Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Syö silliä

"Serkkuni ja paras ystäväni menehtyi eilen."
Syö silliä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 41 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +554 (596 ääntä)
      Aprillipäivä, se on murhaa välillä.

      Lainaa

    2. Tulos: +950 (1050 ääntä)
      Mikäs sen hauskempi aihe vitsailla kuin kuolema. Ai että naurattaa.

      Lainaa

    3. Tulos: +400 (506 ääntä)
      Njaha.. En ikinä ymmärrä miten voi toisen julistaminen kuolleeksi olla hauska pila. Ymmärrän kyllä, jos ilmoittelee raskaudesta, taudeista tmsp. Mutta että "höhöö, toi kuoli" ja vielä se, että täytyy sanoa, ettei ole aprillipila. Njoo, eipä tulisi ikävä tuota tyyppiä jatkossa. On vain asioita mistä ei voi pilailla, koska herkemmät ihmiset voi joutua shokkiin tmsp. Edes ällö ei yllä tälle tasolle :/

      Lainaa

    4. SuomenToivo 7.4.2012 0:36
      Tulos: -316 (560 ääntä)
      No voi tsiisus, kaveri onnistui sitten aprillipilassaan ja yht'äkkiä kaikki pitääkin sitä ihan kusipäänä? Kamoon hei nytte :D Omasta mielestäni oli aika ovela kyllä.

      Lainaa

    5. miinaharava 7.4.2012 1:01
      Tulos: -103 (245 ääntä)
      Jatkuvastihan kuolemasta tehdään pilaa, esim. mustissa komedioissa. Big deal

      Lainaa

    6. Tulos: +396 (426 ääntä)
      Kyllä kuolemasta voi pilailla. Siinä on kuitenkin snadi ero, viljeleekö ns. tavanomaista mustaa huumoria vai väittääkö parin päivän ajan koko tuttavapiirilleen, että itselle tärkeä ihminen on kuollut. Voisi ne väärät luulot korjata jo viimeistään siinä vaiheessa, kun tyypit ryntäävät ostamaan kukkia ja soittamaan lohdutuspuheluja.

      Lainaa

    7. Tulos: +221 (235 ääntä)
      tuolloin oli aprillipäivä mennyttä jo, joten tuhmaa oli!

      Lainaa

    8. Tulos: -38 (122 ääntä)
      Eikös aprillipilan alkuperäinen idea oo saada toinen huijattua menemään jonnekkin tai tekemään jotain? Fail.

      Lainaa

    9. Tulos: +168 (186 ääntä)
      höö: Eikös aprillipilan alkuperäinen idea oo saada toinen huijattua menemään jonnekkin tai tekemään jotain? Fail.
      Kyllä ne ainakin kukkakauppaan menivät :D

      Lainaa

    10. kyllästynyt luusereihin 7.4.2012 7:44
      Tulos: +252 (278 ääntä)
      Idiootti jätkä. Aprillipäivän tarkoitus on, että pilat suoritetaan kyseisenä päivänä. Tässähän "onnistuttiin" vasta seuraavana päivänä, eli täysi fail jo ottamatta kantaa siihen, onko jonkun tärkeän ihmisen kuoleman "lavastus" hyvää pilailua. Musta huumori toimii kyllä, mutta sen on oltava kekseliästä. En pysty kyllin alleviivaamaan, kuinka surkean muka-hauska tää jätkä mun silmissä on.

      Lainaa

    11. Tulos: +75 (89 ääntä)
      samoilla linjoilla Elinan viimisen kommentin kanssa, kusipää äijä prkl.

      Lainaa

    12. Tulos: +79 (87 ääntä)
      Hyvä aprillipila saa pilan kohteet tuntemaan itsensä ääliöksi "no ois mun pitänyt tajuta", joten tollanen on vaan pöljää.

