Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Öykkäri katsoo lätkää

  "Mertarantaa!"
  Suurenna näkymä
  Taustatietoja: Kyseessä on 11.5. pelattu Suomi-Kanada-ottelu. Öykkäri katsoo lätkää

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 85 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1463 (1485 ääntä)
   Ei voi kukaan oikeasti olla tommonen :O

   Lainaa

  2. Tulos: +717 (813 ääntä)
   Aivan paras :D Pitkästä aikaa joku, joka oikeasti nauratti

   Lainaa

  3. Tulos: -184 (340 ääntä)
   tuo Repe-kloppi tars vissii tunkee turkihihhaa ja nussii uudestas. hauska kyllä kun tuollanen Kuli raiskataan verbaalisesti, ja näinkin julkisesti "pikkulutkan" toimesta :) eippä taira jannun elämässä olla muuta kiinnostavaa kun tuo kumista valettu lätty, ja ne isot, aikuset miehet mailat kädessä.. ja kai ny on iso vittu kun kiäkkireeneissä on itse sekä valmentajan, että joukkuetovereiden oma pien sluti.. kai?

   Lainaa

  4. Tulos: +68 (196 ääntä)
   Mertaranta antaa huonoja VAIKUTTEITA

   Lainaa

  5. miinaharava 12.5.2012 1:38
   Tulos: +1145 (1203 ääntä)
   Jessica vei Repeä niinku Kanada Suomea.

   Lainaa

  6. Tulos: +667 (693 ääntä)
   Miten Taivaisen selostuksen voi sekottaa Mertarantaan?

   Lainaa

  7. Tulos: +293 (465 ääntä)
   Nyt meni yli.. eikö AVA ollu naisten kanava? :D

   Lainaa

  8. tyhmäjaseksisti 12.5.2012 1:42
   Tulos: +725 (737 ääntä)
   Sovitaanko Repe sellanen juttu, että et koskaan hanki jälkikasvua? Suomi ei tarvitse yhtäkään kaltaistasi lisää.

   Lainaa

  9. Tulos: -100 (294 ääntä)
   Ösf: Miten Taivaisen selostuksen voi sekottaa Mertarantaan?
   No niinpä! Taivainen ei kerro yhtä kuluneita puujalkavitsejä. Ammattitaso on muuten sama.

   Lainaa

  10. Kikkaykkönen 12.5.2012 2:05
   Tulos: +494 (512 ääntä)
   Jessica, tykkään susta IHAN HETI!

   Lainaa

  11. Tulos: +382 (402 ääntä)
   vitsit, ihana jessica!

   Lainaa

  12. Tulos: +506 (524 ääntä)
   Jessican vika kommentti +9001 internetpistettä

   Lainaa

  13. Tulos: +117 (135 ääntä)
   Josefiina: Nyt meni yli.. eikö AVA ollu naisten kanava?
   Ei vaan "lifestyle"-kanava :D

   Lainaa

  14. Tulos: +204 (218 ääntä)
   Repe on idiootti!

   Lainaa

  15. Tulos: -23 (247 ääntä)
   Jälleen yksi ylpeä Persu äänessä...

   Lainaa

  16. Tulos: -71 (119 ääntä)
   Me samixet<3

   Lainaa

  17. Tulos: +37 (103 ääntä)
   Mun mielestä Taivainen kyllä vähän kuullostaa Mertsiltä. Sellaiselta kipeältä ja käheältä Mertarannalta :DD

   Lainaa

  18. Tulos: +118 (126 ääntä)
   Repen kannattais olla ihan hiljaa, kun ei näytä vaan pystyvän...

   Lainaa

  19. Tulos: +146 (158 ääntä)
   Jalmiakki: eippä taira jannun elämässä olla muuta kiinnostavaa kun tuo kumista valettu lätty, ja ne isot, aikuset miehet mailat kädessä.. ja kai ny on iso vittu kun kiäkkireeneissä on itse sekä valmentajan, että joukkuetovereiden oma pien sluti.. kai?
   Tuskinpa edes seuraa lätkää, jos ei tiedä missä Mertaranta selostaa. Selvästikin kyseessä on vain yksi näistä joka vuonna MM-kisojen aikaan heräävistä glory huntereista.

