Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Lumian lumoissa

"Lumiassa ei ole yhtään mitään vikaa!"
Suurenna näkymä
Fanipoika ei kestä kritiikkiä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 105 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Soturikissa 2.2.2013 2:40
   Tulos: +306 (416 ääntä)
   Nokia Lumian suurfani vauhdissa :D

   Lainaa

  2. Tulos: +381 (451 ääntä)
   Miksiköhän pitäis Chirsterin mielestä ostaa lumia ja viedä se korjaukseen todetakseen että lumia on hyvä puhelin ja vika on vain käyttöjärjestelmässä..? just asking :)

   Lainaa

  3. Tulos: +175 (271 ääntä)
   Tänne kommentteihin tulee joku WP vs iOS sota nyt. Vaikka iOS:ia ei mainittu, joku mainitsee. PS. Hyviä puhelimia nuo lumiat ovat, tuntuu vain että jos niillä tapahtuu bugi sitä mainostetaan enemmän kuin muissa.

   Lainaa

  4. Tulos: +353 (415 ääntä)
   Pieni ristiriita:
   "Lumiassa kaikki on idiootin varmaa ja helppoa."
   ja sitten:
   "On se kyllä perseestä jos kaikki pitäs puhelimessa olla valmiina."
   Itse en ole Lumiaan tutustunut, mutta aika jälkeenjääneeltä kuulostaa, jos soittoääni pitää leikata erikseen tietokoneella.

   Lainaa

  5. Tilitantti 2.2.2013 3:15
   Tulos: +329 (341 ääntä)
   “On se kyllä perseestä jos kaikki pitäs puhelimessa olla valmiina.”
   Mitä varten me on sit siirrytty Nokia 3310:stä yhtään mihinkään?

   Lainaa

  6. Lentohärveli 2.2.2013 3:24
   Tulos: +614 (636 ääntä)
   Onneksi Christer ei (toivottavasti) ole autokauppias. "Tää auto minkä ostin sulta on ihan paska!" "Itse asiassa tämä auto on kyllä idioottivarma ja helppo ajaa" "Sehän hyytyilee koko ajan eikä tahdo lähteä käyntiin ollenkaan!!" "Silloin vika ei ole autossa, vaan moottorissa." "Lisäksi ohjaus on todella hankalaa ja lukotkin arpovat, milloin toimivat ja milloin ei!" "No onpahan edes jotain aivojumppaa. Siinähän hyytyisi sinun aivotkin, jos kaikki tapahtuisi ykskaks napinpainalluksella."

   Lainaa

  7. Tulos: +35 (257 ääntä)
   Menneen talven Lumia.

   Lainaa

  8. Tulos: +93 (133 ääntä)
   Hei, ihmiset ehk osais jos haluais opetella tekeen ite kaiken kännyyn (mm. soittoäänen?) mut helpompaa laittaa se vaa paria nappia painamalla ja käyttää räpläämiseen menevä aika esim. tiskaamiseen tai muuhun oleellisempaan asiaan ;D

   Lainaa

  9. Tulos: +62 (108 ääntä)
   Ei meikäläisen Lumia ole bugaillut ainakaan ikinä! :D Hyvin toiminu ja yksinkertainen vehjes! Paitsi kyrsii, että ei saa blokattua numeroita, ei ole T9-näppäimistöä eikä toimi kynsillä. Siinä ne huonot puolet sitten olikin. :D

   Lainaa

  10. varvaskuningas 2.2.2013 5:18
   Tulos: +57 (69 ääntä)
   3510i <3

   Lainaa

  11. miinaharava 2.2.2013 5:34
   Tulos: +74 (138 ääntä)
   Noksu? Voisko keksiä vielä vähän typerämpiä sanaväännöksiä..

   Lainaa

  12. Minävuan 2.2.2013 7:24
   Tulos: +94 (124 ääntä)
   Meitsin Lumia toimii kun unelma. Ei sammuile tai bugi muutenkaan ja on fyysisesti kestävä. Moni tuttu joka valittaa puhelimestaan, (oli se sitten mitä merkkiä vain), käsittelee sitä luuria just päinvastoin kuin miten herkkää elektroniikkalaitetta pitäisi oikeasti käsitellä.

   Lainaa

  13. XR107A35Y 2.2.2013 7:51
   Tulos: +40 (68 ääntä)
   Kyllä minä joudun tän Samsunginkin kanssa säätämään, jotta saan musiikkia puhelimeen ja niistä sitten valittua soittoäänen, viestiäänen ja herätyskellon...

   Lainaa

  14. Tulos: +60 (80 ääntä)
   Ei oo täälläkään Lumia bugaillut koskaan :) Itse asiassa mä olen vähän yllättynyt, kuinka hyväksi puhelimeksi tuo on osoittautunut. Se vaan, et kyllähän Lumiasta(kin, kuten iPhonen ärsytyksestä :D) puuttuu ihan oleellisia juttuja (mulla siis Lumia 900), kuten mahdollisuus tallentaa keskeneräinen viesti, tuo mainittukin soittoääniasetus (tätä en edes tajua, miksi ne on ottanut Nokialla takapakkia tässä, kun aijemminkin on saanut koko v*tun biisin soittoääneksi), pika-asetus, jotta saa puhelin äänettömälle ja värinän pois (tällä hetkellähän se värinä pitää säätää asetuksista, äänet saa kyllä nopeasti pois) ja näytön kääntymisen esto. Sanakirjakin olis huippua saada pois päältä :D Enihau, olen silti tähän tyytyväisempi kuin iPhoneen, josta puuttu aika lailla samoja oleellisia juttuja ja enemmänkin (toisaalta löytyi tuo näytön kääntymisen esto ja pikahiljennys), ja joka kaikenlisäksi hajosi hissukseen sisältä. Milloin oli mikrofonia rikki, milloin kaijutinta, koska ei saanut mastoihin yhteyttä voidakseni soittaa ymymym. iPhoneani en kerinnyt tiputtaa kertaakaan (joo, kelatkaa. En kertaakaan, ja se vaan hajos kerta toisensa jälkeen :D), Lumiani olen tiputtanut nyt kahdesti ja siinä onkin lasissa parit skraidut. Nojoo, seuraavaksi jos sitten Samsungia kokeilemaan, kovastihan tuota Galaxya on kehuttu :)

