Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Juttuja joukkoliikenteestä, osa 5

"Melko mielenkiintoista settiä, kun istuu tässä muutaman penkin päässä."
Juttuja joukkoliikenteestä, osa 5

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 54 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1578 (1640 ääntä)
      Kontsa olis saanu heittää noi kaks ikkunasta kesken matkan. Vitun hemmotellut pissikset.

      Lainaa

    2. Tulos: +757 (797 ääntä)
      Sais liisat pysyä visusti kotonansa vaan, eikä lähteä sähläilemään junalla ympäri Jämsää ja Helsinkiä... Hyvänen aika, miten raskasta luettavaa.

      Lainaa

    3. Tulos: +894 (926 ääntä)
      Ei muuta kuin potku perseelle ja asemalla ulos tämmöiset. Hakekoon äiti sieltä tai lähettäköön rahaa. Tuo nuori mieskin joka vippasi 30e (joita tuskin näkee enää koskaan) teki tytöille oikeastaan karhunpalveluksen; nimittäin joka kerta kun tämmöisten kermaperseiden kohdalla annetaan alennusta, joustetaan, tehdään poikkeuksia jne. se vain vahvistaa näiden tyyppien maailmankuvaa siitä ettei heidän toiminnassaan oikeastaan mitään vikaa ole, vaikka joku saattaa vähän välillä urputtaakin, niin lopulta aina päästetään kuin koira veräjästä. Sitten ihmetellään mistä tulee niitä mulkkuja aikuisia joihin törmää töissä, kaupassa, liikenteessä jne. ja lopuksi Darwin Awardseissa.

      Lainaa

    4. Tulos: +455 (463 ääntä)
      "No lähettiin vaan". Meki kerran lähettiin vaan, ihan mihin vaan päätettiin. Kukaan ei ottanu kyytiin niin talsittiin takas kotio.

      Lainaa

    5. Toivo Isänmaa 14.2.2013 5:00
      Tulos: +52 (216 ääntä)
      Suomiräppisukupolvi lähti maailmalle :)

      Lainaa

    6. Tulos: +320 (330 ääntä)
      Kerran yks likka rupest ostaa visa electronilla lippua lähellä Oulua ja vähän suu loksahti auki, kun konnari saikin sillä yhteyden ja maksun otettua Konnari totesi, että oltiin vielä niin lähellä kaupunkia. Näin ilmeestä, että oli odottanut ettei se käy. Oli menossa seuraavalle asemalle, yritti vissiin tahallaan matkustaa pummilla sen välin. Oltiin viimeisessä vaunussa, mutta konnarithan saattavat aloittaa sieltä päin, kuten tällä kertaa.

      Lainaa

    7. Tulos: -65 (159 ääntä)
      Pieksämäki mainittu. Torilla tavataan. Ja ei helvetti helsinkiläiset on idiootteja :D

      Lainaa

    8. Tulos: +27 (55 ääntä)
      En_ehkä_kestä.

      Lainaa

    9. Tulos: -125 (195 ääntä)
      no mutta, tytöt kuitenkin yrittivat selvityä sen sijaan että olisi kuulunut pelkkää "emmä tiiä, emmä osaa" meininkiä.

      Lainaa

    10. Tulos: +299 (313 ääntä)
      Miks jotkut yleensäkään lähtee matkustamaan junalla rahattomana?

      Lainaa

    11. Tulos: -38 (78 ääntä)
      XYZ: Kerran yks likka rupest ostaa visa electronilla lippua lähellä Oulua ja vähän suu loksahti auki, kun konnari saikin sillä yhteyden ja maksun otettua Konnari totesi, että oltiin vielä niin lähellä kaupunkia. Näin ilmeestä, että oli odottanut ettei se käy. Oli menossa seuraavalle asemalle, yritti vissiin tahallaan matkustaa pummilla sen välin. Oltiin viimeisessä vaunussa, mutta konnarithan saattavat aloittaa sieltä päin, kuten tällä kertaa.
      eläpä höpötä :D ei poliisiasemallekaan käy visa electron vaikka paikka on kiinteä ja nettiyhteyden päässä. ei kaikissa laitteissa ole vain sitä varmennusmahdollisuutta ja siitä johtuen kortit ei käy.

