ny viel suomentanukki !

   Lainaa

  25. Tulos: +220 (228 ääntä)
   Ehkä Elämän Korkeakoulun pakolliseen kuviskurssiin kuuluu typerän tatuoinnin hankkiminen?

   Lainaa

  26. Tulos: +135 (143 ääntä)
   V: Vielä hienompi työhaastattelussa.
   Näinköhän tämäkään sankari paljon työhaastatteluissa pyörii.

   Lainaa

  27. Tulos: -34 (76 ääntä)
   iitu: Ihan tosi? Oisit ny viel suomentanukki !
   olka ylpeit ku joku es kerto o.o' ehhe!

   Lainaa

  28. Tulos: +80 (86 ääntä)
   Ei saa arvostella keskeneräisiä taideteoksia! Tuosta tulee vielä tosi siisti ja hyvän näköinen kun se on valmis. Uskookohan tuo lättähattu oikeasti itsekään, että siitä tulee ikinä hyvä. Ja miten nuo kirjaimet siitä paremmaksi muuttuu jos viiltelee lisää kurkkuaan???

   Lainaa

  29. Tulos: +54 (58 ääntä)
   jopi: anri?????????????
   Niin?

   Lainaa

  30. Tulos: +39 (53 ääntä)
   Leikkais tukkansa ja menis töihin... Eikun anteeksi, turha varmaan enää töistä haaveilla. Rehellisistä ainakaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +5 (29 ääntä)
   Pulla: Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa.
   Tässä tapauksessä lähinnä kaula :D

   Lainaa

  32. Tulos: +54 (64 ääntä)
   Voi ny vittu. Koko loppuelämänsä joutuu kulkemaan leukarinnas ..-.-

   Lainaa

  33. Puolikiero_savolainen 2.3.2013 11:11
   Tulos: +83 (85 ääntä)
   Hah, voi veljet, mitä taas näiden päässä liikkuu.. Muistan armeija-aikoina naapurituvan truu gängstän, jolla oli tatuoitu kaulaan hautakiviä: paikallisen kaupungin huumepoliisin päällikön nimi komeili kivessä. Muista nimistä, tai kivistä en saanut tietää, mutta käsitin että niissä kyse oli tämän poliisin perheestä. Noh, se kaveri vietiinkin istumaan suoraan harmaista. Mutta sinä joka tatskasit A.C.A.B kaulaasi, JOS heräät joskus tuosta usvastasi, näkisinpä ilmeesi. Vaikutat nuorelta tyypiltä, joten usko kun sanon: ei kannata.

   Lainaa

  34. Tulos: +70 (132 ääntä)
   Okei, onhan tuo ihan törkeän mauton ja ruma, mutta minua sapettaa tämä iänikuinen "varmaan hieno sit ku oot vanha"-kommentointi. Miksei tatuointi olisi hieno enää vanhana? Joo, iho roikkuu ja niin edelleen, mutta jos olette ikinä vanhoja ihmisiä nähneet, niin ei se ihon roikkuminen ole sen kauniimpaa ilmankaan tatuointeja. SIinä iässä tuskin kiinnostaa enää, miltä ne näyttävät, koska niitä on kuitenkin monta vuosikymmentä jo mukana kannettu. Vähän niinkuin arvet. Ja kyllä minusta olisi aika badass jos omalla mummollani olisi hihat täyteen tatuoitu. Se on kumma miten monet ei-tatuoidut ajattelevat, että tatuoitu katuu päätöstään pakostakin joskus. Olisikohan aika oppia, että kaikki ihmiset eivät ajattele niin kuin Pirkko-Petteri, joka ei uskalla edes hiuksiaan värjätä, vaan toiset rakastavat tatuointejaan ja muita kehonmuokkauksiaan hautaan asti? PS. Minulla ei ole tatuointeja.

