Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sujuvaa suhteenhoitoa

"Jere ei ole enää parisuhteessa, vaan sinkku"
Sujuvaa suhteenhoitoa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +287 (363 ääntä)
   Olipas rentoa porukkaa :D (Ei Heikki tosin)

   Lainaa

  2. Mr. Ällö 24.4.2012 0:17
   Tulos: +550 (810 ääntä)
   Ehdin jo innostua, kun luulin otsikon olevan "Sujuvaa suihinottoa". Nam nam.

   Lainaa

  3. miinaharava 24.4.2012 0:24
   Tulos: +217 (375 ääntä)
   Jos Heikillä itellään olis selkärankaa, niin se olis lopettanut tuon suhteen ilman tuollaisia turhia tiedotuksia ja mielipidekyselyitä.

   Lainaa

  4. Tulos: +349 (409 ääntä)
   Ehdin jo innostua, kun luulin otsikon olevan “Sujuvaa suihinottoa”. Nam nam.
   Oon yhtä kiero kun Mr. Ällö, koska luin ite ihan samoin. :(

   Lainaa

  5. Tulos: -95 (201 ääntä)
   "Asia ok" ???? Joko toi on lavastettu, koska asia ei kyllä ole ok, tai sitten Maarian täytyy olla niin pirun kiukkunen, ettei saa sanotuksi muuta.. Ärsyttävä, tulin nyt niin huonolle tuulelle tosta, et ihan toivon et se on yhteisestä sopimuksesta tohon laitettu. Mahdanko nukkuakaan ensi yönä ollenkaan! :D

   Lainaa

  6. sinkkujaonnellinen 24.4.2012 1:05
   Tulos: +228 (250 ääntä)
   Jereltä säälittävää. Heikkiä tavallaan ymmärrän, mutta onko tollasiakin asioita pakko ruotia julkisesti? Paras näpäytys eksälle on näyttää pärjäävänsä hyvin ilman häntä ja päässeensä yli. Heti kun lopetin eksäni miettimisen ja aloin elämään taas omaa elämääni, seurasi eksän yhteydenotot ja roikkumiset. Noloa myöntää mutta kyllä tuntui hyvältä antaa pakit.

   Lainaa

  7. Spurdo Spärde 24.4.2012 1:20
   Tulos: +257 (263 ääntä)
   lemon: “Asia ok” ???? Joko toi on lavastettu, koska asia ei kyllä ole ok, tai sitten Maarian täytyy olla niin pirun kiukkunen, ettei saa sanotuksi muuta.. Ärsyttävä, tulin nyt niin huonolle tuulelle tosta, et ihan toivon et se on yhteisestä sopimuksesta tohon laitettu. Mahdanko nukkuakaan ensi yönä ollenkaan!
   Tod.näk Maaria on vaan riittävän fiksu ymmärtääkseen, ettei näitä asioita kannata facebookissa ruveta setvimään. Valitettavan harva osaa toimia samoin...

   Lainaa

  8. Tulos: +14 (100 ääntä)
   Jere on korkeintaan 10v, mut musta Heikki teki just hyvin! :D

   Lainaa

  9. Tulos: +210 (318 ääntä)
   Bean: Jere on korkeintaan 10v, mut musta Heikki teki just hyvin!
   Mistäs tiedät että Heikki on musta?

   Lainaa

  10. Tulos: -96 (202 ääntä)
   JiDe: Mistäs tiedät että Heikki on musta?
   .... Et sit huonompaa keksiny? Huoh

   Lainaa

  11. Tulos: -20 (70 ääntä)
   Miks luin eka että "Sujuvaa suuhoitoa"?

   Lainaa

  12. Tulos: -37 (97 ääntä)
   "Jos Heikillä itellään olis selkärankaa, niin se olis lopettanut tuon suhteen ilman tuollaisia turhia tiedotuksia ja mielipidekyselyitä."
   Eihän kyseinen Sonja ole ilmeisesti Heikin tyttöystävä. Tai ihmettelen vaan tuota "on pettänyt miestään". Oudosti puhuu itsestään? ;o

