Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Pyörävarkaita

  "Tulipahan todistettua ehkä paskin pyörävarkaus ikinä!"
  Suurenna näkymä
  Pyörävarkaita

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +308 (326 ääntä)
   Haha, Jannehan on asia jätkä :D

   Lainaa

  2. Tulos: +476 (602 ääntä)
   Pääsevät pojat taas polkemaan! Ja Tomi, ei se puhjennut kumi menoa haittaa. Nam nam.

   Lainaa

  3. Tulos: +296 (358 ääntä)
   Mr. Ällö: Pääsevät pojat taas polkemaan! Ja Tomi, ei se puhjennut kumi menoa haittaa. Nam nam.
   Vasta 9-kuukauden jälkeen ;) :p

   Lainaa

  4. Tulos: +137 (161 ääntä)
   Tomi sitten itsekin aikoinaan nyysinyt pyöränsä, kun tarakalla rippeitä vanhasta vaijerista?

   Lainaa

  5. Ministeri Nieminen 28.7.2012 8:22
   Tulos: -42 (400 ääntä)
   ookke: Vasta 9-kuukauden jälkeen :p
   Ei voi olla totta.... Vai että "9-kuukauden jälkeen".... Mistäköhän nyt tällä kertaa aloittaisi? Kokeillaanpa tällä: miten sanoisit, että sinulla kymmenen sormea? "Minulla on 10-sormea", niinkö? Entäpä jos sinua pyydettäisiin kertomaan montako kättä sinulla on? "Minulla on kaksi-kättä", niinkö? Ja looginen jatke on tietysti "Minulla on yksi-pää". Joko ymmärsit vai pitääkö jatkaa?

   Lainaa

  6. jukkapalmu 28.7.2012 9:05
   Tulos: +122 (174 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Ei voi olla totta…. Vai että “9-kuukauden jälkeen”…. Mistäköhän nyt tällä kertaa aloittaisi? Kokeillaanpa tällä: miten sanoisit, että sinulla kymmenen sormea? “Minulla on 10-sormea”, niinkö? Entäpä jos sinua pyydettäisiin kertomaan montako kättä sinulla on? “Minulla on kaksi-kättä”, niinkö? Ja looginen jatke on tietysti “Minulla on yksi-pää”. Joko ymmärsit vai pitääkö jatkaa?
   Annoin sinulle yhden-peukun ylös, koska minuakin vituttaa kielioppivirheet. Varsinkin yhdyssanavirheet ottaa päähän ihan 10-kympillä... :)

   Lainaa

  7. Tulos: -72 (138 ääntä)
   Olis hakannu sen niggan suoraa!

   Lainaa

  8. Tulos: +6 (136 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Ei voi olla totta…. Vai että “9-kuukauden jälkeen”…. Mistäköhän nyt tällä kertaa aloittaisi? Kokeillaanpa tällä: miten sanoisit, että sinulla kymmenen sormea? “Minulla on 10-sormea”, niinkö? Entäpä jos sinua pyydettäisiin kertomaan montako kättä sinulla on? “Minulla on kaksi-kättä”, niinkö? Ja looginen jatke on tietysti “Minulla on yksi-pää”. Joko ymmärsit vai pitääkö jatkaa?
   ^^ Voitko vähän tarkentaa tätä selitystäsi ?

   Lainaa

  9. Ministeri Nieminen 28.7.2012 11:09
   Tulos: +69 (149 ääntä)
   ABC123: ↑↑ Voitko vähän tarkentaa tätä selitystäsi ?
   Oletko tosissasi? No tarkennetaan sitten: se väliviiva ei todellakaan kuulu tuohon.

