Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Missä sitä ollaan oltu?

"Nyt mässätään karkkia pankin portailla"
Suurenna näkymä
Missä sitä ollaan oltu?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 32 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +291 (461 ääntä)
   "Kummallakaan kerralla ei päästy ajamaan :("
   Voi tytöt, tytöt... Tussula ei sovi sitten ollenkaan ajamiseen! Nyt sitä anatomiaa opettelemaan! Nam nam.

   Lainaa

  2. Tulos: +245 (301 ääntä)
   Oikeesti Henna, äidinkielentunnit.... Tossa tekstissä on muutenkin paljon häiritseviä asioita, ei pelkästään tussula.

   Lainaa

  3. Tulos: +164 (218 ääntä)
   omaan nilkkaan, äidinkielen_tunnit :)

   Lainaa

  4. Tulos: +144 (152 ääntä)
   Kaikki tiet vievät tussulaan...

   Lainaa

  5. Tulos: +26 (50 ääntä)
   Oikeinkirjoitus (y)

   Lainaa

  6. Tulos: +59 (121 ääntä)
   tussula=tuusula...... eli siis kaikki sanoo tuusulaa tussulaks..

   Lainaa

  7. Tulos: -30 (62 ääntä)
   kolme: Hauska tutustua, herra Sherlock.
   Hauska tutustua, herra Sherlock.

   Lainaa

  8. Tulos: +103 (127 ääntä)
   ^ Vittu meni pilalle.

   Lainaa

  9. Tulos: +70 (148 ääntä)
   Miten se vittu pilalle meni? Liian iso dildo?

   Lainaa

  10. Jukkapalmu 21.6.2012 3:49
   Tulos: -27 (79 ääntä)
   Mieluummin ajan junalla kun kartingia sisäradalla. Yhtä vauhdikasta kun että juoksis ostoskärryn kanssa citymarketin käytävillä. Jipii.

   Lainaa

  11. Tulos: +110 (116 ääntä)
   Jukkapalmu: Mieluummin ajan junalla kun kartingia sisäradalla. Yhtä vauhdikasta kun että juoksis ostoskärryn kanssa citymarketin käytävillä. Jipii.
   Juoksisit, jos kehtaisit. :D

   Lainaa

  12. Tulos: -68 (132 ääntä)
   saz: Oikeesti Henna, äidinkielentunnit…. Tossa tekstissä on muutenkin paljon häiritseviä asioita, ei pelkästään tussula.
   voi tsiisus.. mistä näitä kielipoliiseja sikiää? näiden kiusaks kirjoitan tämänkin kommentin ilman isoja alkukirjaimia ja kirjoitusvirheillä. mikä siinä on niin vaikea ymmärtää että kirjoitettu teksti nykyään on aivan samanlaista kun puhekin, eli elää koko ajan, kukin tyylillään siis.. ei mikään ole niin ärsyttävää kun täälläkin joka mokassa on näitä "iik, kirjoitusvirhe!! pala roviolla noita!!"-tyyppejä, pilaatte ilon ainakin tältä mokien lukijalta.

   Lainaa

  13. Tulos: +8 (20 ääntä)
   Likat on ollu Jokelassa, se on Tussulassa ainoa paikka, missä on asema (paitsi Nuppulinna, mutta siellä ei ole kyllä pankkia)

   Lainaa

  14. kieli oppi natsi tyyppi 21.6.2012 12:46
   Tulos: +90 (106 ääntä)
   Jappe81: mikä siinä on niin vaikea ymmärtää että kirjoitettu teksti nykyään on aivan samanlaista kun puhekin, eli elää koko ajan, kukin tyylillään siis..
   siis niinq oo äm gee mä oon ihan samaa mielt !! must kans internetis pitäs kirjottaa just niinq sille mite tahtoo!! Kyllä se oikeinkirjoitus on tekstin ymmärrettävyyden kannalta ihan hyvä asia. Oikeinkirjoitusta internetissä tuntuvat vastustavan vain ne, jotka eivät ihan oikeasti osaa kirjoittaa kielioppisääntöjen mukaisesti, vaikka muuta väittävätkin.

