Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Titanic 100 vuotta

  Suurenna näkymä
  Titanic

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 112 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +673 (689 ääntä)
   Siis ei ole totta :D

   Lainaa

  2. Tulos: +837 (851 ääntä)
   Osu ja uppos...

   Lainaa

  3. Tulos: +510 (610 ääntä)
   I don't want to live on this planet anymore...

   Lainaa

  4. Tulos: +240 (298 ääntä)
   tästä sai hyvät naurut :D Ihana toi "titanikki" :D

   Lainaa

  5. Yli öpistö hörhö 11.4.2012 23:40
   Tulos: +81 (123 ääntä)
   Huoh

   Lainaa

  6. Tulos: +234 (246 ääntä)
   Itkettää

   Lainaa

  7. Tulos: +103 (125 ääntä)
   Voi facepalm..

   Lainaa

  8. Tulos: +285 (313 ääntä)
   Head, meet table. Pelottaa sitten kun pääsee eläkkeelle ja tommoset aivokääpiöt on eduskunnassa päättämässä asioista.

   Lainaa

  9. Tulos: +67 (103 ääntä)
   Titanikki...

   Lainaa

  10. Tulos: +288 (304 ääntä)
   Kuuluu samaan kategoriaan, kun joskus irc-quoteseissa oli Troijasta. Ratkaisevassa kohdassa elokuvaa kuuluu "mä niin arvasin". Missä nää nykynuoret elää? Siinä vaiheessa kun maailmansotien luullaan olevan pelkkää elokuvaa, mä luovutan.

   Lainaa

  11. Tulos: +155 (171 ääntä)
   Pliis kertokaa mulle, et noi on jotain 9-10v nulikoita, jookos?

   Lainaa

  12. Tulos: -53 (111 ääntä)
   Janika kenties blondi? Tai muuten vaa tyhmä?

   Lainaa

  13. Tulos: -123 (281 ääntä)
   Ai missä nää nuoret elää? Samassa maailmassa kuin te elitte pikkukakaroina. Ette te tienneet yhtään sen enempää, mutta päditte kyllä kavereillenne ihan samalla tavalla. Ette vain tehneet sitä netissä kaikkien (tai ainakaan monien) nähden. Minäkin uskoin lapsena, että Kiinassa puhutaan "tsing-tsang-tsong" ja että Lappi on ulkomailla. Olin ala-asteella silloin, ja kummasti sitä vanhetessa viisastuu. Sitäpaitsi eihän Jessica edes sanonut mitään tyhmää, ihmetteli vain, että Titanicin uppoamisesta on jo niin kauan.

   Lainaa

  14. Tulos: +101 (107 ääntä)
   Varmaan Janica viel laittanu tän tänne :D

   Lainaa

  15. Tulos: +159 (161 ääntä)
   U2FsdGVkX19Fd01HfDdUzgtZ0Ns0sQZQ/mHScF9YeEaYcVdxGML7eax0BB0FHONHuyMJHzTXzs0IY61A/jnqiLnw15U4ka/214WzNrjTFrDb75YEWCQcZ4kfpDcsFejobYCBkdfrqToVbH/7nct67qwWdzWLfuTrX32G36p3Im+mQUDu4Ldm3aN6D/Zfig48B7J13+CO7TCNFZJJnZGiGVTDIsIvtJTYFRrtldUJyyXYqhjt7KnqXkMako2vWxESky6TZwe+iFyo3fGvNow+FUObXA51oRhY7hxb2ax0uLSQWXNryoxIiO5VVzmy4SXJ2AbeW5/6pJZEi0eU2snv2Q==

   Lainaa

  16. Tulos: +15 (21 ääntä)
   lol

   Lainaa

  17. Tulos: +78 (110 ääntä)
   Teoria white trashin suosimasta J-kirjaimesta lapsen nimessä saa jälleen uutta tuulta alleen.

   Lainaa

  18. Tulos: +119 (119 ääntä)
   Ninne: Pliis kertokaa mulle, et noi on jotain 9-10v nulikoita, jookos?
   Maya: Ai missä nää nuoret elää? Samassa maailmassa kuin te elitte pikkukakaroina.
   Tarkennetaan sen verran, että aivan pienistä lapsista ei ole kyse, kuvien perusteella tytöt ovat 14–16-vuotiaita. Kertokoon joku heidät tunteva tarkan iän. Päivitys: Tytöt ovat 18-vuotiaita.

   Lainaa

  19. miinaharava 12.4.2012 1:41
   Tulos: +129 (129 ääntä)
   Maya: Sitäpaitsi eihän Jessica edes sanonut mitään tyhmää, ihmetteli vain, että Titanicin uppoamisesta on jo niin kauan.
   Niin no eihän Jessica sanonutkaan mitään tyhmää, vaan Janika.

   Lainaa

  20. Tulos: +88 (92 ääntä)
   Ristus että oikein ärsyttää tollanen ylimielinen tyhmyys

   Lainaa

  21. Tulos: +132 (164 ääntä)
   Eikä atomipommeja ole koskaan tiputettu minnekään, eikä miljoonia viattomia joutunut kärsimään erään saksalaisen hemmon takia. Venäjä ei ole myöskään hyökännyt Suomeen. Vastaavasti yksisarviset ovat totta ja lohikäärmeitäkin voi toisinaan tavata lähimetsässä.

