Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Muutama sana Itellasta (Ekstra)

"Valitettavasti koskaan postin kanssa asiointi ei mene kuin Strömsössä."
Muutama sana Itellasta (Ekstra)

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 144 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Alli Huuppa 12.7.2012 7:10
   Tulos: -170 (482 ääntä)
   On se elämä rankkaa

   Lainaa

  2. Tulos: +554 (740 ääntä)
   Alli Huuppa: On se elämä rankkaa
   Luulen ettet edes lukenut juttua.

   Lainaa

  3. Tulos: -206 (668 ääntä)
   Onkohan kirjoittaja nitä, joiden pitää saada kaikki vain nappia painamalla? Tai hänellä on muuten vain vaikeaa. Huoh.

   Lainaa

  4. Tulos: +293 (309 ääntä)
   Onneksi omasta lähipostista saa palvelua 5min sisään. Sijaitsee Valintatalon yhteydessä. Harvemmin on Itellan toiminnasta valitettavaa, mutta pari kertaa on ollut enemmänkin.

   Lainaa

  5. Tulos: +31 (301 ääntä)
   jopo: Luulen ettet edes lukenut juttua.
   et tainnu sinäkään

   Lainaa

  6. miinaharava 12.7.2012 8:25
   Tulos: +530 (664 ääntä)
   Toni tilaa roinaa verkkokaupoista helpon asioinnin ja halvan hinnan takia. Kumminkin palvelu postissa takkuaa, ja Toni maksais mielellään ekstraa "yksityisestä kuriiripalvelusta" tms. Eikö ois vaan helpompi raahata se perseensä vaikka Stockmannille (joka on muuten auki ainakin klo 20 asti) ja ostaa se saatanan Clint Eastwood Collector's Edition bonuksena viiltävä katse ja cowboy-figuuri -maxiboksi ja maksaa siitä se muutaman euron ekstra, kuin tilata "helposti" netistä ja itkeä sitten postin aukioloaikoja ja surkeaa palvelua?

   Lainaa

  7. VonHelveta 12.7.2012 8:39
   Tulos: +122 (248 ääntä)
   Olis viesti mennyt perille vähemmälläkin kiroamisella.

   Lainaa

  8. Tulos: +162 (278 ääntä)
   Mutta minkä helvetin takia toikin ongelma piti tulla facebookkiin kitisemään, laittais palautetta sinne itellal ja lopettais itkemisen.

   Lainaa

  9. kaapeliaapeli 12.7.2012 8:56
   Tulos: +245 (407 ääntä)
   Siis oikeesti. Minkälainen vitun velliperse kitisee tollasesta asiasta jumalauta novellin verran? Pikkusen ollaan pumpulissa kasvettu ja ollu aina se lähikauppa ja -kippola ollu siinä kotokerrostalon kivijalassa. Järjestäis vittu asiansa nii että kerkiää sinne postiin ajoissa. Huomaa että elämän suurimmat tragediat on ollu ku ei ollekaan saanut sitä fleshlightiä lunastettua seuraavana päivänä tilauksesta ja kun joku juoppo huusi rumasti kun haki mäkkäristä äitin rahoilla daböltsiismäkhämpöökörin...

   Lainaa

  10. Tulos: +10 (168 ääntä)
   mitä vikaa on kommunismissa )!

   Lainaa

  11. Tulos: +268 (316 ääntä)
   Joo Itella on pepusta, mutta mitenköhän nämä yh-äippä ja 5 senttisillä maksava mummo liittyy Postiin/Itellaan? Jokainen tilaa ja maksaa miten haluaa, ei nämä asiakkaat liity millään tavalla Postin konseptiin. Joku varmasti ajattelee Tonista, että vitsi mikä spede ku tilas taas jotakin roinaa ja tukkii asiakaspalvelun jonottamisellaan, eikö raukalla ole muuta tekemistä ku venata paketteja postista?

   Lainaa

  12. Näin sen näin 12.7.2012 9:35
   Tulos: +324 (342 ääntä)
   Toni valittaa, koska joku haluaa palauttaa paketin, ja koska joku maksaa kolikoilla. Toni yrittää mennä postiin kun se on jo kiinni ja ihmettelee kun ei saa pakettiaan. Joku ytimekkäämmin kirjoittava olisi saanut kaiken Tonin kirjoituksesta löytyvän asian tiivistettyä yhteen lauseeseen: Posti on kallis ja toimipaikkoja on liian vähän.

   Lainaa

  13. Tulos: +64 (96 ääntä)
   Ei mulla vaan ole ollut kertaakaan valittamista itellasta D: paketit on välillä tullut pikavauhtia helsingistä pohjois-keski suomeen. Hoho.

   Lainaa

  14. Tulos: -58 (80 ääntä)
   Minä voin jo myöntää että lukematta jäi, ehkä huomeena luen sitten.

   Lainaa

  15. Tulos: +184 (206 ääntä)
   On se kumma kun ei saa palvelua aukioloajan ulkopuolella :D Ei ilmeisesti ymmärrä, että vaikka siellä sisällä on porukkaa jonossa niin heidät pitää palvella kun ovat ajoissa tulleet paikalle. Ei millään liikkeellä tms ole velvoitetta palvella ketään, joka ei ole aukioloajan puitteissa paikalle vaivautunut. Yksinkertaisin ratkaisu asiaan olisi tehdä valtakirja niin että joku muu hakisi sen paketin, säästyisi tuolta kauhelta vaivalta... Valitettavasti tunnen yhden naispuolisen prinsessan, joka ei jaksa postissa jonottaa. Jos hän ei pääse tiskille 10min sisään niin hän ei hae koko pakettia "Olkoon sitten siellä ku on noin paska palvelu." siihen päälle vielä tulenkatkuinen palaute sähköpostilla sille firmalle, josta oli jotain tilannu :D

   Lainaa

  16. Tulos: +205 (237 ääntä)
   Menin paikalle viisi minuuttia sulkemisajan jälkeen ja yhyy minua ei palveltu. On se rankkaa. Yhyy.

   Lainaa

  17. Tulos: +2 (192 ääntä)
   Olen kyllä samaa mieltä. Suomen posti (juuri se itella) on yksi kalleimmista posteista maailmalla. Pakettejani on myös hukattu ja rikottu. Toiminta on äärimmäisen hidasta. Vertaa: Englannista kirje 3 pv. Espoosta Helsinkiin kirje 3pv. Joo, olisi pitäänyt viedä ihan itse vaan. Paketti Jenkeista 1 vko. Paketti pohjoisesta ->hki sama viikko. Paketti Saksasta itellalle 2 pv. Jota itsella sitten pyöritteli 3 pv...? Ei jaksa ymmärtää mikä siinä on niin vaikeaa kun ei se ole vaikeaa muuallakaan. Kommarit on per**estä ja myötätuntoni on kirjoittajan puolella.

   Lainaa

  18. Tulos: +22 (56 ääntä)
   täähän oli ihan hauska :D ite joudun käymään samaisessa puljussa, joten ymmärrän kyllä turhautumisen...

   Lainaa

  19. Tulos: +76 (90 ääntä)
   En oo kauheen useesti tilaillu mitään, mutta muistelusin kuitenki, että tilatessa saa itse valita miten paketti toimitetaan. Ihan vaan postin toimipaikkaan vai kotiinkannettuna pienellä lisähinnalla...Jos on niin tyhmä, että joka kerta valitsee noudon ja sitten jonottaa kivasti senttimummojen ja yh-äitien kanssa, nii voivoi!

   Lainaa

  20. Tulos: +86 (118 ääntä)
   Menkää, svidu vieköön, sinne kauppaan ja nauttikaa liikkumisesta, seikkailusta, etsimisestä ja oikeiden ihmisten kanssa kommunikoimisesta, laiskat sosiopaatit. T: Posti(ITELLA)poika

   Lainaa

  21. Tulos: -67 (137 ääntä)
   Hiphei: Onkohan kirjoittaja nitä, joiden pitää saada kaikki vain nappia painamalla? Tai hänellä on muuten vain vaikeaa. Huoh.
   taidat olla itellalla töissä

   Lainaa

  22. Tulos: -32 (110 ääntä)
   Turku onki paska paikka!

   Lainaa

  23. Tulos: +70 (74 ääntä)
   pelasti päivän! käpykylissä on sittenkin jotain hyvää <3 jonoissa aina vain yksi henkilö/ei yhtäkään edellä eikä mitään sählinkiä vuoronumeroitten kanssa. vaikka toki löytyy näitä pikkukolikoilla maksavia mummeleita - ärs -, ne mummelit ovat usein kohteliaita ja antavat muiden mennä ohitseen samalla jääden laskemaan itsekseen kolikoita. :)

   Lainaa

  24. Tulos: +43 (59 ääntä)
   Kaikki kokemukseni postin kanssa on ollut positiivisia ja tilaukset tulleet ajallaan...Jos oikeasti haluaa parempaa ja tehokkaampaa palvelua rahalla, niin eikö sinne kauppaan voi itse kävellä ja ostaa tuotteet? Kyllä lukasin koko tekstin, todellisuudessa odotin jotain kunnon Teho-Toni vs Kommunistinen Posti kamppailua, jossa ei säästelty sanoissa ja paketit lenteli!

   Lainaa

  25. Tulos: -37 (119 ääntä)
   Mahtavaa tekstiä! Ja täyttä faktaa Itellan toiminnasta.

   Lainaa

  26. bombernikkel 12.7.2012 11:56
   Tulos: +82 (94 ääntä)
   oisko vaikka kannattanu mennä sinne ennen sulkemisaikaa :DDD

   Lainaa

  27. Hohhhoijjjaa.. 12.7.2012 12:07
   Tulos: +132 (138 ääntä)
   Siis mitä helvettiä? En itsekään ole tyytyväinen postin palveluihin. Järjettömän kallista ja välillä hidasta ja huonoa palveluakin olen joutunut kokemaan mutta jos joku valittaa siitä että postissa on muitakin asiakkaita tai siitä että MENEE ITSE SINNE VASTA SULKEMISAJAN JÄLKEEN eikä saakaan palvelua niin menee kyllä ohi mun tajunnan ja kovaa.. Ja tosiaan tuo että "maksan tästälähin mielelläni ekstraa jos saan jonkun yksityisen kuriiripalvelun kuljettamaan pakettini" niin miksi ei voi valita sitä postin kotiinkuljetusta taikka sitten käydä ostamassa sen tuotteen vähän kalliimmalla jostakin jos sen hakeminen postista aukioloaikoina on niin äärettömän vaikeaa?

   Lainaa

  28. Tulos: +44 (50 ääntä)
   Seuraavana päivänä voi hakeapaketin kaikessa rauhassa. Ongelma ratkaistu.

   Lainaa

  29. Tulos: +90 (100 ääntä)
   Siis miksi ihmeessä kaiikki laitokset eivät tajua järjestää aukioloaikojaan Tonin aikataulujen mukaan? Mikä siinä voi muka olla niin vaikeaa?! Hoh hoijaa. Ei sillä ettei Itellan toiminnassa vikaa olisi, ja kalliskin on (ja taas nostaa hintojaan), mutta lapsellista valittaa siitä, että kun paikka menee kiinni kuudelta niin jo viideltä pitää lähteä sinne. Toki viiteen asti työskentelevillä voikin olla jo hankaluuksia ehtiä ajoissa paikalle.

