Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Likainen mieli on ikuinen ilo, osa 12

Suurenna näkymä

26 kommenttia

 1. Axu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +590 (612 ääntä)

  Kiitos Maria tästä tiedosta.

  Ööh, onko tämä Marian teksti todellakin suorasukainen selostus “siitä itsestään”, vai onko kyseessä jokin aivan muu, ei-minkäänlainen-seksiin-viittaava, tapahtuma/toimenpide, josta vain ensimmäisenä tulee mieleen “se kaikkein pahin”? Kaikkeahan sitä kyllä on fb:ssä nähty, mutta tämä menee mulla yli ymmärryksen…en vaan voi käsittää, että joku noin häpeilemättä julkaisisi fb:ssä selostuksen p*pp*p*n*n loppukohtauksesta?

    Lainaa

 2. teukka kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +266 (276 ääntä)

  “mistä sinut, Maria, muistetaan?”

    Lainaa

 3. enrique kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +123 (141 ääntä)

  Maria varmaan lataa mieluusti naapureiden zhuzhupetsit :D

    Lainaa

 4. Jessica kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -203 (277 ääntä)

  kirjotan tääl 5.30 eli puoli 6 yöllä oikeestaan ehkä aamulla no mun makuu se on yö koska oon yödataaja ;D

    Lainaa

 5. ... kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +413 (473 ääntä)

  Jessica:
  kirjotan tääl 5.30 eli puoli 6 yöllä oikeestaan ehkä aamulla no mun makuu se on yö koska oon yödataaja ;D

  Tarkoitat varmaan puoli 5.

    Lainaa

 6. JCS kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +165 (195 ääntä)

  Mä kirjotan tääl 7:30 eli puol 7 ja jos väitätte et 7:30 on jotakin muuta kuin puol 7, ni tuun myöhemmin tylyttää teidät takaisin! + Jessica olet mun idoli – kuten huomaat, niin mäkin olen varsinaisen YÖDATAAJA ;—D

    Lainaa

 7. Pohdiskelija. kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +55 (79 ääntä)

  En ole pervo, ajattelen vain monipuolisesti o.O

    Lainaa

 8. bethos kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +10 (34 ääntä)

  Vai on peppu ihan tunnottomaksi mennyt hommia hoidettaessa.

    Lainaa

 9. Pfs kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -35 (185 ääntä)

  Axu:
  Kiitos Maria tästä tiedosta.

  Ööh, onko tämä Marian teksti todellakin suorasukainen selostus “siitä itsestään”, vai onko kyseessä jokin aivan muu, ei-minkäänlainen-seksiin-viittaava, tapahtuma/toimenpide, josta vain ensimmäisenä tulee mieleen “se kaikkein pahin”? Kaikkeahan sitä kyllä on fb:ssä nähty, mutta tämä menee mulla yli ymmärryksen…en vaan voi käsittää, että joku noin häpeilemättä julkaisisi fb:ssä selostuksen p*pp*p*n*n loppukohtauksesta?

  Onko se s*ksi mielestäsi tosiaan noin k*uhea as*a? S*ksi p*t*isi v*rmaan k*elt** l*illa! S*nsuur**n k*ikki m** k*in l*sten tek**n l**ttyvä s****!

    Lainaa

 10. eijo kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +141 (149 ääntä)

  Insert 2 AAA batteries ass shown.

    Lainaa

 11. jönni kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +92 (124 ääntä)

  Maria liukastui kotiovella ja kolaroi harjan kanssa, joka oli siinä ovenpielessä. Harjanvarsi katkesi ja upposi selittämättömästi sinne, minne aurinko ei paista. Onneksi mukana oli reipas poikakaveri Jiri, joka herrasmiehenä kiskoi harjanvarren pois. Tuo toimenpide tuntui hieman ikävältä Marian neitseellisessä pepussa..

    Lainaa

 12. Blackman kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -114 (152 ääntä)

  : Tarkoitat varmaan puoli 5.

  Kun viimeksi tarkistin, 5.30 oli puoli kuusi eikä puoli viisi.

    Lainaa

 13. Blackman kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +80 (94 ääntä)

  Hih sorry, en ollut lukenut tuota yhtä mokaa :)

    Lainaa

 14. JannaS kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +61 (69 ääntä)

  Blackman: Kun viimeksi tarkistin, 5.30 oli puoli kuusi eikä puoli viisi.

