Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uusi harrastus

"Sainpa todistaa, kun pieni poika löysi itselleen elinikäisen harrastuksen."
Uusi harrastus

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1355 (1377 ääntä)
      voin niin kuvitella ku ko. poika on teini-iässä ja muistelee tapahtunutta:"oh god why..."

      Lainaa

    2. Tulos: +564 (600 ääntä)
      Hyi hyi ei saa räplätä kikkeliä, kasvaa karvoja käteen.

      Lainaa

    3. Seppolainen 23.10.2012 1:17
      Tulos: -74 (344 ääntä)
      Enään?

      Lainaa

    4. Tulos: +472 (624 ääntä)
      Seppolainen: Enään?
      Voi ei! Tekstissä on virhe!?!?! Nyt et varmaan saa ens yönä nukutuksi.

      Lainaa

    5. Tulos: -64 (260 ääntä)
      Enää*

      Lainaa

    6. Tulos: +345 (479 ääntä)
      Vaikka siitä elin-ikäinen harrastus tuleekin, niin orgasmin saattaminen naiselle onkin sitten taitolaji , jota moni mies ei vielä 45vuotiaanakaan hallitse.

      Lainaa

    7. Tulos: +59 (315 ääntä)
      Vivirose: Vaikka siitä elin-ikäinen harrastus tuleekin, niin orgasmin saattaminen naiselle onkin sitten taitolaji , jota moni mies ei vielä 45vuotiaanakaan hallitse.
      Se on myös naisen itsensä vastuulla, ei pelkästään miehen ;) Naiset osaa myös hoitaa homman ihan ite ilman miestä, niin miksi se miesten vika voisi olla jos ei vaan saa? Ihan samoin on naisia jotka ei saa miestä edes kovaksi :p

      Lainaa

    8. Tulos: -278 (438 ääntä)
      Vivirose: Vaikka siitä elin-ikäinen harrastus tuleekin, niin orgasmin saattaminen naiselle onkin sitten taitolaji , jota moni mies ei vielä 45vuotiaanakaan hallitse.
      Kikkeli on tehty pelkästään itsensä tyydyttämiseen. Jos nainen ei tuu siinä samalla, niin minusta se on pelkästään sen naisen ongelma?

      Lainaa

    9. Tulos: +138 (268 ääntä)
      pitäs vetää nenään niitä jotka kirjoittaa enään

      Lainaa

    10. Tulos: +350 (398 ääntä)
      Hellman: pitäs vetää nenään niitä jotka kirjoittaa enään
      Muista isot alkukirjaimet sekä muut välimerkit.

      Lainaa

    11. Tulos: +356 (422 ääntä)
      Huhhuh urpo. Sulla varmaan naisia on jonossa asti? Mutta jäin kyllä miettimään, miksi ei saa räplätä kikkeliä? Olisi äiti voinut vaikka sanoa, että kikkeliä on ihan hyvä räplätä yksinään jossain mutta ihmisten edessä ei. Tai jotain tämmöistä. Äidin kieltäminen että näin ei saa tehdä ja päälle nauraminen aiheuttaa hämmentyneisyyttä ja jopa tulevia traumoja, kun poika räplää sitä kuitenkin, takaraivossaan äidin kielto... miksi pitää kieltää seksuaalisuus? Tuloksena on sitten noita urpoja, jotka ovat täysin hukassa seksuaalisuuden kanssa.

      Lainaa

    12. Tulos: -111 (193 ääntä)
      ENÄÄN. joissain kaupungeissa tuo kuuluu murteeseen, samalla lailla kun esimerkiks lahtelaisten "käet". on se hienoa lukea , että ensimmäiset 5 kommenttia takertuu johonkin sanaan osa ihmisistä kirjottaa eritavalla. ja jos tarkemmin aattelee, niin "enää"hän vois olla lyhennetty tuosta "enään" ,)

