Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tatuointimokia

"Kyllä sen saa sitten myöhemmin korjattua"
Vinkki: Löydät kaikki tatuointeihin liittyvät julkaisumme laittamalla hakuun tatuointi tai klikkaamalla tästä. Tatuointimokia

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 50 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +399 (421 ääntä)
      Huokaus.

      Lainaa

    2. Tulos: +561 (577 ääntä)
      En tatuointialaa paljoa tunne, ja vaikka se toki onkin jokaisen oma asia mitä itseensä tatuoi ja ihmisillä usein on siihen syynsä, niin mikä takia tatuointien tekijät eivät kysy asiakkaalta virheen huomatessaan, että onko tähän tarkoituksella tulossa kirjoitusvirhe vai onko kyseessä vahinko?

      Lainaa

    3. Tulos: +209 (219 ääntä)
      En taida koskaan uskaltaa ottaa tatuointia, niin paljon tullu jo vastaan noita päin heleä menneitä tatuointeja..
      Siruka: En tatuointialaa paljoa tunne, ja vaikka se toki onkin jokaisen oma asia mitä itseensä tatuoi ja ihmisillä usein on siihen syynsä, niin mikä takia tatuointien tekijät eivät kysy asiakkaalta virheen huomatessaan, että onko tähän tarkoituksella tulossa kirjoitusvirhe vai onko kyseessä vahinko?
      Ja tähän, niin ei se virhe aina välttämättä ole tatuoinnin ottajan, vaan ihan tatuoija itsekin voinut tehdä sen virheen, vaikka toisella täysin oikein kirjoitettu teksti alun alkaen oliskin (:

      Lainaa

    4. Myrkkymuratti 26.6.2012 1:29
      Tulos: -290 (314 ääntä)
      Kyllä tuo ihan m:ltä näyttää.

      Lainaa

    5. Tulos: +349 (383 ääntä)
      Myrkkymuratti: Kyllä tuo ihan m:ltä näyttää.
      Vitut.

      Lainaa

    6. Tulos: +349 (355 ääntä)
      Tuo Katariinan tatuointi on ruma ilman virhettäkin. Todella epämääräinen fontti, sanojen välit aivan eri pituisia ja sijoittelukin kummallinen. Kokonaisuudessaan tatuointi näyttää suttuiselta ja amatöörimäiseltä, mitä se tietysti onkin "a.k.a. ite suunnittelemana".

      Lainaa

    7. Tulos: -105 (115 ääntä)
      Toisen kuvan viimeinen kirjain näyttäisi minusta olevan iso H, ei ht.

      Lainaa

    8. Tulos: +159 (189 ääntä)
      Lawl: Toisen kuvan viimeinen kirjain näyttäisi minusta olevan iso H, ei ht.
      Vitut.

      Lainaa

    9. Tulos: -12 (26 ääntä)
      näyttää kuitenkin olevan kuvan ottajan päivitys alapuolella, joten taidan olla väärässä.

      Lainaa

    10. Tulos: +59 (67 ääntä)
      Taitaa Viivi olla Lost-fani. Kyseisen sarjan jälkeen kaksi tatuointia alkoi yleistyä joka puolella maailmaa: "Everything happens for a reason" ja sitten toi Charlien olkapäässä ollut "Living is easy with eyes closed"

      Lainaa

    11. diipadaapa 26.6.2012 9:17
      Tulos: -117 (141 ääntä)
      Tupla fail ekassa? ThingS happen for a reason, eikä thing happenS for a reason?

      Lainaa

    12. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Näitä katsoessa tulee kauhea kiukku ja viha :P Harmittaa todella paljon ihmisten puolesta, varsinkaan, kunnei ne lähe pesussa poies.