  Voi Blackman, feissarimokista pitää aina lukea kaikki uudet ensin, ennen kuin lähtee kommentoimaan :)

    Lainaa

 15. murjantu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -33 (49 ääntä)

  jönni:
  Maria liukastui kotiovella ja kolaroi harjan kanssa, joka oli siinä ovenpielessä. Harjanvarsi katkesi jaupposi selittämättömästi sinne, minne aurinko ei paista. Onneksi mukana oli reipas poikakaveri Jiri, joka herrasmiehenä kiskoi harjanvarren pois. Tuo toimenpide tuntui hieman ikävältä Marian neitseellisessä pepussa..

  Miten tuokaan voi ikinä olla mahdollista?

    Lainaa

 16. Juuli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +109 (111 ääntä)

  Veikkaisin, että Marian päivityksellä ei ole mitään tekemistä seksin kanssa, vaan että hän on jäänyt takapuolestaan jumiin esimerkiksi ämpäriin. Se tulee ensimmäisenä mieleen, koska mulle on käynyt niin (älkää kysykö miten se tapahtu…). Äitillä ja siskolla meni takuulla yli vartti kiskoa mut siitä irti. Peppu oli kipeä sen jälkeen, ja “lihasten imun tunne” kuulostaa myös tutulta… :D

    Lainaa

 17. Juuli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -5 (13 ääntä)

  Veikkaisin, että Marian päivityksellä ei ole mitään tekemistä seksin kanssa, vaan että hän on jäänyt takapuolestaan jumiin esimerkiksi ämpäriin. Se tulee ensimmäisenä mieleen, koska mulle on käynyt niin (älkää kysykö miten se tapahtu…). Äitillä ja siskolla meni takuulla yli vartti kiskoa mut siitä irti. Peppu oli kipeä sen jälkeen, ja “lihasten imun tunne” kuulostaa myös tutulta…

    Lainaa

 18. xpR_jagrP_layer kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +1 (21 ääntä)

  Jessica:
  kirjotan tääl 5.30 eli puoli 6 yöllä oikeestaan ehkä aamulla no mun makuu se on yö koska oon yödataaja ;D

  ayeee no one cares

    Lainaa

 19. arsecopter kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +35 (63 ääntä)

  [--] “se kaikkein pahin”?
  [--] häpeilemättä julkaisisi fb:ssä selostuksen p*pp*p*n*n loppukohtauksesta?

  Kaikkein pahin? Jos anaaIⅰ on kaikkein pahin, niin kylläpä on mielikuvⅰtuksetonta taas. Lienee sievistelyn huippu, että persepano on muutettu peppupanoksi ja SEN JÄLKEEN sensuroitu. Hajotkaa asteriskeihinne.

    Lainaa

 20. Axu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +25 (35 ääntä)

  Pfs: Onko se s*ksi mielestäsi tosiaan noin k*uhea as*a? S*ksi p*t*isi v*rmaan k*elt** l*illa! S*nsuur**n k*ikki m** k*in l*sten tek**n l**ttyvä s****!

  Ei seksi ole kauhea asia tosiaankaan, pikemminkin päinvastoin! Mutta sanotaanko näin, että vaikka netissä kirjoitellaan tänä päivänä kaikesta maan ja taivaan välillä ja erittäin suorasukaisesti, niin itse olen vielä kuitenkin sen verran “vanhanaikainen”, että vertaan kirjoittamista nettiin niin kuin kommentoisi vaikkapa sanomalehden yleisönosastokirjoitukseen; pyrin välttämään kirosanoja, alapääsanastoa jne. Ei sen ihmeempää, kukin tallaa tyylillään, joten kaivapas se herne pois sieraimesta ;)

  Juuli: Veikkaisin, että Marian päivityksellä ei ole mitään tekemistä seksin kanssa, vaan että hän on jäänyt takapuolestaan jumiin esimerkiksi ämpäriin. Se tulee ensimmäisenä mieleen, koska mulle on käynyt niin (älkää kysykö miten se tapahtu…). Äitillä ja siskolla meni takuulla yli vartti kiskoa mut siitä irti. Peppu oli kipeä sen jälkeen, ja “lihasten imun tunne” kuulostaa myös tutulta…

  Aivan, jotain tän tyylistä hain, ettei kirjoituksella varmaankaan tosiaan ole mitään tekemistä seksin kanssa. Itsellä ei vain ollut harmainta aavistustakaan, että mistä muusta tässä nyt voisi olla kyse, mutta hyvä että joku sen keksi!

