Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Liikaa miehiä

"Lopettakaa toi paskanjauhanta nyt!"
Suurenna näkymä
Liikaa miehiä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 68 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +248 (624 ääntä)
   EIKÄÄÄÄ :( kyllä mäki oon touhunnu vaikka mitä mut en nyt sentää julkisest niistä kerro.

   Lainaa

  2. Tulos: +1344 (1380 ääntä)
   Toivottavasti nämä neitoset ovat vain jättäneet vahingossa Facebookin päälle, ja joutuneet kavereiden kiusan kohteeksi... Todellakin syvästi toivon niin.

   Lainaa

  3. Tulos: +718 (876 ääntä)
   Ja sitte ne ihmettelee kun sanotaan jakorasiaks......

   Lainaa

  4. Tulos: -50 (132 ääntä)
   Sieltä lisää suuhengittäjiä maailmaan!

   Lainaa

  5. Tulos: +173 (291 ääntä)
   siis WTF...taksissa..!? Ite oon kyllä ammuskellu amorin nuolia linja-autossa, mutta tää oli nyt kyllä aika huikee...!

   Lainaa

  6. Tulos: +840 (860 ääntä)
   no ei siinä sitte mitää jos taksissa ja vaan kahta :0

   Lainaa

  7. Tulos: -16 (702 ääntä)
   Ensinnäkin, kuka käyttää enää nimitystä neekeri?

   Lainaa

  8. Tulos: +659 (675 ääntä)
   kiinnostais teitää et monta nimee isäehdokas listassa on alunperin ollut jos "vaan" 8 enää jäljellä... :O

   Lainaa

  9. Tulos: +190 (202 ääntä)
   Nina=Attention whore? Internetin kätköistä: http://hopeasade.suntuubi.com/?cat=34 Linkin takaa olevan kuvan metadatasta: "Date Taken 16.12.2008". Kommenteissa onnitellaan raskaudesta tammikuussa 2009. "Nimi: Suvi": (etsi hakusanalla "http://hopeasade.suntuubi.com") http://www.toypoodle.suntuubi.com/?cat=6&page=0

   Lainaa

  10. Tulos: +93 (107 ääntä)
   Juu olipas Ninalla 'hyvä' juttu, ei ymmärrä... Ellei sit kaverit laittanut tms. Emmistä saattaa olla nyt hienoo kehuskella tuosta asiasta, mut katotaan muutaman vuoden kuluttua. Saattaa olla sit jo erimieltä.

   Lainaa

  11. Tulos: +55 (61 ääntä)
   *Potentiaalinen.......

   Lainaa

  12. Pinkkihinkki 20.12.2012 6:46
   Tulos: +58 (70 ääntä)
   Hiljaiseksi pistää..

   Lainaa

  13. Tulos: +72 (86 ääntä)
   Isä-lista... ;___;

   Lainaa

  14. Tulos: +212 (218 ääntä)
   harvinaisen lepsu taksikuski ollut! meille sanottiin joskus jo pussailusta että herrasväki ottaa nyt rauhallisemmin tai maksaa taksin pesulalaskun :D

   Lainaa

  15. Tulos: -14 (62 ääntä)
   mitä ihmettä o.o

   Lainaa

  16. Tulos: -7 (269 ääntä)
   Kuti: Ensinnäkin, kuka käyttää enää nimitystä neekeri?
   Kaikki paitsi raivokkaat antirasistit. Ei ne neekeritkään suutu jos niitä neekereiks sanoo, paitsi jos sanoo tahallaan loukkaavasti, niin kuin mene sinä sa**anan neekeri vi***un. Valkoset tyhmät raivoantirasistit on ainoita jotka oikeasti voi loukkaantua sanan neekeri käytöstä.

   Lainaa

  17. Tulos: +67 (147 ääntä)
   sitten nuo akat ihmettelee kun taudit leviää ja maine on sitä luokkaa ettei kukaan järkevä mies koske pitkällä tikullakaan...

   Lainaa

  18. Tulos: +48 (164 ääntä)
   Nämä tyttöjen jutut jo ylipäätään ovat vähän kevytkenkäistä luokkaa, ja sitten kun niitä vielä noin avoimesti ja 'no big deal'-asenteella levitellään fb:ssä, niin melkein tekisi jo mieli kutsua heitä sillä h-alkuisella sanalla...

   Lainaa

  19. Tulos: -15 (133 ääntä)
   Axu: Nämä tyttöjen jutut jo ylipäätään ovat vähän kevytkenkäistä luokkaa, ja sitten kun niitä vielä noin avoimesti ja ‘no big deal’-asenteella levitellään fb:ssä, niin melkein tekisi jo mieli kutsua heitä sillä h-alkuisella sanalla…
   Huoritteluhan se onkin tosi fiksun kuuloista käytöstä. Kuka idiootti näitä juttuja edes uskoo, ja jos uskoo, miksi välittää?

   Lainaa

  20. Pöytä osaa puhua 20.12.2012 11:52
   Tulos: +117 (125 ääntä)
   Nina antaa sellaisen kuvan, että isyys olisi joidenkin arpajaisten pääpalkinto. :D Kukahan mahtaa olla se onnekas?

