Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yhden illan juttu

"Ja nyt loppu mun yhden illan jutut!"
Suurenna näkymä
Taustatietoja: Linkki avautuu kuvaa klikkaamalla. Yhden illan juttu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 88 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +553 (581 ääntä)
   Voi ei :DD

   Lainaa

  2. Tulos: +586 (874 ääntä)
   tämäkin piti sitten julkaista feisbookissa...

   Lainaa

  3. Tulos: +457 (593 ääntä)
   mitä helvataa!!!??? a.miksi teit sen? b.miksi jakaa tämä?

   Lainaa

  4. Tulos: +416 (442 ääntä)
   :'DDD ahahaha! Taisi olla ainakin opettavainen kokemus.

   Lainaa

  5. Tulos: +320 (336 ääntä)
   ei helvet :D aika sanattomaks vetää kans :D

   Lainaa

  6. Tulos: +418 (446 ääntä)
   Ahahahahah ei helvetti et repesin tos Sormileikki kohdassa :D Joo ei ehkä ihan fbssä olis varmaan kantsinu tota jakaa mut, hyvä näin ni pääsinpähän ainaki nauramaan :D

   Lainaa

  7. Tulos: +9 (67 ääntä)
   :DDDD LOL

   Lainaa

  8. Tulos: +462 (498 ääntä)
   No, ainakin joku kerrankin ilmoittaa että kannattaa lopettaa lukeminen tähän. Sitten on idiootteja kuten MINÄ jotka jatkavat lukemista kuitenkin ja saavat traumoja. xD

   Lainaa

  9. turnipsitonttu 26.1.2012 2:02
   Tulos: -17 (79 ääntä)
   sormileikki alkaa.

   Lainaa

  10. Tulos: -19 (71 ääntä)
   :D:D:D:D:D:dddd ahaha ihana

   Lainaa

  11. elasta aailma 26.1.2012 3:28
   Tulos: +133 (159 ääntä)
   Ei maistu enää nää ranskalaiset..

   Lainaa

  12. Tulos: +172 (210 ääntä)
   Mr. Ällö Strikes again?

   Lainaa

  13. Tulos: +21 (43 ääntä)
   Mitäs tähän nyt sanois... :D

   Lainaa

  14. Tulos: +45 (61 ääntä)
   Miksi? Oi miksi.

   Lainaa

  15. Tulos: -45 (75 ääntä)
   Pakolline ilmotus facebookkii?

   Lainaa

  16. Tulos: +86 (112 ääntä)
   Linkin kun avasi niin alko naurattaan kun siinä lukee "Lapsia viihdytti 1980-luvulla Sormileikit-ohjelma..."

   Lainaa

  17. Tulos: +113 (129 ääntä)
   Onko tuo muija ollu liian kännissä baarissa miestä valkatessaan vai eikö tosiaan ennen tuota hetkeä tullu selväks ettei kaveri kenties ole se aikuismaisin valinta :D

   Lainaa

  18. Tulos: +116 (138 ääntä)
   Pitääkin pistää korvan taakse nää ja kokeilla joskus. Turpaan kyl tulee, eikä heru.. On se vaan sen arvoista.

   Lainaa

  19. Tulos: +201 (219 ääntä)
   Nea on siis vienyt Mr. Ällön kotiinsa.

   Lainaa

  20. Tulos: +40 (60 ääntä)
   Nyt ei oo ollu kaikki sormet pelissä

   Lainaa

  21. Tulos: +146 (154 ääntä)
   timotomi: Pakolline ilmotus facebookkii?
   Mie ainakin oon oikeen tyytyväinen, että ilmoitti tästä facebookissa, eihän tätä muuten ois jaettu koko suomelle!:D

   Lainaa

  22. Tulos: +72 (86 ääntä)
   Miksen ikinä usko, kun varoittavat lukemasta eteenpäin... x__x

   Lainaa

  23. Tulos: +95 (105 ääntä)
   *Valtavaa huutonaurua!* Tässä jää kyllä omat jutut ihan kakkoseksi! :'D

   Lainaa

  24. Tulos: +132 (148 ääntä)
   Hahhahhah!!! :D Tosi hauska juttu, miks tällasta ei vois kertoa Facessa jos haluaa? Ärsyttää ku on mukamas niin paljon asioita joista ei saa puhua. Miksi ei?

