Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Kosinta karkauspäivänä

  "Kuulkaas nyt ihan Rautavaaran sanoin"
  Suurenna näkymä
  Kosinta karkauspäivänä

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1032 (1088 ääntä)
   Kyllä tommesen herrasmiehen kanssa olisi kannattanut mennä naimisiin. Mutku ei taho niin ei taho.

   Lainaa

  2. Tulos: -257 (367 ääntä)
   täh

   Lainaa

  3. Tulos: +597 (609 ääntä)
   Ihana herrasmies, kelpaisi minullekin!

   Lainaa

  4. Tulos: +370 (380 ääntä)
   oi! ihana kertakaikkiaan, kelpaisihan toi.

   Lainaa

  5. kaktusmies 24.3.2012 1:56
   Tulos: -58 (448 ääntä)
   kyllä tommotteita herrasmiehiä vielä on! mutta kun ei ne kelpaa.... tiedättehän, naiset on aina idioottien perässä :/ nimim. kokemusta on

   Lainaa

  6. Tulos: +205 (235 ääntä)
   Missä minun herrasmieheni vielä viipyy? :(

   Lainaa

  7. Tulos: -110 (342 ääntä)
   Naiset juoksee nykyään kaikkien kusipäitten perässä jota kiinnostaa vaan oma muna, vaikka maailmasta/Suomesta löytyis paljon paremppiakin miehiä. Tämän olen itse henkillökohtaisesti huomannut ja myöskin kuullut usean naisen suusta

   Lainaa

  8. Tulos: +67 (115 ääntä)
   onhan meitä vaikka kuinka paljon ja jopa siedettävännäkösiä, mutta monella antaa pelko vallan,....

   Lainaa

  9. Tulos: +423 (443 ääntä)
   Siis saanko sanoa edellisille kommentoijille, että tässähän nimenomaan nainen kosi tätä herrasmiestä, joka ei suostunut naimakauppoihin. Joten älkääs nyt ruvetko rehaamaan siitä, kuinka naiset juoksevat ihme kusipäiden perässä, eivätkä tälläiset herrasmiehet muka kelpaa. :-) Ai että

   Lainaa

  10. Ohikulkija 24.3.2012 7:55
   Tulos: +280 (294 ääntä)
   kaktusmies: kyllä tommotteita herrasmiehiä vielä on! mutta kun ei ne kelpaa…. tiedättehän, naiset on aina idioottien perässä :/ nimim. kokemusta on
   joopajoo: Naiset juoksee nykyään kaikkien kusipäitten perässä jota kiinnostaa vaan oma muna, vaikka maailmasta/Suomesta löytyis paljon paremppiakin miehiä. Tämän olen itse henkillökohtaisesti huomannut ja myöskin kuullut usean naisen suusta
   Luittekohan saman mokan kuin minä, tässä ainakin nainen kosi ja (herras)mies antoi ne rukkaset.

   Lainaa

  11. Tulos: +42 (118 ääntä)
   Ohikulkija: Luittekohan saman mokan kuin minä, tässä ainakin nainen kosi ja (herras)mies antoi ne rukkaset.
   eiköhän yllä kommentoineet herrasmiehet (omien sanojensa mukaan) kiinnittäneet huomionsa tuohon Hannan viimeiseen lauseeseen: "älkää tulko sanomaan, ettei enää oo herrasmiehiä." aika usein nimittäin kuulee valitusta meidän naisten suusta että enää ei ole herrasmiehiä, kun itsehän hyö kuolaa ns. renttujen perään. Jouhtuuko lie lapsuuden traumoista vai mistä, mutta näin se vaan tuppaa menemään.

   Lainaa

  12. Tulos: +229 (237 ääntä)
   Mä sen saanut karkauspäivänä kangasta kun mies vastasikin myöntävästi. Saakeli.

   Lainaa

  13. Tulos: +96 (98 ääntä)
   Mikä mies!!!!! :O AH!

   Lainaa

  14. Tulos: +55 (61 ääntä)
   OI vitsit :D Ihana tyyppi! Itse unohdin kosia karkauspäivänä xD mutta olisin kaiketi jäänyt ilman hamekangasta

   Lainaa

  15. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Petrolin sinistä silkkiä löytyy kyllä. Pitää osata kaivaa:)

   Lainaa

  16. Tulos: +42 (42 ääntä)
   <3

   Lainaa

  17. Tulos: +85 (111 ääntä)
   "herrasmiehet" täällä itkee et naiset ei heitä halua, yhyy. Ei kuulosta kovin herrasmiehesmäiseltä käytökseltä vaan haukkua muita miehiä kun ite ei saa, lienekkö vaan ootte katkeria kun pitää näitä idiooteiks sanoa. Mutta joo, hauska "moka" ja perinteet näemmä vielä hengissä.