   Lainaa

  21. euroshopper 20.12.2012 11:59
   Tulos: +107 (157 ääntä)
   jone: sitten nuo akat ihmettelee kun taudit leviää ja maine on sitä luokkaa ettei kukaan järkevä mies koske pitkällä tikullakaan…
   Eiköhän se tautien leviäminen ole ihan kummankin sukupuolen vastuulla? Hellyyttävää silti että huolehdit heidän maineestaan, vaikka se ei sinun asiasi olekaan.

   Lainaa

  22. Tulos: +161 (269 ääntä)
   Eiköhän nämä tytöt saa paneskella ihan ketä huvittaa, turha sitä on tuomita. Miehille sama sallitaan mukisematta, mutta nainen yhtäkkiä menettääkin "maineensa" tai on kevytkenkäinen. Ei se, että nämä henkiöt harrastavat seksiä eri tavalla / useamman henkilön kanssa / eri paikassa kuin sinä, tee heistä huonompia tai moraalittomampia ihmisiä. Se on sitten toinen juttu, että onko hirveän viisasta paljastella noita juttuja Facebookissa.

   Lainaa

  23. Tulos: +45 (101 ääntä)
   Mitä sitten jos joku haluaa naida kahta mustaa miestä taksissa? Sen oma asia. Jos kaikki oli siinä omasta halustaan ni ei pitäs olla kellään valittamista. :P

   Lainaa

  24. Tulos: +60 (80 ääntä)
   No ainaki aika hyvin leikattu toi Emmin juttu, näin ton päivityksen hänen seinällään ja naureskeli ku pari tuntia jälkeen päin tuli jtn: "Kiitos X ja Y" tai jotain muuta.... Mut muuten iha hyvä:D

   Lainaa

  25. Tulos: +111 (125 ääntä)
   Joo tosiaan oli Facebook jääny auki kaverin koneelle ja olivat sit menny kirjottelemaan... :) älkää ottako kaikkea nii tosissanne :D

   Lainaa

  26. Tulos: +45 (109 ääntä)
   Drella: Eiköhän nämä tytöt saa paneskella ihan ketä huvittaa, turha sitä on tuomita. Miehille sama sallitaan mukisematta, mutta nainen yhtäkkiä menettääkin “maineensa” tai on kevytkenkäinen. Ei se, että nämä henkiöt harrastavat seksiä eri tavalla / useamman henkilön kanssa / eri paikassa kuin sinä, tee heistä huonompia tai moraalittomampia ihmisiä. Se on sitten toinen juttu, että onko hirveän viisasta paljastella noita juttuja Facebookissa.
   Eiköhän lopeteta jo toi "naiset ei saisi harrastaa paljon seksiä" juttua, kun sama pätee toisinpäin neitsyyden osalta. Nainen pitää sitä pitkään niin se on hyvä juttu ja arvostetaan, mutta jos mies on neitsyt vähän vanhempana niin on säälittävä nörtti. Toimii nämä molemminpuolin.

   Lainaa

  27. Tulos: +40 (62 ääntä)
   Tosiaan jätin kaverin koneelle facebookin auki ja olivat sit menny kirjottelemaan vähä kaikennäköstä... älkää ottako kaikkee nii tosissanne :D

   Lainaa

  28. Tulos: -14 (38 ääntä)
   Wiiwi: kiinnostais teitää et monta nimee isäehdokas listassa on alunperin ollut jos “vaan” 8 enää jäljellä… :O
   Onko sillä nyt jotain väliä kuinka monen kanssa joku on harrastanut seksiä? Lähinnä hajottaa tuo muotoilu "kuka saattaa olla se onnekas", kun kyseessä luultavasti yhden yön juttua eikä lasta halunneet ihmiset. Kuinka tyhmä pitää olla että pakottaa jonkun haluttoman tulemaan biologiseksi isäksi vasten tahtoaan? Kavereiden läpäksihän tuo paljastui, mutta kun noita on oikeasti olemassa.

   Lainaa

  29. Tulos: +71 (109 ääntä)
   oscar: Eiköhän lopeteta jo toi “naiset ei saisi harrastaa paljon seksiä” juttua, kun sama pätee toisinpäin neitsyyden osalta. Nainen pitää sitä pitkään niin se on hyvä juttu ja arvostetaan, mutta jos mies on neitsyt vähän vanhempana niin on säälittävä nörtti. Toimii nämä molemminpuolin.
   Millähän vuosisadalla? Kyllä sitä painetta tytöillekin laitetaan ihan tarpeeksi tuossa asiassa. Ihan molempien sukupuolten toimesta. Se on kuulemma noloa jos on vielä vaikkapa 18 vuotiaana neitsyt ja samalla on myös huora jos ei anna.

