Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Missä sitä ollaan oltu?

"Nyt mässätään karkkia pankin portailla"
Missä sitä ollaan oltu?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 32 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +290 (464 ääntä)
      "Kummallakaan kerralla ei päästy ajamaan :("
      Voi tytöt, tytöt... Tussula ei sovi sitten ollenkaan ajamiseen! Nyt sitä anatomiaa opettelemaan! Nam nam.

      Lainaa

    2. Tulos: +245 (303 ääntä)
      Oikeesti Henna, äidinkielentunnit.... Tossa tekstissä on muutenkin paljon häiritseviä asioita, ei pelkästään tussula.

      Lainaa

    3. Tulos: +165 (219 ääntä)
      omaan nilkkaan, äidinkielen_tunnit :)

      Lainaa

    4. Tulos: +145 (153 ääntä)
      Kaikki tiet vievät tussulaan...

      Lainaa

    5. Tulos: +26 (50 ääntä)
      Oikeinkirjoitus (y)

      Lainaa

    6. Tulos: +59 (121 ääntä)
      tussula=tuusula...... eli siis kaikki sanoo tuusulaa tussulaks..

      Lainaa

    7. Tulos: -30 (62 ääntä)
      kolme: Hauska tutustua, herra Sherlock.
      Hauska tutustua, herra Sherlock.

      Lainaa

    8. Tulos: +103 (127 ääntä)
      ^ Vittu meni pilalle.

      Lainaa

    9. Tulos: +70 (148 ääntä)
      Miten se vittu pilalle meni? Liian iso dildo?

      Lainaa

    10. Jukkapalmu 21.6.2012 3:49
      Tulos: -27 (79 ääntä)
      Mieluummin ajan junalla kun kartingia sisäradalla. Yhtä vauhdikasta kun että juoksis ostoskärryn kanssa citymarketin käytävillä. Jipii.

      Lainaa

    11. Tulos: +110 (116 ääntä)
      Jukkapalmu: Mieluummin ajan junalla kun kartingia sisäradalla. Yhtä vauhdikasta kun että juoksis ostoskärryn kanssa citymarketin käytävillä. Jipii.
      Juoksisit, jos kehtaisit. :D

      Lainaa

    12. Tulos: -68 (132 ääntä)
      saz: Oikeesti Henna, äidinkielentunnit…. Tossa tekstissä on muutenkin paljon häiritseviä asioita, ei pelkästään tussula.
      voi tsiisus.. mistä näitä kielipoliiseja sikiää? näiden kiusaks kirjoitan tämänkin kommentin ilman isoja alkukirjaimia ja kirjoitusvirheillä. mikä siinä on niin vaikea ymmärtää että kirjoitettu teksti nykyään on aivan samanlaista kun puhekin, eli elää koko ajan, kukin tyylillään siis.. ei mikään ole niin ärsyttävää kun täälläkin joka mokassa on näitä "iik, kirjoitusvirhe!! pala roviolla noita!!"-tyyppejä, pilaatte ilon ainakin tältä mokien lukijalta.

      Lainaa

    13. Tulos: +8 (20 ääntä)
      Likat on ollu Jokelassa, se on Tussulassa ainoa paikka, missä on asema (paitsi Nuppulinna, mutta siellä ei ole kyllä pankkia)

      Lainaa

    14. kieli oppi natsi tyyppi 21.6.2012 12:46
      Tulos: +90 (106 ääntä)
      Jappe81: mikä siinä on niin vaikea ymmärtää että kirjoitettu teksti nykyään on aivan samanlaista kun puhekin, eli elää koko ajan, kukin tyylillään siis..
      siis niinq oo äm gee mä oon ihan samaa mielt !! must kans internetis pitäs kirjottaa just niinq sille mite tahtoo!! Kyllä se oikeinkirjoitus on tekstin ymmärrettävyyden kannalta ihan hyvä asia. Oikeinkirjoitusta internetissä tuntuvat vastustavan vain ne, jotka eivät ihan oikeasti osaa kirjoittaa kielioppisääntöjen mukaisesti, vaikka muuta väittävätkin.

