Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tatuointi lapselle

"V#tun tyhmä ämmä!"
Tatuointi lapselle

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 65 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +90 (252 ääntä)
   Tuli vaan mieleen.... http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/29145426.jpg

   Lainaa

  2. Mr. Ällö 31.1.2013 3:57
   Tulos: +846 (1310 ääntä)
   Tiivistys kiireellisille: - Linda ei antaisi pikkupojille. - Joonaksen mielestä myös pikkupojille voi antaa, jos ne ruinaavat. - Sannan mielestä Joonas on sairas. - Joonaksen mielestä 3-vuotiaat ovat tarpeeksi vanhoja, vaikka siitä seuraakin kipua ja traumaa. Nam nam.

   Lainaa

  3. Tulos: -328 (370 ääntä)
   Toivottavasti on edes jollain tapaa asiallinen tatuointi.. Ja HYI rokotukset :D En tykkää neuloista sitte yhtää

   Lainaa

  4. sunnuntaisukka 31.1.2013 4:10
   Tulos: +433 (459 ääntä)
   No huh huh! :D Tuntuu et Jonaksen on vaan pakko saada vängätä, ei se voi olla tosissaan tota mieltä, eihän...

   Lainaa

  5. Tulos: +248 (320 ääntä)
   Onnistunut trolli on onnistunut

   Lainaa

  6. Tulos: +421 (445 ääntä)
   Kas, 3-vuotias haluaa ajaa autolla. No kyllähän nyt sen ikäinen jo osaa päättää asioista, anna kun äiti näyttää: Tohon laitat avaimen, sitten käännät sitä, tämä onkin onneksi automaatti niin ei tarvitse keskittyä noihin vaihteisiin kamalasti. Tossa on kaasu ja tossa jarru. Ai et haluu käyttää jarrua? No joo, ei sun tarvii, se onkin ihan tylsä poljin :)

   Lainaa

  7. Tulos: +346 (358 ääntä)
   eh: Tuli vaan mieleen…. http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/29145426.jpg
   Hienosti löysit noista sadoista samanlaisista just sen mikä on kirjoitettu väärin.

   Lainaa

  8. Tulos: -56 (90 ääntä)
   Mielestäni kyseinen tatuointi on pienellä vaan "666" koska jonkun lahopäälahkon mukaan niin lapselle annetaan Jeesuksen siunaus. Minustakin 666 on kyllä erittäin Jeesuksellista. Ps. En ole tarkastanut tietoa mistään mutta tätä infoa siis kuulin.

   Lainaa

  9. Tulos: +18 (30 ääntä)
   Trolli.

   Lainaa

  10. Tulos: +39 (127 ääntä)
   juu: Toivottavasti on edes jollain tapaa asiallinen tatuointi.. Ja HYI rokotukset En tykkää neuloista sitte yhtää
   vittu siäkii oot tyhmä.. ilman rokotuksii oisit jo luultavast kuollu..

   Lainaa

  11. Tulos: +50 (62 ääntä)
   Hyi ällö :s mutta oikeasti, mihin katosi järki? Vaippahousulle tatuointi? Eih...

   Lainaa

  12. Tulos: -23 (53 ääntä)
   Wut: Hyi ällö :s mutta oikeasti, mihin katosi järki? Vaippahousulle tatuointi? Eih…
   Mr.Ällöäkö tarkoitit?

   Lainaa

  13. Tulos: +150 (154 ääntä)
   Varmasti hieno kun lapsi tuosta vähän kasvaa ja tatska venähtää.

   Lainaa

  14. Tulos: +107 (119 ääntä)
   Kumma kyllä, lähes jokaista idioottia nykyään pidetään automaattisesti trollina. Ps. se on kyllä tosin totta, että lähes jokainen trolli on idiootti.

   Lainaa

  15. Tulos: +47 (73 ääntä)
   Mie kovasti luulin, että tässä on kyse siitä kun tytöt uskoo Jonasta joka on sarkastinen?

   Lainaa

  16. Corni Fleiks 31.1.2013 9:11
   Tulos: +76 (80 ääntä)
   Alkaa kyllästyttää jo tämä trollauksen hokeminen... Jotkut vaan on oikeesti tyhmiä.

