Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Maine menetetty

"Onks toi hampunlehti, mikä tolla roikkuu kaulasta?"
Maine menetetty Lähettänyt: hamppu

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 39 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +174 (248 ääntä)
      Ja tähän väliin voisi laittaa soimaan Michael Jacksonin kappaleen Smooth Criminal: http://www.youtube.com/watch?v=RWdGIbZKtmg

      Lainaa

    2. Tulos: +865 (897 ääntä)
      Taitaa olla huumekoira ;)

      Lainaa

    3. Tulos: +708 (750 ääntä)
      Panukka: Taitaa olla huumekoira
      Ba dum tss.

      Lainaa

    4. Tulos: -75 (119 ääntä)
      Jay; Rikollisuus what?

      Lainaa

    5. Tulos: +71 (95 ääntä)
      näyttää ihan kaukasianpaimenkoiralta :)

      Lainaa

    6. Tulos: +143 (199 ääntä)
      .: Jay; Rikollisuus what?
      Hampunlehti - rikollisuus. Herääkö mitään ajatuksia?

      Lainaa

    7. Tulos: +48 (176 ääntä)
      Onkohan tää Turusta? Tuo kieli, pilvenpolttajat ja kuvan taka-alalla näkyvä ruma arkkitehtuuri voisi antaa ymmärtää..

      Lainaa

    8. Jukkapalmu 19.4.2012 8:15
      Tulos: -39 (99 ääntä)
      aika köyhä hampun lehti kun on viis sakaraa.

      Lainaa

    9. Tulos: +71 (87 ääntä)
      Nyt kaima vähän rotia tohon toimintaan!! mut ite eläin oli sentään söpö ^^

      Lainaa

    10. Tulos: -36 (222 ääntä)
      Mimmosen kuvan antaa omistajasta - ovat fiksuja tyyppejä jotka vastustaa tyhmää kannabislakia.

      Lainaa

    11. Tulos: +201 (257 ääntä)
      jr: Mimmosen kuvan antaa omistajasta – ovat fiksuja tyyppejä jotka vastustaa tyhmää kannabislakia.
      Itsekin vastustan tyhmää kannabislakia, muttei tuo nyt kovin fiksua kuvaa anna. Kannabista saa puolestani poltella, jos lystää ja lakia saa ja oikeastaan pitääkin vastustaa, mutten ymmärrä miksi sitä täytyy mainostaa kaikille. Itse näen hampunlehtivaatteet ja -korut suunnilleen Karjala-lippisten tasoisina kannanottoina. Se, että poltat pilveä, ei tee sinusta erikoista.

      Lainaa

    12. Tulos: +38 (86 ääntä)
      Itsekin vastustan tyhmää kannabislakia, muttei tuo nyt kovin fiksua kuvaa anna. Kannabista saa puolestani poltella, jos lystää ja lakia saa ja oikeastaan pitääkin vastustaa, mutten ymmärrä miksi sitä täytyy mainostaa kaikille. Itse näen hampunlehtivaatteet ja -korut suunnilleen Karjala-lippisten tasoisina kannanottoina. Se, että poltat pilveä, ei tee sinusta erikoista.
      Kerrankin joku on mun kanssa samaa mieltä! (y)

      Lainaa

    13. Tulos: -19 (45 ääntä)
      Toihan on joku vaahteranlehti. :D

      Lainaa

    14. Tulos: +4 (30 ääntä)
      kukkanen: näyttää ihan kaukasianpaimenkoiralta
      On muuten pystiffin ja alaskanmalamuutin sekoitus.

      Lainaa

    15. Tulos: +85 (103 ääntä)
      Luumu: Se, että poltat pilveä, ei tee sinusta erikoista.
      AAMEN.

      Lainaa

    16. Tulos: +42 (54 ääntä)
      Voiii eii mikä söpöläinen karvakasa tuo koira! :3

      Lainaa

    17. Tulos: +64 (72 ääntä)
      Jos haluat olla erikoinen, älä polta pilveä.

      Lainaa

    18. Tulos: +17 (69 ääntä)
      Olenkohan itsekin kriminaali koska omistan vihreä-valko ruudullisen viltin jossa on hampunlehti joka kolmannessa ruudussa? Taidan olla myös nisti koska käytän hamppu käsi- ja huulirasvaa sekä omistan hamppukuidusta tehdyn vyön.