   Lainaa

  30. Tulos: +79 (93 ääntä)
   Pikemminkin ketkä ovat ne seitsemän onnekasta...

   Lainaa

  31. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Vauva lankuttaa kuvassa. :D :D

   Lainaa

  32. Tulos: -20 (90 ääntä)
   melindae: EIKÄÄÄÄ kyllä mäki oon touhunnu vaikka mitä mut en nyt sentää julkisest niistä kerro.
   Olisit nyt edes rehellisesti lutka, etkä mikään piilo-lutka

   Lainaa

  33. Tulos: -21 (53 ääntä)
   Chase: Millähän vuosisadalla? Kyllä sitä painetta tytöillekin laitetaan ihan tarpeeksi tuossa asiassa. Ihan molempien sukupuolten toimesta. Se on kuulemma noloa jos on vielä vaikkapa 18 vuotiaana neitsyt ja samalla on myös huora jos ei anna.
   Kun ottaisit läpät pois silmiesi ympäriltä ja katsoisit vähän avarammin niin näkisit, että tällä vuosisadalla. Huoraksi kutsuminen naista, kun ei anna on vähän sanominen, kun toisen kutsuminen homoksi haukkumisena. Se ei tarkoita, että toinen on, mutta on ensimmäinen sana, mikä tilanteessa yleensä tulee mieleen. Siksi nuorisolla kuuluukin aina vittua ja homoa joka käänteeseen. Kuinka monen miehen olet kuullut sanovan ihan rehellisin silmin olevan neitsyt eikä yhtään häpeilevän ja kuinka monen naisen? Täysin eri juttu molemmille.

   Lainaa

  34. tyttöliini 20.12.2012 17:42
   Tulos: +27 (37 ääntä)
   Joo hei haloo ihmiset, ottakaahan nyt ihan rauhallisesti. Tytöt ovat joutuneet kaverin pilan kohteeksi jätettyään Facebookin auki.

   Lainaa

  35. Tulos: +18 (34 ääntä)
   Pfs: Kuinka tyhmä pitää olla että pakottaa jonkun haluttoman tulemaan biologiseksi isäksi vasten tahtoaan?
   saa elatusmaksua

   Lainaa

  36. Sissi/vai mikä se nick nyt olikaan 20.12.2012 22:21
   Tulos: +36 (74 ääntä)
   bethos: Kaikki paitsi raivokkaat antirasistit. Ei ne neekeritkään suutu jos niitä neekereiks sanoo, paitsi jos sanoo tahallaan loukkaavasti, niin kuin mene sinä sa**anan neekeri vi***un. Valkoset tyhmät raivoantirasistit on ainoita jotka oikeasti loukkaantua sanan neekeri käytöstä.
   Anteeksi nyt vaan mutta mulla on kyllä kavereita ja tuttuja jotka on tummaihoisia suomalaisia sekä ulkomaalaisia ja he ei todellakaan halua että heitä kutsutaan neekeriksi. Ehkä silloin jos ollaan todella hyviä ja läheisiä kavereita voidaan käyttää sanaa neekeri, mutta useimmat kyllä loukkaantuvat jos niin sanotaan. Ja nimenomaa jos sanoja ei ole tummaihoinen. Useimmille asia on ok omiensa kesken. Enkä todellakaan puhu nyt kahdesta tai kolmesta ihmisestä. Vaan kymmenistä kavereistani/tuttavistani jotka ovat luokallani tai olivat vaihtareina luokallani. (Opiskelen kansainvälistä linjaa)

   Lainaa

  37. Tulos: +30 (122 ääntä)
   Axu: Nämä tyttöjen jutut jo ylipäätään ovat vähän kevytkenkäistä luokkaa, ja sitten kun niitä vielä noin avoimesti ja ‘no big deal’-asenteella levitellään fb:ssä, niin melkein tekisi jo mieli kutsua heitä sillä h-alkuisella sanalla…
   "Kevytkenkäistä"? Tipahditko jostain 60-luvulta nykypäivään? Jos niin, niin sallinet minun valaista sinulle nykytilannetta: naiset harrastavat seksiä. Eivät sinun kanssasi, mutta harrastavat yleensäkin. Jos se jotenkin kaivelee sinun peräreikääsi, kannattaa pysyä siellä äidin kellarissa. Ja jos teidän mielestänne kahdeksan on suuri määrä seksuaalipartnereita, saatanpa tulehtua limsaani. Jos nainen on tullut raskaaksi, on jokainen kumppani viimeisen X kuukauden ajalta mahdollinen isäehdokas, koska ei voi tietää, kenen kanssa ehkäisy on pettänyt ja koska vauva on tarkalleen saanut alkunsa. Älkää siis ihan oikeasti VIITSIKÖ olla tuollaisia puritaaneja. Te tartutte siihen kauhulla vain siksi, että kyseessä on NAINEN. Jos miehet tulisivat raskaaksi, olisi laulu ihan erilainen. Muistakaa myös, että lapsen alkuun saamiseen tarvitaan sekä mies että nainen, eli isäehdokas on ihan yhtä syypää tähän uuteen ihmisen alkuun... Välillä (kuten nyt) jaksan hämmästyä, miten idioottia porukkaa täällä käy. Luuletteko te kaikki olevanne suunniteltuja, haluttuja kakaroita? Tai että teidän isänne oli oitis selvillä kun äitinne huomasi olevansa raskaana? HAH. Muistakaa, että nainen on teidät tähän maailmaan saattanut ja joka kerta kun huorittelette tai haukutte naista, loukkaatte myös äitiänne. Hävetkää.

