Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ikuisesti syytön

"Jouduin putkaan tussin hallussapidosta?!"
Ikuisesti syytön

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 39 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. ...ääliö 29.8.2012 23:46
      Tulos: +714 (742 ääntä)
      Julmat poliisisedät ovat heittäneet sivistyneen ja intellektuellin Jeren putkaan. Hän on vain halunnut ilmaista taiteellisia lahjojaan...

      Lainaa

    2. Tulos: +246 (262 ääntä)
      Fiksun olonen kaveri...

      Lainaa

    3. Kielipoliisi pamputtaa 29.8.2012 23:52
      Tulos: +452 (488 ääntä)
      Hähä, hauska kielioppimoka: ..."tulin putkasta syyttä". Nyt vaikuttaa siltä kuin Jeren itsensä mielestä hänen vapautukselleen putkasta ei olisi ollut syytä. :D

      Lainaa

    4. Tulos: +391 (399 ääntä)
      Jokaisella pitäisi olla Markun kaltainen totuudentorvi kaverina. Ehkä jokainen miettisi kahdesti, mitä kirjoittelee kaikkien näkyville :)

      Lainaa

    5. Tulos: +348 (368 ääntä)
      Vihdoinkin tämmösellä tyypillä on Markun kaltainen kaveri, eikä mitää you're the man -paskaa.

      Lainaa

    6. Tulos: -31 (85 ääntä)
      Taisin olla Jeren kanssa samassa metrossa jokin viikko sitten. Kiitettävästi minuutin matkan aikana koristeli kaverinsa kanssa nätisti metron oven uuteen kuosiin. :P

      Lainaa

    7. Tulos: +131 (147 ääntä)
      Mä oon Markku-fani! :D

      Lainaa

    8. Tulos: +171 (179 ääntä)
      Vai että tussin hallussapidosta joutuu putkaan... Kannattaisikohan Jeren lopettaa itselleen valehteleminen ja myöntää se karvas totuus että nyt on tullu mokattua. Ja mennä nurkkaan häpeämään sen sijaan että ylpeilee Facebookissa siinä uskossa että pahoille pojille irtoo.

      Lainaa

    9. Tulos: +83 (111 ääntä)
      Sitten vielä susirajan ulkopuolisille käännös tuosta "tukotat kylttii stevarin vieres"? Spudun sentään tajusin asiayhteydestä, mutta vaikka kuinka olen asunut Hesassa lähes 19 vuotta ja kielipäätä on niin että muutamat slangi-ilmaisut aukeavat ekalla vilkaisulla, en ihan ymmärrä tuota. Siis tuhri jotain kylttiä, olisiko poliisiaseman vieressä (kun ei kukaan ole valittanut tuosta "rupeet rimpuilee sitä vastaa" eli sen täytyy jotenkin liittyä johonkin edellisen lauseen sanaan)? Googlettaakin toki voi, mutta julistinpa kumminkin olevani EKA!!!1 joka ei tajua.

      Lainaa

    10. Tulos: +137 (141 ääntä)
      Okei, googletin jo: Stevari, Steve: Vartija, järjestuksenvalvojastakin joskus käytettävä nimitys. Usein haukuttaessa käytetty sana. "Taas joku steve oli hakannu jonku ohikulkijan." Tukottaa: Tussata joku paikka ihan täyteen. "Hei lähetääks tukottaa? Pistetää koko ostari iha tukkoon!" - Urbaani sanakirja

      Lainaa

    11. Tulos: -205 (215 ääntä)
      Voi vitun spedet :------DDDDDD Älkää tuomitko, kun ette tiedä totuutta:))

      Lainaa

    12. Tulos: +84 (90 ääntä)
      Jere: Voi vitun spedet :——DDDDDD Älkää tuomitko, kun ette tiedä totuutta:))
      Noinhan te spedet aina sanotte. Vääryys on tapahtunut poliisin puolelta, minä en itse ole tehnyt mitään väärää :(

      Lainaa

    13. Tulos: +40 (50 ääntä)
      Apulanta- Vääryyttä

      Lainaa

    14. Tulos: +72 (78 ääntä)
      Jospa Jere nyt vaan lopettelis sen tussien imppaamisen ja menis vaikka töihin. Markulle pitää kyllä nostaa hattua! :)