      Lainaa

    13. Tulos: +107 (127 ääntä)
      Itehän laitoin aprillipäivänä sellaisen "pilan" seinälleni, josta tein tarkoituksella yliampuvan. Kirjoitin että 90% ruumiistani oli muusina rekkaonnettomuuden jäljiltä, ja "onneksi sentään kirjoituskäsi toimii". Pari tyyppiä meni lankaan, mikä oli ihme sillä tein jutusta todellakin aivan hemmetin yliampuvan kaikkine "vatsalaukun voi korvata suodatinpussilla"-heittoineen!

      Lainaa

    14. Tulos: -42 (60 ääntä)
      Ehkä meni vähä yli mut ei ny liia pahasti.

      Lainaa

    15. Tulos: +25 (45 ääntä)
      Herran jumala, mä uskoin ja teki mieli antaa iso hali tolle jätkälle... ):

      Lainaa

    16. Tulos: +73 (79 ääntä)
      Asiatonta... Musta huumori on asia erikseen.

      Lainaa

    17. Tulos: +139 (149 ääntä)
      Juu ei kyllä naurata. Varsinkin kun oma kaverini ihan oikeasti tappoi itsensä 1.4, neljä vuotta sitten. Kyllähän sitä kieltämättä ensimmäisen puhelun tultua mietti että onpa huono vitsi. Mutta ei ollut.

      Lainaa

    18. Tulos: +98 (108 ääntä)
      Vähä samantyyline "läppä" ku yhel raskaana oleval mimmil oli samana päivänä status "Sain keskenmenon". Ja vähän ajan pääst "APRILLIA!". On vähä rajuja vitsejä..

      Lainaa

    19. Tulos: +50 (56 ääntä)
      En voi olla ainut joka vihaa aprillipäivää.. Onneks se oli tänä vuonna sunnuntaina!

      Lainaa

    20. Tulos: +44 (54 ääntä)
      Ennen facebookkia oli aprillipilatkin parempii.

      Lainaa

    21. Tulos: +13 (27 ääntä)
      Kylläpä on vittumainen jätkä DIAF

      Lainaa

    22. Tulos: +92 (104 ääntä)
      Mietin tässä vaan että ensimmäinen tilapäivitys ''Serkkuni ja paras ystäväni Joonas menehtyi _eilen_'' ja seuraavassa sanoo että ''Kuoleminen on näköjään kiellettyä 1.4'' Eli jos Risto laittoi 1.4 että Joonas kuoli eilen, sehän kuoli siis silloin 31.3 eikä 1.4. Anteeksi pätemiseni, mutta oli pakko (: ja mielestäni kuolemasta ei saisi tehdä tälläisia tsoukkeja. Miettikää jos se Joonas ensivuoden aprillipävänä oikeasti kuolee, eihän silloin sitä kukaan millään usko.

      Lainaa

    23. Tulos: +74 (84 ääntä)
      Jos olisin kyseinen Joonas (mikäli tällainen serkku oikeasti on olemassa), pyytäisin kuukauden kuluttua äitiäni tai jotain sukulaista laittamaan Ristolle suruviestin poismenostani. Jos jätkä ei itse osaa noudattaa aprillipilojen kirjoittamattomia sääntöjä, niin kusetetaan sitten kuolinviesteillä ympäri vuoden

      Lainaa

    24. Tulos: -45 (49 ääntä)
      MAHTAVA!

      Lainaa

    25. Tulos: +39 (49 ääntä)
      Ihan hirveä tyyppi! Niin nousi kiukku, ei tommosilla asioilla kuulu vitsailla. Ei aprillipäivänä ja vielä vähemmän sen jälkeen!!

      Lainaa

    26. Löygelsön 7.4.2012 22:01
      Tulos: -29 (47 ääntä)
      Haha, mustahkoa huumoria. Mulkku teko mutta ei mua naurattaa silti.

