Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tapan itteni!

"Mä haluun kuolla... nyt heti!"
Tapan itteni!

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 58 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +534 (566 ääntä)
      On se teinielämä niin kamalan vaikeaa :/ -.-

      Lainaa

    2. Isä aurinkoinen 14.1.2012 2:18
      Tulos: -368 (558 ääntä)
      Voihan se koiran tietty lopettaa, jos ei halua naapureitaan häiritä.

      Lainaa

    3. Tulos: +333 (367 ääntä)
      mansikkana kakun päälle vielä toi kuva ;D

      Lainaa

    4. Tulos: +86 (244 ääntä)
      ihan sama, huutavat mukulat ja koirat on molemmat yht vittumaisii. >:/

      Lainaa

    5. Tulos: +224 (320 ääntä)
      Jotenkin jättää sanattomaksi... o.O nimimerkillä tietää mitä oikea masennus on.

      Lainaa

    6. Tulos: +62 (108 ääntä)
      Miksei ne kokeile koiralle vaikka sitruunapantaa? Toi on kyl vittumaista et naapurit raiskaa pianoa monta tuntia päivässä ja toisen naapurin koira haukkuu mut kyl mä selviin. Ja kyl munki koirat ilmottaa ku postimies tulee :( Ja loppuun vielä komppaus Ninalta; "Jotenkin jättää sanattomaksi… o.O nimimerkillä tietää mitä oikea masennus on"

      Lainaa

    7. Tulos: +182 (202 ääntä)
      koirankin saa tietysti koulutettua..

      Lainaa

    8. Tulos: +104 (158 ääntä)
      "Jotenkin jättää sanattomaksi… o.O nimimerkillä tietää mitä oikea masennus on." Tiedän että tämän statuksen kirjoittaja hieman ehkä ylireagoi, mutta inhoan kyllä myös tuota "Miten sua muka voi ahdistaa/sulla olla paha olo/masennus, kun mä olen kokenut paljon pahempaakin" ja "Eipä tuo vielä mitään, mulla sen sijaan..." -juttua. :D

      Lainaa

    9. Tulos: +38 (52 ääntä)
      Pakolline ilmotus facebookkii?

      Lainaa

    10. Tulos: +179 (189 ääntä)
      Eka ajatus oli: "ei helevetti mitä huomiohuorausta." Koiraa voi kouluttaa, ja lapsille vois keksiä muuta tekemistä aamuisin, mutta ei itsemurhaa tuon takia tehdä.

      Lainaa

    11. Tulos: +47 (65 ääntä)
      Ei tässä muu naurattanut kun toi hautakivi

      Lainaa

    12. Tulos: -14 (62 ääntä)
      angst angst viils viils!!!

      Lainaa

    13. Tulos: +47 (73 ääntä)
      100% huomionhuorausta

      Lainaa

    14. pauliina♥ 14.1.2012 17:37
      Tulos: +21 (61 ääntä)
      Luojan tähden... Tuleeko mustakin 16. synttäripäivänäni TUOLLAINEN?

      Lainaa

    15. Tulos: +94 (100 ääntä)
      naapurit valittaa koirasta -> tapan itseni ihan selkee reaktio

      Lainaa

    16. Tulos: +79 (85 ääntä)
      huoh.. meilläki naapurin koira haukku päivät ku ei ollu naapurit kotona sitte mentii sanomaa niille ja kysymää et oisko mitenkään mahollista että koiran sais jotenki hiljaseks ku meillä tehään yövuoroo et päivät pitäis nukkuu nii ne kiitti et tultii sanomaa & hankki koiralle päivisi tekemistä ... juttuni pointti on -> asioista selviää puhumalla eikä itteään tappamalla....

      Lainaa

    17. Tulos: +7 (27 ääntä)
      Ihanaa teiniangstia :D Tulee oma murrosikä mieleen :D

      Lainaa

    18. Tulos: +41 (51 ääntä)
      voi kuule, ne on semmosii paskiaisii kaikki ettei niiden kanssa voi neuvotella. Me ei mitenkää voida kieltää meidän koiraa vinkumista mutta se voi käskeä sen kakaroita olemaan hiljaa!
      Miten mä tulkitsin ton näin: "Mä en oikeesti vaan jaksa/viitsi/osaa mennä toista kertaa keskusteleen tästä asiasta noiden paskiaisten kanssa, joten angstaan/huomiohuoraan mieluummin asiani tänne, kun en muuta osaa." On se ihan kiva, kun haukutaan selän takana, kun paljon mieluummin vois vaan mennä soittamaan naapurin ovikelloa ja puhumaan asiat selväks.

