Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kesärenkaat alle

"Pienimuotoinen ennätys saavutettu"
Kesärenkaat alle

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +601 (607 ääntä)
   Mahtanut tuntua mukavalta kaiken tuon vaivan jälkeen, kun tulikin lisää lunta...

   Lainaa

  2. granaatti 3.4.2012 3:42
   Tulos: -182 (254 ääntä)
   Taisi vaimo laittaa auton ruttuun?

   Lainaa

  3. Tulos: +133 (145 ääntä)
   Pikku takatalveehan täs viel pukkaa...

   Lainaa

  4. Lumitöissä 3.4.2012 8:42
   Tulos: +193 (209 ääntä)
   30cm lunta 24 tunnissa. Lumi voitti 3-0.

   Lainaa

  5. Tulos: +109 (139 ääntä)
   Petri tosiaan osas ajatella pidemmälle tähtäimelle ja varautua näihin lumikeleihin.

   Lainaa

  6. Tulos: +97 (109 ääntä)
   Tätä juttua on varmaan editoitu rankasti. Ei voi olla niin, että kukaan ei ole kysynyt tapahtumien kulusta mitään. Muuten kyllä klassikkokamaa. Tällaiseen statukseen tulee aina postaajan sukupuolesta riippumatta vähintään pari tyyppiä julistamaan, että satunnaisesti valittu vastakkaisen sukupuolen edustaja olisi hoitanut homman paremmin. :)

   Lainaa

  7. Tulos: +72 (82 ääntä)
   "talvi yllätti autoilijat"….

   Lainaa

  8. Tulos: +64 (142 ääntä)
   granaatti: Taisi vaimo laittaa auton ruttuun?
   Ja miten tää sun kommentti edes liittyy tähän juttuun..? Eiku joo, nythän mä hoksasin, sä oot niitä tyyppejä joiden on pakko jokaiseen mahdolliseen väliin heittää ajatuksias naisten ajotaidoista. Hykertelet nyt varmaan tyytyväisenä =)

   Lainaa

  9. Tulos: +30 (58 ääntä)
   Torstain mokissa näemme sitten kuinka Petri valittelee kuinka hän ajoi ojaan huonon kelin takia ja kuinka auton pois nostaminen kesti 3 päivää...

   Lainaa

  10. Tulos: -46 (74 ääntä)
   pipsu: Ja miten tää sun kommentti edes liittyy tähän juttuun..? Eiku joo, nythän mä hoksasin, sä oot niitä tyyppejä joiden on pakko jokaiseen mahdolliseen väliin heittää ajatuksias naisten ajotaidoista. Hykertelet nyt varmaan tyytyväisenä =)
   Mitä se sua haittaa? Pikkase kyrsii nää yleistyksen yleistykset. Tuo yleistäminen naisista/mistätahansamuusta ärsyttää, mutta vielä enemän ottaa patukkaan tuo takaisin päteeminen täysin selvistä asioista.

   Lainaa

  11. feministi. 3.4.2012 13:43
   Tulos: -44 (72 ääntä)
   pipsu: Ja miten tää sun kommentti edes liittyy tähän juttuun..? Eiku joo, nythän mä hoksasin, sä oot niitä tyyppejä joiden on pakko jokaiseen mahdolliseen väliin heittää ajatuksias naisten ajotaidoista. Hykertelet nyt varmaan tyytyväisenä =)
   Kyllähän kommentti liittyy hyvinkin oleellisesti juttuun. Maalaisjärjellä ajateltuna jo pelkästään 3 autokorjaamoa viittaa siihen, että autolle on tehty muutakin, kun vaihdettu ne renkaat. Ei kannattais poistua keittiöstä, jos ei todellakaan oo järkevämpää kommentoitavaa.

   Lainaa

  12. Jukkapalmu 3.4.2012 14:18
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   ettei oli pultit/mutterit ruostunu jumiin ja mennu poikki

   Lainaa

  13. Tulos: -11 (41 ääntä)
   Jokuhan tässä nyt mättää ku päiväys on 20.3 jollon kesänakit on viel laittomat. Itelle kuitenni tuli semmonen mielikuva tuosta et vaimo on vaihdattanu koslaan kesärenkaat alle ja sitten liukkaan yllättäessä kolaroinu. Jos ois mies hoitanu asiaa ni ei ois vaihtanu vielä noin aikaseen...

   Lainaa

  14. Tulos: +3 (33 ääntä)
   trlosS: Mitä se sua haittaa? Pikkase kyrsii nää yleistyksen yleistykset. Tuo yleistäminen naisista/mistätahansamuusta ärsyttää, mutta vielä enemän ottaa patukkaan tuo takaisin päteeminen täysin selvistä asioista.
   Nillin nillin, no sitä se vaan haittaa et mun mielestä tuo kommentti vaan ei oikein istunu alkuperäiseen aiheeseen mitenkään =D Ota se patukka pois takapuolestas niin ehkä elämä helpottaa eikä tarvi kiukuta...

