Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Lämpöä tupaan

"On tääki, kun pitää lämmitellä hellan vieressä"
Lämpöä tupaan

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 25 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -387 (525 ääntä)
   Naiset keittiössä, nami nami

   Lainaa

  2. Tulos: +573 (655 ääntä)
   Ykä: Naiset keittiössä, nami nami
   mikä ällö kakkonen sä luulet olevas, hahhah

   Lainaa

  3. Tulos: +232 (272 ääntä)
   Millis: mikä ällö kakkonen sä luulet olevas, hahhah
   ja kun noi läpät on ihan paskojakin. Sulakettahan ei voi tietenkään vaihtaa? Ei muuten oo ihan halpaa lämmitystä tollein :D

   Lainaa

  4. Tulos: -111 (147 ääntä)
   Hehe mun tyttö! ;D <3

   Lainaa

  5. Tulos: +171 (195 ääntä)
   Kysymys kuuluu, minkä takia kämppä oli niin kylmä et piti mennä hellan vieree lämmittelee?

   Lainaa

  6. Tulos: +123 (143 ääntä)
   Kysymys kuuluu, minkä takia kämppä oli niin kylmä et piti mennä hellan vieree lämmittelee?s
   Luultavasti siksi, että kaikki taloyhtiöt eivät juurikaan lämmitä enää tässä vaiheessa (ja syksyisin pistetään lämmitys päälle mahdollisimman myöhään). On meilläkin aika viileä kun ulkona on lumipyry mutta patterit ovat melkeinpä kylminä. Sehän ei ole vuokralaisen päätettävissä lämmitetäänkö taloyhtiössä vai ei.

   Lainaa

  7. Tulos: +101 (115 ääntä)
   Jospa ens kerralla ykkössuunnitelma olis laittaa enemmän vaatetta päälle...

   Lainaa

  8. Tulos: +60 (72 ääntä)
   Tietenkin isännöitsijää voisi pyytää käymään ja tarkistamaan, etteivät putket ole menneet tukkoon. Ite värjöttelin +17 asteessa paukkupakkasilla ja kummastelin kun ei patterit yhtään lämpene vaikka pihalla on lähes -30. Tulivatpa sitten korjaamaan heti soiton jälkeen.

   Lainaa

  9. Tulos: +94 (102 ääntä)
   Jos tytöt asuvat HOASilla, niin sieltä ei paljon tulla pattereita tarkistamaan vaikka olisi kuinka kylmä.

   Lainaa

  10. Tulos: +52 (56 ääntä)
   xXx: Jos tytöt asuvat HOASilla, niin sieltä ei paljon tulla pattereita tarkistamaan vaikka olisi kuinka kylmä.
   Eikä ne paljoo lämmittäny vaik ihan kunnos oli.

   Lainaa

  11. Tulos: +19 (29 ääntä)
   Nopeesti vaan grillivastuksilla uuni kolmeensataan ja sit kääntää lämmöt pois ja uuninluukku auki... kyl ainaki edellinen 70-luvul rakennettu 60-neliöinen vilukämppä lämpes mukavasti :) En tajua miks niitä levyjä pitää täysillä sitte... aika hazardia, tai no joo en tie muista mut ois ainaki mulle ku oon niin kämmäri.

   Lainaa

  12. Tulos: +30 (36 ääntä)
   +18c on lain mukaan asuttava, jos alle niin asunto ei ole asumiskelpoinen, silloin voi mennä "hotellin ja laittaa laskun vuokranantajalle"(tai vuokranantajan hankittava asumiskelpoinen asunto).

   Lainaa

  13. Tulos: +33 (51 ääntä)
   ???: +18c on lain mukaan asuttava, jos alle niin asunto ei ole asumiskelpoinen, silloin voi mennä “hotellin ja laittaa laskun vuokranantajalle”(tai vuokranantajan hankittava asumiskelpoinen asunto).
   Onko näin? Miks hemmetissä sitten ollaan kahden pienen muksun (alle 3v molemmat) kyhjotetty lähes toppavaatteet päällä sisällä talven yli tässä lahossa kunnan kämpässä?! Huoltomiehille on soiteltu, lopulta lopettivat meille luuriin vastaamisen. Lämpötila kovien pakkasten aikaan oli n. 14-16 astetta ja ikkunat vetää joka ikinen. Sitten ihmetellään, kun meillä mukulat kipeenä koko ajan eikä itekään ihan terveimmästä päästä. Tarviikin ottaa selvää ja ens talvi asutaan hotellissa, mikäli samanlainen kämppä tulee taas eteen, eikä homma toimi.

   Lainaa

  14. Janika vittuun valittamaan!! 4.4.2012 13:11
   Tulos: -81 (117 ääntä)
   Janika mene helvettiin ja osta kondomeja ettei tuu lisää pentuja!

   Lainaa

  15. Tulos: +25 (31 ääntä)
   xXx: Jos tytöt asuvat HOASilla, niin sieltä ei paljon tulla pattereita tarkistamaan vaikka olisi kuinka kylmä.
   Kyllä sieltä jonkun viikon kuluttua tultiin ku ite valitin, mutta huoltomiehen kommentti oli "Patteri ok", vaikka mun huoneeseen astuessa tuntui aivan selkeä lämpötilan lasku. Siinä huoneessa oli kiva tytistä koko talvi sitten. (Y)

   Lainaa

  16. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Janika: Lainaa
   Eihän alle 3 vuotiaat voi asua noin kylmässä asunnossa. Äkkiä vaan pois vaikka hotelliin.