      Lainaa

    19. Tulos: +18 (38 ääntä)
      Ah että, tyttöystävälläni on ihan yhtälailla näitä "antakaa *tähän joku tappoväline* ja/tai tappakaa mut." harvinaisen vituttavaa.

      Lainaa

    20. Tulos: -67 (99 ääntä)
      Mä oikeasti haluaisin että Tuulikki tappaisi itsensä. Aluksikaan mitä helvettiä, kunnon teiniangstia, huomiohuorausta ja dramaqueen-asennetta. Lopuksikin, mikä helvetin nimi on Tuulikki! Kyllä oli vielä 50-vuotta sitten, mutta syyttäisin kyllä vanhempia nyt vähintäänkin mauttomuudesta ellei jopa yhteiskuntaan sopimattomasta käyttäytymisestä.

      Lainaa

    21. Tulos: +19 (31 ääntä)
      1st world problems..... HUOH..

      Lainaa

    22. Tulos: +9 (21 ääntä)
      kyllä täytyy olla helvetin pienet murheet jos noin pienistä asioista täytyy parkua

      Lainaa

    23. Tulos: +37 (45 ääntä)
      Voi sentäs.. ehkäpä ne tunteet helpottaa vuoden sisällä. off topic joo, mut mun naapurit möykkäs viime yöllä aamuviiteen asti kaljan ja liian kovan musiikin kera.. ystävällisenä naapurina heti hiljaisuuden loppuessa ja niiden nukkuessa krapulaa hakkasin pianolla sunnuntai aamusta pirteänä pepe willbergin järkky renkutus biisiä.. aamu.. tunnin putkeen ennen töihinlähtöä, tuli hyvä mieli :)

      Lainaa

    24. Tulos: -25 (43 ääntä)
      Musta taa juttu oli ihan hauska, mutta toi hautakivi jo vähän liikaa. Tuntuu vähän mauttomalta. T. kukkahattutäti.

      Lainaa

    25. Tulos: +10 (28 ääntä)
      Tuulikki oli nyt kyllä niin tosissaan että oksat pois. :((( Vaikka jokaisen lauseen perässä ei olisikaan hymiöitä, ei se tarkoita että oltaisiin ihan haudanvakavia (höh höh). Enemmän symppaan Tuulikkia kuin täällä itkeviä "mä oon ollu oikeesti masentunu" -ihmisperseitä. Naapurissa asuvat lapset ovat oikeasti ihan perseestä, ja meillekin on tullut huomautuksia kissan mouruamisesta, vaikka varmasti on ihan ilmiselvää ettei sille mitään voi.

      Lainaa

    26. Tulos: +5 (15 ääntä)
      Mä kirjotan tänne vittu mitä mä itse haluan! Ja kukaan ei sitä mitenkään kontrolloi.
      Ois kyllä hyvä ku joku kontrollois tän Tuulikin juttuja. Tuulikki ei näköjään oikeen ite pysty siihen.

      Lainaa

    27. Tulos: -46 (46 ääntä)
      ://: huoh.. meilläki naapurin koira haukku päivät ku ei ollu naapurit kotona sitte mentii sanomaa niille ja kysymää et oisko mitenkään mahollista että koiran sais jotenki hiljaseks ku meillä tehään yövuoroo et päivät pitäis nukkuu nii ne kiitti et tultii sanomaa & hankki koiralle päivisi tekemistä … juttuni pointti on -> asioista selviää puhumalla eikä itteään tappamalla….
      Kiva, kun jollain on noinkin nöyriä naapureita. Ite olisin sanonut, et vaihda työpaikkaa tai hanki korvatulpat. Hiljainen aika on kyllä mainittu kerrostalojen säännöissä ja harvoin se on päivisin eli silloin, kun itseään muita parempina pitävien yövuoroa tekevien yli-ihmisten pitäisi saada nukkua kauneusunensa.