   Lainaa

  10. Tulos: -49 (205 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Ei voi olla totta…. Vai että “9-kuukauden jälkeen”…. Mistäköhän nyt tällä kertaa aloittaisi? Kokeillaanpa tällä: miten sanoisit, että sinulla kymmenen sormea? “Minulla on 10-sormea”, niinkö? Entäpä jos sinua pyydettäisiin kertomaan montako kättä sinulla on? “Minulla on kaksi-kättä”, niinkö? Ja looginen jatke on tietysti “Minulla on yksi-pää”. Joko ymmärsit vai pitääkö jatkaa?
   Kiitos, HYVÄÄ HUOMENTA VAAN MINISTERILLEKIN! V*ttu tollasta kielipoliisivininää jaksa enää kukaan.

   Lainaa

  11. Ministeri Nieminen 28.7.2012 12:00
   Tulos: +35 (125 ääntä)
   Voi pahus: Kiitos, HYVÄÄ HUOMENTA VAAN MINISTERILLEKIN! V*ttu tollasta kielipoliisivininää jaksa enää kukaan.
   En voi sille mitään, että minua häiritsee, että kaunista kieltämme raiskataan. Kunpa voisinkin lakata kiinnittämästä huomiota tuollaisiin yksityiskohtiin. Tarkoituksenani ei ole pilata kenenkään päivää vaan lähinnä purkaa omaa ahdistuneisuuttani asian tiimoilta. Pyydän toki anteeksi, jos oikeasti olet hermostunut minuun.

   Lainaa

  12. Tulos: +45 (77 ääntä)
   Ministeri Nieminen: En voi sille mitään, että minua häiritsee, että kaunista kieltämme raiskataan. Kunpa voisinkin lakata kiinnittämästä huomiota tuollaisiin yksityiskohtiin. Tarkoituksenani ei ole pilata kenenkään päivää vaan lähinnä purkaa omaa ahdistuneisuuttani asian tiimoilta. Pyydän toki anteeksi, jos oikeasti olet hermostunut minuun.
   Juu, ei mitään. Ärsyttää vaan kun tätä samaa rankutusta saa lukea joka tuutista, eivätkä asiat tule miksikään kuitenkaan muuttumaan. Pyydän myös anteeksi kärkästä lähestymistapaani.

   Lainaa

  13. Tulos: +23 (37 ääntä)
   Voi pahus: Juu, ei mitään. Ärsyttää vaan kun tätä samaa rankutusta saa lukea joka tuutista, eivätkä asiat tule miksikään kuitenkaan muuttumaan. Pyydän myös anteeksi kärkästä lähestymistapaani.
   Tuossakin mitä todennäköisimmin on korjailtavaa. Nyt kahvia koneeseen ja ulos koiran kans rentoilemaan...

   Lainaa

  14. Tulos: +87 (87 ääntä)
   Mulle kävi vähän vastaava pyörävarkaus markkinoilla muutama vuosi sitten; Olin jättänyt pyöräni kirjaston eteen, ja lukinnut takarenkaan vaijerilla. Kuinka ollakaan, takaisin tullessani huomaan pyöräni kadonneen, ja jonkun hieman haparoivin askelein kulkevan miehen raahaavan sitä mukanaan. Mies kävelee jonkin aikaa ja istahtaa puiston penkille. Tässä vaiheessa päätin soittaa poliisille. Mies jatkaa matkaansa pyörääni raahaten kohti juna-asemaa ja poliisit saapuvat paikalle... Lyhyestä keskustelusta päällimmäisenä jäi mieleen, kun hän selitti tarvitsevansa tätä pyörää päästäkseen asemalle. Ehkä hänelle oli parempikin, ettei takarengas pyörinyt ja pyörästä sai paremmin tukea.

   Lainaa

  15. Tulos: -44 (60 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Oletko tosissasi? No tarkennetaan sitten: se väliviiva ei todellakaan kuulu tuohon.
   minä en oikeesti ymmärrä, tarkenna!