   Lainaa

  13. Tulos: +144 (148 ääntä)
   "sori emmä tienny mite kertosin tän" No ei ainakaan noin... ikää varmaan 13 tai 14?

   Lainaa

  14. Tulos: -47 (93 ääntä)
   Tuollaiset ruikuttavat ja sääliä kerjäävät "miehet" ovat sitten raivostuttavia. Heikki siis. Jere nyt on muuten vaan nolo, luultavasti aika nuori sentään?

   Lainaa

  15. Tulos: +35 (83 ääntä)
   daa: Tuollaiset ruikuttavat ja sääliä kerjäävät “miehet” ovat sitten raivostuttavia. Heikki siis. Jere nyt on muuten vaan nolo, luultavasti aika nuori sentään?
   eiköhä heikki vaan suutuksissaan ton kirjoittanut. saa tossa tilanteessa hiukan ruikuttaakin, ei ehkä julkisesti. tollaset seksistiset naiset on noloja.

   Lainaa

  16. Tulos: +27 (97 ääntä)
   Ihan oikein Sonjalle, nyt ainakin lähipiiri tietää milainen tautinen jakoperse hän on, ja varoo sekaantumasta häneen :)

   Lainaa

  17. Tulos: +25 (39 ääntä)
   on se vaan niin paljon hienompaa sinkkuna :D

   Lainaa

  18. Tulos: +72 (120 ääntä)
   daa: Tuollaiset ruikuttavat ja sääliä kerjäävät “miehet” ovat sitten raivostuttavia. Heikki siis. Jere nyt on muuten vaan nolo, luultavasti aika nuori sentään?
   Millä perusteella Heikki on ruikuttava ja sääliä kerjäävä? Mun mielestä totesi erittäin ytimekkäästi millanen nainen on kyseessä ja ihan hyväkin et tuo noin paskamaisen käytöksen esille ja naisen ystävienkin tietoon jotta osaavat varoa tuommosta tyrkkyä miestensä läheisyydessä, sitä saa mitä tilaa!

   Lainaa

  19. Tulos: -18 (32 ääntä)
   ''Eihän kyseinen Sonja ole ilmeisesti Heikin tyttöystävä.'' Eikö Heikin julkaisussa selvästi sanota että ''kaksi ja puolivuotisen seurustelun aikana ....'' Ja miksi miten Sonja voisi pettää Heikkiä jos he eivät olisi yhdessä?

   Lainaa

  20. Tulos: +5 (27 ääntä)
   Mr. Ällö: Ehdin jo innostua, kun luulin otsikon olevan “Sujuvaa suihinottoa”. Nam nam.
   itse tein saman kun ällö :( :D

   Lainaa

  21. Tulos: +14 (42 ääntä)
   veikkaisin tosiaan että heikki ei tosiaan.ole kyseisen sonjan mies koska lopussahan kirjottanu selvällä suomella, että ei jaksa puolustella hänen tekemisiänsä ja hölmöilyjä. Joten Jokaisen pitäs tajuta että tiennyt noi kaikki jutut aikoja sitten. Hoihoi

   Lainaa

  22. Tulos: -25 (45 ääntä)
   Huoooh, toi Heikin juttu oli kyllä niin säälittävä. Jaksa lukee aikuisen ihmisen virtuaaliporaamista. Miten tollaset asiat hoidettiinkaan ennen sosiaalista mediaa?

   Lainaa

  23. Tulos: +36 (42 ääntä)
   Hehe: Eihän kyseinen Sonja ole ilmeisesti Heikin tyttöystävä. Tai ihmettelen vaan tuota “on pettänyt miestään”. Oudosti puhuu itsestään? ;o
   On tyttöystävä t: tunnistaja

   Lainaa

  24. Tulos: +3 (21 ääntä)
   Jaa.: Miks luin eka että “Sujuvaa suuhoitoa”?
   Koska olet melkein sukua MrÄllölle

   Lainaa

  25. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Tunnistaja: On tyttöystävä t: tunnistaja
   edelleen?