   Lainaa

  38. Tulos: +26 (60 ääntä)
   oscar: Eiköhän lopeteta jo toi “naiset ei saisi harrastaa paljon seksiä” juttua, kun sama pätee toisinpäin neitsyyden osalta. Nainen pitää sitä pitkään niin se on hyvä juttu ja arvostetaan, mutta jos mies on neitsyt vähän vanhempana niin on säälittävä nörtti. Toimii nämä molemminpuolin.
   Molemmat ongelmat ovat miesten/miehisen panokulttuurin tuotosta.

   Lainaa

  39. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Mä en ainakaan ottanut tota Emmiä tosissani alunperinkään, mutta tuli kyllä heti mieleen että aika loistava läppä ja sääli kun ei ollut tällaista foorumia aikoinaan käytössä... Tiedä sitten olisiko ollut pokkaa. Nimittäin tuli oltua vähän eri muotista väännettynä aivan kaikkien hampaissa nuorempana vaikka olin aivan valehtelematta minkä tahansa joukon kiltein tyttö. Mikäs sen hauskempaa olisi ollut kun laittaa vähän vettä myllyyn jos olisi kuullut jonkun vastaavan pskapuheen kuudesta miehestä... :-D No, en mä todennäköisesti olisi kuitenkaan silloin uskaltanut. Se oli niin vakavaa ja kaikki piti ottaa niin tosissaan.

   Lainaa

  40. Tulos: -25 (57 ääntä)
   Maya: “Kevytkenkäistä”? Tipahditko jostain 60-luvulta nykypäivään? Jos niin, niin sallinet minun valaista sinulle nykytilannetta: naiset harrastavat seksiä. Eivät sinun kanssasi, mutta harrastavat yleensäkin. Jos se jotenkin kaivelee sinun peräreikääsi, kannattaa pysyä siellä äidin kellarissa. Ja jos teidän mielestänne kahdeksan on suuri määrä seksuaalipartnereita, saatanpa tulehtua limsaani. Jos nainen on tullut raskaaksi, on jokainen kumppani viimeisen X kuukauden ajalta mahdollinen isäehdokas, koska ei voi tietää, kenen kanssa ehkäisy on pettänyt ja koska vauva on tarkalleen saanut alkunsa. Älkää siis ihan oikeasti VIITSIKÖ olla tuollaisia puritaaneja. Te tartutte siihen kauhulla vain siksi, että kyseessä on NAINEN. Jos miehet tulisivat raskaaksi, olisi laulu ihan erilainen. Muistakaa myös, että lapsen alkuun saamiseen tarvitaan sekä mies että nainen, eli isäehdokas on ihan yhtä syypää tähän uuteen ihmisen alkuun… Välillä (kuten nyt) jaksan hämmästyä, miten idioottia porukkaa täällä käy. Luuletteko te kaikki olevanne suunniteltuja, haluttuja kakaroita? Tai että teidän isänne oli oitis selvillä kun äitinne huomasi olevansa raskaana? HAH. Muistakaa, että nainen on teidät tähän maailmaan saattanut ja joka kerta kun huorittelette tai haukutte naista, loukkaatte myös äitiänne. Hävetkää.
   Kuule Maija, vedä se kyseinen tavara päähäs äläkä koskaan tuu enää tänne. En heti aamusta jaksais ! :) Eihän tässä kukaan oo väittänyt, ettei naiset sais harrastaa seksiä...

   Lainaa

  41. Tulos: -5 (61 ääntä)
   Maya: “Kevytkenkäistä”? Tipahditko jostain 60-luvulta nykypäivään? Jos niin, niin sallinet minun valaista sinulle nykytilannetta: naiset harrastavat seksiä. Eivät sinun kanssasi, mutta harrastavat yleensäkin. Jos se jotenkin kaivelee sinun peräreikääsi, kannattaa pysyä siellä äidin kellarissa. Ja jos teidän mielestänne kahdeksan on suuri määrä seksuaalipartnereita, saatanpa tulehtua limsaani. Jos nainen on tullut raskaaksi, on jokainen kumppani viimeisen X kuukauden ajalta mahdollinen isäehdokas, koska ei voi tietää, kenen kanssa ehkäisy on pettänyt ja koska vauva on tarkalleen saanut alkunsa. Älkää siis ihan oikeasti VIITSIKÖ olla tuollaisia puritaaneja. Te tartutte siihen kauhulla vain siksi, että kyseessä on NAINEN. Jos miehet tulisivat raskaaksi, olisi laulu ihan erilainen. Muistakaa myös, että lapsen alkuun saamiseen tarvitaan sekä mies että nainen, eli isäehdokas on ihan yhtä syypää tähän uuteen ihmisen alkuun… Välillä (kuten nyt) jaksan hämmästyä, miten idioottia porukkaa täällä käy. Luuletteko te kaikki olevanne suunniteltuja, haluttuja kakaroita? Tai että teidän isänne oli oitis selvillä kun äitinne huomasi olevansa raskaana? HAH. Muistakaa, että nainen on teidät tähän maailmaan saattanut ja joka kerta kun huorittelette tai haukutte naista, loukkaatte myös äitiänne. Hävetkää.
   No mä voin tukehtua kans limsaani. Hei heräile ny, joo on se seksi mukavaa, mutta ei niitä seksipartenereita nyt tarvii silti ihan silmittömästi kerätä, eiköhän se kerro jotain aivojen toiminnasta jos lähtee esim baarissakin jonkun ihan randomin mukaan, tai paneskelee silmittömästi esimerkiks kaveriporukassa olevia henkilöitä, musta olis ainakin hirveen kiusallista jos olisin pannu suurinta osaa naispuolisista ystävistä. Eikä kyse ole siitä että se on nainen, vaan kyse on siitä että ylipäätään se ympäri maailmaa paneskelu ei ole mitään kauheen puhdasta. Miks sitä pitää ihan tarkotuksella kierrellä maailmaa ja tunkee sitä elintä kaikkeen tai antaa sitä rasiaa jokaiselle, opetelkaa juntit paneen niin ei tarvii vaihdella partneria joka päivä, niin sille ei ole tarvettakaan..