   Lainaa

  16. ...ääliö 28.7.2012 13:21
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Tuplalukko

   Lainaa

  17. Tulos: +45 (75 ääntä)
   Typerät kirjoitusvirheet antaa yksinkertaisen kuvan ihmisestä.

   Lainaa

  18. Tulos: -72 (84 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Ei voi olla totta…. Vai että “9-kuukauden jälkeen”…. Mistäköhän nyt tällä kertaa aloittaisi? Kokeillaanpa tällä: miten sanoisit, että sinulla kymmenen sormea? “Minulla on 10-sormea”, niinkö? Entäpä jos sinua pyydettäisiin kertomaan montako kättä sinulla on? “Minulla on kaksi-kättä”, niinkö? Ja looginen jatke on tietysti “Minulla on yksi-pää”. Joko ymmärsit vai pitääkö jatkaa?
   huoh . Opettele ymmärtämään huumoria ! Näköjään 85 ihmistä tykännyt mun läpästä (; et varmaa edes tajunnut .

   Lainaa

  19. Tulos: -69 (93 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Ei voi olla totta…. Vai että “9-kuukauden jälkeen”…. Mistäköhän nyt tällä kertaa aloittaisi? Kokeillaanpa tällä: miten sanoisit, että sinulla kymmenen sormea? “Minulla on 10-sormea”, niinkö? Entäpä jos sinua pyydettäisiin kertomaan montako kättä sinulla on? “Minulla on kaksi-kättä”, niinkö? Ja looginen jatke on tietysti “Minulla on yksi-pää”. Joko ymmärsit vai pitääkö jatkaa?
   ota-jo-hittoon-se-hernemaissipaprika-sieltä-nenästä-pois-ku-ketään-ei-kiinnosta-sun -kieli-oppi-virheiden-korjaus ! mee-muualle-pätemään-ja-anna-ihmisten-käyttää-väli-viivaa :) siinähän korjailet nuo, ootpahan hetken hiljaa. ärsyttää tollaset jotka ei voi pitää turpaasa kiinni jostain turhasta. joka mokasta saa lukee ku sä aina korjaat. -.-"

   Lainaa

  20. Tulos: +89 (97 ääntä)
   ookke: huoh . Opettele ymmärtämään huumoria ! Näköjään 85 ihmistä tykännyt mun läpästä (; et varmaa edes tajunnut .
   eipä tuossa ministerin kommentissa sun läpästäs mitään puhuttukaan vaan kielioppivirheestä...

   Lainaa

  21. Tulos: +74 (104 ääntä)
   Huomaa, millä tasolla täällä käyvät kommentoijat ovat, kun sellaiset kommentit, missä yritetään pitää suomen kielen tasoa yllä, saavat miinusta. Ja sellaiset, joissa näille kielipoliiseille auotaan päätä, saavat plussaa. Huonosti on asiat, kun kerta kannatetaan sitä, että voi kirjoittaa ihan miten huvittaa, kieliopista viis.

   Lainaa

  22. Tulos: -59 (77 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Ei voi olla totta…. Vai että “9-kuukauden jälkeen”…. Mistäköhän nyt tällä kertaa aloittaisi? Kokeillaanpa tällä: miten sanoisit, että sinulla kymmenen sormea? “Minulla on 10-sormea”, niinkö? Entäpä jos sinua pyydettäisiin kertomaan montako kättä sinulla on? “Minulla on kaksi-kättä”, niinkö? Ja looginen jatke on tietysti “Minulla on yksi-pää”. Joko ymmärsit vai pitääkö jatkaa?
   :D ei vittu mikä grammar-nazi

   Lainaa

  23. Tulos: +55 (71 ääntä)
   Onhan se jo huomattu, että useimmat tämän sivuston lukijoista eivät ole kovin älykkäitä. Suorastaan ironista, kun sivuston idea on nimenomaan pilkata samanlaisia ihmisiä.

   Lainaa

  24. I, me and myself 28.7.2012 21:02
   Tulos: +55 (65 ääntä)
   Mielestäni Ministeri Niemisen korjaus oli täysin ymmärrettävä. Kyseinen kielioppivirhe oli nimittäin naurettava: kuka oikeasti laittaa väliviivan kyseiseen paikkaan? Sen ymmärrän, jos ihmisiä ärsyttää, mikäli joku korjaa pieniä virheitä (pilkku väärässä paikassa tms.), sillä ne ovat aivan inhimillisiä virheitä. Itsekkin kirjoitan puhelimella, ja en edes näe koko tekstiä.