   Lainaa

  25. Tulos: 0 (22 ääntä)
   menin sanattomaksi.

   Lainaa

  26. Tulos: +4 (62 ääntä)
   Eikö sitä vähän saa hassutella? :)) miks kaikki on niin tosikkoja nykyään.. :/

   Lainaa

  27. Tulos: +174 (182 ääntä)
   Hahahahh!! Ensimmäistä kertaa mua ei ärsytä että henkilökohtasia juttuja selitetään fb:ssä... miten ton naisen pokka on pitänyt?

   Lainaa

  28. Tulos: +35 (47 ääntä)
   Voi ei...mä olen täysin sanaton...olikohan miehestä muuhun kuin laulamaan vai oliko koko reissu ihan hukkaan heitettyä aikaa?

   Lainaa

  29. Tulos: +40 (62 ääntä)
   Ei Nealla ole kovin suuri valintakriteeri noiden seksikumppanien suhteen?

   Lainaa

  30. Tulos: +119 (119 ääntä)
   @Lare: Neaa tai petikumppania tuntematta voin puolustaa Neaa sanomalla, että jotkut miehet (ja varmaan naisetkin) muuttuu ihan eri ihmisiks sängyssä... Ja tollasia yllätyksiä voi sattua :D

   Lainaa

  31. Tulos: -12 (44 ääntä)
   Kuulostaa myös vähä siltä, että tää jätkä ois tehny tuon vaan ärsyttääkseen/v***uillakseen. Vaan mistäpä tuota tietää!

   Lainaa

  32. Tulos: +119 (129 ääntä)
   Miehessä oli varmasti jotain humalassa huomaamatta jääneitä varoittavia signaaleja, kuten tutti suussa tai Fröbelin Palikoiden t-paita. :D

   Lainaa

  33. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Tää on feissarimokien paras juttu koskaan!! Ei hitto xD

   Lainaa

  34. Tulos: +46 (86 ääntä)
   mitä helvettiä te valittatte että 'pitikö tämäkin julkaista/jakaa Fb:ssä' !!! Ei ketään pakota teitä lukemaan ! Ja mitä te sitten lukisitte tai valittaisitte jos näitä juttuja ei kukaan rohkenisi julkaista. Mun mielestäni erittäin huvittava ja onnea jatkoon tälle neidille miehien metsästyksessä.

   Lainaa

  35. Tulos: +29 (35 ääntä)
   like a boss

   Lainaa

  36. Tulos: -82 (124 ääntä)
   no en menis kehumaan että tolla naisellakaan on kaikki murot kulhossa, kun jakaa tämän facebookissa O_o

   Lainaa

  37. Tulos: +84 (88 ääntä)
   Mua kiinnostaa miten tuo päätty..

   Lainaa

  38. Tulos: +56 (62 ääntä)
   Miks mä arvasin että monet laittaa "miksi piti laittaa facebookkiin" kommentteja. Tää oli itseasiassa hauska :D

