Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 15

"Ostetaan nahkapalleja!"
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 15
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 56 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +600 (612 ääntä)
   Ratia-kulhot maksaa kaupassa n. 6 €..

   Lainaa

  2. Tulos: -247 (691 ääntä)
   'Tämä ei ole puhelin?' 'Ei. tämä on iPuhelin'

   Lainaa

  3. Tulos: +732 (870 ääntä)
   Jees: ‘Tämä ei ole puhelin?’ ‘Ei. tämä on iPuhelin’
   Olet siis tyhmempi, kuin mokan Jenni? Kruunasit.

   Lainaa

  4. côte d'azur 25.8.2012 7:21
   Tulos: +307 (341 ääntä)
   Eiks sana iPod sano mitään? Sehän oli da trendimusiikinkuuntelulaite...

   Lainaa

  5. Tulos: +76 (292 ääntä)
   côte d’azur: Eiks sana iPod sano mitään? Sehän oli da trendimusiikinkuuntelulaite…
   90e käytetystä musiikinkuuntelulaitteesta? Minä avaan radion ja ihan hyvin oon musiikkia kuullunna.

   Lainaa

  6. jukkapalmu 25.8.2012 8:03
   Tulos: -379 (441 ääntä)
   No eikö tossa kuvassa oli iPhone eikä mikään Ipodi? Am iWrong?

   Lainaa

  7. Tulos: +546 (566 ääntä)
   Tuo on iPod Touch, joka siis ei ole puhelin, eikä varsinkaan kännykkä, vaan musiikkisoitin. Mitä te kaikki nyt perseilette?

   Lainaa

  8. Tulos: +176 (184 ääntä)
   Noita Ratian kulhoja saa popshopista 2,50 kappale..

   Lainaa

  9. hölmölandia 25.8.2012 8:48
   Tulos: +61 (97 ääntä)
   Hieno frendi tuo Henna....

   Lainaa

  10. Tulos: +129 (151 ääntä)
   Kyllä nuo iPodit hyvin menee kaupaksi tuohonkin hintaan (tein pientä bisnestä niillä kerran). Onhan se nyt vähän enemmän kuin pelkkä musiikinkuuntelulaite. Sillä kun mm. voi selailla nettiä wlanin kautta ja ladata ja pelata satoja pelejä. Aivan kelpo vehje, mutta uutena hinta on naurettavan suuri.

   Lainaa

  11. Tulos: +127 (151 ääntä)
   Me gusta.

   Lainaa

  12. Tulos: +89 (123 ääntä)
   Jos on pakko antaa kaverille lahja anna vaikka lahjakortti. Saa si ostettua jotain hyödyllistä ja josta itse tykkää. Eipähän oo kaapit täynnä paskaa, jota ei ees vanha Erkki käyttäis.

   Lainaa

  13. Tulos: -28 (32 ääntä)
   Tiina ei tainnu älytä... :D

   Lainaa

  14. Tulos: +41 (59 ääntä)
   http://fi.wikipedia.org/wiki/IPod_touch koskaan kuulleet?

   Lainaa

  15. Tulos: +84 (88 ääntä)
   Ekasta kuvasta tuli mieleen kun eräs musiikinopettaja kertoi osallistuneensa yliopistolla nahkasäkkien hierontaan -- liittyi jotenkin säkkipillien hoitoon...

   Lainaa

  16. Tulos: +72 (146 ääntä)
   Saan varmaan miinusta, mut ei astioita voi oikeen ostaa "yllätyslahjaksi". Ellet sitten osta koko 6 tai 8 sarjaa.. Kuka tekee oikeesti mitään kahdella lautasella, vaikka ne olisivatkin ihan suloisen näköisiä.

   Lainaa

  17. Muksiva Uuno 25.8.2012 10:35
   Tulos: +38 (66 ääntä)
   Jälleen kerran kommenttien ääliöt olivat huvittavimpia kuin itse mokien ääliöt. Hyvin te hei vedätte!

   Lainaa

  18. Tulos: +75 (99 ääntä)
   hölmölandia: Hieno frendi tuo Henna….
   Ei kai tavaroita pidä säästää, jos niitä ei tarvitse, käytä tai vain pidä niistä. Vaikka sen olisi antanut kuka vaan. Tokihan voi ajatella, että Henna olisi voinut kohteliaisuudesta ilmoittaa lahjan antajalle, että on luopumassa lahjasta. Mutta Hennan omahan se on, oli se sitten keneltä tahansa saatu.