   Lainaa

  42. yötiäinen 21.12.2012 13:50
   Tulos: +36 (60 ääntä)
   Cruzaids: No mä voin tukehtua kans limsaani. Hei heräile ny, joo on se seksi mukavaa, mutta ei niitä seksipartenereita nyt tarvii silti ihan silmittömästi kerätä, eiköhän se kerro jotain aivojen toiminnasta jos lähtee esim baarissakin jonkun ihan randomin mukaan, tai paneskelee silmittömästi esimerkiks kaveriporukassa olevia henkilöitä, musta olis ainakin hirveen kiusallista jos olisin pannu suurinta osaa naispuolisista ystävistä. Eikä kyse ole siitä että se on nainen, vaan kyse on siitä että ylipäätään se ympäri maailmaa paneskelu ei ole mitään kauheen puhdasta. Miks sitä pitää ihan tarkotuksella kierrellä maailmaa ja tunkee sitä elintä kaikkeen tai antaa sitä rasiaa jokaiselle, opetelkaa juntit paneen niin ei tarvii vaihdella partneria joka päivä, niin sille ei ole tarvettakaan..
   Nyt on pakko kyllä vähän ohiksena puuttua tähän juttuun. Se että sinä et halua useita seksipartnereita, on ihan ok, mutta tarvitseeko tuomita noin ankarin sanoin niitä jotka haluaa? On paljon ihmisiä, joiden luonteeseen tai elämäntilanteeseen parisuhde ei sovi jne., jotka silti tykkäävät harrastaa suurissa määrin seksiä. Kyse on ymmärtääkseni enemmän fyysisestä tarpeesta kuin "aivojen toiminnasta". Nykyään irtoseksin harrastaminen on onneksi mahdollista ilman että heti ollaan syyttelemässä ihmistä milloin miksikin siveettömäksi hirviöksi, paitsi näköjään täällä internetin ihmeellisessä maailmassa...

   Lainaa

  43. Tulos: +49 (59 ääntä)
   oscar: Eiköhän lopeteta jo toi “naiset ei saisi harrastaa paljon seksiä” juttua, kun sama pätee toisinpäin neitsyyden osalta. Nainen pitää sitä pitkään niin se on hyvä juttu ja arvostetaan, mutta jos mies on neitsyt vähän vanhempana niin on säälittävä nörtti. Toimii nämä molemminpuolin.
   Tekeekö se naisten huorittelun oikeutetuksi että miehen neitsyyttä ei katsota hyvällä? Kyllä nää kaikki tällaset typeryydet pulppuaa ihan samoista toisiinsa kytkeytyneistä ennakkoluuloista. Että naisen pitäisi olla siveä ja miehen panokone. Että mitäs jos nyt vaikka ihan yhdessä kaikki lakattaisiin tuomitsemasta neitsyitä ja katsomasta pahasti seksuaalisesti aktiivisia.

   Lainaa

  44. Tulos: -29 (39 ääntä)
   Pantsu: Tekeekö se naisten huorittelun oikeutetuksi että miehen neitsyyttä ei katsota hyvällä? Kyllä nää kaikki tällaset typeryydet pulppuaa ihan samoista toisiinsa kytkeytyneistä ennakkoluuloista. Että naisen pitäisi olla siveä ja miehen panokone. Että mitäs jos nyt vaikka ihan yhdessä kaikki lakattaisiin tuomitsemasta neitsyitä ja katsomasta pahasti seksuaalisesti aktiivisia.
   Sanoinko, että se tekee sen oikeutetuksi? Ja huoraksi kutsuminen alkaa olla samaa kauraa mitä homoksi kutsuminen. Sitä heitetään niin joka käänteessä, että se on menettänyt merkityksensä ja oikeasti loukkaa vain jotain 1% kansasta.