   Lainaa

  15. Tulos: -23 (39 ääntä)
   kieli oppi natsi tyyppi: siis niinq oo äm gee mä oon ihan samaa mielt !! must kans internetis pitäs kirjottaa just niinq sille mite tahtoo!! Kyllä se oikeinkirjoitus on tekstin ymmärrettävyyden kannalta ihan hyvä asia. Oikeinkirjoitusta internetissä tuntuvat vastustavan vain ne, jotka eivät ihan oikeasti osaa kirjoittaa kielioppisääntöjen mukaisesti, vaikka muuta väittävätkin.
   Njah, kirjoittaa vaikka kuinka hyvää tekstiä niin eksyy muutama kirjoitusvirhe sinne ja sitten porukka on ihan "no omg ei tota voi lukee etkö ees osaa kirjottaa vitun paska"

   Lainaa

  16. Tulos: +10 (26 ääntä)
   kieli oppi natsi tyyppi: siis niinq oo äm gee mä oon ihan samaa mielt !! must kans internetis pitäs kirjottaa just niinq sille mite tahtoo!! Kyllä se oikeinkirjoitus on tekstin ymmärrettävyyden kannalta ihan hyvä asia. Oikeinkirjoitusta internetissä tuntuvat vastustavan vain ne, jotka eivät ihan oikeasti osaa kirjoittaa kielioppisääntöjen mukaisesti, vaikka muuta väittävätkin.
   Tuossa olet kyllä aivan oikeassa että oikein kirjoitettua tekstiä on mukavampi lukea. Pointtini tuossa olikin että ei niitä virheitä tarvitse kaikkien kuorossa toistaa ja korjata, eiköhän ne jokainen huomaa ja omassa mielessään paikkaa jos viitsii. PS: Hyvää juhannusta kaikille. :D

   Lainaa

  17. Tulos: -15 (21 ääntä)
   tässä tekstissä tussula on kirjoitettu väärin, ja siihen olisi pitänyt tulla tuusula :D kirjoittaja itse ei ymmärtänyt mokaansa vieläkään.. tiedän sen

   Lainaa

  18. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Jappe81: voi tsiisus.. mistä näitä kielipoliiseja sikiää? näiden kiusaks kirjoitan tämänkin kommentin ilman isoja alkukirjaimia ja kirjoitusvirheillä. mikä siinä on niin vaikea ymmärtää että kirjoitettu teksti nykyään on aivan samanlaista kun puhekin, eli elää koko ajan, kukin tyylillään siis.. ei mikään ole niin ärsyttävää kun täälläkin joka mokassa on näitä “iik, kirjoitusvirhe!! pala roviolla noita!!”-tyyppejä, pilaatte ilon ainakin tältä mokien lukijalta.
   Kirjoitusvirheitä sattuu kaikille, eikä ne niin haittaa, mutjos niin randomk ettein szaadniinku ymmäräää, nii sitonhanlkleaa.... . . ..... Vai onko virvoitusjuomissa jotain, mikä tuhoaa nuorten aivojen kielellisiä alueita siten, että sanoja jää pois ja lauseet jäävät rikkonaisiksi?

   Lainaa

  19. Tulos: +7 (13 ääntä)
   En usko, että kaikki teinitkään puhuvat niin katkonaisesti mitä joskus kirjoittavat.

   Lainaa

  20. Tulos: -5 (19 ääntä)
   saz: omaan nilkkaan, äidinkielen_tunnit
   pilkka sattuu jne... "äidinkielen tunnit" tarkoittaa että äidinkieli omistaa ne tunnit, genetiivimuoto. Äidinkielentunnit on yhdyssana silloin kun tarkoitetaan niitä koulutunteja, joilla opiskellaan äidinkieltä. Liikuntatunnit, kemiantunnit.. ei liikunta tunnit, kemian tunnit.