      Lainaa

    12. Tulos: +65 (73 ääntä)
      Kyllä on Pieksun teinit taas loistaneet liikenteessä.

      Lainaa

    13. Tulos: +1 (33 ääntä)
      Voi saatana... http://images.wikia.com/creepypasta/images/0/07/This_post_gave_me_cancer.jpg

      Lainaa

    14. Tulos: +134 (148 ääntä)
      En minäkään suosittelisi jäämään pois Jämsässä.

      Lainaa

    15. Tulos: +145 (149 ääntä)
      Tytöillä on kyllä realiteetit ihan hukassa. Kannattais opettaa lapsia käsittelemään rahaa järkevästi, eikä totuttaa siihen, että sitä aina tarvittaessa jostakin vaan tipahtaa käsiin. Tai että joku aina tulee automaattisesti pelastamaan hankalasta tilanteesta niin, ettei itse tarvitse opetella selviytymään asioista.

      Lainaa

    16. Tulos: -25 (53 ääntä)
      Jämsä - Helsinki 350km? Really ?

      Lainaa

    17. Tulos: +39 (47 ääntä)
      "silleen" "niinku" " siis"

      Lainaa

    18. Tulos: +190 (198 ääntä)
      Olin aikoinaan töissä taksinkuljettajana ja tämän jutun käänteet toistuivat sielläkin monen monituista kertaa. Kesken matkan kerrotaan että "mul ei oo rahaa, mut äiti/kaveri tulee sit maksaa", siinä sitten soiteltiin usempikin puhelu että joku maksukykyinen jostain löytyi. Joskus uhkailin poliisin soittamisella jos ei rahaa ala löytymään, jolloin itku kurkussa soitto äipälle joka sitten siirtää nettipankista rahaa tyttärensä/poikansa tilille, niin että parin minuutin päästä visa electronissa on taas virtaa. Olen miettinyt että miten nämä nuoret pärjäävät aikuisena kun rahankäyttöä pitää suunnitella eikä voi käyttää palvelua mihin ei ole varaa? Ei voi aikuisena vetää tiliä kuiviin ja soittaa äidille vanhainkotiin ja sanoa "tuu maksaa, mul ei oo rahaa!". Jotenkin veikkaan että tämä ihmistyyppi on se joka täysi-ikäiseksi päästyään ottaa kaikki mahdolliset luotot ja sen päälle vielä pikavippejä niin paljon kuin mahdollista.

      Lainaa

    19. Tulos: -6 (22 ääntä)
      Hahaa, loistavaa settiä :D

      Lainaa

    20. Tulos: +66 (90 ääntä)
      Vielä säälittävempää kuunneltavaa oli täysi-ikäisen humalaisen miehen tilitys konnarille:" V**ttu eks mä ny voi maksaa laskulla myöhemmin?" Teinejen pyllyit nyt ymmärtää, mutta aikuisen ihmisen typeryys pistää kyllä vihaksi.

      Lainaa

    21. Pöytä osaa puhua 14.2.2013 15:00
      Tulos: +82 (98 ääntä)
      Tämä on pakollinen kommentti Suomen tulevaisuudesta.

      Lainaa

    22. Tulos: +127 (151 ääntä)
      Missä ihmeessä on nykyteinien kunnioitus ja käytöstavat? Minä en ainakaan olisi koskaan kehdannut ruveta aukomaan päätäni konnarille tai saati sitten lähteä ilman rahaa junalla ja ruikuttaa sitä äidiltä jälkikäteen ja kiroilla päälle... Omilta lapsilta ,jos niitä joskus saan, en tuollaista käytöstä hyväksyisi! ( Ja en ole ikäloppu kalkkis vaan vähän päälle parinkympin)

      Lainaa

    23. Tulos: +153 (157 ääntä)
      Juuri näin, konnari olisi saanut kyllä poistaa neidit kyydistä ja mielellään vielä läsäyttää sillä 80€ tarkistusmaksulla per lärvi...