   Lainaa

  26. Tulos: -31 (51 ääntä)
   Melkein menee sympatiat Sonjan puolelle. On niin vilpittömän tuntuinen anteeksipyyntö. Jere taas on ihan mulkvisti.

   Lainaa

  27. Tulos: -7 (19 ääntä)
   Mr. Ällö: Ehdin jo innostua, kun luulin otsikon olevan “Sujuvaa suihinottoa”. Nam nam.
   luin ihan samoin, onko paha?

   Lainaa

  28. Tulos: +33 (49 ääntä)
   Olihan tuo jo Nrj radioon päässy tuo sonjan tapaus :D Sonjan ystävä eli Heikki on siis kyllästynyt sonjan jatkuvaan säätämiseen ja siihen että se pettää omaa poikaystävää, heikki siis ilmiantoi sonjan jopa radioon, ja sonja itse pääsi vielä nolaamaan itsensä kaikkien kuullen siinäkin :DD

   Lainaa

  29. Tulos: +2 (20 ääntä)
   Jos napulaa on uskominen ni lieköhän kyseessä sama vitun horo ku tässä? http://www.youtube.com/watch?v=oeCBo_hbGsM

   Lainaa

  30. Tulos: +11 (31 ääntä)
   Nyt vittu te feissarimokien ehkä tyhmimmät kommentoijat jotka mussutatte "pitiköntoiki ny sanoo faces jne paksaa" niin ymmärtäkää et ilman noin vitun vajakkeja jotka pitåä facebookia aivoinaan ei feissarimokissa olisi mitään luettavaa ja ei saisi enää kicksejä ylemmyyden tunteesta. Älkää käsittäkö väärin, ymmärrän myötähäpeän mutta toisaalta osa jutuista on täällä JUURI SEN TAKIA. en ymmärrä miksi sitä täällä vihoviimeisessä paikassa missä tuosta pitäis valittaa, valitetaan... Menkää vaikka sinne omaan faceen ja laittakaa kaikki nää ylitärkeit asioit jakavat ystävänne suomen pilkattavaks niin oppiiki ehkä jotakin :D Aivo käteen nyt hei! Maassa maan tavalla, saitilla saitin tavalla, ei kirkkoonkaan mennä Saatananpalvontaa harrastamaan. Ei mulla muuta, Analyz

   Lainaa

  31. Tulos: +24 (38 ääntä)
   Ihan oikein Sonjalle että kaikki saa tietää millanen akka on kyseessä, mutta ehkä Henkka sitä selkärankaa tarvis silti tollasen akan dumppaamiseen heti ekasta kerrasta.

   Lainaa

  32. Tulos: +16 (54 ääntä)
   Naiset täällä tuntuu haukkuvan tuota Heikkiä säälittäväksi ruikuttajaksi, mutta miten minusta tuntuu, että jos Heikki olisikin pettäjä, niin silloin hän olisikin täys sika. Eli kummin päin tahansa, niin naisilta tulee paskaa niskaan, koska hän sattuu olemaan mies.

   Lainaa

  33. Tulos: +11 (27 ääntä)
   ju: Naiset täällä tuntuu haukkuvan tuota Heikkiä säälittäväksi ruikuttajaksi, mutta miten minusta tuntuu, että jos Heikki olisikin pettäjä, niin silloin hän olisikin täys sika. Eli kummin päin tahansa, niin naisilta tulee paskaa niskaan, koska hän sattuu olemaan mies.
   Joku tossa jo aiemmin tosiaan kirjoitti, että Heikki ei edes oo tää poikaystävä. Ja mun mielestäni tollanen asioitten julkinen puiminen on naurettavaa aikuisilta ihmisiltä (vaikkakin viihdyttävää joo). Ihan sama onko kyseessä mies vai nainen ja kuka tekee ja mitä.