   Lainaa

  22. Tulos: +88 (92 ääntä)
   Maya: Ai missä nää nuoret elää? Samassa maailmassa kuin te elitte pikkukakaroina. Ette te tienneet yhtään sen enempää, mutta päditte kyllä kavereillenne ihan samalla tavalla. Ette vain tehneet sitä netissä kaikkien (tai ainakaan monien) nähden. Minäkin uskoin lapsena, että Kiinassa puhutaan “tsing-tsang-tsong” ja että Lappi on ulkomailla. Olin ala-asteella silloin, ja kummasti sitä vanhetessa viisastuu. Sitäpaitsi eihän Jessica edes sanonut mitään tyhmää, ihmetteli vain, että Titanicin uppoamisesta on jo niin kauan.
   Olen itsekin miettinyt että onko nykyään puhe enemmän joistain ihan muista asioista kun nämä itsestäänselvyydet ovat menneet ohi jopa lähes aikuisilta aika monessakin asiassa. Kyllä väitän että teininä olen itse tiennyt yhtä sun toista vähän paremmin. Mutta ei se voi olla aina siitäkään kiinni, Titanic on AINA ajankohtainen aihe. Miten edes onnistuu välttymään tiedolta että Titanic on todellakin olemassa ja merenpohjassa? Vanhempien kannattaisi ratsata teiniensä lehtihyllyt ym. ajanviettotavat. Johonkinhan se aika menee ja mitään järkevää ei näköjään jää päähän. Joo ei se tieto Titanicista ole elämän tärkein taito mutta ittes mokaat sosiaalisissa tilanteissa jos ei muutamat itsestäänselvyydet ole hallussa, niinkuin tässäkin nähdään.

   Lainaa

  23. Tulos: +48 (58 ääntä)
   U2FsdGVkX1/V9aHZUFV78/M+L2ekuO8q3bLfcHDOu9l92g768xmxePXjnutjt+RfIZbOa0cz317l/uLIjbPlc67jwbyoYIPBd4jcRQ5ZHuV391Tj/2qmnii8/U81R0euZHi1vb+7quuspKqvkNGGldnKd8LXAS8UDwt9Sr2uJr1OOO8SJye6HYjVo33Vsx46+Rt/sm512M+dx9wE3HmwhKIoR+R6lBCosKGEf3670R3FV/OR7a1v8cTXTcKXdmFEu34KEEmLWg8YZNSdrZ7h2WS+/tWq5CK1TE6SoC+rSLwgsEhOk8pbJrWuzkMUZsD+a7snRuTwFh0VkHivsana+Q==

   Lainaa

  24. Tulos: +105 (113 ääntä)
   Heliu: ...eikä miljoonia viattomia joutunut kärsimään erään saksalaisen hemmon takia...
   Paitsi että kyseinen saksalaishemmo lienee oikeastaan ollut itävaltalaishemmo, mikäli Aatu-vainaata tarkoitat.

   Lainaa

  25. Tulos: +36 (40 ääntä)
   Täytyykin ruveta opettamaan kotona lapsille historiaa, etteivät koskaan nolaa itseänsä noin pahasti :D

   Lainaa

  26. Tulos: +93 (101 ääntä)
   Heliu: Eikä atomipommeja ole koskaan tiputettu minnekään, eikä miljoonia viattomia joutunut kärsimään erään saksalaisen hemmon takia. Venäjä ei ole myöskään hyökännyt Suomeen. Vastaavasti yksisarviset ovat totta ja lohikäärmeitäkin voi toisinaan tavata lähimetsässä.
   Jos se olikin Neuvostoliitto?

   Lainaa

  27. Tulos: -30 (64 ääntä)
   Maya on mielestäni oikeassa. Mielestäni on huvittavaa, kun monet naureskelevat ja tuomitsevat nuorempiaan, kun eivät muista, kuinka tietämättömiä, huonotapaisia, yksinkertaisia tai vastaavia itse olivat nuorempana. Muistelkaapa nyt vaikka hetki, kuinka noloja olitte itse, todennäköisesti keksitte ainakin muutaman esimerkin. :)

   Lainaa

  28. どどーん! 12.4.2012 9:26
   Tulos: +22 (50 ääntä)
   Yugh. Miks siitä piti edes tehdä elokuva? Titanic on tosi kiinnostava ihan jo laivana, lukuunottamatta edes uppoamista. Mä tein keskustelijoiden ikäisenä siitä esitelmän historiantunnille.

   Lainaa

  29. Tulos: +71 (83 ääntä)
   Onko tämä joku white trashin esimerkkitapaus sanakirjasta? Jennica ja Jannica väittelee intter netskissä siitä oliko Titanic oikeasti olemassa vai oliko se vaan elokuvaa. Lopusta puuttuu enää "Titaaniki uppos oikeesti kun se Jack kuoli siinä!" "Ei sen nimi ollu oikeesti Jack se on Leonardo eikä se kuollu kun se on siinä Inseptöön leffas joka tuli niinku daa toissa vuonna!" Voi pimppi että jotkut nuoret voi olla tyhmiä. Yleistieto 0

   Lainaa

  30. Rainbow Crash 12.4.2012 10:02
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Heliu: Eikä atomipommeja ole koskaan tiputettu minnekään, eikä miljoonia viattomia joutunut kärsimään erään saksalaisen hemmon takia. Venäjä ei ole myöskään hyökännyt Suomeen. Vastaavasti yksisarviset ovat totta ja lohikäärmeitäkin voi toisinaan tavata lähimetsässä.
   Ei, Venäjä ei hyökännyt Suomeen.

   Lainaa

  31. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Manjaana: Paitsi että kyseinen saksalaishemmo lienee oikeastaan ollut itävaltalaishemmo, mikäli Aatu-vainaata tarkoitat.
   Ei tässä Aatulle koko kunniaa saa antaa, monet saksalaiset mielellään siihenkin kiusaamiseen mukaan lähti :(

   Lainaa

  32. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Ei. Voi. Olla. Totta. Jos on noin tynnyrissä elänyt, niin eikö kannattaisi tarkistaa asia vaikkapa wikipediasta ennen kuin tulee huutelemaan siitä toiselle ja vielä haukkumaan tolloksi? Go Janika!

   Lainaa

  33. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Head, meet the wall...voi urpot..

   Lainaa

  34. Tulos: -32 (60 ääntä)
   Varmasti kumpikin tietää faktat. Tää on vaan tällästä wannabe hauskaa huumoria esittää tyhmää ja näköjään onnistu kun tänne asti pääsi.