   Lainaa

  39. Tulos: -91 (101 ääntä)
   ......MIKSI, oi miksi, tämäkin täytyi jakaa facebookissa...

   Lainaa

  40. Tulos: +33 (45 ääntä)
   Leikkisä mies ainaki se oli, jos ei mitään muuta...

   Lainaa

  41. Tulos: -60 (132 ääntä)
   osmo: mitä helvettiä te valittatte että ‘pitikö tämäkin julkaista/jakaa Fb:ssä’ !!! Ei ketään pakota teitä lukemaan ! Ja mitä te sitten lukisitte tai valittaisitte jos näitä juttuja ei kukaan rohkenisi julkaista. Mun mielestäni erittäin huvittava ja onnea jatkoon tälle neidille miehien metsästyksessä.
   Jos (tuntemasi) ystäväsi laittaisi tämmöstä facebookkiin niin luultavasti sinäkin mietit samaa kuin mokan lähettäjä: "En halua lukea sänkyleikeistäsi, joten pistän sinut feissarimokiin, jotta tajuaisit, ettei fb -ystäviäsi kiinnosta lukea seksitarinoitasi." Jos fb:ssä menee kommentoimaan ystävän/tutun/sukulaisen päivityksiä tai kuvia "nyt ei ehkä kannattaisi tällaista julkaista"; saat siitä haukut ja riidan aikaiseksi. Itselleni meinaan on käynyt juurikin näin. Vaikka nätisti yritin kertoa, ettei 1. ole fiksua jakaa netissä ihan kaikkea ja 2. en halua kuulla/nähdä kenenkään tuntemani henkilön "typeriä" tilapäivityksiä tai kuvia. Lopulta päädyin poistamaan henkilön kaverilistaltani. Anteeksi kertomukseni :) Sitä piti tuohon "osmon" kommenttiin kommentoida, että kun hän sanoi "kukaan ei pakota teitä lukemaan" niin tämän mokan henkilön FB KAVERIT JOUTUVAT PAKOSTI TILAPÄIVITYKSEN LUKEMAAN. Arvaisin, että tuo tilapäivitys on mukavasti ponnahtanut etusivulle. Ja jos kyseessä sattuisi olemaan serkku, sisarus, vanhemmat, sukulaiset yms. niin on se mukavaa lukea sukulaistyttönsä tilapäivityksiä epäonnistuneesta yhden yön panosta. Ihmiset. Tehkää niinkuin minä, että harkitkaa vähän, ennenkuin laitatte fb:hen mitä mieleenne vain ponnahtaakaan. Kaikkia ei kiinnosta menkkanne, seksin harrastamisenne, vessassa käyntinne yksityiskohtaisesti yms. Miettikää ketä kavereissanne on ja ketkä sitä tekstiä lukee. Monilla kun on myös fb kavereissaan opinto-ohjaajia, opettajia ja työkavereitaan (pahimmassa tapauksessa pomokin). Feissarimokat ovat oiva näpäytys myös heille, jotka kyselevät "tyhmiä" googlettamatta ensin. Vaikka facebook profiilisi ei näy ulkopuolisille, vain ystävillesi, niin joku ystävistäsi saattaa pistää kuviasi tai kommenttejasi yleiseen jakoon netissä. Feissarimokat kuitenkin ovat vielä "turvallinen" salaisten profiilien tietojen jakamis väylä, koska täällä sukunimet sekä kuvat sensuroidaan. Aina näinkään "onnekkaasti" ei käy. Anteeksi pitkä saarna nettiturvallisuudesta :) Ehkä ei ole ihme, että mua väitetään kukkahattutädiksi kun aina taon järkeä ajattelemattomien ihmisten päähän. :)

   Lainaa

  42. Tulos: +38 (46 ääntä)
   No ainakin tää varotti mitä on tulossa...

   Lainaa

  43. Tulos: -1 (33 ääntä)
   "toin eilen sellasen sekopään kotiin että oksat pois" kyllä ei itelläkää taida ihan kaikki olla kotona jos antaa lapsen jatkaa leikkiä ja sit vielä julkasee tuokion facebookkiin :D

   Lainaa

  44. Tulos: +75 (83 ääntä)
   Olihan tuo nyt niin ainutlaatuisen älytön tapahtuma että olihan se pakko jakaa. Edelleen ihmetytttää, että mitä ihmettä tekevät ne ihmiset lukemassa Feissarimokia jotka eivät tällaisia juttuja pysty lukemaan. Jos kyse on mokista, niin eihän se voi olla mitään kovin järkevää....?

