Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Todella asiatonta

"Jäin luokalle, eli kesäloma alkoi nyt!"
Todella asiatonta Lähettänyt: Legitti

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 86 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Ohikulkija 22.5.2012 0:42
      Tulos: +1307 (1363 ääntä)
      Ei luoja... Toikin varmaan pyytää 10 miljoonan korvauksia Mäkkäriltä jos kahvikuppi polttaa sormia.

      Lainaa

    2. Tulos: +510 (526 ääntä)
      Päivin tytär? http://www.feissarimokat.com/2012/05/seksuaalista-hairintaa/

      Lainaa

    3. Tulos: +309 (325 ääntä)
      Nyt ihan oikeesti hei... =D

      Lainaa

    4. Tulos: +446 (460 ääntä)
      No hyvä jos sentään isä ottaa vakavasti. ... kai.

      Lainaa

    5. Tulos: +587 (603 ääntä)
      Toivoisin niiiiiiin että tuo haastais todella oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä ja sit todistusaineistoks lätkästäs nenän eteen feissarimokat.

      Lainaa

    6. näin täällä tänään 22.5.2012 0:54
      Tulos: +320 (330 ääntä)
      seksuaalisekskin? :D HAHAHA!! :D Loistavaa, kiitos yönauruista Pihla! :D

      Lainaa

    7. Tulos: +37 (203 ääntä)
      Huorat huoria etc

      Lainaa

    8. Tulos: +223 (227 ääntä)
      Katos, pääsihän tää tännekkin. Tuossa päivemmällä löysin jostain sensuroimattomankin version. Ihmetyttää kyllä tämmöinen typeryys.

      Lainaa

    9. Tulos: +88 (110 ääntä)
      Kyllä se Pihlakin joskus kasvaa aikuiseksi. Luotan siihen, koska en muutakaan voi.

      Lainaa

    10. Kikkaykkönen 22.5.2012 1:39
      Tulos: +286 (292 ääntä)
      Tunsin yläasteella tyypin, joka leuhki sillä, että sen ei tarvinnu tehdä yhteishakua kun se kertas ysiluokan. Hurjan kivaa. Sangen samankaltaiselta vaikuttaa tämäkin...

      Lainaa

    11. Tulos: +51 (77 ääntä)
      TULEVAISUUDEN TOIVOT! Halusin olla ensimmäinen valittamassa.

      Lainaa

    12. Tulos: +237 (249 ääntä)
      Onhan se kuukaus nyt ihan hirveetä tehä TÖITÄ ilmasiks ku voi olla kesän jouten eikä tartte siltikää kerrata ku yks KOKONAINEN LUOKKA.

      Lainaa

    13. Tulos: +73 (93 ääntä)
      Mahtavaa että tää pääs tänne. :)

      Lainaa

    14. Tulos: +166 (200 ääntä)
      Mikä ihmeen -98? Siis minä vuonna 16-vuotiaat on syntyneet? -96? Ja joo, tuskinpa 21-vuotias tietää millasta on elättää ittensä ja maksaa vuokraa, kun varmaan 16-vuotiasta useamman vuoden on kuitenki itsenäisesti eläny.

      Lainaa

    15. Tulos: +214 (226 ääntä)
      Tuossa hieman ihmetytti et miks jäi luokalle kun ei suostunu tekee kuukautta ilmaistöitä? Eihän peruskoulussa mun mielestä mitään palkattomia harjotteluja ole, vai tarkottiko tuo työllä koulunkäyntiä jolla parsittais hieman sitä paskaa koulumenestystä?

      Lainaa

    16. Tulos: -34 (142 ääntä)
      "Jos jää luokalle ni on aika elämässäs epäonnistunu" Joo pihlan luokalle jäänti on kyl ihan turha syy, mut joillekki se luokalle jäänti on ihan tarpeellinen. Anteeksi, lopetan tämän kukkahattutäteilyn tähän. Ehkä.

      Lainaa

    17. Tulos: +149 (179 ääntä)
      Tuli sitä itekin lintsattua 9-luokalla lähemmäs kolmasosa vuodesta ja nippanappa sain kokeita tekemällä päästyä läpi. Eli olin aika toivoton tapaus, mutta silti selvisin. Ja noilla pissiksillä on yleensä aika isot luulot noista jutuista, muakin on syytetty pedofiiliksi, ahdistelijaksi ja vaikka miksi vain kun oon kysyny kiukkuselta tyypiltä, että onko sillä menkat kun niin kiukkuaa. Ilmeisesti se oli liian ahdistelevaa?

      Lainaa

    18. Tulos: +118 (118 ääntä)
      ZZTop: Tuossa hieman ihmetytti et miks jäi luokalle kun ei suostunu tekee kuukautta ilmaistöitä? Eihän peruskoulussa mun mielestä mitään palkattomia harjotteluja ole, vai tarkottiko tuo työllä koulunkäyntiä jolla parsittais hieman sitä paskaa koulumenestystä?
      Kyllä yläasteilla on palkattomia työharjotteluja/työelämään tutustumista. Mutta tuo voi olla että on muutenki niin paska koulussa että ois pitäny vähän tehä ylimäärästä.