   Lainaa

  19. se mokan henna 25.8.2012 10:55
   Tulos: -42 (86 ääntä)
   hölmölandia: Hieno frendi tuo Henna….
   Joo mä tiiän ;D

   Lainaa

  20. Tulos: +54 (74 ääntä)
   joomoi: 90e käytetystä musiikinkuuntelulaitteesta? Minä avaan radion ja ihan hyvin oon musiikkia kuullunna.
   Muttaku radiosta tulee vaan hirveän huonoa musiikkia :(

   Lainaa

  21. Tulos: +39 (49 ääntä)
   hölmölandia: Hieno frendi tuo Henna….
   Kyllä minunkin mummini sai aikoinaan minulta punaisen marimekon mariskoolin joululahjaksi ja kun ei pitänyt siitä, vei sen taloyhtiönsä paperiroskiksen päälle että ottakoon kuka tykkää... :)

   Lainaa

  22. Tulos: 0 (28 ääntä)
   jukkapalmu: No eikö tossa kuvassa oli iPhone eikä mikään Ipodi? Am iWrong?
   No kyllähän toi vähä iphonelta näyttää, mutta kyllä se kuitenki iPod on.. :)

   Lainaa

  23. Tulos: -56 (72 ääntä)
   kolme: Olet siis tyhmempi, kuin mokan Jenni? Kruunasit.
   Ja sä et näköjään tajunnu et toi kirjoitus oli ehkäpä vitsi... Joten sinä se taidat olla tyhmempi, kuin mokan Jenni ! :D

   Lainaa

  24. Tulos: +16 (30 ääntä)
   anna: Noita Ratian kulhoja saa popshopista 2,50 kappale..
   oikeesti? linkkiä? mun mielest noi kulhot on hienoja!

   Lainaa

  25. Tulos: +3 (41 ääntä)
   kommentit kyl kruunas kaiken :D jonnet ei muista aikaa ennen iphonea? wtf?

   Lainaa

  26. Tulos: +12 (72 ääntä)
   hmm-m: Saan varmaan miinusta, mut ei astioita voi oikeen ostaa “yllätyslahjaksi”. Ellet sitten osta koko 6 tai 8 sarjaa.. Kuka tekee oikeesti mitään kahdella lautasella, vaikka ne olisivatkin ihan suloisen näköisiä.
   Ai, kyllä mulle vaan kelpaa ihan vaikka yksittäisetkin lautaset ja kulhot... En ole niin ahne, että söisin kahdelta lautaselta yhtä aikaa. ;)

   Lainaa

  27. Tulos: +25 (39 ääntä)
   En voinut olla ajattelematta, kuka on Hennan mokan lähettäjä. http://www.feissarimokat.com/2012/08/terveisia-espanjasta/

   Lainaa

  28. Tulos: +27 (49 ääntä)
   On kyllä raivostuttavaa saada jotain astioita lahjaksi. Useimmiten ne on vielä rumia tai epäkäytännöllisiä tai niitä nyt sattuu oleen valmiiks iha vitusti liikaa. Lahjakortti on tosiaan paljon parempi idea.

   Lainaa

  29. Tulos: -41 (73 ääntä)
   Hih: Tuo on iPod Touch, joka siis ei ole puhelin, eikä varsinkaan kännykkä, vaan musiikkisoitin. Mitä te kaikki nyt perseilette?
   Miksi se näyttää puhelimelta, tai iphonelta siis? On mullakin musiikkisoitin ja se mahtuu nyrkin sisään vaikka siinä on näyttö. Makso 100€ ja toistaa ihan samat biisit mitkä toi ainoana erona että sen voi laittaa piuhalla koneeseen kiinni ja siirtää musakansoista biisit sinne ilman mitään väliohjelmia tai ostopakkoja.

   Lainaa

  30. Tulos: +7 (37 ääntä)
   Juu. Minun iphone on ihan täsmälleen saman näköinen. Siis tuo vanha skeida iphone parin vuoden takaa. En minä ainakaan haluaisi musiikkisoitinta joka on kännykän kokoinen. Jos haluaisin, niin varmaan sitten kuuntelisin sitä musaa kännykällä.

   Lainaa

  31. Tulos: +25 (41 ääntä)
   Onpas täällä paljon ihmisiä, jotka eivät tiedä mikä ero on iPod touchilla ja iPhonella. iPod touch on melko kätevä, koska siinä on wifi, sillä voi kuunnella musiikkia, ottaa kuvia ja siihen voi ladata eri ohjelmia, kuten pelejä, skypen, msn, yms. Onhan niitä eri ohjelmia. Ja täytyy myöntää, se on pirun kallis uutena.

   Lainaa

  32. Tulos: +23 (29 ääntä)
   jukkapalmu: Miksi se näyttää puhelimelta, tai iphonelta siis? On mullakin musiikkisoitin ja se mahtuu nyrkin sisään vaikka siinä on näyttö. Makso 100€ ja toistaa ihan samat biisit mitkä toi ainoana erona että sen voi laittaa piuhalla koneeseen kiinni ja siirtää musakansoista biisit sinne ilman mitään väliohjelmia tai ostopakkoja.
   Koska eivät Applella keksineet mitään uutta, vaan lähtivät kehittämään iPod Touchia iPhonen pohjalta (tai mitenpäin ikinä tekivätkään, molemmat julkaistiin muutaman kuukauden sisällä). Ja iPod Touch ei edelleenkään ole pelkästään musiikkisoitin.