      Lainaa

    13. Tulos: +20 (30 ääntä)
      aaaa... Ite katoin et alimmas o "Fine waits..."

      Lainaa

    14. Tulos: +84 (88 ääntä)
      diipadaapa: "Tupla fail ekassa? ThingS happen for a reason, eikä thing happenS for a reason?"
      Eiköhän kyseinen teksti oo ihan "Everything happens for reason" eikä Thing. tai näin itse ainakin luulisin nimittäin kyseistä tekstiä näkee about jokatoisella naisella...

      Lainaa

    15. kotoisaniina 26.6.2012 11:53
      Tulos: +3 (85 ääntä)
      RYSSITY!! TÄMÄ ON RASISMIA RAKKAITA ITÄNAAPUREITAMMEN KOHTAAN. NYT KYLLÄ NOSTAN TÄSTÄ SEMMMOISEN HÄLYN ETTÄ JÄÄPI BELLATRIXKIN KAKKOSEKSI. (EI SE SEKSI)

      Lainaa

    16. Tulos: +45 (49 ääntä)
      kotoisaniina: RYSSITY!! TÄMÄ ON RASISMIA RAKKAITA ITÄNAAPUREITAMMEN KOHTAAN. NYT KYLLÄ NOSTAN TÄSTÄ SEMMMOISEN HÄLYN ETTÄ JÄÄPI BELLATRIXKIN KAKKOSEKSI. (EI SE SEKSI)
      Anna mennä vaan.

      Lainaa

    17. Tulos: +128 (136 ääntä)
      Myrkkymuratti: Kyllä tuo ihan m:ltä näyttää.
      Ai katos perhana. Siinähän tosiaan lukeekin "Time waits for mo ome". Makes sense...

      Lainaa

    18. Tulos: +46 (48 ääntä)
      Katariina tuntuu olevan vielä ylpeä tatuoinnistaan...

      Lainaa

    19. Tulos: +46 (58 ääntä)
      Älkää nyt hyvät ihmiset kinatko siitä, kumpi kirjain Katariinan tatuoinnissa on, m vai n. Verratkaa itse kyseisessä tatuoinnissa sanojen "tine" ja "one" n-kirjaimia. Ne ovat täysin samanlaiset tässä hänen käsialanäytteessään, kun n-kirjain ei aloita sanaa. Voitte kukin itse sitten päätellä, lukeeko tatuoinnissa tine/time vai one/ome. M-kirjain vaatisi siis vielä yhden koukeron, jonka kyllä näkee korvallakin. Verratkaa itse...

      Lainaa

    20. Tulos: +45 (53 ääntä)
      Mä en ylipäätään ymmärrä tollasia tatuointeja, jossa vaan lukee joku yleisesti käytetty lause. Itse pidän tatuointeja hyvinä, vaan jos ne on selkeästi yksilöllisiä ja niillä on joku merkitys. Ja tämä siis toki on vaan minun mielipiteeni. Mut siis jos todella haluaa ottaa loppuelämäkseen ihoonsa jotain, niin sen pitäis olla jotain merkityksellistä, eikä vaan tyyliin joku perus ruusu niskassa, millasia on nykyään joka toisella.

      Lainaa

    21. Tulos: +26 (32 ääntä)
      Itse asiassa nuo taitaa olla kaikki kotituhertajien tekeleitä, joten älkää ammattilaisia syyttäkö. Varsinkin tuo Katariina EI ole kuvan uhri vaan tekijä, kuka sotkee ihmisiä kotonaan. Faktaa kehiin!

      Lainaa

    22. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Minya: En taida koskaan uskaltaa ottaa tatuointia, niin paljon tullu jo vastaan noita päin heleä menneitä tatuointeja.. Ja tähän, niin ei se virhe aina välttämättä ole tatuoinnin ottajan, vaan ihan tatuoija itsekin voinut tehdä sen virheen, vaikka toisella täysin oikein kirjoitettu teksti alun alkaen oliskin (:
      Jos ottaa yhtään ammattitaitoisella tatskaajalla, niin ne laittaa sen eka siirtokuvana ja KYSYY että onks näin hyvä. Omaa tataskaa kun laitettiin niin pyysin pariin kertaan siirtämään ja muuttamaan ennenku olin tyytyväinen. En tosin tiedä toimitaanko esim kok käden kokoisissa tatskoissa samalla lailla, mutta nää nyt oli tällasia pieniä niin luulis kyllä.

