Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ylpeä äiti

"Pikku mallini ja liskonmetsästäjäni"
Ylpeä äiti

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 25 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +438 (474 ääntä)
   you don't say

   Lainaa

  2. turnipsitonttu 12.5.2012 1:25
   Tulos: +378 (458 ääntä)
   Miten tuollainen voi jäädä huomaamatta ja mikä se on kuin tuolleen tuolta tursuaa? Käärme, vauva Kraken vai mini Cthulhu?

   Lainaa

  3. Kikkaykkönen 12.5.2012 2:09
   Tulos: +81 (113 ääntä)
   Siinä on lisko(t)(ko?) solmussa.

   Lainaa

  4. Minäpä minä 12.5.2012 9:31
   Tulos: +132 (168 ääntä)
   On se kyl ihana, kun tietää, että on olemassa paljon tyhmempiä ihmisiä ku minä :)

   Lainaa

  5. Tulos: +254 (264 ääntä)
   turnipsitonttu: Miten tuollainen voi jäädä huomaamatta ja mikä se on kuin tuolleen tuolta tursuaa? Käärme, vauva Kraken vai mini Cthulhu?
   Eihän se huomaamatta ole jääny ainakaan kuvatekstistä päätellen

   Lainaa

  6. Tulos: -22 (40 ääntä)
   Liskojen häntiä

   Lainaa

  7. Tulos: +6 (54 ääntä)
   HYIIIIII

   Lainaa

  8. Tulos: +51 (71 ääntä)
   Lenzie: Liskojen häntiä
   Kaukana hännistä. Kyl toi kyy on joka tossa pilkistää

   Lainaa

  9. Tulos: +96 (188 ääntä)
   ^ No mitä helvettiä, kuvatekstissäkin lukee että 'lizard hunter' eli liskon metsästäjä. Eli kyllä ne taitaa olla sisiliskon häntiä, jotka liskot on tiputtaneet pojalle sen metsästäessä niitä. Säälittävän kokoisia kyitä teillä, jos oot sitä mieltä että tuo on kyy. Ärsyttää kun pitää selittää vitsejä. TIETENKIN tuo äiti on tajunnut kuvaa laittaessaan, että kuvassa on nuo liskon hännät, kuvatekstikinhän sen sanoo. Mutta äiti vastaa kavereillensa että "toi on mun poika" vittuillessaan, koska kaverit kysyvät että "mikä toi on". Ainoa mitä tuossa kuvassa voi sanoa tuoksi on poika, koska liskon häntiä on kaksi kappaletta ja tällöin pitäisi sanoa että "mitä noi on". Hölmöt!

   Lainaa

  10. marsupilami 12.5.2012 13:31
   Tulos: +22 (36 ääntä)
   viimme yö oli hirvee liskojen yö!! sanoinpahan vain...

   Lainaa

  11. Tulos: +45 (75 ääntä)
   Wääk: Ärsyttää kun pitää selittää vitsejä.
   Älä sitten selitä.

   Lainaa

  12. Tulos: +163 (165 ääntä)
   "Säälittävän kokoisia kyitä teillä, jos oot sitä mieltä että tuo on kyy"
   Kyllähän sen kyynkin pitää olla pikkukyy ennenkuin siitä tulee isokyy.

   Lainaa

  13. musta_lammas 13.5.2012 10:44
   Tulos: -8 (18 ääntä)
   Minusta näyttää et siinä kyl on kaks elävää sisiliskoa eikä pelkät hännät. Ei ne hännät nyt noin isoja ja pitkiä oo :O Onko Suomessa luonnossa muka muita liskoja, jotka häntänsä pudottaa? Sivistäkää mua, jos tiedätte muita..