   Lainaa

  25. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Meilpäin on laiskoja voroja heti, kun ketjut irtoo jää pyörä siihen paikkaan. Joskus lokasuoja on rikkii ja heitetään keskelle vilkasta auto tietä kun pyörällä ei tee mitään.. -.-

   Lainaa

  26. Tulos: +36 (46 ääntä)
   Vaikka Ministeri Nieminen aiemmin on osoittanut osaamattomuutensa (tatuointi-viisasteluissaan), on nyt pakko olla samalla kannalla. Varsinkin "x vuotta" on hämmentävän vaikea monelle. "Täytin 24-vuotta". Jaa, no itsepä söin 2-banaania ja nukuin 8-tuntia.

   Lainaa

  27. Tulos: -13 (27 ääntä)
   Pyörävarkaat sucks !! o; mun bestan jopo pöllittii viime vuon ); !

   Lainaa

  28. Ministeri Nieminen 29.7.2012 10:34
   Tulos: +18 (44 ääntä)
   I, me and myself: Mielestäni Ministeri Niemisen korjaus oli täysin ymmärrettävä. Kyseinen kielioppivirhe oli nimittäin naurettava: kuka oikeasti laittaa väliviivan kyseiseen paikkaan? Sen ymmärrän, jos ihmisiä ärsyttää, mikäli joku korjaa pieniä virheitä (pilkku väärässä paikassa tms.), sillä ne ovat aivan inhimillisiä virheitä. Itsekkin kirjoitan puhelimella, ja en edes näe koko tekstiä.
   Itsekkin -> itsekin,

   Lainaa

  29. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Itsekkin -> itsekin,
   + "ja en edes" = "enkä edes"

   Lainaa

  30. Tulos: -21 (33 ääntä)
   jukkapalmu: Annoin sinulle yhden-peukun ylös, koska minuakin vituttaa kielioppivirheet. Varsinkin yhdyssanavirheet ottaa päähän ihan 10-kympillä…
   Jotkut ei vaan ole niin hyviä tässä meidän rakkaassa kielessämme, mutta tarviiko siitä nyt tehdä noin suurta asiaa. Ottaa päähän tommoset naamapalmut ku jaksaa itkee noista kielioppivirheistä.

   Lainaa

  31. I, me and myself 29.7.2012 23:32
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Itsekkin -> itsekin,
   Tosiaan, puhelimella kirjoittelin. Ja kirjoitan edelleen, että tulee välillä kaksoisklikkauksia ym. paskaa. Sama toiselle korjaajalle, jonka nimimerkin jo unohdinkin. Ja uskon, että tässäkin tekstissä on vierheitä siitäkin huolimatta, että pari jo korjasinkin :) Enkä siis jaksa alkaa tarkistamaan kirjoituksiani, vaikka niitä virheitä ropiseekin.

   Lainaa

  32. I, me and myself 29.7.2012 23:37
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   ccre: + “ja en edes” = “enkä edes”
   Vastataan nyt suoraan sinulekin: nyt kun jälkikäteen luin tekstiäni, niin mielestäni parempi korjaus tuohon virheeseeni olisi "joten en edes". Itseasiassa uskon, että olen ollut aikeissa kirjoittaa niin, mutta ajatus on harhaillut.

   Lainaa

  33. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Mua ehkä enemmän hämää että täällä taistellaan kielioppivirheistä, mutta kukaan ei vaivaudu kommentoimaan kuinka *piip* huono läppä se "9-kuukautta" oli..

   Lainaa

  34. Tulos: -7 (9 ääntä)
   jukkapalmu: Annoin sinulle yhden-peukun ylös, koska minuakin vituttaa kielioppivirheet. Varsinkin yhdyssanavirheet ottaa päähän ihan 10-kympillä…
   Eipäs kiusata kehareita. Kun on lusikalla annettu...