   Lainaa

  30. Tulos: -13 (45 ääntä)
   J-J: Turku onki paska paikka!
   Ja millähän perusteella?

   Lainaa

  31. Tulos: +78 (84 ääntä)
   Voi elämän kevät... 1) Ne paketit ei VÄLTTÄMÄTTÄ ole siellä postissa vasta klo 16. Vaan TAATAAN että ne on viimeistään silloin siellä. Esim meidän postissa paketit saapuvat aamulla aikaisin, ne kuitataan sisään ja asiakas voi hakea ne n klo 10 jälkeen, (vaikka sanotaan että klo 16 jälkeen) Tämäkin selviäisi esim Itellan sivuilla kohdassa "lähetysten seuranta" jonne näppäillään lähetyksen koodi, tadaaaaaaa! Mutta jos Toni muistaa -60 ja-70-luvut noin tarkkaan niin voi olla että on jo melkosen kypsä elämiseen. 2) Ne paketit voi tilata myös kotiinkuljetuksella. Mikä ei taatusti toimi:D

   Lainaa

  32. Tulos: +23 (47 ääntä)
   T_T: Kaikki kokemukseni postin kanssa on ollut positiivisia ja tilaukset tulleet ajallaan…Jos oikeasti haluaa parempaa ja tehokkaampaa palvelua rahalla, niin eikö sinne kauppaan voi itse kävellä ja ostaa tuotteet? Kyllä lukasin koko tekstin, todellisuudessa odotin jotain kunnon Teho-Toni vs Kommunistinen Posti kamppailua, jossa ei säästelty sanoissa ja paketit lenteli!
   No ensinnäkin kaikkia tavaroita mitä netistä pystyy tilaamaan ei välttämättä edes saa Suomen kaupoista vaan pitää tosiaan tilata netistä ulkomailta. Kaksi tuntia aikaa hakea klo 16 jälkeen saapuva paketti tollaisessa paikassa jossa tiedetään että kertyy ruuhkaa on ihan liian vähän, varsinkin jos niitä palvelutiskejä on tosiaan se kaksi. Plussana voin kyllä sanoa Itellan puolesta, että antoivat ihmisten jonottaa vielä sulkemisajan jälkeen (kun olivat tulleet ajoissa paikalle, toisin kuin Toni). Kotiovelle toimitus on kyllä paras, ja valitsen sen itse aina kun vain on mahdollista, aina se ei vain ole.

   Lainaa

  33. Tulos: +53 (61 ääntä)
   Toni, minulla on ratkaisu joka saattaa järisyttää herkkää mieltäsi erinomaisuudellaan, mutta tässä se tulee: Mene AJOISSA sinne postiin. Käy vaikka ruokatunnilla jos olet muka kuuteen asti töissä että se viis yli kuus on ainut aika kun sinne pääset. Ja tuossa jollain toisellakin oli ihastuttava ehdotus, osta KAUPASTA semmoiset asiat jotka kaupasta on täällä Suomessa mahdollista ostaa. Vaikka se nettishoppailu onkin niin nykyaikaa ja tosi cool ja ihkudaa niin aivan vitun typeräähän se on siinä kohtaa jos tämän roinan löytää tavarataloistakin. Tai seksikaupoista.

   Lainaa

  34. Tulos: -5 (49 ääntä)
   Hohhhoijjjaa..: Kaksi tuntia aikaa hakea klo 16 jälkeen saapuva paketti tollaisessa paikassa jossa tiedetään että kertyy ruuhkaa on ihan liian vähän, varsinkin jos niitä palvelutiskejä on tosiaan se kaksi. Plussana voin kyllä sanoa Itellan puolesta, että antoivat ihmisten jonottaa vielä sulkemisajan jälkeen (kun olivat tulleet ajoissa paikalle, toisin kuin Toni).
   Sitähän Toni tässä kritisoi, että aukioloajat saisivat olla pidempään, jotta kerkeää hakemaan paketin postista. Juuri tuo postipaikkojen supistaminen aiheuttaa ruuhkia kun kaikki joutuvat asioimaan samassa pisteessä. Onkin tuskastuttavaa odotella kun tuulipukumammat vitkuttelevat tiskillä.

   Lainaa

  35. Tulos: +19 (33 ääntä)
   miinaharava: Eikö ois vaan helpompi raahata se perseensä vaikka Stockmannille (joka on muuten auki ainakin klo 20 asti) ja ostaa se saatanan Clint Eastwood Collector’s Edition bonuksena viiltävä katse ja cowboy-figuuri -maxiboksi ja maksaa siitä se muutaman euron ekstra, kuin tilata “helposti” netistä ja itkeä sitten postin aukioloaikoja ja surkeaa palvelua?
   Niin tosiaan kaikki tuote mikä nettikaupoista tilataan EI tule myöskaan Suomesta/ei ole edes saatavilla Suomesta... Itselläni ei niinkään ole kuvan henkilön ongelmia, lähipostini on erittäin asiakasläheinen ja pakettini haen/saan ennen 16:00 luki lapussa mitä tahansa. Itse olen kyllä silti sen kannalla, että homma avoimemmaksi ja kilpailutukseen. Se että kotimaassa maksaa hiukan isomman kirjeen lähetys naapurikuntaan enemmän kuin ulkomaille on jo hipposen naurettavaa.

   Lainaa

  36. Minäpä minä 12.7.2012 12:58
   Tulos: +6 (22 ääntä)
   Aikataulut päättää kaupunki, ei itella.

   Lainaa

  37. Itellalainen 12.7.2012 12:59
   Tulos: +39 (45 ääntä)
   Ja miksiköhän niitä hintoja nostetaan koko ajan? Ei tietenkään siksi, että koko ajan siirrytään enemmän e-laskuihin, netpostiin ja kirjeposti on vähenemään päin. Jos osoite on puutteellinen, ei ole ihmekään että kirje/paketti saattaa viipyä matkallaan tavallista kauemmin. Jo pelkkä väärä postinumero saattaa hidastuttaa päivän verran. Lajitteluvirheitäkin sattuu, valitettavasti. Ah, olisipa pian taas joulu ja päästäisiin selvittelemään näitä "Maija, Helsinki" -kortteja <3 Ei se vika ole aina Itellan päässä ;)

   Lainaa

  38. Tulos: -1 (65 ääntä)
   Ei jumalauta, täälläkin on ihmisillä asenteena, että asioiden kuuluu mennä paskasti koska ne on aina menneet niin ja jos joku kritisoi niin heti ollaan vikisemässä että " ihme velliperse nyyhnyyh kun ei hyväksy paskoja asioita". Tervetuloa vuoteen 2012, ei kaiken tarvitse olla enää yhtä paskaa kuin silloin vanhoina "hyvinä" aikoina kun kaikki oli päin helvettiä. Koko paska vain kilpailutukseen eikä mitään valtion härdelliä mikä toimii yhtä hyvin kuin VR.

   Lainaa

  39. Tulos: -5 (25 ääntä)
   Kuinkahan monesti olen hakenut pakettini postilla ennen klo 16...hmmm monta kertaa ja siellä se on nätisti odotellut

   Lainaa

  40. Tulos: +30 (42 ääntä)
   voisin lyödä vetoa että 60-70 luvuilla ihmiset olivat onnellisempia kuin nyt. Nykyään naristaan jokaisesta pikku asiasta...hiki ei tuu ku kuntosalilla ja siitäki pitää maksaa!

   Lainaa

  41. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Jaa, paska kylä sitten. Täälläkin on yksi posti (Noin 18500:lle) Sijaitsee suurimassa kauppakeskuksessa... N:20min max jonutusaika (Ja tämäkin oli joulun aikoihin). Sen arsensa voi raahata sinne ennenkin kello 18.... ;)

   Lainaa

  42. Juuso Hippi 12.7.2012 14:13
   Tulos: -10 (30 ääntä)
   Juuri tästä syystä matkahuolto rokkailee ihan helvetisti enemmän. Itella on aivan totaalisen hanurista.

   Lainaa

  43. Tulos: +11 (29 ääntä)
   Vali vali. No ainakin näkee, että elämässä on asiat aika hyvin, kun ei tämän suurempia murheita itkeskellä.

   Lainaa

  44. Tulos: +6 (32 ääntä)
   Ah ja voih. "Menis sinne postiin ajoissa" -Entäs, jos hän on ollut töissä, eikä pääse sinne sillon kun itse tahtoisi? "Kirje Espoosta Helsinkiin 3pv" -Kirjeet menee luokasta riippuen 1-2 arkipäivässä. Aina. "Voi tilata kotiovelle" -Esim. vuorotyössä toimiva ei voi päivystää sitä postia kotonansa koko aikaa. Jos ei ole sillon kotona kun postia kannetaan, se menee D-pakettina postin toimipisteeseen josta se sitten kivasti haetaan erillisellä saapumisilmoituksella. Isommissa paketeissa tietenkin sovitaan erikseen ajankohta millonka se kotiin kannetaan ja oletan että tää Toni ei ole joka päivä tilannut uutta sänkyä tms. Itse olen itellan toimipisteessä töissä ja osaan todella samaistua asiakkaisiin. Varmaankin kolme kymmenestä asiakkaasta saapuu hakemaan pakettiansa, joka syystä tai toisesta onkin jossain muualla. Ei ole saapunut toimipisteeseen, VAIKKA saapumisilmoitus on laitettu asiakkaalle, on mennyt toiseen toimipisteeseen, hävinnyt tms tms tms ja minä kivasti sitten soittelen paketin perään ja häpeän joka kerta silmäni päästä. Ah, on se niin ihanaa joka kerta. No, kohtahan tää helpottuu asiakkaiden kannalta kun tulee itsepalvelupisteet jossa syötetään 21-merkkiä pitkä koodi itse johonkin laitteeseen ja sitten aukeaa oma pikku luukku josta voi sen pakettinsa hakea. Ei ainakaan ole henkilökunnasta kiinni :D

   Lainaa

  45. Tulos: +24 (30 ääntä)
   11.7.2012 13:32:27 tilasin netistä imuriin pölypusseja, tänään oli pussit postilaatikossa oottamassa kun tulin töistä päivällä 11 maissa, kiitos postipoikien ja tyttöjen :D ei mulla muuta, kiitti hei!! :P

   Lainaa

  46. Tulos: +48 (62 ääntä)
   Kieltämättä tuli Tonista idiootimpi kuva kuin Itellasta, vaikka onkin kallis ja välillä uskomattoman hidas. Ensinnäkin, onko aivan mahdotonta kirjoittaa ilman, että tunkee vittua joka lauseeseen. Se pointti kyllä menee perille ilman niitäkin. Onko Toni kenties etana, jos ei helvetti lauantaina ehdi neljän tunnin aikana postiin (10-14)? Ja kenties idiootti, kun menee aukioloaikojen ulkopuolella kolistelemaan ovia ja kitisee, kun ei pääse sisään? Ota se kotiinkuljetus, jos on aivan mahdotonta päästä itse postiin aukioloaikojen puitteissa. Tai laita joku muu hakemaan paketti valtakirjalla.

   Lainaa

  47. Tulos: +4 (24 ääntä)
   Patella: Mahtavaa tekstiä! Ja täyttä faktaa Itellan toiminnasta.
   Patella: Sitähän Toni tässä kritisoi, että aukioloajat saisivat olla pidempään, jotta kerkeää hakemaan paketin postista. Juuri tuo postipaikkojen supistaminen aiheuttaa ruuhkia kun kaikki joutuvat asioimaan samassa pisteessä. Onkin tuskastuttavaa odotella kun tuulipukumammat vitkuttelevat tiskillä.
   Kukahan se siellä? ;)

   Lainaa

  48. Tulos: +3 (15 ääntä)
   just: Toni, minulla on ratkaisu joka saattaa järisyttää herkkää mieltäsi erinomaisuudellaan, mutta tässä se tulee: Mene AJOISSA sinne postiin. Käy vaikka ruokatunnilla jos olet muka kuuteen asti töissä että se viis yli kuus on ainut aika kun sinne pääset. Ja tuossa jollain toisellakin oli ihastuttava ehdotus, osta KAUPASTA semmoiset asiat jotka kaupasta on täällä Suomessa mahdollista ostaa. Vaikka se nettishoppailu onkin niin nykyaikaa ja tosi cool ja ihkudaa niin aivan vitun typeräähän se on siinä kohtaa jos tämän roinan löytää tavarataloistakin. Tai seksikaupoista.
   Itsellä tuo sama "lähi"posti ja vähän sama ongelma. Ruokatunnilla ei onnistu kun en satu olemaan lähistöllä töissä (puolen tunnin ruokatunnin aikana ehtii juuri ja juuri postin ovelle), onneksi sentään pääsen ennen viittä töistä. Muuten olen ihan tyytyväinen Itellaan, postikulutkin ovat kohtuulliset joihinkin maihin verrattuna. Vähän olen vain katkera siitä kun ystävällinen lähipostini lopetettiin ja postireissuihin menee nykyään pahimmillaan kaksi tuntia, kun sattuu olemaan autoton ja välillä kerran tunnissa kulkevan bussin armoilla. Huvittavaa kyllä, odottamani paketti on tavara, jota ei millään löytynyt perinteisistä kaupoista, vaikka usemmasta kävin sitä etsimässä. Oli pakko tilata netistä, yleensä vältän sitä nykyään jos paketti ei mahdu postiluukusta. Ulkomaisissa nettikaupoissa ei voi edes valita sitä kotiinkuljetusta, jos lähetys tulee postin kautta.