   Lainaa

  35. Tulos: -7 (15 ääntä)
   ei helevetin helevetin helevetti, näitä nyky-ajan nuoria :D

   Lainaa

  36. Tulos: +2 (28 ääntä)
   Joku nyt parantaa päivääni ja kertoo että kaikki nämä tapaukset ovat jotain ''ihmisapina'' jäänteitä eivätkä kuulu meidän loppujen kanssa samaan rotuun.. Alkaa jo näitä lukiessa menemään toivo ihmisrotua kohtaan. (Haha mennyt jo)

   Lainaa

  37. Tulos: -10 (24 ääntä)
   Tappakaa mut...

   Lainaa

  38. Tulos: +10 (32 ääntä)
   Heliu: Eikä atomipommeja ole koskaan tiputettu minnekään, eikä miljoonia viattomia joutunut kärsimään erään saksalaisen hemmon takia. Venäjä ei ole myöskään hyökännyt Suomeen. Vastaavasti yksisarviset ovat totta ja lohikäärmeitäkin voi toisinaan tavata lähimetsässä.
   Itävaltalaisen. Hitler oli itävaltalainen.

   Lainaa

  39. Tulos: +13 (25 ääntä)
   Tarkennetaan sen verran, että aivan pienistä lapsista ei ole kyse, kuvien perusteella tytöt ovat 14–16-vuotiaita. Kertokoon joku heidät tunteva tarkan iän.
   Tytöt on kohta 18 vuotiaita teko tyhmiä...

   Lainaa

  40. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Jotenki osasin odottaa, koska tästäkin aiheesta täällä on lisää juttua. :D kauhulla odotan ku se taas telkkarista tulee, et mitä saa lukea sit :D

   Lainaa

  41. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Kai tää on vaan "vitsillä" tehty juttu? Ei kukaan, siis kukaan, voi olla noin pihalla sivistyksessä o__O

   Lainaa

  42. Tulos: +4 (6 ääntä)
   One: tästä sai hyvät naurut Ihana toi “titanikki”
   Niiii :D !

   Lainaa

  43. Tulos: -5 (21 ääntä)
   These kids. En ymmärrä miten jollakin voi olla noin surkea yleissivistys. Ai että miksikö inhoan lapsia...

   Lainaa

  44. Tulos: +10 (14 ääntä)
   /facechainsaw

   Lainaa

  45. Tulos: +39 (45 ääntä)
   sami: Itävaltalaisen. Hitler oli itävaltalainen.
   Vuodesta 1932 Saksan kansalainen. Pliis, voitaisko jättää se pilkunviilaus pois, jos ei osata?

   Lainaa

  46. Tulos: -20 (32 ääntä)
   naiset...

   Lainaa

  47. Tötteröö 12.4.2012 16:41
   Tulos: -43 (49 ääntä)
   Jänés: Jos se olikin Neuvostoliitto?
   Ei tainnu olla siihen aikaan vielä Neuvostoliitto?

   Lainaa

  48. Tulos: +9 (11 ääntä)
   gaaad nooouuu ... :D::D juu juu. nimenomaa uutiset kusettaa koko tän titanikki jutun. miettii vaan että mitä ihmiset on tulevaisuudessa jos tää on jo nykyaikaa.

   Lainaa

  49. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Kyllä oli Neuvostoliitto jo 1939, valitettavasti. (1922-1991) Tätäkään eivät nämä J-mimmit olisi todennäköisesti tiennyt, eikä edes osannut KVG. OMG! (sen ehkä tietäisivät?).

   Lainaa

  50. Tulos: +76 (76 ääntä)
   Saahan sitä nuorena vähän tietämätön olla, mutta ihan käsittämättömältä tuollainen tuntuu NYKYAIKANA kun kaikki inhimillinen tieto on muutaman napin painalluksen takana internetissä! Ennen piti lähteä kirjastoon! Suksilla! Vastatuuleen! Saakeli!

   Lainaa

  51. Tulos: +14 (16 ääntä)
   どどーん!: Yugh. Miks siitä piti edes tehdä elokuva? Titanic on tosi kiinnostava ihan jo laivana, lukuunottamatta edes uppoamista. Mä tein keskustelijoiden ikäisenä siitä esitelmän historiantunnille.
   Hih, mäkin oon pitänyt esitelmän Titanicista, tais olla 5. luokalla...

   Lainaa

  52. Nykynuoriso 12.4.2012 18:10
   Tulos: -17 (69 ääntä)
   hei menkää ny perseesee ton "nykynuoret pilaa suomen tulevaisuuden "yms.. Ei me kaikki nuoret olla tyhmiä jotka eivät tiedä mistään mitään! Kaikilta puuttuu joitankin "yleis"tietoa esim tääkin moka mutta c'moon, se että yks ei tiedä onko titanic oikeesti tapahtunut niin se ei varmaan suomen tulevaisuutta pilaa. Luulempa että ennenkin eivät kaikki olleet pikku albebrt einstaineja mutta silloin ei vaan ollut facebookkia näyttääkseen tyhmyyttään. Oon itse 9. luokalla enkä tunne melkeimpä ketään täysin idioottia. Kaikilla on kuitenkin varmaan parempi yleissivistys kuin entisaikaan, sillä jo peruskoulussa vaaditaan paljon enemmän kuin silloin. Kaikilla on kuitenkin omat puutteensa mutta silti raivostuttaa lukea näitä "suomen tulevaisuus"- valituksia! Enemmänkin se pilaa suomen tulevaisuuden, että meihin nuoriin ei uskota eikä olla kannustavia :(

   Lainaa

  53. Tulos: +68 (76 ääntä)
   tupu: Tätäkään eivät nämä J-mimmit olisi todennäköisesti tiennyt, eikä edes osannut KVG. OMG! (sen ehkä tietäisivät?).
   *KGB

   Lainaa

  54. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Johtuuko tää nyt siitä, että Janika on erehtynyt luulemaan, että "se on vaan elokuvaa, ei se oo totta" -analogia pätee aina elokuvien juoneen ja aiheeseen?

   Lainaa

  55. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Olipa huono

   Lainaa

  56. Tulos: -38 (52 ääntä)
   jokuraja: *KGB
   ... ei osannut Katsoa V** Googlesta... Okei, kyllähän KGB liittyi Neukkulaan.