   Lainaa

  34. Tulos: +17 (27 ääntä)
   jerska: eiköhä heikki vaan suutuksissaan ton kirjoittanut. saa tossa tilanteessa hiukan ruikuttaakin, ei ehkä julkisesti. tollaset seksistiset naiset on noloja.
   No nyt meni kyl käsitteet sekasin. Seksismi= "katsantokanta joka korostaa sukupuolten välisiä eroja ja niihin perustuvaa sukupuolten eriarvoisuutta."

   Lainaa

  35. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Plääh: …. Et sit huonompaa keksiny? Huoh
   Mun mielest oli aika hauska:D

   Lainaa

  36. Tulos: +7 (23 ääntä)
   ju: Naiset täällä tuntuu haukkuvan tuota Heikkiä säälittäväksi ruikuttajaksi, mutta miten minusta tuntuu, että jos Heikki olisikin pettäjä, niin silloin hän olisikin täys sika. Eli kummin päin tahansa, niin naisilta tulee paskaa niskaan, koska hän sattuu olemaan mies.
   Niinpä niin, pitihän sieltä jonkun miehen tulla puolustamaan kaikkia maailman miehiä, koska "ihan sama mitä se on tehnyt, mutta kun....!" Älä hei jaksa, jos olet kertaakaan aiemmin tällä sivustolla käynyt, olet varmasti huomannut, että osansa saavat niin naiset, lapset, koirat kuin vanhatkin ihmiset. Wiil, miehiä pilkataan, en ehkä kestä kun kaikki aina haukkuu miehiä!!!

   Lainaa

  37. Tulos: +15 (25 ääntä)
   jr: Melkein menee sympatiat Sonjan puolelle. On niin vilpittömän tuntuinen anteeksipyyntö.
   kai tää oli läppä? "vilpittömän tuntuinen"... joo sä voit kirjottaa faceen vaikka että oot kiinan keisari mut ei se siitä totta tee.

   Lainaa

  38. Tulos: -21 (31 ääntä)
   Huoraa turpaan ja katkaset kaulan. Eipähän petä enää.

   Lainaa

  39. Tulos: -24 (28 ääntä)
   kyllä tollaset sonjan kaltaset horot pitäs vaan viedä saunan taakse ja niskat nurin! huoriahuoria joka puolella, aina pilaamassa suhteet

   Lainaa

  40. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Rae: Huoooh, toi Heikin juttu oli kyllä niin säälittävä. Jaksa lukee aikuisen ihmisen virtuaaliporaamista. Miten tollaset asiat hoidettiinkaan ennen sosiaalista mediaa?
   Kylän juoruämmien tietotoimisto piti huolen että kaikki tiesivät kuka on löydetty mistäkin sängystä.

   Lainaa

  41. Tulos: +18 (32 ääntä)
   Rae: Ja mun mielestäni tollanen asioitten julkinen puiminen on naurettavaa aikuisilta ihmisiltä (vaikkakin viihdyttävää joo). Ihan sama onko kyseessä mies vai nainen ja kuka tekee ja mitä.
   Kiusallistahan se on mutta kohteliasta muita kohtaan, että parisuhdemarkkinoilla ihmiset tietävät kuka on uskoton lortto. Se on sama kuin huuto.netissä kusettavalle myyjälle ei aintaisi negatiivista palautetta siksi ettei viitsi olla katkera; se palaute on muita varten, ei sinua.

   Lainaa

  42. ApinaKapina 8.1.2015 0:33
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Pakko myöntää että olin samoilla linjoilla Mr. Ällön kans tässä..

   Lainaa

  43. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Mitä se Heikki oikein ruikuttaa? Itse ei ole pystynyt tarjoamaan naiselle sitä mitä tämä tarvitsee niin silloin käy noin. Eikä siinä ole mitään väärää.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: parisuhde, ero, pettää