   Lainaa

  35. Tulos: +2 (12 ääntä)
   iffen kisut

   Lainaa

  36. Tulos: +74 (82 ääntä)
   Always Carry A Bible

   Lainaa

  37. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Siruka: Se, että tatuointi alkaa itsekseen muuttua violetiksi, on aina hyvä ja laatutyön merkki! “Olisit ottanut ammattilaisella.” Ei olisi voinut, ammattilaiset kun ei tee kaulaan. Eikä tarvitse nyt kertoa että se ja se siellä ja siellä tekee, pääsääntöisesti kuitenkin on niin, että eivät tee, koska kaulan iho on ohut ja siinä on paljon valtimoita, joten riski on suurempi.
   Pääsääntöisesti kaikki kyllä tekevät. Kuten myös ranteeseen, missä iho on vieläkin ohuempi. Ei sillä koneella niin syvälle hakata, että valtimoihin asti neulat osuivat..

   Lainaa

  38. Tulos: +3 (15 ääntä)
   Haha aamusta asti soinut päässä Ismo Alangon uus biisi Vuoden turhin laulu. "Pää alas, pystyyn kaulus tää on vuoden turhin..."

   Lainaa

  39. Tulos: +20 (34 ääntä)
   As Coon As Bossible

   Lainaa

  40. Kiälipålisi 2.3.2013 12:41
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Toi on riski.

   Lainaa

  41. Tulos: +76 (84 ääntä)
   jönni: Ei saa arvostella keskeneräisiä taideteoksia! Tuosta tulee vielä tosi siisti ja hyvän näköinen kun se on valmis. Uskookohan tuo lättähattu oikeastiitsekään, että siitä tulee ikinähyvä. Ja miten nuo kirjaimet siitä paremmaksi muuttuu jos viiltelee lisää kurkkuaan???
   KUVA VÄÄRISTÄÄ!

   Lainaa

  42. Tulos: +74 (88 ääntä)
   LIVENÄ PAREMPI!

   Lainaa

  43. Tulos: +27 (51 ääntä)
   ACAB: ALL COPPERS ARE BASTARDS.
   Miten kupari liittyy tähän?

   Lainaa

  44. Tulos: -12 (36 ääntä)
   uu: As Coon As Bossible
   Yhtä pesukarhu kuin bossible?

   Lainaa

  45. Tulos: +41 (47 ääntä)
   Sen verran emälän___kolu meininki että voisin lyödä vetoa, ettei B:n perään ole tatuoitu pistettä!

   Lainaa

  46. Tulos: +28 (36 ääntä)
   Jabbe: Ei järkevämpää paikkaa keksiny ? ihminen on tyhmä laji
   Ihminen on älykäs laji, mutta yksilö on usein tyhmä.

   Lainaa

  47. Tulos: +19 (29 ääntä)
   onnea työnhakuun. jos tommonen tyyppi nyt asioi muualla kuin sossun tiskillä.

   Lainaa

  48. Tulos: -41 (61 ääntä)
   A.C.A.B. All Cops Are Bastards

   Lainaa

  49. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Kaulaliina.

   Lainaa

  50. Tulos: +21 (37 ääntä)
   Always Carry A Bible

   Lainaa

  51. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Nyt on taas ollu kissa-aiheisia mokia poikineen.

   Lainaa

  52. Tulos: -11 (15 ääntä)
   Tuota ei oo viillelty vaa se on iha mustetta tuosa kaulasa.... ja jos joku haluaa ottaa kaulaansa tämmöse nii antaa ottaa, olkoot hieno tai ei :))

   Lainaa

  53. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Jos olet sellainen veijari, että hankit noin näkyvälle paikalle "all cops are bastards" tatskan, niin ehkä työnsaantimahkujen heikkeneminen ei ole pahin ongelmasi.

   Lainaa

  54. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Siruka: Se, että tatuointi alkaa itsekseen muuttua violetiksi, on aina hyvä ja laatutyön merkki! “Olisit ottanut ammattilaisella.” Ei olisi voinut, ammattilaiset kun ei tee kaulaan. Eikä tarvitse nyt kertoa että se ja se siellä ja siellä tekee, pääsääntöisesti kuitenkin on niin, että eivät tee, koska kaulan iho on ohut ja siinä on paljon valtimoita, joten riski on suurempi.
   Tekee ammattilaiset kaulaan tosiaan. Naamaan ei, mutta kaulan ja niskaan.