   Lainaa

  15. Tulos: +21 (37 ääntä)
   XR107A35Y: Kyllä minä joudun tän Samsunginkin kanssa säätämään, jotta saan musiikkia puhelimeen ja niistä sitten valittua soittoäänen, viestiäänen ja herätyskellon…
   jep. puhelimeesi laittamiesi biisien kohdalla klikkaat aseta soittoääneksi.. todella säätämistä. ainoa säätäminen mitä pitää tehdä on silloin kun haluat viestin soittoääntä vaihtaa. muut äänet vaihtuu lapsellisen helposti

   Lainaa

  16. Minävuan 2.2.2013 8:29
   Tulos: +65 (91 ääntä)
   Tyypillisiä nörttejä. Esim. ohjelmistopuolella yhä vielä tekevät tahallaan asiat vaikeaksi ja vika on aina käyttäjässä. Mutta jos on todella osaaja, tekee sellaisen systeemin ja selkokieliset ohjeet että lukutaidoton mummokin osaa käyttää. Hyvä suunnittelija tekee helppokäyttöisen systeemin; huono on se joka pätee. Jos pitäisi karkkipussin avaamiseen ohjeet hakea ja ladata netistä, se olisi ihan sama asia.

   Lainaa

  17. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Maila: Ei oo täälläkään Lumia bugaillut koskaan Itse asiassa mä olen vähän yllättynyt, kuinka hyväksi puhelimeksi tuo on osoittautunut. Se vaan, et kyllähän Lumiasta(kin, kuten iPhonen ärsytyksestä ) puuttuu ihan oleellisia juttuja (mulla siis Lumia 900), kuten mahdollisuus tallentaa keskeneräinen viesti, tuo mainittukin soittoääniasetus (tätä en edes tajua, miksi ne on ottanut Nokialla takapakkia tässä, kun aijemminkin on saanut koko v*tun biisin soittoääneksi), pika-asetus, jotta saa puhelin äänettömälle ja värinän pois (tällä hetkellähän se värinä pitää säätää asetuksista, äänet saa kyllä nopeasti pois) ja näytön kääntymisen esto. Sanakirjakin olis huippua saada pois päältä Enihau, olen silti tähän tyytyväisempi kuin iPhoneen, josta puuttu aika lailla samoja oleellisia juttuja ja enemmänkin (toisaalta löytyi tuo näytön kääntymisen esto ja pikahiljennys), ja joka kaikenlisäksi hajosi hissukseen sisältä. Milloin oli mikrofonia rikki, milloin kaijutinta, koska ei saanut mastoihin yhteyttä voidakseni soittaa ymymym. iPhoneani en kerinnyt tiputtaa kertaakaan (joo, kelatkaa. En kertaakaan, ja se vaan hajos kerta toisensa jälkeen ), Lumiani olen tiputtanut nyt kahdesti ja siinä onkin lasissa parit skraidut. Nojoo, seuraavaksi jos sitten Samsungia kokeilemaan, kovastihan tuota Galaxya on kehuttu
   Näytön kääntymisem esto olis kyllä tosi jees! Ja en voi sitä minäkään ymmärtää että miks on pitäny tehä niin että biisiä ei saa soittoääneksi.. No piti ladata Free Ringtones-sovellus ja siellä on aika hyvin niitä. En oo muuta vikaa löytäny, ku kerran vaan tilttas puhelin, vein huoltoon ja parempana tuli takas :D. Olikohan tää nyt se päivitys mitä Christer mainostaa? :D Ja kyllähän se vika sillon puhelimessa on, jos se vika on käyttöjärjestelmässä!

   Lainaa

  18. Ohikulkija 2.2.2013 9:03
   Tulos: +38 (44 ääntä)
   Christer ei taida omassa innostuksessaan ihan tajuta että jotkut haluavat vaan omaan logiikkaan sopivan, helppokäyttöisen älypuhelimen ilman että asiaa tarvitsisi opiskella joka päivä. Tuo sen viimeisessä viestissä mainitsema päivitys ei sekään kuulosta kauhean helpolta, kuinkahan moni kasuaalikäyttäjä alkaa etsimään tuollaista tietoa ja latailee ohjelmia koneelle jotta saisi puhelimeen päivitykset etuajassa? Kiva jos Lumia miellyttää mutta onko se niin vaikea ymmärtää että kaikki eivät ole samanlaisia, peruskäyttäjälle on väliä ainoastaan sillä millaista laitetta on käyttää juuri nyt, ei tulevaisuuden suunnitelmat tai mahdollinen potentiaali. Samalla tuntuu että mitä enemmän "idioottivarmaksi" yritetään mennä sitä monimutkaisemmaksi ja vaikeaksi kaikki lopulta muuttuu. Mielestäni vanhoissa Nokioissa oli asetukset loogisesti, sitä mallia voisivat käyttää uudemmatkin järjestelmät.

   Lainaa

  19. Tulos: -34 (84 ääntä)
   Lyhyesti: Christer on idiootti! Lumiat on oikeasti p*skoja vehkeitä! En minäkään semmosia kenellekään suosittelis vaan esimerkiksi Samsungin Galaxy S3:a. Ja kohta kenties S4:ää! Ja kyllä...mulla on ollut niin Lumia 800 kuin viimeksi Lumia 920. Molemmat oli pari viikkoa käytössä kun enempää tollasia romuja ei pystynyt kattelemaan! Virheostoksia!

   Lainaa

  20. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Kyllä mun 920 lumia on ihan moitteetta toiminut, eikä tarvii mitään soittoääniä pätkiä :D Iphone oli aiemmin mutta jouti vaihtoon, siinäkö ei sitten oman soittoäänen laittaminen ole kikkailun takana...? :) Ja samsungin luurit ovat ihan hyviä kanssa, kunhan käsittelee varoen.

   Lainaa

  21. ErkkiJanne 2.2.2013 9:56
   Tulos: +38 (60 ääntä)
   kolme: Itse en ole Lumiaan tutustunut, mutta aika jälkeenjääneeltä kuulostaa, jos soittoääni pitää leikata erikseen tietokoneella.
   Mites sitten luulet iPhoneen sen soittoäänen lataavasi? Vielä vaikeammin iTunesin kautta...