   Lainaa

  45. Tulos: +107 (107 ääntä)
   Musta tää oli just hauska juttu :D Eri asia ku se et laittaa miehensä seinälle "Oi muistan vieläkin kun sain ihanan orgasmin kun nuolit pimppiäni eilen<3"

   Lainaa

  46. Varatavaravaunu 27.1.2012 14:16
   Tulos: -1 (23 ääntä)
   What the fuck did I just read?

   Lainaa

  47. Tulos: +46 (54 ääntä)
   Dana: Jos (tuntemasi) ystäväsi laittaisi tämmöstä facebookkiin niin luultavasti sinäkin mietit samaa kuin mokan lähettäjä: “En halua lukea sänkyleikeistäsi, joten pistän sinut feissarimokiin, jotta tajuaisit, ettei fb -ystäviäsi kiinnosta lukea seksitarinoitasi.” Jos fb:ssä menee kommentoimaan ystävän/tutun/sukulaisen päivityksiä tai kuvia “nyt ei ehkä kannattaisi tällaista julkaista”; saat siitä haukut ja riidan aikaiseksi. Itselleni meinaan on käynyt juurikin näin. Vaikka nätisti yritin kertoa, ettei 1. ole fiksua jakaa netissä ihan kaikkea ja 2. en halua kuulla/nähdä kenenkään tuntemani henkilön “typeriä” tilapäivityksiä tai kuvia. Lopulta päädyin poistamaan henkilön kaverilistaltani. Anteeksi kertomukseni Sitä piti tuohon “osmon” kommenttiin kommentoida, että kun hän sanoi “kukaan ei pakota teitä lukemaan” niin tämän mokan henkilön FB KAVERIT JOUTUVAT PAKOSTI TILAPÄIVITYKSEN LUKEMAAN. Arvaisin, että tuo tilapäivitys on mukavasti ponnahtanut etusivulle. Ja jos kyseessä sattuisi olemaan serkku, sisarus, vanhemmat, sukulaiset yms. niin on se mukavaa lukea sukulaistyttönsä tilapäivityksiä epäonnistuneesta yhden yön panosta. Ihmiset. Tehkää niinkuin minä, että harkitkaa vähän, ennenkuin laitatte fb:hen mitä mieleenne vain ponnahtaakaan. Kaikkia ei kiinnosta menkkanne, seksin harrastamisenne, vessassa käyntinne yksityiskohtaisesti yms. Miettikää ketä kavereissanne on ja ketkä sitä tekstiä lukee. Monilla kun on myös fb kavereissaan opinto-ohjaajia, opettajia ja työkavereitaan (pahimmassa tapauksessa pomokin). Feissarimokat ovat oiva näpäytys myös heille, jotka kyselevät “tyhmiä” googlettamatta ensin. Vaikka facebook profiilisi ei näy ulkopuolisille, vain ystävillesi, niin joku ystävistäsi saattaa pistää kuviasi tai kommenttejasi yleiseen jakoon netissä. Feissarimokat kuitenkin ovat vielä “turvallinen” salaisten profiilien tietojen jakamis väylä, koska täällä sukunimet sekä kuvat sensuroidaan. Aina näinkään “onnekkaasti” ei käy. Anteeksi pitkä saarna nettiturvallisuudesta Ehkä ei ole ihme, että mua väitetään kukkahattutädiksi kun aina taon järkeä ajattelemattomien ihmisten päähän.
   Eihän kukaan siis ketään pakota lukemaan mitään. Toisekseen, siellä saa aika näppärästi valittua, ketkä kaikki voi päivitystä lukea.

   Lainaa

  48. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Dana: Facebookkia voi myös opetella käyttämään. Mm. omien tilapäivitysten näkyvyyttä voi rajoittaa, ja lisäksi voit myös päättää mitä päivityksiä fb-kavereiltasi näet, ilman että heitä täytyy kuitenkaan kaverilistalta poistaa. Lisäksi se, että jonkun mielestä seksistä puhuminen ei ole tabu ja välttämättä haluaa julkaista fb:ssä seksikokemuksiaan, joita kuitenkaan henkilön fb-kaverit eivät halua lukea, niin ei sitten tarvitse lukea. Mutta en usko, että jos jonkun seksitarinan joskus vahingossa sattuu lukemaan, että se jonkun päivää totaalisesti menisi pilaamaan. Itseasiassa senhän pitäisi juuri piristää, kun pääsee joko nauramaan tarinalle tai itse henkilölle.