   Lainaa

  20. Tulos: -32 (94 ääntä)
   Luumu: Tuskinpa edes seuraa lätkää, jos ei tiedä missä Mertaranta selostaa. Selvästikin kyseessä on vain yksi näistä joka vuonna MM-kisojen aikaan heräävistä glory huntereista.
   Kyllähän tuo mertsi kuulemma selosti avalla viikko sitten avaus pelissä. Missäänhän ei käy ilmi mitä peliä repa oli kattomassa ja millon. Onko ihminen muuten 'glory hunter', jos ei kiekko kiinnosta liigatasolla?

   Lainaa

  21. Tulos: -77 (125 ääntä)
   lalli: Kyllähän tuo mertsi kuulemma selosti avalla viikko sitten avaus pelissä. Missäänhän ei käy ilmi mitä peliä repa oli kattomassa ja millon. Onko ihminen muuten ‘glory hunter’, jos ei kiekko kiinnosta liigatasolla?
   Se matsi tuli kolmoselta. Sitäpaitsi Jessica luultavasti kaivoi Juha Taivaisen nimen jostain ohjelmatiedoista. Mertaranta ei selosta liigatasolla, joten liigataso ei oikeastaan edes liity tähän. Mikäli lätkä on oikeasti kiinnostanut yksissäkään aikaisemmissa maajoukkuekisoissa, niin kyllä ei Mertarannan ääntä sekoita muihin. Repe näyttäisi huutelevan Mertarantaa, koska "Mertsi on jumala" ja kaikki muutkin oikeat miehet ovat sitä mieltä.

   Lainaa

  22. Tulos: -65 (141 ääntä)
   Uapeli: Jälleen yksi ylpeä Persu äänessä…
   Kuulostaa enemmän kommunistilta. Ja mikös vika perussuomalaisissa on?

   Lainaa

  23. Tulos: +133 (137 ääntä)
   Aivan mahtava, ei voinu muuta ku nauraa, suhtellisen nokkela likka :D

   Lainaa

  24. Tulos: +212 (222 ääntä)
   miinaharava: Jessica vei Repeä niinku Kanada Suomea.
   Paitsi että Repe ei ollut missään vaiheessa niskan päällä

   Lainaa

  25. Tulos: -128 (132 ääntä)
   Kyähä mertaranta selosti ekan pelin tänä vuonna ja selostaa noi vikat pelit... nii ja sen verta oli jessica väärässä että canalil ja aval on samat selostajat... eli eipä oo mertaranta selostanu canaalillakaan suomen peleistä kun sen ensimmäisen. -Rige

   Lainaa

  26. Tulos: +100 (110 ääntä)
   Kai tämän on pakko olla sisäpiiriläppää? Jessica, tule ja selvitä meille Repen sielunelämää vähän lisää. Eihän tuollaisia ihmisiä ole?

   Lainaa

  27. Tulos: +81 (95 ääntä)
   Rige: Kyähä mertaranta selosti ekan pelin tänä vuonna ja selostaa noi vikat pelit… nii ja sen verta oli jessica väärässä että canalil ja aval on samat selostajat… eli eipä oo mertaranta selostanu canaalillakaan suomen peleistä kun sen ensimmäisen. -Rige
   Ja sinä älä poistu sieltä Tampereelta niin kaikki hyvin

   Lainaa

  28. Tulos: +34 (44 ääntä)
   Luumu: Se matsi tuli kolmoselta. Sitäpaitsi Jessica luultavasti kaivoi Juha Taivaisen nimen jostain ohjelmatiedoista.
   se matsi jonka mertaranta selosti maksuttomilla kanavilla tuli AVAlta ja oli muuten suomen avaus peli :) ihan tällein omaksi iloksi päden.

   Lainaa

  29. Yli öpistö hörhö 12.5.2012 14:54
   Tulos: +98 (102 ääntä)
   Repe henkiseltä iältään ~11v

   Lainaa

  30. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Luumu: Se matsi tuli kolmoselta. Sitäpaitsi Jessica luultavasti kaivoi Juha Taivaisen nimen jostain ohjelmatiedoista.Mertaranta ei selosta liigatasolla, joten liigataso ei oikeastaan edes liity tähän. Mikäli lätkä on oikeasti kiinnostanut yksissäkään aikaisemmissa maajoukkuekisoissa, niin kyllä ei Mertarannan ääntä sekoita muihin. Repe näyttäisi huutelevan Mertarantaa, koska “Mertsi on jumala” ja kaikki muutkin oikeat miehet ovat sitä mieltä.
   Aloituspeli, jonka Mertaranta selosti tuli AVA:lta.