      Lainaa

    13. Tulos: +117 (127 ääntä)
      Olen kyllä nyt onnellinen etten pienenä mitään tuommoista koskaan kysellyt.

      Lainaa

    14. Tulos: +114 (134 ääntä)
      Olis kysynyt mielummin siltä äidiltä, että miksi muka ei saisi räplätä. Tyhymä äiti.

      Lainaa

    15. Tulos: -94 (164 ääntä)
      hhyi helvetti muuttuukse muka kovaks !!? mitä vittua oikeest

      Lainaa

    16. huolestunut 23.10.2012 10:18
      Tulos: -7 (111 ääntä)
      kalle: ENÄÄN. joissain kaupungeissa tuo kuuluu murteeseen, samalla lailla kun esimerkiks lahtelaisten “käet”. on se hienoa lukea , että ensimmäiset 5 kommenttia takertuu johonkin sanaan osa ihmisistä kirjottaa eritavalla. ja jos tarkemmin aattelee, niin “enää”hän vois olla lyhennetty tuosta “enään” ,)
      Murteet toimivat puhekielen piirissä, kirjoitettu kieli pitäisi kaikilla olla kirjakieltä asuinpaikasta riippumatta. Tämä pätee myös netin ihmeellisessä maailmassa. Ai miksi? Koska ihmisten kirjoitus- ja lukutaito on tullut rytisten alas näiden vuosien aikana, kun on siirrytty painetun sanan lukemisesta sosiaalisen median kerskakäyttäjiksi.

      Lainaa

    17. Tulos: +127 (135 ääntä)
      Minnalla (kommenteissa) ihan hyvä pointti; lasta ei saisi kieltää räpläämästä itseään, koska mitään vääräähän siinä ei ole ja kaikki(?) sitä kuitenkin viimeistään vähän vanhempina tekevät, mutta uskon ettei tämä yksittäinen kielto (ellei lapsi ole koko ajan räpeltämässä & äiti kieltämässä) vielä saa lasta häpeämään seksuaalisuuttaan jne. Ja jos itse olisin tässä tilanteessa ollut äiti, niin olisin varmastikin ihan samalla lailla sanonut lapselle naapureiden tirskuessa vieressä, kotona sitten vähän tarkemmin jutellut tästä räpläämisestä :) Lapset kyllä ovat niin ihanan aitoja ja välittömiä näine by-the-way-letkautuksineen :D

      Lainaa

    18. Tulos: +44 (64 ääntä)
      Pitihän se tähänkin kommenttiosioon tuoda nuo mies vs. nainen- & kielioppikinastelut, antaisitte olla jo... P.S. Miksi 90 % kommenteistani päätyy roskaposteihin - mielestäni - täysin syyttä? o_O

      Lainaa

    19. Ernesto Manifesto 23.10.2012 10:49
      Tulos: -73 (103 ääntä)
      MInna: Mutta jäin kyllä miettimään, miksi ei saa räplätä kikkeliä? Olisi äiti voinut vaikka sanoa, että kikkeliä on ihan hyvä räplätä yksinään jossain mutta ihmisten edessä ei. Tai jotain tämmöistä. Äidin kieltäminen että näin ei saa tehdä ja päälle nauraminen aiheuttaa hämmentyneisyyttä ja jopa tulevia traumoja, kun poika räplää sitä kuitenkin, takaraivossaan äidin kielto… miksi pitää kieltää seksuaalisuus? Tuloksena on sitten noita urpoja, jotka ovat täysin hukassa seksuaalisuuden kanssa.
      Tästä tekstistä taitaa uhkua kirjoittajan omakohtaiset kokemukset asian tiimoilta.

      Lainaa

    20. Hiekkakissa 23.10.2012 10:55
      Tulos: +119 (131 ääntä)
      Ernesto Manifesto: Tästä tekstistä taitaa uhkua kirjoittajan omakohtaiset kokemukset asian tiimoilta.
      Ihan oikeassa on Minna. Mitä sitten, vaikka kokemusta olisi omalta kohdalta? Se, että seksuaalisuudesta ja itsensä koskettamisesta tehdään paha asia, poikii monta kivaa pikku vääristymää sitten isona, jos "hyvin" käy (tosin se on ikävää, jos jollain on siitä kokemusta). Vai sekö sua naurattaa, että tytötkin tekee sitä nk. kikkelin räpläystä? Voin paljastaa, että on muuten kivaa, aktiivisen seksielämänkin rinnalla. Ha ha haa?

