Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Likainen mieli on ikuinen ilo, osa 12

"Näin hoitelet Zhu Zhu ponin."
Likainen mieli on ikuinen ilo, osa 12

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 26 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +645 (673 ääntä)
      Kiitos Maria tästä tiedosta. Ööh, onko tämä Marian teksti todellakin suorasukainen selostus "siitä itsestään", vai onko kyseessä jokin aivan muu, ei-minkäänlainen-seksiin-viittaava, tapahtuma/toimenpide, josta vain ensimmäisenä tulee mieleen "se kaikkein pahin"? Kaikkeahan sitä kyllä on fb:ssä nähty, mutta tämä menee mulla yli ymmärryksen...en vaan voi käsittää, että joku noin häpeilemättä julkaisisi fb:ssä selostuksen p*pp*p*n*n loppukohtauksesta?

      Lainaa

    2. Tulos: +282 (292 ääntä)
      "mistä sinut, Maria, muistetaan?"

      Lainaa

    3. Tulos: +134 (154 ääntä)
      Maria varmaan lataa mieluusti naapureiden zhuzhupetsit :D

      Lainaa

    4. Tulos: -222 (310 ääntä)
      kirjotan tääl 5.30 eli puoli 6 yöllä oikeestaan ehkä aamulla no mun makuu se on yö koska oon yödataaja ;D

      Lainaa

    5. Tulos: +426 (504 ääntä)
      Jessica: kirjotan tääl 5.30 eli puoli 6 yöllä oikeestaan ehkä aamulla no mun makuu se on yö koska oon yödataaja ;D
      Tarkoitat varmaan puoli 5.

      Lainaa

    6. Tulos: +178 (214 ääntä)
      Mä kirjotan tääl 7:30 eli puol 7 ja jos väitätte et 7:30 on jotakin muuta kuin puol 7, ni tuun myöhemmin tylyttää teidät takaisin! + Jessica olet mun idoli - kuten huomaat, niin mäkin olen varsinaisen YÖDATAAJA ;---D

      Lainaa

    7. Pohdiskelija. 15.1.2013 7:53
      Tulos: +63 (91 ääntä)
      En ole pervo, ajattelen vain monipuolisesti o.O

      Lainaa

    8. Tulos: +13 (43 ääntä)
      Vai on peppu ihan tunnottomaksi mennyt hommia hoidettaessa.

      Lainaa

    9. Tulos: -39 (207 ääntä)
      Axu: Kiitos Maria tästä tiedosta. Ööh, onko tämä Marian teksti todellakin suorasukainen selostus “siitä itsestään”, vai onko kyseessä jokin aivan muu, ei-minkäänlainen-seksiin-viittaava, tapahtuma/toimenpide, josta vain ensimmäisenä tulee mieleen “se kaikkein pahin”? Kaikkeahan sitä kyllä on fb:ssä nähty, mutta tämä menee mulla yli ymmärryksen…en vaan voi käsittää, että joku noin häpeilemättä julkaisisi fb:ssä selostuksen p*pp*p*n*n loppukohtauksesta?
      Onko se s*ksi mielestäsi tosiaan noin k*uhea as*a? S*ksi p*t*isi v*rmaan k*elt** l*illa! S*nsuur**n k*ikki m** k*in l*sten tek**n l**ttyvä s****!

      Lainaa

    10. Tulos: +158 (168 ääntä)
      Insert 2 AAA batteries ass shown.

      Lainaa

    11. Tulos: +105 (145 ääntä)
      Maria liukastui kotiovella ja kolaroi harjan kanssa, joka oli siinä ovenpielessä. Harjanvarsi katkesi ja upposi selittämättömästi sinne, minne aurinko ei paista. Onneksi mukana oli reipas poikakaveri Jiri, joka herrasmiehenä kiskoi harjanvarren pois. Tuo toimenpide tuntui hieman ikävältä Marian neitseellisessä pepussa..

      Lainaa

    12. Tulos: -127 (165 ääntä)
      : Tarkoitat varmaan puoli 5.
      Kun viimeksi tarkistin, 5.30 oli puoli kuusi eikä puoli viisi.