      Lainaa

    27. Tulos: -58 (72 ääntä)
      Ootte tosikkoja.

      Lainaa

    28. Tulos: +59 (65 ääntä)
      Tykkään ironiasta, sarkasmista ja mustasta huumorista mut valitettavasti tän luokan hauskat jutut ei vaan ikinä iske millään tavalla. Mun jakeluun (tyhmä kun olen) ei vaan mene ymmärrystä siitä että minkä takia pitää olla hauskaa ensteks väittää ystävänsä kuolleen ja sen jälkeen pistää koko kaveriporukka pasmat sekasin kusetusta jatkaen. Itselleni olis täysin ok et kyseinen mokan kirjoittaja olis kertonut vaikka lojuvansa teho-osastolla tappelemassa hengestään, se varmaan olis ihan yhtä "hauskaa" kun kyseinen moka.. mut, jokaisella omat mielipiteet ja huumorin aiheet. Paasaava viesti loppus ja kuitti.

      Lainaa

    29. Tulos: +33 (45 ääntä)
      Tosikkoja? Ei. Meillä on vaan vähän kultivoituneempi huumorintaju.

      Lainaa

    30. Tulos: -18 (28 ääntä)
      hieno mies.

      Lainaa

    31. Joku fiksumpi tapaus 9.4.2012 3:08
      Tulos: +43 (47 ääntä)
      On minullakin huumorintajua, mutta oikeasti vakavalla asialla vitsailu ei vain kuulu hyviin tapoihin. Vaikka olisi aprillipäivä. Eikö ihmiset tajua, että tuon on vain yksinkertaisesti mautonta?

      Lainaa

    32. Tulos: -36 (62 ääntä)
      Hähähä ihan loistava. Aina toisinaan mietin johtuuko ihmisten turhan paheksuva asenne kuolemaa käsitteleviä vitsejä kohtaan siitä että ihminen pelkää kuolemaansa niin paljon. Jokainen teistä kauhistuneista moralisoijista on niin kauhistunut vain siksi että kuoleman vääjäämättömyyden ja pelottavuuden pitäisi olla jotenkin vakava asia, ja siitä vitsailu pelottaa vain lisää. Joka nyt on ihan perseellään olevaa logiikkaa, koska terveempää on omasta mielestäni osata nauraa jollekin sellaiselle joka joskus kohtaa meitä kaikkia, kuin hysterisoida asiasta ja älähtää aina kun joku sanoo jotain aiheeseen liittyvää ilman mitä suurinta vakavuutta. Naurakaa kunnolla, huomenna saattaa ajaa bussi päälle.

      Lainaa

    33. Tulos: +54 (54 ääntä)
      Mikäs sen hauskempaa, kuin tuottaa huijaamalla muille pahaa mieltä ja syyllinen olo. Voi luoja, millaisia kusipäitä jotkut on.

      Lainaa

    34. Tulos: +54 (56 ääntä)
      Pantsu: Hähähä ihan loistava. Aina toisinaan mietin johtuuko ihmisten turhan paheksuva asenne kuolemaa käsitteleviä vitsejä kohtaan siitä että ihminen pelkää kuolemaansa niin paljon. Jokainen teistä kauhistuneista moralisoijista on niin kauhistunut vain siksi että kuoleman vääjäämättömyyden ja pelottavuuden pitäisi olla jotenkin vakava asia, ja siitä vitsailu pelottaa vain lisää. Joka nyt on ihan perseellään olevaa logiikkaa, koska terveempää on omasta mielestäni osata nauraa jollekin sellaiselle joka joskus kohtaa meitä kaikkia, kuin hysterisoida asiasta ja älähtää aina kun joku sanoo jotain aiheeseen liittyvää ilman mitä suurinta vakavuutta. Naurakaa kunnolla, huomenna saattaa ajaa bussi päälle.
      Tässä ei ole kyse siitä, että kuolemalla ei saisi vitsailla, vaan sillä, että tyyppi aiheutti ihmisille aprillipäivää seuraavana päivänä paskan olon ja huonon omatunnon ja sai heidät säälimään itseään, täysin syyttä. Se on vittumaista eikä mitään huumoria. Hyvä aprilli- tai "muutenvaan"pila on sellainen, joka saa jekutettavan hieman nolostumaan, mutta jolle kaikki voivat (viimeistään) myöhemmin yhdessä nauraa. Toi nyt ei naurata ketään. Tuskin edes Ristoa.