   Lainaa

  49. Tulos: +19 (35 ääntä)
   En ymmärrä mitä tässä itella nyt sitten tekee väärin? Kesä-aikana aika moni työntekijä haluaisi olla vapaalla, joten 2h aikaisemmin sulkeminen kuulostaa oikein kohtuulliselta. Ja tuo viimeinen osio vasta käsittämätöntä onkin "Tulin viisi minuuttia sulkemisajan jälkeen enkä päässyt enään sisään?!?!" Kaupatkin sulkee ovensa yleensä muutamaa minuuttia ennen varsinaista sulkeutumisaikaa, mutta sisälle kerenneet asiakkaat on kuitenkin palveltava ennen kuin se suljetaan. Ihan loogista, mutta ei tälle herralle. Kävisi hakemassa suoraan kaupasta kun ei se verkkotilaaminen näköjään olekkaan niin helppoa... Ainiin, sieläkin voi olla ruuhkaa, eläkeläisiä maksamassa kolikoilla ja ovetkin suljetaan sillon kuin pitäisi. Eikä tietenkään sovi unohtaa julkista liikennettä, aina myöhässä, ei ole istumapaikkoja vaikka kyyti maksaa saman kuin niillä jotka tulivat aikaisemmin kyytiin ja pääsivät istumaan. Huh, ei ole helppoa tuolla kaverilla.

   Lainaa

  50. Tulos: -11 (23 ääntä)
   Mila: Kieltämättä tuli Tonista idiootimpi kuva kuin Itellasta, vaikka onkin kallis ja välillä uskomattoman hidas. Ensinnäkin, onko aivan mahdotonta kirjoittaa ilman, että tunkee vittua joka lauseeseen. Se pointti kyllä menee perille ilman niitäkin. Onko Toni kenties etana, jos ei helvetti lauantaina ehdi neljän tunnin aikana postiin (10-14)? Ja kenties idiootti, kun menee aukioloaikojen ulkopuolella kolistelemaan ovia ja kitisee, kun ei pääse sisään? Ota se kotiinkuljetus, jos on aivan mahdotonta päästä itse postiin aukioloaikojen puitteissa. Tai laita joku muu hakemaan paketti valtakirjalla.
   Vai olikohan Toni idiootti töissä lauantaina? Niin, eikä kaikkia lähetyksiä saa edes valtakirjalla.

   Lainaa

  51. Tulos: +19 (25 ääntä)
   No se on kiva että on tyytymätön keskitettyyn postiinsa ja haluaa että postikilpailu yleistyy. Ongelmanahan siinä vaan on se että tuo posti on keskitetty juurikin kustannusten säästämiseksi jotta Itella Oyn ei tarvitsisi maksaa penniäkään extraa ylimääräsille työntekijöilleen. Ja todennäköisimmin nämäkin "yrmeät tiskimyyjät" olivat 60 luvulla huomattavasti palvelualttiimpia ja tyytyväisempiä työpaikkaansa, sillä kaikesta ei ollut pakolla säästetty koska "kilpailu saattaa ehkä kenties olla tulossa". Hinnat taas ovat ylihintaisia koska jakeluissa käytetään jatkuvasti kallista vuokratyötä vakituisten palkkaamisen sijaan, sillä "volyymit vaihtelevat jakelussa niin suuresti että ei voi ennakoida kuinka paljon tavaraa tulee minäkin päivänä" sen lisäksi että jakajien sairaslomat ovat kasvaneet radikaalisti työtaakan kasvaessa. Myöskin nämä kyseisen pakettikortti tyypin oletan olevan ns. "pienestä kiinni" -kortti, mikä jaetaan silloin kun asiakas ei kerrostalossa ole ollut kotona (tai muuten avannut ovea pakettia kuljettaneelle postinkantajalle) tai mikäli postilaatikko patteristossa tai tienvarressa ei ole ollut tarpeeksi iso. Siksi paketti on tuotu takaisin postin jakelutoimipaikkaan ja on noudettavissa vasta jakeluvelvoitteisen ajan jälkeen (niissä tapauksissa joissa paketeille on iltapäiväkuljetus jakelutoimipaikasta palvelupisteeseen, muutoin ko. kuljetus jää seuraavalle päivälle). Virkamies aikaan paketeista olisi jakajan kanssa pystytty sopimaan kun asiakas tilailee paljon suurikokoisia lähetyksiä siten että niille järjestetään erikoinen jättö jakajalle parhaiten sopivalla tavalla (ja vielä nykyäänkin jos norkoat postilaatikolla odottamassa pakettia, se on mahdollista saada mukaasi sillä jakajalle on enemmän vaivaa kuljettaa pakettia edes takas toimipaikastaan) sillä tuolloin kaikesta ei oltu tehty maksullista ja jakajia ei vituttanut niinkään suuresti heidän oma työnantajansa. Pääasiassa kaikki mainitut ongelmat johtuvat juurikin tuon kilpailun tulemisesta kehiin, ja ilmeisesti toni ei tässä käsitä sitä, että alueilla joilla on keskitetty posteja, ei jakelusta saada paljoakaan tuottoa, ja ellei Itellalla olisi lain velvoitetta tuoda juuri hänelle postia, ei itella jakaisi hänelle postia. Itseasiassa todennäköisesti Itella ei jakaisi postia siviilihenkilöille ollenkaan. Ja mainittakoon myös, että Itellan työntekijänä (joka tosin pian onnekseen pääsee eroon tuosta paskasta työstä) tilailen itse jokaisen paketin, jonka vain kykenen, Matkahuollon kautta en pelkästään nopeuden, vaan myös laadun takia.

   Lainaa

  52. Tulos: +9 (13 ääntä)
   just: Toni, minulla on ratkaisu joka saattaa järisyttää herkkää mieltäsi erinomaisuudellaan, mutta tässä se tulee: Mene AJOISSA sinne postiin. Käy vaikka ruokatunnilla jos olet muka kuuteen asti töissä että se viis yli kuus on ainut aika kun sinne pääset. Ja tuossa jollain toisellakin oli ihastuttava ehdotus, osta KAUPASTA semmoiset asiat jotka kaupasta on täällä Suomessa mahdollista ostaa. Vaikka se nettishoppailu onkin niin nykyaikaa ja tosi cool ja ihkudaa niin aivan vitun typeräähän se on siinä kohtaa jos tämän roinan löytää tavarataloistakin. Tai seksikaupoista.
   Pointti kai olikin se, että tuo kyseinen posti palvelee ihan helvetin suurta aluetta. Jos olet toisella puolella kaupunkia töissä ja vaikka viiteenkin saakka töissä niin vihdoin viimein päästyäsi postille on se kiinni tai jonoa on ulos saakka. Ja yleensä tuossa postissa näin on.

   Lainaa

  53. Tulos: -3 (15 ääntä)
   niger: et tainnu sinäkään
   NO LUITKO SINÄ SITTEN!?

   Lainaa

  54. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Hohhoijaa. Postin postimaksut on joo kallista, mutta kyllä palvelua olen tähän asti saanut asiallisesti ja ei ole 35 vuoden aikana kuin 1 - 2 kirjettä kadonnut. *Kop kop*

   Lainaa

  55. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Mihin katos mun aikasempi, täysin asiallinen kommentti? :O

   Lainaa

  56. Tulos: +10 (30 ääntä)
   "Klo: 16" Ei Toni, siihen ei tule kaksoispistettä.

   Lainaa

  57. johan pomppas 12.7.2012 17:21
   Tulos: +49 (65 ääntä)
   Se kolikoilla maksava mummo ja pakettia palauttava yksinhuoltajakin on oikeutettuja ihan samanlaiseen palveluun kuin ylimieliset narsisti-pikkunilkit jonon perällä. Tosiaan maksa extraa niin saat extrapalvelua. Myötätunto on Itellan virkailijoilla, jotka joutuu kuuntelemaan vihapalautetta tällaisilta nuukilta sosiopaateilta.

   Lainaa

  58. Tulos: +11 (25 ääntä)
   Miksi pitää lähteä joka paikkaan viime minuutilla? Jos tilaat paketin ja tiedät että siellä on kiire aina niin lähetkös pikkasen aijemmin?

   Lainaa

  59. Tulos: +22 (30 ääntä)
   Täällä minun paikkakunnallani oli myös aukioloajoista valitettu (posti aukesi hyvin myöhään ja sulkeutui aikaisin) ja asia korjattiin siirtämällä posti erään lähikaupan yhteyteen, missä myyjät saivat kaupan lisäksi palvella postissa. Tämä nosti postin aukioloaikoja kaupan aukioloaikoihin. Tämä ainakin toimii todella hyvin täällä suht' pienessä kaupungissa. Ei tarvitse rampata ees taas vaan voi tehdä ruokaostokset samalla, kun käy asioimassa postissa. Muttajoo, kun kirjoittaa valitusta jonkun yhtiön toiminnasta, kannattaa välttää niitä vittuja ja helvettejä, mitä tuo Toni avautumisessaan viljeli. Antaa vain vaikutelman idiootista. ;)

   Lainaa

  60. Tulos: +8 (20 ääntä)
   huppelis keikkaaaa, miks ihmiset edes valittaa tollasesta fb:ssä..... itellalle viestii, eikä muille tarvis valittaaaa..

   Lainaa

  61. Tulos: -3 (23 ääntä)
   Meanwhile in Africa

   Lainaa

  62. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Mua ärsyttää postissa asioinnissa vain se, että kaikki maailman ihmiset tuntuu tulevan kans just sillon sinne jonottamaan samaan aikaan.. :D

   Lainaa

  63. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Niitä paketteja säilytetään 14 vrk, ainaki mun lapuissa lukee niin, luulis, et sinä aikana ihmisellä olis ainaki yks vapaapäivä tai vuorotyöläisenä aamu vapaa paketin hakua varten??

   Lainaa

  64. Tulos: +2 (14 ääntä)
   E: Niitä paketteja säilytetään 14 vrk, ainaki mun lapuissa lukee niin, luulis, et sinä aikana ihmisellä olis ainaki yks vapaapäivä tai vuorotyöläisenä aamu vapaa paketin hakua varten??
   Voin sulle tällee työntekijänä kertoa, että kyllä sinne niitä paketteja jää aina vaikka kuin paljon kun ei ole ihmiset ehtiny hakea...

   Lainaa

  65. Tulos: +4 (20 ääntä)
   Starba: Menkää, svidu vieköön, sinne kauppaan ja nauttikaa liikkumisesta, seikkailusta, etsimisestä ja oikeiden ihmisten kanssa kommunikoimisesta, laiskat sosiopaatit. T: Posti(ITELLA)poika
   Asiaa perkele.

   Lainaa

  66. Tulos: +3 (9 ääntä)
   No onhan se ny prkl. Saksasta saa nopeammin tavaran (jalutessaan) Suomeen, kun Posti paketin suomessa. Että asiasta narisi, mutta väärässä paikassa...