   Lainaa

  17. makispottu 4.4.2012 22:34
   Tulos: -4 (24 ääntä)
   Miks uunilla lämmittäminen ei oo energia tehokasta? mitä hukka energiaa siinä muka tulee? Mielestäni uuni ei anna kovinkaan paljon valoa tai ääntä niin kyllä se kaikki menee lämpöön? on niitä sähköpattereita ja sähkökattiloita jos vesikierto lämmitys, ei se paras vaihtoehto oo mutta miten se eroo normaalista uunista? Kertokaas missä tilanteessa tulee hukka energiaa?

   Lainaa

  18. Tulos: +20 (24 ääntä)
   makispottu: Miks uunilla lämmittäminen ei oo energia tehokasta? mitä hukka energiaa siinä muka tulee? Mielestäni uuni ei anna kovinkaan paljon valoa tai ääntä niin kyllä se kaikki menee lämpöön? on niitä sähköpattereita ja sähkökattiloita jos vesikierto lämmitys, ei se paras vaihtoehto oo mutta miten se eroo normaalista uunista? Kertokaas missä tilanteessa tulee hukka energiaa?
   Sähkölämmitys nyt vaan on yleisesti ottaen kallista. En kyllä lähtisi asuntoani uunin/hellan voimalla lämmittämään. Hukkaa tai ei, vaadittava teho asunnon lämmittämiseen uunilla on sen verran suuri, että se näkyy sähkölaskussa.

   Lainaa

  19. vittuperkele 5.4.2012 12:37
   Tulos: -26 (50 ääntä)
   Miks vittu ne molemmat muijat on saatana facebookissa jos ne vittu on toistensa kanssa jossain kämpällä saatana? Tääkö on nykypäivänä vittu sitä sosiaalista kanssa vitun käymistä kun mennään kaverille ja istutaan jossain vitun facebookissa vuorotellen.

   Lainaa

  20. Tulos: +17 (33 ääntä)
   makispottu: Miks uunilla lämmittäminen ei oo energia tehokasta? mitä hukka energiaa siinä muka tulee? Mielestäni uuni ei anna kovinkaan paljon valoa tai ääntä niin kyllä se kaikki menee lämpöön? on niitä sähköpattereita ja sähkökattiloita jos vesikierto lämmitys, ei se paras vaihtoehto oo mutta miten se eroo normaalista uunista? Kertokaas missä tilanteessa tulee hukka energiaa?
   Ei voi olla totta. Tää kuuluis jo feissarimokien kommentti mokiin!

   Lainaa

  21. Tulos: +19 (29 ääntä)
   vittuperkele: Miks vittu ne molemmat muijat on saatana facebookissa jos ne vittu on toistensa kanssa jossain kämpällä saatana? Tääkö on nykypäivänä vittu sitä sosiaalista kanssa vitun käymistä kun mennään kaverille ja istutaan jossain vitun facebookissa vuorotellen.
   Ei varmaan pitäis vastata, mut juttu on varmaan näin et se toinen oli ollu kylässä sillä toisella ja si menny omaan kotiinsa. Sit suurinpiirtein vasta seuraavana päivänä toi toinen laittanu ton päivityksen ja toinen vastannu. Ei vittu yhtää voi miettiä eri vaihtoehtoja siä pienessä päässäs?

   Lainaa

  22. Tulos: +7 (9 ääntä)
   xXx: Jos tytöt asuvat HOASilla, niin sieltä ei paljon tulla pattereita tarkistamaan vaikka olisi kuinka kylmä.
   Niin tiedän tän tunteen.. Koko kämppä jäässä eikä patterit lämmitä, monta kertaa ilmotettiin mutta ei kukaan tullu tarkistamaa..

   Lainaa

  23. Tulos: -6 (16 ääntä)
   Naisen paikka on ulkovajassa. Kunnes on aika tehdä voileipä ja tuoda kaljaa.

   Lainaa

  24. jukkapalmu 4.8.2019 14:51
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Millis: mikä ällö kakkonen sä luulet olevas, hahhah
   Ihan yhtä paska ku se varsinainen.

   Lainaa

  25. Kynnetön nauta 21.12.2020 1:56
   Tulos: -9 (13 ääntä)
   Janika: Onko näin? Miks hemmetissä sitten ollaan kahden pienen muksun (alle 3v molemmat) kyhjotetty lähes toppavaatteet päällä sisällä talven yli tässä lahossa kunnan kämpässä?! Huoltomiehille on soiteltu, lopulta lopettivat meille luuriin vastaamisen. Lämpötila kovien pakkasten aikaan oli n. 14-16 astetta [...]
   Haetko jotain sääliä kun mainitset pienen muksun? Koska yh-äidit saa aina sääliä? Tiedoksi: ette saa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: lämmitys, liesi, uuni, hella, kylmä