Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tädin näkemys

"Sit ihmiset kauhistelee, jos näkyy vähän rintsikat läpi."
Tädin näkemys

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 37 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1144 (1184 ääntä)
      Tajusiko kukaan, että mitä täti yritti sanoa?

      Lainaa

    2. totuuden_torvi 2.2.2012 1:04
      Tulos: +401 (421 ääntä)
      Että tällainen fiksu täti tällä kertaa :D

      Lainaa

    3. Tulos: +733 (755 ääntä)
      kÄYTÄN CAPS LOCKIA, ETTÄ IHMISET EIVÄT TAJUAISI MITEN TYPERIÄ EDELLISET KOMMENTINI OLIVAT.

      Lainaa

    4. Tulos: +691 (709 ääntä)
      eekoo: Tajusiko kukaan, että mitä täti yritti sanoa?
      Ehkä jotain epämääräistä vihjailua lesboudesta? Ei hajuakaan jos kyse ei ole siitä.

      Lainaa

    5. Tulos: +289 (299 ääntä)
      Joo ei kyllä nyt tädin logiikka auennu ollenkaan :D

      Lainaa

    6. Tulos: -62 (226 ääntä)
      jaa siin oli jotain kommentteiki, katoin vaa kuvii :D

      Lainaa

    7. Tulos: +114 (180 ääntä)
      Tädillä selkeästikin on vaihdevuodet menossa.

      Lainaa

    8. Tulos: +279 (279 ääntä)
      Taitaa tädillä vaan olla englannin kieli vähän hakusessa...

      Lainaa

    9. Tulos: +64 (122 ääntä)
      Varmaa luuli että Tanja tarkoitti että pitää olla noin timmissä kunnossa että pystyy käyttää bikineit?

      Lainaa

    10. Tulos: +163 (167 ääntä)
      Mua kiinnostaisi tietää, että mitä se täti oikein luuli tämän kuvan tarkoittavan :D Varsinkin tuon "mulla oli sun ikäsenä jo muksu" -kommentin jälkeen :D

      Lainaa

    11. Jigglypuff 2.2.2012 11:22
      Tulos: +158 (178 ääntä)
      Itse epäilen myös, että täti luuli, että Tanja haluaa näyttää samalta kuin tuo nainen bikineissä. Epäili siis Tanjan olevan pakkomielteinen laihuudesta. Tähän teoriaan sopii myös tuo kommentti siitä, että tädillä on itsellään ollut samanikäisenä jo lapsia, joten ymmärtää toisaalta hoikkuudentavoittelun..

      Lainaa

    12. Tulos: +72 (88 ääntä)
      "Mulla taisi olla sun ikäsenä jo muksu" ...jotenkin toi meni vähän ohi että miksi täti sanois tälleen

      Lainaa

    13. Tulos: +86 (108 ääntä)
      kyl mä ymmärsin sen ihan niin et täti luuli tanjan olevan lesbo..

      Lainaa

    14. Tulos: -32 (78 ääntä)
      ppeppukipeä täti hiekkaa tietyssä paikassa

      Lainaa

    15. Tulos: +38 (42 ääntä)
      Pitkästä aikaa tällaisia Täti/Äiti-juttuja

      Lainaa

    16. Tulos: +12 (32 ääntä)
      Tädit <3

      Lainaa

    17. Tulos: -7 (57 ääntä)
      Tädin logistiikassa jotain vikaa?

      Lainaa

    18. Tulos: +30 (40 ääntä)
      Rule number 39 "CAPS LOCK IS CRUISE CONTROL FOR COOL" Rule number 40 "EVEN WITH CRUISE CONTROL YOU STILL HAVE TO STEER"

      Lainaa

    19. Tulos: +13 (101 ääntä)
      Saku: Tädin logistiikassa jotain vikaa?
      Logistiikassa? Se on kuule ihan logiikka.............

      Lainaa

    20. Tulos: +90 (94 ääntä)
      Mä taas ymmärsin niin,että täti ajatteli Tanjan ajattelavan pelkkää seksiä, kun postailee bikinimuijiakin jo seinälle

      Lainaa

    21. Tulos: +14 (26 ääntä)
      tädillä unohtui capslockki päälle

      Lainaa

    22. Tulos: +42 (56 ääntä)
      kukaan ei tajunnut mitä täti yritti ragee. kuva on hauska.

      Lainaa

    23. Tulos: -69 (105 ääntä)
      Vihaan tuota epäloogista kuvaa, joka ei todellakaan pidä paikkaansa.

      Lainaa

    24. Tulos: +35 (53 ääntä)
      Tämä on kyllä niin totta.

      Lainaa

    25. Tulos: +77 (85 ääntä)
      ANTEEKSIPYYNTÖNI VAIKUTTAA HETI PALJON KOHTELIAAMMALTA JA NÖYREMMÄLTÄ, KUN KÄYTÄN CAPS LOCKIA!! Ehkä täti luuli Tanjan olevan prostiuutiobisneksissä tai jotain? (Päätellen kommentista "onks sun elämä nyt tätä")