   Lainaa

  22. aamullatöihin 2.2.2013 10:08
   Tulos: -14 (60 ääntä)
   Lol, lumia on paras. ja vitun idiootit iPhonee ei ees saa omaa soittoääntä

   Lainaa

  23. Tulos: +33 (75 ääntä)
   Omassa lumiassa ei oo ollu ikinä mitää vikaa!! Oon tyytyväine etten hankkinu mitää nykyteineille pakkosyötettyy iPhonee tai samsung galaxy notee joka on ihan naurettavan kokone puhelimeks. Ainoot ketkä tuntuu löytävän omasta lumiastaan vikoja on noita pikkulissuja jotka on kitissy porukoilta iPhonee(ku kaikil muilki on!!!1) ja lumian saatuaan itse uittanut kännykkäänsä vessanpöntössä jonka jälkeen alottanu marisemisen..

   Lainaa

  24. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Pakko kyl todeta tähän väliin, et lumia 900 on ollut toimivin ja selkein älypuhelin, johon oon törmännyt.

   Lainaa

  25. Tulos: 0 (22 ääntä)
   Lumia 900 on pikavalinta värinähälytykselle. Klikkaa volymea, niin yläkulmaan ilmestyy mahdollisuus laittaa pelkälle värinälle jne.

   Lainaa

  26. Tulos: +13 (35 ääntä)
   Androidissa soittoäänen valitseminen on kyllä turhan hankalaa minusta. Menet ensin musiikkikansioon, josta vlitset haluamasi biisin. Lopuksi pitää vielä klikata musiikki soittoääneksi. On kyllä turhan hankalaa Christerin kuvaama tapa Nokialaisessa on selkeästi mukavampi ja ennen kaikkea käyttäjäystävällisempi.

   Lainaa

  27. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Joo ei nää samsungin (gt-i9100) mitään idiootinvarmoja oo. Sammuu ja sulkee nettiselainta itsekseen. Herätyskelloon ei saa laitettua omaa ääntä (paitsi silleen että se pitää laittaa joka kerta erikaeen). Puhelin ei yhdisty koneeseen usb:llä jne. Vaikka vika on varmaan käyttäjässä.

   Lainaa

  28. Tulos: +9 (39 ääntä)
   Siis miksi tuolle jätkälle ei kelpaa selitykseksi se, ettei vaan pidä kännykästä? Minäkin ostin tuossa puolisen vuotta sitten itselleni nappikuulokkeet (ei katsokaas ollut paljoa rahaa sillä hetkellä). Pakkauksessa mainostettiin, että kyseisissä kuulokkeissa on taatun mukava istuvuus. Vaikka asetin niihin pienimmät mukanatulleet päät, ne olivat silti liian isot korviini, ja satuttivat minua aika paljon. Esim. jos kuuntelin niistä musiikkia ennen nukkumaanmenoa, en voinut nukkua kyljelläni (=niin että korva jää pään ja tyynyn väliin). Menin viikon kuluttua palauttamaan ne, ja selitin palautuksen näin miten juuri äsken selitin täälläkin. Kysymys kuuluu, oliko Christerin mielestä vika siis minussa? "Käyttäjävika, mitäs synnyit noin pienikorvaiseksi". Niinkun.. ihan oikeasti? Minä ainakin uskaltaisin sanoa, että tuote ei vain sopinut juuri minulle. Miksei kännykänkin kanssa voi olla samoin? Miksi kaikkien maailman ihmisten pitää tykätä juuri samoista kännykän ominaisuuksista, ja jos joku ei tykkää, niin hän on viallinen?

   Lainaa

  29. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Miksi pitää puhelimen olla monimutkainen ja kun ei osaa sitä käyttää niin opettelee sitten vaikka ohjekirjan kanssa, koska puhelin toimii just niinku pitääkin. Miksei saa vaan ostaa idioottivarmaa?

   Lainaa

  30. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Oon ollu suht tyytyväinen omaan Lumia 710, joskin aluksi sekin sammuli itsekseen ja huollossa eivät mitään vikaa löytäneet. Myös juurikin mainittu keskeneräisen tekstarin tallennus puuttuu sekä muistiinpanojen tallennus (sovellus?). Muuten ihan jees puhelin ollut.

   Lainaa

  31. Tulos: +17 (25 ääntä)
   Oma lumiani on lennellyt useamminkin pitkin asvalttia, koska olen mämmikoura, mutta mitään vikaa siihen ei silti ole tullut.

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (12 ääntä)
   Äidillä on Lumia (800) ja on aika kiva :D En mä nyt tiedä, ottaisinko sen iPhonen tilalle, mut suosittelen jossei mitään muuta hyvää löydy :P

   Lainaa

  33. lumianomistaja 2.2.2013 11:46
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Lumiaan on ihan helppo saada soittoääniä. Lataa vain jonkun niistä monista marketplacen tarjoamista soittoäänisovelluksista suoraan puhelimeen, ja siinä se. Esim. EasyRing&Music on luottosovellukseni, jolla teen kaikki soittoääneni. Niistä saa 40s pituisia.;)

   Lainaa

  34. rööriroope 2.2.2013 11:47
   Tulos: -5 (33 ääntä)
   Itelläni ei oo kokemusta lumiasta, mutta kavereilla on ja en oo vielä kuullut mitään positiivista. Rupeaa tosissaan ärsyttämään tämä suomalaisten nokia fanitus, vaikka tosiasia on että nokia parhaat puhelimet tehtiin 5 vuotta sitten. Itelläni ollu iPhone 4 kaksi vuotta enkä todellakaan vaihtaisi tätä vikoja täynnä olevaan nokiaan...

   Lainaa

  35. rööriroope 2.2.2013 11:52
   Tulos: +4 (12 ääntä)
   aamullatöihin: Lol, lumia on paras. ja vitun idiootit iPhonee ei ees saa omaa soittoääntä
   Kyllä siihen saa. Lataamalla ringtone makerin appstoresta, on kyllä tehty hieman liian vaikeaksi.

   Lainaa

  36. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Justifier: Joo ei nää samsungin (gt-i9100) mitään idiootinvarmoja oo. Sammuu ja sulkee nettiselainta itsekseen. Herätyskelloon ei saa laitettua omaa ääntä (paitsi silleen että se pitää laittaa joka kerta erikaeen). Puhelin ei yhdisty koneeseen usb:llä jne. Vaikka vika on varmaan käyttäjässä.
   Itselläni ei ole koskaan käynyt vastaavaa netin kanssa. Herätyskelloon saan laitettua äänen kyllä, eikä tarvitse erikseen pistää. USB toimii moitteetta. Minulla siis galaxy s2.

