Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hurjapäät

"Tässä istun kemin kyttäautossa"
Suurenna näkymä
Taustatietoja: Statuksen päivittäjä on alaikäinen ja hänen seurassaan oleva mies on 18-vuotias. Tyttö rehentelee Facebookissa jatkuvasti alkoholin liikakäytöllään ja avautuu vihastaan vanhempiaan ja poliiseja kohtaan. Hurjapäät

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +644 (660 ääntä)
   eihän tässä mitään mokaa ole, tyhmä tyttö vain. surullista, ehkä vanhempana ymmärtää.

   Lainaa

  2. Tulos: +522 (542 ääntä)
   Nää on niin tuttuja. Saan aina nauraa viikonlopun aikoihin kun käyn fb:s. Yleensä alkaa näin: tilapäivitys torstaina ''huomena viikonloppu ihanaa daa'' tilapäivitys perjantaina 17.00 ''jee viikonloppu, nyt ryyppäää, kyl viihtyy jee'' tilapäivitys perjantaina 21.30 ''aihvan kauhee humala täs just mailma parhat piöleet'' tilapäivitys lauantaina 11.00 ''apua auttakaa joku, kauhee krapula en kestä äää'' Huomionkipeät teinit <3

   Lainaa

  3. Tulos: +236 (262 ääntä)
   Sitten kun oikeasti jotain pahaa tapahtuu, niin syyhän ei tietenkään ole Roosan vaan jonkun ihan muun... -.-

   Lainaa

  4. Tulos: +91 (101 ääntä)
   Ihan hyvä, että on tämmötteitä, nii voi ottaa kaikki kuvat, logit yms. talteen ja näyttää tulevaisuudessa omille lapsille "jatka tota asennetta, niin susta voi tulla yks näistä"

   Lainaa

  5. Tulos: +177 (177 ääntä)
   Sannalle propsit kaverilleen suoraan sanomisesta. Mutta huh huh, sitten kun tuo saa itse kortin..... Jos elää sinne asti.

   Lainaa

  6. pellepeloton 19.4.2012 1:44
   Tulos: +213 (223 ääntä)
   mua niiiin ärsyttää noi saakelin idiootit ketkä ei osaa ajatella muita liikenteessä ! ite en haluis kuolla jonku 18v pellen takia jonka on pakko kaahata et roosa pääsee kirjottaa sen facebookii

   Lainaa

  7. totuuden_torvi 19.4.2012 1:44
   Tulos: +59 (63 ääntä)
   Onkohan tää "sankari" nelostien peltipoliisien suurin sponsori?

   Lainaa

  8. Tulos: +111 (125 ääntä)
   Jos myötähäpeään voisi kuolla.. En vaan niiku käsitä mitä hemmetin brassailtavaa siinä on jos luulee olevansa joku kova pikkuteini kun hengaa joidenkin lähiögangstaforevah-93-tyylisten luusereiden seurassa. Sitä viistoistakesäisenä "uhmataan kapitalistisikojen systeemiä" ryyppäämällä ja polttamalla vaikkei edes tiedetä mitä se kapitalisti tai systeemi tarkoittaa. Eih.

   Lainaa

  9. Tulos: -7 (23 ääntä)
   Voi nyt v*tun idiootit. "Mikäs tässä, jonthkaan kahtasataa Ft. ******* ********** :) " Ei muuten liikuttas hirveemmin.. Sorry.

   Lainaa

  10. Tulos: +60 (64 ääntä)
   Poliisit oli tuossa liian kilttejä Roosalle pelastaessaan hänen henkensä... Äkkiä kun auto lähtee lapasesta niin niitä R.I.P kommentteja voi tosissaan lisätä tuon tytön seinälle. Tosin tuossa km/h lukemassa taitaa olla lisätty muutama kymmenys liikaa (;

   Lainaa

  11. Tulos: +69 (75 ääntä)
   Roosalla on taas yksi virstanpylväs elämässä saavutettuna, kun on saanut kirjoitettua Facebookiin poliisiautosta nro 603. Kuinkahan monta poliisiautoa on vielä läpikäymättä?

   Lainaa

  12. Tulos: +81 (85 ääntä)
   Arvelisin, että Roosa on aloittanut poliisiautojen läpikäymisen ykkösestä ja edennyt numerojärjestyksessä.