      Lainaa

    19. Tulos: +103 (129 ääntä)
      Öö järkee lintsata vitun lissut?

      Lainaa

    20. Ministeri Nieminen 22.5.2012 8:35
      Tulos: -167 (237 ääntä)
      FB:n seinille kirjoitettujen juttujen lähettämisen tänne feissarimokiin vielä ymmärrän, mutta minusta privaviestien laittaminen eteenpäin muiden luettavaksi on kyllä aika kyseenalaista toimintaa.

      Lainaa

    21. Tulos: -171 (247 ääntä)
      ARGH! Onpa vitun ärsyttävä tyyppi tuo Sami, vaikka asiaa puhuukin D:

      Lainaa

    22. Tulos: -58 (134 ääntä)
      törkeetä kyl sanoo et on elämässä epäonnistunu jos jää luokalle ? yks vuoshan se vaa on. ja enemmän on elämässä epäonnistunu jos ei ymmärtäny joltain luokalta mitään ja silti pääsee seuravalle. mut muuten oon ihan tosissaa samin puolella :DD

      Lainaa

    23. Tulos: +235 (245 ääntä)
      Pihlalla on varmaan kivaa sitten amiksessa kun joutuu tekemään työharjotteluita, IHAN ILMASEX

      Lainaa

    24. Tulos: +13 (53 ääntä)
      Jaaahans fobba tapaus :--DDDD

      Lainaa

    25. Tulos: +186 (192 ääntä)
      "en suostunu tekee ilmaistyönä kesälomalla kuukautta työtä siis vittu ilmaseks" Mistä lähtien opiskelusta on alettu maksamaan palkkaa?

      Lainaa

    26. Tulos: +83 (99 ääntä)
      paras oli vika kommentti :DD "Eli oot oikeesti yhtä tyhmä kuin miltä näytät" en kestä noita lissuja. omia aivoja saa käyttää, eikun ainiin, nehän on tainnutettu sillä jokapäiväisellä 2 hiuslakkapullon käyttämisellä..

      Lainaa

    27. Tulos: +81 (95 ääntä)
      hahaha, luuleeko toi ämmä et oikeuslaitos toimii ku jenkkileffoissa :D:DDD toivoton ääliö

      Lainaa

    28. Tulos: +98 (106 ääntä)
      Taisi Pihla olla sen verran hereillä yhteiskuntaopin tunnilla, että kuuli kunnianloukkauksesta ja seksuaalisesta häirinnästä, mutta ei näköjään ollut tarpeeksi kauan hereillä kuullakseen niistä KAIKEN. :D Pihla varmaan nytkin kyhää lakimiesten kanssa oikeusjuttua feissarimokia ja Samia vastaan. Saattaa itse saada kyllä syytteen tätä menoa väärästä ilmiannosta.

      Lainaa

    29. Tulos: +59 (63 ääntä)
      En kestä, tää on ihan pimeetä:D onnee Pihla, hyvä tulevaisuus tytöllä:)

      Lainaa

    30. Tulos: +116 (124 ääntä)
      No kai nyt isukki ottaa pikkuprinsessansa tosissaan, kun varmaan vähän suurentelee ja liiottelee Samin sanomisia (teko)itku kurkussa. Voi hyvänen aika näiden kanssa.

      Lainaa

    31. Tulos: +33 (55 ääntä)
      Eikö kellään muulla tullut mieleen, että Pihlan isä olisi poliisi? Tosin eipä taida kunnianloukkaussyytettä siltikään saada revittyä yhtään mistään.

      Lainaa

    32. Tulos: +117 (125 ääntä)
      -: Eikö kellään muulla tullut mieleen, että Pihlan isä olisi poliisi? Tosin eipä taida kunnianloukkaussyytettä siltikään saada revittyä yhtään mistään.
      Silloin isi osaisi varmaan selittää tyttärelleen, että tuo "se on silloin häirintää, saahan sen seksuaalisekskin väännettyä jos on oikein hyvä" -olisi perätön ilmianto, joka myös on Suomen laissa kriminalisoitu...

      Lainaa

    33. legitti_ruleZ 22.5.2012 13:50
      Tulos: +18 (24 ääntä)
      LEGITTI tunkenu ittensä tänne. :DDD

      Lainaa

    34. Tulos: -41 (75 ääntä)
      21-vuotias ja 98-syntyny. jepjep. Sami on hieno mies !

      Lainaa

    35. Tulos: +55 (59 ääntä)
      Voi jo melkein kuvitella ton juontamassa Kaskisen kylämarkkinoita ja myöhemmin se pääsee varmaan Big Botheriin julkkiksena. Kyllä tosta varmaan ura urkenee.

      Lainaa

    36. Tulos: +129 (135 ääntä)
      Tosin, kunhan Pihla saa vain tietää päätyneensä tänne, niin istutaan varmaan kaikki kommentoineet+FM-tiimi oikeussalissa syytettynä seksuaalisesta häirinnästä.