   Lainaa

  37. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Aika perseestä jos lumian takuu ei korvaa softapäivityksiä. Ja toi 30s rajotus vasta perseestä onki, samoin ku koko windows phone (ja huomautuksena et omenaki on paska).

   Lainaa

  38. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Maila: Ei oo täälläkään Lumia bugaillut koskaan Itse asiassa mä olen vähän yllättynyt, kuinka hyväksi puhelimeksi tuo on osoittautunut. Se vaan, et kyllähän Lumiasta(kin, kuten iPhonen ärsytyksestä ) puuttuu ihan oleellisia juttuja (mulla siis Lumia 900), kuten mahdollisuus tallentaa keskeneräinen viesti, tuo mainittukin soittoääniasetus (tätä en edes tajua, miksi ne on ottanut Nokialla takapakkia tässä, kun aijemminkin on saanut koko v*tun biisin soittoääneksi), pika-asetus, jotta saa puhelin äänettömälle ja värinän pois (tällä hetkellähän se värinä pitää säätää asetuksista, äänet saa kyllä nopeasti pois) ja näytön kääntymisen esto. Sanakirjakin olis huippua saada pois päältä Enihau, olen silti tähän tyytyväisempi kuin iPhoneen, josta puuttu aika lailla samoja oleellisia juttuja ja enemmänkin (toisaalta löytyi tuo näytön kääntymisen esto ja pikahiljennys), ja joka kaikenlisäksi hajosi hissukseen sisältä. Milloin oli mikrofonia rikki, milloin kaijutinta, koska ei saanut mastoihin yhteyttä voidakseni soittaa ymymym. iPhoneani en kerinnyt tiputtaa kertaakaan (joo, kelatkaa. En kertaakaan, ja se vaan hajos kerta toisensa jälkeen ), Lumiani olen tiputtanut nyt kahdesti ja siinä onkin lasissa parit skraidut. Nojoo, seuraavaksi jos sitten Samsungia kokeilemaan, kovastihan tuota Galaxya on kehuttu
   sen sanakirjan saa asetuksista pois päältä.. ei mulla muuta.

   Lainaa

  39. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Lumiassa on Internet Explorer - ja webbisivujen tekmein kyseiselle selaimelle on perseestä

   Lainaa

  40. Tulos: -11 (15 ääntä)
   Ensimmäinen moka ja keskustelu mitä en jaksanu ees lukee.

   Lainaa

  41. Tulos: -22 (32 ääntä)
   Tälläsiä nää lumia ihkuttajat onn... "EI SIINÄ VOI OLLA MITÄÄN VIKAA UNELMAPUHELIN EN KOSKAAN VAIHDA PUHELINTA IKINÄ NOKIA FOREVER" boikotoin lumiaa ihan just sen yli ihkutuksen takia. Enkä kyllä läheisiltä (paitsi yheltä lumia ihkuttajalta) oo kuullu siitä mitään hyvääkään. Millon käyny lumihangessa ja kuollu sinne.

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (8 ääntä)
   HTC! \o/

   Lainaa

  43. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Itse latasin sellaisen sovelluksen kuin Mp3Tube. Sillä pystyy suoraan Youtuben biiseistä tekemään itsellensä soittarin. Tietenki äänenlaatu on Youtube-tasoa. Ei siis paras mahdollinen, mutta ihan käypä sovellus. Lataaminen + biisin leikkaaminen on helppoa. Soittoäänien saamiseen on myös olemassa monia eri sovelluksia, joten ei pitäisi kyllä olla kovin hankalaa, jos vaan osaa. Älkää tyhmät ihmiset ostako älypuhelimia, jos ette niitä osaa käyttää. Käyttäkää niitä vanhanmallisia Nokia 1630:a. Maksatte ihan turhasta, jos ette a) osaa käyttää b) tarvitse puhelimen ominaisuuksia. Nykyään kaikilla "pitää olla" älypuhelin, vaikka pärjäisi paskalla romulla, jolla voi pelkästään lähettää tekstarin ja soittaa. Osoitus taas kuinka kulutushysteria jyrää tarveajattelun. *Maapallo kiittää.*

   Lainaa

  44. SpaceInvader 2.2.2013 13:29
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   ... kaverilla on ollut lumia 4-6 kertaa huollossa. Eikä toimi vieläkään. Vaihtaa samsungiin nyt.

   Lainaa

  45. Tulos: +7 (11 ääntä)
   vaikka ostinkin lumia 920 mallin niin en jaksais ton jätkän jauhamista kattella.

   Lainaa

  46. Tulos: +9 (15 ääntä)
   kolme: Pieni ristiriita: ja sitten: Itse en ole Lumiaan tutustunut, mutta aika jälkeenjääneeltä kuulostaa, jos soittoääni pitää leikata erikseen tietokoneella.
   Myös kansan rakastamaan MinäPuhelimeen joutuu itse leikata biisit soittoääniksi.

   Lainaa

  47. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Oma Lumia 900 on viikon vanha, eikä mitään ongelmia ole ollut. Oikeastaan rakastan tätä puhelinta.

   Lainaa

  48. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Olen Mirvan kanssa samoilla linjoilla. Käytössä Lumia610 on surkea. Näytön kiertoa ei saa säädettyä vaaka tai pystyasentoon. Näppäimistötyyppä ei pysty vaihtamaan perinteiseen numeronäppikseen. Myös halutun soittoääni/ viestiäänen vaihto on lähes mahdotonta ellei käytä monia tunteja. Ja rasittavin kaikista, hyödytön Bing haku joka iskee väkisin päälle ellei välttele suurennuslasinappulaa kuin ruttoa.

   Lainaa

  49. Tulos: +5 (15 ääntä)
   920 toimii kynsillä ja hanskat kädessä. Hohhahhahohoheheh. Rakastan tätä puhelinta. Like a boss.

   Lainaa

  50. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Christer on siinä mielessä oikeassa että miksi hankkia älypuhelinta jos ei ole älyä sitä käyttää.

   Lainaa

  51. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Kuulostaa tää Christerin touhu ihan samalta kun Apple-ihkuttajienkin. Jokaisen tuotteen omistajien joukusta löytyy aina niitä höyrypäitä "Kyllä tää on paras, eksä nää ku tässä on toi omena! Ymmärräksä siis että Steve Jobs!!!" Tai sen puoleen ihan vaikka Samsung-hihhulitkin hehkuttaa omaansa samalla tavalla, Apple nyt oli vaan esimerkki.