   Lainaa

  49. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Ode-: Miehessä oli varmasti jotain humalassa huomaamatta jääneitä varoittavia signaaleja, kuten tutti suussa tai Fröbelin Palikoiden t-paita.
   Ai Köysti Pyösti on tän takana, vai?

   Lainaa

  50. Tulos: +55 (67 ääntä)
   Taidankin tästä lähtien aina päästessäni vastakkaisen sukupuolen alakerran tuntumaan, alkaa hoilaamaan juu-juu-juustossa löytyy!

   Lainaa

  51. Tulos: +65 (75 ääntä)
   Herra Huu: Taidankin tästä lähtien aina päästessäni vastakkaisen sukupuolen alakerran tuntumaan, alkaa hoilaamaan juu-juu-juustossa löytyy!
   Tai: "smelly cat, smelly cat, what are they feeding you.."

   Lainaa

  52. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Yleensä mua oksettaa tälläset paljastavat postaukset, mutta tää oli niin hauska ettei muusta väliä :D Kamalaa, toivottavasti Nealle ei jää elinikäisiä traumoja.

   Lainaa

  53. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Mun mielestä kanssa voi jakaa facessa, ja jos äiti ei ois facessa jakaisin itsekin muutamat kokemukset, koska.... ach just tollasia idiootteja! Ja ne saattaa oikeesti kuoriutua semmosiks ihan yks kaks!

   Lainaa

  54. Tulos: +28 (66 ääntä)
   osmo: mitä helvettiä te valittatte että ‘pitikö tämäkin julkaista/jakaa Fb:ssä’ !!! Ei ketään pakota teitä lukemaan !
   Ei kukaan, eikä "ei ketään" Grammar nazi strikes again

   Lainaa

  55. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Dana, en usko että tota on laitettu tänne koska “En halua lukea sänkyleikeistäsi, joten pistän sinut feissarimokiin, jotta tajuaisit, ettei fb -ystäviäsi kiinnosta lukea seksitarinoitasi.” Käytä nyt vähän päätäs..

   Lainaa

  56. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Dana: Jos (tuntemasi) ystäväsi laittaisi tämmöstä facebookkiin niin luultavasti sinäkin mietit samaa kuin mokan lähettäjä: “En halua lukea sänkyleikeistäsi, joten pistän sinut feissarimokiin, jotta tajuaisit, ettei fb -ystäviäsi kiinnosta lukea seksitarinoitasi.” Jos fb:ssä menee kommentoimaan ystävän/tutun/sukulaisen päivityksiä tai kuvia “nyt ei ehkä kannattaisi tällaista julkaista”; saat siitä haukut ja riidan aikaiseksi. Itselleni meinaan on käynyt juurikin näin. Vaikka nätisti yritin kertoa, ettei 1. ole fiksua jakaa netissä ihan kaikkea ja 2. en halua kuulla/nähdä kenenkään tuntemani henkilön “typeriä” tilapäivityksiä tai kuvia. Lopulta päädyin poistamaan henkilön kaverilistaltani. Anteeksi kertomukseni Sitä piti tuohon “osmon” kommenttiin kommentoida, että kun hän sanoi “kukaan ei pakota teitä lukemaan” niin tämän mokan henkilön FB KAVERIT JOUTUVAT PAKOSTI TILAPÄIVITYKSEN LUKEMAAN. Arvaisin, että tuo tilapäivitys on mukavasti ponnahtanut etusivulle. Ja jos kyseessä sattuisi olemaan serkku, sisarus, vanhemmat, sukulaiset yms. niin on se mukavaa lukea sukulaistyttönsä tilapäivityksiä epäonnistuneesta yhden yön panosta. Ihmiset. Tehkää niinkuin minä, että harkitkaa vähän, ennenkuin laitatte fb:hen mitä mieleenne vain ponnahtaakaan. Kaikkia ei kiinnosta menkkanne, seksin harrastamisenne, vessassa käyntinne yksityiskohtaisesti yms. Miettikää ketä kavereissanne on ja ketkä sitä tekstiä lukee. Monilla kun on myös fb kavereissaan opinto-ohjaajia, opettajia ja työkavereitaan (pahimmassa tapauksessa pomokin). Feissarimokat ovat oiva näpäytys myös heille, jotka kyselevät “tyhmiä” googlettamatta ensin. Vaikka facebook profiilisi ei näy ulkopuolisille, vain ystävillesi, niin joku ystävistäsi saattaa pistää kuviasi tai kommenttejasi yleiseen jakoon netissä. Feissarimokat kuitenkin ovat vielä “turvallinen” salaisten profiilien tietojen jakamis väylä, koska täällä sukunimet sekä kuvat sensuroidaan. Aina näinkään “onnekkaasti” ei käy. Anteeksi pitkä saarna nettiturvallisuudesta Ehkä ei ole ihme, että mua väitetään kukkahattutädiksi kun aina taon järkeä ajattelemattomien ihmisten päähän.
   Jos osaa irrottaa katseensa ruudusta siksi aikaa, että scrollaa sellaisten juttujen ohi, joita ei halua lukea, niin silloin ei ole PAKKO lukea yhtään mitään. Neahan nimenomaan tuossa alussa varoittaa lukijoita, ja jos joku senkin jälkeen vielä jostain syystä tuota päivitystä lukee, niin aika pian tajuaa, että nyt tulee aika yksityiskohtaista seksikuvausta - silloin on hyvä aika lopettaa lukeminen, jos ei kiinnosta. Lisäksi, kuten joku muukin jo sanoi, FB:ssä pystyy muokkaamaan sitä, kenelle päivitykset näkyy. En usko, että yksikään herkkä sukulaistäti tätä Nean juttua pääsi lukemaan.