      Lainaa

    37. Tulos: +42 (60 ääntä)
      Tyhmä muija! ---> ja eikun vankilaan...

      Lainaa

    38. Tulos: +81 (85 ääntä)
      "sun kaltanen -98 tuskin tietää miltä tuntuu maksaa vuokraa ja elättää ittensä !" No ei kyllä Pihlalla itselläänkään taida olla hajua siitä, miltä se tuntuu, kun on kerran varaa jäädä kertaamaan ysiluokka uudelleen sen sijaan, että lähtisi opiskelemaan + töihin.

      Lainaa

    39. Tulos: +82 (86 ääntä)
      Mulla oli amiksen ekalla kuukausi työharjoittelua, ja sain siitä hylätyn, koska unohdin pitää työpäiväkirjaa (lol). Mut ei silti tullu sellasta tunnetta että olisin turhaan siellä käynyt. Nyt sitten kolmosluokan jälkeisenä kesänä se pitää korvata tekemällä se kuukausi työtä PALKATTA. Itse olen soppani keittänyt, joten en siitä rupea valittamaan.Tässäkin nyt Pihlan oma vika että siellä joutuu käymään.

      Lainaa

    40. Tulos: +106 (108 ääntä)
      "saa sen seksuaalisekskin väännettyä jos on oikeen hyvä" Voi kyllä. Varsinkin kun on fiksuna tyttönä mennyt möläyttämään asian kirjallisena. Tokipa menee läpi.

      Lainaa

    41. Tulos: +34 (36 ääntä)
      noh olipahan settiä, naurattaa vieläkin :D onhan se kamalaa toki, jos esimerkiks työharjottelu osuu kesäloman kohdalle, kuten allekirjottaneelle kävi myöskin opiskellessa, mut emmä silti kouluu sen takia lopettanu :D tosin ehkä tuo muija on ajatellu elää nyt niillä miljoonakorvauksil mitkä saa kunnialoukkaus/ymv jutuista... :)

      Lainaa

    42. Tulos: -91 (145 ääntä)
      Olen ilmeisesti ainoa jota kyrpii hassut viisi vuotta vanhemman Samin "uli uli nykynuoriso" -valitus. Kaveri varmaan tiesi todennäköisesti loukanneensa tyttöä aika pahasti, ja asenteestaan huolimatta Pihlaa varmaan oikeasti vituttaa tilanteensa, joten ei siinä tarvitse lähteä hieromaan suolaa haavoihin. Luokalleen jääneitä on jokaisessa sukupolvessa, joten ei tästä muutenkaan voi nykynuorisoa syyttää. Enkä kyllä suostuisi minäkään tekemään kuukautta oikeita töitä ilman palkkaa. Jos Pihla oikeasti asuu jostain syystä jo omassa asunnossaan tai maksaa vanhemmilleen vuokraa, kuukauden tauko kesätöihin voi tehdä aika hallaa.

      Lainaa

    43. Tulos: +94 (94 ääntä)
      "kunnianloukkaussyytteen syyteharkintaa voin miettiä" Pihla pieni, syyteharkinta on VIRANOMAISEN tekemä toimenpide, jossa ratkaistaan nostetaanko henkilöä vastaan syyte vai ei. Lisäksi syyteharkinta tapahtuu vasta esitutkinnan jälkeen.

      Lainaa

    44. Tulos: +49 (51 ääntä)
      eikö siinä tuu enemmän töitä, kun jää luokalle ja kestää kauemmin ennenku pääsee toitä hakemaan? Hyvin matikkaki onnistunu häneltä

      Lainaa

    45. Tulos: +70 (92 ääntä)
      "Kuka on suomen presidentti?" "No en mä ny niinku tiiä daah!" "Kuka voitti BB:n" "Vittu Janika tietysti!" Tämän osa-alueen ihmisten lahtaus pitäs laillistaa...

      Lainaa

    46. Tulos: +5 (27 ääntä)
      Pantsu: kuukauden tauko kesätöihin voi tehdä aika hallaa.
      säästäminen, anyone? Kelle tahansa voi tulla hetki että ei ookaan töit kuukauteen ja silloin eletään säästörahoilla ja karsitaan kaikki turhat pois ostokuluista. ..toinen vaihtoehto on sit sossun luukku, mut tuskinpa sieltäkää mitää tulis

      Lainaa

    47. Tulos: -14 (30 ääntä)
      Jäi kyllä mietityttämään, miten ja miks Pihla on jääny luokalle, kun osaa noinkin kokonaisia lauseita järkevästi kirjottaa, vaikka meneekin ihan överiksi uhkailut. Mutta ei se ihan tyhmä ku saapas voi olla. Ja toi vuokranmaksamiskommentti kans. Voiko amiksessa jäädä luokalle?

      Lainaa

    48. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Kyllähän ton ikäinen vetää vielä lapsilisiäkin.

      Lainaa

    49. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Sanattomaksi vetää, pakko myöntää... o_O Onhan tämä joku kierotunut läppä, onhan?