      Lainaa

    19. Turkulainen 20.4.2012 15:48
      Tulos: +26 (46 ääntä)
      pönk: Onkohan tää Turusta? Tuo kieli, pilvenpolttajat ja kuvan taka-alalla näkyvä ruma arkkitehtuuri voisi antaa ymmärtää..
      Ja pilveähän ei poltella muualla ko turussa? Ja siis uskoisin että myös siellä missä itse asut, on ihan yhtä arkkitehtuurisesti kamalia rakennuksia :)

      Lainaa

    20. Tulos: -19 (37 ääntä)
      En vihaa kannabista. Vihaan sen käyttäjiä, ja vihaan sen vastustajia

      Lainaa

    21. Tulos: -14 (38 ääntä)
      tunnen koiran omistajan ja hän on kyllä semmonen budipää et huhuh

      Lainaa

    22. Tulos: +54 (62 ääntä)
      urpo: tunnen koiran omistajan ja hän on kyllä semmonen budipää et huhuh
      Mukava kuulla itsekin asioita itsestäni, en tiennytkään tuota. :) t. koiran omistaja

      Lainaa

    23. Tulos: +23 (25 ääntä)
      minnndi: Jos haluat olla erikoinen, älä polta pilveä.
      Olen erikoinen.

      Lainaa

    24. Tulos: +43 (53 ääntä)
      Minäkin olen sitä mieltä, että jos polttelee, niin tarviiko sitä mainostaa. a) Useimmiten pilven käyttäjät eivät ole narkkareita, mutta monille tulee pelkästään jo kannabiksesta mieleen kunnon narkkarit. Vanhemmat ihmiset jopa joskus luulevat, että kannabis on yhtä kuin huumeneulat :DD Eli suoneen siitä sitten vaan! ;) b) Jos koiran kaulassa on tuollainen, niin väkisinkin miettii, että missä pilvipäissä sitä koiraa oikein hoidetaan. Siis, että pidetäänkö siitä oikeasti kunnolla huolta. Ja mikäli sisällä poltetaan niin koirakin saa pakostikkin osansa savuista. Ite oon joskus muuten ollut asunnossa, jossa oli lemmikkieläimiä ja poltetiin vakituisesti pilveä. Siellä haisi kusi ja paska aika mukavasti. En tie sit oliko se vain sen hetkinen tilanne, muttei kauheen positiivinen kuva jäänyt "lemmikit+kannabis" -yhdistelmästä.

      Lainaa

    25. Tulos: +22 (26 ääntä)
      Pakko vielä muuten sanoa, etten siis ilkeyttäni äskeistä kommenttia pistänyt. Tottakai toivon, että koira on kaikesta huolimatta hyvässä hoidossa ja voi hyvin :) Ettei omassa kusessa ja paskassaan varmastikkaan pyöri :) Pitäkää hauvasta hyvää huolta!