   Lainaa

  33. Olli Hästy 25.8.2012 18:21
   Tulos: +2 (28 ääntä)
   Minun iphone on ihan täsmälleen saman näköinen. Siis tuo vanha skeida iphone...
   =Mikä tahansa iPhone.

   Lainaa

  34. Tulos: -10 (26 ääntä)
   Näin noita kuppeja just kirpparilla! Hennaaaa... :D Ja todellakin, mitä järkeä tehdä kännykän näköinen musiikkisoitin? Muutenkin nuo kosketusnäyttökännykät on ainakin mun taskuun vähän liian isoja.

   Lainaa

  35. Tulos: +8 (50 ääntä)
   NO VOI NYT HELVETTI MITÄ JUNTTEJA TÄÄLLÄ KOMMENTTIOSIO TÄYNNÄ! Ettekö oikeasti tiedä, mikä on iPod Touch vai trollaatteko kaikki? JukkaPalmukin? iPod Touch on lähes sama kuin iPhone, mutta ilman puhelinominaisuuksia. Se on kuin iPad pienemmässä koossa. Siihen saa kaikki samat pelit ja sovellukset, kuin iPhoneen ja iPadiin ja sillä voi käyttää nettiä WiFi:n kautta. Se ei siis ole mikään "yli-iso mp3-soitin", vaan pieni iPad. Itse asiassa, kun iPad tuli markkinoille, sitä kutsuttiin pilkallisesti "yli-isoksi iPod Touchiksi" (http://www.pcworld.com/article/187888/no_second_coming_apples_ipad_just_a_big_ipod_touch.html) Syitä sen hankkimiseen en jaksa listata, enkä edes itse moista omista.

   Lainaa

  36. Tulos: +34 (58 ääntä)
   Kaikkiko juntteja jotka eivät tiedä Applen tehtailuista tarpeeksi? Nyt reality-check vähän äkkiä käteen. Ja tuohon kuppiasiaan, totta vitussa sen saa myydä helvettiin jossei siitä pidä, vai pitääkö jokainen asia minkä on elämässään joltakulta saanut, varastoida tai jopa vasten tahtoaan pitää esillä. Menkää helvettiin täältä internetistä ja opetelkaa elämään ilman tota helvetinmoista narinaa.

   Lainaa

  37. Tulos: +22 (28 ääntä)
   ''Karvattomuus olis plussaa''...: :D

   Lainaa

  38. Tulos: +11 (21 ääntä)
   "Annetaan hyvään kotiin kaksi ruskeaa, suht painavaa nahkapallia, mummo aikoinaan ulkomailta tuliaisiksi toi, ikää kertynyt jo 25 vuotta ja ovat olleet kovalla käytöllä, mutta säilyneet hyväkuntoisina (ei kulumia tms). Pehmeitä, lämpöisiä ja miellyttävän tuntuisia, etenkin perheen naisväki tykännyt istua näiden päällä. Saattaa löytyä jokunen karva; olleet myös kissan lempipaikkoina, mutta pyritty pitämään karvattomina. Helppohoitoisia; pyyhkiä voi kostealla rätillä kerran viikossa, mutta hoito suositeltavaa - muuten voivat alkaa haista, etenkin alapuolelle saattaa kertyä (tahmeaa) likaa. Silloin tällöin nahka voidaan myös rasvata. Pallien ympärille saa mukaan "kiristysnauhan", mutta meillä niitä ei kylläkään ole pidetty, kun tahtovat pudota käytössä. Jääneet tarpeettomiksi uusien pallien myötä, tänne kun ei useita palleja saman katon alle mahdu. Tulkaa hakemaan pois, pyörivät vain tiellä makkarin nurkassa!"

   Lainaa

  39. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Aapo: En voinut olla ajattelematta, kuka on Hennan mokan lähettäjä. http://www.feissarimokat.com/2012/08/terveisia-espanjasta/
   "Ostan jos hintaan sisältyy postitus ESPANJAAN! :D :D"

   Lainaa

  40. Tulos: +16 (26 ääntä)
   hmm-m: Saan varmaan miinusta, mut ei astioita voi oikeen ostaa “yllätyslahjaksi”. Ellet sitten osta koko 6 tai 8 sarjaa.. Kuka tekee oikeesti mitään kahdella lautasella, vaikka ne olisivatkin ihan suloisen näköisiä.
   Mä taas en tee mitään noin monella samanlaisella.... Asun yksin, mun luona ei käy vieraita (ainakaan montaa kerrallaan) ja tykkään erilaisista astioista.