      Lainaa

    15. Tulos: +22 (64 ääntä)
      pelle. ihme että ton ikäsenäkin jaksaa tota, että poliisit on sikoja. joojoo sitten jos itelle käy jotain niin poliisillehan sitä itketään. pellle, toivottavast kuolee sinne putkaan

      Lainaa

    16. Tulos: +15 (25 ääntä)
      Hmm. Eiköhän toi bommaaminen oo pelkkä keskisormen osotus :D Ei sillä oo taiteen kans mitään tekemistä ja hyvä niin. Piissit on asia erikseen. Tuskin kukaan ees jaksas seiniä sotkia jos laillista olis :)

      Lainaa

    17. Tulos: +8 (34 ääntä)
      helvetin pentu , maailman syöpä , markku on nii oikeessa sun suhteen voisit hävitä pallolta. turha kaveri... onnea elämälle pallero kaveris kaa

      Lainaa

    18. Tulos: +54 (62 ääntä)
      Minä en ymmärrä teiniangstiporukoita, jotka kokee tyydytystä sotkemalla toisten omaisuutta. Ja sotkisivat nyt reppanat edes hienosti. Tekisivät jotain mitä viitsisi katsella, jos on ihan pakko tuhertaa, mutta ei.

      Lainaa

    19. Tulos: -81 (93 ääntä)
      Ninsku: Minä en ymmärrä teiniangstiporukoita, jotka kokee tyydytystä sotkemalla toisten omaisuutta. Ja sotkisivat nyt reppanat edes hienosti. Tekisivät jotain mitä viitsisi katsella, jos on ihan pakko tuhertaa, mutta ei.
      Jos se ei oo jo selväks jengille tullu nii pointti ei oo sun eikä kenenkään muun miellyttäminen. Sä sitä et tunnu tajuavan joten sitä on sulle turha selittää. Saat pitää mielipitees, se tuskin ketään kiinnostaa sen enempää.

      Lainaa

    20. Tulos: -52 (62 ääntä)
      Pisteet kaverille tukotuksesta! Onhan se paska että sen takia pistetään putkaan, toki tää kaveri oli pistäny hanttiin jne, mutta täällä mistä minä olen joutuu putkaan 12h jo yhdestä tägistä mikä on mielestäni naurettavaa kun pahoinpitelijä voidaan kuskata kotia ja sanoa että koitas olla rauhassa. Makes no sense.

      Lainaa

    21. Tulos: -47 (55 ääntä)
      Simo: Jospa Jere nyt vaan lopettelis sen tussien imppaamisen ja menis vaikka töihin. Markulle pitää kyllä nostaa hattua!
      Mä käyn töissä, Mistä päättelet, että en kävisi ? :--o

      Lainaa

    22. Tulos: +57 (63 ääntä)
      Jere: Mä käyn töissä, Mistä päättelet, että en kävisi ? :–o
      Jos on niin typerä, että sotkee paikoja ja hankkii itsensä putkaan ties mistä syistä, niin ainakin minä teen olettamuksen, ettei järki riitä töiden tekoon.

      Lainaa

    23. Tulos: +63 (65 ääntä)
      Tukottakaa kotonanne. Helvettiäkö te tuutte muiden omaisuutta sotkemaan. En vaan kertakaikkiaan pysty käsittämään miksei toisten (tai kaikkien yhteistä) omaisuutta voi kunnioittaa! Vai olisko susta Jere kiva et tulisin vaikka piirtämään kukkasia ja sydämiä sun auton / mopon kylkeen tai makuuhuoneen seinälle?

      Lainaa

    24. Trololololo 1.9.2012 9:22
      Tulos: +37 (41 ääntä)
      Wiltsu: Jos se ei oo jo selväks jengille tullu nii pointti ei oo sun eikä kenenkään muun miellyttäminen. Sä sitä et tunnu tajuavan joten sitä on sulle turha selittää. Saat pitää mielipitees, se tuskin ketään kiinnostaa sen enempää.
      Voi nyyh, mikäköhän se "pointti" sitten on? Muiden omaisuuden tuhoaminen? Keskisormen osoitus, mille? Hyvinvointiyhteiskunnalle, jota ilman sä et osais välttämättä edes kirjoittaa? Oon ihmetellyt, et mikäköhän pointti näillä tuhrijaidareilla mahtaa olla, ja kuinkakohan helppo (naurettavan/itkettävän helppo) se olisi nuijia maanrakoon rationaalisessa väittelyssä, joten bring it on!! :D