   Lainaa

  55. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Pulla: Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa.
   Ainakin siitä kärsii koko kaula. En edelleenkään tajua, miksi juntit antavat harjoitella sen neljänkymmenen euron netistä tilatun tatuointikoneen käyttöä omaan, elävään ihoonsa? Ja miksi laitteita käyttävät kutosen piirtäjät kuvittelevat, että vankilatatska on upean näköinen, auttaa työnhaussa ja saavuttamaan sosiaalisesti miellyttävän aseman? Vai onko tarkoitus avittaa nimenomaan syrjäytymistä. Milloinhan hoksataan, että nämä käyttävät samoja neuloja ja värejä kaiken aikaa, kaikkiin kavereihinsa ja levittävät siten hepatiittia ja hiviä?

   Lainaa

  56. mämämääm 3.3.2013 11:03
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Pinkkihinkki: Onpa ihan saatanan ruma tatuointi. Varmasti hieno näky vanhainkodissa.
   ei taid ol sit enää siihe aikaa ainoo tyhmä näky siellä..

   Lainaa

  57. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Tulipa tässä mieleen, kun kerran satuin kuulemaan kahden teinin, 13-14 vuotiaan keskustelua tatuioinneista. Toinen heistä sanoi kutakuinkin näin: "Se on semmonen tatuointi, mitä ei koskaan voi katuu, koska ethän sä voi ikin katuu ruokaa." Toivottavasti ei ollut tatuoimassa mitään hampurilaista pakaraansa.

   Lainaa

  58. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Siruka: Se, että tatuointi alkaa itsekseen muuttua violetiksi, on aina hyvä ja laatutyön merkki! “Olisit ottanut ammattilaisella.” Ei olisi voinut, ammattilaiset kun ei tee kaulaan. Eikä tarvitse nyt kertoa että se ja se siellä ja siellä tekee, pääsääntöisesti kuitenkin on niin, että eivät tee, koska kaulan iho on ohut ja siinä on paljon valtimoita, joten riski on suurempi.
   Kyllä kuule tehään kaulaan tatuointeja. Ja aika paljonkin.

   Lainaa

  59. Tulos: +45 (53 ääntä)
   OK?: Miten kupari liittyy tähän?
   Sillälailla että poliisia tarkoittava sana cop on lyhenne juurikin kuparia tarkoittavasta sanasta copper. Aikoinaan oli seriffien rintatähdet kuparista tehty.

   Lainaa

  60. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Ninnu: Vai onko tarkoitus avittaa nimenomaan syrjäytymistä.
   "Antakaa mun syrjäytyä rauhassa!"

   Lainaa

  61. Tulos: +14 (24 ääntä)
   james: Yolo swag
   Nolo secretly we are gays? Nämä rasittavat teinilyhenteet suoraan hiuksista vittuun. Ei helvetti kuinka typerä sitä voi vaan ihminen olla. Varmaan tuokin vihaa poliiseja sen takia, kun kerran on puistossa kaadettu kalja ja sakotettu tjsp :D

   Lainaa

  62. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Pussukka: A.C.A.B. All Cops Are Bastards
   Sherlock...Enivei naurettava tatuointi naurettavalla ihmis otuksella. Kissat on kauniita ja kuvan gängsterit voitaisiin lahjoittaa Venäjälle halpatyövoimaksi. Siellä varmaan käyttävät kaulaliinaa kesälläkin kun meininki on erillainen. :D

   Lainaa

  63. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Hyvä Joni! Kunnon piripää.

   Lainaa

  64. Tulos: -98 (102 ääntä)
   Siis toi ACAB tarkoittaa että All Cops Are Bastards eli suomeksi Kaikki Kytät On Paskiaisia, eikä suinkaan mitään että kissat ovat kauniita tai muutakaan... On se kumma kun ei edes tuota osattu laittaa oikein otsikkoon...