      Lainaa

    15. Tulos: -23 (39 ääntä)
      kieli oppi natsi tyyppi: siis niinq oo äm gee mä oon ihan samaa mielt !! must kans internetis pitäs kirjottaa just niinq sille mite tahtoo!! Kyllä se oikeinkirjoitus on tekstin ymmärrettävyyden kannalta ihan hyvä asia. Oikeinkirjoitusta internetissä tuntuvat vastustavan vain ne, jotka eivät ihan oikeasti osaa kirjoittaa kielioppisääntöjen mukaisesti, vaikka muuta väittävätkin.
      Njah, kirjoittaa vaikka kuinka hyvää tekstiä niin eksyy muutama kirjoitusvirhe sinne ja sitten porukka on ihan "no omg ei tota voi lukee etkö ees osaa kirjottaa vitun paska"

      Lainaa

    16. Tulos: +10 (26 ääntä)
      kieli oppi natsi tyyppi: siis niinq oo äm gee mä oon ihan samaa mielt !! must kans internetis pitäs kirjottaa just niinq sille mite tahtoo!! Kyllä se oikeinkirjoitus on tekstin ymmärrettävyyden kannalta ihan hyvä asia. Oikeinkirjoitusta internetissä tuntuvat vastustavan vain ne, jotka eivät ihan oikeasti osaa kirjoittaa kielioppisääntöjen mukaisesti, vaikka muuta väittävätkin.
      Tuossa olet kyllä aivan oikeassa että oikein kirjoitettua tekstiä on mukavampi lukea. Pointtini tuossa olikin että ei niitä virheitä tarvitse kaikkien kuorossa toistaa ja korjata, eiköhän ne jokainen huomaa ja omassa mielessään paikkaa jos viitsii. PS: Hyvää juhannusta kaikille. :D

      Lainaa

    17. Tulos: -15 (21 ääntä)
      tässä tekstissä tussula on kirjoitettu väärin, ja siihen olisi pitänyt tulla tuusula :D kirjoittaja itse ei ymmärtänyt mokaansa vieläkään.. tiedän sen

      Lainaa

    18. Tulos: +26 (32 ääntä)
      Jappe81: voi tsiisus.. mistä näitä kielipoliiseja sikiää? näiden kiusaks kirjoitan tämänkin kommentin ilman isoja alkukirjaimia ja kirjoitusvirheillä. mikä siinä on niin vaikea ymmärtää että kirjoitettu teksti nykyään on aivan samanlaista kun puhekin, eli elää koko ajan, kukin tyylillään siis.. ei mikään ole niin ärsyttävää kun täälläkin joka mokassa on näitä “iik, kirjoitusvirhe!! pala roviolla noita!!”-tyyppejä, pilaatte ilon ainakin tältä mokien lukijalta.
      Kirjoitusvirheitä sattuu kaikille, eikä ne niin haittaa, mutjos niin randomk ettein szaadniinku ymmäräää, nii sitonhanlkleaa.... . . ..... Vai onko virvoitusjuomissa jotain, mikä tuhoaa nuorten aivojen kielellisiä alueita siten, että sanoja jää pois ja lauseet jäävät rikkonaisiksi?

      Lainaa

    19. Tulos: +7 (13 ääntä)
      En usko, että kaikki teinitkään puhuvat niin katkonaisesti mitä joskus kirjoittavat.

      Lainaa

    20. Tulos: -6 (20 ääntä)
      saz: omaan nilkkaan, äidinkielen_tunnit
      pilkka sattuu jne... "äidinkielen tunnit" tarkoittaa että äidinkieli omistaa ne tunnit, genetiivimuoto. Äidinkielentunnit on yhdyssana silloin kun tarkoitetaan niitä koulutunteja, joilla opiskellaan äidinkieltä. Liikuntatunnit, kemiantunnit.. ei liikunta tunnit, kemian tunnit.