      Lainaa

    28. Tulos: +12 (26 ääntä)
      Isä aurinkoinen: Voihan se koiran tietty lopettaa, jos ei halua naapureitaan häiritä.
      idiootti

      Lainaa

    29. seppo sankakuopa 17.1.2012 7:29
      Tulos: +30 (38 ääntä)
      Fail Town: Kiva, kun jollain on noinkin nöyriä naapureita. Ite olisin sanonut, et vaihda työpaikkaa tai hanki korvatulpat. Hiljainen aika on kyllä mainittu kerrostalojen säännöissä ja harvoin se on päivisin eli silloin, kun itseään muita parempina pitävien yövuoroa tekevien yli-ihmisten pitäisi saada nukkua kauneusunensa.
      Huh huh, melkoista tekstiä. Niputat yötöitä tekevät joksikin hienohelmoiksi sen takia että on fakta että jos ihminen ei voi nukkua yöllä, pitää hänen nukkua päivällä. Tämän takia hänen on pieni pakko pyytää melukkaimpia naapureita mahdollisuuksien mukaan olemaan isommitta äänittä. Toivon että joskus olet työpaikassa jossa joudut yövuoroon, sillä et tunnu muuten pystyvän asettuvan heidän asemaan, mutta ei, sinähän päivätöitä tekevänä, itseäsi yövuorolaisia parempana pitävänä yli-ihmisenä et taas ikinä tule sellaiseen työpaikkaan menemään. Epäilen tosin ettet missään töissä, päivä eli yö, edes ole, sen verran typerää tekstiä kun suollat.

      Lainaa

    30. Tulos: -14 (28 ääntä)
      olipa yllätys että koiraihminen taas vetäny herneen nenään.

      Lainaa

    31. Tulos: +7 (17 ääntä)
      oon 99% varma että tunnen tän kyseisen henkilön koska se on ennenki valittanu naapurin pianoa raiskaavista pennuista ja heidän vanhemmistaan jotka huutaa niiden koiralle. ainiin, jokainen tuulikin tilapäivityksistä on yhtä angstaamista ja huutamista. kun niihin jotain kommentoi ni "mee helvettiin siitä" :D

      Lainaa

    32. Tulos: +19 (25 ääntä)
      Tämä on loistava ajattelutapa. "Me ei mitenkään voida kieltää meidän koiraa vinkumasta". Niimpä. En myöskään mitenkään voi kieltää koiraani syömästä sinun koiraasi. Voisitteko olla ottamatta koiria jos ette mitenkään voi niitä kieltää?

      Lainaa

    33. Tulos: +10 (16 ääntä)
      JOUX: olipa yllätys että koiraihminen taas vetäny herneen nenään.
      olipa yllätys että JOUX on täällä taas valittamassa koiraihmisistä :D:D:D Mutta joo koiraa voi komentaa, ei tietenkää joka ikistä vingahdusta osaa ennakoida mutta noin yleisesti. Tai jos koira ei opi olemaan hiljaa niin sitten se ei vaan sovellu kerrostaloon, harmillista mutta totta. Ja kyllä, lapsetkin pitää opettaa. Mutta ei ne lapsetkaan ihan oikeasti aina ole hiljaa vaikka niitä komentais. Varsinkin joku uhmaikäinen mukula saa vaan tulta alleen jos alkaa komentaa että hiljaa, voi alkaa rääkymään ihan tahalleen kahta kauheammin :D Kaikissa tapauksissa ku ei se puhuminen vaan auta. Ja sama homma pikkuvauvan kanssa, ei se sen huutaminen takaisin huutamisella lopu jos sillä on joku hätänä. Joskus on vaan pakko sietää niitä elämän ääniä. Toki jatkuva räksyttäminen/lasten riehuminen on asia erikseen.

      Lainaa

    34. Tulos: -15 (43 ääntä)
      PYYDÄN ETTÄ TÄMÄ POISTETAAN TÄÄLTÄ NIIN PIAN KUIN SUINKIN. Kuka tahansa kommentoi tänne niin ÄLKÄÄ SANOKO MITÄÄN KUN ETTE TIEDÄ TILANNETTA. Tää on vakavampi aihe ku miltä kuullostaa. Ihan oikeesti. Poistakaa tää täältä.