   Lainaa

  15. Tulos: +23 (27 ääntä)
   ZZTop: Jokuhan tässä nyt mättää ku päiväys on 20.3 jollon kesänakit on viel laittomat.
   Krhm... Nyt taisi tulla perintötietoa faktan sijaan, mutta sattuuhan näitä. ;)

   Lainaa

  16. Tulos: +29 (29 ääntä)
   ZZTop: Jokuhan tässä nyt mättää ku päiväys on 20.3 jollon kesänakit on viel laittomat. Itelle kuitenni tuli semmonen mielikuva tuosta et vaimo on vaihdattanu koslaan kesärenkaat alle ja sitten liukkaan yllättäessä kolaroinu. Jos ois mies hoitanu asiaa ni ei ois vaihtanu vielä noin aikaseen…
   Talvirengaspakko alkaa joulukuun 1. päivänä ja kestää helmikuun loppuun saakka.

   Lainaa

  17. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Kyllä kesärenkaat saa virallisesti vaihtaa 1.3.

   Lainaa

  18. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Nastallisia talvirenkaita saa käyttää marraskuun alusta maaliskuun loppuun tai pääsiäisen jälkeiseen maanantaihin, myöhemmän ajankohdan ollessa määräävä.
   ZZTop: Jokuhan tässä nyt mättää ku päiväys on 20.3 jollon kesänakit on viel laittomat. Itelle kuitenni tuli semmonen mielikuva tuosta et vaimo on vaihdattanu koslaan kesärenkaat alle ja sitten liukkaan yllättäessä kolaroinu. Jos ois mies hoitanu asiaa ni ei ois vaihtanu vielä noin aikaseen…

   Lainaa

  19. Tulos: +13 (13 ääntä)
   No ei mennyt äsken ihan nappiin. Uus yritys : Talvirenkaita on käytettävä joulukuusta helmikuun loppuun. Eli ei ongelmaa.
   Korjaaja: Nastallisia talvirenkaita saa käyttää marraskuun alusta maaliskuun loppuun tai pääsiäisen jälkeiseen maanantaihin, myöhemmän ajankohdan ollessa määräävä.

   Lainaa

  20. Tulos: -13 (17 ääntä)
   ZZTop: Itelle kuitenni tuli semmonen mielikuva tuosta et vaimo on vaihdattanu koslaan kesärenkaat alle ja sitten liukkaan yllättäessä kolaroinu. Jos ois mies hoitanu asiaa ni ei ois vaihtanu vielä noin aikaseen…
   Tätä hain takaa ylemmällä kommentilla.

   Lainaa

  21. Tulos: +4 (18 ääntä)
   pipsu: Nillin nillin, no sitä se vaan haittaa et mun mielestä tuo kommentti vaan ei oikein istunu alkuperäiseen aiheeseen mitenkään =D Ota se patukka pois takapuolestas niin ehkä elämä helpottaa eikä tarvi kiukuta…
   Minähän pidän patukan takapuolessani ja kiukuttelen! Kaikkihan feissarimokissa niin tekee, miksen minäkin? :(

   Lainaa

  22. Tulos: +4 (24 ääntä)
   feministi.: Kyllähän kommentti liittyy hyvinkin oleellisesti juttuun. Maalaisjärjellä ajateltuna jo pelkästään 3 autokorjaamoa viittaa siihen, että autolle on tehty muutakin, kun vaihdettu ne renkaat. Ei kannattais poistua keittiöstä, jos ei todellakaan oo järkevämpää kommentoitavaa.
   No niin, saipahan joku äkistettyä tuon kuluneen ja näin ollen haukotuksia aiheuttavan keittiökommentinkin =) Minä kylläkin ajattelisin tuosta tilapäivityksestä että Petri itse on saattanut autonsa tilaan jossa korjaamolle jne. on ollut tarvetta...

   Lainaa

  23. Tulos: +3 (19 ääntä)
   Trlol S: Minähän pidän patukan takapuolessani ja kiukuttelen! Kaikkihan feissarimokissa niin tekee, miksen minäkin?
   Älä mene massan mukana ;)

   Lainaa

  24. Tulos: -7 (15 ääntä)
   feministi.: Kyllähän kommentti liittyy hyvinkin oleellisesti juttuun. Maalaisjärjellä ajateltuna jo pelkästään 3 autokorjaamoa viittaa siihen, että autolle on tehty muutakin, kun vaihdettu ne renkaat. Ei kannattais poistua keittiöstä, jos ei todellakaan oo järkevämpää kommentoitavaa.
   Tai joo, saatat olla oikeassa, nyt kun oikein kunnolla makustelin tilapäivitystä niin ehkä homma on mennyt niin. Näemmä pieni kuume ja flunssanpoikanen alentaa hoksottimieni toimintaa. Mutta siltikään tuo sinun keittiöletkautuksesi ei ollut aiheellinen, toivottavasti tuli hyvä mieli siitä =)

