Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 105

"Mistä tietää, että on istunut liikaa tietokoneella?"
Sekalaisia, osa 105

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +167 (231 ääntä)
   Hehe, Hannelen oli aika hyvä :D

   Lainaa

  2. Tulos: +367 (387 ääntä)
   voi paul :(

   Lainaa

  3. Tulos: +218 (240 ääntä)
   kumpi tossa juulian jutussa on hausempaa, toi itse juttu vai noiden XDXDXDXD raiskaukset.. :D

   Lainaa

  4. Tulos: +89 (175 ääntä)
   Nyt oli ekaa kertaa huonot sekalaiset.

   Lainaa

  5. Xdxdxdxdxdxxdxd 23.8.2012 8:19
   Tulos: +142 (210 ääntä)
   Juulian kaltaiset xdxdxdxdxd huorat on pahinta paskaa facebookissa. Tossa ei ollu mitään hauskaa varsinkaan kun juulia on tainnu ite lähettää tän tänne xdxdxdxdxdxdx.

   Lainaa

  6. Tulos: +44 (94 ääntä)
   Juulia on kyllä yks vitun idiootti, joka ei nämmä ole kuullut välimerkeistä.

   Lainaa

  7. Tulos: +32 (40 ääntä)
   hei fm tiimiläiset! huomasin, et teil on sattunu (ehkä) virhe näitten sekalaisten kanssa! sieltä jstn 50:en joukosta puuttuu joku nro välistä... onko menny väärään osotteeseen joku, vai pitääkö teillä vaihtaa numeroita vähän :) iha btw

   Lainaa

  8. Tulos: +76 (92 ääntä)
   "laivalla selvinpäin".. no jo on ihmeiden ihme.. siis oikeesti! Nykyään on ihme jos joku sanoo olleensa viikon selvinpäin, saatikka sitten, että on ollut ihan laivalla selvinpäin.

   Lainaa

  9. Tulos: +58 (66 ääntä)
   Ohan siellä Bethos välimerkkejä, nykyajan kielioppisäännöissä "xd" korvaa kaikki pisteet, pilkut ja huutomerkit. Ei oo niin paljon muistettavaa nuorisolla.:) samoin kuin v***u ja s**t*na ynnämuut korvaa osan adjektiiveista, toimii myös hyvin lauseen alussa ja lopussa minkä tahansa sanan tilalla.:)

   Lainaa

  10. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Pari kertaa käyny Hannelet :D

   Lainaa

  11. Tulos: +7 (15 ääntä)
   No nyt Juulia ainakin tietää kuka jutun tänne lähetti. Ellei ollut hän itse.

   Lainaa

  12. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Hieman ärsyttää tuo XD:n tunkeminen joka väliin

   Lainaa

  13. Tulos: +13 (27 ääntä)
   Diipadaapa: Ohan siellä Bethos välimerkkejä, nykyajan kielioppisäännöissä “xd” korvaa kaikki pisteet, pilkut ja huutomerkit. Ei oo niin paljon muistettavaa nuorisolla.:) samoin kuin v***u ja s**t*na ynnämuut korvaa osan adjektiiveista, toimii myös hyvin lauseen alussa ja lopussa minkä tahansa sanan tilalla.:)
   Ai hitsi, nytkö mä oon jo jäämässä ajastani jälkeen.

   Lainaa

  14. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Oliskohan Pinjalla jäänyt netti-/puhelinlasku maksamatta ja liittymä kiinni ja sitä ei saakaan ilmaiseksi auki sillä samalla sekunnilla, kun siitä soitetaan asiakaspalveluun kitinäpuhelu. Jotenkin vain tuli ensimmäisenä mieleen...

   Lainaa

  15. Tulos: +38 (54 ääntä)
   Miks kaikkien siideripissisten nimi on juulia tai ida?!

   Lainaa

  16. Disapproval 23.8.2012 19:06
   Tulos: +53 (65 ääntä)
   Puhelinliittymien asiakaspalveluihin soittelevat kiukkuiset, keskenkasvuiset ihmiset, jotka eivät osaa kuvailla ongelmaansa, ovat todellisia painajaisia. Ongelma voi johtua monesta syystä, eikä sen selvittämistä edesauta kiroilu tai ragetus. On toki myös sellaisia asiakkaita, jotka selittävät asiallisesti, mitä ovat tehneet laitteelleen ja minkä arvelevat olevan vialla, vaikka heillä ei asiantuntemusta olisikaan. Pinjan kaltaiset tapaukset saavat minut toivomaan automaattista palvelunumeroiden estoa käyttäjän ollessa henkiseltä iältään 10 tai alle. T: Soneran asiakaspalvelun huora.