      Lainaa

    26. Tulos: +41 (71 ääntä)
      No mä olen aina naureskellut, että muissa maissa asia on just niin kun kuvassa, mutta Suomessa ei onneksi olla noin hölmöjä -- täällähän käydään sekasaunassakin alasti, ilman että sitä kukaan nolostelisi, paitsi tietysti murrosikäiset, joiden henkinen kehitys on vielä kesken. Onko tämä kaksinaamainen käytös nyt tosiaan rantautumassa suomalaisiinkin aikuisiin?

      Lainaa

    27. Tulos: +78 (86 ääntä)
      ^ Sauna on kyllä Suomen pelastus. Tiesittekö muuten, että ulkomailla ne puhuvat saunasta hihitellen. Sauna on niiden mielestä härski paikka jossa Suomalaiset irstailevat keskenään. 1. Saunassa ei näe mitään, koska a) on pimeää b) hiki valuu silmiin. 2. Saunassa ollaan hikisiä ja punaisia. En halua katsella ketään sillä silmällä jos hän istuu hikisenä ja punaisena. Meillä oli joskus Saksalainen vaihto-oppilas. Se halusi käydä saunassa, joten se lämmitettiin. Kaveri tuli kengät jalassa, pyyhe päällä ja kello kädessä saunaan. Koitin sanoa vastaan, mutta hän esteli ja oli sitä mieltä että näin on hyvä. Istuttiin saunaan ja ilme oli järkyttynyt, kun nakkasin varovasti löylyä. Annoin kauhan hänelle, että hän voisi itse säädellä löylyjen voimakkuutta. Kaveri kauhaisi pesukauhan täyteen vettä (n. litra) ja nakkasi ne kiukaalle ennen kuin ehdin sanoa juuta tai jaata. Hilipasi saksalaistyttö meleko nopsaan pihalle ja ite jäin nauramaan saunaan kaksinkerroin.

      Lainaa

    28. Tulos: +70 (76 ääntä)
      Tädit on kyllä kivoja; omani sanoi minulle rippijuhlissani: "Hyvä, oot tullu sukuus, eli sulla on iso perse! Eli siis synnytykset on helppoja!" Kiitti täti... just ton halusin kuulla omissa rippijuhlissani 15-vee...

      Lainaa

    29. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Wääk: ^ Sauna on kyllä Suomen pelastus. Tiesittekö muuten, että ulkomailla ne puhuvat saunasta hihitellen. Sauna on niiden mielestä härski paikka jossa Suomalaiset irstailevat keskenään. 1. Saunassa ei näe mitään, koska a) on pimeää b) hiki valuu silmiin. 2. Saunassa ollaan hikisiä ja punaisia. En halua katsella ketään sillä silmällä jos hän istuu hikisenä ja punaisena. Meillä oli joskus Saksalainen vaihto-oppilas. Se halusi käydä saunassa, joten se lämmitettiin. Kaveri tuli kengät jalassa, pyyhe päällä ja kello kädessä saunaan. Koitin sanoa vastaan, mutta hän esteli ja oli sitä mieltä että näin on hyvä. Istuttiin saunaan ja ilme oli järkyttynyt, kun nakkasin varovasti löylyä. Annoin kauhan hänelle, että hän voisi itse säädellä löylyjen voimakkuutta. Kaveri kauhaisi pesukauhan täyteen vettä (n. litra) ja nakkasi ne kiukaalle ennen kuin ehdin sanoa juuta tai jaata. Hilipasi saksalaistyttö meleko nopsaan pihalle ja ite jäin nauramaan saunaan kaksinkerroin.
      Niin on! Ulkomailla lapsistaki on ihan kamalaa nähdä vanhempansa alasti joka meille suomalaisille on täysin normaalia. Ja myös aikuiset eivät ole lastensa edessä alasti, hävettääkö?

      Lainaa

    30. Tulos: -3 (21 ääntä)
      Ah, niin kaunis tämä tyttö vasemmalla puolen! <3

      Lainaa

    31. Tulos: +2 (26 ääntä)
      Tota tätiä mä en tässä oikein ymmärrä, mutta toi kuvaparin pointti on turhankin tuttu: Jos mä laitan vesirajaan ylttävän minarin päälle, laitan aina bikinit, vaikka ne on käytännössä ihan samanlaiset. Siis toisessahan alaosassa on enemmän elastaania ku toisessa, ainoa ero. Silti sitä tuntee itsensä vähemmän alastomaksi, kun on uimapuku eikä alusvaatteita... =) Ja en ole teinipissis enää, syntynyt -82 ja mulla on ollut sama systeemi jo 20 vuotta, aikaisin aloitin.... xD

      Lainaa

    32. Tulos: +11 (17 ääntä)
      Haluisin kyllä niin tietää, miten mare ymmärsi. "Onko sun elämä nyt tätä", siis mitä tätä? Vaikka aikasemmin mainitun ehdotuksen mukaan kuvittelen maren ymmärtäneen tän jonain hoikan/timmin vartalon tavotteluna, niin silti esim. tuo muksukommentti ei tunnu sopivan. Eikä muutenkaan tule sellaista fiilistä, että palat loksahtelis kyseisen teorian kanssa paikoilleen noitten kommenttien suhteen.