   Lainaa

  25. Tulos: -5 (19 ääntä)
   pipsu, ei kaikkien naisten pipoa kiristä huumori. eikä keittiövitsit. ei mua ainakaan niin paljoa, että viitsisin asiasta useaa uppia pistää johonkin viestiketjuun, jossa tarkotuksena olis lähinnä ihmetellä, onko renkaanvaihtaminen oikeesti noin suuri haaste. :D mulle ei missään vaiheessa tullu ees mieleen, että kukaan täällä vakavissaan miettisi rouvan ajotaitoja. lähinnä miehen laiskuutta/asioitten hoitamisen välttelyä. jos jotain. ite en miettiny sitäkään vaan pelkästään sitä, että _miten/mihin_ noita kaikkia ihmisiä on tarvittu? :D

   Lainaa

  26. Tulos: -11 (21 ääntä)
   No perskele, kuukauden heitto talvirengaspakossa tosiaan. Jotenni oon sen sisästäny maaliskuun loppuun kun ei koskaan ole viel päässy kesärenkaita alle vaihtamaa maaliskuun puolella, joka vuos tullu viel lunta ja yöpakkasia huhtikuussa :D Mutta silti veikkaan tuota et vaimoke vaihdattanu liian aikaseen ja kolaroinu, mies ois fiksuna ootellu pidempään :)

   Lainaa

  27. Tulos: +11 (13 ääntä)
   ZZTop: Jokuhan tässä nyt mättää ku päiväys on 20.3 jollon kesänakit on viel laittomat. Itelle kuitenni tuli semmonen mielikuva tuosta et vaimo on vaihdattanu koslaan kesärenkaat alle ja sitten liukkaan yllättäessä kolaroinu. Jos ois mies hoitanu asiaa ni ei ois vaihtanu vielä noin aikaseen…
   Saahan ne kesärenkaat vaihtaa alle vaikka keskitalvella, niillä ei vaan saa ajaa.

   Lainaa

  28. Tulos: +7 (19 ääntä)
   Ö_ö: pipsu, ei kaikkien naisten pipoa kiristä huumori. eikä keittiövitsit. ei mua ainakaan niin paljoa, että viitsisin asiasta useaa uppia pistää johonkin viestiketjuun, jossa tarkotuksena olis lähinnä ihmetellä, onko renkaanvaihtaminen oikeesti noin suuri haaste. mulle ei missään vaiheessa tullu ees mieleen, että kukaan täällä vakavissaan miettisi rouvan ajotaitoja. lähinnä miehen laiskuutta/asioitten hoitamisen välttelyä. jos jotain. ite en miettiny sitäkään vaan pelkästään sitä, että _miten/mihin_ noita kaikkia ihmisiä on tarvittu?
   Huokaus. Joo, vahingossa tuli laitettua pari kommenttia jotka olisin voinut laittaa samaan kommenttiin, pahoittelut siitä. Oon oikeasti huumorintajuinen ihminen, mutta vähän liikaa lukenut näitä keittiövitsejä ja muita sen sellaisia. Toki on muitakin vitsiaiheita jotka eivät enää naurata sen sadannen kerran jälkeen. On siis mennyt maku sellaisiin =) Jatkossa pysyn siellä keittiössä ;)

   Lainaa

  29. どどーん! 4.4.2012 20:56
   Tulos: +17 (27 ääntä)
   Vaikka miten vitsillä sanois, niin oikeasti, keittiöjutut ottaa päähän, varsinkin sillä sadannellakahdeksannellakymmenellä kerralla. Ne on retroseksismiä. http://www.youtube.com/watch?v=PD0Faha2gow

   Lainaa

  30. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Tuskin kukaan on mitään kolaroinu. Vanne/vanteet on vaan päässy juuttumaan niin pirun tiukkaan, ettei lähde irti, vaikka kaikki pultit on auki ja sitten jos on vielä aluvanne, niin sille ei voi antaa lekaakaan. Tämä on minun arvaukseni, näin nimittäin joskus on käynyt. Kaikki pultit irti, autolla hirveetä rallia, eikä rengas lähde silti irtoamaan.

   Lainaa

  31. jee jee jorma 13.12.2012 22:58
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   fiksu jätkä laittaa kumivasaran vanteen ja lekan väliin

   Lainaa

  32. 16-vuotias lapsi 20.12.2015 10:49
   Tulos: -11 (11 ääntä)
   Miten voi kestää kolme päivää jos itelläki meni puol tuntia yhen auton renkaiden vaihdossa, ja vaihoin renkaita ekaa kertaa. Isä vaa katto vierestä samalla ku se vaihto toisen auton renkaat :D Ja vaihoin renkaita ku porukat haluu et opin senki ennen ku saan oman auton 18-vuotiaana...

   Lainaa

  33. Kinkkinen Riisikeitto 2.7.2023 3:56
   Tulos: -1 (1 ääni)
   どどーん!: Vaikka miten vitsillä sanois, niin oikeasti, keittiöjutut ottaa päähän, varsinkin sillä sadannellakahdeksannellakymmenellä kerralla. Ne on retroseksismiä. youtube.com/watch?v=PD0Faha2gow
   Meepä keittiöön kattomaan jäikö hella päälle. Vai onko kuukautiset kun oot noin kiukkunen?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: renkaat, vaihto, kesärenkaat, talvirenkaat, auto