      Lainaa

    24. Tulos: +91 (95 ääntä)
      Kyllä tuotasta olisi ollut aika kohtuullista läväyttää tosiaan sakko per lärvi, mutta heittää tyypit kuitenki määränpäähänsä. Se on sitten äidillä kivaa, kun tytär tulee kotio vähän isomman laskun kanssa, kun ei junaan viitsitty mennä asianmukaisesti varustatuneena.

      Lainaa

    25. musical.monkey 14.2.2013 19:35
      Tulos: +106 (110 ääntä)
      Ja vielä ihmetellään miks konnareita aina vituttaa.

      Lainaa

    26. Tulos: +49 (53 ääntä)
      kissa: eläpä höpötä ei poliisiasemallekaan käy visa electron vaikka paikka on kiinteä ja nettiyhteyden päässä. ei kaikissa laitteissa ole vain sitä varmennusmahdollisuutta ja siitä johtuen kortit ei käy.
      En todellakaan höpötä. Poliisiasemalla ei kelvannut edes visa debit, kun yritin lunastaa passia, vaan piti hakea käteistä eikä siellä kuuelmma kelpaa mikään sirukortti. En kyllä ymmärtänyt, miksei sitä voinut höylätä kun junan ravintolavaunussa voi, mutta ei kuulemma onnistu. Mutta junassa Visa Electron ei nimenomaan käy sen takia, kun online-yhteyttä ei ina saa keskellä metsää. MAtkustan junalla keskimäärin 2 kertaa viikossa ja olen kuullut tuon sekä ravintolavaunussa että konnareilta useaan kertaan jasia on nimenomaan noin. Mutta debit kelpaa junassa hyvin. Poliisiaseman ongelma on laitteiden vanhanaikaisuus, junassa yhteydet. se on eri asia.

      Lainaa

    27. Tulos: +34 (38 ääntä)
      Lisään vielä, että olen kyllä muutaman kerran nähnyt, kun konnarit ei saa yhteyttä metsässä ja sitten asemalla saavat sen toimimaan, kun näitä electronyrittäjiä aina silloin tällöin ilmaantuu. Jos et usko, kysy VR:ltä.

      Lainaa

    28. Tulos: +84 (106 ääntä)
      hävettää olla 16 vuotias kun suurin osa porukasta ihan tosissaan on juurikin tätä ihmistyyppiä jotka ei osaa mitään ja äiti tulee pelastamaan. Saatana nyt oikeasti jos minä pystyn asumaan yksin ja kykenen järkevään rahankäyttöön ja ajatteluun nin pystyy varmasti kaikki muutkin, yrittäkää edes kasvattaa niitä muksujanne.

      Lainaa

    29. Tulos: +29 (63 ääntä)
      enkestä: Missä ihmeessä on nykyteinien kunnioitus ja käytöstavat? Minä en ainakaan olisi koskaan kehdannut ruveta aukomaan päätäni konnarille tai saati sitten lähteä ilman rahaa junalla ja ruikuttaa sitä äidiltä jälkikäteen ja kiroilla päälle… Omilta lapsilta ,jos niitä joskus saan, en tuollaista käytöstä hyväksyisi! ( Ja en ole ikäloppu kalkkis vaan vähän päälle parinkympin)
      Sori, mutta huvittaa toi sun "nykyteineistä" vaahtoaminen jos kerta oot ite vaan vähän päälle parinkympin. Tuskin kyse siitä, että nämä "nykyteinit" ovat turmeltunut sukupolvi ja sinun ikäisesi ovat ja olivat kaikki teini-iässäkin kunnollisia. Ihan yksilöistä kiinni. Varmasti sinunkin ikätovereistasi löytyi samanlaisia ja edelleen on olemassa myös niitä hyväkäytöksisiä ja fiksuja teinejä. Ei se nyt siitä ole kiinni syntyikö vuonna -89 vai -97...