      Lainaa

    23. Tulos: -13 (15 ääntä)
      Yarr! Joku on vieny mun nimimerkin, piru vie!

      Lainaa

    24. Tulos: +23 (29 ääntä)
      en varmaan tajunnu tota viimestä oikein, mut miten se on piirtäny tuon ite ihoon tuommoseen paikkaan D: ei ihme et vähä mokaa tullu

      Lainaa

    25. Tulos: +19 (27 ääntä)
      Kyllä tuossa vikassa on ihan selkeästi normaali kauno-n, ettekö edes sen vertaa kaunokirjoitusta osaa?

      Lainaa

    26. Olli Hästy 26.6.2012 18:44
      Tulos: +21 (25 ääntä)
      Älkää ottako tatuointeja festareilla, lapset.

      Lainaa

    27. Tulos: +13 (23 ääntä)
      Milloin opitte, että ei kannata tatuoida tekstiä?

      Lainaa

    28. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Aisku: Kyllä tuossa vikassa on ihan selkeästi normaali kauno-n, ettekö edes sen vertaa kaunokirjoitusta osaa?
      Hah, jostain syystä tämä kommentti sai minut tajuamaan, miten joku saa tuosta m-kirjaimen :D En osannut olettaa, että joku ei tiedä, miten kaunokirjoituksessa piirretään n ja miten m. Tatuointeihin liittyen (siis ylipäätään): Suututin yhden kaverini, joka ilmoitti ottavansa jo toisen kiinalaisen merkin, kysymällä kovaan ääneen "Miksi ihmeessä?" En vain yksinkertaisesti ymmärrä, miksi kukaan haluaisi ottaa merkin käteensä, joka ei edes tarkoita mitään ("rohkeus", "tiikeri" tai vastaavat ovat merkityksettömiä sanoja itsessään), jota ei edes osaa itse lukea?

      Lainaa

    29. どどーん! 26.6.2012 22:24
      Tulos: +14 (36 ääntä)
      LOL: Mä en ylipäätään ymmärrä tollasia tatuointeja, jossa vaan lukee joku yleisesti käytetty lause. Itse pidän tatuointeja hyvinä, vaan jos ne on selkeästi yksilöllisiä ja niillä on joku merkitys. Ja tämä siis toki on vaan minun mielipiteeni. Mut siis jos todella haluaa ottaa loppuelämäkseen ihoonsa jotain, niin sen pitäis olla jotain merkityksellistä, eikä vaan tyyliin joku perus ruusu niskassa, millasia on nykyään joka toisella.
      Ite en ymmärrä tätä iänikuista "sillä kuuluu olla henkilökohtainen merkitys" -kommenttia. Mää ainakin hankkisin tatuoinnin, joka on tyylikäs pikemminkin kuin syvällinen jos sellasta lähtisin ottamaan; kirjoitukseen melko varmasti kyllästyy jossain vaiheessa, mutta joku pieni kuva hyvässä kohdassa ei paljon harmita vaikka se syvällinen merkitys alkaiskin tuntua hassulta myöhemmin.

      Lainaa

    30. Tulos: +30 (32 ääntä)
      ^ Uhh, ehdottomasti tyylikäs hieno kuin syvällinen. Riipii päätä kun ajattelee rakkaiden ystävieni laittamia syvällisiä tatuointeja. "Villivapaavaarallinen" ja muut ihanat. Tulevaisuudessa varmasti hävettää. Entä sitten, jos siihen syvälliseen juttuun liittyy joku tyyppi ja jossain elämän vaiheessa vihaat ja tai halveksut koko tyyppiä? Entä jos se syvällisyys alkaa tuntumaan jossain vaiheessa naurettavalta ja nololta kliseeltä? Joky syvällinen juttu veljen/äitin/siskon/lemmikin kenenlie muistolle vois olla jees, mutta ei todellakaan mitään muuta.