      Lainaa

    35. Tulos: -23 (37 ääntä)
      Loistava pila, ja aggressiivinen sympatian päälle paskominen jälkeenpäin kruunasi koko jutun! wp sir :-D

      Lainaa

    36. Tulos: -30 (42 ääntä)
      Kauhee parku jos aihe on kuolema.. Se on ihan yhtä arkipäivää ku hengittäminen, ehkä ikävää mutta tosi jokatapauksessa. Propsit äijälle, kusetetaa kunnolla ku kusetetaa.

      Lainaa

    37. Tulos: -26 (40 ääntä)
      Täähän on ihan mahtava :DD Tosin ite pyytäisin ainaki kaverilta ja serkulta luvan ennen ku heittäisin tämmöstä seinälle. Niin ja kyllä, tosikkoja te ootte. Monellako teistä on oikeasti oma mielipide asiasta? "se nyt vaan on tabu koska kaikki on aina sanonu niin" Ootteko koskaan ajatellu tarkemmin miksei kuolemasta sais heittää läppää? Monikos teistä jää surkuttelemaan sen leipänne päällä olevan possunpalasen kuolemaa, vai pystyttekö kenties nauramaan pippuripihviä syödessäne? Ihminen on samalla tapaa osa luontoa ja sen kiertokulkua ku mikä tahansa muu eläinlaji, joten miksi sen elämää pitäisi kunnioittaa muiden elämiä enemmän? Ainoa asia mikä (länsimaalaisen)ihmisen erottaa muista maapallon asukeista, on ego. Esimerkiks buddhalaisuudessa kuolema on vaan vaihe jossa sielun fyysinen instrumentti kohtaa loppunsa ja sielu eli sisin jatkaa elämäänsä. Ja opettaahan se meidän oma kristinuskommekin jotain kuoleman jälkeisestä elämästä, krhm helvetti krhm taivas. Moniko teistä uskooo pääsevänsä taivaaseen? Kun joka suunnasta meille syötetään käytös- ja ajatusmalleja siitä että pitää olla mahdollisimman hyvännäkönen ja kaikin puolin edustava ollakseen minkään arvonen ja kuoleman ollessa tila jossa ette enää voi juosta ympäriinsä toitottamassa muille kuinka hienoja tyyppejä olette, niin siihen suhtautuminen huumorilla on varmaan aika kova kolaus egolle, mikä taas saa aikaan sen puolustuskannan että "ei kuolemasta saa vitsailla" Tää todellakin oli mahtava aprillipila. Joku tuolla ylempänä vinku että hyvän pilan pitää olla kekseliäs. Millanen tää sitten on jollei kekseliäs?

      Lainaa

    38. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Mun isä kuoli aprillipäivänä. Se oli huumorimiehiä, mutta valitettavasti kuolema ei ollut pilaa.

      Lainaa

    39. Tulos: -6 (14 ääntä)
      Siruka: Mikäs sen hauskempi aihe vitsailla kuin kuolema. Ai että naurattaa.
      Hei oikeesti hyvät immeiset. Kukaan tuskin OIKEESTI tekee pilaa kuolemalla, mutta mustaa huumoria viljellään kovastikin. Löysätkää sitä pipoa koska me kaikki eletään vain kerran ;)

      Lainaa

    40. Skankhunt42 18.7.2017 12:05
      Tulos: -5 (5 ääntä)
      Siruka: Mikäs sen hauskempi aihe vitsailla kuin kuolema. Ai että naurattaa.
      Ziizii

      Lainaa

    41. Lyhyt pelikaani 17.1.2021 14:29
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Valkoinen roska haisee.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuolema, aprilli, pila, aprillipila