      Lainaa

    50. Tulos: +40 (56 ääntä)
      Ja tosiaan, phila ei ollu kavereissani kun tämä tapahtui. Ensimmäinen eukko oli ja sitä kautta koko homma lähti käyntiin. Ja eihän mullakaan voi asumisesta mitään kokemusta olla kun vasta 4 vuotta ite elättäny itteni. :D Taitaa Pihla tosiaan elää lapsilisillä. Tai veikkaan kyllä että ei yksin vielä taida asua ollenkaan. Mutta kukapa tietää.

      Lainaa

    51. Tulos: +30 (48 ääntä)
      Jaa.: ARGH! Onpa vitun ärsyttävä tyyppi tuo Sami, vaikka asiaa puhuukin D:
      Joku on tainnu kans jäädä luokalleen joskus.

      Lainaa

    52. Tulos: -1 (11 ääntä)
      Jepajee: Jäi kyllä mietityttämään, miten ja miks Pihla on jääny luokalle, kun osaa noinkin kokonaisia lauseita järkevästi kirjottaa, vaikka meneekin ihan överiksi uhkailut. Mutta ei se ihan tyhmä ku saapas voi olla. Ja toi vuokranmaksamiskommentti kans. Voiko amiksessa jäädä luokalle?
      Ei voi.

      Lainaa

    53. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Pantsu: Olen ilmeisesti ainoa jota kyrpii hassut viisi vuotta vanhemman Samin “uli uli nykynuoriso” -valitus. Kaveri varmaan tiesi todennäköisesti loukanneensa tyttöä aika pahasti, ja asenteestaan huolimatta Pihlaa varmaan oikeasti vituttaa tilanteensa, joten ei siinä tarvitse lähteä hieromaan suolaa haavoihin. Luokalleen jääneitä on jokaisessa sukupolvessa, joten ei tästä muutenkaan voi nykynuorisoa syyttää. Enkä kyllä suostuisi minäkään tekemään kuukautta oikeita töitä ilman palkkaa. Jos Pihla oikeasti asuu jostain syystä jo omassa asunnossaan tai maksaa vanhemmilleen vuokraa, kuukauden tauko kesätöihin voi tehdä aika hallaa.
      No ei kai siinäkään mitään uutta ole että ei esimerkiksi saakaan kesätöitä ainakaan koko kesäksi ja kämpän pitäminen on työn ja tuskan takana. Itse olen vuokriani maksanut mm. mansikan poimimisella, ei ole niitä parhaiten tuottavia pestejä voin kertoa varsinkin kun läheisellä pikkutilalla ei kausi edes kestänyt montaa viikkoa. Lisäksi olen joutunut nostamaan opintolainan yhtenä kesänä vaikka lukuvuoden pärjäsinkin ilman, koska en saanut töitä. Ei se kuukauden ilmaistyö siihen verrattuna nyt hirveästi hallaa tee, vielä kun tuolla tavalla napsahtaa bonuksena yksi ylimääräinen vuosi opintotuella kitkuttelua. Ja myös yksi ylimääräinen kesä jolloin on taas saatava niitä töitä, nostettava laina, tai menetättävä kämppä. Että eipä ainakaan näin sivumennen allekirjoittanutta olisi haitannut nämä nykyiset puheet opiskelijoiden kesäloman lyhentämisestä: jos olisi ollut mahdollisuus edes opiskella niin olisi saanut edes opintotukea, jos ei saa töitä. Ja siinä on muuten Pihlalla ja kumppaneilla sormi suussa aikanaan työnhakijana kun alkaa työkkäri lähetellä työharjoitteluosoituksia jos ei ilmaistyö kerran ole vaihtoehto.... Tähän mennessä 16-vuotiailla ei ihan hirveet mahikset ole olleet johtajan paikoille, ainakaan niillä luokalle jääneillä....

      Lainaa

    54. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Ainiin, lisäisin vielä että vaikka kuinka ottaisi päähän ihan OMA möhliminen niin ei se pelkästään ole mikään syy huutaa apuun poliisia, palokuntaa ja isiä... tai yhteiskuntaa, tasa-arvovaltuutettua, kuluttaja-asiamiestä, sossuntätiä... Vie mukavasti uskottavuutta niiltä joilla ihan oikeasti olisi näille tahoille asiaa. Miettikääpä sitä. Kuinkakohan vakavasti perättömiksi todistettuja rikosilmoituksia, ilmiantoja ja valituksia tehtaillutta itseänsäkään otetaan siinä vaiheessa kun onkin joku oikeasti vialla? Voisi muutenkin olla hyvä, että jätettäisiin poliisit setvimään niitä oikeita asioita eikä kuormitettaisi resursseja ihan vaan siksi että joku on sanonut pahasti ja nyt harmittaa vieläkin enemmän kun jo valmiiksi oli huono päivä....