      Lainaa

    30. Tulos: -3 (41 ääntä)
      (Lisäys edelliseen) Ja siis tosiaan samoilla vanhemmilla voi kepeästi olla sekä 16v lapsi että päälle parikymppinen (ja vanhempikin) joten en ihan ymmärrä mikä logiikka siinä nyt on että se samojen vanhempien 16v on sitten automaattisesti huonosti kasvatettu ja päälle parikymppinen on aina ollut hyväkäytöksinen. Nimenomaan. Ei mitään järkeä. Voit ruveta pätemään jostain nykynuorista sitten kun et enää ole saman ikäinen kuin heidän sisaruksensa. Koska pointtisi varmaan oikeasti oli se että "on se kumma kun nykyvanhemmat ei osaa kasvattaa lapsiaan" ja unohdit että omat vanhempasi saattavat olla saman ikäisiä kuin niitten nykynuorten vanhemmat.

      Lainaa

    31. Tulos: -3 (27 ääntä)
      Jos olis mun pentuja, niin en edes vastais puhelimeen. Mut toisaalta ei ne kyllä tee noin, tietävät, että tulee nenä kipeeksi, noin niinku kuvaannollisesti siis.

      Lainaa

    32. Vapaa kasvatus 15.2.2013 9:07
      Tulos: -23 (51 ääntä)
      Kyllä se vain niin on, että kun olis tarpeeksi annettu tukkapöllyä näilleki lapsuudessa, niin ei olis tuollasta ongelmaa koskaan syntynytkään. Epäkunnioittavat kakarat. Jos olisin niiden mutsi, niin persuksille tulis ja lujasti.

      Lainaa

    33. Simssii, tomssii ja semssii 15.2.2013 10:30
      Tulos: +13 (39 ääntä)
      Wut: “silleen” “niinku” ” siis”
      Älä hauku "teinien" käyttämiä sanoja puheessa, sillä äänenpaino on se joka naurattaa, mutta onko yhtään hienomman kuuloista käyttää toistuvasti sanoja esim. "tuo noinniin, tuaa... tuaa..." Niinkuin monet aikuiset toistavat jatkuvasti puheessaan. Juu nuo johtuu usein murteesta, mutta teinien (ja monien muidenkin) toistamat sanat "silleen, niinku, siis" on melko yleisiä esim. pk alueella, eli nekin saattaa johtua murteesta vaan. Maailman muuttuu, pysytkö mukana? ...Essä oss...

      Lainaa

    34. Tulos: -44 (52 ääntä)
      Älkää hei pilkatko noit -.- iha asiallist väkee hei..

      Lainaa

    35. Tulos: +55 (61 ääntä)
      Jessica: Älkää hei pilkatko noit -.- iha asiallist väkee hei..
      Oletan että olit toinen noista tytöistä.

      Lainaa

    36. Tulos: +31 (37 ääntä)
      joopajoo: Voit ruveta pätemään jostain nykynuorista sitten kun et enää ole saman ikäinen kuin heidän sisaruksensa.
      Samoilla vanhemmilla voi olla myös pitkälti yli kolmekymppinen lapsi, eli kuka tässä tämän sun teoriasi mukaan saa käyttää sanaa "nykynuori"? Omaa siskoani luullaan aina äidikseni, meillä on kuitenkin 16 vuotta ikäeroa. Eli älä sinä ala pätemään yhtään mistään.

      Lainaa

    37. Tulos: -14 (14 ääntä)
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013021516680398_uu.shtml ei sattuis tää liittyy aiheeseen?