   Lainaa

  45. Rappion Apostoli 21.12.2012 18:04
   Tulos: -15 (43 ääntä)
   Hahaa! Kunnon horoja vailla mitään häpyä.

   Lainaa

  46. Tulos: +21 (29 ääntä)
   Drella: Miehille sama sallitaan mukisematta
   Näin naiset todella luulevat. Mutta jos puhutaan mopojonneiän ylittäneistä pojista/miehistä, niin vakaata ja pitkäkestoista parisuhdetta arvostetaan miesporukassa paljon enemmän kuin jatkuvaa pokaamista ja irtosuhteita. Mies voi nykyään saada moraalittoman maineen siinä missä nainenkin.

   Lainaa

  47. Tulos: -4 (30 ääntä)
   Kuti: Ensinnäkin, kuka käyttää enää nimitystä neekeri?
   Oot säkin yks sankari neekeri mikä neekeri vitun pelle.

   Lainaa

  48. historijoitsija 22.12.2012 12:19
   Tulos: +18 (28 ääntä)
   Sissi/vai mikä se nick nyt olikaan: Anteeksi nyt vaan mutta mulla on kyllä kavereita ja tuttuja jotka on tummaihoisia suomalaisia sekä ulkomaalaisia ja he ei todellakaan halua että heitä kutsutaan neekeriksi. Ehkä silloin jos ollaan todella hyviä ja läheisiä kavereita voidaan käyttää sanaa neekeri, mutta useimmat kyllä loukkaantuvat jos niin sanotaan. Ja nimenomaa jos sanoja ei ole tummaihoinen. Useimmille asia on ok omiensa kesken. Enkä todellakaan puhu nyt kahdesta tai kolmesta ihmisestä. Vaan kymmenistä kavereistani/tuttavistani jotka ovat luokallani tai olivat vaihtareina luokallani. (Opiskelen kansainvälistä linjaa)
   Jännäähän tässä on se, että sana neekeri on tullut latinankielisestä sanasta niger, joka tarkoittaa mustaa. Sinäänsä me ei voida kuvitella sitä rasistiseksi ilmaukseksi, mutta ymmärtäähän sen jos kokoajan kutsuu tummaihoisia neekereiksi, niin kyllähän se alkaa pikkuhiljaa vituttamaan. Alunperin sanalla ei ole siis ollut mitään rasistista tarkoitusta, mutta ajan myötä siitä on sellainen kehittynyt.

   Lainaa

  49. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Pfs: Onko sillä nyt jotain väliä kuinka monen kanssa joku on harrastanut seksiä? Lähinnä hajottaa tuo muotoilu “kuka saattaa olla se onnekas”, kun kyseessä luultavasti yhden yön juttua eikä lasta halunneet ihmiset. Kuinka tyhmä pitää olla että pakottaa jonkun haluttoman tulemaan biologiseksi isäksi vasten tahtoaan? Kavereiden läpäksihän tuo paljastui, mutta kun noita on oikeasti olemassa.
   "pakottaa jonkun haluttoman tulemaan biologiseksi isäksi vasten tahtoaan", hahaha :D eiköhän tämä haluton biologinen isä ole tiennyt riskit sillon kun halutti ja pisti menemään ilman ehkäsyä...?

   Lainaa

  50. Tulos: +24 (30 ääntä)
   oscar: Eiköhän lopeteta jo toi “naiset ei saisi harrastaa paljon seksiä” juttua, kun sama pätee toisinpäin neitsyyden osalta. Nainen pitää sitä pitkään niin se on hyvä juttu ja arvostetaan, mutta jos mies on neitsyt vähän vanhempana niin on säälittävä nörtti. Toimii nämä molemminpuolin.
   En nyt menisi ihan noinkaan sanomaan. Joidenkin meilestä se on hieno juttu jos nainen on vanhempana neitsyt mutta kyllä se aika usein tuottaa paineita naisellekkin. Varsinkin isommassa kaveriporukassa on todella inhottavaa puhua omista "kokemuksistaan" kun ei voi itse sanoa oikein juuta eikä jaata. Eihän siinä mitään hävettävää ole jos vaikka onkin neitsyt mutta on se silti tulee vähän hävettävä olo jos kaikki muut ovat ns. Kokeneita ja itse ei ole. Itselläni on 18 vuotias ystävä jonka mielestä on tosi hienoa että, minä esim olen vielä neitsyt. Mutta sitten jos olen esim parhaan kaverini kanssa jossain isommassa porukassa ja aletaan puhua esim seksistä niin siinä tulee todella ahdistunut olo varsinkin jos porukassa on about 14-16 vuotiaita (itse olen 16) ja itse olet ainut neitsyt. En minä kyllä ihan kenentahansa kanssa sänkyyn hyppäisikään enkä tule hyppäämään mutta kyllä siinä on omat sosiaaliset paineensa.

   Lainaa

  51. Tulos: -3 (15 ääntä)
   suski: “pakottaa jonkun haluttoman tulemaan biologiseksi isäksi vasten tahtoaan”, hahaha eiköhän tämä haluton biologinen isä ole tiennyt riskit sillon kun halutti ja pisti menemään ilman ehkäsyä…?
   Mistä tiedät ettei ollut ehkäisyä? Ja tuo on kuin sanoisi, että ei tartte maksaa korvauksia jos käy liikenteessä huonosti, koska tiesi riskit jo etukäteen.