   Lainaa

  35. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Kaverin pyörä oli kans yks ilta pöllitty meidän talon lähistöllä. Ite olin sit siinä seuraavana päivänä lenkillä niin bongasin kaverin pyörän sit yhden talon nurkalta. (suht. uniikin näköinen pyörä, soitin kyllä vielä kaverillekin ja varmistettiin sarjanumerosta että oli sen pyörä). Tyyppi oli jaksanu äheltää vaijerilukon irti, mutta ku pyörässä oli myös takapyörän lukko kiinni, niin oltiin jaksettu kantaa/raahaa pyörää se 100 m nurkan taa ja jätetty siihen. Samoin mun pyörästä oli yliopiston parkkiksella jaksettu äheltää se vaijerilukko irti, mutta ku takapyöräki oli lukossa niin pyörä oli sit jääny siihen (vaikka se takapyörän lukko oli ihan paska ja olis saanu sen helposti auki.) Oli vissiin usko loppunu :D

   Lainaa

  36. Tulos: -3 (9 ääntä)
   I, me and myself: Tosiaan, puhelimella kirjoittelin. Ja kirjoitan edelleen, että tulee välillä kaksoisklikkauksia ym. paskaa. Sama toiselle korjaajalle, jonka nimimerkin jo unohdinkin. Ja uskon, että tässäkin tekstissä on vierheitä siitäkin huolimatta, että pari jo korjasinkin Enkä siis jaksa alkaa tarkistamaan kirjoituksiani, vaikka niitä virheitä ropiseekin.
   alkaa tarkistamaan -> alkaa tarkistaa

   Lainaa

  37. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Ei sitten tullut Tomille mieleen, että tuskin sitä pyörää kukaan on takarengasta paikkaamatta kauheasti lainaillut.

   Lainaa

  38. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Mä olen ainakin kovin iloinen siitä, että joku muukin täällä vielä osaa äidinkieltä. Tietysti ns. näppäilyvirheiden tai muiden vastaavien korjaaminen on vaan ärsyttävää, koska kirjoittaja itsekin varmasti huomasi virheensä. Myöskään selkeää "vakiintunutta" puhekieltä on turha lähteä korjailemaa (esim. "mä"-sana). Sen sijaan Suomessa on nykyään niin paljon ihmisiä, jotka ei tiedä, että esim. "vielä" kirjoitetaan yhdellä L-kirjaimella...

   Lainaa

  39. aamuaurinko 1.8.2012 20:19
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Tuli näistä jutuista mieleeni, kun oltiin ala-asteikäisiä ja kaverin pyörä katosi pihasta. Kaveri päätti että lähdetään tekemään ilmoitus poliisiasemalle. Oltiin sitten tulossa ilmotusta tekemämästä, kun kaveri huomasi pyöränsä kaupan pihassa. Konttasi vielä pyörän alle tarkistamaan pyörän turvanumeron (Vai mikä se on). poliisiasema oli jo mennyt kiinni joten lähdimmme kotiin. Kotipihaan ehdittyämme näimme kaverin äidin ajavan pyörällä pihaan. Ja ei kun seuraavana päivänä nolona soittamaan poliisasemalle ja perumaan ilmoitus :).

   Lainaa

  40. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Onneks asun rauhallisella alueella maalla, niin pyörää ei ees tarvii lukita, eikä silti varasteta. Auton ovetkin on auki yötä päivää ja auto pihassa. Ja naapuri kerto, et ne ei laita ovea lukkoon ees jos ne lähtee pois kotoa. Itse teen sentään sen.

   Lainaa

  41. Tulos: 0 (0 ääntä)
   siis kotiovea. Tosin mekin laitetaan takaovi lukkoon vaan jos mennään yöks pois kotoa, muuten se on yötä päivää auki.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: pyörä, varas, varastettu, pyörävaras, polkupyörä