      Lainaa

    38. että tämmöstä 15.2.2013 20:17
      Tulos: +27 (27 ääntä)
      Janteri: Olin aikoinaan töissä taksinkuljettajana ja tämän jutun käänteet toistuivat sielläkin monen monituista kertaa. Kesken matkan kerrotaan että “mul ei oo rahaa, mut äiti/kaveri tulee sit maksaa”, siinä sitten soiteltiin usempikin puhelu että joku maksukykyinen jostain löytyi. Joskus uhkailin poliisin soittamisella jos ei rahaa ala löytymään, jolloin itku kurkussa soitto äipälle joka sitten siirtää nettipankista rahaa tyttärensä/poikansa tilille, niin että parin minuutin päästä visa electronissa on taas virtaa. Olen miettinyt että miten nämä nuoret pärjäävät aikuisena kun rahankäyttöä pitää suunnitella eikä voi käyttää palvelua mihin ei ole varaa? Ei voi aikuisena vetää tiliä kuiviin ja soittaa äidille vanhainkotiin ja sanoa “tuu maksaa, mul ei oo rahaa!”. Jotenkin veikkaan että tämä ihmistyyppi on se joka täysi-ikäiseksi päästyään ottaa kaikki mahdolliset luotot ja sen päälle vielä pikavippejä niin paljon kuin mahdollista.
      Hehe, me sentäs teininä oltiin nerona kun 35km päähän piti päästä, ni soitettiin etukätteen ja kyseltiin paljonko taksi suurinpiirtein maksais ja tingattiin se omiin varallisuuksiin sopivaksi :D

      Lainaa

    39. Voice.fi yhtä ulalla 15.2.2013 23:54
      Tulos: -8 (12 ääntä)
      Voice.fin kautta tänne päädyin, ja väittävät omassa uutisessaan Jämsästä olevan 350km Helsinkiin. Mistä ne nyt tuon matkan repäisivät, piti oikein googlemapsista tarkistaa ja 225km lyhimmillään tulee matkaa.

      Lainaa

    40. Pankkineiti 16.2.2013 0:44
      Tulos: -22 (22 ääntä)
      XYZ: Entodellakaan höpötä. Poliisiasemalla ei kelvannut edes visa debit, kun yritin lunastaa passia, vaan piti hakea käteistä eikä siellä kuuelmma kelpaa mikään sirukortti. En kyllä ymmärtänyt, miksei sitä voinut höylätä kun junan ravintolavaunussa voi, mutta ei kuulemma onnistu. Mutta junassa Visa Electron ei nimenomaan käy sen takia, kun online-yhteyttä eiina saa keskellä metsää. MAtkustan junalla keskimäärin 2 kertaa viikossa ja olen kuullut tuon sekä ravintolavaunussa että konnareilta useaan kertaan jasia on nimenomaan noin. Mutta debit kelpaa junassa hyvin. Poliisiaseman ongelma on laitteiden vanhanaikaisuus, junassa yhteydet. se on eri asia.
      Ei millään pahalla, mutta turha käydä pätemään mikäli ei ymmärrä Visa Electronin ja Visa Debitin olevan kaksi eri asiaa. Visa Electronin veloituksessa on huomattavasti enemmän rajoituksia kuin Visa Debitissa. Electron varmistaa aina ensin, että tilillä on katetta ennen kuin maksu menee lävitse. Visa Debitissa sen sijaan reaalivarmennusta ei tehdä jolloin kortilla voi helposti höylätä tilin miinukselle. Tämän takia junassa ei ole tiettävästi electron edelleenkään käy, vaikka debit kävisikin.

      Lainaa

    41. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Pankkineiti: Ei millään pahalla, mutta turha käydä pätemään mikäli ei ymmärrä Visa Electronin ja Visa Debitin olevan kaksi eri asiaa. Visa Electronin veloituksessa on huomattavasti enemmän rajoituksia kuin Visa Debitissa.Electron varmistaa aina ensin, että tilillä on katetta ennen kuin maksu menee lävitse. Visa Debitissa sen sijaan reaalivarmennusta ei tehdä jolloin kortilla voi helposti höylätä tilin miinukselle. Tämän takia junassa ei ole tiettävästi electron edelleenkään käy, vaikka debit kävisikin.
      Kyllä minä tiedän, että ne ovat eri kortteja. Mutta ei milllään pahalla, mutta koeta nyt ymmärtää, että olen monta kertaa nähnyt, että electronillakin voi junassa maksaa jos online-pelaa juuri sillä hetkellä, eli varmennus voidaan tehdä jos online pelaa. Tässä mikropc:n sivuilta lainattu juttu, miksi junassa näistä korteista luovuttiin: "Tämä johtuu siitä, että Visa Electron ja Mastercard Maestro ovat niin sanottuja online-kortteja, jotka toimivat kuten pankkikortit, mutta edellyttävät aina reaaliaikaista katevarausta."