   Lainaa

  41. Tulos: +15 (17 ääntä)
   joomoi: 90e käytetystä musiikinkuuntelulaitteesta? Minä avaan radion ja ihan hyvin oon musiikkia kuullunna.
   Kato alkuperänen hinta netistä ja mieti sit ite, mil hinnal ton myisit.

   Lainaa

  42. Tulos: +12 (18 ääntä)
   jukkapalmu:
   Aivan. Ylihintaisia turhakkeitahan ne on ja muun merkkisiä vastaavia saat puolta halvemmalla, mutta jotkut tykkäävät maksaa tuplahinnan sen puraistun omenan takia

   Lainaa

  43. Tulos: -2 (6 ääntä)
   voi silki soittaa ku lataa skypen...

   Lainaa

  44. Tulos: +11 (19 ääntä)
   pera: voi silki soittaa ku lataa skypen…
   No moi, Sherlock. Ei se siitä silti kännykkää tee.

   Lainaa

  45. Tulos: -8 (14 ääntä)
   kolme: No moi, Sherlock. Ei se siitä silti kännykkää tee.
   muistaakseni puhelin oli semmonen jolla voi soittaa toiseen puhelimeen... kännykkä taas semmonen millä voi soittaa ilman että on kiinni seinässä... joo mut en väitä et ipod olis kännykkä mut nykyään ominaisuuksiltaan sama, ku ihan sama se puhujalle on meneekö puhelu operaattorin vai internetin kautta...

   Lainaa

  46. Tulos: +12 (16 ääntä)
   pera: muistaakseni puhelin oli semmonen jolla voi soittaa toiseen puhelimeen… kännykkä taas semmonen millä voi soittaa ilman että on kiinni seinässä… joo mut en väitä et ipod olis kännykkä mut nykyään ominaisuuksiltaan sama, ku ihan sama se puhujalle on meneekö puhelu operaattorin vai internetin kautta…
   Joo, mutta iPod Touch ei toimi 3G-verkossa (koska se ei ole kännykkä), joten sillä ei voi soittaa esim. autosta, metsästä tai mistään, missä ei ole erikseen langatonta internetyhteyttä.

   Lainaa

  47. Tulos: +17 (23 ääntä)
   pera: muistaakseni puhelin oli semmonen jolla voi soittaa toiseen puhelimeen… kännykkä taas semmonen millä voi soittaa ilman että on kiinni seinässä… joo mut en väitä et ipod olis kännykkä mut nykyään ominaisuuksiltaan sama, ku ihan sama se puhujalle on meneekö puhelu operaattorin vai internetin kautta…
   Pystyn soittamaan läppärillä. En kutsu sitä silti puhelimeksi.

   Lainaa

  48. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Oonko se vaan mä, vai tuleeko ihmisistä idioottimaisempia vuosi vuodelta?

   Lainaa

  49. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Häiritseekö ihmisiä oikeasti enemmän joku applen tuotteiden väärinymmärrys (en tiedä voiko niitä oikein edes ymmärtää), kuin se että Tiina haluaa epätoivoisesti ruskeita, keltaisia tai punaisia palleja

   Lainaa

  50. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Ei lahjan antaja voi määrätä, mitä saaja tekee lahjallaan. Oikea lahja annetaan ilman ehtoja tai taka-ajatuksia. Muu onkin sitten kaupankäyntiä.

   Lainaa

  51. Tulos: -2 (6 ääntä)
   côte d’azur: Eiks sana iPod sano mitään? Sehän oli da trendimusiikinkuuntelulaite…
   Trendi?

   Lainaa

  52. Tulos: -1 (5 ääntä)
   joomoi: 90e käytetystä musiikinkuuntelulaitteesta? Minä avaan radion ja ihan hyvin oon musiikkia kuullunna.
   Itse ostan levyt ihan kaupasta ja lataan ne ipodille, radiosta tulee lähinnä pelkkää paskaa.

   Lainaa

  53. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Tiinan vastakommentti tuon Captain Obviousin möläytykseen on kyllä mainio.

   Lainaa

  54. Tulos: +1 (3 ääntä)
   kolme: Olet siis tyhmempi, kuin mokan Jenni? Kruunasit.
   Peppukipeys on paras :DDD

   Lainaa

  55. Tulos: -5 (7 ääntä)
   joomoi: 90e käytetystä musiikinkuuntelulaitteesta? Minä avaan radion ja ihan hyvin oon musiikkia kuullunna.
   No sittehän sinä nunna ninnannunna pärjäät ilman tätä!

   Lainaa

  56. Tulos: 0 (8 ääntä)
   siis onko iPod puhelin vai ei? En ymmärrä tästä nykytekniikasta liki mitään, vaikka olen vasta 23v. :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pallit, ipod, puhelin, kännykkä, lahja, kuva