      Lainaa

    21. Tulos: -25 (99 ääntä)
      Jees: Se on myös naisen itsensä vastuulla, ei pelkästään miehen Naiset osaa myös hoitaa homman ihan ite ilman miestä, niin miksi se miesten vika voisi olla jos ei vaan saa? Ihan samoin on naisia jotka ei saa miestä edes kovaksi :p
      Niitä miehiä taidetaan kutsua homoiks, jotka ei naisesta kovetu ;)

      Lainaa

    22. Tulos: +56 (66 ääntä)
      Miksei saa räplätä kikkeliä? O.O

      Lainaa

    23. Tulos: -74 (98 ääntä)
      Vai sekö sua naurattaa, että tytötkin tekee sitä nk. kikkelin räpläystä? Voin paljastaa, että on muuten kivaa, aktiivisen seksielämänkin rinnalla.
      tytötkin räplää kikkeliä, ilmeisesti (mikäli minä anatomiaa yhtään tunnen) eivät kuitenkaan omaansa, aktiivisen seksielämän rinnalla. ai siis ihan arkioloissa esim. työpaikalla työkaverin kikkeliä? vaiko sitten kotona ihan vaan jonkun kaverin kikkeliä? toivottavasti tämä ei sitten ole kovin yleistä, itse voisin laskea tällaisen toiminnan jopa tuomittavaksi, jos aktiiviseen seksielämään käytetään samaa kumppania piddemmän aikaa. nämä kaikki siis olettaen että kikkelin räpläys tapahtuu jonkun eri partnerin kikkelillä, jonka taas ymmärsin tuosta "rinnalla" sanasta.

      Lainaa

    24. Tulos: +20 (34 ääntä)
      "Wait..... what sorcery is this?!"

      Lainaa

    25. Tulos: +84 (118 ääntä)
      urpo: Kikkeli on tehty pelkästään itsensä tyydyttämiseen. Jos nainen ei tuu siinä samalla, niin minusta se on pelkästään sen naisen ongelma?
      Jos mies ei saa tyydytettyä minua niin saa tyydyttää itse itsensä.

      Lainaa

    26. Tulos: +26 (40 ääntä)
      Jope: tytötkin räplää kikkeliä, ilmeisesti (mikäli minä anatomiaa yhtään tunnen) eivät kuitenkaan omaansa, aktiivisen seksielämän rinnalla. ai siis ihan arkioloissa esim. työpaikalla työkaverin kikkeliä? vaiko sitten kotona ihan vaan jonkun kaverin kikkeliä? toivottavasti tämä ei sitten ole kovin yleistä, itse voisin laskea tällaisen toiminnan jopa tuomittavaksi, jos aktiiviseen seksielämään käytetään samaa kumppania piddemmän aikaa. nämä kaikki siis olettaen että kikkelin räpläys tapahtuu jonkun eri partnerin kikkelillä, jonka taas ymmärsin tuosta “rinnalla” sanasta.
      Rivien välistä- lukeminen ois kiva opetella ;)

      Lainaa

    27. Hiekkakissa 23.10.2012 20:03
      Tulos: +53 (61 ääntä)
      Jope: tytötkin räplää kikkeliä, ilmeisesti (mikäli minä anatomiaa yhtään tunnen) eivät kuitenkaan omaansa, aktiivisen seksielämän rinnalla. ai siis ihan arkioloissa esim. työpaikalla työkaverin kikkeliä? vaiko sitten kotona ihan vaan jonkun kaverin kikkeliä? toivottavasti tämä ei sitten ole kovin yleistä, itse voisin laskea tällaisen toiminnan jopa tuomittavaksi, jos aktiiviseen seksielämään käytetään samaa kumppania piddemmän aikaa. nämä kaikki siis olettaen että kikkelin räpläys tapahtuu jonkun eri partnerin kikkelillä, jonka taas ymmärsin tuosta “rinnalla” sanasta.
      No voi hyvää päivää :D Meillä on voittaja.