      Lainaa

    42. Tulos: +21 (23 ääntä)
      facepalmaan käteni otsasta läpi. "me nyt lähettiin vaan" ja sit oletetaan että kyllä äiti maksaa ja tulee hakemaan satojen kilometrien päästä. joojoo teininä ei ajatus aina kulje ihan loppuun asti, mutta kyllä mäkin vähän paremmin tiesin kakarana....

      Lainaa

    43. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Ps. viimeksi olin junassa noin kolme viikkoa sitten kun asiakas sai maksettua electronilla. Konnari sanoi, että ei käy, mutta koetetaan jos yhteys pelaa ja se pelasi.

      Lainaa

    44. TYhmät liisat. 16.2.2013 11:38
      Tulos: -10 (22 ääntä)
      Ottaa tollaset tyhmät huorat päähä ku ei vanhemmat jaksa mitää opettaa ja koulussaki alle kutose keskiarvolla mennää ei vittu ku ottaa pannuu tommoset kui tyhmii ihmiset todellaki voi olla ja aina just tälläset jutut keskittyy tyttöihi.

      Lainaa

    45. Tulos: -17 (19 ääntä)
      Hesa, tuo suuri hienouksilla luvattu kaupunki. Ei tarvitse edes mennä eurooppaa pidemmäksi nähdäkseen että muissa maissa on se joku 8-15 Helsingin kokoista "pikku"kaupunkia ja oikeasti isot kaupungit ovat isoja. Kaikki tietää ketkä sanoo Hesa. :D

      Lainaa

    46. Tulos: +10 (10 ääntä)
      kissa: eläpä höpötä ei poliisiasemallekaan käy visa electron vaikka paikka on kiinteä ja nettiyhteyden päässä. ei kaikissa laitteissa ole vain sitä varmennusmahdollisuutta ja siitä johtuen kortit ei käy.
      Kyllä meidän laitoksella vaan käy myöskin Visa Electron. :) Ilmeisesti ei kaikissa.

      Lainaa

    47. Tulos: +9 (17 ääntä)
      bamsi: Kontsa olis saanu heittää noi kaks ikkunasta kesken matkan. Vitun hemmotellut pissikset.
      En sanoisi hemmotellut, jos mutsi on p.a. Idioottimainen pitää paikkansa, samoin helvetin huonokäytöksinen.

      Lainaa

    48. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Ninnu: En sanoisi hemmotellut, jos mutsi on p.a. Idioottimainen pitää paikkansa, samoin helvetin huonokäytöksinen.
      Hemmotella voi monella tapaa.

      Lainaa

    49. kiitos tästä 17.2.2013 3:48
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Tää on kyllä parhaimpia pitkään aikaan. Minut saa nettijutuilla nauramaan ääneen nykyään äärimmäisen harvoin, mutta sen tämä teki ja kunnolla.

      Lainaa

    50. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Jessica: Älkää hei pilkatko noit -.- iha asiallist väkee hei..
      Mä en tiiä et ookko oikeesti noin tyhmä vai esitätkö vaan. Mutta ärsyttävää se on joka tapauksessa.

      Lainaa

    51. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Sopivan mittainen kävelyreissu kasvattaa.

      Lainaa

    52. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Mila: Mä en tiiä et ookko oikeesti noin tyhmä vai esitätkö vaan. Mutta ärsyttävää se on joka tapauksessa.
      Jessica on leikisti oikeasti tyhmä pissis. Se lopettaa kommentoinnit kyllä, jos niihin ei kiinnitä mitään huomiota.

      Lainaa

    53. Tulos: +1 (1 ääni)
      Sain tästä migreenin.

      Lainaa

    54. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Ihmiset = 2 henkilöä, tyttöä, miestä, naista , lasta mutta EI kappaletta!!!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: juna, lippu, konduktööri, äiti, teinit