   Lainaa

  17. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Onko tää Juulia se sama joka urputti isin pienentämästä kuukausirahasta? :D

   Lainaa

  18. Tulos: -9 (11 ääntä)
   Mielestäni Juuliasta lähetetty oli lähettäjältä moka, koska julkaisussa on vain yksi tykkääjä joka on "Sinä". Juulialle ei varmaan epäselvää kuka on mokan lähettänyt.

   Lainaa

  19. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Juulian "moka" lähinnä oli tommonen perus, mutta huumori aspektin luo tuo kirjoitus tyyli...Minulla on kanssa yksi tämmönen helvetin XDXD monsteri facebookissa ja sieltä tulee 5x päivässä se XDXD XD kehu minua eri tavoin XDXDXD sekasorto viesti, sitten yh-mammana epätoivosena yrittää ettiä rahoittajaa 8D

   Lainaa

  20. Tulos: -11 (15 ääntä)
   Xdxdxdxdxdxxdxd: Tulos: +62 (84 ääntä) Juulian kaltaiset xdxdxdxdxd huorat on pahinta paskaa facebookissa. Tossa ei ollu mitään hauskaa varsinkaan kun juulia on tainnu ite lähettää tän tänne xdxdxdxdxdxdx.
   menee hermot noihi "lähettäny itte tänne" juttuihin. tyhmä dorka. mäki oon lähettäny yhden kaverin mokan tänne. ensin tykkäsin ja sit muistin et tää sivu on olemassa niin sitten siinä lukee SINÄ TYKKÄÄT TÄSTÄ kun sen lähettää. YMMÄRRÄ!!

   Lainaa

  21. Tulos: +8 (8 ääntä)
   haha: Onko tää Juulia se sama joka urputti isin pienentämästä kuukausirahasta?
   Itelle tuli sama heti mieleen :D

   Lainaa

  22. Tulos: -2 (32 ääntä)
   Disapproval: Puhelinliittymien asiakaspalveluihin soittelevat kiukkuiset, keskenkasvuiset ihmiset, jotka eivät osaa kuvailla ongelmaansa, ovat todellisia painajaisia. Ongelma voi johtua monesta syystä, eikä sen selvittämistä edesauta kiroilu tai ragetus. On toki myös sellaisia asiakkaita, jotka selittävät asiallisesti, mitä ovat tehneet laitteelleen ja minkä arvelevat olevan vialla, vaikka heillä ei asiantuntemusta olisikaan. Pinjan kaltaiset tapaukset saavat minut toivomaan automaattista palvelunumeroiden estoa käyttäjän ollessa henkiseltä iältään 10 tai alle. T: Soneran asiakaspalvelun huora.
   Älä huoli. Kaikkien meidän matkapuhelinhuoltajienkin mielestä te operaattorien asiakaspalvelijat olette täysiä idiootteja.

   Lainaa

  23. Tulos: +20 (22 ääntä)
   parasta asiakaspalvelua saa silti DNA:lta, NOT!! lepposat 300e yrittivät joskus laskuttaa liikaa, ja aspan tyttö totes vaan, et noh voithan sää sen silti maksaa, kyl sitä sit ehtii selvittelee. muutama vittu ja perkele saatto kuulua sen jälkeen...

   Lainaa

  24. Tulos: +12 (20 ääntä)
   eisitmitn: Miks kaikkien siideripissisten nimi on juulia tai ida?!
   Joku 10 vuotta sitten ne oli kaikki j-alkusia, e.g. jannica, janniina, jessica.

   Lainaa

  25. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Yritin tykätä Hannelen kommentista! :P

   Lainaa

  26. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Eikö kenenkään muun mielestä Juulian oikeasti tekemä moka ollut yhtään hauska, tai edes hauskasti esitetty? :D "juoksin nopee pois kaupasta ja mentii kotii" -lopetus verrattuna edeltävään xd- ym täyteiseen tekstiin sai itseni repeämään :D Samaten Jussille annettu "ootko raskaana"-kommentti oli mielestäni hauska, ehkä naisen suusta tultuaan. Ehkä huumorintajuni on surkea, mutta itse pidin tätä viihdyttävänä! :)

   Lainaa

  27. Tulos: -1 (1 ääni)
   palle ei ollu mikään ruudinkeksijä, tosin ikäisekseen ei yllätä, koska nuoretkin menevät tuollasiin huiputuksiin

   Lainaa

  28. KUITTIRULLA69 21.6.2013 15:57
   Tulos: -3 (9 ääntä)
   Vittu teidä kaa, antakaa nuorte olla, heti pakko haukkua lyttyyn kun ei ''omassa hamassa lapsuudessa'' tehty koskaan näin. Hypätkää kaivoo ny jonku äksdeen takia.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Sonera, pukukoppi, mummo, huijaus, selvinpäin, laiva

 • Uusimmat

 • Kategoriat