   Lainaa

  31. Tulos: +79 (101 ääntä)
   Kannattaa Bethoksen tutustua siihen kommunismin käsitteeseen. Miesten ja naisten tasa-arvo, ja tasa-arvo yleisesti, on yksi kommunismin pääperiaatteista, joten tuollainen Repen kaltainen sovinisti ei voisi paljon kauempana kommunistista olla. :)

   Lainaa

  32. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Ei taida Rigekää olla ihan kartal. Kyl se mertsi on ne kaikki suomen pelit selostanu canalil

   Lainaa

  33. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Rige: Kyähä mertaranta selosti ekan pelin tänä vuonna ja selostaa noi vikat pelit… nii ja sen verta oli jessica väärässä että canalil ja aval on samat selostajat… eli eipä oo mertaranta selostanu canaalillakaan suomen peleistä kun sen ensimmäisen. -Rige
   Trollaatko? Mertaranta on ollut ja tulee olemaan Canalilla (ja Katsomossa, josta näkee Canalin lähetyksen) kaikissa Suomen otteluissa selostajana. Niin ja aikaisemmassa viestissäni näköjään olin väärässä, se olikin vasta toinen Suomen peli joka tuli maikkarilta, ensimmäinen AVAlta. Tässä kyseisessä mokassa on todennäköisesti kyseessä Suomi-Sveitsi, sillä Canalin sivujen mukaan se on ollut ainoa Suomen ottelu jonka Taivainen on selostanut. Ja Rigelle tiedoksi, Canalilla tuon(kin) ottelun selosti Antero Mertaranta. Huominen Suomi-USA muuten näkyy huomenna MTV3-kanavalla Mertarannan selostuksella.

   Lainaa

  34. Tulos: +78 (80 ääntä)
   Luumu: Se matsi tuli kolmoselta. Sitäpaitsi Jessica luultavasti kaivoi Juha Taivaisen nimen jostain ohjelmatiedoista.
   Kaivoi tai ei, niin ainakin hän tiesi, ettei Mertaranta selosta Avalla.

   Lainaa

  35. Tulos: +95 (97 ääntä)
   Päivitimme taustatietoihin, että kyseessä on 11.5. pelattu Suomi-Kanada-ottelu. Lähettäjän mukaan tämän selosti AVA:lla ennakkotiedoista poiketen Juha Taivainen (Mika Saukkosen sijaan).

   Lainaa

  36. ehhehehehehehe 12.5.2012 16:15
   Tulos: +121 (129 ääntä)
   MULLA ON ISO VITTU :''D

   Lainaa

  37. Tulos: +66 (70 ääntä)
   en usko että 19 v ei herranjumala...

   Lainaa

  38. Tulos: +53 (57 ääntä)
   Rige: Kyähä mertaranta selosti ekan pelin tänä vuonna ja selostaa noi vikat pelit… nii ja sen verta oli jessica väärässä että canalil ja aval on samat selostajat… eli eipä oo mertaranta selostanu canaalillakaan suomen peleistä kun sen ensimmäisen. -Rige
   En tiiä mikä canal+ paketti sulla on, koska tässä mun paketissa on Mertaranta ollut äänessä jokaisessa suomen pelissä ;)

   Lainaa

  39. Tulos: +3 (13 ääntä)
   ahahahahahahaa :D

   Lainaa

  40. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Tälläisiä servaajia maailma kaipaa :D

   Lainaa

  41. Tulos: +74 (78 ääntä)
   Joo'o, tänään yksi tuttu totesi, että oli kattonut eilen matsia ja: "Mertaranta kuulostaa kyllä tosi erilaiselta nykyään" Johon minä: "Nojoo, se johtuu siitä, ettei se ole Mertaranta, se ei selosta kuin pari suomen peliä ilmaiskanavilta" "No mut mä katoin sen eilisen pelin AVALTA, en ilmaiskanavalta" "Se on ilmaiskanava" "Aijaa. No kyl se oli silti Mertaranta. Mä luin jostain, et se selostaa melkeen kaikki suomen pelit" "Ei se valitettavasti selosta, mikä on kyllä sääli.." "Ei! Kyllä se selostaa ainakin joka toisen pelin siellä, varmaan enemmänkin!" "... (luovutin)".