   Lainaa

  52. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Lentohärveli: Onneksi Christer ei (toivottavasti) ole autokauppias. “Tää auto minkä ostin sulta on ihan paska!” “Itse asiassa tämä auto on kyllä idioottivarma ja helppo ajaa” “Sehän hyytyilee koko ajan eikä tahdo lähteä käyntiin ollenkaan!!” “Silloin vika ei ole autossa, vaan moottorissa.” “Lisäksi ohjaus on todella hankalaa ja lukotkin arpovat, milloin toimivat ja milloin ei!” “No onpahan edes jotain aivojumppaa. Siinähän hyytyisi sinun aivotkin, jos kaikki tapahtuisi ykskaks napinpainalluksella.”
   "Tässäkään tapauksessa vika ei ole autossa, vaan kuskissa."

   Lainaa

  53. Tulos: -9 (11 ääntä)
   miks pittää ostaa tollasia lumia ja galaxy höpöjä ku samsung acellaki pärjää iha hyvi ja on modernin näköne vieläpä :D

   Lainaa

  54. Tulos: +4 (18 ääntä)
   Siis faktahan on se, että Android on paras käyttis joten ostakaa niitä, ei tarvi valittaa iPhoneista tai Lumioista.

   Lainaa

  55. Tulos: +1 (5 ääntä)
   jarskih: jep. puhelimeesi laittamiesi biisien kohdalla klikkaat aseta soittoääneksi.. todella säätämistä. ainoa säätäminen mitä pitää tehdä on silloin kun haluat viestin soittoääntä vaihtaa. muut äänet vaihtuu lapsellisen helposti
   No juu onnistuuhan tuo. Mutta välillä puhelin vaihtaa itsekseen soittoääniä. Hankaluudet alkavat siinä vaiheessa kun musiikin (täl hetkel lähemmäs 4 GB musiikkia puhelimella) haluaa eri soittolistoihin. Toki tämäkin onnistuu esim. Winampilla helposti, mutta ne silti joutuu lisäilemään manuaalisesti (Kiesissä, joka on muuten harvinaisen omalaatuinen ohjelma kun vaati järjestelmänvalvojan tunnuksia silloinkin kun ne on käytössä). Tämän lisäksi, kun esim. minä päivitän soittolistojani n. 2-4 viikon välein ja korvaan vanhan uudella, puhelin luo uuden soittolistan, mutta pitää myös vanhan ja ilman storesta lataamani ilmaisohjelmaa minulla olisi jokainen soittolistani 8:sana kappaleena... Oikeastaan kuitenkin suurin ongelma näiden nykypuhelimien kanssa on akun kesto. Puhelimeni akku kestää hätäseen sen yhden vuorokauden ilman latausta perustoimintojen ollessa käytössä (kellon katsominen, muutama tekstiviesti, ehkä muutama puhelu á la 30-90 s, herätyskello aamulla ja muuten ruutu pimeänä ilman mitään ohjelmia taustalla).

   Lainaa

  56. James Bond 2.2.2013 17:21
   Tulos: +23 (27 ääntä)
   "hyvä puhelin se on, käyttöjärjestelmä on vaan buginen paska" paras argumentti koskaan :'D

   Lainaa

  57. Tulos: +8 (12 ääntä)
   rööriroope: Itelläni ei oo kokemusta lumiasta, mutta kavereilla on ja en oo vielä kuullut mitään positiivista. Rupeaa tosissaan ärsyttämään tämä suomalaisten nokia fanitus, vaikka tosiasia on että nokia parhaat puhelimet tehtiin 5 vuotta sitten. Itelläni ollu iPhone 4 kaksi vuotta enkä todellakaan vaihtaisi tätä vikoja täynnä olevaan nokiaan…
   Ei tätä "nokia fanitusta" ainakaan kouluissa näe. Omassa koulussani ainakin ovat iPhonet muodissa ja kahdella kaverillakin on iPhone. Nämä kaverit jaksavat aina kehua kännyköitään vaikka ne on vähän väliä huollossa, kerran toisella sammui puhelin päiväksi sen tippuessa lattialle ja toisella se meni kokonaan rikki takuuajan jälkeen ja hän meni ja osti uudestaan iPhonen.. Ja tosiaan tuota soittoääntä eivät ainakaan kaverini ole jaksaneet puuhata kännykkäkuntoon, vaan käyttävät suosiolla niitä valmiita. Minun silmissä iPhonen fanitus menee kyllä paljon pidemmälle, mutta ehkä tätä fanitusta on vain minun koulussani ja kaverini vain sattuvat olemaan epäonnisia.

   Lainaa

  58. Tulos: -2 (14 ääntä)
   Ketä kiinnostaa kenellä toimii mikäkin Lumia?

   Lainaa

  59. Tulos: +8 (10 ääntä)
   piip: Lumia 900 on pikavalinta värinähälytykselle. Klikkaa volymea, niin yläkulmaan ilmestyy mahdollisuus laittaa pelkälle värinälle jne.
   Mutta eihän sitä tässä kysytty, vaan se miten sais koko värinän pois pikanäppäimellä.

   Lainaa

  60. Joku trolli 2.2.2013 23:06
   Tulos: 0 (14 ääntä)
   Mielummi sitä suosii suomalaista ku jotain ulkomaalasta paskaa. ;)

   Lainaa

  61. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Mulla on aina ollu nokia, ja aina on toiminu. Täl hetkel lumia 800 ja sitä ennen 710, eikä muuta vikaa ollu ku ettei toimi kynnellä. Kaveri haukkuu lumia iha paskaks, ja sanonu et oon vaa saanu sen "erillaisen" version (eli oisin sattunu saaman sen toimivan, harvinaisen version) mut enpä oikee usko :D

   Lainaa

  62. täti42v. 3.2.2013 0:47
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Sitä vaan, että Lumian viimesimmän tekstarin luonnoksen löydät kun painat vasenta näppäintä muutaman sekunnin, niin sieltä löytyy se ja paljon muuta...