      Lainaa

    26. Tulos: -18 (56 ääntä)
      Analyysi kuvasta ja omistajan kommentista: Nuori nainen on muuttanut ensimmäiseen omaan asuntoonsa, kaupungin vuokrakerrostaloon. Kolmas kerros, ei hissiä. Kuvioissa tuore poikaystävä. Nainen haluaa koiran, mielellään sellaisen uskottavan laumanvartijan, mutta rahaa ei ole. Eikä kukaan vastuunsatunteva laumiskasvattaja kerrostaloon möisikään. Onneksi löytyy edullinen sekarotuinen pentu, jossa on laumanvartijaa ja toista räyhäkkään näköistä rotua. Pennun myyjäkään ei turhia kysele, tuo pennun läheiselle parkkipaikalle haettavaksi. Analyysi tulevaisuudesta: Koira kasvaa. Se kasvaa isoksi, vaatii paljon liikuntaa, tekemistä ja sen vahtivaisto alkaa herätä. Nainen on jo vähän kyllästynyt koko koiraan, poikaystävän kanssa tuli ero ja bileisiin pitäisi päästä. Koira viettää paljon aikaa yksin asunnossa. Haukkuu ja tuhoaa. Lenkeilyttäminen alkaa olla mahdotonta, koira on täynnä patoutunutta veto- ja vahtikoiran energiaa. Se purkaa sen lenkillä räyhäämällä kaikille ja alkaa olla vaarallisen aggressiivinen. Koirasta laitetaan ilmoitus nettiin, jossa sille etsitään uutta kotia pitovaikeuksien vuoksi tai se joutuu piikille.

      Lainaa

    27. Tulos: +15 (45 ääntä)
      Olenko ainoa jonka mielestä tuo lehti ei merkitse oikeasti yhtään mitään? Jonka mielestä se on vain hieno/ovela muoto koiran nimilaatalle, ja joka ei tarkoita sitä, että koiran omistaja tai koira itse olisi läheisissä tekemisissä pilvenpolttajien kanssa? Koira on söpö. Tuo Jay taitaa olla vähän ehkäpä hölmö, ja koiran omistajan vastaus tosiaan oli ihan naseva.

      Lainaa

    28. Tulos: +45 (55 ääntä)
      TANJA: Analyysi kuvasta ja omistajan kommentista: Nuori nainen on muuttanut ensimmäiseen omaan asuntoonsa, kaupungin vuokrakerrostaloon. Kolmas kerros, ei hissiä. Kuvioissa tuore poikaystävä. Nainen haluaa koiran, mielellään sellaisen uskottavan laumanvartijan, mutta rahaa ei ole. Eikä kukaan vastuunsatunteva laumiskasvattaja kerrostaloon möisikään. Onneksi löytyy edullinen sekarotuinen pentu, jossa on laumanvartijaa ja toista räyhäkkään näköistä rotua. Pennun myyjäkään ei turhia kysele, tuo pennun läheiselle parkkipaikalle haettavaksi. Analyysi tulevaisuudesta: Koira kasvaa. Se kasvaa isoksi, vaatii paljon liikuntaa, tekemistä ja sen vahtivaisto alkaa herätä. Nainen on jo vähän kyllästynyt koko koiraan, poikaystävän kanssa tuli ero ja bileisiin pitäisi päästä. Koira viettää paljon aikaa yksin asunnossa. Haukkuu ja tuhoaa. Lenkeilyttäminen alkaa olla mahdotonta, koira on täynnä patoutunutta veto- ja vahtikoiran energiaa. Se purkaa sen lenkillä räyhäämällä kaikille ja alkaa olla vaarallisen aggressiivinen. Koirasta laitetaan ilmoitus nettiin, jossa sille etsitään uutta kotia pitovaikeuksien vuoksi tai se joutuu piikille.
      Mukavan analyysin olet tehnyt, ihan noinkin puutteellisten tietojen varjolla. Voin kertoa, että huvitti kyllä. En asu ensimmäisessä kodissani, olen avoliitossa ja omistamme kolme koiraa. En käytä huumeita, enkä pyöri sellaisissa piireissä. Kasvattajana toimi ihan ns. virallinen kasvattaja (kennel). Koko tuo veikkauksesi asumistilanteestani kusee. En käytä alkoholia, enkä ole kyllästynyt koiriini. Koirani eivät hauku tai tuhoa, oletko kuullut käsitteestä koulutus? Mahdatkohan kenties olla joku katkeroitunut ihmissielu, vaiko kenties käärmeissäsi oleva tutuntuttuni?