   Lainaa

  57. Tulos: +8 (8 ääntä)
   yleissivistys haloo :(

   Lainaa

  58. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Ja 2 muuta on mennyt tykkäämään Janican kommenteista. eli tyhmiä onkin 3, ellei tykkäykset ole sarkasmia.

   Lainaa

  59. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Titanichan on vaan se elokuva mikä perustu tosi tapahtumiin missä Leonardo DiCaprio (joka tunnetaan myös nimellä Da Vinci) kuoli ja vielä näytteli itseään.

   Lainaa

  60. Tulos: +11 (19 ääntä)
   No kyllä minä itseäni fiksumpana pidin yläasteikäisenä. Luulen, että meidän nykyään 30-vuotiaiden lapsuudessa oltiin fiksumpia kun ei ollut nettejä ja muuta mediaa niinkuin nykyään (vaikka luulisi ilmiön olevan päinvastoin) ja tiedot ahmittiin kirjoista - joita silloin myös luettiin! Titanicin tullessa ensi-iltaan olin ala-asteella ja tiesin kyllä tasan tarkkaan milloin se upposi jne. Tässä nyt on kyse peruskoulun päättävästä tytöstä.

   Lainaa

  61. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Olen ns. nykynuori. Olen lukenut siitä lähtien kirjoja kun opin lukemaan (5v). Tästäkin huolimatta teini-iässä aivot tuntuivat jäävän junnaamaan paikoilleen hormonien vuoksi. Ei siis ollut mitään tekemistä tyhmyyden tai internetin kanssa. Jokainen sukupolvi tähän asti on valittanut sitä kuinka nykynuoret ovat tyhmiä tai uusavuttomia. Esimerkiksi "pullamössö sukupolvi". Anyways näidenkin saarnojen jälkeen myötähäpeä on suuri Janikaa kohtaan.

   Lainaa

  62. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Toihan oli selkeää sarkasmia Janikan puolelta.

   Lainaa

  63. Tulos: +12 (24 ääntä)
   http://www.iltalehti.fi/perhe/2012041115438061_pr.shtml Siinä teille tutkimustulosta nykynuorten tyhmyydestä. Vain 31% 15-vuotiaista tunnistaa Suomen kansallislinnun. Eiköhän tässä saa jo ruveta yleistämään?

   Lainaa

  64. Tulos: +3 (9 ääntä)
   What happens in movies stays in movies.

   Lainaa

  65. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Nykynuoriso: hei menkää ny perseesee ton “nykynuoret pilaa suomen tulevaisuuden “yms.. Ei me kaikki nuoret olla tyhmiä jotka eivät tiedä mistään mitään! Kaikilta puuttuu joitankin “yleis”tietoa esim tääkin moka mutta c’moon, se että yks ei tiedä onko titanic oikeesti tapahtunut niin se ei varmaan suomen tulevaisuutta pilaa. Luulempa että ennenkin eivät kaikki olleet pikku albebrt einstaineja mutta silloin ei vaan ollut facebookkia näyttääkseen tyhmyyttään. Oon itse 9. luokalla enkä tunne melkeimpä ketään täysin idioottia. Kaikilla on kuitenkin varmaan parempi yleissivistys kuin entisaikaan, sillä jo peruskoulussa vaaditaan paljon enemmän kuin silloin. Kaikilla on kuitenkin omat puutteensa mutta silti raivostuttaa lukea näitä “suomen tulevaisuus”- valituksia! Enemmänkin se pilaa suomen tulevaisuuden, että meihin nuoriin ei uskota eikä olla kannustavia
   Ite opiskelen amiksessa tokaa vuotta, ja oon 17. Mäkään en enää usko Suomen nuoriin, ei tarvi kun kattella ympärilleen. Näky pelottaa; näidenkö kanssa pitäisi tulla toimeen tulevaisuudessa?

   Lainaa

  66. Tulos: -3 (21 ääntä)
   Sussu: http://www.iltalehti.fi/perhe/2012041115438061_pr.shtml Siinä teille tutkimustulosta nykynuorten tyhmyydestä. Vain 31% 15-vuotiaista tunnistaa Suomen kansallislinnun. Eiköhän tässä saa jo ruveta yleistämään?
   Mutta tota testiä ei kuitenkaan tehnyt edes puolet Suomen 15-vuotiaista nuorista, joten shh.

   Lainaa

  67. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Nykynuoriso: hei menkää ny perseesee ton “nykynuoret pilaa suomen tulevaisuuden “yms.. Ei me kaikki nuoret olla tyhmiä jotka eivät tiedä mistään mitään! Kaikilta puuttuu joitankin “yleis”tietoa esim tääkin moka mutta c’moon, se että yks ei tiedä onko titanic oikeesti tapahtunut niin se ei varmaan suomen tulevaisuutta pilaa. Luulempa että ennenkin eivät kaikki olleet pikku albebrt einstaineja mutta silloin ei vaan ollut facebookkia näyttääkseen tyhmyyttään. Oon itse 9. luokalla enkä tunne melkeimpä ketään täysin idioottia. Kaikilla on kuitenkin varmaan parempi yleissivistys kuin entisaikaan, sillä jo peruskoulussa vaaditaan paljon enemmän kuin silloin. Kaikilla on kuitenkin omat puutteensa mutta silti raivostuttaa lukea näitä “suomen tulevaisuus”- valituksia! Enemmänkin se pilaa suomen tulevaisuuden, että meihin nuoriin ei uskota eikä olla kannustavia
   Olet ihan oikeassa. Nämähän ovat sitten hirveen fiksuja jotka joka mokassa haukkuvat muita ja wikipediasta kopsataan tänne tietoa omana tietämyksenä. Enemmän olen huolissani nyky aikuisista kun nuorista. Nuoria pitäisi kannustaa. Nuoret vasta opettelevat asioita mutta aikuiset ovat heti ensimmäisen yleissivistys virheen takia toivomassa ettei koskaan valmistu ammattiin tai pääse töihin kuten tossa psykoosi mokassa. Itse yleensä luen vaan mokat mut en osallistu keskusteluun koska se ei ikinä ole asiallista tällaisissa paikoissa mut nyt oli pakko kirjoittaa.