    Lainaa

 21. Axu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +15 (27 ääntä)

  arsecopter: Kaikkein pahin? Jos anaaIⅰ on kaikkein pahin, niin kylläpä on mielikuvⅰtuksetonta taas. Lienee sievistelyn huippu, että persepano on muutettu peppupanoksi ja SEN JÄLKEEN sensuroitu. Hajotkaa asteriskeihinne.

  Myönnän, ‘se kaikkein pahin’ oli huono sanamuoto, siksi laitoinkin sen lainausmerkkeihin. Tarkoitin asiaa, joka päivityksestä tulee ensimmäisenä mieleen, eli juurikin tätä peppupanoa. Muuhun kritiikkiisi taitaakin yllä olevasta kommentistani löytyä vastaus. Onko se nyt niin kauheaa, jos haluaa kirjoittaa valtaväestöä(?) nätimmin internettiin? o_O Voi teitä suvaitsemattomia! ;)

    Lainaa

 22. Jeps kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +2 (14 ääntä)

  arsecopter: Kaikkein pahin? Jos anaaIⅰ on kaikkein pahin, niin kylläpä on mielikuvⅰtuksetonta taas. Lienee sievistelyn huippu, että persepano on muutettu peppupanoksi ja SEN JÄLKEEN sensuroitu. Hajotkaa asteriskeihinne.

  Kai olet jo miehenä kokeillut?

    Lainaa

 23. Wääk kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -3 (25 ääntä)

  Aiheesta poiketen, Axu muuten ihan hyvä puolustus, mutta “kukin tallaa tyylillään” -sanonta on hirveintä maailmassa. MITÄ! Joo varmasti jokainen tekee kuten parhaaksi näkee, mutta ei se selitä mitään tai oikeuta mihinkään. Jos jumalauta ammun naapurini, niin voinko sanoa, että “Hei mulla vaan menei hermo, kukin tallaa tyylillään” :————————) Kyllä me nyt perkele tajutaan, että toiset syö leivän kinkku päällimmäisenä, kolmannet juusto päällimmäisenä ja jotku ei syö leipää ollenkaan! Kyllä me tajutaan, että olet vanhanaikainen ja haluat kirjoittaa nettiin nätisti, kun sinä sen kerrot. Ei sun tarvi siihen loppuun mainita, että HEI BTW, TÄÄ MITÄ TÄS SELITIN, ET MÄ TEEN NÄIN, NIIN TÄÄ ON HEI MUN TYYLI, MÄ TÄLLEEN TALLAAN HEI!

  Ei mutta vakavasti ottaen: tallatkaa tyylillänne ja kertokaa se, minä hakkaan päätäni silläaikaa seinään ja pidän turpani tukossa.

    Lainaa

 24. Axu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +12 (14 ääntä)

  ↑ No anteeks! :D

    Lainaa

 25. Axu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +7 (9 ääntä)

  Netissä kirjoitettaessa myös moni asia tulee väärinymmärretyksi. ;) Tässä tapauksessa tuolla ‘kukin tallaa tyylillään’ -sanonnalla lähinnä viittasin siihen, että jokaisella oma tyylinsä kirjoittaa, kirjoittaako sitten kirjakieltä tai käyttääkö kommentoinneissaan murretta vai kuinka, on ihan jokaisen oma asia, pääasia kai olisi, että muut saavat selvän siitä, mitä tekstissä sanotaan. En siis lähtisi tappoon vertaamaan tuota kyllä… :) Vai käytinkö sanontaa sitten väärin/väärässä yhteydessä (jos sitä väärin voi käyttää), sitä en tiedä? Noh, väliäkö tuolla, nämä nyt ei enää liity millään tavoin itse mokiin…

    Lainaa

 26. Tietäjä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +23 (23 ääntä)

  Marian jutussa kudontapuikko oli mennyt pakarasta läpi, ja reipas aviomies kiskaisi sen irti. Juttu on selostettu yksityiskohtaisesti kommenteissa, jotka ei näy kuvassa.

    Lainaa

 27. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

Kommentoi

Avatar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Avainsanat: , , , , ,