   Lainaa

  17. leijonatar 31.1.2013 9:13
   Tulos: +108 (112 ääntä)
   Yleensä jos pieni lapsi haluaa tatuoinnin mennään tavalliseen ruokakauppaan ja ostetaan leikkitatuointeja jotka saa vedellä pestyä poiskin... Lapsen kipuitku on ihan hirveän sydäntäsärkevää kuunnella niin miksi pitää vielä tietoisesti sille sitä aiheuttaa :(

   Lainaa

  18. Tulos: -70 (72 ääntä)
   Juoppo: Hienosti löysitnoista sadoista samanlaisista just sen mikä on kirjoitettu väärin.
   Mikä tuossa oli väärin?

   Lainaa

  19. Tulos: +6 (12 ääntä)
   http://news.bme.com/2013/01/27/tattooing-666-on-a-baby/ Ettei tarvitse mielipiteinä esittää asioita.

   Lainaa

  20. Tulos: +27 (29 ääntä)
   juu: Toivottavasti on edes jollain tapaa asiallinen tatuointi.. Ja HYI rokotukset En tykkää neuloista sitte yhtää
   Lapseen tatuoitiin luku 666....

   Lainaa

  21. Tulos: +4 (20 ääntä)
   maija: Lapseen tatuoitiin luku 666….
   Ja kuten yllä linkatussa artikkelissa mainittiin, eivät ole mitään satanisteja vaan uskovat Jeesukseen että 666:sta turha alkaa vetämään johtopääröksiä
   If I had to guess [edit #2: this is now confirmed, and if you listen in the video you can hear them say that the child is now "blessed by Jesus"], I would say these people are followers of Jose Luis de Jesus of Growing in Grace.
   Suosittelen kaikkia lukemaan:
   Miau: http://news.bme.com/2013/01/27/tattooing-666-on-a-baby/ Ettei tarvitse mielipiteinä esittää asioita.

   Lainaa

  22. juhlarusakko 31.1.2013 11:57
   Tulos: +57 (63 ääntä)
   Lapsihan sitä tatuointia tässä on varmasti pyytänyt, Jonas...

   Lainaa

  23. Tulos: +109 (115 ääntä)
   Jostain syystä ensimmäinen omaan mieleeni noussut kysymys oli: "Mikä tatuoija suostuu tatuoimaan pienen lapsen?!!?!?" o_O Vanhempien tyhmyyttä en enää edes jaksa kyseenalaistaa, mutta tatuoijan pitäisi sentään olla ammattilainen ja puhaltaa peli poikki, jos ehdotettu tatuointi rikkoo idiotismin rajan...

   Lainaa

  24. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Ohikulkija: Ja kuten yllä linkatussa artikkelissa mainittiin, eivät ole mitään satanisteja vaan uskovat Jeesukseen että 666:sta turha alkaa vetämään johtopääröksiä Suosittelen kaikkia lukemaan:
   Joo, seuraavat hemmoa (José Luis de Jesús), joka uskoo olevansa sekä ylösnoussut Jeesus että Antikristus... kaiken maailman hörhöt sitä kannattajia onnistuvatkin saamaan. Tosin saihan sitä C. Mansonkin aikanaan...

   Lainaa

  25. Tulos: -19 (37 ääntä)
   Tossa ei oo mitään järkee, 3 VUOTIAS? ei vissii vituta vanhempana kun siinä olkapäässä on se minni tai mikki hiiri minkä äiti halus siihen leimata?

   Lainaa

  26. Tulos: -44 (90 ääntä)
   Mr. Ällö: Tiivistys kiireellisille: - Linda ei antaisi pikkupojille. - Joonaksen mielestä myös pikkupojille voi antaa, jos ne ruinaavat. - Sannan mielestä Joonas on sairas. - Joonaksen mielestä 3-vuotiaat ovat tarpeeksi vanhoja, vaikka siitä seuraakin kipua ja traumaa. Nam nam.
   Nyt alko mennä jo aika sairaaks, mee hoitoon vitun likanen pedofiili

   Lainaa

  27. duck of doom 31.1.2013 14:21
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Luulin eka että Jonaksen eka kommentti oli sarkasmia.