   Lainaa

  65. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Bagheera: Leikkais tukkansa ja menis töihin… Eikun anteeksi, turha varmaan enää töistä haaveilla. Rehellisistä ainakaan.
   Mitä pahaa hiuksissa on?

   Lainaa

  66. Tulos: +13 (27 ääntä)
   jaska345: Siis toi ACAB tarkoittaa että All Cops Are Bastards eli suomeksi Kaikki Kytät On Paskiaisia, eikä suinkaan mitään että kissat ovat kauniita tai muutakaan… On se kumma kun ei edes tuota osattu laittaa oikein otsikkoon…
   Selvästi oli tahalleen kirjoitettu että All Cats Are Beautiful.

   Lainaa

  67. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Osuvastihan tuo on nuo kirjaimet valinnut, sehän tarkoittaa tietysti Awful, Creepy And Bad!

   Lainaa

  68. Tulos: +4 (16 ääntä)
   cop on cylläkin lyhenne sanoista "commisioner on patrol". Ja sheriff taas on väännös sanoista "shire reeve".

   Lainaa

  69. Tulos: -19 (23 ääntä)
   Anri: Niin?
   onneksi olkoon maailman kamalimmasta nimestä

   Lainaa

  70. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Tässä kai sitä huomaa sitten olevansa vanha kun ei mun nuoruudessa tollasia itse tehty iholle...vieläpä kaulaan...ja vieläpä hyvin rumaa jälkeä.

   Lainaa

  71. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Reko: Tekee ammattilaiset kaulaan tosiaan. Naamaan ei, mutta kaulan ja niskaan.
   Kyllä osa ammattilaisista tatuoivat myös naamaa. Nyt tiedät.

   Lainaa

  72. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Pinkkihinkki: Onpa ihan saatanan ruma tatuointi. Varmasti hieno näky vanhainkodissa.
   Pakko tulla pätemään tähän, että siinä vaiheessa kun nykynuoret on siellä vanhankodissa tai tuolla painelee menemään roollaatoreineen on täysin normaalia, että valtaosalla on tosiaan vaikka minkälaista leimaa iholla. Mutta kyllä, harvinaisen ruma.

   Lainaa

  73. Tulos: +12 (18 ääntä)
   turhaa huolehitte miltä tuo näyttää vanhainkodissa. tuskin joni näkkee ees 30siä ku nytkään ei oo ikää paljon mitään ja mennään jo melkeen laina-ajalla. Tosin ei se mikään syrjäytyny ole, on sillä paljon kivoja pikku narkkikavereita. harmi että laittoivat tän kuvan, toisessa oli paljon hauskempi keskustelu :)

   Lainaa

  74. Seppo Saviniemi 4.3.2013 11:12
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   ouragan: cop on cylläkin lyhenne sanoista “commisioner on patrol”. Ja sheriff taas on väännös sanoista “shire reeve”.
   Ei ole tuo cop-juttu totta: http://www.snopes.com/language/acronyms/cop.asp

   Lainaa

  75. turnipsitonttu 4.3.2013 17:49
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   Sitten kun ikää tulee lisää voikin miettiä vaatekaapilla, että laittaisiko sitä poolopaidan vai poolopaidan tai sittenkin poolopaidan. Tai voihan sitä kehitellä itselleen sellaisen taiteilijalookin hipsterikekkoslaseineen ja hippihuiveineen jotka tosin silloin on jo so last season.