      Lainaa

    29. Tulos: -18 (44 ääntä)
      cosmo: Mukavan analyysin olet tehnyt, ihan noinkin puutteellisten tietojen varjolla. Voin kertoa, että huvitti kyllä. En asu ensimmäisessä kodissani, olen avoliitossa ja omistamme kolme koiraa. En käytä huumeita, enkä pyöri sellaisissa piireissä. Kasvattajana toimi ihan ns. virallinen kasvattaja (kennel). Koko tuo veikkauksesi asumistilanteestani kusee. En käytä alkoholia, enkä ole kyllästynyt koiriini. Koirani eivät hauku tai tuhoa, oletko kuullut käsitteestä koulutus? Mahdatkohan kenties olla joku katkeroitunut ihmissielu, vaiko kenties käärmeissäsi oleva tutuntuttuni?
      Ei, en tunne sinua. Olen vain feissarimokien lukija ja eläintenystävä. Olen ollut jonkunverran rescuetyössä mukana ja tarina on valitettavan tuttu. Nuori ihminen haluaa "coolin" koiran, ottaa sen vastuuttomalta kasvattajalta sopimattomiin oloihin ja koira vaihtaa kotia murkkuikäiseä kun sitä ei enää jakseta. En väittänytkään että sinä olet juuri tälläinen, vaan että sellaisen kuvan koirasi, sen rotu ja nimilaatan ulkonäön yhdistelmä antaa. Huumeita en väittänyt sanallakaan sinun käyttävän, enkä sitä uskokaan. Enemmänkin tuon lehden näkyvä käyttäminen koiran nimilaattana ( :D ) kertoo wannabe-kapinallisesta nuoresta, joka haluaisi kokeilla kannabista, muttei uskalla/tiedä mistä sitä saa. Voin taas olla väärässä, mutta toistan itsenä: analyysi tarkoittaa mielikuvaa jonka _minä_ saan. Ja ehkä joku muukin, tälläisen mielikuvanko haluat ihmisille antaa? Voin vannoa että lenkillä vastaantulevat koiraharrastajat ainakin ajattelevat täysin samoin kuin minä. Koirasi on "kennelistä", tarkoitat siis kasvattajanimensä rekisteröinyttä kasvattajaa? Vai nimenomaan kenneliä, jossa koirat ovat rivissä häkeissään pennuntekokoneina? Jos kasvattajalla on virallinen kennelnimi, ei hän saa sekarotuisia pentuja teettää. Sen kieltää kasvattajasitoumus. Kukaan vastuuntuntuoinen lamanvartijakasvattaja ei teetä tarkoituksella sekarotuisia laumanvartijasekoituksia. Niitä on Suomen koiramarkkinoilla jo ihan liikaa, pentuja ja kotiavaihtavia aikuisia. Koirasi kasvattaja ei siis kuulosta näillä tiedoilla erityisen vastuuntuntoiselta ja harkitsevalta. Toivottavasti et maksanut sekarotuisesta koirastasi paljoa, kennelliiton suositushinta sekarotuiselle on 100 e. Laumanvartijan paikka ei myöskään ole taajamassa, vaan haja-asutusalueella pihakoirana, omaa pihaa vahtimassa. Alaskanmalamuuttikaan ei ole paras valinta lähiökoiraksi, koska se on arktinen vetokoira. Mutta tosiaan, asutkin varmaan jossain maalaistalossa taajaman ulkopuolella, mutta kuva antaa eri käsityksen. Koirasi eivät hauku tai tuhoa ja olet kouluttanut ne. Hyvä homma :) Koulutus ei kuitenkaan auta laumanvartijakoiran vahtiviettiin, joka syttyy aikuistumisen kynnyksellä. Ja laumanvartijakoiran työ on haukkumalla ilmoittaa _kaikista_ kulkijoista sen alueella (joka saattaa kattaa koiran mielestä puoli kaupunkia) eikä sitä tulisi yrittääkään vaijentaa, miksi ottaa koira joka ei saa olla sitä mitä se on?