      Lainaa

    33. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Sehän on Laura Vandervoot siinä vasemmanpuoleisessa kuvassa.

      Lainaa

    34. Tulos: +2 (16 ääntä)
      Eiköhän se täti viitannut ihan siihen että tanjalla naisen logiikka olisi kiinni vain ulkonäössä. Bikinit on jee ja alusvaatteiden "pitää" näkyä. Jättäen ainoastaan lukematta tuon omg/don't look kohdan. Ja menny si huolissaan/pettyneenä siit pätemää. Väärinkäsitys. Pliis ihmiset hiffakkaa mitä meinaan, täysin järkevä selitys :) Ps. Ihan noit aikasempii komsui lukiessa tulee selväksi tuo mtn tarkkoi ollaan oikeinkirjotuksen suhtee, minä se kirjotan kirja- että puhekielellä. Ettei siihen tarvitse takertua. Ylipäätänsä koko tähän kommenttiin ei tarvis takertua, kunhan vaan toin esii yhden monista näkemyksistä.

      Lainaa

    35. Spoiledbrad 10.4.2014 15:50
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Sama kun julkaisussa meillä siivotaan usein oOo

      Lainaa

    36. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Wääk: ↑ Sauna on kyllä Suomen pelastus. Tiesittekö muuten, että ulkomailla ne puhuvat saunasta hihitellen. Sauna on niiden mielestä härski paikka jossa Suomalaiset irstailevat keskenään. 1. Saunassa ei näe mitään, koska a) on pimeää b) hiki valuu silmiin. 2. Saunassa ollaan hikisiä ja punaisia. En halua katsella ketään sillä silmällä jos hän istuu hikisenä ja punaisena. Meillä oli joskus Saksalainen vaihto-oppilas. Se halusi käydä saunassa, joten se lämmitettiin. Kaveri tuli kengät jalassa, pyyhe päällä ja kello kädessä saunaan. Koitin sanoa vastaan, mutta hän esteli ja oli sitä mieltä että näin on hyvä. Istuttiin saunaan ja ilme oli järkyttynyt, kun nakkasin varovasti löylyä. Annoin kauhan hänelle, että hän voisi itse säädellä löylyjen voimakkuutta. Kaveri kauhaisi pesukauhan täyteen vettä (n. litra) ja nakkasi ne kiukaalle ennen kuin ehdin sanoa juuta tai jaata. Hilipasi saksalaistyttö meleko nopsaan pihalle ja ite jäin nauramaan saunaan kaksinkerroin.
      Itellä samantyyppisiä kokemuksia vaihtaritytöstä :D Reippaina tyttöinä päätettiin yhtenä iltana mennä saunaan. Vaikka oltiinkin vasta yläasteikäisiä, tajusin jo että sauna voi olla ulkomailla aika eksoottinen juttu, niin kysyin sitten huonolla englannillani että haluaako tyttö että otetaan pyyhkeet mukaan saunaan. Tyttö sanoi että ei tartte, näin on hyvä, joten jätin oman pyyhkeen naulaan tytön ennakkoluulottomuudesta yllättyneenä. Menin ensimmäisenä saunaan, tyttö pian perässä. Ja arvatkaa mitä, pyyhe ympärillä :D Siinä sitä sitten istuskeltiin, minä suomalaisesti ilman pyyhettä ja hän siveesti pyyhe päällä. Eikä tietenkään enää siinä vaiheessa kehdannut mennä itse hakemaan pyyhettä, joten nolossa hiljaisuudessa sitten istuskelimme. Ei muuten menty enää uudestaan saunaan sen vaihtariviikon aikana :D

      Lainaa

    37. Pääskynen 14.10.2017 16:15
      Tulos: +7 (25 ääntä)
      Itsekään en tykkää tuosta kuvasta ollenkaan. Jos oon bikinit päällä rannalla, niin oon valmiiks asennoitunut siihen että muut näkee mut lähes alasti ja se on mulle ok. Jos oon vaihtamassa vaatteita ja joku tulee äkisti paikalla, no, silloin en ole ITSE saanut päättää haluanko että mut nähdään alusvaatteissa vai ei.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, nainen, logiikka, uimapuku, bikinit, alusvaatteet, täti