   Lainaa

  57. Tulos: +11 (21 ääntä)
   sit kun vähän vielä sekoilis sanojen kanssa "ykköseen, kakkoseen, taisin jo sekoittaa"

   Lainaa

  58. Tulos: -26 (48 ääntä)
   Nea ei parempaa miestä selvästikään saa. Voi Neaa.

   Lainaa

  59. vohvelivaras 29.1.2012 23:58
   Tulos: +46 (52 ääntä)
   Dana: Jos (tuntemasi) ystäväsi laittaisi tämmöstä facebookkiin niin luultavasti sinäkin mietit samaa kuin mokan lähettäjä: “En halua lukea sänkyleikeistäsi, joten pistän sinut feissarimokiin, jotta tajuaisit, ettei fb -ystäviäsi kiinnosta lukea seksitarinoitasi.” Jos fb:ssä menee kommentoimaan ystävän/tutun/sukulaisen päivityksiä tai kuvia “nyt ei ehkä kannattaisi tällaista julkaista”; saat siitä haukut ja riidan aikaiseksi. Itselleni meinaan on käynyt juurikin näin. Vaikka nätisti yritin kertoa, ettei 1. ole fiksua jakaa netissä ihan kaikkea ja 2. en halua kuulla/nähdä kenenkään tuntemani henkilön “typeriä” tilapäivityksiä tai kuvia. Lopulta päädyin poistamaan henkilön kaverilistaltani. Anteeksi kertomukseni Sitä piti tuohon “osmon” kommenttiin kommentoida, että kun hän sanoi “kukaan ei pakota teitä lukemaan” niin tämän mokan henkilön FB KAVERIT JOUTUVAT PAKOSTI TILAPÄIVITYKSEN LUKEMAAN. Arvaisin, että tuo tilapäivitys on mukavasti ponnahtanut etusivulle. Ja jos kyseessä sattuisi olemaan serkku, sisarus, vanhemmat, sukulaiset yms. niin on se mukavaa lukea sukulaistyttönsä tilapäivityksiä epäonnistuneesta yhden yön panosta. Ihmiset. Tehkää niinkuin minä, että harkitkaa vähän, ennenkuin laitatte fb:hen mitä mieleenne vain ponnahtaakaan. Kaikkia ei kiinnosta menkkanne, seksin harrastamisenne, vessassa käyntinne yksityiskohtaisesti yms. Miettikää ketä kavereissanne on ja ketkä sitä tekstiä lukee. Monilla kun on myös fb kavereissaan opinto-ohjaajia, opettajia ja työkavereitaan (pahimmassa tapauksessa pomokin). Feissarimokat ovat oiva näpäytys myös heille, jotka kyselevät “tyhmiä” googlettamatta ensin. Vaikka facebook profiilisi ei näy ulkopuolisille, vain ystävillesi, niin joku ystävistäsi saattaa pistää kuviasi tai kommenttejasi yleiseen jakoon netissä. Feissarimokat kuitenkin ovat vielä “turvallinen” salaisten profiilien tietojen jakamis väylä, koska täällä sukunimet sekä kuvat sensuroidaan. Aina näinkään “onnekkaasti” ei käy. Anteeksi pitkä saarna nettiturvallisuudesta Ehkä ei ole ihme, että mua väitetään kukkahattutädiksi kun aina taon järkeä ajattelemattomien ihmisten päähän.
   Äääh, tän perusteella mäkin voisin siis vaikkapa mennä kirjastoon, lukea kirjan joka ei itseäni kiinnosta ja mennä valittamaan kirjastolle, kun ko. kirja on esillä vaikka minua ei se kiinnosta? Järki päähän, tässä maailmassa (ja Suomessa) sun ei ole pakko kuin syntyä ja maksaa veroja D:::