      Lainaa

    35. Tulos: -10 (24 ääntä)
      hahahahahhahaha :DDD NAURAN TEILLE IHMISET ! Tämän kyseisen henkilön koira on hyväkäytöksinen ja koulutettu hyvin (kiitos pikkusiskon) Se vain vinkui ja haukkui sinä viikkona KOSKA sen pihan narttukoiralla oli juoksut ja on normaalia että uroskoira haluaa nartun luokse. Olemme jo tehneet parhaamme eli esim leikannut koiran. JA NYT SE SITTEN ON IHAN KUNNOSSA JA EI HAUKU EIKÄ MITÄÄN. JOTEN NIILLE KETKÄ SANOO ETTÄ KOIRA PITÄISI LOPETTAA TAI SITÄ EI OLE KOULUTETTU : ÄLKÄÄ AUKOKO PÄÄTÄNNE KUN ETTE TIEDÄ ASIASTA MITÄÄN ! (: ihan vain tiedoksi tästä ihanasta tuulikin angstaamisesta. ainoa ongelma on se että tuulikki on masentunut ja ylireagoi asioita.

      Lainaa

    36. Tulos: +8 (30 ääntä)
      Miksi koirat ovat aina häiriöksi, mutta lapset vain rikastavat jokaisen ihmisen elämää? Esimerkiksi Prismassa koiranleluja vinguttavat riiviöt ovat vain luovia.

      Lainaa

    37. Tuhopolttaja 17.1.2012 22:44
      Tulos: -4 (14 ääntä)
      Tunnen ton tyypin :DD Kävin itekki kommentoimas tohon tilaa.

      Lainaa

    38. Tulos: +8 (16 ääntä)
      varamies: oon 99% varma että tunnen tän kyseisen henkilön koska se on ennenki valittanu naapurin pianoa raiskaavista pennuista ja heidän vanhemmistaan jotka huutaa niiden koiralle. ainiin, jokainen tuulikin tilapäivityksistä on yhtä angstaamista ja huutamista. kun niihin jotain kommentoi ni “mee helvettiin siitä”
      Sama tilanne täälläkin. Yrittää siinä sitten auttaa kun heti aletaan huorittelemaan ja haukkumaan maan rakoon... Huomio-huora ja teiniangstaaja pahimmillaan...

      Lainaa

    39. Tulos: -22 (42 ääntä)
      Tosta hautakivestä mä olen valmis tekemään rikosilmoituksen. Samoin parista kommentista.

      Lainaa

    40. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Kenenkään ei tarvitse kuunneella koirien räksytystä kerrostalossa. Onneksi meidänkin talosta yksi joutui muuttamaan.

      Lainaa

    41. Tulos: -23 (27 ääntä)
      Tämä kyseinen henkilö ei asu kerrostalossa vaan rivitalossa jos ette munapäät osaa sitä päätellä, vai asuvatko kaikki vitun angstipaskat ja koira ihmiset nykyään pelkästään kerrostaloissa?

      Lainaa

    42. Tulos: -3 (11 ääntä)
      Eräs: Tosta hautakivestä mä olen valmis tekemään rikosilmoituksen. Samoin parista kommentista.
      Hei relaa vähän. Sananvapaus (etenkin täällä mokissa) on sallittua mutta myönnetään että hautakivi meni jo mauttomuuteen asti.

      Lainaa

    43. Tulos: +17 (23 ääntä)
      Eräs2: Tämä kyseinen henkilö ei asu kerrostalossa vaan rivitalossa jos ette munapäät osaa sitä päätellä, vai asuvatko kaikki vitun angstipaskat ja koira ihmiset nykyään pelkästään kerrostaloissa?
      miten sen voi päätellä? ragee :DDD

      Lainaa

    44. Tulos: -4 (14 ääntä)
      No voihan vittu ton tuulikin kanssa. Siltä ei muuta tuukkaan ku tommosia vitun ärsyttävä angsti päivityksiä ja huomio huorauksia. Joskus se haukkuu sen perheenki kokonaa vaik ne ei oo tehny mitää. Ja noi puollustuksetki o varmaa sen Isosiskon tai tyttöystävän. Näin BTW tiedoksi jos ootte ne, se puhuu teistä paskaa kokoajan, isosiskoa haukkuu ja sanoo ettei tykkää tyttöystävästään. kiitos ja kumarrus.