      Lainaa

    28. yötiäinen 23.10.2012 21:04
      Tulos: +12 (20 ääntä)
      huolestunut: Murteet toimivat puhekielen piirissä, kirjoitettu kieli pitäisi kaikilla olla kirjakieltä asuinpaikasta riippumatta. Tämä pätee myös netin ihmeellisessä maailmassa. Ai miksi? Koska ihmisten kirjoitus- ja lukutaito on tullut rytisten alas näiden vuosien aikana, kun on siirrytty painetun sanan lukemisesta sosiaalisen median kerskakäyttäjiksi.
      *kirjoitetun kielen

      Lainaa

    29. Tulos: -15 (41 ääntä)
      Jessica: hhyi helvetti muuttuukse muka kovaks !!? mitä vittua oikeest
      hei kuinka vanha oot oikeesti....

      Lainaa

    30. Pallosalama 23.10.2012 22:23
      Tulos: -8 (18 ääntä)
      Jessica: hhyi helvetti muuttuukse muka kovaks !!? mitä vittua oikeest
      Eiku löysäksihän sekin jää

      Lainaa

    31. Tulos: +13 (33 ääntä)
      Jees: Se on myös naisen itsensä vastuulla, ei pelkästään miehen Naiset osaa myös hoitaa homman ihan ite ilman miestä, niin miksi se miesten vika voisi olla jos ei vaan saa? Ihan samoin on naisia jotka ei saa miestä edes kovaksi :p
      Eipä muuten kaikki naiset saa ilman miestä. Älä huoli, oppia ikä kaikki :)

      Lainaa

    32. Tulos: -8 (42 ääntä)
      ENÄÄN, ENÄÄN, ENÄÄN, ENÄÄN, ENÄÄN, ENÄÄN, ENÄÄN, ENÄÄN, ENÄÄN, ENÄÄN, ENÄÄN, ENÄÄN, ENÄÄN. :D

      Lainaa

    33. Tulos: +27 (49 ääntä)
      Voihan naisillakin olla penis, jos transnaiset ja interseksuaaliset otetaan huomioon, mutta ehkä se menee jo vähän hiusten halkomisen puolelle.

      Lainaa

    34. Ministeri Nieminen 24.10.2012 6:26
      Tulos: +50 (50 ääntä)
      random: hei kuinka vanha oot oikeesti….
      Hei kamoon, etkö oikeasti ole tajunnut, että "Jessica" on trolli? Aika ilmeistähän se on ollut jo aiemmin, ja viimeistään nyt sen pitäisi olla täysin selvää itse kullekin.

      Lainaa

    35. Tulos: +24 (54 ääntä)
      Rapu: Eipä muuten kaikki naiset saa ilman miestä. Älä huoli, oppia ikä kaikki
      Jep, kalu onkin ainoa asia jonka voi vaginaan työntää. Käyppäs osoitteessa kaalimato.com ja ilahduta ankeaa elämääsi, sieltä löytyy paljon penistäkin mukavampia asioita.

      Lainaa

    36. Tulos: -16 (22 ääntä)
      Kikkeli on tehty pelkästään itsensä tyydyttämiseen. Jos nainen ei tuu siinä samalla, niin minusta se on pelkästään sen naisen ongelma? on myös naisia ketkä eivät vain yksinkertaisesti saa orgasmia ;)

      Lainaa

    37. Tulos: -43 (59 ääntä)
      Rapu: Eipä muuten kaikki naiset saa ilman miestä. Älä huoli, oppia ikä kaikki
      Tuo on ikävää, että nautinnon saaminen on riippuvainen toisesta ihmisestä. Miehenä olemisen etu onkin juuri se, että miehet saavat nautintoa yksin, kaksin, kimpassa ja missä, milloin ja miten vaan. Nautinto ei ole sidoksissa toisen ihmisen "taitoihin" tai ylipäätään toiseen. Every day I thank God I wasn't born as a woman.