   Lainaa

  13. Tulos: +45 (51 ääntä)
   Juumie: Roosalle pelastaessaan hänen henkensä… Äkkiä kun auto lähtee lapasesta niin niitä R.I.P kommentteja voi tosissaan lisätä tuon tytön seinälle. Tosin tuossa km/h lukemassa taita
   No tämä poliisien toimintahan on vaan yksi esimerkki siitä miten darwinistisen luonnonvalinnan toteutumista yritetään valtion voimin ehkäistä. Vanhoina hyvinä aikoina ei ollut nopeusrajoituksia, ja nämä teiden sankarit hävisivät liikenteestä viikko kortin saatuaan. Sama pätee Jonneihin. Löyhemmän alkoholivalvonnan aikoina nämä nuoret sankarit pääsivät kokeisemaan alkoholia samassa iässä kun nykyiset vielä kittaavat opettajilta salaa ES:ää. Sitten humalassa (lue: puolen siideripullon jälkeen) sammuttiin hankeen, pois yhteiskuntaa rasittamasta.

   Lainaa

  14. Tulos: -72 (74 ääntä)
   syynä kun poliisi pysäytti oli se että autosssa oli veroja maksamatta ja kortiton kuski. Minä istuin vaan kyydisssä tietokoneella :D

   Lainaa

  15. Tulos: -35 (39 ääntä)
   oliskohan tuo tyttöki nytten ollu täysikänen ja poliisin matkaa menivät ihan muusta syystä ku ylinopeudesta, vituttaa ku ihmiset vetelee omia johtopäätöksiä, edellinen kommentti ei liittyny poliisi juttuun mitenkään. näitten ihmisten auto oli etsintäkuulutettu joten poliisit tietenki pysäyttää.

   Lainaa

  16. kemistä terve ... 19.4.2012 16:58
   Tulos: -5 (19 ääntä)
   TAAS kemi .... eikös se ollu jossakin mokassa tässä vasta kemi paikkana jollakin mokaajalla tms? kemi on ihana kaupunki..... not

   Lainaa

  17. Tulos: +35 (39 ääntä)
   vts: Nää on niin tuttuja. Saan aina nauraa viikonlopun aikoihin kun käyn fb:s. Yleensä alkaa näin: tilapäivitys torstaina ”huomena viikonloppu ihanaa daa” tilapäivitys perjantaina 17.00 ”jee viikonloppu, nyt ryyppäää, kyl viihtyy jee” tilapäivitys perjantaina 21.30 ”aihvan kauhee humala täs just mailma parhat piöleet” tilapäivitys lauantaina 11.00 ”apua auttakaa joku, kauhee krapula en kestä äää” Huomionkipeät teinit <3
   No tuo nyt on vielä pientä, tommosen vielä kestää, normaalia teinien tyhmyyttä jne, siinä ei ketään vahingoita paitsi ehkä itteensä. Reilua ylinopeutta ajaminen taas vaarantaa muut tielläliikkujat ja siinä on oman hengenlähdön riski myös moninkertainen perusjuopotteluun verrattuna, eli paljon idioottimaisempaa ja vaarallisempaa. P.S. En kännännyt teininä

   Lainaa

  18. Tulos: +42 (46 ääntä)
   roosa: syynä kun poliisi pysäytti oli se että autosssa oli veroja maksamatta ja kortiton kuski. Minä istuin vaan kyydisssä tietokoneella
   Ai, no sepä helpotus että kyseessä olikin vain kortitta ajaminen! Sehän se pienempi pahe onkin kun ylinopeutta ajaminen! Huh mikä helpotus! ;)

   Lainaa

  19. Rappion Apostoli 20.4.2012 8:48
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   ljl: eihän tässä mitään mokaa ole, tyhmä tyttö vain. surullista, ehkä vanhempana ymmärtää.
   Jos tuolla tyylillä ylipäätään elää vanhaksi.

   Lainaa

  20. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Toivottavasti ei ehdi lisääntymisikään kumpikaan noista.

   Lainaa

  21. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Millon poliisi autossa on saanu olla puhelin hallussa?

   Lainaa

  22. Tulos: -51 (55 ääntä)
   meitsin auto ja meikän kaverit:D:D vetäkää vittu päähän ja keskittykää omiin asioihin

   Lainaa

  23. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Melkein toivoo, että olisivat ajaneet ojaan ja oppineet siitä jotain. Vaikka voihan siinä käydä niinkin pahasti, että henki lähtee, enkä sitä suinkaan kenellekkään toivo. Voihan sitä vähän vammautua, vaikka vammaisia ovat jo alunperinkin, kun noin kovaa hurjastelevat. Noinkin suuri ajonopeus voi myös aiheuttaa sen, että joku tuntematon jää auton alle. Kotikaupungissani viime vuonna joku hurjastelija ajoi juurikin yhden mummelin päälle. Ikävä kyllä ei auttanut, että mummolla oli heijastimet ja kaikki :( Se hurjastelija onneksi saatiin seuraavana päivä kiinni. Kaikkien pitäisi katsoa tämä video. Etenkin tuo kohta, jossa tyttö istuu aidalla poika edessään, kun auto törmää suoraan heihin. :( http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=605 Piti oikein etsimällä etsiä tuo video linkki teille. Toivottavasti katsotte ja ajatte tulevaisuudessa varovaisemmin. Tietenkin aina liikenteestä löytyy idiootteja, jolloin jalankulkijatkin voivat olla vaarassa.