   Lainaa

  14. Tulos: +20 (38 ääntä)
   ^ Suomessa ei ole muita liskoja, kuin sisilisko ja vaskitsa. Vaskitsaa kutsutaan useimmiten nimellä vesikäärme, mikä ohjaa ihmisiä kyllä ihan väärään suuntaan, vaskitsa kun ei ole käärme, vaan raajaton lisko. Vaskitsa on paljon isompi kuin sisilisko ja osaa samalla tavalla pudottaa häntänsä. Se on kuitenkin todella harvinainen ja siksi suojeltu, joten tuskimpa tässä tapauksessa on vaskitsasta kyse. Sisiliskot kasvaa yllättävän suuriksi ja aikuisen liskon häntä, joka ei ole kertaakaan katkennut voi olla yli puolet sen ruumiin mitasta. Kuten tässä kuvassa http://irmako.files.wordpress.com/2008/11/sisilisko-copy.jpg Jos olet nähnyt vain pieniä sisiliskoja, ne ovat luultavasti olleet nuoria tai ihan vauvoja. Sisilisko kun näyttää samalta pari tuntia syntymästään kuolemaansa asti, vain koko muuttuu. Esimerkiksi tässä on todella nuori sisilisko http://www.hakalat.com/sisilisko.jpg

   Lainaa

  15. Tulos: -28 (56 ääntä)
   Wääk: ^ Suomessa ei ole muita liskoja, kuin sisilisko ja vaskitsa. Vaskitsaa kutsutaan useimmiten nimellä vesikäärme, mikä ohjaa ihmisiä kyllä ihan väärään suuntaan, vaskitsa kun ei ole käärme, vaan raajaton lisko. Vaskitsa on paljon isompi kuin sisilisko ja osaa samalla tavalla pudottaa häntänsä. Se on kuitenkin todella harvinainen ja siksi suojeltu, joten tuskimpa tässä tapauksessa on vaskitsasta kyse. Sisiliskot kasvaa yllättävän suuriksi ja aikuisen liskon häntä, joka ei ole kertaakaan katkennut voi olla yli puolet sen ruumiin mitasta. Kuten tässä kuvassa http://irmako.files.wordpress.com/2008/11/sisilisko-copy.jpg Jos olet nähnyt vain pieniä sisiliskoja, ne ovat luultavasti olleet nuoria tai ihan vauvoja. Sisilisko kun näyttää samalta pari tuntia syntymästään kuolemaansa asti, vain koko muuttuu. Esimerkiksi tässä on todella nuori sisilisko http://www.hakalat.com/sisilisko.jpg
   Tällä esitelmällä saan varmasti kiitettävän biologian esseestä :D kivasti pädet

   Lainaa

  16. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Heh, onpa huumorintajuinen äiti. :D
   Wääk: Säälittävän kokoisia kyitä teillä, jos oot sitä mieltä että tuo on kyy.
   Niin osa kyistähän ei mitenkään voi olla pienempiä..? Huoh

   Lainaa

  17. Tulos: +27 (45 ääntä)
   Hekoheko: Tällä esitelmällä saan varmasti kiitettävän biologian esseestä kivasti pädet
   Pidän pätemisestä ^_^

   Lainaa

  18. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Wääk: ^ Suomessa ei ole muita liskoja, kuin sisilisko ja vaskitsa. Vaskitsaa kutsutaan useimmiten nimellä vesikäärme, mikä ohjaa ihmisiä kyllä ihan väärään suuntaan, vaskitsa kun ei ole käärme, vaan raajaton lisko. Vaskitsa on paljon isompi kuin sisilisko ja osaa samalla tavalla pudottaa häntänsä. Se on kuitenkin todella harvinainen ja siksi suojeltu, joten tuskimpa tässä tapauksessa on vaskitsasta kyse. Sisiliskot kasvaa yllättävän suuriksi ja aikuisen liskon häntä, joka ei ole kertaakaan katkennut voi olla yli puolet sen ruumiin mitasta. Kuten tässä kuvassa http://irmako.files.wordpress.com/2008/11/sisilisko-copy.jpg Jos olet nähnyt vain pieniä sisiliskoja, ne ovat luultavasti olleet nuoria tai ihan vauvoja. Sisilisko kun näyttää samalta pari tuntia syntymästään kuolemaansa asti, vain koko muuttuu. Esimerkiksi tässä on todella nuori sisilisko http://www.hakalat.com/sisilisko.jpg
   Vaskitsa ja rantakäärme on kaks aivan eri lajia, ja rantakäärmettä kutsutaan vesikäärmeeksi. XD