      Lainaa

    55. Tulos: +16 (18 ääntä)
      mn m: Ainiin, lisäisin vielä että vaikka kuinka ottaisi päähän ihan OMA möhliminen niin ei se pelkästään ole mikään syy huutaa apuun poliisia, palokuntaa ja isiä… tai yhteiskuntaa, tasa-arvovaltuutettua, kuluttaja-asiamiestä, sossuntätiä… Vie mukavasti uskottavuutta niiltä joilla ihan oikeasti olisi näille tahoille asiaa. Miettikääpä sitä. Kuinkakohan vakavasti perättömiksi todistettuja rikosilmoituksia, ilmiantoja ja valituksia tehtaillutta itseänsäkään otetaan siinä vaiheessa kun onkin joku oikeasti vialla? Voisi muutenkin olla hyvä, että jätettäisiin poliisit setvimään niitä oikeita asioita eikä kuormitettaisi resursseja ihan vaan siksi että joku on sanonut pahasti ja nyt harmittaa vieläkin enemmän kun jo valmiiksi oli huono päivä….
      Mikäli voidaan todistaa perättömiksi ilmiannoiksi, niin kyllä ne aika hemmetin vakavasti otetaan, asiankantajan ja vastaajan roolit vain vaihtuvat päittäin. "6 § (24.7.1998/563) Väärä ilmianto. Joka antaa esitutkinta- tai muulle viranomaiselle taikka tuomioistuimelle väärän tiedon ja siten aiheuttaa vaaran, että ilmiannettu pidätetään, vangitaan tai joutuu muun pakkokeinon kohteeksi tai joutuu syytteeseen tai tuomitaan rangaistukseen tai muuhun rikosoikeudelliseen seuraamukseen virheellisin perustein, on tuomittava väärästä ilmiannosta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi." Et silleen.

      Lainaa

    56. Tulos: +34 (36 ääntä)
      Siitä tuntee itsensä vanhaksi, kun ysikasi on se tämän hetkinen haukuttava ikäluokka. huhhuh.

      Lainaa

    57. Tulos: +12 (16 ääntä)
      J: Ei voi.
      Riippuu amiksesta. Jossain metallialalla ei varmaan jäädä luokalle, mutta monilla muilla aloilla suorittamattomat kurssit aiheuttavat pahimmillaan sen luokalle jäämisen tai jos opettaja katsoo ettei oppilaasta ole mihinkään, niin tämä voidaan myös erottaa. t. ammattilukiolainen, jonka luokalla opiskelee pelkkiä amiksia, joista muutama jäämässä luokalleen.

      Lainaa

    58. どどーん! 23.5.2012 14:17
      Tulos: +40 (60 ääntä)
      Ouch: Tuli sitä itekin lintsattua 9-luokalla lähemmäs kolmasosa vuodesta ja nippanappa sain kokeita tekemällä päästyä läpi. Eli olin aika toivoton tapaus, mutta silti selvisin. Ja noilla pissiksillä on yleensä aika isot luulot noista jutuista, muakin on syytetty pedofiiliksi, ahdistelijaksi ja vaikka miksi vain kun oon kysyny kiukkuselta tyypiltä, että onko sillä menkat kun niin kiukkuaa. Ilmeisesti se oli liian ahdistelevaa?
      Toisaalta voisit miettiä onko se kovin kivaa tytöistä, kun aina jos menee hermot niin sanotaan "uu, olet varmaan vihainen koska olet NAINEN."

      Lainaa

    59. Tulos: -14 (52 ääntä)
      Ärsyttävä toi Sami. Ite alko dissaa ekana, ja jos on pakko olla noin töykeä niin miksi vastata? Huoh.

      Lainaa

    60. Tulos: +9 (11 ääntä)
      J: Ei voi.
      Kyllä voi (jäädä amiksessa luokalle).

      Lainaa

    61. Tulos: +13 (15 ääntä)
      RDAJ: Mulla oli amiksen ekalla kuukausi työharjoittelua, ja sain siitä hylätyn, koska unohdin pitää työpäiväkirjaa (lol). Mut ei silti tullu sellasta tunnetta että olisin turhaan siellä käynyt. Nyt sitten kolmosluokan jälkeisenä kesänä se pitää korvata tekemällä se kuukausi työtä PALKATTA. Itse olen soppani keittänyt, joten en siitä rupea valittamaan.Tässäkin nyt Pihlan oma vika että siellä joutuu käymään.
      MITÄ? :D Meilläki piti amiksessa kirjottaa sitä päiväkirjaa ja yks jätkä ei sitä tehny, mut ei sille kukaan mitään sanonu, eikä se saanu hylättyä.