   Lainaa

  68. Tulos: -6 (12 ääntä)
   kids of today... *facepalm*

   Lainaa

  69. Tulos: +12 (20 ääntä)
   RedrO: Enemmänkin se pilaa suomen tulevaisuuden, että meihin nuoriin ei uskota eikä olla kannustavia
   No niin, kaikki teini-ikäiset. Minäpä kerron miten tämä juttu menee. Parikymppiset opiskelijat dissaa teinejä tietämättömiksi, koska oma murrosikä on hyvin mielessä, mutta emme kykene sisäistämään sitä tosiasiaa, että kyseessä on jo ihan uusi sukupolvi jonka, no sanotaan vaikka yhteiskunnallissosiaalinen kehitys (joka ei missään nimessä ole oikea sana, mutta aion lanseerata sen nyt), on ottanut hieman tai jopa täysin eri suunnan kuin meidän. Sitten viidenkympin ylittäneet paheksuu parikymppisiä. Ollaan laiskoja, eikä mikään kelpaa. Aina pitää vaan kouluttautua lisää, eikä sitä ymmärretä. "Kyllä meijän aikaan sai töitä, ku män ovele ja kysy!" Ymmärrättekö pointin? Ainoat, joilla ei ole mitään mielenkiintoa "Suomen tulevaisuutta" kohtaan, ovat kolmekymppiset. Heillä on liian kiire luoda vaikuttaa nykyisyyteen.

   Lainaa

  70. Tulos: +5 (13 ääntä)
   No mainitaan nyt vielä että minä en kirrjoittanut tuota exoduksen lainauksen osaa vaan "nylynuoriso". Ja kiva kun sinä kerrot miten asiat menee oikeasti. Olet ainakin minun kohdallani väärässä. Olen 28V ja minulla on mielenkiintoa suomen tulevaisuutta kohtaan. Opuskelen juuri ict asentajaksi ja tarkoitus pistää oma yritys pystyyn koulun jälkeen. Lisäksi minulla on perhettä ja toimin talonyhtiöni hallituksessa. Kiirettä on mutta suomen tulevaisuus kiinnostaa silti. Tällainen exoduksen kaltainen ihmisten lokerointi on väärin. Jokainen on yksilö.

   Lainaa

  71. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Rainbow Crash: Venä
   Kuulkaas, kyllä Venäjä hyökkäsi Suomeen mm. Suuressa Pohjan sodassa 1700-luvulla ja Suomen sodassa 1800-luvulla.

   Lainaa

  72. Tulos: -1 (19 ääntä)
   Olen 18 ja kyllä minuakin huolestuttaa Suomen nuorten tulevaisuus, niin itseäni vanhempien, samanikäisten ja nuorempien nuorten kohtalo. Etenkin kaupunkilaiset. Okei, teissä on paljon niitä yleissivistyksellisiäkin. Mutta sitte tulee vastaan paljon näitä, jotka ei tiedä mistään mikä tapahtuu kehä kolmosen ulkopuolella, se on pelottavaa, etenkin jos niitä ei edes kiinnosta. Ja maalle mummolaan meno on ollut kaupunkilaisille nuorille kautta aikojen varmaa pahin rangaistus minkä maa päällään kantaa. Miksi ei, tottahan täällä maalla on aina joku amisjengi mikä tulee corollasta mättämään turpaan, kun kaupunkilaisen näkee.

   Lainaa

  73. Tulos: -21 (31 ääntä)
   Ja jälleen kerran päivän idiootti on nainen.

   Lainaa

  74. "36 veeeee..." 13.4.2012 17:39
   Tulos: +9 (19 ääntä)
   Nykynuoriso: Kaikilla on kuitenkin varmaan parempi yleissivistys kuin entisaikaan, sillä jo peruskoulussa vaaditaan paljon enemmän kuin silloin.
   Olisin varsin kiinnostunut kuulemaan tästä osiosta vähän enemmän ja laajemmin. Voi aloittaa esimerkiksi määrittelemällä termin "entisaikaan"....?

   Lainaa

  75. Tulos: -5 (15 ääntä)
   Aattelin heti että Janica heittää läppää. Eikö se teistä muka sitte trollannu?

   Lainaa

  76. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Maya: Sitäpaitsi eihän Jessica edes sanonut mitään tyhmää, ihmetteli vain, että Titanicin uppoamisesta on jo niin kauan.
   kukaan sanonu että jessica on tyhmä?:D oot vissii semi viisas, tässä on siis ideana se että Janika on tyhmää

   Lainaa

  77. homo_perse 14.4.2012 4:07
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Humphamp: Teoria white trashin suosimasta J-kirjaimesta lapsen nimessä saa jälleen uutta tuulta alleen.
   Eihän tuo ole edes mikään teoria vaan täyttä totta. Ainakin useiden omien empiiristen havaintojeni mukaan.

   Lainaa

  78. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Humphamp: Teoria white trashin suosimasta J-kirjaimesta lapsen nimessä saa jälleen uutta tuulta alleen.
   Ahaha samaa olen miettiny minäkin.. Omat havainnot ovat kyllä olleet juuri samaa luokkaa.

   Lainaa

  79. Tulos: -3 (7 ääntä)
   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

   Lainaa

  80. Tulos: +8 (8 ääntä)
   U2FsdGVkX1+nd93FFsOaKxhTeP2MOU4YIA9yGCzKSxKwYMv2pbk++SpfDhNIH5kPAEtfVCZ/LvvIQblYfkeI84K/BiHX1NbRiRGG4pSWBt1ej+4S4TyJNgw2HrM8L1Zxtv/DKh3rYyGwQQjHKkc9jUe5yGlyyTnsw03FungEXgqnlnG0jBR0VAg9+o50bIgn6fkV4X/pD4Fz9mll+pbBaQluuIYW0IjVCRu8cx1826RMDefQcN22MWBgHdrgNMl7g5XeHxJWAFiRtLXIB4iRAXf3e9K2xKzdHsTRbCCWzJiZbUcBfJLapMfX5jLtCz/2TnYZdXCsFn98CqOuhyG5/8Zs5IRkcEtTiD2ABm0M/smRzV5NorM2ScQ5y5zP62ZUEJxgUspDhPiiZba4Y8cTL6HaLWRcNp4AdcWGIdTIr8adevT5/SCzg/3vStnQsa0o2ZPjAmjCywgQnh8Bg1QJSQ==

