Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Maijal' oli karitsa

  "Pelottava"
  Suurenna näkymä
  Maijal' oli karitsa Lähettänyt: eskort

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 32 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -108 (276 ääntä)
   Kerrankin uskallan sanoa, että "moka oli paska!". Anteeksi.

   Lainaa

  2. どどーん! 9.2.2012 7:19
   Tulos: +347 (407 ääntä)
   Annilla sen sijaan ei lamput ole ihan päällä.

   Lainaa

  3. どどーん! 9.2.2012 7:20
   Tulos: +371 (387 ääntä)
   どどーん!: Annilla sen sijaan ei lamput ole ihan päällä.
   Prkl, siis Saralla.

   Lainaa

  4. Tulos: +288 (312 ääntä)
   Nauran enemmän kuvalle kun mokalle....

   Lainaa

  5. Tulos: +170 (182 ääntä)
   aww, ihana koira! tommosen luulis pitävän naapurin kyylämummot poissa postiluukulta

   Lainaa

  6. Tulos: +354 (368 ääntä)
   "Hänellä oli pieni lamppu. OLI" Huhhuh nyt pelottaa.

   Lainaa

  7. NATUHULKKI 9.2.2012 8:13
   Tulos: -123 (165 ääntä)
   siis niinku oikeest hei, ONX jonkun mielest oikeest TIEXTE hauskaa ettei osaa NIINQ enkkuu ?!?!?

   Lainaa

  8. Tulos: -34 (72 ääntä)
   Joo, tää oli aika paska. Juuh, akka ei osaa englantia, mut siihen se sitten jääkin.

   Lainaa

  9. Tulos: +80 (100 ääntä)
   joo jos kielitaito on tota luokkaa, niin suosittelen pysymään ihan suomessa..

   Lainaa

  10. Jukkapalmu 9.2.2012 10:10
   Tulos: -24 (102 ääntä)
   Suomennos: "Hadi meni pienen lampun kanssa naimisiin. Siis Hadi meni."

   Lainaa

  11. Tulos: -25 (87 ääntä)
   Taas saa ihmetellä nuorten tyttösten englannin taitoa. Argh, ja minä kun luulin että MINULLA oli huono englannintaito, mutta kai se on poikkeuksellisen hyvä, kun ymmärrän sitä paljon, ja osaan vastatakkin takaisin. Pitääkö nyt oikeasti vetää tähän se videopeliargumentti? Eli pelaan joskus pelejä, olen kai oppinut englantini sieltä. Suosittelisin melkein näillekkin. -_-

   Lainaa

  12. marrythenight 9.2.2012 12:11
   Tulos: +35 (43 ääntä)
   Rakastuin tuohon kuvan koiraan, muuta hyvää tässä ei ollutkaan. Melkeen surullista, miten 17 vuotiaat ei osaa noinkaan yksinkertaista englantia :--((((

   Lainaa

  13. Tulos: +70 (78 ääntä)
   eekoo: Pitääkö nyt oikeasti vetää tähän se videopeliargumentti? Eli pelaan joskus pelejä, olen kai oppinut englantini sieltä. Suosittelisin melkein näillekkin. -_-
   Kyllä ite suosittelisin iha vaa kiinnittämään huomiota opetukseen siellä koulussa sen käynnykän räveltämisen ja meikkiohjeiden kuiskuttelun sijaan. Tuommonen lause ei vaadi kummosta kielitaitoa, lähinnä sitä sanavarastoa ja ihan yleistä oivalluskykyä...

   Lainaa

  14. Tulos: +16 (42 ääntä)
   Ei ole mitään pahaa siinä, ettei osaa kieliä... mutta jos ei osaa käyttää sanakirjoja, niin sitten pitäisi vähän hävetä jo.

   Lainaa

  15. Tulos: +6 (60 ääntä)
   Kyllähän tuo dogin ilme hieman pelottava on joskin myös suloinen:) mutta ilmeisesti Anni tiesi Saran englanninkielen osaamisesta ja päätti kysyä noin tyhmästi kysymyksen ja nolata hänet. On siinäkin kaveri:(

   Lainaa

  16. Tulos: +12 (24 ääntä)
   Eihän siinä ole mitään pahaa, ettei osaa jotain kieltä. Siinä ehkä on, jos huonolla taidolla koittaa esittää jotain muuta. Pelottavahan kuva on, tekstin kanssa vielä enemmän :) Anni todennäköisesti tiesi, ettei Sara osaa englantia. Kommentit tuntuu vähän tarkotushakuisilta. Niin Annin kuin Sarankin osalta.