      Lainaa

    62. Tulos: +10 (40 ääntä)
      Mun mielestä molemmat lapsellisia. Lapsellista 21-vuotiaan päivitellä jotain "nykynuorison" tilaa ja muutenkin kyse yksilöistä niin se on siksikin ärsyttävää. Ja törkeää myös haukkua toinen ihan lyttyyn, jos jää luokalle, koska joillain se voi johtua vaikkapa oppimisvaikeuksista tms, ettei se ole niin mustavalkoista. Itse en halua tuomita ketään luokalle jäämisen perusteella. (En siis itse ole koskaan jäänyt luokalle ja olen 22v, kun joku kuitenkin sitä nyt miettii.) Mutta lapselliselta todellakin vaikuttaa myös tämä 16v (siis vielä ikäistäänkin lapsellisemmalta). Mielestäni on kyllä todella lapsellista jos ei suostu tekemään kuukautta töitä ilmasiks, ettei jäis luokalle. Eihän se siitä koulunkäynnistäkään oo palkkaa saanu. Ja kyllä 21v voi "jo" tietää millaista on maksaa vuokraa ja elättää itsensä. Itsekin olin jo äiti 21v (sain lapsen 20v ja ihan suunniteltu lapsi oli ja syntyi avioliittoon), eli huolehdin sen ikäisenä jo lapsestakin.

      Lainaa

    63. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Minya: “saa sen seksuaalisekskin väännettyä jos on oikeen hyvä” Voi kyllä. Varsinkin kun on fiksuna tyttönä mennyt möläyttämään asian kirjallisena. Tokipa menee läpi.
      Samaa mieltä, ei juma mitä urpoja mä kuolen nauruun!

      Lainaa

    64. Tulos: +8 (10 ääntä)
      As if: Riippuu amiksesta. Jossain metallialalla ei varmaan jäädä luokalle, mutta monilla muilla aloilla suorittamattomat kurssit aiheuttavat pahimmillaan sen luokalle jäämisen tai jos opettaja katsoo ettei oppilaasta ole mihinkään, niin tämä voidaan myös erottaa. t. ammattilukiolainen, jonka luokalla opiskelee pelkkiä amiksia, joista muutama jäämässä luokalleen.
      Ok, ilmeisesti asiassa on siis alueellisia eroja. Täälläpäin taas ei voi jäädä ammattikoulussa luokalleen, vaan rästikurssit lykkääntyvät aina seuraavalle vuodelle ja jos oikein hienosti vetää, niin erotetaan.

      Lainaa

    65. Tulos: +15 (17 ääntä)
      ZZTop: Tuossa hieman ihmetytti et miks jäi luokalle kun ei suostunu tekee kuukautta ilmaistöitä? Eihän peruskoulussa mun mielestä mitään palkattomia harjotteluja ole, vai tarkottiko tuo työllä koulunkäyntiä jolla parsittais hieman sitä paskaa koulumenestystä?
      Eiköhän tässä tarkoitettu ehtojen suorittamista kesällä ;) Jos ei pääse luokaltaan, voi suorittaa kesällä koulussa tehtäviä aineista joista on niitä nelosia tullut, jos ei kiinnosta koko luokka-astetta kerrata.

      Lainaa

    66. 2pv sitten valmistunut amiksesta. 24.5.2012 15:43
      Tulos: -7 (11 ääntä)
      Minya: Kyllä voi (jäädä amiksessa luokalle).
      Itse asiassa ei voi. 4 vuodella korvataan/hyväksi luetaan kyseiset asiat mitkä jäänyt rästiin.

      Lainaa

    67. Tulos: +16 (18 ääntä)
      2pv sitten valmistunut amiksesta.: Itse asiassa ei voi. 4 vuodella korvataan/hyväksi luetaan kyseiset asiat mitkä jäänyt rästiin.
      Niinkö? Hmm, mielenkiintoista, miten sitten satun tuntemaan yhden joka joutui uusimaan 1 luokan ja toisen joka joutui uusimaan 2 luokan, koska eivät voineet jatkaa seuraavalle vuodelle liian vähäisten opintoviikkojen vuoksi.. Haluatko valaista miten mahdoton on tapahtunut, vai onko luokan uusimisella sittenkin toinen nimi kuin luokalle jääminen?

      Lainaa

    68. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Ei oo edes todellista... :'D

      Lainaa

    69. Tulos: -5 (37 ääntä)
      Miksi mä nään tän jotenkin toisin? Ei kenelläkään oo oikeutta haukkua ketään, vaikka se olisi millainen. Jos kuvittelette olevanne viisaita, käyttäkää sitä viisauttanne hyvään, älkääkä pahaan. Muuten ette itse asiassa olekaan sen kummempia kuin kukaan muukaan.

      Lainaa

    70. Tulos: -13 (37 ääntä)
      Edelleen: Luuletko olevasi erityinen? Kaikki osaavat kyllä haukkua. Kaikki osaavat tuoda toiselle pahan mielen. Mutta kuinka moni osaa nostaa murtuneen itsetunnon? Kuinka moni osaa jakaa viisautta myös toisten hyödyksi? Kuinka moni osaa tuoda ilon ja rakkauden?