   Lainaa

  60. Tulos: +62 (66 ääntä)
   oon itekkin törmänny tähän mieheen mutten viitsinyt edetä tutustumisasteelle :D sain siinä jo heti alkuun kuulla että hiukset on kuin maijan karitsaa rapsuttelisi.. tai sitten näitä miehiä on suomessa enemmänkin. HOPE NOT.

   Lainaa

  61. Tulos: +2 (6 ääntä)
   REPS

   Lainaa

  62. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Itsehän olen sitä mieltä, että tästä kyseisestä ihmisestä pitäisi julkaista valokuva kaikkien nähtäväksi, ettei Suomen mielenterveys järky enempää sillä, että joutuu tämän sekopään kynsiin... :DD

   Lainaa

  63. kikkeliskuu 3.2.2012 23:10
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Voi Neea parka :D

   Lainaa

  64. Tulos: +13 (17 ääntä)
   nämä 'tädit' eivät tajua että tälläisiä asioita puhuttiin ääneen kahvilla/baarissa jo ennen FBtä. joten jos joku on niin tyhmä että julkaisee tollaisen jutun julkisesti, ja kaveri listalta nyt vaikka löytyy se työpaikan pomo niin silloin on vain yksinkertaisesti tyhmä ! se olisi sama kuin huutaisi työpaikalla juttua pomon naaman edessä... minulla on sukulaiset ja perheen tutut FB kavereina! profiilini näkee myös julkisesti kaikki muutkin ketkä eivät ole kavereitani ! En silti sensusoi omia tilapäivityksiä sen takia ! jos ei tykkää niin ei perkele tykkää! tässä kenenkään muun elämää eletä. tervetuloa sosiaaliseen mediaan missä kohtaa 13v ja 63v ! oikeassa elämässä kun 13v jutut eivät olisi koskaan yltäneet sinne 63v korville kenen mielestä jutut ovat sopimattomia.

   Lainaa

  65. Tulos: +1 (27 ääntä)
   Ja tämän takia lesbous on nykyään yleistymässä..

   Lainaa

  66. Tulos: +9 (15 ääntä)
   olikohan se evoluutiomies

   Lainaa

  67. Tulos: -23 (29 ääntä)
   Suomi on vapaa maa. Jos on niin vitun tyhmä, että antaa tällaiselle "sekopäälle" nii kannattaako siitä muille valittaa?

   Lainaa

  68. Tulos: +12 (12 ääntä)
   En ole ikinä ennen nauranut ääneen näitä juttuja lukiessani - en ennen tätä. Hymyillyt toki tai virnistänyt, mutta nyt tulee oikeasti kyyneliä silmistä naurun lomasta vielä useamman minuutin jälkeenkin! :')

   Lainaa

  69. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Ookei, ei mun friikkipano ollutkaan mitään verrattuna tähän. Se esitteli sormiaan sen jälkeen kun... krhm... no, sormileikin jälkeen ja sitten heitti mut kotiin hokien koko ajan et "eiks tää auto ookin hyvä peli!" Voi jeesus soikoon... Nea parka!