   Lainaa

  76. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Maya: Okei, onhan tuo ihan törkeän mauton ja ruma, mutta minua sapettaa tämä iänikuinen “varmaan hieno sit ku oot vanha”-kommentointi. Miksei tatuointi olisi hieno enää vanhana? Joo, iho roikkuu ja niin edelleen, mutta jos olette ikinä vanhoja ihmisiä nähneet, niin ei se ihon roikkuminen ole sen kauniimpaa ilmankaan tatuointeja. SIinä iässä tuskin kiinnostaa enää, miltä ne näyttävät, koska niitä on kuitenkin monta vuosikymmentä jo mukana kannettu. Vähän niinkuin arvet. Ja kyllä minusta olisi aika badass jos omalla mummollani olisi hihat täyteen tatuoitu. Se on kumma miten monet ei-tatuoidut ajattelevat, että tatuoitu katuu päätöstään pakostakin joskus. Olisikohan aika oppia, että kaikki ihmiset eivät ajattele niin kuin Pirkko-Petteri, joka ei uskalla edes hiuksiaan värjätä, vaan toiset rakastavat tatuointejaan ja muita kehonmuokkauksiaan hautaan asti? PS. Minulla ei ole tatuointeja.
   Muuten kyllä ihan asiallinen kommentti, mutta ehkä tässä meinattiin hänen katuvan vielä joskus sitä, että kaulaan on hakattu juuri nuo kirjaimet ja vielä helkkarin rumasti..

   Lainaa

  77. Tulos: +30 (34 ääntä)
   jaska345: Siis toi ACAB tarkoittaa että All Cops Are Bastards eli suomeksi Kaikki Kytät On Paskiaisia, eikä suinkaan mitään että kissat ovat kauniita tai muutakaan… On se kumma kun ei edes tuota osattu laittaa oikein otsikkoon…
   Otsikoinnillahan oli tässä tapauksessa tarkoitus vain korostaa kyseisen tatuoinnin tyhmyyttä. On se kumma ku ei edes tuota asiaa osattu oikein ymmärtää...

   Lainaa

  78. Kytta kyttailija 4.3.2013 18:57
   Tulos: +23 (29 ääntä)
   jaska345: Siis toi ACAB tarkoittaa että All Cops Are Bastards eli suomeksi Kaikki Kytät On Paskiaisia, eikä suinkaan mitään että kissat ovat kauniita tai muutakaan… On se kumma kun ei edes tuota osattu laittaa oikein otsikkoon…
   No niin, oletko ikina kuullut sarkasmin kauniista lajista? Jos sana ei ole tuttu, niin ehkapa v*ttuilu on? Samaa asialajiketta. Et sitten edes viitsinyt lukea edellisia kommentteja, joista ainakin luulisi Always Carry A Bible ehka jonkinverran herattavan aivosoluja miettimaan? Ja tama kommentti muuten patee kaikkiin edella kommentoineihiin, jotka todellakin luulivat olevansa ensimmaisia huomauttamassa "hei ei se tota tarkoita vaan......" - NSS (No Shit, Sherlock)

   Lainaa

  79. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Entäs nämä vaihtoehdot? :D ACAB Always Carry A Bible (often a tattoo) ACAB All Coppers Are Bastards (common British tattoo) ACAB Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia (Catalan: Association against Anorexia and Bulimia) ACAB Advisory Committee on Agricultural Biotechnology (USDA) ACAB Applied Composites AB (Sweden) ACAB Atraumatic Coronary Artery Bypass (cardiology) ACAB Association of Community Access Broadcasters (New Zealand) ACAB Association of Cargo Agents of Bangladesh ACAB Arts & Crafts Association Bornholm (Bornholm, Denmark) ACAB Association du Cheval Arabe Bedouin (French: Bedouin Arabian Horse Association; est. 2006) ACAB Air Cavalry Attack Brigade ACAB All Colors Are Beautiful ACAB Alaska Contemporary Art Bank (est. 1975; Alaska State Council on the Arts; Alaska Department of Education and Early Development) ACAB Associació Cultural Armènia de Barcelona (Spanish: Armenian Cultural Association of Barcelona; Barcelona, Spain)

   Lainaa

  80. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Toi tautointi on kyllä aika never getting a job-statement