      Lainaa

    71. Tulos: -3 (17 ääntä)
      Amiksessa ei voi jäädä luokalleen samalla tavalla kuin ylä- ja ala-asteella, jos jätät kurssin suorittamatta tai et mene harjoitteluun tai saat jostain kumman syystä siitä hylsyn joudut korvaamaan puuttuvat opinnot. Jos kaikki kurssit ovat suorittamatta sut potkitaan ulos koulusta, amis on aikuistumisen aikaa eikä aikuisten maailmassakaan päästä elämässä eteenpäin jos jättää asioita tekemättä. Esimerkiksi oma luokkakaverini aikanaan suoritti harjoittelut ja ekan ja tokan vuoden opinnost ajallaan, mutta kolmantena vuotena jätti kursseja suorittamatta, hänellä opinnot menivät seuraavalle vuodelle, eli neljäntenä vuotena suoritti puuttuvat kurssit. Ja mitä mokaan tulee, ei varmaan kellekkään peruskoulun suorittaneelle tule yllätyksenä että kouluissa on taksvärkkipäivät (vai mitkä lie värkkipäivät ovatkaan) ja työhön tutustumiset (meillä joka vuotena kaks viikkoa kestivät). Ammattikouluissa on palkaton harjoittelu ja joissakin kouluissa jos et suorita sitä kouluvuoden aikana tai olet sieltä liikaa poissa sinä korvaat ne kesällä. Ja ei muutenkaan kouluja käymätön 16 vee lapsi saa mistään kesäksi"kunnon" töitä, kuin just ainoastaan jostain mansikanpoiminnasta tai muusta paska hommasta. Mutta on se hyvä että nää nykyset 16 vuotiaat saavat elää sinänsä turvattua nuoruutta ettei tartte huolehtia koulujen loppuun käymisestä tai työpaikoista tai mistään kun aikalailla vanhemmat maksaa kaiken ja jos ei vanhemmat niin sitten valtio, että voi laiskotella sitten ihan rauhassa. Ja kyllä puhun katkeralla äänellä, koska olen katkera. Itse jouduin ensimmäisen kesätyöpaikan etsimään 13-vuotiaana ja joka kesä ja myöhemmin myös koulun ohella syksyllä ja talvella jouduin paiskimaan töitä eikä mulle todellakaan vanhemmat maksaneet mitään, en saanu ees opintotukiani pitää kun rupesin heti maksamaan heille vuokraa. Joten tässäpä on nämä meidän nykyiset tulevaisuuden toivot, ja joo ne on just niitä jotka tulee meitä hoitamaan sitte ku me ollaan vanhoja, kivaa!

      Lainaa

    72. Tulos: +6 (8 ääntä)
      J: Ok, ilmeisesti asiassa on siis alueellisia eroja. Täälläpäin taas ei voi jäädä ammattikoulussa luokalleen, vaan rästikurssit lykkääntyvät aina seuraavalle vuodelle ja jos oikein hienosti vetää, niin erotetaan.
      Jep. Täälläkin on käytäntönä, että jos parissa kursissa on täydennettävää, niin se siirtyy tulevaisuuteen. Mutta jos niitä hylättyjä kursseja alkaa olemaan sitäkin enemmän, niin oppilas jää yleensä luokalleen kun ei ole mitään näyttöä siitä, että tämä olisi kykeneväinen siirtymään luokalta. Mut joo, kuten sanoit, alueellisia ja oppilaitoskohtaisia eroja varmasti löytyy.

      Lainaa

    73. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Aika surullista jos isi ottaa noin vakavasti jotku fb kommentit, mutta valittaako paskaakaan jos tytar on tyhma eika paase ysilta vai milta luokalta ton ikaset nyt paaseekaan :D saalittaa tommonen raukka :(

      Lainaa

    74. Tulos: +1 (13 ääntä)
      Ouch: Tuli sitä itekin lintsattua 9-luokalla lähemmäs kolmasosa vuodesta ja nippanappa sain kokeita tekemällä päästyä läpi. Eli olin aika toivoton tapaus, mutta silti selvisin. Ja noilla pissiksillä on yleensä aika isot luulot noista jutuista, muakin on syytetty pedofiiliksi, ahdistelijaksi ja vaikka miksi vain kun oon kysyny kiukkuselta tyypiltä, että onko sillä menkat kun niin kiukkuaa. Ilmeisesti se oli liian ahdistelevaa?
      Ei teineille kannata puhua. Ne ottavat minkä tahansa reaktion olemassaoloonsa joko riidanhaastamisena tai ahdisteluna. Lapsille saa puhua, ja aikuisille saa puhua, mutta ei teineille.

      Lainaa

    75. Uskokaa pois... 28.5.2012 22:25
      Tulos: +4 (14 ääntä)
      -: din pitää työpäiväkirjaa (lol).
      Voin sanoo että pihlan isä tai äitee ei ole mikää poliisi :DDD Ja se likka on muutenkin häiriintyny, enkä yhtään ihmettelis vaikka ois niin kieroutunu että onis itte laittanu tän ihan itse tänne....

      Lainaa

    76. Tulos: -4 (12 ääntä)
      nootnoot.: “Jos jää luokalle ni on aika elämässäs epäonnistunu” Joo pihlan luokalle jäänti on kyl ihan turha syy, mut joillekki se luokalle jäänti on ihan tarpeellinen. Anteeksi, lopetan tämän kukkahattutäteilyn tähän. Ehkä.
      e Niimpä niin ne asialliset ja syyttömäthän ne jäävät luokalle.