      Lainaa

    31. Tulos: +31 (37 ääntä)
      Tatuointi ei suomen lain mukaan voi olla samaan aikaan tyylikäs ja syvällinen.

      Lainaa

    32. Tulos: +8 (14 ääntä)
      tä on joku nyky nuorten villitys että ite tehään mallit tatuoinneille ja ryssitään ne täysin noh saadaan me muut nauraa näille onnettomille tontuille :D

      Lainaa

    33. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Tatuointeihin liittyen (siis ylipäätään): Suututin yhden kaverini, joka ilmoitti ottavansa jo toisen kiinalaisen merkin, kysymällä kovaan ääneen “Miksi ihmeessä?” En vain yksinkertaisesti ymmärrä, miksi kukaan haluaisi ottaa merkin käteensä, joka ei edes tarkoita mitään (“rohkeus”, “tiikeri” tai vastaavat ovat merkityksettömiä sanoja itsessään), jota ei edes osaa itse lukea?
      Kiinaa osaava ystäväni kertoi eräästä julkisuden henkilöstä (naisesta) joka on antanut tatuoida itseensä kiinalaista tekstiä ilmeisesti tarkoituksenaan sanoa: " Olen härkä" -- siis horoskoopissa. Lopputuloksena hänessä kuitenkin lukee: "Olen lehmä".

      Lainaa

    34. Tulos: -11 (41 ääntä)
      Siruka: En tatuointialaa paljoa tunne, ja vaikka se toki onkin jokaisen oma asia mitä itseensä tatuoi ja ihmisillä usein on siihen syynsä, niin mikä takia tatuointien tekijät eivät kysy asiakkaalta virheen huomatessaan, että onko tähän tarkoituksella tulossa kirjoitusvirhe vai onko kyseessä vahinko?
      No kun sekä tatuoinnin ottajat että niitä tekevät ovat oletusarvoisesti ääliöitä, niin ei voi kauhalla ottaa sieltä minne on lusikalla annettu.

      Lainaa

    35. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Luumu: Tatuointeihin liittyen (siis ylipäätään): Suututin yhden kaverini, joka ilmoitti ottavansa jo toisen kiinalaisen merkin, kysymällä kovaan ääneen “Miksi ihmeessä?” En vain yksinkertaisesti ymmärrä, miksi kukaan haluaisi ottaa merkin käteensä, joka ei edes tarkoita mitään (“rohkeus”, “tiikeri” tai vastaavat ovat merkityksettömiä sanoja itsessään), jota ei edes osaa itse lukea?
      JK: Kiinaa osaava ystäväni kertoi eräästä julkisuden henkilöstä (naisesta) joka on antanut tatuoida itseensä kiinalaista tekstiä ilmeisesti tarkoituksenaan sanoa: ” Olen härkä” — siis horoskoopissa. Lopputuloksena hänessä kuitenkin lukee: “Olen lehmä”.
      Taisi olla Wilma? Muistelisin hänen myöntäneen asian jossain ohjelmassa. Ja onhan noille kiinatatuoinnelle oma sivustonsa (hanzismatter.blogspot.com) jossa monta epäonnistunutta esimerkkiä.

      Lainaa

    36. Tulos: -31 (31 ääntä)
      iteki kirjotan m kirjaimen kuten katariina D:

      Lainaa

    37. Tulos: -7 (13 ääntä)
      Hyyyi tatskat sattuu );

      Lainaa

    38. Tulos: -25 (37 ääntä)
      Tatuoinnit ovat ultimaattista huomiohuoraamista! Oikein pahaa tekee, kun nykyään on enemmän sääntö, kuin poikkeus, että jokaisella on enemmän tai vähemmän mustetta ihossaan. Itsellä tuo ihoon piirtelyvaihe meni ohi jo lapsena.