   Lainaa

  28. POIS INTERNETISTÄ 31.1.2013 14:44
   Tulos: -46 (80 ääntä)
   lestola: vittu siäkii oot tyhmä.. ilman rokotuksii oisit jo luultavast kuollu..
   Herranjumala. Kaikenmaailman sinisilmäiset pikkuihmiset sitä pääsevät pesästään lentämään nykyään... "ku iltalehessä luki, ei ne voi valehdella..."

   Lainaa

  29. Tulos: +14 (36 ääntä)
   Musta tässä aika selkeesti Jonas heitti ekan kommenttinsa sarkastisesti ja jatko onki sitte selvää vittuilua.

   Lainaa

  30. ............ 31.1.2013 15:42
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Toivottavasti jonas on tuhkamuna.

   Lainaa

  31. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Ei ole trolli, Jonas on kaverini.

   Lainaa

  32. Tulos: +27 (31 ääntä)
   ikävä kyllä joonas ei ole yhtään sarkastinen ja asiasta väittely jatkui vielä 5kertaa pidemmälle toistaen itseään...

   Lainaa

  33. Tulos: +15 (43 ääntä)
   lestola: vittu siäkii oot tyhmä.. ilman rokotuksii oisit jo luultavast kuollu..
   vittu säpäs, mäki inhoon neuloi mut ei se tarkota etten tarvis rokotuxii -.-'

   Lainaa

  34. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Ehdoton trolli.

   Lainaa

  35. hustla da rabbit 31.1.2013 21:07
   Tulos: -16 (30 ääntä)
   Oho. Vihdoin moka jossa pääosassa mies, tämä tosin selittynee porilaisuudella.

   Lainaa

  36. Tulos: +15 (35 ääntä)
   llll: Nyt alko mennä jo aika sairaaks, mee hoitoon vitun likanen pedofiili
   Kevyttähän tuo on, mene ite hoitoon huumorintajuton urpo.

   Lainaa

  37. kaarlenssonssikokko 31.1.2013 21:58
   Tulos: +26 (42 ääntä)
   llll: Nyt alko mennä jo aika sairaaks, mee hoitoon vitun likanen pedofiili
   Ensikertalainen, ei tunne ällöö.

   Lainaa

  38. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Näiden ikä pyörii varmaan siinä 14-16v? Siis mokassa olevien...

   Lainaa

  39. entajuuvittukaa 31.1.2013 23:30
   Tulos: -54 (60 ääntä)
   mitä ihmeellistä tossa mokassa on? kaikki saavat kertoa oma mielipiteensä, siinä ei ole väärää. olen vähän sama mieltä jonaksen kanssa, koska suomessa suomalaiset tekevät hyväksyttäviä juttuja, siksi heille on uusi juttu, että 3 vuotias ottaa tatskan? muissa maissa 3 vuotiaat ottavat tatskoja ja se on "tavallista", koska liittyy kulttuuriin. ei ihme, että jonas ajatteli tolleen. tytöt ovat vaa idiootit. paitsi tossa on enemmä kommentit, kuin 9. yhteensä olisiko 70. jonas selitti hyvin omasta näkökulmasta. eikä jonas ollut sarkastinen. en ymmärrä miksi tätä juttua tiivistettiin ja koko juttu on "vääristelty". säälittävät ihmiset jo....

   Lainaa

  40. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Nämä on taas näitä hetkiä, jolloin mietin, että mitähän juuri äsken luin...Toivon todella että Jonas vaan trollaa..

   Lainaa

  41. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Galleristi: Näiden ikä pyörii varmaan siinä 14-16v? Siis mokassa olevien…
   Itse asiassa näiden ikä on siinä 20 paikkeilla! Tunnen nimittäin ton :-D