   Lainaa

  52. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Sissi/vai mikä se nick nyt olikaan: Anteeksi nyt vaan mutta mulla on kyllä kavereita ja tuttuja jotka on tummaihoisia suomalaisia sekä ulkomaalaisia ja he ei todellakaan halua että heitä kutsutaan neekeriksi. Ehkä silloin jos ollaan todella hyviä ja läheisiä kavereita voidaan käyttää sanaa neekeri, mutta useimmat kyllä loukkaantuvat jos niin sanotaan. Ja nimenomaa jos sanoja ei ole tummaihoinen. Useimmille asia on ok omiensa kesken. Enkä todellakaan puhu nyt kahdesta tai kolmesta ihmisestä. Vaan kymmenistä kavereistani/tuttavistani jotka ovat luokallani tai olivat vaihtareina luokallani. (Opiskelen kansainvälistä linjaa)
   En minä tarkottanukkaan että vihamielisessä käytössä sana neekeri on hyvä. Mutta itekin sanoit että :"silloin jos ollaan todella hyviä ja läheisiä kavereita voidaan käyttää sanaa neekeri" Tai edes jonkinlaisia kavereita.

   Lainaa

  53. Pallomember 24.12.2012 14:08
   Tulos: -9 (13 ääntä)
   Emmi ja Nina on oikeella asenteella liikkeellä. Mun mielestä on upeeta kun nuoret tytöt tajuaa paikkansa.

   Lainaa

  54. Tulos: -20 (36 ääntä)
   Eipä kovin paljoa kunnioita sellanen nainen itseään, joka neekereitä panee. Niiltähän saa kaikenmaailman tauteja!

   Lainaa

  55. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Mila: En nyt menisi ihan noinkaan sanomaan. Joidenkin meilestä se on hieno juttu jos nainen on vanhempana neitsyt mutta kyllä se aika usein tuottaa paineita naisellekkin. Varsinkin isommassa kaveriporukassa on todella inhottavaa puhua omista “kokemuksistaan” kun ei voi itse sanoa oikein juuta eikä jaata. Eihän siinä mitään hävettävää ole jos vaikka onkin neitsyt mutta on se silti tulee vähän hävettävä olo jos kaikki muut ovat ns. Kokeneita ja itse ei ole. Itselläni on 18 vuotias ystävä jonka mielestä on tosi hienoa että, minä esim olen vielä neitsyt. Mutta sitten jos olen esim parhaan kaverini kanssa jossain isommassa porukassa ja aletaan puhua esim seksistä niin siinä tulee todella ahdistunut olo varsinkin jos porukassa on about 14-16 vuotiaita (itse olen 16) ja itse olet ainut neitsyt. En minä kyllä ihan kenentahansa kanssa sänkyyn hyppäisikään enkä tule hyppäämään mutta kyllä siinä on omat sosiaaliset paineensa.
   Tuossa iassa neitsyyden menetykseksi voidaan tulkita hyvinkin pieni asia, pussailusta valitunnilla alkaen..ala ota paineita, etenkin miehet liioittelevat SYSTEMAATTISESTI kokemuksiaan. En heti uskoisi etta kaikki kaveripiirisi 14-16 vuotiaat ovat oikeasti seksia harrastaneet. Paine myontaa totuus on todella kova. Oli kyseessa pelkka pila tai ei, takapenkilla paneskelu kahden nee*erin kanssa ei Suomessa kovin helposti onnistuisi. Ehka jonkunasteinen laappiminen korkeintaan.

   Lainaa

  56. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Valitettaviahan nuo on nuo Ninan tapaukset, mutta joskus myöa tosia. Tuttavani (~24v) sai viimeviikolla vauvan. Isävaihtoehtoja oli muistaakseni 5, mutta lopuksi selvisi, että todennäköisin heistä oli 60-vuotias mies. oon vaan toivonu, että hän muuttais tapaansa ja ryhtyis ihan oikeaksi äidiksi. Ihan vaan vauvan takia.

   Lainaa

  57. Tulos: +21 (25 ääntä)
   oscar: Sanoinko, että se tekee sen oikeutetuksi? Ja huoraksi kutsuminen alkaa olla samaa kauraa mitä homoksi kutsuminen. Sitä heitetään niin joka käänteessä, että se on menettänyt merkityksensä ja oikeasti loukkaa vain jotain 1% kansasta.
   Yhtä prosenttia? Yay, I'm special!

   Lainaa

  58. Tulos: +6 (20 ääntä)
   Kuti: Ensinnäkin, kuka käyttää enää nimitystä neekeri?
   Ihmiset. Se on täsmällinen, kuvaava termi, josta kaikki tietävät mistä puhutaan.

   Lainaa

  59. Tulos: -7 (23 ääntä)
   Kuti: Ensinnäkin, kuka käyttää enää nimitystä neekeri?
   Vain vihervasuri-ituhippi-rkp:läiset eivät käytä.