      Lainaa

    30. Tulos: +10 (24 ääntä)
      Nya: Olenko ainoa jonka mielestä tuo lehti ei merkitse oikeasti yhtään mitään? Jonka mielestä se on vain hieno/ovela muoto koiran nimilaatalle, ja joka ei tarkoita sitä, että koiran omistaja tai koira itse olisi läheisissä tekemisissä pilvenpolttajien kanssa? Koira on söpö. Tuo Jay taitaa olla vähän ehkäpä hölmö, ja koiran omistajan vastaus tosiaan oli ihan naseva.
      No aamen. Ja hampusta saa muutakin kuin huumetta... Itsekin pidän kaulassani huivia, jossa on tuon hyötykasvin kuvia. En silti ole pajauttelija. Oh hoh.

      Lainaa

    31. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Nya: Olenko ainoa jonka mielestä tuo lehti ei merkitse oikeasti yhtään mitään? Jonka mielestä se on vain hieno/ovela muoto koiran nimilaatalle, ja joka ei tarkoita sitä, että koiran omistaja tai koira itse olisi läheisissä tekemisissä pilvenpolttajien kanssa? Koira on söpö. Tuo Jay taitaa olla vähän ehkäpä hölmö, ja koiran omistajan vastaus tosiaan oli ihan naseva.

      Lainaa

    32. Tulos: -9 (25 ääntä)
      en edelleenkiään ymmärrä sitä että jos ite tykkää pilvestä niin miksi sitä täytyy mainostaa eläimessäänkin??? kai tuolta tulee seuraavaksi vastaan koira millä on huumeruiskun muotonen olakaatti kaulassa kun omistaja on joku pirinisti. Vittu että ihmiset osaa olla oikeasti tyhmiä ja kai sitten pitää seuraavaksi ruveta kiinnittämään oman firman tai kantabaarinsa logojakin noihin eläimiin etc. mun mielestäni se ei ole normaalia millään tasolla että tuommoisya yehdään. sinä kun saat ihan itte päättää että mitä päällesi puet mutta eläimet eivät. j

      Lainaa

    33. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Mistäköhän moinen nimikyltti on edes löydetty? Yleensä ne on vaan tylsiä pyöreitä tai sydämiä.. Koiralla on super makee vauvan "karvalakki". :) Ihuna. :)

      Lainaa

    34. Tulos: +17 (23 ääntä)
      Onhan hamppukorut silti ihan hemmetin jonneja ja mauttomia.

      Lainaa

    35. Tulos: -9 (11 ääntä)
      jay taitaa olla melkonen tukari

      Lainaa

    36. Tulos: -2 (8 ääntä)
      dafuq: Olenkohan itsekin kriminaali koska omistan vihreä-valko ruudullisen viltin jossa on hampunlehti joka kolmannessa ruudussa? Taidan olla myös nisti koska käytän hamppu käsi- ja huulirasvaa sekä omistan hamppukuidusta tehdyn vyön.
      Mullaki o niitä hamppujuttuja :D

      Lainaa

    37. Tulos: -5 (9 ääntä)
      dafuq: Olenkohan itsekin kriminaali koska omistan vihreä-valko ruudullisen viltin jossa on hampunlehti joka kolmannessa ruudussa? Taidan olla myös nisti koska käytän hamppu käsi- ja huulirasvaa sekä omistan hamppukuidusta tehdyn vyön.
      Humalakin on hamppukasvi. Joten suurin osa oluen juojistakin "käyttää kannabista"

      Lainaa

    38. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Voi kun pörrrrröinen haukku!

      Lainaa

    39. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Sinänsä huvittavaa tämä asenne "hampunlehti = rikollisuus", koska hamppu nyt sattuu olemaan ihan oikea luonnollinen kasvi, joka olisi kyllä kehittynyt ihan samanlaiseksi vaikka ihmiset sitä eivät olisikaan poltelleet tai vaikka ihmisiä ei olisi olemassa, ei mikään narkkarien omaa pilvenpolttoaan varten tekemä keksintö.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koira, kuva, hamppu