   Lainaa

  17. Tulos: +4 (24 ääntä)
   ZZTop: Kyllä ite suosittelisin iha vaa kiinnittämään huomiota opetukseen siellä koulussa sen käynnykän räveltämisen ja meikkiohjeiden kuiskuttelun sijaan. Tuommonen lause ei vaadi kummosta kielitaitoa, lähinnä sitä sanavarastoa ja ihan yleistä oivalluskykyä…
   Ei se koulun opetus vedä yhtään vertoja sille et kattoo sarjat ja leffat ilman tekstei. Alkuun vaik jotain helpompia niiku simpsoneita. Oppii myös päättelemään tuntemattomat sanat asiayhteydyestä.

   Lainaa

  18. Tulos: -7 (21 ääntä)
   Eikä! Mutta mitä jos Sara heitti kommenttinsa huumorilla?

   Lainaa

  19. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Minä: Eikä! Mutta mitä jos Sara heitti kommenttinsa huumorilla?
   Ei pelkästään huumorilla. Todennäköisesti huomiohuoratakseen.

   Lainaa

  20. Tulos: -3 (21 ääntä)
   en kyl tajuu miks toi anni alunperin ees kysy et tajuks toine mitä siin luki..?

   Lainaa

  21. Tulos: +6 (16 ääntä)
   ZZTop: Kyllä ite suosittelisin iha vaa kiinnittämään huomiota opetukseen siellä koulussa sen käynnykän räveltämisen ja meikkiohjeiden kuiskuttelun sijaan. Tuommonen lause ei vaadi kummosta kielitaitoa, lähinnä sitä sanavarastoa ja ihan yleistä oivalluskykyä…
   No, itse olen käyttänyt englantia muissakin yhteyksissä, kuin pelejä pelatan, esim. vietän aikaani englanninkielisillä sivuilla, katson ohjelmia englanniksi, ja töissäni olen englantia tarvinnut. Silti akateeminen englantini on aika surkeaa, tai korkeintaan kohtalaista. Kaveripiirissäkin monet ovat oppineet englantia pelejä pelaten, tai katsoen sarjoja. Parempi tapa kartuttaa sanavarastoa, tai ainakin sellaista sanavarastoa, joka liittyy omiin kiinnostuksen kohteisiin.

   Lainaa

  22. どどーん! 9.2.2012 20:07
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   JannaS: Eihän siinä ole mitään pahaa, ettei osaa jotain kieltä. Siinä ehkä on, jos huonolla taidolla koittaa esittää jotain muuta. Pelottavahan kuva on, tekstin kanssa vielä enemmän Anni todennäköisesti tiesi, ettei Sara osaa englantia. Kommentit tuntuu vähän tarkotushakuisilta. Niin Annin kuin Sarankin osalta.
   Ei sinänsä mitään pahaa, mutta koulussa voi tulla aika pahat paikat jos ei ymmärrä edes lausetta "Mary had a little lamb".

   Lainaa

  23. Tulos: -1 (15 ääntä)
   Ehkä jossain puolivälissä noita kolmeakymmentäkahdeksaa D-kirjainta hyytyi viimenenkin yksin tuon kuvan aiheuttama hymynkare. En tiedä, millon tuommoinen teinihömpötys olisi ollut hauskaa...

   Lainaa

  24. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Panukka: “Hänellä oli pieni lamppu. OLI” Huhhuh nyt pelottaa.
   Reps :D :D

   Lainaa

  25. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Panukka: “Hänellä oli pieni lamppu. OLI” Huhhuh nyt pelottaa.
   No mieti nyt ite jos joutuisitkin istumaan pimeässä. :(

   Lainaa

  26. Tulos: -5 (15 ääntä)
   no ei tässä nyt englannintaidosta ole kyse. Helposti voi aivopieruissaan lamb ja lamp sekaisin

   Lainaa

  27. ばたーん 10.2.2012 14:43
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Tia: no ei tässä nyt englannintaidosta ole kyse. Helposti voi aivopieruissaan lamb ja lamp sekaisin
   Ehkä kuvasta kuitenkin tajuais, että jotain mätää ;) Mut en nyt tiiä kuinka hauskaa on, jos joku ymmärtää vierasta kieltä väärin.