      Lainaa

    13. Tulos: +91 (107 ääntä)
      Hih sorry, en ollut lukenut tuota yhtä mokaa :)

      Lainaa

    14. Tulos: +72 (82 ääntä)
      Blackman: Kun viimeksi tarkistin, 5.30 oli puoli kuusi eikä puoli viisi.
      Voi Blackman, feissarimokista pitää aina lukea kaikki uudet ensin, ennen kuin lähtee kommentoimaan :)

      Lainaa

    15. Tulos: -40 (56 ääntä)
      jönni: Maria liukastui kotiovella ja kolaroi harjan kanssa, joka oli siinä ovenpielessä. Harjanvarsi katkesi jaupposi selittämättömästi sinne, minne aurinko ei paista. Onneksi mukana oli reipas poikakaveri Jiri, joka herrasmiehenä kiskoi harjanvarren pois. Tuo toimenpide tuntui hieman ikävältä Marian neitseellisessä pepussa..
      Miten tuokaan voi ikinä olla mahdollista?

      Lainaa

    16. Tulos: +133 (137 ääntä)
      Veikkaisin, että Marian päivityksellä ei ole mitään tekemistä seksin kanssa, vaan että hän on jäänyt takapuolestaan jumiin esimerkiksi ämpäriin. Se tulee ensimmäisenä mieleen, koska mulle on käynyt niin (älkää kysykö miten se tapahtu...). Äitillä ja siskolla meni takuulla yli vartti kiskoa mut siitä irti. Peppu oli kipeä sen jälkeen, ja "lihasten imun tunne" kuulostaa myös tutulta... :D

      Lainaa

    17. Tulos: -10 (20 ääntä)
      Veikkaisin, että Marian päivityksellä ei ole mitään tekemistä seksin kanssa, vaan että hän on jäänyt takapuolestaan jumiin esimerkiksi ämpäriin. Se tulee ensimmäisenä mieleen, koska mulle on käynyt niin (älkää kysykö miten se tapahtu…). Äitillä ja siskolla meni takuulla yli vartti kiskoa mut siitä irti. Peppu oli kipeä sen jälkeen, ja “lihasten imun tunne” kuulostaa myös tutulta…

      Lainaa

    18. xpR_jagrP_layer 15.1.2013 19:48
      Tulos: -4 (26 ääntä)
      Jessica: kirjotan tääl 5.30 eli puoli 6 yöllä oikeestaan ehkä aamulla no mun makuu se on yö koska oon yödataaja ;D
      ayeee no one cares

      Lainaa

    19. arsecopter 16.1.2013 0:06
      Tulos: +39 (83 ääntä)
      [--] “se kaikkein pahin”? [--] häpeilemättä julkaisisi fb:ssä selostuksen p*pp*p*n*n loppukohtauksesta?
      Kaikkein pahin? Jos anaali on kaikkein pahin, niin kylläpä on mielikuvituksetonta taas. Lienee sievistelyn huippu, että persepano on muutettu peppupanoksi ja SEN JÄLKEEN sensuroitu. Hajotkaa asteriskeihinne.

      Lainaa

    20. Tulos: +32 (46 ääntä)
      Pfs: Onko se s*ksi mielestäsi tosiaan noin k*uhea as*a? S*ksi p*t*isi v*rmaan k*elt** l*illa! S*nsuur**n k*ikki m** k*in l*sten tek**n l**ttyvä s****!
      Ei seksi ole kauhea asia tosiaankaan, pikemminkin päinvastoin! Mutta sanotaanko näin, että vaikka netissä kirjoitellaan tänä päivänä kaikesta maan ja taivaan välillä ja erittäin suorasukaisesti, niin itse olen vielä kuitenkin sen verran "vanhanaikainen", että vertaan kirjoittamista nettiin niin kuin kommentoisi vaikkapa sanomalehden yleisönosastokirjoitukseen; pyrin välttämään kirosanoja, alapääsanastoa jne. Ei sen ihmeempää, kukin tallaa tyylillään, joten kaivapas se herne pois sieraimesta ;)
      Juuli: Veikkaisin, että Marian päivityksellä ei ole mitään tekemistä seksin kanssa, vaan että hän on jäänyt takapuolestaan jumiin esimerkiksi ämpäriin. Se tulee ensimmäisenä mieleen, koska mulle on käynyt niin (älkää kysykö miten se tapahtu…). Äitillä ja siskolla meni takuulla yli vartti kiskoa mut siitä irti. Peppu oli kipeä sen jälkeen, ja “lihasten imun tunne” kuulostaa myös tutulta…
      Aivan, jotain tän tyylistä hain, ettei kirjoituksella varmaankaan tosiaan ole mitään tekemistä seksin kanssa. Itsellä ei vain ollut harmainta aavistustakaan, että mistä muusta tässä nyt voisi olla kyse, mutta hyvä että joku sen keksi!