   Lainaa

  81. Tulos: +4 (12 ääntä)
   lool: Janika kenties blondi? Tai muuten vaa tyhmä?
   Kukaan ei ole todistanut että blondit olisivat tyhmempiä kuin brunetet punapäät jne. Tuo luokitellaan rasismiksi.
   Sussu: http://www.iltalehti.fi/perhe/2012041115438061_pr.shtml Siinä teille tutkimustulosta nykynuorten tyhmyydestä. Vain 31% 15-vuotiaista tunnistaa Suomen kansallislinnun. Eiköhän tässä saa jo ruveta yleistämään?
   No itsehän elämänsä pilaavat . Kaikki voivat kääntää elämänsä kohti parempaa mutta jos oikeasti haluaa viettää elämänsä ilman koulutusta ja bilettää vain päivät ja yöt, se on sen ihmisen valinta. Ei me voida saada ihmisen mieltä vaihtumaan, jos hän on päättänyt viettää elämänsä niin . Ja kuten Lof sanoi ei testiä ole varmastikaan ole tehnyt edes puolia suomen 15- vuotiaista, joten ehkä suomella on vielä toivoa saada fiksuja ja hyvin kouluttautuneita nuoria.

   Lainaa

  82. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Yllätys yllätys kun taas intternetti hoitaa tehtävänsä hyvin. Tällaiset paikat antavat sellaisen kuvan että Suomessa on vain tyhmiä nuoria. Johtuisikohan siitä että ne jotka hoitavat hommansa hyvin, eivät saa koskaan huomiota. Muutaman feissarimokan perusteella pystytte tuomitsemaan kaikki nuoret.

   Lainaa

  83. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Nykynuoriso: Kaikilla on kuitenkin varmaan parempi yleissivistys kuin entisaikaan, sillä jo peruskoulussa vaaditaan paljon enemmän kuin silloin. Kaikilla on kuitenkin omat puutteensa mutta silti raivostuttaa lukea näitä “suomen tulevaisuus”- valituksia! Enemmänkin se pilaa suomen tulevaisuuden, että meihin nuoriin ei uskota eikä olla kannustavia
   Jaaaa, että parempi. Mua ihan oikeesti alko huvittaa. Nykyään se tieto ois oikeesti tarjol, kun vaan sitä tietoo haluttas. Ihan liikaa vain kuulee sitä "vttu ei kiinnosta" ja jos ollaan rehellisiä, niin minen kannusta ensimmäistäkään tällasta tapausta. En nyt ole kuin himpun yli 10v vanhempi kuin yllä kirjottanut ja uskallan sanoa, että yleistietoni tuossa iässä oli laajempi ja parempi kuin monilla nykyään. Nykyinen yleistieto tuntuu pohjaavan pitkälti valtavirtamediaan ja sen tarjoamiin tietoihin. Tän päivän peruskoulussa vaadita pskan vertaa mitään, tuntuu et pitäs vaatia 100 kertaa enemmän. Kyl meil lukioskin tuntu, et ei ihan ollu tieto tarttunu kaikkien päähän, mut ei sitä voi ilm vaatiakkaan kaikilta. Toki jollekkin on tärkeempiä pintaliito, nätti nassu ja joku Ihq julkkis, kun yhteiskunnalliset elämiseen oikeesti vaikuttavat tekijät. Mut eihän tietämätön opi jos ei kysy. Ja ihan turha tulla nillittää, et pintaliito yms vaikuttaa oikeesti jonkun elämään, ehk yksittäisen ihmisen, max tämän ihmissuhteisiin. Mut ei koko kansakunnan, maan tms. Minä kyl haluisin uskoo omaan sukupolveen, etenkin sen nuorempaan päähän, mut joskus ko. ikäluokka tekee siit melkosen mahdottomuuden ihan itse.

   Lainaa

  84. Tulos: 0 (4 ääntä)
   VOI LUOJA!! Pisti ärsyttämään ja pahasti.

   Lainaa

  85. Tulos: +1 (7 ääntä)
   are6b6ba: Maya on mielestäni oikeassa. Mielestäni on huvittavaa, kun monet naureskelevat ja tuomitsevatnuorempiaan, kun eivät muista, kuinka tietämättömiä, huonotapaisia, yksinkertaisia tai vastaavia itse olivat nuorempana. Muistelkaapa nyt vaikka hetki, kuinka noloja olitte itse, todennäköisesti keksitte ainakin muutaman esimerkin.
   Itse olen kyllä ollut hyvin tietoinen kaikista historian tapahtumista ainakin saman ikäisenä kun nämä keskustelijat ovat.

   Lainaa

  86. Tulos: +6 (8 ääntä)
   m9: Vahinko, toinen on Jessica ja toinen Janika, meni sekasi kummalla on k ja kummalla c.
   Laittakaa varalta Jeccica ja Janica niin kyllä se cee jossain kohtaa oikeaan osuu.

   Lainaa

  87. Tulos: +5 (7 ääntä)
   RedrO: No mainitaan nyt vielä että minä en kirrjoittanut tuota exoduksen lainauksen osaa vaan “nylynuoriso”. Ja kiva kun sinä kerrot miten asiat menee oikeasti. Olet ainakin minun kohdallani väärässä. Olen 28V ja minulla on mielenkiintoa suomen tulevaisuutta kohtaan. Opuskelen juuri ict asentajaksi ja tarkoitus pistää oma yritys pystyyn koulun jälkeen. Lisäksi minulla on perhettä ja toimin talonyhtiöni hallituksessa. Kiirettä on mutta suomen tulevaisuus kiinnostaa silti. Tällainen exoduksen kaltainen ihmisten lokerointi on väärin. Jokainen on yksilö.
   Sulla meni koko asian pointti täysin ohi. Nimenomaan puhuin siitä miten eri ikäluokat yleistää, ja SUN ikäiset tekee sitä Suomen nykyhetkeä. Tulinko nyt ymmärretyksi? P.S. Yhteiskunnan kannalta yksilöitä ei ole, on vain massoja.