   Lainaa

  42. Tulos: +30 (38 ääntä)
   entajuuvittukaa: mitä ihmeellistä tossa mokassa on? kaikki saavat kertoa oma mielipiteensä, siinä ei ole väärää. olen vähän sama mieltä jonaksen kanssa, koska suomessa suomalaiset tekevät hyväksyttäviä juttuja, siksi heille on uusi juttu, että 3 vuotias ottaa tatskan? muissa maissa 3 vuotiaat ottavat tatskoja ja se on “tavallista”, koska liittyy kulttuuriin. ei ihme, että jonas ajatteli tolleen. tytöt ovat vaa idiootit. paitsi tossa on enemmä kommentit, kuin 9. yhteensä olisiko 70. jonas selitti hyvin omasta näkökulmasta. eikä jonas ollut sarkastinen. en ymmärrä miksi tätä juttua tiivistettiin ja koko juttu on “vääristelty”. säälittävät ihmiset jo….
   Oletko nyt ihan tosissasi...? Mielestäsi on siis ok tuottaa pienelle lapselle täysin tarpeetonta kipua? Olkoot millainen kulttuuri tahansa, minä en sitä pysty hyväksyttävänä pitämään.

   Lainaa

  43. Arthur Brown 1.2.2013 4:19
   Tulos: -20 (36 ääntä)
   kirppu: Oletko nyt ihan tosissasi…? Mielestäsi on siis ok tuottaa pienelle lapselle täysin tarpeetonta kipua? Olkoot millainen kulttuuri tahansa, minä en sitä pysty hyväksyttävänä pitämään.
   Aika kovaa leimata esim. kaikki juutalaiset pahoiksi ihmisiksi. Erona on vielä se, että tatuoinnin saa aina pois, mutta pois leikattu ruuminosa ei palaudu koskaan.

   Lainaa

  44. entajuuvittukaa 1.2.2013 5:52
   Tulos: -14 (30 ääntä)
   kirppu: Oletko nyt ihan tosissasi…? Mielestäsi on siis ok tuottaa pienelle lapselle täysin tarpeetonta kipua? Olkoot millainen kulttuuri tahansa, minä en sitä pysty hyväksyttävänä pitämään.
   just tarkoitin alussa kommentissani: "muissa maissa 3 vuotiaat ottavat tatskoja ja se on “tavallista”. en missää sanonut, että se on hyväksyttävä. voin sanoa olevani sama mieltä sinun kanssasi, että se on sairasta, mutta ikävä kyllä se on tavallista asia muissa asioissa, joten se ei ole mitään uusi juttu. suomalaiset ovat tottuneet tekemiseen hyväksyttäviä. jokaisessa maissa on kulttuuri, esimerkki afrikassa lapsi saa huulilävistyksen, koska kuuluu "sukulaisperintöön". veikkaan, että mutsi haluaa tatskan lapselle, sen takia siitä tulisi perheen "jäseneksi". joko on kyseessä rituaalista tai ei. se on teidän mielestänne sairasta, mutta mulle se on tavallista, koska sitä tehtiin jo muualla.

   Lainaa

  45. Tulos: +13 (13 ääntä)
   pp: Mikä tuossa oli väärin?
   your_self

   Lainaa

  46. Tulos: +30 (32 ääntä)
   entajuuvittukaase on teidän mielestänne sairasta, mutta mulle se on tavallista, koska sitä tehtiin jo muualla.
   Monenlaista asiaa tehdään muualla, mutta ei se tee siitä sen terveempää. On maita, joissa orjuutetaan ja harrastetaan joukkomurhia, nekin ovat täysin sairasta puuhaa, eikä niitä tee tippaakaan paremmaksi se, että niitä tehdään jo muualla. Tätä "jo muuallakin tekemistä" ei voi pitää minkäänlaisena oikeutuksena typerille teoille.

   Lainaa

  47. entajuuvittukaa 1.2.2013 14:12
   Tulos: -23 (29 ääntä)
   Nimesi: Monenlaista asiaa tehdään muualla, mutta ei se tee siitä sen terveempää. On maita, joissa orjuutetaan ja harrastetaan joukkomurhia, nekin ovat täysin sairasta puuhaa, eikä niitä tee tippaakaan paremmaksi se, että niitä tehdään jo muualla. Tätä “jo muuallakin tekemistä” ei voi pitää minkäänlaisena oikeutuksena typerille teoille.
   ehkä selitin huonosti, mutta en tarkoittanut tota, enkä vertailisi joukkomurhaa tatskaan, koska ne ovat eri asia. jos otetaan esimerkki korvakorut. me kaikki mollattiin vanhempia, jotka antoivat lasten käyttää korvakorua noin nuorena, mutta 10 vuoden myöhemmin se on jo tavallista. niin ehkä tälle tatskajutulle käy tulevaisuudessa. antaisin mielummin lapseni tatuoitavaksi, kuin antaa heidän pyöräillä ilma kypärä. he kuolisivat kaatumiseen ilma kypärä. kaikki äidit eivät ole täydellisiä. lapset ovat vastuussa, koska he eivät totelleet äitiä ja he ovat vastuussa itsestänsä.