   Lainaa

  42. Tulos: +42 (52 ääntä)
   huora? ruma? suuhun? ai sulla on iso vittu?

   Lainaa

  43. Tulos: +255 (257 ääntä)
   Yksi vaivainen pilkku olisi pelastanut Repen. Vertaa: "Mulla on iso vittu!" "Mulla on iso, vittu!" Joten lapset, seuraavaksi kun mietitte, että "mitä vitun välii jollai pilkuil on", niin muistakaa, että niillä voi olla kirjaimellisesti "vitun paljon väliä", Repen kohdalla jopa ison sellaisen verran.

   Lainaa

  44. Tulos: +64 (86 ääntä)
   Porukan kielenkäyttö on kyllä aivan käsittämätöntä ilmoitettu ikä huomioiden. Ilmeisesti Repe ja kumppanit on jääneet henkisesti sinne yläasteelle. Tai sitten nuo on Porista.

   Lainaa

  45. Tulos: +85 (91 ääntä)
   Mulla on iso vittu! Kids... näin voitetaan argumentti

   Lainaa

  46. Tulos: +65 (71 ääntä)
   JESSICA, RAKASTAN SUA. :DDDD repen kaltaiset saunan taakse.

   Lainaa

  47. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Rige: Kyähä mertaranta selosti ekan pelin tänä vuonna ja selostaa noi vikat pelit… nii ja sen verta oli jessica väärässä että canalil ja aval on samat selostajat… eli eipä oo mertaranta selostanu canaalillakaan suomen peleistä kun sen ensimmäisen. -Rige
   mua on vissiin huijattu. oon kattonut canal+:lta pelit ja siellä on näytetty Mertarantaa ja hänen äänensä on lisätty :s

   Lainaa

  48. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Rige: Kyähä mertaranta selosti ekan pelin tänä vuonna ja selostaa noi vikat pelit… nii ja sen verta oli jessica väärässä että canalil ja aval on samat selostajat… eli eipä oo mertaranta selostanu canaalillakaan suomen peleistä kun sen ensimmäisen. -Rige
   Krhm, kyllä se Mertsi vaan on siellä Canal+ MM-jääkiekko 24/7 HD:lla juontamassa KAIKKI Suomen pelit. :) (ja tietääkseni muitakin)

   Lainaa

  49. Tulos: -19 (29 ääntä)
   Korjaan oman väittämäni Alkuperäisen taulukon mukaan ei pitäny mertarannan selostaa vaan piti olla sama selostaja avalla ja canalil.. samoin myös avalla piti loppupelien tulla mertarannalta.. mutta tämä tieto niin vanhaa että silloin viellä ei julkistettu sitäkään että tv viihde lopetetaan.. katsoin canalin taulukot ja on mertaranta suomen peleis otan osaa ja kiitän =D -Rige

   Lainaa

  50. Verbaali Väinämöinen 13.5.2012 4:20
   Tulos: +27 (35 ääntä)
   Pilkut, pilkut, pilkut! Koittakaa nyt edes, sinäkin Brutukseni (lue: Rige). Ei niitä äidinkielen kursseja turhaan opinto-ohjelmiin kuulu.

   Lainaa

  51. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Hyvä Jessica!

   Lainaa

  52. TeitMeister 13.5.2012 8:57
   Tulos: +14 (26 ääntä)
   Luumu: Se matsi tuli kolmoselta. Sitäpaitsi Jessica luultavasti kaivoi Juha Taivaisen nimen jostain ohjelmatiedoista. Mertaranta ei selosta liigatasolla, joten liigataso ei oikeastaan edes liity tähän. Mikäli lätkä on oikeasti kiinnostanut yksissäkään aikaisemmissa maajoukkuekisoissa, niin kyllä ei Mertarannan ääntä sekoita muihin. Repe näyttäisi huutelevan Mertarantaa, koska “Mertsi on jumala” ja kaikki muutkin oikeat miehet ovat sitä mieltä.
   Sinä et oo oikea mies.