   Lainaa

  18. Tulos: +139 (159 ääntä)
   Aivan ihana! Ja te miehet, jotka urputatte, kuinka "naiset juoksee kusipäiden perässä": itse te juoksette niiden tyhjäpäisten, mutta pinnalta kauniiden naisten perässä, jotka eivät teitä halua. Joten turpa rullalle vaan, yleistäminen on typerä tapa , eikä kukaan nainen jaksa kuunnella "kaikki naiset ovat samanlaisia!!!"-vinkumista. Kun eivät ne ole.

   Lainaa

  19. Tulos: -24 (64 ääntä)
   mikä tuo "naimisiin tai hamekangas"-juttu on ? en oo keltään kasvotusten kehdannu kysyä kun kaikki muut tuntuu tietävän :D

   Lainaa

  20. Tulos: +15 (17 ääntä)
   montoya: mikä tuo “naimisiin tai hamekangas”-juttu on ? en oo keltään kasvotusten kehdannu kysyä kun kaikki muut tuntuu tietävän
   http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/haat-vai-hamekangasta/art-1288336266873.html

   Lainaa

  21. Tulos: -25 (45 ääntä)
   aika usein nimittäin kuulee valitusta meidän naisten suusta että enää ei ole herrasmiehiä, kun itsehän hyö kuolaa ns. renttujen perään. Jouhtuuko lie lapsuuden traumoista vai mistä, mutta näin se vaan tuppaa menemään.
   Ihan evoluutiosta johtuu, ei siihen mitään traumoja tarvita.

   Lainaa

  22. Tulos: +1 (73 ääntä)
   Maya: Aivan ihana! Ja te miehet, jotka urputatte, kuinka “naiset juoksee kusipäiden perässä”: itse te juoksette niiden tyhjäpäisten, mutta pinnalta kauniiden naisten perässä, jotka eivät teitä halua. Joten turpa rullalle vaan, yleistäminen on typerä tapa , eikä kukaan nainen jaksa kuunnella “kaikki naiset ovat samanlaisia!!!”-vinkumista. Kun eivät ne ole.
   oh the irony.. samasta kommentista löytyy "yleistäminen on typerä tapa" ja "itse te juoksette niiden tyhjäpäisten, mutta pinnalta kauniiden naisten perässä, jotka eivät teitä halua"

   Lainaa

  23. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Itsekin kosasin, mutta sovittihin, notta kun en mä mikään ompelijamestari ole, niin ostetaan tuossa keväämmällä valmis hame taikka mekko. :D

   Lainaa

  24. Tulos: +42 (42 ääntä)
   Oi miten ihana, pitää itekin alkaa kosimaan karkauspäinä :D Ehkä mieki joskus saan hamekangasta

   Lainaa

  25. Tulos: +34 (54 ääntä)
   ö: oh the irony.. samasta kommentista löytyy “yleistäminen on typerä tapa” ja “itse te juoksette niiden tyhjäpäisten, mutta pinnalta kauniiden naisten perässä, jotka eivät teitä halua”
   Oh the irony, kun et ymmärrä sarkasmia.

   Lainaa

  26. Tulos: +48 (48 ääntä)
   Itsekin on hamekankaat naiselle karkauspäivän jälkeen ostettu. On on. Ja hyvää kangasta olikin. Kyllä meitä vielä on. ;-)

   Lainaa

  27. Tulos: +60 (66 ääntä)
   Kummitädille kävi vähän päinvastoin: tahtoi marimekon kankaasta itselleen hameen ja kosi avomiestään, joka vastasi myöntävästi (olleet yhdessä 15 vuotiaista asti, nyt 40, eikä aikomustakaan mennä naimisiin). Tokaisi että häät tulee kuitenki halvemmaksi kun 9 metriä marimekon uutuuskangasta... Viisas mies. Samaan syssyyn voisin kertoa toisesta viisaasta miehestä suvussani (menee vähän sivuraiteille mutta menköön): isäni osti kukkia äidilleni, joka yllättyen kysyeli, että mistäs moinen kun ei ollut edes nimipäivät saatika mitään suurempaa. Isäpappa vastasi mutisten “Nooh halvemmaks ne tulee ku avioero..."

   Lainaa

  28. Tulos: -20 (60 ääntä)
   Jaa, että missäkö ne herrasmiehet ovat? Hyvät naiset: he ovat kotonaan hypistelemässä niitä kaverikorttejaan jotka te olette heille jo kauan sitten antaneet.