   Lainaa

  48. Tulos: -32 (40 ääntä)
   lestola: vittu siäkii oot tyhmä.. ilman rokotuksii oisit jo luultavast kuollu..
   Oh god vittu sinä oot tyhmä, suomessaki on paljon ihmisii (itelläni esim kolme kaverii) joiden vanhemmat ei ota lapsilleen rokotuksii ees ku ne on vauvoja, ja ihan terveesti ne elää silti

   Lainaa

  49. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Ei tämä ole yhtään erilaista kuin vauvojen ympärileikkaus, täyttä paskaa molemmat.

   Lainaa

  50. Tulos: +30 (34 ääntä)
   antaisin mielummin lapseni tatuoitavaksi, kuin antaa heidän pyöräillä ilma kypärä. he kuolisivat kaatumiseen ilma kypärä.
   Siis mitä? Miksi tuollainen vaihtoehtojen asettelu? Kyllä minäkin antaisin lapselleni mieluummin alkoholia kuin arsenikkia, mutta miksi antaisin kumpaakaan? Kyllä minun pitää ajatella lapseni parasta ja kieltää asioita, joiden vaikutuksia hän ei vielä ymmärrä. Parasta rakkautta lasta kohtaan on se, että osaa sanoa myös ei. Ei tatuoinneissa syyttä ole k-18 ikärajaa. Ja ihan olen huomannut, ettei sekään ole joskus tarpeeksi, vaan pitäisi olla jokin odotteluaika, kun niin monet katuvat otettua jälkikäteen.

   Lainaa

  51. Pallosalama 1.2.2013 18:05
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Juu lapsihan päättikin että haluaa tatuoinin joo todellakin joo

   Lainaa

  52. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Huoh: Oh god vittu sinä oot tyhmä, suomessaki on paljon ihmisii (itelläni esim kolme kaverii) joiden vanhemmat ei ota lapsilleen rokotuksii ees ku ne on vauvoja, ja ihan terveesti ne elää silti
   Riski on aina olemassa. Ei mullakaan ole näitä sikalenssuja sun muita rokotettu (koska olen sairastanut ne joten olen immuuni nyt ja aina) mutta ne rokotukset jotka annetaan kun on ihan pieni kannattaa ottaa koska ne taudit on jo oikeasti paha juttu jos ne tulee saatua ja niistä onkin jo sitten vaikeampi selvitä.

   Lainaa

  53. POIS INTERNETISTÄ 1.2.2013 22:36
   Tulos: -13 (25 ääntä)
   Pege: Riski on aina olemassa. Ei mullakaan ole näitä sikalenssuja sun muita rokotettu (koska olen sairastanut ne joten olen immuuni nyt ja aina) mutta ne rokotukset jotka annetaan kun on ihan pieni kannattaa ottaa koska ne taudit on jo oikeasti paha juttu jos ne tulee saatua ja niistä onkin jo sitten vaikeampi selvitä.
   Miten niistä on vaikeampi selvitä? Ymmärrän tottakai riskiryhmien rokottamisen mutta jengi tuntuu ryntäävän piikille heti kun iltalehti vähän vihjasee että norjassa kuoli muuten kaksi ihmistä justiin Ö1Ä3 tautiin, ja nyt suomeen jaetaan joka terveyskeskukseen tätä rokotetta josta joku käärii miljardeja. Moni tuntuu unohtaneen ajan(vuosikymmen vähän päälle takaperin), jolloin ei ollut miljoonaa eri rokotetta. Tauti tuli, se sairastettiin, ja jatkettiin elämää ilman mitään rutinoita. http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=6462 Tuossa on linkki GSK:n (jättimäinen lääkeyhtiö) paljastettuun raporttiin missä vauvoja kuoli pian rokottamisen jälkeen, ja se salattiin. Nyt sitä ollaan kovaa vauhtia tuomassa Suomen rokotusohjelmaan.