      Lainaa

    38. Tulos: +47 (61 ääntä)
      Esa M: Tuo on ikävää, että nautinnon saaminen on riippuvainen toisesta ihmisestä. Miehenä olemisen etu onkin juuri se, että miehet saavat nautintoa yksin, kaksin, kimpassa jamissä, milloin ja miten vaan. Nautinto ei ole sidoksissa toisen ihmisen “taitoihin” tai ylipäätään toiseen. Every day I thank God I wasn’t born as a woman.
      Trolololool, kyllä mä ainakin saan orgasmin ilman miestä. Ja ihan helposti. Huoh, yleistys... Every day I thank God I wasn't born as a man

      Lainaa

    39. Suomalainen 25.10.2012 13:52
      Tulos: +4 (26 ääntä)
      kalle: ENÄÄN. joissain kaupungeissa tuo kuuluu murteeseen, samalla lailla kun esimerkiks lahtelaisten “käet”. on se hienoa lukea , että ensimmäiset 5 kommenttia takertuu johonkin sanaan osa ihmisistä kirjottaa eritavalla. ja jos tarkemmin aattelee, niin “enää”hän vois olla lyhennetty tuosta “enään” ,)
      Murteet ovat aluekohtaisia kun taas epäsana "enään" on puhevamma siinä missä ah niin monien käyttämä "ketä" sanan "kuka" asemesta. Ikävä kyllä siitä on syyttäminen sekä niitä jotka eivät tajua kieltään kunnolla että niitä vanhempia jotka eivät tilaa lapsilleen Aku Ankkaa. Sitä lukemalla oppii kirjoittamaan sujuvaa tekstiä jota on mukava lukea.

      Lainaa

    40. Tulos: +39 (41 ääntä)
      Naisen orgasmihan on yleensä sidonnainen klitoriksen stimuloimiseen. Ei siihen miestä tarvitse, eikä penis ole edes tähän kovin hyödyllinen. Toki vaginan sisällä on ns. "X-piste" (ehkä klitoriksen jatke?) mutta tämänkin stimuloimiseen soveltuu parhaiten sormet tai vartavasten rakennettu vibraattori. On syy miksi vain ~25% naisista voi saada orgasmin yhdynnän aikana. Sormipeliin ei miehiä tarvita (ei sillä, kyllä mekin toki sen osaamme).

      Lainaa

    41. Ällön Fani -95 26.10.2012 1:47
      Tulos: -15 (15 ääntä)
      Jessica lla on todella outoja kommentteja. Oletko oikeasti joku ala-aste ikäinen vai oletko oikeasti nuin tyhmä? Ja kysymys kaikille kommentoijille, olenko ainoa joka inhoaa Jessican kommentteja? Ja huutonaurua täälläkin luettuani mokan. :D

      Lainaa

    42. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Mullaki on kikkeli.

      Lainaa

    43. Tulos: +13 (23 ääntä)
      Jees: Se on myös naisen itsensä vastuulla, ei pelkästään miehen Naiset osaa myös hoitaa homman ihan ite ilman miestä, niin miksi se miesten vika voisi olla jos ei vaan saa? Ihan samoin on naisia jotka ei saa miestä edes kovaksi :p
      Jep, yleensä nainen itse homman hoitaakin koska miehet ei osaa ja vaivaudu yleensäkään. Ja enpä ole kohdannut vielä yhtään miestä kenen vehjettä en saisi seisomaan xD

      Lainaa

    44. Bjuno Fjörssessön 13.2.2013 21:10
      Tulos: -10 (12 ääntä)
      D-vil: Voi ei! Tekstissä on virhe!?!?! Nyt et varmaan saa ens yönä nukutuksi.
      Ei ole virhe, puhekieltä

      Lainaa

    45. Tulos: -8 (12 ääntä)
      Suomalainen: Murteet ovat aluekohtaisia kun taas epäsana “enään” on puhevamma siinä missä ah niin monien käyttämä “ketä” sanan “kuka” asemesta. Ikävä kyllä siitä on syyttäminen sekä niitä jotka eivät tajua kieltään kunnolla että niitä vanhempia jotka eivät tilaa lapsilleen Aku Ankkaa. Sitä lukemalla oppii kirjoittamaan sujuvaa tekstiä jota on mukava lukea.
      VITTU NÄ OOT TYHMÄ

