Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tapan itteni!

"Mä haluun kuolla... nyt heti!"
Tapan itteni!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +534 (566 ääntä)
   On se teinielämä niin kamalan vaikeaa :/ -.-

   Lainaa

  2. Isä aurinkoinen 14.1.2012 2:18
   Tulos: -367 (557 ääntä)
   Voihan se koiran tietty lopettaa, jos ei halua naapureitaan häiritä.

   Lainaa

  3. Tulos: +333 (367 ääntä)
   mansikkana kakun päälle vielä toi kuva ;D

   Lainaa

  4. Tulos: +86 (244 ääntä)
   ihan sama, huutavat mukulat ja koirat on molemmat yht vittumaisii. >:/

   Lainaa

  5. Tulos: +223 (319 ääntä)
   Jotenkin jättää sanattomaksi... o.O nimimerkillä tietää mitä oikea masennus on.

   Lainaa

  6. Tulos: +62 (108 ääntä)
   Miksei ne kokeile koiralle vaikka sitruunapantaa? Toi on kyl vittumaista et naapurit raiskaa pianoa monta tuntia päivässä ja toisen naapurin koira haukkuu mut kyl mä selviin. Ja kyl munki koirat ilmottaa ku postimies tulee :( Ja loppuun vielä komppaus Ninalta; "Jotenkin jättää sanattomaksi… o.O nimimerkillä tietää mitä oikea masennus on"

   Lainaa

  7. Tulos: +182 (202 ääntä)
   koirankin saa tietysti koulutettua..

   Lainaa

  8. Tulos: +104 (158 ääntä)
   "Jotenkin jättää sanattomaksi… o.O nimimerkillä tietää mitä oikea masennus on." Tiedän että tämän statuksen kirjoittaja hieman ehkä ylireagoi, mutta inhoan kyllä myös tuota "Miten sua muka voi ahdistaa/sulla olla paha olo/masennus, kun mä olen kokenut paljon pahempaakin" ja "Eipä tuo vielä mitään, mulla sen sijaan..." -juttua. :D

   Lainaa

  9. Tulos: +38 (52 ääntä)
   Pakolline ilmotus facebookkii?

   Lainaa

  10. Tulos: +178 (188 ääntä)
   Eka ajatus oli: "ei helevetti mitä huomiohuorausta." Koiraa voi kouluttaa, ja lapsille vois keksiä muuta tekemistä aamuisin, mutta ei itsemurhaa tuon takia tehdä.

   Lainaa

  11. Tulos: +47 (65 ääntä)
   Ei tässä muu naurattanut kun toi hautakivi

   Lainaa

  12. Tulos: -14 (62 ääntä)
   angst angst viils viils!!!

   Lainaa

  13. Tulos: +47 (73 ääntä)
   100% huomionhuorausta

   Lainaa

  14. pauliina♥ 14.1.2012 17:37
   Tulos: +21 (61 ääntä)
   Luojan tähden... Tuleeko mustakin 16. synttäripäivänäni TUOLLAINEN?

   Lainaa

  15. Tulos: +94 (100 ääntä)
   naapurit valittaa koirasta -> tapan itseni ihan selkee reaktio

   Lainaa

  16. Tulos: +79 (85 ääntä)
   huoh.. meilläki naapurin koira haukku päivät ku ei ollu naapurit kotona sitte mentii sanomaa niille ja kysymää et oisko mitenkään mahollista että koiran sais jotenki hiljaseks ku meillä tehään yövuoroo et päivät pitäis nukkuu nii ne kiitti et tultii sanomaa & hankki koiralle päivisi tekemistä ... juttuni pointti on -> asioista selviää puhumalla eikä itteään tappamalla....