   Lainaa

  60. Tulos: -13 (17 ääntä)
   Pantsu: Yhtä prosenttia? Yay, I’m special!
   Eli olet yksi noin 50 000 ihmisestä, really special.

   Lainaa

  61. Tulos: +10 (10 ääntä)
   näyttää että jaska jokunen makaa selällään tuossa ultrassa

   Lainaa

  62. Tulos: 0 (20 ääntä)
   Kuti: Ensinnäkin, kuka käyttää enää nimitystä neekeri?
   Kuka ei?

   Lainaa

  63. Paremmin tietäjä 26.12.2012 17:46
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Tuttava juhli kaksi kertaa: Ensin isäksi tuloa ja sitten testien jälkeen sitä, ettei ollutkaan isä.

   Lainaa

  64. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Kuti: Ensinnäkin, kuka käyttää enää nimitystä neekeri?
   Aika moni, maito/jauhonaamakin on aika tunnettu nimitys meistä vaaleista.

   Lainaa

  65. Puukenkäpate 27.12.2012 17:08
   Tulos: -9 (15 ääntä)
   "Kuka saattaa olla se onnekas?" Heh, sarkasmia. Olisihan se onnekasta olla cityfillarin lapsen isä :)

   Lainaa

  66. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Kuti: Ensinnäkin, kuka käyttää enää nimitystä neekeri?
   no miks ei...ja miten niin enää...se joka muutenkin keksi että se n sana olis paha jotenkin,ei tainnu kysyä neekereiden mielipidettä.se vaan päätti niin.mulla on monta sysimustaa neekeriä kavereina joista jokainen nimittää itseään neekeriksi.eikö sitten musta ja valkoinen nimittely erottele rotuja .se raja vaan on tehty niin häilyväksi ja veteen piirretyksi,että joku päätti kieltää neekeri sanan käyttämisen kokonaan.mutta eihän todellisuudessa se nimitys heitä loukkaa vaan mahdollinen eriarvoisena kohtelu.esimerkkinä ravintolan ovelle saapuu neekeri aivan kännissä ja poke sanoo että et sä tuu tänään...johon humalainen kivahtaa,että ai sikskö kun mä oon saatana neekeri vai?ja poke saa kyllä syytteen rasismista mikäli tämä jatkuu tämä syrjiminen.....no joo sattu poke sit itsekkin olemaan syntyperältään gambialainen sysimusta neekeri.ja tämä tapaus on tosi satuin olemaan samassa paikassa töissä myös...eli oletammeko että neekeri oli kännissä jos ei värejä erottanu...mutta kumpi näistä ihmisistä syrji ja ketä nyt sitten saatika loukkasi??

   Lainaa

  67. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Maya: “Kevytkenkäistä”? Tipahditko jostain 60-luvulta nykypäivään? Jos niin, niin sallinet minun valaista sinulle nykytilannetta: naiset harrastavat seksiä. Eivät sinun kanssasi, mutta harrastavat yleensäkin. Jos se jotenkin kaivelee sinun peräreikääsi, kannattaa pysyä siellä äidin kellarissa. Ja jos teidän mielestänne kahdeksan on suuri määrä seksuaalipartnereita, saatanpa tulehtua limsaani. Jos nainen on tullut raskaaksi, on jokainen kumppani viimeisen X kuukauden ajalta mahdollinen isäehdokas, koska ei voi tietää, kenen kanssa ehkäisy on pettänyt ja koska vauva on tarkalleen saanut alkunsa. Älkää siis ihan oikeasti VIITSIKÖ olla tuollaisia puritaaneja. Te tartutte siihen kauhulla vain siksi, että kyseessä on NAINEN. Jos miehet tulisivat raskaaksi, olisi laulu ihan erilainen. Muistakaa myös, että lapsen alkuun saamiseen tarvitaan sekä mies että nainen, eli isäehdokas on ihan yhtä syypää tähän uuteen ihmisen alkuun… Välillä (kuten nyt) jaksan hämmästyä, miten idioottia porukkaa täällä käy. Luuletteko te kaikki olevanne suunniteltuja, haluttuja kakaroita? Tai että teidän isänne oli oitis selvillä kun äitinne huomasi olevansa raskaana? HAH. Muistakaa, että nainen on teidät tähän maailmaan saattanut ja joka kerta kun huorittelette tai haukutte naista, loukkaatte myös äitiänne. Hävetkää.
   No kyllä 8 eri kumppania esim. kuukaudessa on paljon.

   Lainaa

  68. kilokalori 9.4.2021 14:21
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Hans: No kyllä 8 eri kumppania esim. kuukaudessa on paljon.
   Miksi olisi? Eikö mielestäsi naiset saa nauttia seksistä muuta kuin yhden kanssa. Vai onko kuitenkin kaksi sallittua. Oikeesti oot säälittävä tyyppi, palaisit takaisin 1400-luvulle. ps. Mulla tulee toisinaan 8 partneria yhteen iltaan. Siinä on 4-8 pariskuntaa mukana, et varmaankaan ymmärrä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: miehet, isä, kuva, ultraääni, ultra, laiva, taksi