   Lainaa

  67. Ministeri Nieminen 12.7.2012 19:56
   Tulos: +5 (21 ääntä)
   Ensimmäisen "klo: " -feilauksen kohdalla ajattelin, että kyse on rehellisestä typosta. Toisen "klo :" -feilauksen kohdalla ajattelin, että kirjoittaja on ollut niin tuohtuneessa tilassa, että vasen käsi on tahattomasti nykinyt. Kolmannen "klo: "-feilauksen kohdalla kasvoni suorastaan syöksyivät kämmenelleni - lopetinkin lukemisen siihen.

   Lainaa

  68. Tulos: +22 (30 ääntä)
   Nyt kyllä suoranaisesti pisti ketuttamaan. Onse hyvä että Tonia ei kiinnosta vittuakaan että se mummo joka asuu JOPA 80 km päässä " kaukana sivistyksestä " ei saa postiaan. Hassua kyllä, kaikki ei vaan voi asua asutuskeskuksissa, vaan jotkut joutuvat asumaan vähän pitemmän matkan päässä. Jännä että iso mies ei tunnu tajuavan sitä, että sielä pienten etäisyyksien päässä asuu muitakin kuin mummoja. Tuntuu että tärkeintä ovat ne, jotka asuvat kaiken keskipisteessä, ASUTUSKESKUKSISSA. Huoh. Mut hei, eiköhän sua ymmärretä, jos niinä päivinä kun postissa asioit, lähet vaikka aikaisemmin töistä että saat sen pakettis. Ja vastaavasti oisit joku toinen päivä pitempään.

   Lainaa

  69. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Toni vois tulla tänne asumaan, ni heräis todellisuuteen. Täällä posti on auki 12-17 arkisin ja lauantaisin ei lainkaan. On joutunut vähän tekemään erityisjärjestelyjä, että saa paketit itselleen, kun töihin mennään reilusti ennen aukeamista ja tullaan monta tuntia sulkemisen jälkeen.

   Lainaa

  70. Tulos: -4 (44 ääntä)
   Kyllä taas... huoh..... Kunnon noitaroviot täällä kommenteissa. Huhhuh. Eiköhän suomi oo vapaa maa mielipiteille, vaikka jotkut ne kärkkäästi tuokin julki. Jos teidän mielestä se on ok että postin palvelut on perseestä niin joo, iha jees, kaikkien mielestä se ei ole. Piste. Koittakaa elää sen kanssa !

   Lainaa

  71. Tulos: -6 (32 ääntä)
   Eevi: Kyllä taas… huoh….. Kunnon noitaroviot täällä kommenteissa. Huhhuh. Eiköhän suomi oo vapaa maa mielipiteille, vaikka jotkut ne kärkkäästi tuokin julki. Jos teidän mielestä se on ok että postin palvelut on perseestä niin joo, iha jees, kaikkien mielestä se ei ole. Piste. Koittakaa elää sen kanssa !
   Jos voisin, plussaisin sulle tuhannesti :)

   Lainaa

  72. Ministeri Nieminen 12.7.2012 21:37
   Tulos: +12 (30 ääntä)
   Eevi: Kyllä taas… huoh….. Kunnon noitaroviot täällä kommenteissa. Huhhuh. Eiköhän suomi oo vapaa maa mielipiteille, vaikka jotkut ne kärkkäästi tuokin julki. Jos teidän mielestä se on ok että postin palvelut on perseestä niin joo, iha jees, kaikkien mielestä se ei ole. Piste. Koittakaa elää sen kanssa !
   Kuten itse asian ilmaisit, Suomi on vapaa maa mielipiteille. Hmmmm. tätähän pitää hetken verran miettiä. Onko OK arvostella muiden mielipiteitä - arvostelukin on kuitenkin mielipide. Onko OK arvostella sitä, että joku arvostelee jonkun mielipidettä? Onko oikein arvostella sitä, että joku katsoo ettei ole oikein arvostella toisen mielipidettä, vaikka samaan aikaan katsoo, että Suomi on vapaa maa mielipiteille? Ehkä ymmärsit mitä ajan takaa.

   Lainaa

  73. Tulos: +11 (29 ääntä)
   Eevi: Kyllä taas… huoh….. Kunnon noitaroviot täällä kommenteissa. Huhhuh. Eiköhän suomi oo vapaa maa mielipiteille, vaikka jotkut ne kärkkäästi tuokin julki. Jos teidän mielestä se on ok että postin palvelut on perseestä niin joo, iha jees, kaikkien mielestä se ei ole. Piste. Koittakaa elää sen kanssa !
   Koitahan säkin elää sen kanssa, että vapaassa maassa on myös oikeus ilmaista mielipiteensä silloin, kun kokee jonkun urputukset hölmöinä.

   Lainaa

  74. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Minäkin valitin muistaakseni joskus Itellasta, mutta sain sen tiivistettyä yhteen tai kahteen lauseeseen. Jännä.

   Lainaa

  75. jaahas jaahas 12.7.2012 22:39
   Tulos: +14 (32 ääntä)
   Taas yksi kärttynen katkera jätkä lisää, joka ei näköjään tiedä mitä kommunismi on. Taitaapi luulla sitä vaan haukkumasanaksi aattelematta sen pidemmälle. Tämä hänen asioinnin vaikeus liity mitenkään minkään sortin kommunismiin, ei edes sosialismiin... ja on se mukavaa että on jälleen yks jätkä joka käyttää vielä sanaa yksinhuoltaja kuin kirosanaa. Vieraasta naisesta, jonka elämästä hän ei tiedä tasan yhtään mitään muuta kun sen että hän on nyt ilmaantunut postin jonoon. Ja tietenkin vedetään mukaan se stereotypia, että YH vanhemmat ryyppää. Huohhhh. En ole huumoriton ihminen, mutta kyllä se jossain vaihees tämmönen säälittävä urputus alkaa vituttaan. Jos saisin läimästä häntä nii ehkä sit sen jälkeen vois tää urputus taas naurattaa ees vähä. Ainaki kommentit on viihyttäviä. :P

   Lainaa

  76. Tulos: -13 (29 ääntä)
   profiloidaampa Toni: korkeintaan amiksen käyny, pumpulissa kasvatettu, molemmat vanhemmat ollu yhdessä koko perkeleen ikänsä, isä syyttää kaikesta valtiota (jossa kaikki paitti persut on tietenki 'kommareita' ja varmaan vielä homojaki) ja äidin paikka on aina ollu hellan takana. Asuneet kokoikänsä kaupungissa tai ihan kaupungin kylessä kiinni. Aina ollu auto käytössä perheellä.

   Lainaa

  77. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Paketit ovat noudettavissa heti kun postissa on saatu ne hyllyköityä järjestelmään ja arvon järjestelmä on datan käsitellyt. Kuten aikaisemmin vinkattiin on lähestysten seuranta ystäväsi. Itse olen toissa asiamiespostissa ja olen useammassakin keikkaa heittänyt ja joka postissa on niitä teknisesti lahjakkaita ja ajattelukykyisiä asiakkaita, jotka osaavat moista ihmettä käyttää ja tulevat kiltisti hakemaan pakettinsa jopa melkein heti kun hyllyköintidata on Postin servereille saatu. Ja sehän on aika p*ska nakki jos asuu paikassa, jossa posti on auki vain kuuteen... parhaimmillaanhan posti on auki 7 (/9)-23 ma-su. ;)

   Lainaa

  78. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Luin kokonaan ja kyllä kannatti saatana.

   Lainaa

  79. postilainen 13.7.2012 1:05
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   jos on hirvittävä hinku saada se paketti, niin lähetystenseurannasta postin sivuilta voi kyllä kattoa, millon paketti on noudettavissa. se klo 16 on vaan takaraja sille, millon paketit pitää olla hyllyssä. totta kai ne annetaan asiakkaalle lähetystunnusta vastaan, mikäli ne on hyllyyn laitettu. joku kommentoi, että kotimaassa kaikki kirjelähetykset on perillä 1-2 päivässä. ei välttämättä ole. ykkösluokka on 95%:sti perillä seuraavaksi päiväksi, kakkosluokka kahden yön yli myös 95%:sti. ja asiakkaiden kommentteja kuunnellessa huomannut, että kakkosluokalla menee yleensä se 3 päivää. pikakirje on ainoa, joka on 100% perillä seuraavaksi päiväksi. tavallisiin paketteihinhan ei mitään valtakirjoja tartte. ainoastaan, jos kyseessä on kirjattuna saapunut paketti. kirjatut kirjeet, vakuutetut lähetykset jne arvoposti onkin sitten asia erikseen ja niihin tarttee valtakirjan, jos joku muu kuin vastaanottaja hakee. joku kommentoi, ettei valtakirjallakaan saa kaikkia lähetyksiä. ainoa, jota ei valtakirjalla voi noutaa, on lähettäjän valitsema "vain vastaanottajalle henkilökohtaisesti" -palvelu. ja sitten nämä kirjatut jne arvopostit, jotka tulee yritysten nimellä ja tarttee olla nimenkirjoitusoikeustodistus. mutta kyllä ihan tavalliset paketit voi laittaa jonkun perheenjäsenen noudettavaksi ilman mitään ongelmia.

   Lainaa

  80. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Mun mielestä juttu oli hauska! Tuli etäisesti mieleen se yks Laineen Kasperin biisi. Eikä kai tarkoitus tässä ollutkaan pilkata mummelia tai yh:ta, vaan saada tekstista värikästä ja hymyä herättävää. Ja kyllä, nykypäivänä kaikki asiat itketään Facebookkiin. Jos ei kiinnosta lukea ihmisten hauskoja elämän kommelluksia voi estää niiden päivitykset tms. Jokainen on kuitenkin vastuussa vain omasta Facebook-käyttäytymisestään. Ja itsekin lyhyellä pinnalla varustettuna ihmisenä voisin kuvitella kirjoittavani samanlaisen jutun jostain palvelusta, joka olis aiheuttanut minussa jotain negatiivisia tuntemuksia... vaikka olisinkin mennyt paikalle viisi minuuttia sulkemisajan jälkeen.

   Lainaa

  81. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Okei, palvelu ei välttämättä toimi saumattomasti suuremmissa kaupungeissa joissa asiakkaita on haitaksi asti. Jos kaverilla sattuu olemaan niin huono flaksi että tekee joka päivä töitä klo 9-17 (mitä en jaksa uskoa), niin mahtaahan se kismittää. Muussa tapauksessa heppu voisi koittaa vaikka vaihteeksi suunnata sinne postiin ajoissa. Naurettavaa on kyllä että heppu kehtaa valittaa ettei saa palvelua liikkeen sulkemisajan jälkeen.

   Lainaa

  82. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Täällä Saksassa DHL toimittaa paketit kotiovelle. Se vain, että ne tulevat vain virka-aikaan. Jos ei ole kotona, lähetti antaa paketin naapurille (!) ja jättää postilaatikkoon lapun "pakettisi on noudettavissa naapurisi herra X:n luota". Jos naapureitakaan ei tavoiteta tai he eivät halua ottaa pakettia, se viedään postitoimistoon, josta sen voi noutaa vasta seuraavana päivänä. Varsinaista lähettipalvelun autuutta sain kuitenkin kokea, kun Amazonista tilaamani paketti toimitettiinkin erään lähettipalvelun eikä DHL:n kautta. Olin päivät töissä, joten en tietenkään ollut ikinä kotona pakettien saapumisaikaan, en myöskään tuon paketin. Minulle oli vain jätetty lappu, että kävimme täällä, tulemme huomenna uudestaan. Soitin firmaan, että voisitteko viedä sen tuohon firman palvelupisteelle, kun en ole päivisin kotona. Sieltä sanottiin, että se onnistuu vasta kahden päivän kuluttua, koska paketin uudelleenohjaus kestää sen verran. No, seuraavana päivänä pakettia oli taas yritetty tuoda ja vieläpä jätetty varoitus, että jos en seuraavalla kerralla ole paikalla, paketti toimitetaan takaisin lähettäjälle. Soitin sinne taas, ja edellisen päivän uudelleenohjausta ei sitten ollutkaan rekisteröity heidän systeemeihinsä. Siitä meni sitten vielä kaksi päivää ennen kuin paketti saapui vihdoin palvelupisteelle, joka sijaitsi alle kilometrin päässä kämpältäni. Todella hienoa olikin tietää, että paketti oli pyörinyt ihan lähimaisemissa jo melkein viikon, mutta sitä ei vain millään voitu jättää mihinkään, mistä olisin voinut hakea sen. Tämän jälkeen rekisteröidyinkin SmartPostia vastaavaan palveluun, koska en jaksanut metsästää pakettejani milloin mistäkin naapurista, postista, palvelupisteeltä tai alakerran hammaslääkäriklinikalta.