   Lainaa

  70. Tulos: -35 (45 ääntä)
   Siis tuo mieshän on ihan mahtava. Hitto, mutta muija on ihan nuivelo. Karsee lyyli, ei mitään leikkimielisyyttä sekstailussa. Sille varmasti sopisi paremmin sellaine uros joka sanoo vain :"Oo hiljaa kun mä panen sua".

   Lainaa

  71. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Ihan hyvä rakastaja olin omasta mielestäni...

   Lainaa

  72. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Vetää hiljaiseksi.

   Lainaa

  73. Tulos: +7 (11 ääntä)
   hieno mies. arvostan

   Lainaa

  74. Tulos: 0 (4 ääntä)
   @ Carita Niin minäkin. :-O

   Lainaa

  75. homonarkkari 25.9.2012 2:15
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   minäkin olen sanaton

   Lainaa

  76. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Itellä ei kyllä ois pokkaa laittaa näin henkilökohtaista juttua facebookiin.. :DD Mutta tuli kyllä viikon naurut! Ite en kyllä tietäis mitä tehdä tossa tilanteessa... :D

   Lainaa

  77. aasipalvelija 10.12.2012 23:47
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Eih! Miks mä en voi olla mies??? Ihan varmaa vetäisin ton jollekki muijalle ihan vaa testatakseni naisen huumorinsietorajan :DD Omalle miehelle en viitti tehä, ku en haluu sen kakkosta räpeltää eteenpäin ja taaksepäin tai välillä hyppyä ylöspäin xD

   Lainaa

  78. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Mr Ällö on tainnut tulla illassa vastaan... en halua tietää, mitä sormileikin jälkeen tuli... joku tuli mutta toinen ei syttynyt...

   Lainaa

  79. Tulos: -33 (39 ääntä)
   Siis miten kukaan teistä ei tajunnut että kyseessä on faceraiskaus. Jäänyt facebook auki ja joku muu käynyt tarinoimassa henkilön nimissä, IDIOOTIT! Tässä koko jutussa on naurettavinta teidän kommentoijien tyhmyys!!

   Lainaa

  80. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Jännää, olen lukenut joskus nuo jutut erillisinä tarinoina jostain naistenlehden mokaosastolta... hmm...

   Lainaa

  81. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Hyi hel.... mikä tyyppi. :// on itsekin tullu törmättyä kaikenlaisiin mut tää nyt oli tosi urpo.

   Lainaa

  82. Tulos: -11 (13 ääntä)
   Huumorintajuton elämäänsä tylsistynyt muija iha selvästi. :D

   Lainaa

  83. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Muuten ihan hauska juttu , mut varmaan jo 10 vuotta netissä kiertäny , että näinköhän sattunu ko henkilölle

   Lainaa

  84. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Attenzion: Tai: “smelly cat, smelly cat, what are they feeding you..”
   Omg mä katon just frendejä!! Ei mulla muuta :)

   Lainaa

  85. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Sana "esileikki" saa mielessäni aivan uusia ulottuvuuksia. Tämä oli ensimmäinen moka, jolle nauroin ääneen - kovaa! :D

   Lainaa

  86. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Kerran touhutessa aloin varovasti laittamaan sormea kakkoseen. Samalla kun annoin sormenpäällä koukistellen tahtia, aloitin hiljalleen laulamaan: "Missä on etusormi, missä on etusormi, täällähän minä..." Meinasi loppua huumorintaju siltäkin.

   Lainaa

  87. Helppo Ratsastaja 27.5.2019 14:48
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Mites tuo koko nyrkki, mahtuko?

   Lainaa

  88. It's a deal 8.8.2022 13:43
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Aivot: "Nyt Matti keskity, olet odottanut tätä hetkeä 23 vuotta, et nyt möhli taas. Pysyt vaan rentona ja yrität vaikuttaa normaalilta..." Matti: "Sor-sor-sormileikki alkaa!" Aivot: "Matti saatana!!!"

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: sekopää, rinnat, sormet