   Lainaa

  19. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Mielestäni tuossa on aika selvästi 2 sisiliskoa, jotka tekevät sen kaikkein kauneimman. Vaskitsan kansanomainen nimi on vaskikäärme, vesikäärme on käsittääkseni joko taruolento hydra tai sitten tähdistö

   Lainaa

  20. Luonnontieteilijä 16.5.2012 11:41
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Pakko tulla nyt vielä sohimaan muurahaispesää kun tästä kerta kiistelemään alettiin. Suomessa on kaksi luonnonvaraista liskolajia; vaskitsa ja sisilisko. Vaskitsaa kutsutaan joittenkin mummeleiden parissa ilmeisesti myös vaskikäärmeeksi. Käärmeitä Suomessa taas on kolmea sorttia: kyy, rantakäärme ja kangaskäärme, joista viimeksi mainittua on nähty joskus vuonna nakki ja muusi jossain Ahvenanmaalla. Rantakäärmekkin on vissiin porukan keskuudessa vähän vähemmän tunnettu, se on siis ihan KÄÄRMELAJI, ei sama asia kuin vaskitsa. Rantakäärmeen ja kyyn erottaa helpoiten koosta jos ei viitsi kopeloimaan mennä.

   Lainaa

  21. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Hyi helvetti

   Lainaa

  22. Tulos: +9 (21 ääntä)
   Luonnontieteilijä: Pakko tulla nyt vielä sohimaan muurahaispesää kun tästä kerta kiistelemään alettiin. Suomessa on kaksi luonnonvaraista liskolajia; vaskitsa ja sisilisko. Vaskitsaa kutsutaan joittenkin mummeleiden parissa ilmeisesti myös vaskikäärmeeksi. Käärmeitä Suomessa taas on kolmea sorttia: kyy, rantakäärme ja kangaskäärme, joista viimeksi mainittua on nähty joskus vuonna nakki ja muusi jossain Ahvenanmaalla. Rantakäärmekkin on vissiin porukan keskuudessa vähän vähemmän tunnettu,se on siis ihan KÄÄRMELAJI, ei sama asia kuin vaskitsa. Rantakäärmeen ja kyyn erottaa helpoiten koosta jos ei viitsi kopeloimaan mennä.
   Jep. Sori, menin sekasi käärmeistä ja liskoista. Tarkotin siis tosiaan, että vaskitsaa sanotaan vaskikäärmeeksi. Onnesta soikeana pädin menemään ja kusin sitten reisille näköjään oikein urakalla. Tiedän kyllä että vesikäärme on ihan oma otuksensa, kangaskäärmeestä en sen sijaan ole kuullut ikinä.. Mutta hyvä kun korjasit, tänks! :-)

   Lainaa

  23. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Luonnontieteilijä: Pakko tulla nyt vielä sohimaan muurahaispesää kun tästä kerta kiistelemään alettiin. Suomessa on kaksi luonnonvaraista liskolajia; vaskitsa ja sisilisko. Vaskitsaa kutsutaan joittenkin mummeleiden parissa ilmeisesti myös vaskikäärmeeksi. Käärmeitä Suomessa taas on kolmea sorttia: kyy, rantakäärme ja kangaskäärme, joista viimeksi mainittua on nähty joskus vuonna nakki ja muusi jossain Ahvenanmaalla. Rantakäärmekkin on vissiin porukan keskuudessa vähän vähemmän tunnettu,se on siis ihan KÄÄRMELAJI, ei sama asia kuin vaskitsa. Rantakäärmeen ja kyyn erottaa helpoiten koosta jos ei viitsi kopeloimaan mennä.
   Mihin työ kaikki ootte vesiliskon unohtaneet?

   Lainaa

  24. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Siis mä tajusin vasta nyt, että tossa kuvassa on sen äitin lapsi tuo "selfien" ottanut itse henkilö? vai onko!? :D nauratti ainaki ihan roimasti kun ensin on ihmetelty että mikä hele tuo on?! -tarkoittaen noita sisiliskon häntiä mitä lie.

   Lainaa

  25. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Piupam: Mihin työ kaikki ootte vesiliskon unohtaneet?
   Sammakkoeläimiin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, poika, lisko, äiti