   Lainaa

  83. Tulos: -11 (17 ääntä)
   Say what?: Okei, palvelu ei välttämättä toimi saumattomasti suuremmissa kaupungeissa joissa asiakkaita on haitaksi asti. Jos kaverilla sattuu olemaan niin huono flaksi että tekee joka päivä töitä klo 9-17 (mitä en jaksa uskoa), niin mahtaahan se kismittää. Muussa tapauksessa heppu voisi koittaa vaikka vaihteeksi suunnata sinne postiin ajoissa. Naurettavaa on kyllä että heppu kehtaa valittaa ettei saa palvelua liikkeen sulkemisajan jälkeen.
   Heppu on housuissas.

   Lainaa

  84. Tulos: +23 (45 ääntä)
   Tulipa muuten mieleen että oli taas aika vituttavan yleistävä yh-äiti-kommentti. 1) Mistäs tiedät että se on yh? Koska se on lapsen kanssa kaksistaan liikkeellä? NEWSFLASH, äidit usein on vaikkei ne yksinhuoltajia oliskaan. Ja ei se sormuksen puutekaan nykyään mitään kerro, katsos kun ei tosiaan olla siel 70-luvulla enää. 2) "ja rahat ryypättiin viikonloppuna paikallisessa" Just vitun joo. Senhän sinä tiedät pelkästään jonossa katsomalla. =D 3) Ne äidit (varsinkin yh:t joilla on aika viel enemmän kortilla) yrittää säästää aikaa (ihan kuten sinäkin, paitsi että teet sen laiskuuttas) tilaamalla Ellokselta. Ja sillon on aika vitun vaikee tietää sovittamatta onko se vaate kiva/oikeenkokonen, jolloin seuraa takasinlähetyksiä. 4) Yleinen yh-äidin käyttö huonon ihmispaskan synonyymina. Kasvakaa ja ottakaa se pää pois perseestä. P.S. Ei, en ole itse yh-äippä, eikä äitini ole sellainen, enkä tunne sellaisia. Kunhan vaan vituttaa suuresti ihmisten ylemmyydentunto ja yleinen paskamaisuus.

   Lainaa

  85. Tulos: +3 (13 ääntä)
   miinaharava: Toni tilaa roinaa verkkokaupoista helpon asioinnin ja halvan hinnan takia. Kumminkin palvelu postissa takkuaa, ja Toni maksais mielellään ekstraa “yksityisestä kuriiripalvelusta” tms. Eikö ois vaan helpompi raahata se perseensä vaikka Stockmannille (joka on muuten auki ainakin klo 20 asti) ja ostaa se saatanan Clint Eastwood Collector’s Edition bonuksena viiltävä katse ja cowboy-figuuri -maxiboksi ja maksaa siitä se muutaman euron ekstra, kuin tilata “helposti” netistä ja itkeä sitten postin aukioloaikoja ja surkeaa palvelua?
   puhuko se nyt suomesta saatavasta vaatteesta? Njet. + jos haluat tilava vaikka jonkun indokiinalaisen perskarvan nii pakko se on tilata jostain vai kauppaako joku aivan kaikkea? Koko pitkän tekstin pointti oli että palvelu tökkii ja pahasti. Sitä ei näköjään monikaan tajunnut. ehh really ppl, really?

   Lainaa

  86. Tulos: -1 (15 ääntä)
   miinaharava: Toni tilaa roinaa verkkokaupoista helpon asioinnin ja halvan hinnan takia. Kumminkin palvelu postissa takkuaa, ja Toni maksais mielellään ekstraa “yksityisestä kuriiripalvelusta” tms. Eikö ois vaan helpompi raahata se perseensä vaikka Stockmannille (joka on muuten auki ainakin klo 20 asti) ja ostaa se saatanan Clint Eastwood Collector’s Edition bonuksena viiltävä katse ja cowboy-figuuri -maxiboksi ja maksaa siitä se muutaman euron ekstra, kuin tilata “helposti” netistä ja itkeä sitten postin aukioloaikoja ja surkeaa palvelua?
   herää pahvi. esim. levyjä ja älppäreitä joutuu usein tilaamaan netistä, aika suppeat tarjonnat on stokkallakin. eiköhän ton kirjoittaja mielellään ostaisi helpoimman kautta, kun noin kyllästyny on itellan toimintaan ja olis valmis maksamaan ylimääräistä jos joku homman paremmin hoitaisi. et tainnu paljoa miettiä ennenku vastasit

   Lainaa

  87. Lapajäähänjanimilehteen 13.7.2012 4:35
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Itselläni ei ole koskaan ollut postin (itella) kanssa mitään ongelmia, mutta kyllä itseänikin kyrsii välillä tietynlaiset asiakkaat. Esim. tullaan postiin ilman lähetystunnusta ja kysellään omaa pakettia nimellä ja sitten ystävällinen täti häipyy penkomaan paketteja, että Riitta-Liisa saa Brandosilta tilatut popot jo tulevaksi viikonlopuksi käyttöönsä. Ja, kun tässä vaiheessa on kerennyt sielä jonon perällä palamaan hermot, niin kyllä se vituttaa vieläkin lisää, että seuraava asiakas on tyhjentänyt säästöpossunsa ja tulee maksamaan pakettinsa niillä helvetin 5- ja 10-senttisillä. Olen myös törmännyt asiakkaaseen, joka tulee postiin selvittämään mihinkä osoitteeseen paketti tulisi palauttaa vaikka normaalisti paketin mukana tulee palautusohjeet. Tämä kädettömyys on käsittämätöntä ja ihmettelen suuresti, kuinka tämänkaltainen ihminen on osannut edes verkkokauppaa käyttää. Oman paikkakuntani postille kuitenkin näistä asioista plussaa, koska ovat kärsivällisiä (toisin kuin allekirjoittanut) ja tarjoavat ystävällistä palvelua.

   Lainaa

  88. Hohhoijjaaa 13.7.2012 6:16
   Tulos: +9 (19 ääntä)
   viljo: herää pahvi. esim. levyjä ja älppäreitä joutuu usein tilaamaan netistä, aika suppeat tarjonnat on stokkallakin. eiköhän ton kirjoittaja mielellään ostaisi helpoimman kautta, kun noin kyllästyny on itellan toimintaan ja olis valmis maksamaan ylimääräistä jos joku homman paremmin hoitaisi. et tainnu paljoa miettiä ennenku vastasit
   No hohhoi... Luitko itse alkuperäistä tekstiä ollenkaan? Toni itse kertoi tilailevansa netistä kaikkea "roinaa" juurikin huvikseen ja vain siksi että se on "helpompaa" ja halvempaa kuin hakea kaupasta.

   Lainaa

  89. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Onneks ite asun niin takapajulassa, että postipaketit pitää hakea toiseta kylältä monen kymmenen kilometrin päästä kaupan lihatiskiltä

   Lainaa

  90. Tulos: +4 (16 ääntä)
   No on taas sisälukutaitoisia ihmisiä täällä. Internet ei oo niin vaikea asia, huoh. On todennäköisempää, että koko viesti on vaan yksi näppäinoksennus, jonka on rageissaan kirjoittanut eikä sitä tarvitse ottaa tosissaan. Ja Itellan ykkösluokan kirjeellä on mennyt kolme päivää (tiistaiaamuna laitettu laatikkoon, perjantaiaamuna perillä, matka Turku-Helsinki).

   Lainaa

  91. Tulos: +6 (18 ääntä)
   Toninhan olisi vain pitänyt mennä kysymään mummolta tai yh-mammalta, että vaihdetaanko vuorolappuja päittäin, kun Tonin asia on paljon tärkeämpi ja kiireellisempi. Varmasti olisivat ymmärtäneet.

   Lainaa

  92. Tulos: -10 (16 ääntä)
   Oli vaikee selata ihan alas, älkää laittako noi pitkii viestei, pliiis <3

   Lainaa

  93. Tulos: -2 (6 ääntä)
   postilainen: jos on hirvittävä hinku saada se paketti, niin lähetystenseurannasta postin sivuilta voi kyllä kattoa, millon paketti on noudettavissa. se klo 16 on vaan takaraja sille, millon paketit pitää olla hyllyssä. totta kai ne annetaan asiakkaalle lähetystunnusta vastaan, mikäli ne on hyllyyn laitettu. joku kommentoi, että kotimaassa kaikki kirjelähetykset on perillä 1-2 päivässä. ei välttämättä ole. ykkösluokka on 95%:sti perillä seuraavaksi päiväksi, kakkosluokka kahden yön yli myös 95%:sti. ja asiakkaiden kommentteja kuunnellessa huomannut, että kakkosluokalla menee yleensä se 3 päivää. pikakirje on ainoa, joka on 100% perillä seuraavaksi päiväksi. tavallisiin paketteihinhan ei mitään valtakirjoja tartte. ainoastaan, jos kyseessä on kirjattuna saapunut paketti. kirjatut kirjeet, vakuutetut lähetykset jne arvoposti onkin sitten asia erikseen ja niihin tarttee valtakirjan, jos joku muu kuin vastaanottaja hakee. joku kommentoi, ettei valtakirjallakaan saa kaikkia lähetyksiä. ainoa, jota ei valtakirjalla voi noutaa, on lähettäjän valitsema “vain vastaanottajalle henkilökohtaisesti” -palvelu. ja sitten nämä kirjatut jne arvopostit, jotka tulee yritysten nimellä ja tarttee olla nimenkirjoitusoikeustodistus. mutta kyllä ihan tavalliset paketit voi laittaa jonkun perheenjäsenen noudettavaksi ilman mitään ongelmia.
   Niin. Eli valtakirjallakaan et kaikkea saa. En vaan jaksanu käydä enää vääntämään rautalangasta kun sen voi sanoa yhdellakin lauseella. Meidän postissa asiakkaille kun myydään postimerkkejä, kysytään kummassa luokassa. Ja jos ei asiakas tiedä mitä ne luokat meinaa, kysytään et haluutko sen perille yhdessä vai kahdessa päivässä. Eli myydään se asiakkaille niillä päivillä. Okei, näin meillä. Mut eipä mulle muinoin ole kerrottu edes postikoulutuksessa mistään 95%. Uusikin juttu?

   Lainaa

  94. Ja takas asian ytimeen 13.7.2012 12:32
   Tulos: +9 (19 ääntä)
   Eiköhä sitte lopeteta turha möngertäminen! Vaikka Toni kirjotti vähä helvakon pitkän mussutuksen aiheesta, oli siinä yks hyvä pointti, jonka uskon olleen Tonin idea. Monopoli posti pois, ja enemmän toimijoita alalle!

   Lainaa

  95. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Ihmettelee itellan uskomattomia hintoja, mutta on kuitenkin valmis maksamaan extraa?? On se ihmeellistä tuo joidenkin ajatuksenkulku.