      Lainaa

    39. Tulos: -18 (32 ääntä)
      Ärsyttää muuten kun ihmiset kirjottaa noin vahvalla murteella tekstiä. Itekhään voikhaan. perkhele puhukhaa soomea

      Lainaa

    40. Tulos: -12 (16 ääntä)
      Toi vika näyttää just silt ku ois kynä hajonnu ja "no one" kirjotettu erilaisel kynäl (ainii se pitäs olla "no-one" :D Plus teksti ei oo ees suoras rivis jne... En ymmärrä miten noiden tatuointien kaa voi sählää tällee, melkee alkaa itteeki ärsyttää. Sitäkää en tajuu miks pitää ylipäänsä tatuoida tekstei. Tehkää kuvii, ne on paljo hienompii. Iskulauseen voi myös sanoa sen sijaan että näyttää paljaan selän

      Lainaa

    41. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Tine on myös Norjan johtava meijeriyritys, joten ehkä tuolla alimmalla tatuoinnilla voisi saada mainossopimuksen... ;-)

      Lainaa

    42. Tulos: +15 (17 ääntä)
      toi katariina on kyllä tatuoinnin tehnyt ja suunnitellut mutta se teki sen jollekkin 8-luokkalaiselle tytölle, joka suuttui kkun kaikki tuli fb.ssä tatuointia haukkumaan... :D:D:D Tatuointi ei siis ole katariian selässä..

      Lainaa

    43. Tulos: -5 (21 ääntä)
      Kuka oikeasti kirjoittaa murrettaan just tuolleen lapinjänkhä-tyyliin?? Itekhään, voikhaan. Voi elämä! "-Kulhiaa, Kulhiaa!! -Tulhaan, tulhaan". Jos joku muukin muistaa sen jeesuksenaikaisen vitsin Lapin erämaahan kadonneesta poliitikosta tmv.

      Lainaa

    44. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Ihan vinkkinä; ehkä ei kannata ottaa tatuointia vieraskielisellä tekstillä, jos ei aivan tasan tarkkaan tiedä mitä se tarkoittaa ja miten se kirjoitetaan. Tosin tulisihan noita virheitä nykyään vaikka ihan puhtaasti suomeksikin otettuna. Aina voi onneksi sanoa, että kyseessä oli suunniteltu juttu. "Tein siitä uniikin jättämällä ton yhen kirjaimen pois ja lisäämällä ton toisen, kyl kaikki kuitenkin tajuu mitä se meinaa ja eihän se oo tärkee mitä se sanoo vaan se kun se on siinä."