   Lainaa

  88. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Vielä jos jäi epäselväksi, niin viittasin ilmaisulla "Suomen Tulevaisuus" näihin kahteen ns. paheksuttuun ikäluokkaan.

   Lainaa

  89. Tulos: +3 (3 ääntä)
   FMteam: Tarkennetaan sen verran, että aivan pienistä lapsista ei ole kyse, kuvien perusteella tytöt ovat 14–16-vuotiaita. Kertokoon joku heidät tunteva tarkan iän.
   Molemmat täyttävät tämän vuoden puolella 18, entisiä koulukavereita.

   Lainaa

  90. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Voih: Kuulkaas, kyllä Venäjä hyökkäsi Suomeen mm. Suuressa Pohjan sodassa 1700-luvulla ja Suomen sodassa 1800-luvulla.
   Venäjä hyökkäsi noissa sodissa Ruotsiin.

   Lainaa

  91. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Nykynuoriso: Oon itse 9. luokalla enkä tunne melkeimpä ketään täysin idioottia. Kaikilla on kuitenkin varmaan parempi yleissivistys kuin entisaikaan, sillä jo peruskoulussa vaaditaan paljon enemmän kuin silloin
   Mutta ei näköjään oikeinkirjoitusta(kaan).

   Lainaa

  92. Rappion Apostoli 20.4.2012 8:28
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Rændøm: Head, meet table. Pelottaa sitten kun pääsee eläkkeelle ja tommoset aivokääpiöt on eduskunnassa päättämässä asioista.
   Onhan näitä jo ollutkin, esim. Vienonen/Karpela/Saarela ja Lindell/Guzenina.

   Lainaa

  93. Tulos: 0 (12 ääntä)
   Historiahan tunnetusti ei ole se aine koulussa joka on tyttöjen mieleen. Meilläkin yläasteella historian numeroiden jakauma taisi mennä jotenkin niin, että pojilla oli 8-10 ja tytöillä 6-8 (etenkin kasilla ja ysillä kun puhuttiin maailmansodista ja politiikasta). Mutta sitten taas jossain muussa aineessa tytöt pieksivät meidät ihan 6-0. Se nyt on vaan niin paljon kiinni siitä mikä sattuu kiinnostamaan. Enhän minäkään tiedä esimerkiksi leipomisesta yhtikäs mitään =).

   Lainaa

  94. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Hohhoijaa ja haloo ihmiset... Suurinpiirtein joka toinen joka tänne kommentoi on yli 30 vuotias ja tulette tänne haukkumaan teini-ikäisten tietämystä. Minua hävettää teidän puolestanne jo sen takia että istutte tämmöisillä sivustoilla. Useimmat teistä pätevät jotain täysin samanlaista mitä Janika sanoo kuten '' Venäjä on hyökännyt suomeen''. Yleistieto ei taida olla hukassa vain Janikalla. Nauran teille kun luulette olevanne jotenkin parempia ja tulette tänne soittamaan suutanne. Hauskaa on myös se miten jotku tarttuvat murre sanoihin, pistää miettimään, että kirjoitatteko aina niin miten se on kirjakielellisesti oikein? Enpä jaksa uskoa. Teette itsestänne yhtä naurettavia kuin kohteen jota pilkkaatte. Säälittävää.

   Lainaa

  95. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Tötteröö: Ei tainnu olla siihen aikaan vielä Neuvostoliitto?
   no oikeestaan oli siihen aikaan neuvostoliitto...............

   Lainaa

  96. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Miuku: Venäjä hyökkäsi noissa sodissa Ruotsiin.
   niin ja silloinhan Suomea ei varsinaisesti ollut, joten jätettäisiinkö päteminen kun ei näköjään tiedetä mistään hevonvittua

   Lainaa

  97. Tulos: +4 (10 ääntä)
   U2FsdGVkX19gjWuiPq4EkXOp9kzpdkpATdmCsLv6fdy+ZylYEPqXP/zwSn3Yz5TRR9knffNtYgG9oU5oxNw3pc/PPSDNtoK3QjcSTaiydYkq1pkqkZPCd5OZIG6OksEAaVo7+/c+r2c8IWgYRh6JLLaHOFj7tFydmCR55XinR0YuyRW9XROGw22bfixCND73L4emNgVbA5Cj09z3i3qZnZNuo8LyzHwrDWh17vqm0XHctkyF9insoHh3znV0F844kdtmR/7Z3Kowd/0GXys1oXFSZyEwserHLmtvQN1p7AQ=

   Lainaa

  98. Tulos: -3 (7 ääntä)
   are6b6ba: Maya on mielestäni oikeassa. Mielestäni on huvittavaa, kun monet naureskelevat ja tuomitsevatnuorempiaan, kun eivät muista, kuinka tietämättömiä, huonotapaisia, yksinkertaisia tai vastaavia itse olivat nuorempana. Muistelkaapa nyt vaikka hetki, kuinka noloja olitte itse, todennäköisesti keksitte ainakin muutaman esimerkin.
   Eh, jos näin uskot voit vaikka käydä ala-asteella kyselemässä parilta kymmenvuotiaalta Titanicista niin voit nähdä miksi tämä kyseinen tyttö herättää hilpeyttä. Kaikilta on varmasti puuttunut jotain tietoa mutta tämä on samaa luokkaa kuin suomalainen teini kysyisi "Oliko Kekkonen satuhenkilö?" tai väittäisi "Ei ydinaseita ole koskaan käytetty sodassa."