      Lainaa

    21. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Itse teini-iässä Tuusulassa asuneena kommentoisin, että kyllä siitä paikasta puhuttiin usein Tussulana ihan tarkoituksenmukaisesti.

      Lainaa

    22. Tulos: -7 (11 ääntä)
      Mites noiden yhdyssanojen kanssa taas olikaan, missähän se lukion hyöty nyt oli? Paitsi että muistan itsekin omilta lukioajoiltani abiturienttipojan, joka oli menossa kovaa tahtia krijotuksiin. Yhdellä ranskan tunnilla se väläytti, ettei hän osaa kuukausia ranskaksi, mutta eipä sen puoleen ollut kundilla tullut kuulemma mieleen opetella niitä sen enempää englanniksi, ruotsiksi kuin suomeksikaan. En kysynyt, millä logiikalla se selviytyy sitten kalenterin kanssa, kun kuitenkin ihan suomenkielinen tyyppi.

      Lainaa

    23. Tulos: +8 (14 ääntä)
      pulla: pilkka sattuu jne… “äidinkielen tunnit” tarkoittaa että äidinkieli omistaa ne tunnit, genetiivimuoto. Äidinkielentunnit on yhdyssana silloin kun tarkoitetaan niitä koulutunteja, joilla opiskellaan äidinkieltä. Liikuntatunnit, kemiantunnit.. ei liikunta tunnit, kemian tunnit.
      Logiikallasi valtakunnallisen kielen asiantuntijalaitoksen, "Kotimaisten kielten keskuksen", nimi on väärin kirjoitettu.

      Lainaa

    24. Tulos: +6 (14 ääntä)
      Oma kielikorva ja sen tueksi pikainen googletus kertovat, että äidinkielentunti ja äidinkielen tunti ovat molemmat ihan yhtä päteviä muotoja, edellinen ainakin hakutulosten perusteella käytetympi. Oma kielikorvani väittäisi, että äidinkielentunti on se, millä joku voisi parhaillaan kertoa istuvansa, ja äidinkielen, matematiikan ja biologian tunnit löytyvät lukujärjestyksestä sekä opetussuunnitelmasta. (Yhdyssanana tuo olisi siis vähän määräisempi muoto, jos sellaista voidaan suomenkielisestä sanasta sanoa.)

      Lainaa

    25. Tulos: -9 (13 ääntä)
      muute kirjotusvirheet ei kyl haittaa mut yhdyssanavirheet ärsyttää oikeesti...

      Lainaa

    26. Tulos: 0 (10 ääntä)
      Janni: "nii mihi kannattaa tulla?" xD Olinko ainoa, joka ajatteli tän kaksmielisesti...? :/ Ainakaan Ällö ei käyttänyt lausetta hyväkseen.

      Lainaa

    27. Tulos: -1 (13 ääntä)
      saz: Oikeesti Henna, äidinkielentunnit…. Tossa tekstissä on muutenkin paljon häiritseviä asioita, ei pelkästään tussula.
      Ei se kielioppi ole feissarissa niin hirveän tärkeää, kielioppistalinisti!!!11

      Lainaa

    28. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Asun ihan Tuusulan kupeessa, ja sanon myöskin aina Tussula, rimmaapahan vain paremmin ja on samalla kevyttä vittuilua tuusulalaisille ystävilleni. Aika monet muutkin kutsuvat sitä tällä ylväällä kutsumanimellä, on siis ihan yleinen kutsumanimi.

      Lainaa

    29. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Voi tontut! Tuusula on muutenkin lempinimenä Tuusulalle. Ooold..

      Lainaa

    30. Pöytä osaa puhua 28.6.2012 19:27
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Paikassa maikkimaa... :D

      Lainaa

    31. Tulos: -2 (2 ääntä)
      huutonaurua!

      Lainaa

    32. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Noirs: Voi tontut! Tuusula on muutenkin lempinimenä Tuusulalle. Ooold..
      Jo Jean Sibelius käytti tuota lempinimeä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Tuusula, äiti

  • Uusimmat

  • Kategoriat