   Lainaa

  53. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Jessica... ......... ...tuletko vaimokseni? :)

   Lainaa

  54. Tulos: -130 (144 ääntä)
   oonko ainoa ketä häiritti myös toi jessica? siis okei toi jätkähän halus alunperin vaa tuulettaa Mertarantaa, mutta sitte vaik toi jessica ilmeisest ties että toi jätkä mokas ni sen tarvi silti mennä siihen pätemään. ja vaikka on toi haukkuminenkin tosi lapsellista nii aika henkilökohtane kommentti jessicalta toi 'viimeks mä maksoin sulle'. jessica vaikutti mun mielestä heti jotenki epätoivoselta, varsinki jos noi kaks ei ees tuu kunnolla toimeen keskenään. muutenki häiritsi toi kun jessican tarvi jatkuvasti toistaa repen kirjottamii asioita kysymysmerkillä .. en kumminkaa puolusta repee, lapsellisia noi molemmat :D tässä keskustelussa suosikikseni tais nousta jaakko ..:D

   Lainaa

  55. Tulos: +70 (74 ääntä)
   mitä sä iitu selität?:) mun nähdäkseni jessica korjas asiavirhettä ja toisella meni palikat ihan sekasin. sen lisäks musta on ihan normaalia käytöstä pyytää toiselta perustelua esim huora-väitteelle. sitä jessica kyselyllään ajaa takaa. ainakaan mua ei huoritella ilman, että haluisin kuulla mihin väite perustuu. saattasin jopa vastata takasin moisen huutelijalle vastaavilla asiattomuuksilla, yhtä tyylikkäästi kun jessica. propsit siitä neidille! :D ja ainakaan soneran viihdepaketin ostaneet eivät näe pelejä mertsin selostuksella, vaikka canal+ paketti onkin. (kiitos sonera tästäkin kiemurtelustam olis vissiin pitäny osata kysyy näyttääkö ne mertsin selostusta canal+:lta vai toiselta canal+:lta (24/7). :D)

   Lainaa

  56. Tulos: +43 (49 ääntä)
   Oliskohan Repe sinkku. Vaikuttaa tosi saaliilta....

   Lainaa

  57. Tulos: -27 (41 ääntä)
   Bagheera: Oliskohan Repe sinkku. Vaikuttaa tosi saaliilta….
   Pitkällisen pohdinnan tuloksena olen sitä mieltä, että Jessica ja Repe ovatkin PARISKUNTA. Yleensähän kaikkein rakkaimpia ihmisiä haukutaan ja tapetaan. Yleisin syy naisten väkivaltaiseen kuolemaan on oma puoliso, miehillä ryyppyfrendi.

   Lainaa

  58. Tulos: +35 (43 ääntä)
   Repe on yhtä pihalla kuin Leijonien puolustus, jäätävää verbaliikkaa.

   Lainaa

  59. Tulos: +31 (33 ääntä)
   TeitMeister: Sinä et oo oikea mies.
   En ookaan, mä oon ämmä jolla on väärät sukupuolielimet. Parrankasvukin on lähinnä huvittavaa.

   Lainaa

  60. Tulos: -34 (48 ääntä)
   Rankeli: Jessica… ……… …tuletko vaimokseni?
   mahtas jäädä kuka tahansa tossun alle tämmöselle naiselle :(

   Lainaa

  61. Tulos: -89 (91 ääntä)
   minä: mitä sä iitu selität?:) mun nähdäkseni jessica korjas asiavirhettä ja toisella meni palikat ihan sekasin. sen lisäks musta on ihan normaalia käytöstä pyytää toiselta perustelua esim huora-väitteelle. sitä jessica kyselyllään ajaa takaa. ainakaan mua ei huoritella ilman, että haluisin kuulla mihin väite perustuu. saattasin jopa vastata takasin moisen huutelijalle vastaavilla asiattomuuksilla, yhtä tyylikkäästi kun jessica. propsit siitä neidille! ja ainakaan soneran viihdepaketin ostaneet eivät näe pelejä mertsin selostuksella, vaikka canal+ paketti onkin. (kiitos sonera tästäkin kiemurtelustam olis vissiin pitäny osata kysyy näyttääkö ne mertsin selostusta canal+:lta vai toiselta canal+:lta (24/7). )
   jaa että kaikkien mielestä jessica on oikee enkeli joka vaa antaa takas samalla mitalla? lapsellinen silti kun lähtee tohon mukaan. ilmeisesti nimittäi tuntee ton repen ja tietää että se ei taida olla järjeltään ihan normaalilla tasolla mut silti jessican pakko koittaa nöyryyttää sitä julkisest facessa ?