      Lainaa

    45. Tulos: -2 (16 ääntä)
      Seriously?: No voihan vittu ton tuulikin kanssa. Siltä ei muuta tuukkaan ku tommosia vitun ärsyttävä angsti päivityksiä ja huomio huorauksia. Joskus se haukkuu sen perheenki kokonaa vaik ne ei oo tehny mitää. Ja noi puollustuksetki o varmaa sen Isosiskon tai tyttöystävän. Näin BTW tiedoksi jos ootte ne, se puhuu teistä paskaa kokoajan, isosiskoa haukkuu ja sanoo ettei tykkää tyttöystävästään. kiitos ja kumarrus.
      Anteeksi mitä??!! Ekaksi tuo kommentoija ei ole mun isosisko TAI tyttöystävä TOISEKSI mä en puhu paskaa mun isosiskosta tai tyttöystävästä! Ton kommentin mukaan sinä et ainakaan tunne mua kuka sitte paskiainen oletkin.

      Lainaa

    46. Tulos: -1 (15 ääntä)
      Seriously?: No voihan vittu ton tuulikin kanssa. Siltä ei muuta tuukkaan ku tommosia vitun ärsyttävä angsti päivityksiä ja huomio huorauksia. Joskus se haukkuu sen perheenki kokonaa vaik ne ei oo tehny mitää. Ja noi puollustuksetki o varmaa sen Isosiskon tai tyttöystävän. Näin BTW tiedoksi jos ootte ne, se puhuu teistä paskaa kokoajan, isosiskoa haukkuu ja sanoo ettei tykkää tyttöystävästään. kiitos ja kumarrus.
      Nyt en usko sua. Tunnen tän Tuulikin henkilökohtaisesti ja voin sanoa että hän on rehellinen mikäli pitää toisesta. Ja oikein mukava on, vaikka vähän hankaluuksiin välillä joutuu. Ja kun Tuulikki haukkuu niin Tuulikki haukkuu syystä, ulkopuolisen mielestä tääkin tilanne voi vaikuttaa aika harmittomalta mutta se oli tosiasiassa aika harmillinen.

      Lainaa

    47. Tulos: -5 (9 ääntä)
      Morran: Miksi koirat ovat aina häiriöksi, mutta lapset vain rikastavat jokaisen ihmisen elämää? Esimerkiksi Prismassa koiranleluja vinguttavat riiviöt ovat vain luovia.
      TÄMÄ niin lujaa 8DDD

      Lainaa

    48. vihreeherranääs 19.1.2012 17:02
      Tulos: +17 (21 ääntä)
      Itseni mielestä nämä kommentit alkaa menemään yli hilseen, varsinkin kun täällä käy Tuulikin tututkin haukkumassa/vittuilemassa(jotka myös itse valitettavasti tunnen liian hyvin) ja vielä ilmoittavat tuntevan Tuulikin ja ehkä jopa olevan hänen kavereitaan. Omasta mielestäni jos nyt haluatte kerran Tuulikille kettuilla menkää tekemään se yksityisesti vaikkapa facebookissa, ehkä mieluiten päin naamaa kun kerran teillä on niin äärettömän hyvä pokka kun tännekkin oikee salanimillä kirjottelette. (en ole tuulikin mikään hyvä ystävä, saati kaveri ollenkaan, mutta mielestäni silti tämä on mennyt jo yli näiltä tietyiltä henkilöiltä näin ihan hint hint.) Juu juu sananvapaus kyllä, ei tarvitse sanoa siitä sen enempää, kyllähän minullakin on oikeus sanoa mielipiteeni koska sananvapaus. : )

      Lainaa

    49. Tulos: +7 (13 ääntä)
      vihreeherranääs: Itseni mielestä nämä kommentit alkaa menemään yli hilseen, varsinkin kun täällä käy Tuulikin tututkin haukkumassa/vittuilemassa(jotka myös itse valitettavasti tunnen liian hyvin) ja vielä ilmoittavat tuntevan Tuulikin ja ehkä jopa olevan hänen kavereitaan.Omasta mielestäni jos nyt haluatte kerran Tuulikille kettuilla menkää tekemään se yksityisesti vaikkapa facebookissa, ehkä mieluiten päin naamaa kun kerran teillä on niin äärettömän hyvä pokka kun tännekkin oikee salanimillä kirjottelette. (en ole tuulikin mikään hyvä ystävä, saati kaveri ollenkaan, mutta mielestäni silti tämä on mennyt jo yli näiltä tietyiltä henkilöiltä näin ihan hint hint.)Juu juu sananvapaus kyllä, ei tarvitse sanoa siitä sen enempää, kyllähän minullakin on oikeus sanoa mielipiteeni koska sananvapaus. : )
      Kerranki joku puhuu täyttä asiaa!