   Lainaa

  96. Tulos: +10 (24 ääntä)
   Kannattaa jättää ne kirjeet ennen kuin päivän posti lähtee liikkelle, niin voipi ne luvatut toimitusajat pitää paikkaansa. Ei sun kirje mene Suomen toiseen päähän huomiseks jos jätät sen postiin just ennen sulkemisaikaa ja päivän postit on haettu kaksi tuntia sitten. Sulla on 14vrk aikaa hakea pakettisi, jos se ei siinä ajassa onnistu ni ala tilaamaa niitä superman figuureja vaikka työpaikkasi osoitteeseen, tai sitten lopetat verkkokauppojen käytön. Älkääkä perkele luulkokaan että teitä otetaa vastaan sulkemisajan jälkeen, LOL :D

   Lainaa

  97. Tulos: +13 (29 ääntä)
   Itselläni vain positiivisia kokemuksia postin toiminnasta. Tilailen itse myös todella paljon nettikaupoista, eikä mitään ongelmia ole tullut. Että taitaa olla yksittäisestä postista kiinni. Eikä tuo kyllä mitenkään kauhean kamalalta kuulostanut. Törkeämpää oli ruveta vetämään juttuun mukaan jotain ihme "yh-äiti ryyppäsi rahansa viikonloppuna"-paskaa. Itse en siis ole mikään yh, vaan ihan "tavallinen" naimisissa oleva perheenäiti, mutta suututtaa tollanen yksinhuoltajien mollaaminen! Itse päinvastoin ihailen heitä, koska he onnistuvat pyörittämään perhearkea yksin, kun muilla on puolisot jakamassa vastuun. Inhottavaa, että yksinhuoltajista puhutaan usein jotenkin halveksivaan sävyyn. Ei mitään järkeä.

   Lainaa

  98. Tulos: +4 (16 ääntä)
   tytttö: Tulipa muuten mieleen että oli taas aika vituttavan yleistävä yh-äiti-kommentti. Ja ei se sormuksen puutekaan nykyään mitään kerro, katsos kun ei tosiaan olla siel 70-luvulla enää. 2) “ja rahat ryypättiin viikonloppuna paikallisessa” Just vitun joo. Senhän sinä tiedät pelkästään jonossa katsomalla. =D 3) Ne äidit (varsinkin yh:t joilla on aika viel enemmän kortilla) yrittää säästää aikaa (ihan kuten sinäkin, paitsi että teet sen laiskuuttas) tilaamalla Ellokselta. Ja sillon on aika vitun vaikee tietää sovittamatta onko se vaate kiva/oikeenkokonen, jolloin seuraa takasinlähetyksiä. 4) Yleinen yh-äidin käyttö huonon ihmispaskan synonyymina. Kasvakaa ja ottakaa se pää pois perseestä. P.S. Ei, en ole itse yh-äippä, eikä äitini ole sellainen, enkä tunne sellaisia. Kunhan vaan vituttaa suuresti ihmisten ylemmyydentunto ja yleinen paskamaisuus.
   Samaa mieltä! Ja tohon sormusjuttuun lisään vielä, että sormushan ei ole mikään pakollinen lain vaatima juttu naimisissa olevilla, vaan perinne, jota voi noudattaa, jos huvittaa. Itse olen naimisissa ja omistan kyllä vihkisormuksen, mutta pidän sitä vaan erikoistilanteissa, esim. juhlissa, koska en vaan tykkää käyttää koruja. Eli siis useimmiten en vihkisormusta pidä, vaikka onnellisesti naimisissa olenkin.

   Lainaa

  99. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Niiiin samaa mieltä. Posti töppää jatkuvalla syötöllä mutta minkäs teet kun ei voi vaihtaa kilpailevaan firmaan ku sitä ei ole.

   Lainaa

  100. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Kyllä esim. kaupungissa jossa asun tällä hetkellä on eri vaihtoehtoja paketin saamiselle. Matkahuolto on toinen Itellan lisäksi, ja sitten on vielä nämä yksityiset kuljetus-/lähettifirmat, ovat usein jopa huokeampia kuin Itella! ;)

   Lainaa

  101. Tulos: +8 (10 ääntä)
   o_O: Niin. Eli valtakirjallakaan et kaikkea saa. - - - - Mut eipä mulle muinoin ole kerrottu edes postikoulutuksessa mistään 95%. Uusikin juttu?
   Kuten aiemmin mainittu valtakirjalla EI luovuteta lähetyksiä, joissa on raksittu kohta "vain vastaanottajalle" (tai jos valtakirja on laadittu väärin), kaikki muut saa kantaa sieltä postista pois vaikka naapurin setä jos ei ole syytä epäillä, ettei ole asiallisilla teillä (jos on niin silloinhan valtakirjan saa vaatia). Ja teikäläisen postikouluttaja on ollut aika huono vissiin. ;) Nykyäänhän ensimmäisen luokan toimitusvarmuuslupaus on muuten laskettu 80 prosenttiin ja kakkosluokalla on se 95 %. Sitä vaan ei muistaakseni koskaan edes meille työn raskaan raatajille muistettu missään mainita. Mitä sitä nyt turhia.

   Lainaa

  102. Tulos: -12 (22 ääntä)
   Repeilin tuolle yh äippä jutulle melko huolella :D . Niin totta . Itsellä on hyviä ja huonoja kokemuksia itellan toiminnasta ja en näe siinä mitään väärää , että purkaa hieman tuntojaan .

   Lainaa

  103. Tulos: +1 (11 ääntä)
   Se kuulostaa todella pahalta jos sinusta on paha asia olla avioliitossa koko ikänsä? En halua tietää missä olen kasvanut.
   hehe: profiloidaampa Toni: korkeintaan amiksen käyny, pumpulissa kasvatettu, molemmat vanhemmat ollu yhdessä koko perkeleen ikänsä, isä syyttää kaikesta valtiota (jossa kaikki paitti persut on tietenki ‘kommareita’ ja varmaan vielä homojaki) ja äidin paikka on aina ollu hellan takana. Asuneet kokoikänsä kaupungissa tai ihan kaupungin kylessä kiinni. Aina ollu auto käytössä perheellä.

   Lainaa

  104. postilainen 14.7.2012 16:32
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Minä itte: --kaikki muut saa kantaa sieltä postista pois vaikka naapurin setä jos ei ole syytä epäillä, ettei ole asiallisilla teillä (jos on niin silloinhan valtakirjan saa vaatia). Ja teikäläisen postikouluttaja on ollut aika huono vissiin. Nykyäänhän ensimmäisen luokan toimitusvarmuuslupaus on muuten laskettu 80 prosenttiin ja kakkosluokalla on se 95 %. Sitä vaan ei muistaakseni koskaan edes meille työn raskaan raatajille muistettu missään mainita. Mitä sitä nyt turhia.
   siis ei kirjattua kirjettä, saantitodistuskirjettä tai vakuutettua saa luovuttaa sille naapurinsedälle, jos sillä ei ole pätevää valtakirjaa. ei missään nimessä! valtakirjat pitää olla. ärsyttää se, ettei asiakkaat älyä, että lähettäjä on sen tarkotuksella lähettäny sellaisena, että menee prikuulleen oikealle henkilölle. ja jeps, omassa koulutuksessa reilu vuosi sitten ainakin mainittiin tuo prosenttiluku. aika jännä, että ykkösluokka on laskenu. meillä asiakkaat valittelee just eniten siitä, että kakkosluokka ei oo perillä ajoissa.

   Lainaa

  105. Tulos: -2 (16 ääntä)
   Oma kokemus Itellasta on seuraava: Meillä on perheessä yritys jonka vuoksi saadaan paljon isompia paketteja postissa, lähes päivittäin. Paketit ei mahdu postilaatikkoomme joten itellan auto ajaa aina pihaan asti ja postitäti tai -setä pimpottaa ovikelloa ja antaa paketit suoraan käteen. Pari kuukautta sitten oli taas tämmönen tilanne, noin 50v postitäti antoi paketin ovella, minä kuittasin ja kiitin ja täti lähti takaisin autolleen. Kunnes n. 5 minuutin kuluttua ovikello soi taas ja menin avaamaan, no siellähän se sama täti seisoo (tosin 5 metrin päässä meidän ovesta) ja sanoo "joo tota öö ajettii vahingossa ton teidän pihakoivun päälle ja se nyt katkes mut ei kai se haittaa?" sanoessaan ja oli jo puoliksi kääntymässä pois ja jatkamassa matkaa. Jäin suu auki ymmällään katsomaan ja huusin perään että kyllä se nyt vähän haittaa. Tyyppi oli kaatanut autollaan meidän kauan kasvatetun koivuntaimen ja sanoo "ei se varmaan haittaa" ja on ajamassa pois. No siitä sitten soittoo itellalle ja korvausvaatimukset koivusta menemään. Uskomatonta toimintaa.. Eikä oo muuten korvausrahoja vieläkään näkynyt... ps. pihassa on n. 15 metrin levyinen "aukko" josta saa ajettua pois, en voi ymmärtää miten voi ajaa koivua päin joka on ihan pihan laidassa.

   Lainaa

  106. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Ärsyttää tuo Tonin mukahauska kirjoitustyyli, ironia ja kirosanojen kylväminen. Odottaa itselleen kymmeniä tykkäyksiä ja hurraa-huutoja näin nasevasta ja hassunhauskasta avautumisesta ja on varmaan itse lähettänyt tän tännekin.

   Lainaa

  107. Tulos: +1 (5 ääntä)
   postilainen: siis ei kirjattua kirjettä, saantitodistuskirjettä tai vakuutettua saa luovuttaa sille naapurinsedälle, jos sillä ei ole pätevää valtakirjaa. ei missään nimessä! valtakirjat pitää olla. ärsyttää se, ettei asiakkaat älyä, että lähettäjä on sen tarkotuksella lähettäny sellaisena, että menee prikuulleen oikealle henkilölle.
   Toki juu, syytän ajatusvirheestä myöhäistä kellonaikaa, sitä etten ole ollut töissä sitten tammikuun ja tuota nelikuista aivojensyöjää. :P Tosin osansa asiaan tekee se, että uskoisin, että oletan raa'asti Tonin avautuvan nimenomaan paketeista ja maksikirjeistä - vaikka osa nettiostoksista tuleekin kirjattuna kirjeenä.

   Lainaa

  108. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Toni mens veteleen vähän kätöseen, niin olo helpottuu ja kaikki ei ole noin vaikeaa.

   Lainaa

  109. Jarkko Turusta 15.7.2012 0:26
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   Kävin kyseisen postin ovella myös kääntymässä, turhaan. Runosmäen postin siirryttyä 4km päähän, iloitsin siitä että edes posti on pitkään auki, että sinne ehtii käymään. Ei aina ole niin tulipalokiire polkea 8km väärään suuntaan töistä lähteissä että kerkeis hakeen paketteja. Nyt hieman vitutti kun tein ostoksen k-citymarketissa ensin, ja sitten vasta 10min postin sulkeutumisen jälkeen eksyin ovelle. "Hyvää kesää" my ass. Kyseinen paketti sattui olemaan takuukorjauksen varaosa, joka onnistumattomasti yritettiin toimittaa jo kotiin klo 11 päivällä kun olin töissä. Samaa paketti 2 kertaa missattu saman päivän sisään :D

   Lainaa

  110. Tulos: 0 (6 ääntä)
   rasu: Vertaa: Englannista kirje 3 pv. Espoosta Helsinkiin kirje 3pv. Joo, olisi pitäänyt viedä ihan itse vaan.
   No alahan nyt liioittele. Just sain synttarilahjan postitse Suomesta Englantiin kolmessa paivassa.

   Lainaa

  111. Tulos: +4 (12 ääntä)
   o_O: Mihin katos mun aikasempi, täysin asiallinen kommentti? :O
   Taisit jättä sen Itellan toimitettavaksi...