      Lainaa

    25. Tulos: -56 (62 ääntä)
      Miltzu: Tukottakaa kotonanne. Helvettiäkö te tuutte muiden omaisuutta sotkemaan. En vaan kertakaikkiaan pysty käsittämään miksei toisten (tai kaikkien yhteistä) omaisuutta voi kunnioittaa! Vai olisko susta Jere kiva et tulisin vaikka piirtämään kukkasia ja sydämiä sun auton / mopon kylkeen tai makuuhuoneen seinälle?
      Eli tehään vitusti enemmän aina ku pystyt itkee :D Ei oo niin vaikeeta tajuta että ei kiinnosta sun mielipitees.

      Lainaa

    26. että tämmöstä 1.9.2012 15:48
      Tulos: +25 (29 ääntä)
      Nääh, Jerelle vois tatuoida "idiootti" otsaan. Se ois yhtä kivaa kun toi sotkeminen meille järjen omistaville. Ei sen kodin tai mopoauton maalaaminen hyöväis mitään, mut se tatuointi ois kyllä komee.

      Lainaa

    27. isomustajamies 2.9.2012 12:54
      Tulos: +32 (32 ääntä)
      Wiltsu: Eli tehään vitusti enemmän aina ku pystyt itkee Ei oo niin vaikeeta tajuta että ei kiinnosta sun mielipitees.
      Wiltsu jos sulla ois yhtään munaa niin sinun ei tarviis uhota niinkuin keskenkasvuinen kakara, mutta toisaalta sellainen taidat olla vielä. Se kertoo huonosta itsetunnosta ja luuseriudesta jos ei kestä kuulla (ei "kiinnosta") toisten ajatuksia ja mielipiteitä. toivottavasti sinua tulee vastaan joskus joku toinen jota ei kiinnosta sinun mielipiteet kun se sinut mukiloi.

      Lainaa

    28. Tulos: -21 (27 ääntä)
      Tyypillinen vasurinuori.

      Lainaa

    29. Teini-X angstaa 3.9.2012 10:48
      Tulos: +24 (28 ääntä)
      Wiltsu: Eli tehään vitusti enemmän aina ku pystyt itkee Ei oo niin vaikeeta tajuta että ei kiinnosta sun mielipitees.
      Toivottavasti Wiltsu ei ole sama keskenkasvuinen lapsi, joka polttelee tupakkaa jo heti yläasteelle siirtymisen yhteydessä ja uhoaa olevansa kovis? Tagin sotkeminen paikkaan X on yhtä fiksua kuin huutelisi universiumille "minä olen tärkeä". Hienoja graffiteja taas kukaan taida enää jaksaa tehdä kun pennut käy sotkemassa taginsa siihen päälle heti seuraavana päivänä kun omat kyvyt nippanappa riittävät sen sotkun tekemiseen.

      Lainaa

    30. Ja maailma pelastuu jälleen 3.9.2012 21:20
      Tulos: -37 (39 ääntä)
      Voi että Jos sotkee tussilla on imppaava työtön ja sietäisi kuolla putkaan. Jos jengi tajuis kuinka moni teidänkin idoli on sotkenut tussilla, moralisoidaan ja tukaroidaan täällä ja sit samalla fanitetaan jotain BANKSYA ja niin edelleen. Ei voi muuta todetta kun että Stop töhry projektin aivopesu on tuottanut aika hyvin tulosta. Jos joku bombaa ja jää kiinni joutuu putkaan ja maksaa sakkonsa mitä väliä sillä on. Tukarit kyllä jyrää aika hyvin tällä kommenttipalstalla, kuinkakohan moni heistä asuu kaupungissa. Tukarivajukkimenoo. T:työtätekevä 30 + mies...P.S kannattaa pysyä kaukana kaupungeista euroopassa, siellä on aika paljon jeren aatetovereita...

      Lainaa

    31. Tulos: -17 (25 ääntä)
      Miltzu: Tukottakaa kotonanne. Helvettiäkö te tuutte muiden omaisuutta sotkemaan. En vaan kertakaikkiaan pysty käsittämään miksei toisten (tai kaikkien yhteistä) omaisuutta voi kunnioittaa! Vai olisko susta Jere kiva et tulisin vaikka piirtämään kukkasia ja sydämiä sun auton / mopon kylkeen tai makuuhuoneen seinälle?
      Niin muiden ja yhteistä omaisuutta, mutta hymyssä suin sitten hyväksytään kaikki se informaatiokura mitä ne ahh niin ihanat mainokset puskee jokapaikasta...