   Lainaa

  29. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Iltalehden jutussa ei kerrottu että jos mies suostuu kosintaan niin ei saa enää ite peruuttaa, muuten joutuu ostamaan miehelle housukankaan ;)

   Lainaa

  30. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Itsehän sain vastaukseksi "Ei. Jätesäkki tulee postissa (ei muuten ole tullut), saat siitä vedenkestävän hameen" :D

   Lainaa

  31. Tulos: -22 (36 ääntä)
   Kai nyt pesää sentään irtosi tuon kaiken jälkeen?

   Lainaa

  32. Tulos: +79 (99 ääntä)
   Suprnova: Jaa, että missäkö ne herrasmiehet ovat? Hyvät naiset: he ovat kotonaan hypistelemässä niitä kaverikorttejaan jotka te olette heille jo kauan sitten antaneet.
   Hyvä (oletettavasti) mies: haista paska kaverikortteinesi. Jos en tunne seksuaalista tai mitään muutakaan vetoa ihmiseen, en todellakaan harrasta hänen kanssaan seksiä ja/tai ihmissuhdetta, vain koska hän kuvittelee olevansa "herrasmies" ja "täydellinen kumppani" minulle. Jos et kestä olla naisen kaveri, kävele pois. Joskus naiset haluavat ihan oikeasti miehen vain kaveriksi, ja jos tämä kyseinen "kaveri"mies kuvittelee, että kaveeraamalla pääsee ihan varmasti naisen vaatteiden alle, suosittelen painumaan sinne missä pippuri kasvaa, ja harkitsemaan uudelleen mitä "herrasmies" oikeastaan tarkoittaakaan. "Kaverikortti" on ehkä säälittävin selitys sille, kuinka joillain ihmisillä ei vain ole tarpeeksi itsekunnioitusta lähteä tilanteesta, jossa heitä mahdollisesti käytetään hyväksi tai jossa he tuntevat olonsa epämukavaksi. Syytetään naista, koska onhan se h-lvetin paljon helpompaa kuin tajuta, että SINÄ ET NYT VAIN OLE KIINNOSTAVA. Paina se paksuun kalloosi. Naiset kohteliaisuudesta käyttävät fraaseja, kuten "kyllä minä pidän sinusta, mutta..." vaikka ajattelevat "ei hemmetti, johan minä tein sinulle jo kymmenen kertaa selväksi, että minä en halua sinua millään tasolla". Ei tietenkään aina, mutta joskus pitäisi ottaa se vihje ekasta kerrasta. En usko, että tästä menee mikään perille paksuun kalloosi, koska te "herrasmiehet" nyt vain tykkäätte syyttää naisia kaikesta. Cry me a freaking river. Onneksi on oikeitakin herrasmiehiä, ilman heittomerkkejä, mutta tästä keskustelusta en usko löytyvän yhtään.

   Lainaa

  33. Tulos: +72 (76 ääntä)
   Maya: Hyvä (oletettavasti) mies: haista paska kaverikortteinesi. Jos en tunne seksuaalista tai mitään muutakaan vetoa ihmiseen, en todellakaan harrasta hänen kanssaan seksiä ja/tai ihmissuhdetta, vain koska hän kuvittelee olevansa “herrasmies” ja “täydellinen kumppani” minulle. Jos et kestä olla naisen kaveri, kävele pois. Joskus naiset haluavat ihan oikeasti miehen vain kaveriksi, ja jos tämä kyseinen “kaveri”mies kuvittelee, että kaveeraamalla pääsee ihan varmasti naisen vaatteiden alle, suosittelen painumaan sinne missä pippuri kasvaa, ja harkitsemaan uudelleen mitä “herrasmies” oikeastaan tarkoittaakaan. “Kaverikortti” on ehkä säälittävin selitys sille, kuinka joillain ihmisillä ei vain ole tarpeeksi itsekunnioitusta lähteä tilanteesta, jossa heitä mahdollisesti käytetään hyväksi tai jossa he tuntevat olonsa epämukavaksi. Syytetään naista, koska onhan se h-lvetin paljon helpompaa kuin tajuta, että SINÄ ET NYT VAIN OLE KIINNOSTAVA. Paina se paksuun kalloosi. Naiset kohteliaisuudesta käyttävät fraaseja, kuten “kyllä minä pidän sinusta, mutta…” vaikka ajattelevat “ei hemmetti, johan minä tein sinulle jo kymmenen kertaa selväksi, että minä en halua sinua millään tasolla”. Ei tietenkään aina, mutta joskus pitäisi ottaa se vihje ekasta kerrasta. En usko, että tästä menee mikään perille paksuun kalloosi, koska te “herrasmiehet” nyt vain tykkäätte syyttää naisia kaikesta. Cry me a freaking river. Onneksi on oikeitakin herrasmiehiä, ilman heittomerkkejä, mutta tästä keskustelusta en usko löytyvän yhtään.
   Apua, tää on niin totta. :D Lisäksi mun kokemuksen mukaan ne, jotka itseään herrasmieheksi tituleeraavat, ovat pääsääntöisesti lipeviä keikareita, jotka ovat lueskelleet vähän kultaisen käytöksen kirjaa ja tekevät jotain herrasmiesmäisiä temppuja, mutta muistavat kyllä myös korostaa, että ovat nyt tehneet niin ja ovat niiiiin herrasmiehiä. Kyllähän niitä todellisiakin herrasmiehiä on, mutta heidän ei tarvitse kertoa sitä naisille sanoin vaan teot riittävät. ;)