   Lainaa

  99. "36 veeeee..." 2.5.2012 5:22
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   urpot: Hohhoijaa ja haloo ihmiset… Suurinpiirtein joka toinen joka tänne kommentoi on yli 30 vuotias ja tulette tänne haukkumaan teini-ikäisten tietämystä. Minua hävettää teidän puolestanne jo sen takia että istutte tämmöisillä sivustoilla. Useimmat teistä pätevät jotain täysin samanlaista mitä Janika sanoo kuten ” Venäjä on hyökännyt suomeen”. Yleistieto ei taida olla hukassa vain Janikalla. Nauran teille kun luulette olevanne jotenkin parempia ja tulette tänne soittamaan suutanne. Hauskaa on myös se miten jotku tarttuvat murre sanoihin, pistää miettimään, että kirjoitatteko aina niin miten se on kirjakielellisesti oikein? Enpä jaksa uskoa. Teette itsestänne yhtä naurettavia kuin kohteen jota pilkkaatte. Säälittävää.
   Minä kun en jaksa uskoa että vanhimmasta päästä varsinaisesti "soitamme suutamme" mitenkään pahiten ihan siitä syystä ettemme me vanhoina jaksa olla noin kuohduksissamme asioista enää tai emme ainakaan ilmaise sitä kovin raflaavasti. Kokoajan mielenkiintoisemmaksi tämä sen sijaan kyllä menee, ja olisi vielä jännempää jos asioita vielä perusteltaisiin. Nyt esimerkiksi kiinnostaisi tietää että missä sitä yli kolmekymppisenä saa netissä olla ettei nuorempia hävettäisi? Missäs itse kuvittelette olevanne sitten kun toinen jalka on jo tälleen haudassa? :-D

   Lainaa

  100. Tulos: +8 (8 ääntä)
   raivo: These kids. En ymmärrä miten jollakin voi olla noin surkea yleissivistys. Ai että miksikö inhoan lapsia…
   Itsekkin olet varmasti lapsi joskus ollut.. Eivätkä kaikki nuoret tyhmiä ole, turha täälä yleistää. Eikä kukaan voi oppia jos kukaan ei opeta..

   Lainaa

  101. Tulos: +5 (11 ääntä)
   U2FsdGVkX1/szHFlyJdSNa/AtI14w4YvtOUxH84mJvyTWzOCuqGnieJ6aNQVtLmh0+xujt9TVunROYtz85xZHSrQZnuBRdurq0qfP4P/tLzzfydz5rKYm8j+pfzdVxSUnDPD2bol6CwQDmDJ4Pnrb71tzGH7xyvozKv4ZBB57MTKcTYLwHsZ1bDJqNOIiUjRBHR227Jkkq8sgo3MPWSzL0o5T1vKtYHJ9cWXCnwNl/2e7VCapCOuaARqoCRIyRJi

   Lainaa

  102. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Bubs: Osu ja uppos…
   joo ainaki mulla ku facepalmasin päästä läpi ku luin nuo kommentit :D

   Lainaa

  103. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Sussu: http://www.iltalehti.fi/perhe/2012041115438061_pr.shtml Siinä teille tutkimustulosta nykynuorten tyhmyydestä. Vain 31% 15-vuotiaista tunnistaa Suomen kansallislinnun. Eiköhän tässä saa jo ruveta yleistämään?
   Ei saa. Yleistäminen osoittaa omaa tietämättömyyttään kyseistä asiaa kohtaan. Jos jotkut aikuiset ovat huolestuneita tämän maapallon kohtalosta, se on itsestä kiinni. Kasvattakaa omat lapsenne fiksuiksi, sivistyneiksi jne. jos olette noin huolestuneita "pullamössösukupolvesta" ja heidän päätöksistään. Kuten Niina sanoi, hormonit jylläävät 13-20-vuotiaiden kehoissa etupäässä, tyhmyydellä ei ole mitään osaa asiassa. Kyseessä voi olla myös ajatusvirhe, antakaa hieman periksi.

   Lainaa

  104. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Manjaana: Paitsi että kyseinen saksalaishemmo lienee oikeastaan ollut itävaltalaishemmo, mikäli Aatu-vainaata tarkoitat.
   Nyt puhuttiin varmaan Hans Gruberista, koska ei Aatua oo oikeesti ollu olemassa!

   Lainaa

  105. Tulos: -4 (8 ääntä)
   Ei sitä kyllä koulussa opetettu oliko titanic leffa totta tai perustuuko mikäkin leffa tositapahtumiin ja miksi pitäisi

   Lainaa

  106. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Pitäisiköhän tuo Titanic tietää ihan sen vuoksi, että sen uppoaminen on yksi maailman tunnetuimmista onnettomuuksista? Sen lisäksi tietty, että se toimi alkusysäyksensä laivojen turvallisuusmääräysten tiukentumiselle.

   Lainaa

  107. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Ei mulle ainakaan ole koulussa opetettu mitään titanicista, enkä oo leffaakaan kattonu. Ottaa päähän nää jotka kitisee että pitäishä kaikkien nyt tietää -.- Tiedän kyllä että se on tapahtunu oikeesti, mut en koulun kautta. Ei kellekkää voi tulla sanelee mitä sun pitää tietää jne, jos niitä asioita ei ole edes opetettu missään.

   Lainaa

  108. Tulos: -7 (9 ääntä)
   tollasia ihmisiä ku janika tekis mieli vetää turpaan ja lujaa ku on noin saatanan idiootteja. Ja sitte ku vielä vinkuu toisille kuinka ei tiedä. SAATANA.

   Lainaa

  109. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Rainbow Crash: Ei, Venäjä ei hyökännyt Suomeen.
   Jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin kyllä se Venäjäkin on hyökännyt Suomeen.. https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_sota

   Lainaa

  110. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Rændøm: Head, meet table. Pelottaa sitten kun pääsee eläkkeelle ja tommoset aivokääpiöt on eduskunnassa päättämässä asioista.
   Kuvittelet että siellä on tällä hetkellä yhtään fiksumpaa sakkia?

   Lainaa

  111. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Bubs: Osu ja uppos…
   badum tssss!

   Lainaa

  112. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Janika ei suinkaan ole ainoa ihminen joka ei tiedä että Titanic oli oikeasti olemassa, niitä on tuhansia muitakin. Jotkut eivät vain voi käsittää että elokuva voi olla myös historiallinen eikä kokonaan sepitetty.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Titanic, laiva, elokuva