   Lainaa

  54. plölölö 1.2.2013 23:07
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Rokottamattomat pääsee muiden siivellä... Ei kai ne tartu joita vastaan suuri osa väestöstä on rokotettu koska tämän johdosta ne taudit ovat "hävinneet" maaperästä... Mutta jos kaikki jättäisivät rokotteet pois, pian ne taudit pääsisivätkin takaisin jylläämään muualta.

   Lainaa

  55. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Arthur Brown: Aika kovaa leimata esim. kaikki juutalaiset pahoiksi ihmisiksi. Erona on vielä se, että tatuoinnin saa aina pois, mutta pois leikattu ruuminosa ei palaudu koskaan.
   Väitinkö heitä pahoiksi? Sanoin, että en hyväksy lapselle tuotettavaa (tarpeetonta) kipua, koska lapsi todellakin on vasta lapsi eikä kykene täysin ymmärtämään kivun syytä. En hyväksy myöskään huumeita, mutta en silti pitäisi narkkareita pahoina ihmisinä vaan lähinnä harhateille joutuneina. Ja tatuointia muuten ei saa kokonaan katoamaan, vaan siitä jää aina himmeä jälki. Kertoman mukaan poisto-operaatio on myös monin verroin kivuliaampi kuvan ottamiseen verrattuna, ja käsittelykertojakin tarvitaan useampi...

   Lainaa

  56. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Ovatko 3-vuotiaat siis tarpeeksi vanhoja polttamaan tupakkaa yms? Onhan se lapsen oma vika jos polttaa, ja sen on pakko antaa sauhutella koska se niin haluu. Eiks nii?

   Lainaa

  57. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Melkoista huomiohuoraamista vanhemmilta tuollainen.

   Lainaa

  58. Tulos: +18 (20 ääntä)
   entajuuvittukaa: me kaikki mollattiin vanhempia, jotka antoivat lasten käyttää korvakorua noin nuorena, mutta 10 vuoden myöhemmin se on jo tavallista.
   Kun minä olin pieni ja halusin korvakorut, äitini sanoi, että saan ne heti kun olen riittävän vanha huolehitmaan itse reiistä, enkä enää leiki sellaisia leikkejä, joissa korvakorut voivat tarttua johonkin ja repiä korvan. Meillä olikin kaveri, joka sai korvikset pienenä, ja hänen kanssaan ei sen vuoksi voinut riehua ollenkaan. Ja hänen korviksiaan piti leikeissä varoa aina, eikä se ollut kivaa. Logiikka oli mielestäni järkevä ja odotin ihan tyytyväisenä 15-vuotiaaksi ennen korvisten hankkimista. Ja jälkeenpäinkin olin tyytyväinen, koska ensimmäiset pari vuotta reiät mätivät ja vuotivat verta ja isommalle se on helpompi kestää kuin pienelle lapselle. Sinä ilmeisesti paheksuit pienten lasten korviksia ihan vain siksi, että muutkin ympärilläsi paheksuivat, ja nyt julistat riemusanomaa siitä, ettei aina tarvitse olla samaa mieltä kuin kaikki muut. Muuten hyvä, mutta jos et seuraa laumaa, niin yritä nyt ainakin keksiä jokin muu perustelu mielipiteellesi kuin se että jossain muualla on olemassa jokin toinen lauma joka ajattelee sinun tavallasi. Eli oman järjen käyttö on sallittua.

   Lainaa

  59. huolestunut kansalainen 4.2.2013 12:04
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   nimeni: Kas, 3-vuotias haluaa ajaa autolla. No kyllähän nyt sen ikäinen jo osaa päättää asioista, anna kun äiti näyttää: Tohon laitat avaimen, sitten käännät sitä, tämä onkin onneksi automaatti niin ei tarvitse keskittyä noihin vaihteisiin kamalasti. Tossa on kaasu ja tossa jarru. Ai et haluu käyttää jarrua? No joo, ei sun tarvii, se onkin ihan tylsä poljin
   oot kyllä maailman hirvein ihminen kun laitat 3-vuotiaasi ajamaan autoa!!! miten voit ollakin noin tyhmä ja huono ihminen!?!?!?!? HYI!