   Lainaa

  34. Tulos: -80 (108 ääntä)
   Hyvä (oletettavasti) mies: haista paska... (tuota koko vuodatusta jaksa kukaan uudestaan lukea)
   Maya rakas, kerran kuussa tulee ne päivät joina sinua on kielletty kommentoimasta netissä MITÄÄN. Tänään on yksi niistä päivistä.

   Lainaa

  35. Tulos: +83 (85 ääntä)
   fantasos: Itsekin on hamekankaat naiselle karkauspäivän jälkeen ostettu. On on. Ja hyvää kangasta olikin. Kyllä meitä vielä on.
   fantasos: Maya rakas, kerran kuussa tulee ne päivät joina sinua on kielletty kommentoimasta netissä MITÄÄN. Tänään on yksi niistä päivistä.
   Hyvät naiset ja herrat: herrasmies 2012, mallia Internet. :D

   Lainaa

  36. Tulos: +56 (56 ääntä)
   fantasos: Maya rakas, kerran kuussa tulee ne päivät joina sinua on kielletty kommentoimasta netissä MITÄÄN. Tänään on yksi niistä päivistä.
   fantasos: menkkakortin heittäminen saa sut automaattisesti häviämään. ja näyttämään typerältä. 9 metriä silkkiä?? tajuutteko kuinka paljon se _maksaa_? millaisenkohan hameen ja millä hinnalla hanna meinas ommella/ompeluttaa, sellaseen isoon kellohelmaiseen hääpukuunkin menee joku 4-5 m...

   Lainaa

  37. Tulos: -12 (60 ääntä)
   Maya: Hyvä (oletettavasti) mies: haista paska kaverikortteinesi.
   Maya-hyvä, huomaan, että maailmankuvamme eroavat suuresti toisistaan. Ensinnäkään minä en koe tarpeelliseksi haistatella tuntemattomille, en huutaa heille heidän epäkiinnostavuudestaan tai haukkua heitä paksukalloisiksi, enkä pidä valehtelua hyväksyttävänä. En myöskään koe ihmissuhteiden olevan pelkkää hyväksikäyttöä tai seksinhakua. Purkauksestasi saa kuvan, että olet joutunut värikkäästi kuvailemaasi tilanteeseen, jossa olet kertonut miehelle pitäneesi hänestä, mutta et ole kuitenkaan halunnut tämän kanssa suhdetta. Ilmeisesti olet myös esittänyt hänelle toiveen ystävyyden säilymisestä. Kaikesta päätellen hän ei ole kuitenkaan ihastukseltaan pystynyt pitäytymään pelkässä kaveruudessa, epäilemättä valloittava persoonasi vuoksi. Tilanne on varmaankin kärjistynyt pahasti jossakin välissä, josta vihamielinen asenteesi juontaa juurensa. Sitä en vain ymmärrä, miksi syytät miestä itsekunnioituksen puutteesta ja miksi koet tällaisen suhteen hyväksikäyttönä? Podetko kenties huonoa omaatuntoa? Toivon sinulle kaikkea hyvää. Ehkä tapaat - tai olet jo tavannut - sen oikean herrasmiehen, jota elämääsi kaipaat. Jaksamisia hänellekin.

   Lainaa

  38. Tulos: +71 (71 ääntä)
   Äitini ystävä oli nuoruudessaan kosinut Kekkosta kirjeellä ja oli saanut vastauksena kirjerukkaset ja hamekankaan :D

   Lainaa

  39. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Tähän liittyen http://is12.snstatic.fi/img/978/1288457843464.jpeg

   Lainaa

  40. Tulos: -27 (41 ääntä)
   Näistä kommenteista muuten näkee hienosti, mitä naiset unelmamieheltä odottavat. Täytyy olla maksuvalmiutta ja hyvä supliikki. Siinä se.