   Lainaa

  28. Satunnainen lukija 13.2.2012 3:24
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   eekoo: ... Kaveripiirissäkin monet ovat oppineet englantia pelejä pelaten, tai katsoen sarjoja. Parempi tapa kartuttaa sanavarastoa, tai ainakin sellaista sanavarastoa, joka liittyy omiin kiinnostuksen kohteisiin.
   Mulla on englantilainen nettituttava johon tutustuin verkkopelin kautta... sittemmin ollaan molemmat lopetettu sen pelin pelaaminen, mikä ei sinällään liity asiaan, mutta hän sanoo tutustuneensa siinä pelissa muutamaan keskieurooppalaiseen ja eteläamerikkalaiseen jotka ovat oppineet englantinsa peleistä... kaikilla on hänestä tosi outo kommunikointitapa, mutta omana joukkonaan hyvin yhtenevä.

   Lainaa

  29. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Mahtavat kulmakarvaväritykset koiralla jotenkii tehostaa kuvaa

   Lainaa

  30. Tulos: -7 (17 ääntä)
   Nolointa tuossa on noiden muiden tarve korostaa omaa englanninkielen taitoaa. Piti siis ihan korostaa omaa taitoa ja varmistaa ettei toinen ymmärrä noinkin vaativasta englanninkielisestä lauseesta mitään, itse kun ovat niin kielineroja. Tuo kuvakin on postattu todnäk ihan vaan sen takia, että muut huomaisivat että täällä osataan enkkua, niin hyvin että vitsitkin ymmärretään. Oikeastaan suomeksi ei edes viitsi enää mitään vitsejä lukea, kun tuo enkku on siis niin hyvin hallussa. Vähäks muut on noloi ku ne ei tajuu!!11!! Ja varmasti tuo tyttö, joka ei tajunnut, osaa englantia ihan yhtä hyvin. Teininä kun nuo roolit on niin tärkeitä :)

   Lainaa

  31. Tulos: -1 (3 ääntä)
   eekoo: Taas saa ihmetellä nuorten tyttösten englannin taitoa. Argh, ja minä kun luulin että MINULLA oli huono englannintaito, mutta kai se on poikkeuksellisen hyvä, kun ymmärrän sitä paljon, ja osaan vastatakkin takaisin. Pitääkö nyt oikeasti vetää tähän se videopeliargumentti? Eli pelaan joskus pelejä, olen kai oppinut englantini sieltä. Suosittelisin melkein näillekkin. -_-
   Videopeleistä oppii kumman paljon pelisanastoa. Olen itsekin oppinut suuren osan erikois- ja perussanastostani sieltä. Suosittelen kaikille niille, jotka eivät jaksa välttämättä päntätä kirjasta kaikkea. Tekstitykset elokuvassa ja enkunkieliset ohjelmat ovat myös apukeino. Se on kyllä aika fail jos sekoittaa sanat lamp ja lamb. Nehän meinaavat eri asioita.

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (2 ääntä)
   TANJA: Nolointa tuossa on noiden muiden tarve korostaa omaa englanninkielen taitoaa. Piti siis ihan korostaa omaa taitoa ja varmistaa ettei toinen ymmärrä noinkin vaativasta englanninkielisestä lauseesta mitään, itse kun ovat niin kielineroja.
   tuo ei ole loppujenlopuksi hankala lause ....jos on ollu hereillä enkun tunneilla. minä olen oppinut eglannin kieliopin pääsääntöisesti koulussa, mutta suht suuri osan enkun taidosta on opittu peleistä ja internetistä. ja vielä tähän, pakko englanti on reilusti järkevämpi kuin pakko ruotsi, kun omalta kohdalta katsotaan, ruotsin kieli taito on käytännössä katsoen ruostunut.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, englanti