   Lainaa

  60. Tulos: +19 (21 ääntä)
   POIS INTERNETISTÄ: Miten niistä on vaikeampi selvitä? Ymmärrän tottakai riskiryhmien rokottamisen mutta jengi tuntuu ryntäävän piikille heti kun iltalehti vähän vihjasee että norjassa kuoli muuten kaksi ihmistä justiin Ö1Ä3 tautiin, ja nyt suomeen jaetaan joka terveyskeskukseen tätä rokotetta josta joku käärii miljardeja. Moni tuntuu unohtaneen ajan(vuosikymmen vähän päälle takaperin), jolloin ei ollut miljoonaa eri rokotetta. Tauti tuli, se sairastettiin, ja jatkettiin elämää ilman mitään rutinoita. http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=6462 Tuossa on linkki GSK:n (jättimäinen lääkeyhtiö) paljastettuun raporttiin missä vauvoja kuoli pian rokottamisen jälkeen, ja se salattiin. Nyt sitä ollaan kovaa vauhtia tuomassa Suomen rokotusohjelmaan.
   Kai ymmärrät, että lapsikuolleisuus oli "ennen" järjettömän paljon suurempi kuin nyt. Se, että tietyt rokottamattomat selviävät nyt hyvin johtuu siitä, että valtaväestöllä on rokotesuoja ja vaaralliset taudit eivät pääse leviämään.

   Lainaa

  61. Tulos: +16 (18 ääntä)
   POIS INTERNETISTÄ: Miten niistä on vaikeampi selvitä? Ymmärrän tottakai riskiryhmien rokottamisen mutta jengi tuntuu ryntäävän piikille heti kun iltalehti vähän vihjasee että norjassa kuoli muuten kaksi ihmistä justiin Ö1Ä3 tautiin, ja nyt suomeen jaetaan joka terveyskeskukseen tätä rokotetta josta joku käärii miljardeja. Moni tuntuu unohtaneen ajan(vuosikymmen vähän päälle takaperin), jolloin ei ollut miljoonaa eri rokotetta. Tauti tuli, se sairastettiin, ja jatkettiin elämää ilman mitään rutinoita.
   Paitsi silloin kun kuoltiin niihin tauteihin miltä rokotukset nykyään suojaavat? Olisipa kiva saada tuberkuloosi, jäykkäkouristus ja hinkuyskä takaisin kiertämään. Ihan tylsää kun lapsikuolleisuus on saatu laskettua näin alas.

   Lainaa

  62. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Jos multa kysyttäisiin kumman tahtoisin lapsena, tatuoinnin vai esinahan poiston vanhempien uskonnon takia, niin tatuoinnin ottaisin epäilemättä. Silti lasten sukupuolielinten silpominen on Suomessakin ihan luvallista, kun vanhemmat vain niin määräävät. Joku tatuointi ei ole mitään siihen verrattuna.

   Lainaa

  63. Tulos: -4 (8 ääntä)
   Aika tyhmä tyyppi. Mitä sä teet jos sun 3v poika tulee sanoo sulle "mä haluun tatuoinnin".. sitä paitti tää juttu oli netis ja se äiti oli pakottanu vasten lapsen tahtoa sen tatuinnin!! en kyl antais tota lasta ton äidin hoteisiin.. tai ketää muutakaa lasta..

   Lainaa

  64. fucking morons. 17.10.2013 3:23
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   ja opetellaan tunnistamaan se sarkasmi.

   Lainaa

  65. Huhhuh! Idiottit vanhemmat! 10.9.2014 13:49
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Voin kuvitella kuinka paljon tatuoinnin tekeminen sattuu lapsen ohuelle iholle! Lapsi vasta 3v! Mitä kidutusta. Huhhuh! Poikani on 9v, häntä sattuu pelkkä rokotuksen ottaminen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: tatuointi, tatska, lapsi, äiti, uutinen, ikä

 • Uusimmat

 • Kategoriat