   Lainaa

  62. Tulos: +43 (49 ääntä)
   ^ Mitäs on idiootti?

   Lainaa

  63. Tulos: +47 (55 ääntä)
   iitu: jaa että kaikkien mielestä jessica on oikee enkeli joka vaa antaa takas samalla mitalla? lapsellinen silti kun lähtee tohon mukaan. ilmeisesti nimittäi tuntee ton repen ja tietää että se ei taida olla järjeltään ihan normaalilla tasolla mut silti jessican pakko koittaa nöyryyttää sitä julkisest facessa ?
   Eli sä osaat tuon jutun perusteella päätellä että kyseinen nuorimies "käy vajaalla"? Repenä loukkaantuisin vielä enemmän sinun kirjoituksista

   Lainaa

  64. Tulos: -18 (44 ääntä)
   Uapeli: Jälleen yksi ylpeä Persu äänessä…
   Hieno päätelmä. Tuon mukaan sinua voi pitää vihreänä ituhippifemakkolesbo.

   Lainaa

  65. Tulos: -23 (37 ääntä)
   Kommunisti: Kannattaa Bethoksen tutustua siihen kommunismin käsitteeseen. Miesten ja naisten tasa-arvo, ja tasa-arvo yleisesti, on yksi kommunismin pääperiaatteista, joten tuollainen Repen kaltainen sovinisti ei voisi paljon kauempana kommunistista olla.
   No missäs maassa se kommunismi sitten toimii noin? Pohjois-Koreassako?

   Lainaa

  66. Tulos: +43 (51 ääntä)
   Josefiina: Nyt meni yli.. eikö AVA ollu naisten kanava?
   Kyllähän naisetkin tykkää jääkiekkoa kattoa. :O

   Lainaa

  67. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Ei jumalauta mikä idiootti. Miksi edes yrittää keskustella, saati pysyä tollaisen kaverina.

   Lainaa

  68. Tulos: +42 (46 ääntä)
   iitu: jaa että kaikkien mielestä jessica on oikee enkeli joka vaa antaa takas samalla mitalla? lapsellinen silti kun lähtee tohon mukaan. ilmeisesti nimittäi tuntee ton repen ja tietää että se ei taida olla järjeltään ihan normaalilla tasolla mut silti jessican pakko koittaa nöyryyttää sitä julkisest facessa ?
   nöyryyttää julkisesti facessa? millä tavalla? kertomalla, että avalla ei ole mertarantaa? eikö huorittelu ja vähättely -repa antaa ymmärtää, ettei jessica tiedä mistä puhuu, koska asia on MIESTEN- susta sitten täytä julkisen nöyryyttämisen kriteereitä? mun mielestä täyttää. siitäkin huolimatta, että repe tässä epäonnistuu. itsekään en antaisi miehen kuvitella tuolla käytöksellä "voittaneensa" minut - niinhän repe varmaan ajattelisi, jos "huora hiljenisi"?- vaan antaisin kyllä samalla mitalla takaisin. jos lähtee sille linjalle, että kokee voida huoritella toista pitäisi sitten kestää sekin, että joku ei siihen alistu. ja vähintääkin tarjota perusteita väitteelle. ja kyllä, jessica ilmeisesti kyllä tuntee repen ja ihmettelee, mistä heppu ois canal+:n hankkinu. ehkä semmosesta ei oo ollu puhetta/ei sovi tyyliin tms, emt? ei kai sitä kellään muutenkaan ole feispuukissa kavereita, joita ei tunne? eikä sillä mitään merkitystä edes ole. haluaisin myös kysyä, että mielestäsi, iitu, on siis ihan ookoo huoritella ihmisiä, jos henkilö on "vajaalla"? ehkä vähän liioiteltu esimerkki, mutta ehkäpä breivikiäkin vaan pitäisi siis mielestäsi vaan taputtaa päähän ja sanoo "voi hyvänen aika, oot sinä vaan sekasin. ei se mitään"? aikamoista keittiöpsykologiaa. :) mutta se tästä, en minä jaksa vääntää tällaisesta. mukavaa päivää kaikille! :)

   Lainaa

  69. Tulos: -3 (5 ääntä)
   ..repe, jopa.. :P

   Lainaa

  70. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Loistavasti iskee Jessica takasin, oikein!