   Lainaa

  112. Tonin bestis 15.7.2012 14:28
   Tulos: -6 (18 ääntä)
   anna: Ärsyttää tuo Tonin mukahauska kirjoitustyyli, ironia ja kirosanojen kylväminen. Odottaa itselleen kymmeniä tykkäyksiä ja hurraa-huutoja näin nasevasta ja hassunhauskasta avautumisesta ja on varmaan itse lähettänyt tän tännekin.
   Kyllähän tuo teksti sai monia tykkäyksiä :) Mutta Toni itse ei lähettänyt tätä tänne vaan minä. Kun lukee näitä kommentteja, niin suurimmalla osalla on mennyt Tonin pointti ohi. "Pyydän anteeksi kirjoitustani ja siitä aiheutunutta mielipahaa. Olen oikeasti postin uskollinen asiakas ja kaikki toimii aina ja täydellisesti postin kanssa. Poistan kirjoitukseni pikimmiten ja pahoittelen vielä kerran ala-arvoista kirjoitustani ja siitä aiheutunutta mielipahaa. Anteeksi." -Toni

   Lainaa

  113. Tulos: +6 (10 ääntä)
   En tosiaan voi samaistua tähän, ehkä en käytä Itellan palveluita tarpeeksi, jotta olisin turhautunut. Itse seuraan lähetystä netissä, ja kun siellä näyttää "että on noudettavissa" niin käyn hakemassa sen. Olen tänä vuonna hakenut 6 pakettia Myyrmäen toimispisteestä. Keskiverto jonotusaika on noin 10min (5-8 ihmistä ennen minua). Se on minusta kohtuullinen. Olen käynyt myös Helsingin keskustan pääpostissa hakemassa 2 pakettia viime vuonna, jotka saapuivat Saksasta (siinä huomasin että paketti tuli Saksasta Turkuun 2ssa päivässä, ja siitä kesti se 2 päivää että on kotona). Jouduin odottamaan kummallakin kerralla noin vajaan minuutin (tosin meni sinne noin kello 17.00, jolloin se oli ihan tyhjillään). Ehkä turhautuminen olisi isompaa jos todella haluaisin/odottaisin jotain pakettia. Silloin kärsimättömälle päivänkin lisäodotus tuottaa tuskaa (tähän voin samaistua), Itse olen tilannut tavarat ja haen ne sitten kun netissä näyttää että voi hakea.

   Lainaa

  114. Tulos: -3 (19 ääntä)
   nää kommentit täällä on typerämpiä ja huvittavampia ku toi kertomus mikä oli jo itsessään aivan mahtava :D

   Lainaa

  115. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Älä avaudu facebookissa pliis :D

   Lainaa

  116. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Itselle tuli juuri Itellan tuomana paketti toiselta puolelta Suomea yhdessä yössä. Jos kerran on valmis maksamaan ekstraa, niin miksei Tonikin tilannut ovelle-pakettina, ei tarvinnut lähteä ulos sateeseen! Se on muuten jännä miten ihmisten suhtautuminen yh-äitiin muuttuu heti kun niille selviää että se onkin leski eikä eronnut.

   Lainaa

  117. Tulos: -6 (6 ääntä)
   Minä itte: Toki juu, syytän ajatusvirheestä myöhäistä kellonaikaa, sitä etten ole ollut töissä sitten tammikuun ja tuota nelikuista aivojensyöjää. Tosin osansa asiaan tekee se, että uskoisin, että oletan raa’asti Tonin avautuvan nimenomaan paketeista ja maksikirjeistä – vaikka osa nettiostoksista tuleekin kirjattuna kirjeenä.
   Esim Ebayn paketit tulee kaikki kirjattuna.

   Lainaa

  118. Tulos: +3 (19 ääntä)
   Toni vaikuttaisi aikalailla nyrkin iskun arvoiselta velliperseeltä. Kaveri menee 5 minuuttia liikkeen sulkemisen jälkeen paikalle ja ruikuttaa kun ei saanutkaan palvelua. Siis mitä vittua? Äijää vituttaa muut asiakkaat siinä edessä, miksi? Olisiko kuitenkin nopeampi hakea se tavara suoraan kaupasta jos elämä on noin helvetin vaikeaa? Vitun itkipilli. Ärsyttää tuollaiset oman elämänsä sankarit ja elämäntapavalittajat niin ettei henki kulje.

   Lainaa

  119. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Kotiinkuljetus 9,20 €, ei tarvi mennä jonottamaan.....

   Lainaa

  120. postilainen 17.7.2012 1:48
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   : EsimEbayn paketit tulee kaikki kirjattuna.
   ei mulle ainakaan oo koskaan ebayn tilaukset (jotain 30 lähetystä) tullu kirjattuna, vaan aina maksina. sen voi varmaan joiltain myyjiltä pyytää lisämaksusta, mutta oletuksena mulla ainakin kaikissa tilauksissa on ollu "small packet" eli suomen maksikirjettä vastaava. toki töihin tulee tosi paljon ulkomailta kirjattuja kirjeitä, joiden voi olettaa olevan just esim. ebaysta. mutta ei voi yleistää, että kaikki ebayn tilaukset tulee kirjattuina.

   Lainaa

  121. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Hahah toihan oli iha hauska teksti ja osa on melko totta.. Kärsin ite aina ku joudun hakeen paketteja samasta puljusta, liian vähän työntekijöitä ja aina helvetin moiset jonot... Kyllä siellä näkee muidenki ihmisten kiristelevän hampaitaan ku Tonin :D Ja kesäaikataulut ei ainakaan parantanu entisestään paskaa palvelua vaan pahensi tilannetta. Jos vaan mahdollista niin yritän tilata paketit ärrälle tai valintataloon, pääsee paljon vähemmällä vaivalla/jonotuksella.

   Lainaa

  122. Pohjois-Korea 17.7.2012 9:26
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Aamulypsy: mitä vikaa on kommunismissa )!
   Mitä vikaa siinä ei ole?

   Lainaa

  123. Pohjois-Korea 17.7.2012 9:37
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   "profiloidaampa Toni: korkeintaan amiksen käyny, pumpulissa kasvatettu, molemmat vanhemmat ollu yhdessä koko perkeleen ikänsä, isä syyttää kaikesta valtiota (jossa kaikki paitti persut on tietenki ‘kommareita’ ja varmaan vielä homojaki) ja äidin paikka on aina ollu hellan takana. Asuneet kokoikänsä kaupungissa tai ihan kaupungin kylessä kiinni. Aina ollu auto käytössä perheellä"
   Siinä tuli taas kunnon oksennus, nautitko useinkin ihmisten haukkumisesta?

   Lainaa

  124. Tulos: +3 (5 ääntä)
   : EsimEbayn paketit tulee kaikki kirjattuna.
   Since when? Elektronilahtihan kuitenkin on huutokauppasivusto, jossa on tuhottomasti eri myyjiä ja kaikilla eri lähetyspreferenssit. Ellet sitten toki itse niitä halua kirjattuina, joka taas on ihan eri asia.

   Lainaa

  125. seppö mörkö 17.7.2012 16:31
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Surkean samalla tavalla hommat toimivat Kannelmäen prismassakin, tai siis sen jälkeen kun lähiposti sulautettiin tänne ostoshelvettiin postissakäynti vituttaa. Aina on helvetisti jonoa, palvelu hidasta ja töykeää. Pakettejani on myös hukattu joka on tosi ärsyttävää. Se on toki eri asia jos postissa tarvisi asioida vain kerran tai pari 1-3kk mutta kun paketteja tulee haettua 1-2 kertaa viikossa niin alkaa paska palvelu oikeasti vituttamaan kärsivällistäkin ihmistä.

   Lainaa

  126. Tulos: +2 (4 ääntä)
   postilainen: ei mulle ainakaan oo koskaan ebayn tilaukset (jotain 30 lähetystä) tullu kirjattuna, vaan aina maksina. sen voi varmaan joiltain myyjiltä pyytää lisämaksusta, mutta oletuksena mulla ainakin kaikissa tilauksissa on ollu “small packet” eli suomen maksikirjettä vastaava. toki töihin tulee tosi paljon ulkomailta kirjattuja kirjeitä, joiden voi olettaa olevan just esim. ebaysta. mutta ei voi yleistää, että kaikki ebayn tilaukset tulee kirjattuina.
   Hmm. Meille on tullu jokainen ebayn paketti ovelle, ja jos ei ole mahtunut postiluukusta eikä kukaa ole ollut kotona, on paketti mennyt postiin eikä koskaan ole ollut maksikirjeenä vaan kotiin on jötetty kirjatun kirjeen saapumisilmotus. Eikä vielä kertaakaan ole ollut maksikirjeen koodiakaan paketissa (MX alkunen) vaan RR, NC... jamitänäitänyton. Meillä on kanssa huoltsikan yhteydessä posti ja jokanen tuollanen paketti ku tulee aamupostin mukana, menee suoraan arvopostilaatikkoon, sen perusteella että jakaja ei ole sitä meille maksikirjeenä kiikuttanut. Ehkä siitä johtu tää mun yleistäminen.

   Lainaa

  127. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Herranjumala miten paljon kommentteja. Taitaa useammallakin olla jotain Itellasta hampaankolossa.

   Lainaa

  128. Tulos: +3 (9 ääntä)
   On se niin vaikeaa mennä ajoissa postiin.

   Lainaa

  129. postilainen 17.7.2012 20:41
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   : Hmm. Meille on tullu jokainen ebayn paketti ovelle, ja jos ei ole mahtunut postiluukusta eikä kukaa ole ollut kotona, on paketti mennyt postiin eikä koskaan ole ollut maksikirjeenä vaan kotiin on jötetty kirjatun kirjeen saapumisilmotus. Eikä vielä kertaakaan ole ollut maksikirjeen koodiakaan paketissa (MX alkunen) vaan RR, NC… jamitänäitänyton. Meillä on kanssa huoltsikan yhteydessä posti ja jokanen tuollanen paketti ku tulee aamupostin mukana, menee suoraan arvopostilaatikkoon, sen perusteella että jakaja ei ole sitä meille maksikirjeenä kiikuttanut. Ehkä siitä johtu tää mun yleistäminen.
   öö, kirjatut kirjeet tulee kyllä suoraan postiin noudettaviks eikä niitä edes yritetä antaa normipostin mukana. eihän postinkantajilla ole mahdollisuutta esim. yritysten ollessa kyseessä päästä kesken reitin käsiksi valtakirjahakuun saati tehdä kirjatulle kirjeelle luovutus-merkintää. eli jos yritetään kotiin tuoda, ni kyllä kyseessä on maksikirje tai pikakirje. arvoposti suoraan postikonttoriin ja asiakkaalle saapumisilmoitus postin mukana.

   Lainaa

  130. postinodottaja 17.7.2012 22:06
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Vauhdikkaasti kirjoitettu, mutta valitettavan monissa kohdissa tätyy yhtyä mielipiteisiin. Postista ei monasti saa (hyvää)palvelua pienemmälläkään paikkakunnalla(alle 100k asukkaan kaupunki) ja se postipaketti 16 ei useasti todellakaan tarkoita sitä että se olisi seuraavana päivänä kello 16, tulee vain olakohautus ja vastaus "se tulee kaukaa". Monta kertaa olen myös ihmetellyt tuota postin hinnoittelua ja sillä saatavaa palvelua, tuolla rahalla pitäsi jo saada parempaa palvelua, jos posti ei pysty sitä tarjoamaan niin tarjotkoon sen sitten jokin toinen taho. Joskus paketit jää kirjaamatta(!!) ja sitten sitä etsitään konttorista kissojen ja koirien kanssa, kysellään että mistä liikkeestä/minkä näköinen se paketti on, yms. ja eipä nuo kuriirifirmatkaan ole täydellisiä.. se vaan taas on ihan eri tarina. mutta mutta... jos eläisimme täydellisessä maailmassa niin mistä sitten valittaisimme :)?