      Lainaa

    50. Tulos: +18 (30 ääntä)
      Tege: Mä oikeasti haluaisin että Tuulikki tappaisi itsensä. Aluksikaan mitä helvettiä, kunnon teiniangstia, huomiohuorausta ja dramaqueen-asennetta. Lopuksikin, mikä helvetin nimi on Tuulikki! Kyllä oli vielä 50-vuotta sitten, mutta syyttäisin kyllä vanhempia nyt vähintäänkin mauttomuudesta ellei jopa yhteiskuntaan sopimattomasta käyttäytymisestä.
      Herranpieksut, nyt voisit kyllä oikeasti miettiä mitä sanot.Tuulikkikin lukee ilmeisesti näitä kommentteja. Et ilmeisesti tajua miten paljon voit puheellasi satuttaa ja loukata...

      Lainaa

    51. Tulos: -1 (19 ääntä)
      Dents: Herranpieksut, nyt voisit kyllä oikeasti miettiä mitä sanot.Tuulikkikin lukee ilmeisesti näitä kommentteja. Et ilmeisesti tajua miten paljon voit puheellasi satuttaa ja loukata…
      Niin lukee Tuulikin tyttöystäväkin ja arvatkaa sattuiko tuo sydämeen kun toinen toivoo mun rakkaan kuolemaa..

      Lainaa

    52. the ruler of Bethos 21.1.2012 22:57
      Tulos: +7 (11 ääntä)
      pauliina♥: Luojan tähden… Tuleeko mustakin 16. synttäripäivänäni TUOLLAINEN?
      jos et ole jo, niin ei hätää

      Lainaa

    53. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Voe elämä.. tunnen tuon tapauksen ja olin itse kommata tuohon turhaan draamaan. Myöhemminhän tuo jatkui sillä etta Tuulikin oma sisko tuli sanomaan että on se kyllä heidän vika kun ei saa koiraa hiljaseks ja et on kyl oikeus valittaa. Tuulikki jäi vaan raivoomaan siihe. On muute vielki kunnon draamakuningatar oikeestikki.

      Lainaa

    54. Ei niin tosikko kuin luulisi 26.5.2012 1:06
      Tulos: +8 (12 ääntä)
      Vaikka tässä nyt olisikin kyse jostain ihan muusta kuin akuutista itsemurhariskistä, niin nuo "huomiohuora"-kommentit tekevät pahaa. Niihin törmää nykyään kaikkialla. Myös todella pahoinvoivat ihmiset lukevat vaikkapa tätä hassun hauskaa "mokaa" (kuka muuten teistä ei joskus ole ylireagoinut ja jutellut höpsöjä?), ja oppivat pitämään suunsa supussa vaikka tuntuisi kuinka pahalta. Kuulostaapa jutut kuinka kummilta hyvänsä, parempi olisi kysyä "oletko kunnossa" kuin haukotellen sivuuttaa avautuja. Ps. Oletteko muuten sattuneet huomaamaan että "huomiohura" on aina nainen?

      Lainaa

    55. Ei niin tosikko kuin luulisi 26.5.2012 1:12
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      Krhöm.. nevermind typos. Ja tää näkyy menevän tuulikin tutuilla muutenkin aika lailla yli, voisi olla hyvä jos ylläpito viheltäisi pelin poikki.

      Lainaa

    56. Naurahdus 8D 28.8.2012 16:20
      Tulos: 0 (14 ääntä)
      Heh, tälle on kamujen kanssa naureskeltu jo pitkään. 8D Valitettavasti tunnen tuon Tuulikin, todella ärsyttävä ihminen.

      Lainaa

    57. Tulos: +5 (7 ääntä)
      JJ: ihan sama, huutavat mukulat ja koirat on molemmat yht vittumaisii. >:/
      Väkivallaton vaihtoehto on laittaa niille kaikille sähköpanta, joka antaa läväyksen aorttaan, jos korottaa ääntään. Pianonsoitto aamukuudelta on yhtä lailla huonon kasvatuksen seurausta kuin koiran vinkunakin. Typerät ihmiset.

      Lainaa

    58. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Onko tämä Tuulikki koulukiusattu, kun ei hänestä näytä kukaan pitävän? Surullista.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: itsemurha, itsari, koira, hauta

  • Uusimmat

  • Kategoriat