   Lainaa

  63. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Nokia on koko ajan menossa alamäkeen. Jokainen toki tykätköön mistä ny tykkää mut mä en ainakaan pidä nokian käyttiksistä enkä sen pahemmin applenkaan, kyllä mä ainakin haen puhelimeltani sitä idiootinvarmuutta ja rajatonta muokkaamisen mahdollisuutta. 8 vuotta nokian käyttäjänä, ja kuukausi sitten kotiutui samsungin galaxy note II ja ei ikinä enää nokiaa ! Ne on niin jälkeenjääneitä tähän nähden että niitä en kelpuuta enää jos ei mitään muutoksia tule

   Lainaa

  64. ufidjhsijdg 3.2.2013 2:57
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   kaikista järkyttävintä täs oli se että 6 vuotiaalla on lumia

   Lainaa

  65. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Harva asia näyttää niin typerältä kuin näytön hiplaaminen. Teinilelupuhelimia ei ole eikä tule, vanhoja S60 nokialaisia löytyy toki pari (6730c & N95)

   Lainaa

  66. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Noista 30s soittoäänistä... Itse Lumia 710:n käyttäjänä olen edelleen sitä mieltä, että se on aivan arsesta ja todella kömpelösti tehty, mutta sama juttu pätee Applen puhelimissa, ainakin niin oon yheltä iPhonen omistajalta kuullut. Mutta kun kytkykauppa on tässä päällä, enkä ennen hankintaa viittinyt Lumia-puhelimista ottaa tarpeeksi selvää, niin täytyi vaan totutella. Vinkkinä näille tytsyköille: Marketplacesta löytyy oikein oiva ohjelma "Free ringtones" josta löytyy monia hyviä biisejä lyhennettynä 30 sekuntiin. Oon ollut erityisen tyytyväinen siihen sen laajasta valikoimasta, sieltä ei löydy pelkkiä listahittejä vaan hieman tuntemattomampienkin artistien biisejä. Että ei kun lataileen! Mut silti, tää ei nyt ollut mikään Lumia-hehkutus. Joskus tulevaisuudessa seuraavaa puhelinta hankkiessa oon aika varma, etten enää hanki Lumiaa vaikka olisi mikä huippu 920 tai mahdollinen uudempi versio. Toisaalta mistä sitä tietää, mut tällä hetkellä oon tätä mieltä.

   Lainaa

  67. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Tuo soittoäänen laittaminen on kyllä tehty inhottavan monimutkaseksi,mutta ei se minua vielä tähän mennessä oo haitannu :) Nokia Tune on ihan hyvä soittoääni :P Ja niille, jotka sen soittoäänen kanssa hermoilee, niin ladatkaa ringtone-sovellus :) Näin ainakin ite hoidin ongelman, kun en jaksanu rueta koneella jotain biisiä muuttelemaan..

   Lainaa

  68. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Samsung Galaxy Note II. Siinä puhelin, josta olen tykännyt. Nokian rumia romuja ei kaipaa kukaan. HTC, Samsung ja Apple pyörittävät markkinoita. Nokian bravuuri on peruspuhelimet. Ne ovat oikeasti hyviä, mutta älypuhelimet kannattaa jättää edellä mainituille yrityksille.

   Lainaa

  69. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Chase: Ei meikäläisen Lumia ole bugaillut ainakaan ikinä! Hyvin toiminu ja yksinkertainen vehjes! Paitsi kyrsii, että ei saa blokattua numeroita, ei ole T9-näppäimistöä eikä toimi kynsillä. Siinä ne huonot puolet sitten olikin.
   No eihän melkein mikään kosketusnäyttö ota kynsistä vaan ihosta. :P Niin ja itellänikin on tuo Lumia eikä kyllä ole ollu mitään vikoja.

   Lainaa

  70. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Ainoo minkä takia en Nokia Lumiaa ole hankkinu on että kun siinä on just se Windows käyttöjärjestelmä josta itse en pidä henkilökohtaisesti. Muutenhan olisin itsellenikin Nokialaisen valinnut, koska itse puhelimet on ihan hyviä.

   Lainaa

  71. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Muna Lee: No eihän melkein mikään kosketusnäyttö ota kynsistä vaan ihosta. Niin ja itellänikin on tuo Lumia eikä kyllä ole ollu mitään vikoja.
   Niin, tässä varmaan viitattiinkin esim. noihin vanhoihin Nokialaisiin missä kosketusnäyttö oli tehty erilailla ja se toimi kynsilläkin. :)

   Lainaa

  72. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Minullakin on Nokia Lumia 800. Kertoisiko joku guru, mitä pitää osoitekirjassa painaa, jotta voi lähettää henkilön käyntikortin tekstiviestinä jollekin? Tämä on onnistunut muutamalla napinpainalluksella kaikissa vanhoissa nokioissani, muttta tällä Lumialla ei näytä olevan mahdollista. Latasin marketplacesta jonkin appin tätä varten, mutta vaikka app väittikin lähettäneensä tiedot viestinä, vastaanottajalle ei ikinä tullut mitään viestiä. Samoin voisiko joku kertoa, miten puhelimen saisi soittamaan tallennettuihin numeroihin oikein? Puolet ajasta puhelu menee jonnekin ihan muualle kuin siihen numeroon joka näytöllä näkyy tai ei yhdisty ollenkaan, ja puolet ajasta oikeaan numeroon. Wifiäkään en ole saanut toimimaan. En löydä mistään kohtaa, missä voisin syöttää kiinteät IP-osoitteet Lumia 800:ni. Mistähän mahtaa löytyä? DHCP:tä valitettavasti ei ole käytössä, enkä aio ostaa lisää verkkolaitteita kotiini yhtä puhelinta varten. Pelaaminen tällä kyllä onnistuu hyvin. Vaikuttaa siltä, että tämä Lumia on tehty leikkimistä varten, mutta työkäyttöön tästä ei ole.

   Lainaa

  73. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Christer on just näitä, jotka kutsuu vikoja ominaisuuksiksi.

   Lainaa

  74. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Tähän asti olen saanut tuntea henkistä ylemmyyttä iPuhelimen omistajia kohtaan, koska mulla ei ole mitään tekemistä Apple-fanipoikien kanssa. En tunne enää. Kiitti Christer.

   Lainaa

  75. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Mutta hei Christerhän tietää KAIKEN noista järjestelmistä. Kuten sen, että niissä ei ole MITÄÄN VIKAA, vaan jos ei toimi, on se käyttäjän vika. Vähän niin kuin sekin, että Christer on käsittämättömän ärsyttävä ja tyhmä, on kuulijan (tai lukijan) vika.

   Lainaa

  76. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Crister oot vitun pelle. Mee vaikka paneen sitä nokiaas ja MAHDOLLISIMMAN KAUAS!!