      Lainaa

    77. Tulos: +12 (14 ääntä)
      On se kiva, jos isä kannustaa tytärtään, mutta voisi tietenkin kannustaa sitä myös siihen ilmaiseen työhön. Ainakin omana aikanani oli häpeäksi jäädä luokalleen. Nykyään se kai on vain siistiä "niin mäkin jäin hihihihihiii" -tyylillä. Peruskoulu on pakollinen paha. Sen jälkeen voi ryssiä opintonsa miten tykkää, koska ammattikoulu tai lukio eivät ole enää pakollisia. Vai onko luokalleen jääminen pahiksen merkki. "V*ttu ny kaikki kunnioittaa mua ja pitää kovana". Tosiasiassa kaikki säälii. Ja kyllä, tästä kommentista saa vetää ihan vapaasti kunnianloukkaussyytteet tai vaikka sen seksuaalisen"sekskin" väännetyn häirintäsyytteen :) (Huomaattekos muuten, miten nykyään kaikki on hirveen herkästi vetämässä kunnianloukkaussyytettä, jos vähänkään ei osaa sanoa enää takaisin mitään "kovaa". Hurjaa. Olen kuullut tapauksista, joissa juurikin on poliisit vähän naureskellen tai vähintäänkin hymy huulilla vetäneet syyte-/todistusaineistolliset paperit silppuriin.)

      Lainaa

    78. Tulos: +12 (22 ääntä)
      Eipä oo pihlasta kuulunu :D

      Lainaa

    79. Tulos: +3 (29 ääntä)
      En oikein osaa päättää kumpi tässä lopulta on nolompi. Sami on kuitenkin jo 21. Saa olla aika elämätön törppö et vaivautuu tolla lailla kiusaamaan lapsia.

      Lainaa

    80. Tulos: -7 (25 ääntä)
      On se hienoa, kun naiset vetää heti seksuaalisen häirinnän kortin, jollei mikään muu auta. Sama ulkomaalaisissa, että rasistikortti otetaan käyttöön heti, kun ei asiat mene niinkuin itse haluaa.

      Lainaa

    81. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Mitenköhän Pihla sitten aatteli saada palkallisia töitä? Ilman peruskoulun todistusta edes? Ei taida olla kovin valoisa tulevaisuus ellei tee pikaiseen jotakin. Toivottavasti joku kaunis päivä pääsee läpi viimein ylä-asteen edes...

      Lainaa

    82. ei-niin-pieni poika jos tiedät mitä tarkoitan 5.5.2013 11:22
      Tulos: -2 (6 ääntä)
      Ohikulkija: Ei luoja… Toikin varmaan pyytää 10 miljoonan korvauksia Mäkkäriltä jos kahvikuppi polttaa sormia.
      Tuskin se uskaltaa edes katsoa kahvia "sehän keltaistaa hampaat"

      Lainaa

    83. Tulos: +7 (7 ääntä)
      ZZTop: Tuossa hieman ihmetytti et miks jäi luokalle kun ei suostunu tekee kuukautta ilmaistöitä? Eihän peruskoulussa mun mielestä mitään palkattomia harjotteluja ole, vai tarkottiko tuo työllä koulunkäyntiä jolla parsittais hieman sitä paskaa koulumenestystä?
      Ai ei ole palkattomia harjoitteluja?.. Kasilla oli viikko ja ysillä kaks. En kyllä ymmärrä tota kuukautta.

      Lainaa

    84. Tulos: -8 (8 ääntä)
      Jessica: Öö järkee lintsata vitun lissut?
      Ja Sä oot?

      Lainaa

    85. Heidi Jokela 3.9.2017 19:38
      Tulos: +1 (15 ääntä)
      Huh huh mikä akka!!! Just tollasten takia sit epäillään niitä naisia jotka oikeesti on kokenut seksuaalista häirintää!! Oksettava akka!!!

      Lainaa

    86. Neiti Knatterton 16.5.2018 19:03
      Tulos: +3 (11 ääntä)
      trolled: törkeetä kyl sanoo et on elämässä epäonnistunu jos jää luokalle ? yks vuoshan se vaa on. ja enemmän on elämässä epäonnistunu jos ei ymmärtäny joltain luokalta mitään ja silti pääsee seuravalle. mut muuten oon
      Koi: En oikein osaa päättää kumpi tässä lopulta on nolompi. Sami on kuitenkin jo 21. Saa olla aika elämätön törppö et vaivautuu tolla lailla kiusaamaan lapsia.
      No itsellä pisti heti asetelma silmään: Sami, 21-vuotias iso äijänköriläs alkaa kiljumaan yläasteikäiselle pikkutytölle: -Sä oot epäonnistunu elämässäs! Sairas ukko. En ikinä huutelis tollasta kenellekään pikkupojalle fesessä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koulu, jäädä luokalle, kunnianloukkaus, viesti, yksityisviesti