      Lainaa

    32. Tulos: -7 (7 ääntä)
      http://aijaa.com/0012910838894

      Lainaa

    33. pesservisser 5.9.2012 21:07
      Tulos: +21 (21 ääntä)
      Hohhoijaa. Aina jos joku tekee jotain typerää, pitää etsiä puolustukseksi jotain yhtä typerää. Entä me, jotka emme sotke mitään? Pitäisikö meillä tasapuolisuuden vuoksi rueta sotkemaan oma osuutemme, kun ne muutkin...no ei. Typeryyden puolustelu toisten tekemillä typeryyksillä - ei mene jakeluun. Voi olla tekemättä. Mikä se pointti on? Onhan siihen kaikkea kivoja maailmanparannusjaska-syitä keksitty, mutta kyllä tuo töhriminen on aika lapsellista. Puolitoistavuotiaatkin tykkää piirrellä joskus seiniin, ihan yhtä fiksu pointti heilläkin on.

      Lainaa

    34. Tulos: +26 (26 ääntä)
      Katutaide on hieno asia kun sen tekee oikein, oikeessa paikassa ja oikeista syistä. Tussilla museon seinään huitastut "Fuk da polise" -tägit (ynnä muut saman kategorian verbaaliset kessunheristelyt) ei mun mielestä täytä mitään noista kriteereistä.

      Lainaa

    35. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Säälittävä, kroonisesti syytön idiootti. Kuvitellun syyttömyyden kanssa kimpassa kulkee vastuuttomuus. Vain pikkulapsi voi olla yhtä aikaa kumpaakin olematta idiootti. Tuossa iässä ei enää kannattaisi olla pikkulapsi.

      Lainaa

    36. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Jere pitäis päästää sieltä putkasta vasta kun osaa edes kirjoittaa sanan ,putkareissu, oikein.

      Lainaa

    37. Tulos: -7 (7 ääntä)
      Onneks tääl on suoraselkäsiäkin ihmisiä niiku toi Markku :D itellä ei mitää elämää mut kuhan pääsee kaveria kivittää. Jere nyt tietenki lähempänä henkisesti kanoottii ku ihmistä, mut toi Markku ei saa ees vajakin leimaa, pikemminkin 14v pikkutytön tasolla, joka kuvittelee et on ite ylempänä ku kaverit vaikkei omaa persoonaa ole olemassakaan. Osaa toistaa kuulemansa "vääryydet" niitä tuskin itse ymmärtämättä. Hän ei löydä omaa barbiaan ja jollekin on kiukuteltava ;)

      Lainaa

    38. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Realisti: Onneks tääl on suoraselkäsiäkin ihmisiä niiku toi Markku itellä ei mitää elämää mut kuhan pääsee kaveria kivittää. Jere nyt tietenki lähempänä henkisesti kanoottii ku ihmistä, mut toi Markku ei saa ees vajakin leimaa, pikemminkin 14v pikkutytön tasolla, joka kuvittelee et on ite ylempänä ku kaverit vaikkei omaa [...]
      Ja näin Jere löysi itsensä feissarimokista 5v jälkeen.

      Lainaa

    39. heimosenkeimo 4.10.2021 1:09
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      mut hakivat putkaan kun hieroin koiranpaskaa yhdein naisen naamaan mikä paskatti koiraansa mun pihaan eikä suostunu noukkii sitä pois, palautin sen sitte itse. en kyllä viäkää ymmärrä miks minä olin se paha tässä, puolustin vain oikeuksiani että ei kellää oo oikeuetta paskantaa mun pihaa. näemmä on ja sakkoakin tuli. se on ulosotossa ja vartoilein että voin mennä linnaan istuun sen. kasvakoon korkoa siellä, ikinä en maksa ja lopputilinkin otin tän takia ettei vaa saa sitä meikäläiseltä. oon työtön nii kauan kunnes multa pyydetään anteeks sanallisesti ja kirjallisesti. muuten vetäkää vitun kivirekeenne perässä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tussi, poliisi, putka