   Lainaa

  41. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Kuten oon aina sanonu, pissipäät on pissipäitä ikään, kokoon, sukupuoleen, rotuun, Internettiin tai mihinkää muuhunkaa kattomatta. Mutta ah tämä tarina! Hieno mies <3 Itse tosin tiesin jo, että herrasmiehiä on olemassa. Itselläni on sellanen renttumainen herrasmies. Niinku Rhett Butler! ^_^

   Lainaa

  42. Tulos: -11 (19 ääntä)
   9 metriä silkkiä?? tajuutteko kuinka paljon se _maksaa_? millaisenkohan hameen ja millä hinnalla hanna meinas ommella/ompeluttaa, sellaseen isoon kellohelmaiseen hääpukuunkin menee joku 4-5 m…
   9 metriä silkkiä maksaa muutaman satasen. Työssäkäyvän sinkkumiehen kukkaroon ei tule siitä minkäänlaista lovea.

   Lainaa

  43. ratiritiralla 16.11.2012 7:43
   Tulos: -11 (11 ääntä)
   En tajunnut...?

   Lainaa

  44. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Realisti: 9 metriä silkkiä maksaa muutaman satasen. Työssäkäyvän sinkkumiehen kukkaroon ei tule siitä minkäänlaista lovea.
   Muutaman satasen? No ehkä joku halpis joka on 80% polyesteriä. Hiljattain ostin hyvää silkkiä 59e/m hintaan, eli 9m tekis sillä hintaa 531e... Ei mun mielestä ihan muutama sata:)

   Lainaa

  45. Mukavat miehet 10.5.2013 9:16
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   http://www.gigatonne.com/ill-put-him-in-the-friendzone.html

   Lainaa

  46. Tulos: -11 (13 ääntä)
   Epic fail! Kukahan se nyt yleistää? K
   DDD: Ihana herrasmies, kelpaisi minullekin!
   Maya: Aivan ihana! Ja te miehet, jotka urputatte, kuinka “naiset juoksee kusipäiden perässä”: itse te juoksette niiden tyhjäpäisten, mutta pinnalta kauniiden naisten perässä, jotka eivät teitä halua. Joten turpa rullalle vaan, yleistäminen on typerä tapa , eikä kukaan nainen jaksa kuunnella “kaikki naiset ovat samanlaisia!!!”-vinkumista. Kun eivät ne ole.
   Epic fail! Kukahan se nyt yleistää? Ei ne asiat ihan noinkaan ole...

   Lainaa

  47. Kahvikuula 1.3.2016 11:04
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Rahien: fantasos: menkkakortin heittäminen saa sut automaattisesti häviämään. ja näyttämään typerältä. 9 metriä silkkiä?? tajuutteko kuinka paljon se _maksaa_? millaisenkohan hameen ja millä hinnalla hanna meinas ommella/ompeluttaa, sellaseen isoon kellohelmaiseen hääpukuunkin menee joku 4-5 m…
   Jos kyseessä on vain vähän isompi leidi..? :D

   Lainaa

  48. Petäjävaara 14.7.2018 15:29
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   Hannan olisi pitänyt kieltää miestä ostamasta mitään. Ihan hauska vanha tapa, mutta hyväksikäyttöähän tuo oli. Miksi miehen tulisi maksaa yhtään mitään kipukorvauksia siitä, että jollain on harhaluuloja? Tai että joku käyttää tieten tahtoen vanhoja tapoja hyväkseen? Noh, varmasti mies olisi voinut sanoa ei, jos olisi tahtonut ja jostain kierosta syystä hän päätti leikkiä mukana. Sitten täällä hehkutetaan, että juuri tuollainen miehen pitäisi olla. Mikä herrasmies! Eli asetetaan sukupuolittuneita odotuksia ja vaateita siitä kuinka kunkin ihmisen tulisi käyttäytyä. Tuskin kukaan näistä naisista olisi valmis palaamaan siihen aikaan, kun herrasmiesmäisyys oli vahvemman tapa auttaa heikompaa sukupuolta - johtuen silloisesta yhteiskunnallisesta rakenteesta. Joskus tuntuu, että naisille tasa-arvo on sitä, että miesten pitäisi pokkuroida edelleen ja tehdä puolet heidän töistään. Mutta niinhän se ei mene. Se on pelkkää alistamista enää silloin.

   Lainaa

  49. Tulos: 0 (0 ääntä)
   No sai kankaan tai ei niin pääasia että pääsi siitä kyrvästä eroon.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kosinta, hame, kangas, hamekangas, paketti