      Lainaa

    21. Tulos: +22 (36 ääntä)
      arsecopter: Kaikkein pahin? Jos anaali on kaikkein pahin, niin kylläpä on mielikuvituksetonta taas. Lienee sievistelyn huippu, että persepano on muutettu peppupanoksi ja SEN JÄLKEEN sensuroitu. Hajotkaa asteriskeihinne.
      Myönnän, 'se kaikkein pahin' oli huono sanamuoto, siksi laitoinkin sen lainausmerkkeihin. Tarkoitin asiaa, joka päivityksestä tulee ensimmäisenä mieleen, eli juurikin tätä peppupanoa. Muuhun kritiikkiisi taitaakin yllä olevasta kommentistani löytyä vastaus. Onko se nyt niin kauheaa, jos haluaa kirjoittaa valtaväestöä(?) nätimmin internettiin? o_O Voi teitä suvaitsemattomia! ;)

      Lainaa

    22. Tulos: +10 (24 ääntä)
      arsecopter: Kaikkein pahin? Jos anaali on kaikkein pahin, niin kylläpä on mielikuvituksetonta taas. Lienee sievistelyn huippu, että persepano on muutettu peppupanoksi ja SEN JÄLKEEN sensuroitu. Hajotkaa asteriskeihinne.
      Kai olet jo miehenä kokeillut?

      Lainaa

    23. Tulos: -13 (39 ääntä)
      Aiheesta poiketen, Axu muuten ihan hyvä puolustus, mutta "kukin tallaa tyylillään" -sanonta on hirveintä maailmassa. MITÄ! Joo varmasti jokainen tekee kuten parhaaksi näkee, mutta ei se selitä mitään tai oikeuta mihinkään. Jos jumalauta ammun naapurini, niin voinko sanoa, että "Hei mulla vaan menei hermo, kukin tallaa tyylillään" :------------------------) Kyllä me nyt perkele tajutaan, että toiset syö leivän kinkku päällimmäisenä, kolmannet juusto päällimmäisenä ja jotku ei syö leipää ollenkaan! Kyllä me tajutaan, että olet vanhanaikainen ja haluat kirjoittaa nettiin nätisti, kun sinä sen kerrot. Ei sun tarvi siihen loppuun mainita, että HEI BTW, TÄÄ MITÄ TÄS SELITIN, ET MÄ TEEN NÄIN, NIIN TÄÄ ON HEI MUN TYYLI, MÄ TÄLLEEN TALLAAN HEI! Ei mutta vakavasti ottaen: tallatkaa tyylillänne ja kertokaa se, minä hakkaan päätäni silläaikaa seinään ja pidän turpani tukossa.

      Lainaa

    24. Tulos: +16 (22 ääntä)
      ^ No anteeks! :D

      Lainaa

    25. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Netissä kirjoitettaessa myös moni asia tulee väärinymmärretyksi. ;) Tässä tapauksessa tuolla 'kukin tallaa tyylillään' -sanonnalla lähinnä viittasin siihen, että jokaisella oma tyylinsä kirjoittaa, kirjoittaako sitten kirjakieltä tai käyttääkö kommentoinneissaan murretta vai kuinka, on ihan jokaisen oma asia, pääasia kai olisi, että muut saavat selvän siitä, mitä tekstissä sanotaan. En siis lähtisi tappoon vertaamaan tuota kyllä... :) Vai käytinkö sanontaa sitten väärin/väärässä yhteydessä (jos sitä väärin voi käyttää), sitä en tiedä? Noh, väliäkö tuolla, nämä nyt ei enää liity millään tavoin itse mokiin...

      Lainaa

    26. Tietäjä 1.8.2013 9:19
      Tulos: +44 (44 ääntä)
      Marian jutussa kudontapuikko oli mennyt pakarasta läpi, ja reipas aviomies kiskaisi sen irti. Juttu on selostettu yksityiskohtaisesti kommenteissa, jotka ei näy kuvassa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Zhu Zhu, poni, kuva, patterit, paristot, peppu