   Lainaa

  71. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Aaaaaaaaaaaaaaa miks taa keskutelu nyt meni siihen kuka selostaa ja mita ja milla kanavalla ja millon :D Repe -poika taas on yks naita urpoja, joka itsensa taalta loydettyaan haukkuu kaikki kommentoijat rumiksi huoriksi ja homoiksi, ja naita tammosiahian Suomessa riittaa. Taas kay lahinna saaliks :/

   Lainaa

  72. Tulos: -5 (19 ääntä)
   Hekoheko: mahtas jäädä kuka tahansa tossun alle tämmöselle naiselle
   Miesten kuuluukin jäädä tossun alle!

   Lainaa

  73. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Wau: No missäs maassa se kommunismi sitten toimii noin? Pohjois-Koreassako?
   Kommunismi itsessään aattena, ei ole paska. Sitä on vaan käytetty väärin..

   Lainaa

  74. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Oho eka normaali jessica.. Propsit siitä :D

   Lainaa

  75. Tulos: +33 (33 ääntä)
   iitu: jaa että kaikkien mielestä jessica on oikee enkeli joka vaa antaa takas samalla mitalla? lapsellinen silti kun lähtee tohon mukaan. ilmeisesti nimittäi tuntee ton repen ja tietää että se ei taida olla järjeltään ihan normaalilla tasolla mut silti jessican pakko koittaa nöyryyttää sitä julkisest facessa ?
   Tuollaiset huorittelijat saa (pitääkin) nöyryyttää julkisesti.

   Lainaa

  76. Tulos: +9 (9 ääntä)
   DatS: Ei jumalauta mikä idiootti. Miksi edes yrittää keskustella, saati pysyä tollaisen kaverina.
   Pitäähän facebook kavereista löytyä, ainakin yksi jota servata.

   Lainaa

  77. Michael Riddle 10.3.2013 6:44
   Tulos: +2 (16 ääntä)
   Ai Saatana että pistää panettamaan tuommoinen verbaalinen lahjakkuus mitä Jessica edustaa. Jos olisi vanhempi, panisin.

   Lainaa

  78. Peikonlehti 17.1.2014 4:29
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Repe on varmast joku Jaalalain. Hyvä Jessica.

   Lainaa

  79. Voimakeinosiementäjä 17.1.2014 19:10
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Ai että on laadukasta vittuilua noin nuorelta tytöltä :D Varmaan jonkun rekka-kuskin lapsi..

   Lainaa

  80. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Repe on kyllä idiootti. Just tällänen ihminen jonka mielestä huora on ihan ok termi kuvata "ärsyttävää naista".

   Lainaa

  81. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Voi. Mun lätkä hirmu entinen kaveri oli jus tollanen siitä se ei sentää himaa asti tullu riehuu, ei sen se tekikin sitte kun luin hänen mielestä väärää kirjallisuutta.

   Lainaa

  82. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Kuka edes huutaa "Mulla on iso vittu!" ärtyneenä oli sitten mies tai nainen? O.o

   Lainaa

  83. Tulos: +6 (6 ääntä)
   scott: Ei voi kukaan oikeasti olla tommonen
   Kyllä vaan helposti voi olla juuri tuollainen. Tunnen vastaavanlaisia henkilöitä ja ne ei kestä missään olla väärässä, ovat ylimielisiä... Suurin osa täysiä narsisteja

   Lainaa

  84. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Mua hämmentää tässä nyt ainoastaan se, että miksi Jessica on tämän pojan kanssa sängyssä ollut? Ja ilmeisesti antanu jotai maksua vastineeksi?

   Lainaa

  85. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Repe on ihmisperse.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: selostaja, juontaja, Juha Taivainen, jääkiekko, mm-kisat, Antero Mertaranta, AVA, Canal+