   Lainaa

  24. Tulos: +41 (43 ääntä)
   joujou: meitsin auto ja meikän kaverit:D:D vetäkää vittu päähän ja keskittykää omiin asioihin
   Keskittykää omiin asioihin?? Miksi sitten tommosilla asioilla pitää rehvastella feisbuukissa? Ajakaa puuhun, huomiohuorat.

   Lainaa

  25. Tulos: -38 (44 ääntä)
   mitä täällä nyt huudetaan, ihmiset kokeillu huippuja jollaki vitun suoralla ja heti huudellaa huomihuoraa ja muuta, keskittykää ihmiset omiin asioihin omiin mokiin älkääkä puuttuko muitten asioihin!

   Lainaa

  26. taas tätä... 22.4.2012 18:35
   Tulos: -17 (21 ääntä)
   Justiinsa muut ihmiset ei tee koskaan itse mitään pahaa......

   Lainaa

  27. Tulos: +47 (47 ääntä)
   taas tätä…: Justiinsa muut ihmiset ei tee koskaan itse mitään pahaa……
   Teppo: mitä täällä nyt huudetaan, ihmiset kokeillu huippuja jollaki vitun suoralla ja heti huudellaa huomihuoraa ja muuta, keskittykää ihmiset omiin asioihin omiin mokiin älkääkä puuttuko muitten asioihin!
   Pahan tekeminen ja asioiden kokeilu on joskus ok, MUTTA HENGELLÄÄN JA TOISTEN HENGELLÄ LEIKKIMINEN EI OLE! Mulla ja kavereillani on ajokortti, eikä olla hurjasteltu vain kokeillaksemme kuinka autot kulkee. Miksi vaarantaa itsensä ja muut typerien kokeilujen takia. On itsekästä pitää hengenvaarallista kaahailua hauskana kokeiluna, joka mukamas kuuluu nuoruuteen. Ei se haittaa, että tappaa vahingossa itsensä tai/ja kyydissä olevat. Ei se haittaa, että läheiset kuten vanhemmat, ystävät, sukulaiset jäävät suremaan. Ei se haittaa, että nuoret ihmiset kuolevat aivan liian nuorina. Mutta se haittaa, kun "sekannutaan" toisten asioihin. Ei, koska olemmehan me jokainen itsekkäitä idiootteja. Teemme hassuja pikku tyhmyyksiä. Hups, kaahasin autolla ja ystäväni kuoli kyydissäni kun itse selvisin hengissä <3 Perussettiä. Mutta sehän kuuluu nuoruuteen. Omia rajojaan testataan ja testataan samalla, kuinka hyviä kuskeja ollaan KOSKA ME OLLAAN IHAN SAATANAN PARHAITA.

   Lainaa

  28. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Harvahan sitä nuorena tajuaa miten todellinen asia kuolema on, eikä moni vanhempi ihminenkään usko ainakaan sen omalle kohdalle osuvan. Sama kuin lottovoitossa, se on korkeintaan joku sieltä naapurikaupungista. Mutta oli kyse kummasta vaan niin ainakin kolahtaa kun omalle kohdalle osuu. En puhu alle miljoonan euron lottovoitoista enkä yli 70-vuotiasita ihmisistä.

   Lainaa

  29. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Tämmöstä tuntuu olevan nuoriso nykyään. Hävettää ja vituttaa niidenkin puolesta. Ei taida olla tulevaisuutta ihmisrodulla, ei.

   Lainaa

  30. Tulos: 0 (2 ääntä)
   +1 koska Kemi on paska kaupunki

   Lainaa

  31. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Teppo: mitä täällä nyt huudetaan, ihmiset kokeillu huippuja jollaki vitun suoralla ja heti huudellaa huomihuoraa ja muuta, keskittykää ihmiset omiin asioihin omiin mokiin älkääkä puuttuko muitten asioihin!
   Vauhtia 180-200 km/h, kohta jo tunti ajettu tuolla nopeudella. 200km suora?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: poliisi, auto, ylinopeus