   Lainaa

  131. Tulos: -2 (6 ääntä)
   postilainen: öö, kirjatut kirjeet tulee kyllä suoraan postiin noudettaviks eikä niitä edes yritetä antaa normipostin mukana. eihän postinkantajilla ole mahdollisuutta esim. yritysten ollessa kyseessä päästä kesken reitin käsiksi valtakirjahakuun saati tehdä kirjatulle kirjeelle luovutus-merkintää. eli jos yritetään kotiin tuoda, ni kyllä kyseessä on maksikirje tai pikakirje. arvoposti suoraan postikonttoriin ja asiakkaalle saapumisilmoitus postin mukana.
   Kuinka selität sen, että sitten tulee saapumisilmotus missä lukee selvällä suomenkielellä, että kirjattu kirje. Takaosaan otetaan henkilötunnus loppuosineen, mikä asiakirja kyseessä ja etupuolelle sitte allekirjotus. Ehkä tää vika ei sitten ole mussa ja mun kertomassa vaan tän kylän ihme toimintatavoista, sillä näin se tosiaan täällä tapahtuu. En tässä ketään syyttele mut alkaa nyt itteeniki ihmetyttää et miten ihmeessä....? :D

   Lainaa

  132. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Itella tarjoaa tekstiviesti palvelun siihen, että tietää koska paketti on noudettavissa! Ja vain kerran paketti tuli vasta klo 16 jälkeen. Muuten se on tullut AINA klo 12 jälkeen. Jos itsekin joutuisit käsittelemään niin montaa pakettia, joista osa on epämääräisesti osoitettu, et välttämättä itsekään aina pysyisi 100% perässä. Ei tarvitse siis mennä jännittämään saapumisilmoitus kädessä klo 16 jälkeen itellalle, vaan jos mahdollista hakea se jo siinä 12-16 aikavälillä sillä tekstiviestillä. Itella on tehnyt asiat helpoksi. Ja yleensä ne senttimummot on kaikkein mukavimpia. Se yh-äiti ei välttämättä ole osannut lukea Elloksen kokotaulukkoa oikein ja siksi palauttaa sen mekon ja tilaa palautuksen yhteydessä oikean koon. Jos on joskus shoppaillut netissä, tietää miten vaikeita kokotaulukot on! Ei mulla muuta.

   Lainaa

  133. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Viitaten johonkin aiempaan kommenttiin, kyllä, sananvapaus on olemassa ja kritiikkiä saa antaa. Mutta kritiikistä olisi enemmän apua jos sen kohdentaa oikeaan paikkaan. Miten muka "jaloillaan äänestämällä" vaikuttaa asioihin palautteen antoa paremmin, kun eihän yritys koskaan saa tietää mikä meni vikaan? Outoa tuo, että ei asianomaiselle muka jakseta palautetta antaa, mutta kyllä jaksetaan tulla valittamaan Facebookiin, nettifoorumeille, lehtipalstoille jne.

   Lainaa

  134. Tulos: +6 (8 ääntä)
   : Kuinka selität sen, että sitten tulee saapumisilmotus missä lukee selvällä suomenkielellä, että kirjattu kirje. Takaosaan otetaan henkilötunnus loppuosineen, mikä asiakirja kyseessä ja etupuolelle sitte allekirjotus.
   Sulle tulee siis lappu, jossa pyydetään noutamaan kirjattu kirje postista? Näinhän se menee joka paketin kohdalla. En ymmärrä asian ongelmaa? Ps. joko kirjoitit todella epäselvästi tarkoittamasi asian tai sitten asiassa ei vaan ole mitään ihmeellistä.

   Lainaa

  135. Tulos: +7 (9 ääntä)
   : Kuinka selität sen, että sitten tulee saapumisilmotus missä lukee selvällä suomenkielellä, että kirjattu kirje. Takaosaan otetaan henkilötunnus loppuosineen, mikä asiakirja kyseessä ja etupuolelle sitte allekirjotus. Ehkä tää vika ei sitten ole mussa ja mun kertomassa vaan tän kylän ihme toimintatavoista, sillä näin se tosiaan täällä tapahtuu. En tässä ketään syyttele mut alkaa nyt itteeniki ihmetyttää et miten ihmeessä….?
   No kah kun se saappari tulee postitse. Se kirjattu kirje on siellä postissa silloin kun siitä napsaistaan se saappari irti.

   Lainaa

  136. Tulos: +4 (6 ääntä)
   postinodottaja: Postista ei monasti saa (hyvää)palvelua pienemmälläkään paikkakunnalla(alle 100k asukkaan kaupunki) ja se postipaketti 16 ei useasti todellakaan tarkoita sitä että se olisi seuraavana päivänä kello 16, tulee vain olakohautus ja vastaus “se tulee kaukaa”.
   Olettamalla jotakin, mitä ei edes ole luvattu, päädytään tilanteeseen, jossa ollaan tyytymättömiä. Postin sivuillakin jo sanotaan "Noudettavissa osoitteen mukaisesta postista pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen", joka tarkoittaa sitä, että paketti tulee perille 1-2 päivässä. Ei välttämättä vielä seuraavana. Paketit, jotka lähetetään 16-palvelulla, niin eivät valitettavasti ole ns. ykkösluokan lähetyksiä, joten niissä voi olla myös kahden päivän toimitusaika. Jos haluat pakettisi perille heti seuraavana päivänä VARMASTI, tilaa se 9-palveluna.

   Lainaa

  137. postilainen 19.7.2012 21:51
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   : Kuinka selität sen, että sitten tulee saapumisilmotus missä lukee selvällä suomenkielellä, että kirjattu kirje. Takaosaan otetaan henkilötunnus loppuosineen, mikä asiakirja kyseessä ja etupuolelle sitte allekirjotus. Ehkä tää vika ei sitten ole mussa ja mun kertomassa vaan tän kylän ihme toimintatavoista, sillä näin se tosiaan täällä tapahtuu. En tässä ketään syyttele mut alkaa nyt itteeniki ihmetyttää et miten ihmeessä….?
   no siis totta kai sulle tulee siitä saapumisilmoitus :D arvoposti lajitellaan, siitä kirjoitetaan sulle saapumisilmoitus ja se saapumisilmoitus JAETAAN sulle samalla, kun normaali postikin. arvopostin (eli esim. ne kirjatut kirjeet) käsittelee postinjakajat, jotka myös jakaa sitten kirjeet. en ymmärrä, mikä tässä on ongelmana. se, että sulle tulee kirjatusta kirjeestä käsinkirjoitettu saapumisilmoitus, ei tarkoita sitä, että ne raahaa sitä kirjattua kirjettä mukanaan siellä postinjakolenkillä. maksikirjettä raahataan mukana, ja omakotitaloihin ja rivitaloihin se jätetään laatikkoon (jos mahtuu), kerrostalossa soitetaan ovikelloa. jos ei voida maksikirjettä jättää, niin sitten kirjotetaan se lappu, että "sinulle on saapunut suurikokoinen kirje" ja voit noutaa postista. arvopostit menee suoraan postiin ja niistä jaetaan saapumisilmoitus.

   Lainaa

  138. Itellaan tympääntynyt minäkin 25.7.2012 11:36
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Valitettavan tuttu skenaario tuo kirjoittajan tarina. Meillä edellelisessä asuinpaikassa (Helsinki, aluetta en ala sen enempää paljastamaan), jossa palveltavia ihmisiä on todella paljon, oli kaksi postia noi 3km säteellä. Näistä toinen pistettiinkin yhtäkkiä säppiin, jonka tuloksena toinen posti ruuhkautui erittäin pahasti. No, onneksi tämä Posti, ainakin vielä silloin, oli 8-20 auki ja lauantainakin muutaman tunnin, joten ääriaikoihin (heti kasilta aamulla, tai lähempänä sulkemisaikaa) postit sai vain 5min jonotuksella. Sitten muutettiin eri alueelle Helsingissä, jossa sitten tapahtui meidän "onneksemme" tämä sama ilmiö uudestaan, MUTTA samalla jäljelle jääneen postin aukioloaika meni välille 9-18 ja nyt onkin sitten oikeasti todella vaikeaa, koska tämä Postin pulju ei vain yksinkertaisesti kestä tätä väkimäärää noissa aikarajoissa. Olen mennyt mihin aikaan tahansa, niin jonoa on valehtelematta vähintään 20min verran, siis keskellä päivääkin. Lauantaina: ei auki. Ymmärrän aivan täysin kirjoittajan tuskan, koska tilaan itsekin netistä paljon tuotteita (ammattini takia). Smart-postin yleistymistä odotellaan siis täälläkin, valitettavasti.

   Lainaa

  139. Tulos: -4 (6 ääntä)
   mennään nyt vähäsen ohi varsinaisen aiheen. mitä erikoistuotetta verkkokaupasta saa mitä normikaupasta ei. harvoin niitä tuotteita edes on fyysisesti verkkokaupan varastosta, vaan nekin tilaa ne maahantuojalta kuten normikaupat. Jos haluaa cd-levyn jota ei ole fyysisesti kaupan tiskillä niin voi sitä tuotetta kysyä myyjältä. Yleensä myös tuotteen saa halvemmalla kun ei tarvi itse maksaa toimitusmaksuja, kun yritys tilaa samalla ison köntän tavaroita.

   Lainaa

  140. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Hmm.. Ite kun olen Ellokselta tilannut, niin ne on Matkahuollolla kulkeutuneet Siwaan/Valtsuun ja sieltä ne sitten on haettu.

   Lainaa

  141. NCK Kilpeläinen 14.2.2013 18:13
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Tässä taas näitä Herroja jotka rupee sitten internetin ihmeelliseen maailmaan heti ulisemaan ja rustaamaan näitä ulinaviestejä, kun sattuu sen viisiminuuttia olemaan myöhässä, ja ei sitten päässytkään sisälle, OMG. Sen verran vaikutti tietätämystä 60-luvusta että oletan ettei ihan mikään Jonne enään ole. Ite kyllä saattaisin vaikka jo 60-luvulla eläneen henkilön mielestä kuulua "Jonne-Kategoriaan". Mutta kuitenkin oppinut jo about 6-vuotiaana et posti on suhteellisen rajoitetusti auki (ja täälläpäin ei ole lauantaisin edes sitä neljää tuntiakaan). Joten lopputulema, ttu mitä itkemistä.

   Lainaa

  142. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Ymmärsinkö oikein: Sälli sätti Itellaa, vaikka kertomuksen perusteella vika on asiakkaissa. Ei Itella pakota yksinhuoltajia tilaamaan liian pieniä mekkoja ja puliukkoja maksamaan 5-senttisillä. Kitisevä nuorimies menköön itseensä ja miettiköön, onko virkailijoiden mukava palvella liian pitkää jonoa v-mäisiä idiootteja. Kaikissa asiakaspalvelupaikoissa palvellaan aukioloajan päättymisen jälkeenkin ne asiakkaat, jotka ovat ehtineet ottaa jonotusnumeron aukioloaikana. Ruuhkilta välttyy asioimalla keskellä päivää, esim. ruokatunnilla, tai muina viikon päivinä kuin maanantaiaamuna ja perjantai-iltana. Tämä pätee jopa Turussa.

   Lainaa

  143. Sulkapallo 22.8.2014 1:01
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   "Olen myöhässä asioineni ja saavun postin eteen klo 18:05 vaikka tiedän, että Posti menee kiinni 18:00. Olen oikeutettu olemaan vihainen postin toiminnalle vaikka itse en voinut raahata takaamustani paikalle oikeaan aikaan vaikka tiesin milloin posti menee kiinni. Mielensäpahoittajat taas liikkellä. Postissa töissä olleiden pitäisi kyllä ottaa joka saakelin urpo sisälle jotka ei voi saapua paikalle ajoissa vaikka jonoa syntyisi 4h ylitöiksi asti ja miksei siinä samalla juopot kanssa sisälle nukkumaan! Onneton valittaja ja ammattimainen mielensäpahoittaja.

   Lainaa

  144. Menevä dinosaurus 18.12.2020 22:11
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   apila: Itselle tuli juuri Itellan tuomana paketti toiselta puolelta Suomea yhdessä yössä. Jos kerran on valmis maksamaan ekstraa, niin miksei Tonikin tilannut ovelle-pakettina, ei tarvinnut lähteä ulos sateeseen! Se on muuten jännä miten ihmisten suhtautuminen yh-äitiin muuttuu heti kun niille selviää että se onkin leski eikä eronnut.
   Tietenkin muuttuu. Leskeydelle ei voi mitään, eronnut on todennäköisesti jonkinlainen voimaantunut elämänsä kurjaksi "kokenut" yh-äiti joka ajattelee omaa napaansa enemmän kuin perhettään.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: posti, itella, palaute, avautuminen