   Lainaa

  77. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Nokia on uppoava laiva, jonka paskatuotteita ei kannata ostaa. (Eipä sillä, että lumioita edes Suomessa valmistettaisiin jos haluaa suomalaista tukea). Äitilleni en suositellut, osti silti. Nyt valittaa kun puhelut katkeilevat ja tekstiviestien kirjoittelu on helvettiä toimimattoman sanakirjan kanssa. Ja ei muuten kuulosta helpolta tuo soittoäänen laittaminen. Ei ole kuulemma helppoa pelejäkään hankkia, sitä varten pitää tehdä xbox-live tunnus (wtf) ja maksaa pelit luottokortilla.

   Lainaa

  78. Tulos: -1 (5 ääntä)
   aamullatöihin: Lol, lumia on paras. ja vitun idiootit iPhonee ei ees saa omaa soittoääntä
   Lol idiootti, iPhoneen saa oman soittoäänen iTunesin kautta.

   Lainaa

  79. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Lumia 920 ainakin toiminut mulla ihan täydellesti; lensi kerran taskusta märälle asfaltille lasi edellä juostessani ja ainoa damage mitä puhelin otti, oli pieni huomaamaton naarmu lasiin. Kaverin iPhone 4S meni samasta kohtelusta paskaksi. Hence aika pahaa side-eyeingiä täältä näitä dissauksia kohtaan.

   Lainaa

  80. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Tästä syystä ostin samsungin, ei haittaa että käyttäjä on tyhmä eikä ole lukenut käyttöohjeita. Eihän puhelinlaatikossa ollut ees muuta ohjetta kun miten puhelimen sai päälle. Mitään ongelmia ei ole ollut.

   Lainaa

  81. Tulos: -5 (5 ääntä)
   Fake. Fontin koko kommenteissa vaihtelee.

   Lainaa

  82. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Nykypuhelimet on enemmän tietokoneita kuin matkapuhelimia, joten niiden käyttäminenkin vaatii vähän enemmän taitoa. Et sinä tietokonettakaan käytä ilman sen päivittämistä ja muuta säätöä, miks ihmeessä sitten älypuhelinta? Kyllä se Lumiakin vaan ihan toimiva on, jos vaan osaa pitää päivitykset ajan tasalla. Ei sillä, en itse Windowspuhelinta huolisi, kyllä ne bugihirviöitä on vaikka miten niitä osaisi käyttää :D

   Lainaa

  83. Tulos: +4 (4 ääntä)
   JMP: Fake. Fontin koko kommenteissa vaihtelee.
   Juttu lähetettiin meille noin viidessä osassa. Joissakin kuvakaappauksissa oli teksti zoomattuna isommaksi ja kun liitimme kuvat yhteen (pienentäen suuret kuvat pienten kokoisiksi), tulos oli tämä.

   Lainaa

  84. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Hyviä argumentteja tällä Christerillä :D "Vika ei ole puhelimessa, vaan käyttöjärjestelmässä". No eikö se käyttöjärjestelmä ole aika oleellinen osa puhelinta? Sama asia, kun autokauppias (tai joku muu merkkiuskollinen) heittäs jostain huonosta autosta "Ei se ole huono auto, vaan vika on moottorissa. Jos veisit sen huoltoon, niin siellä todettais moottorin olevan paska. niin. piste". No joo, onnea Christerille Lumian kans, ja hauskoja hetkiä soittoääniä leikatessa. Vai pitääkö ne ensin äänittääkin ite?

   Lainaa

  85. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Itsellä vuoden ollut ny Galaxy S plus, enkä oo vaihtamassa. Iphone on aika painava lovi lompakossa ja Lumiasta en oikein tykkää. Veljeltä löytyy kyseinen vekotin ja itse Androidiin tottuneena edes jaksa tottua uuteen käyttikseen :D

   Lainaa

  86. Tulos: +2 (2 ääntä)
   miinaharava: Noksu? Voisko keksiä vielä vähän typerämpiä sanaväännöksiä..
   tysvä = TYperä SananVÄännös. Typerien sananväännösten keksiminen on näin helppoa.

   Lainaa

  87. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Joku trolli: Mielummi sitä suosii suomalaista ku jotain ulkomaalasta paskaa.
   Nokia valmistaa Lumiansa muuten koreassa. Ainoa mikä Nokiassa on enään suomalaista on se että, suurin osa osakkeista (prosenttuaalisesti) sijaitsee suomen maaperällä. Apple ja Samsung valmistaa älypuhelimensa kiinassa (samassa tehtaassa muuten)

   Lainaa

  88. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Soturikissa: Nokia Lumian suurfani vauhdissa
   Kaikki käyttöjärjestelmät täydellisesti hallitseva henkilö. Harvoin törmääkään näin viisaaseen ihmiseen, paitsi liikenteessä.

   Lainaa

  89. Tulos: -1 (3 ääntä)
   hmm: Nokia valmistaa Lumiansa muuten koreassa. Ainoa mikä Nokiassa on enään suomalaista on se että, suurin osa osakkeista (prosenttuaalisesti) sijaitsee suomen maaperällä. Apple ja Samsung valmistaa älypuhelimensa kiinassa (samassa tehtaassa muuten)
   Aika yllättävä tieto että (prosenttuaalisesti) osakkeita sijaitsee Suomen maaperällä. Sijaitseekohan yksikään niistä Kestilän Terskanperällä ? Tuskin ainakaan Reisijärven Köyhänperällä. Pekka Perällä ehkä sijaitsee kun se on sikarikas. En tiijä tarkottaako Westend Länsiperää mutta siellä niitä on varmaan kaikilla. Länsiperällä ainakin sijaitsee ahneita ihmisiä prosenttuaalisesti enemmän kuin muualla (esim. Terskanperällä) ja ahneethan ne niitä osakkeita itselleen haalii.

   Lainaa

  90. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Lumia 800 on ainakin osoittautunut todella hyväksi luuriksi kaikin puolin, ei mitään valittamista.