      Lainaa

    46. Tulos: -5 (13 ääntä)
      Axu: Minnalla (kommenteissa) ihan hyvä pointti; lasta ei saisi kieltää räpläämästä itseään, koska mitään vääräähän siinä ei ole ja kaikki(?) sitä kuitenkin viimeistään vähän vanhempina tekevät, mutta uskon ettei tämä yksittäinen kielto (ellei lapsi ole koko ajan räpeltämässä & äiti kieltämässä) vielä saa lasta häpeämään seksuaalisuuttaan jne. Ja jos itse olisin tässä tilanteessa ollut äiti, niin olisin varmastikin ihan samalla lailla sanonut lapselle naapureiden tirskuessa vieressä, kotona sitten vähän tarkemmin jutellut tästä räpläämisestä Lapset kyllä ovat niin ihanan aitoja ja välittömiä näine by-the-way-letkautuksineen
      Yksittäinen kielto ei tunnu missään, vaan kun lapset imevät kaikki ääneen lausumattomat asenteet itseensä. Vanhemmat pitävät lapsia typerinä ja mitään ymmärtämättöminä, mutta ne mokomat lukevat vanhempiaan kuin avointa kirjaa ja kaikki tallentuu lähtemättömästi. Siksi narkkarien lapsista tulee narkkareita, tupakoivien lapsista tupakoivia ja viinaanmenevien lapset alkavat tissutella 12-vuotiaana. Sisäistetyt asenteet. Joten tulevat vanhemmat, älkää pilatko lastenne tervettä seksuaalisuutta tekemällä siitä hävettävä asia. Yksityistä se toki on, mutta hävetä ei tarvitse.

      Lainaa

    47. Lahtelainen 15.5.2013 21:45
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      lahtelaisten "käet"
      Olen lahtelainen enkä ole kuullut kenenkään koskaan sanovan noin........

      Lainaa

    48. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Käet onkin savvoo. En ymmärrä kui joku voi liittää sen lahtee. Käet pois taskusta.

      Lainaa

    49. Lahtelainen 22.9.2013 18:39
      Tulos: +6 (10 ääntä)
      kalle: ENÄÄN. joissain kaupungeissa tuo kuuluu murteeseen, samalla lailla kun esimerkiks lahtelaisten “käet”. on se hienoa lukea , että ensimmäiset 5 kommenttia takertuu johonkin sanaan osa ihmisistä kirjottaa eritavalla. ja jos tarkemmin aattelee, niin “enää”hän vois olla lyhennetty tuosta “enään” ,)
      Lahessa ei muute ihan varmana sanota käet.

      Lainaa

    50. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Jees: Se on myös naisen itsensä vastuulla, ei pelkästään miehen Naiset osaa myös hoitaa homman ihan ite ilman miestä, niin miksi se miesten vika voisi olla jos ei vaan saa? Ihan samoin on naisia jotka ei saa miestä edes kovaksi :p
      Kyllähän te miehetkin saatte ilman naista, joten mihin te meitä tarvitsette? Onhan teilläkin kaksi tervettä kättä ja mielikuvitus.

      Lainaa

    51. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Vivirose: Niitä miehiä taidetaan kutsua homoiks, jotka ei naisesta kovetu
      Väärin. Niitä miehiä kutsutaan impotenteiksi. Moni homoista on ollut ennen todellisen mieltymyksensä paljastumista parisuhteessa naisen kanssa ja jopa tullut isäksi. Eivät kaikki naiset kiihota kaikkia miehiä eivätkä kaikki naiset innostu kaikista miehistä. Seksi on enemmän korvienvälinen juttu kuin luuletkaan, mutta mistäpä tietäisit.

      Lainaa

    52. Tulos: +6 (10 ääntä)
      narkkarien lapsista tulee narkkareita, tupakoivien lapsista tupakoivia ja viinaanmenevien lapset alkavat tissutella 12-vuotiaana.
      Et jumalauta voi olla tosissas :'D "keep it simple" :''''D

      Lainaa

    53. Varaton hamsteri 12.12.2020 17:31
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      Jälleen kerran yksi "huutonaurua" - päivitys. Voi hyvää päivää. Kerran kun vielä oikeasti kuulisi tätä huutonaurua. Plus eivät varmsti naureskelleet hississä. En usko tästä sanaakaan.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: poika, mies, naapuri, keskustelu, tarina