   Lainaa

  81. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Siruka: Se, että tatuointi alkaa itsekseen muuttua violetiksi, on aina hyvä ja laatutyön merkki! “Olisit ottanut ammattilaisella.” Ei olisi voinut, ammattilaiset kun ei tee kaulaan. Eikä tarvitse nyt kertoa että se ja se siellä ja siellä tekee, pääsääntöisesti kuitenkin on niin, että eivät tee, koska kaulan iho on ohut ja siinä on paljon valtimoita, joten riski on suurempi.
   Ihan näin btw, maailman parhaat ammattilaisetkin tekevät kaulaan. Käypäs joskus huvin vuoksi seuraamassa vaikka tatuoinnin SM, EM tai MM kisoja, kyllä sielläkin kaulaan tehdään. Jos on yhtään epävarma taidoistaan, niin eivät tee ja silloin kyllä on aihetta olla tekemättäkin.

   Lainaa

  82. Tulos: +3 (19 ääntä)
   Ah, tatuointi joka huutaa jo kauas: "Hei! Olen white trash bitch!" Classy.

   Lainaa

  83. Tulos: -20 (44 ääntä)
   eep: Ah, tatuointi joka huutaa jo kauas: “Hei! Olen white trash bitch!” Classy.
   Eikö tatuoinnit nyt ihan yleisestikin tee sitä?

   Lainaa

  84. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Pretty wise.

   Lainaa

  85. Tulos: +14 (16 ääntä)
   jopi: onneksi olkoon maailman kamalimmasta nimestä
   Onneksi olkoon maailman aivottomimmasta kommentista.

   Lainaa

  86. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Vähän ehkä jopa sääliksi käy poikaparkaa. Narkkikaverit v*thun, koulut loppuun ja töööihin! Pääsee kenties joskus sitten sinne vanhainkotiinki asti. Mutta siis ylipäänsä tatuoinnit on ok, aika hassua ettei jotku tajunnu kommenteista ja otsikosta mokan ideaa, että juuri tää ko. tatuointi vaan on yksinkertasesti typerä ja ruma :D Harva varmaan noin yleensä on tatuointeja vastaan, en ainakaan mie.

   Lainaa

  87. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Dorkia riittää: Luuletsä oikeesti, että tollanen “isäm maan toivo” elää vanhemmaks ku 35w?
   Toivottavasti, oma poika tekee tollasta paskaa. Vituttaa vähä, ja laitoinpa välit poikki. Ainakin vähäksi aikaa. Juu, ja olen tuon hirvityksen isä. Itellä yhtään tatskaa.

   Lainaa

  88. Tulos: 0 (0 ääntä)
   k5

   Lainaa

  89. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Turhake: Nolo secretly we are gays? Nämä rasittavat teinilyhenteet suoraan hiuksista vittuun.
   öö ei todellakaan tarkoita tuota swag http://www.snopes.com/language/acronyms/swag.asp

   Lainaa

  90. Tulos: +1 (1 ääni)
   Bean: Ei tuo oo tatuoitu vaan viillelty. Scarification. Eräänlaista arpien jättämistä iholle tatuoinnin tapaan. Toi on kyl tosi ruma sellainen… http://www.google.com/m?client=ms-nokia&cof=nsp&channel=s60&q=scarification
   Kyllä se kuule ihan tatuoitu on. Tunnen tämän kaverin.

   Lainaa

  91. Tulos: -6 (6 ääntä)
   All Cunts Are Black

   Lainaa

  92. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Siruka: Se, että tatuointi alkaa itsekseen muuttua violetiksi, on aina hyvä ja laatutyön merkki! “Olisit ottanut ammattilaisella.” Ei olisi voinut, ammattilaiset kun ei tee kaulaan. Eikä tarvitse nyt kertoa että se ja se siellä ja siellä tekee, pääsääntöisesti kuitenkin on niin, että eivät tee, koska kaulan iho on ohut ja siinä on paljon valtimoita, joten riski on suurempi.
   Valtimo ja laskimo terve ja hei.

   Lainaa

  93. Tulos: +1 (1 ääni)
   pätee: öö ei todellakaan tarkoita tuota swag http://www.snopes.com/language/acronyms/swag.asp
   Olet todellakaan väärässä

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, kaula, arpi, viiltely, tatuointi