   Lainaa

  91. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Oon aika paljolti cristenin kanssa samoilla linjoilla, mutta tokihan windows phonessa suuria miinuksia ovat nimenomaan nämä jutut että soittoääni täytyy zunella luokitella ringtoneksi ennenkuin järjestelmä tunnistaa sen, ja että oletushakukone on Bing... Valitettavasti Nokia ei pysty näihin vaikuttamaan enää sen jälkeen kun on tehnyt sopimuksen käyttää windows phone järjestelmää jonka muutostöistä päättää Microsoft. Lumia 920 on ainakin meikäläisellä toiminut hyvin, enkä tahdo vaihtaa ainakaan iphoneen.. iphone5 oli pari päivää varaluurina enkä enää yksinkertaisesti pitänyt siitä vaikka ihan normaalisti se toimikin. Samsing galaxy S oli edellinen samsung ja sekin oli loistoluuri.. harmi että lensi jokeen

   Lainaa

  92. Tulos: -4 (4 ääntä)
   hmm: Nokia valmistaa Lumiansa muuten koreassa. Ainoa mikä Nokiassa on enään suomalaista on se että, suurin osa osakkeista (prosenttuaalisesti) sijaitsee suomen maaperällä. Apple ja Samsung valmistaa älypuhelimensa kiinassa (samassa tehtaassa muuten)
   Tässä taas vaihteeksi kakkapuhetta... Vaikka puhelimia valmistetaankin hevonperseenperällä, norjassa tai korean niemimaalla niin nokia tuottaa edelleen 9 miljardia suomen bruttokansantuotteesta joka on enemmän kuin yksikään toinen suomalainen yritys poisluettuna itse Suomi Oy Ab

   Lainaa

  93. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Toivon hartaasti, että Chrisun ei koskaan tarvii miettiä et miksei koskaan saa römpsää :D Toivon oikeesti et kaveri on hiffannu sen jo itse, koska jos ei ole niin se on aika helvetin surullista. Jos näin oikeesti on niin siinä kohtaa Chrisulle ilmanen lifesaver vinkki et kannattaa ehkä lukea vaikkapa nää kyseiset omat päivityksensä muutamaan kertaan ja miettiä sit uudestaan :P

   Lainaa

  94. Tulos: +1 (1 ääni)
   mitä tekee puhelimella jolla ei voi edes soittaa pukin takia, vai mikä perkeleen vuohi se oli...

   Lainaa

  95. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Nimesi: Minullakin on Nokia Lumia 800. Kertoisiko joku guru, mitä pitää osoitekirjassa painaa, jotta voi lähettää henkilön käyntikortin tekstiviestinä jollekin? Tämä on onnistunut muutamalla napinpainalluksella kaikissa vanhoissa nokioissani, muttta tällä Lumialla ei näytä olevan mahdollista. Latasin marketplacesta jonkin appin tätä varten, mutta vaikka app väittikin lähettäneensä tiedot viestinä, vastaanottajalle ei ikinä tullut mitään viestiä.
   Lataa Nokian oma 'Osoitekirjan jako' -softa. Sillä onnistuu.

   Lainaa

  96. Tulos: 0 (4 ääntä)
   "ei mikään nokiahoro eli lumiamikävaan" luulin et lumia on nokian tuotemerkki... :D

   Lainaa

  97. Tulos: -1 (1 ääni)
   BlackBerry rules! Sen verran asiallinen vehje että jää kaikki iOSandroidWP:t kakkoseksi.

   Lainaa

  98. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Kauhea väittely jostain puhelimista. Eiköhän se ole ihan niin. että eri puhelimett sopii eri ihmisille. Ei kaikkien tarvii tykätä kaikesta, eikä se ole keneltäkään pois, vaikka joku ei tykkää samasta puhelimesta kuin itse.

   Lainaa

  99. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Ittellä Huawei, toimii paljon paremmin kun kaverin iPhone 4S tai kaverin Samsung Galaxy S3.. Joten ei ne kiinatuotteet välttämättä niin paskoja ole ;)

   Lainaa

  100. gfhgfhgfvvvv 29.5.2013 19:05
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Idiootti äijä. Itse sovelluksia tehneenä voin sanoa Steve Jobsia lainaten että yksinkertaisuus on oikeasti valttia. Ihmiset kun ei (esim.) erota verkko-osoitetta google-hausta selaimen yläosasta. Jos puhelimen soittoääni(kin) pitää tehdä aivan vammasesti niin se ei todellakaan ole käyttäjän vika jos hän ei sitä oikein tajua.

   Lainaa

  101. Tulos: -1 (1 ääni)
   Muutama läheiseni osti lumian, kaikilla on ollut ongelmia niiden kanssa jo heti ekoista viikoista lähtien. Puhumattakaan että niillä ei löydy melkein mitään samoja sovelluksia kuin mitä itse käytän androidissani.

   Lainaa

  102. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Se tuo lumia on vaan ihan anaalista, jos tuo jätkä sanomansa mukaan tietäs kaiken wintoosansa lisäks myös androideista ja iossista niin omistaisi hän luultavammin jomman kumman, samsung android käyttiksellä tai iphonen iossilla, apsien lisäks noista kahdesta saa helevetin paljon enemmän irti kun tosta lumiasta jollei puhelimen piirilevystä ja helyistä puhuta

   Lainaa

  103. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Itellä oli lumia 620. Ekana lähti äänet . Korjaukseen! Sitte parin kk päästä alko takkuamaan volume + nappula. Sitten pari viikkoo ja lukitus näppäin ei toiminu. ja pari viikkoa, kun koko paskanäyttö ei toiminu yhtään. Eli kaikki vika puhelimessa eikä Windowsissa :D Haistakaa vittu <3

   Lainaa

  104. Tulos: -3 (3 ääntä)
   jebaj: Myös kansan rakastamaan MinäPuhelimeen joutuu itse leikata biisit soittoääniksi.
   mikä _VITUN_ "minäpuhelin"??!!! SE ON \VITTU/ _iPhone_!!! (: ei "MINÄPUHELIN"!!:) siin ei oo _vittu_ ees mitää _vitun_ järkee koko _vitun_ "minäpuhelin" sanas!! ei se ees oo mikää _vitun_ sana saatana!!!(:! voi _vittu_ näit perussuomalasii junttei ku kaikki pitää suomentaa!! (: onneks en oo suomalaine vaa oon vaa muuttanu tähä paska suomee Californiast<3 (; haluun takas lol ps joo mulla on iPhone ja on ollu lumia mut tää iPhone 5s on paljon parempi ku toi lumia 620 paska(: <3

   Lainaa

  105. Tulos: +1 (1 ääni)
   XR107A35Y: Kyllä minä joudun tän Samsunginkin kanssa säätämään, jotta saan musiikkia puhelimeen ja niistä sitten valittua soittoäänen, viestiäänen ja herätyskellon…
   Miten olis ne valmiit äänet?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Lumia, Nokia, kännykkä, puhelin, Windows, vika, fanipoika