   Lainaa

  21. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Itse teini-iässä Tuusulassa asuneena kommentoisin, että kyllä siitä paikasta puhuttiin usein Tussulana ihan tarkoituksenmukaisesti.

   Lainaa

  22. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Mites noiden yhdyssanojen kanssa taas olikaan, missähän se lukion hyöty nyt oli? Paitsi että muistan itsekin omilta lukioajoiltani abiturienttipojan, joka oli menossa kovaa tahtia krijotuksiin. Yhdellä ranskan tunnilla se väläytti, ettei hän osaa kuukausia ranskaksi, mutta eipä sen puoleen ollut kundilla tullut kuulemma mieleen opetella niitä sen enempää englanniksi, ruotsiksi kuin suomeksikaan. En kysynyt, millä logiikalla se selviytyy sitten kalenterin kanssa, kun kuitenkin ihan suomenkielinen tyyppi.

   Lainaa

  23. Tulos: +8 (14 ääntä)
   pulla: pilkka sattuu jne… “äidinkielen tunnit” tarkoittaa että äidinkieli omistaa ne tunnit, genetiivimuoto. Äidinkielentunnit on yhdyssana silloin kun tarkoitetaan niitä koulutunteja, joilla opiskellaan äidinkieltä. Liikuntatunnit, kemiantunnit.. ei liikunta tunnit, kemian tunnit.
   Logiikallasi valtakunnallisen kielen asiantuntijalaitoksen, "Kotimaisten kielten keskuksen", nimi on väärin kirjoitettu.

   Lainaa

  24. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Oma kielikorva ja sen tueksi pikainen googletus kertovat, että äidinkielentunti ja äidinkielen tunti ovat molemmat ihan yhtä päteviä muotoja, edellinen ainakin hakutulosten perusteella käytetympi. Oma kielikorvani väittäisi, että äidinkielentunti on se, millä joku voisi parhaillaan kertoa istuvansa, ja äidinkielen, matematiikan ja biologian tunnit löytyvät lukujärjestyksestä sekä opetussuunnitelmasta. (Yhdyssanana tuo olisi siis vähän määräisempi muoto, jos sellaista voidaan suomenkielisestä sanasta sanoa.)

   Lainaa

  25. Tulos: -9 (13 ääntä)
   muute kirjotusvirheet ei kyl haittaa mut yhdyssanavirheet ärsyttää oikeesti...

   Lainaa

  26. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Janni: "nii mihi kannattaa tulla?" xD Olinko ainoa, joka ajatteli tän kaksmielisesti...? :/ Ainakaan Ällö ei käyttänyt lausetta hyväkseen.

   Lainaa

  27. Tulos: -1 (13 ääntä)
   saz: Oikeesti Henna, äidinkielentunnit…. Tossa tekstissä on muutenkin paljon häiritseviä asioita, ei pelkästään tussula.
   Ei se kielioppi ole feissarissa niin hirveän tärkeää, kielioppistalinisti!!!11

   Lainaa

  28. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Asun ihan Tuusulan kupeessa, ja sanon myöskin aina Tussula, rimmaapahan vain paremmin ja on samalla kevyttä vittuilua tuusulalaisille ystävilleni. Aika monet muutkin kutsuvat sitä tällä ylväällä kutsumanimellä, on siis ihan yleinen kutsumanimi.

   Lainaa

  29. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Voi tontut! Tuusula on muutenkin lempinimenä Tuusulalle. Ooold..

   Lainaa

  30. Pöytä osaa puhua 28.6.2012 19:27
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Paikassa maikkimaa... :D

   Lainaa

  31. Tulos: -2 (2 ääntä)
   huutonaurua!

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Noirs: Voi tontut! Tuusula on muutenkin lempinimenä Tuusulalle. Ooold..
   Jo Jean Sibelius käytti tuota lempinimeä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Tuusula, äiti

 • Uusimmat

 • Kategoriat