      Lainaa

    45. Tulos: +12 (18 ääntä)
      En nyt jaksa etsiä lainausta, mutta viitaten siihen tatuoinnin merkitykseen, ei nykypäivänä kovin moni ota niitä leimoja pelkän henk.koht. merkityksen vuoksi. Tatuoituna muijana, välillä oikein ärsyttää kun porukka kysyy "mitäs toi sun tatska tarkottaa", no tota, se on mielestäni kaunis. Tarviiko olla joku syvällisempi syy kuvaan?! Sit taas ne omat leimat, joilla on tosiaan se joku merkitys itselleen, niin eipä paljoo kiinnosta alkaa jokaiselle vastaantulevalle selittämään, minkä kuoleman tai sairauden tmv. takia olen leiman ottanut, nehän on nimenomaan henk.kohtasia syitä, samahan se sit ois ottaa leima naamaani "tämä leima on mummoni muistoa kunnioittaen, joka kuoli v.1885 krooniseen ripuliin". Tosin turha mua on leimata semmoiseksi, joka ottaa tatuoinnin pelkästään siksi, koska "se näyttää kivalta" - jokainen omani on pitkään harkittu ja suunniteltu. ;) Ja sitten tosiasioihin... Kyllä jokainen on itse vastuussa siitä, että valitsee ammattitaitoisen tatuoijan, joka ei mee mokaamaan selvästi oikeinkirjoitettua tekstiä! Ensimmäisen tekstin kun otin, luottotatuoijani käski suorilta kirjoittaa itse teksti, selkeellä käsialalla printattuna, ettei vaan tule virheitä. Eka katottiin vielä, kirjain kerralla, että leima tulee oikeinkirjoitettuna ja suoraan sanoin, kun alettiin hakkaamaan, että yks kirjain kerralla ja sitten vielä tarkistetaan, jos on epäselvyyksiä niin kysyt - ottaahan se tatuoijaa päähän jos joku siinä vieressä arvostelee ja kyylää ja huomio jokaisesta liikkeestä, mutta OMAAN ihoon se tulee! Jos tatuoijaa ärsyttää se, olet aivan väärässä liikkeessä ja kannattaa mennä johonkin muualle, missä tajutaan, että tarkka pitää olla mitä _loppuelämäksi_ jää siihen ihoon. En vaan käsitä sitä, kun teinit ottaa "You Only Live Ones" tekstejä sun muita ja sitten nauraa perään. Onkohan sitten kiva 50-vuotiaana muistella, kun oli nuori ja helvetin typerä.....

      Lainaa

    46. Tulos: +6 (10 ääntä)
      haha, Tine on Norjan "Valio" eli maitotuotteiden valmistaja :D

      Lainaa

    47. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Siruka: En tatuointialaa paljoa tunne, ja vaikka se toki onkin jokaisen oma asia mitä itseensä tatuoi ja ihmisillä usein on siihen syynsä, niin mikä takia tatuointien tekijät eivät kysy asiakkaalta virheen huomatessaan, että onko tähän tarkoituksella tulossa kirjoitusvirhe vai onko kyseessä vahinko?
      Minun mielestä toi on vähä kinkkinen tilanne, jos asikas ei tiedä, miten olettaa että tatuoinnin tekijä tietää?

      Lainaa

    48. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Siruka: En tatuointialaa paljoa tunne, ja vaikka se toki onkin jokaisen oma asia mitä itseensä tatuoi ja ihmisillä usein on siihen syynsä, niin mikä takia tatuointien tekijät eivät kysy asiakkaalta virheen huomatessaan, että onko tähän tarkoituksella tulossa kirjoitusvirhe vai onko kyseessä vahinko?
      Mitä olen näitä nähnyt niin hyvä kun suomea osaavat kirjoittaa :D

      Lainaa

    49. EasternLite 24.3.2017 12:01
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      Tatuoitu: En nyt jaksa etsiä lainausta, mutta viitaten siihen tatuoinnin merkitykseen, ei nykypäivänä kovin moni ota niitä leimoja pelkän henk.koht. merkityksen vuoksi. Tatuoituna muijana, välillä oikein ärsyttää kun porukka kysyy “mitäs toi sun tatska tarkottaa”, no tota, se on mielestäni kaunis. Tarviiko olla joku syvällisempi syy kuvaan?!
      Heh, tuli mileen kun kaikki aina sanoo et pukeutumisella tai meikillä viestitään jotain vaikka omaa persoonaa, niin kuin moni sit kysyy toiselta et "mitäs toi sun laukku/huulipuna/sukkapari tarkottaa =D

      Lainaa

    50. Itselataava maahinen 30.7.2021 15:01
      Tulos: -1 (3 ääntä)
      Tatuoitujen naisten markkina-arvo nyt muutenkin on nolla. Ei kirjoitusvirheet sitä sen pahemmaksi voi muuttaa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tatuointi, tatska, kuva