   Lainaa

  17. Tulos: +7 (27 ääntä)
   Ihanaa teiniangstia :D Tulee oma murrosikä mieleen :D

   Lainaa

  18. Tulos: +41 (51 ääntä)
   voi kuule, ne on semmosii paskiaisii kaikki ettei niiden kanssa voi neuvotella. Me ei mitenkää voida kieltää meidän koiraa vinkumista mutta se voi käskeä sen kakaroita olemaan hiljaa!
   Miten mä tulkitsin ton näin: "Mä en oikeesti vaan jaksa/viitsi/osaa mennä toista kertaa keskusteleen tästä asiasta noiden paskiaisten kanssa, joten angstaan/huomiohuoraan mieluummin asiani tänne, kun en muuta osaa." On se ihan kiva, kun haukutaan selän takana, kun paljon mieluummin vois vaan mennä soittamaan naapurin ovikelloa ja puhumaan asiat selväks.

   Lainaa

  19. Tulos: +18 (38 ääntä)
   Ah että, tyttöystävälläni on ihan yhtälailla näitä "antakaa *tähän joku tappoväline* ja/tai tappakaa mut." harvinaisen vituttavaa.

   Lainaa

  20. Tulos: -67 (99 ääntä)
   Mä oikeasti haluaisin että Tuulikki tappaisi itsensä. Aluksikaan mitä helvettiä, kunnon teiniangstia, huomiohuorausta ja dramaqueen-asennetta. Lopuksikin, mikä helvetin nimi on Tuulikki! Kyllä oli vielä 50-vuotta sitten, mutta syyttäisin kyllä vanhempia nyt vähintäänkin mauttomuudesta ellei jopa yhteiskuntaan sopimattomasta käyttäytymisestä.

   Lainaa

  21. Tulos: +19 (31 ääntä)
   1st world problems..... HUOH..

   Lainaa

  22. Tulos: +9 (21 ääntä)
   kyllä täytyy olla helvetin pienet murheet jos noin pienistä asioista täytyy parkua

   Lainaa

  23. Tulos: +37 (45 ääntä)
   Voi sentäs.. ehkäpä ne tunteet helpottaa vuoden sisällä. off topic joo, mut mun naapurit möykkäs viime yöllä aamuviiteen asti kaljan ja liian kovan musiikin kera.. ystävällisenä naapurina heti hiljaisuuden loppuessa ja niiden nukkuessa krapulaa hakkasin pianolla sunnuntai aamusta pirteänä pepe willbergin järkky renkutus biisiä.. aamu.. tunnin putkeen ennen töihinlähtöä, tuli hyvä mieli :)

   Lainaa

  24. Tulos: -24 (42 ääntä)
   Musta taa juttu oli ihan hauska, mutta toi hautakivi jo vähän liikaa. Tuntuu vähän mauttomalta. T. kukkahattutäti.

   Lainaa

  25. Tulos: +10 (28 ääntä)
   Tuulikki oli nyt kyllä niin tosissaan että oksat pois. :((( Vaikka jokaisen lauseen perässä ei olisikaan hymiöitä, ei se tarkoita että oltaisiin ihan haudanvakavia (höh höh). Enemmän symppaan Tuulikkia kuin täällä itkeviä "mä oon ollu oikeesti masentunu" -ihmisperseitä. Naapurissa asuvat lapset ovat oikeasti ihan perseestä, ja meillekin on tullut huomautuksia kissan mouruamisesta, vaikka varmasti on ihan ilmiselvää ettei sille mitään voi.

   Lainaa

  26. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Mä kirjotan tänne vittu mitä mä itse haluan! Ja kukaan ei sitä mitenkään kontrolloi.
   Ois kyllä hyvä ku joku kontrollois tän Tuulikin juttuja. Tuulikki ei näköjään oikeen ite pysty siihen.

   Lainaa

  27. Tulos: -46 (46 ääntä)
   ://: huoh.. meilläki naapurin koira haukku päivät ku ei ollu naapurit kotona sitte mentii sanomaa niille ja kysymää et oisko mitenkään mahollista että koiran sais jotenki hiljaseks ku meillä tehään yövuoroo et päivät pitäis nukkuu nii ne kiitti et tultii sanomaa & hankki koiralle päivisi tekemistä … juttuni pointti on -> asioista selviää puhumalla eikä itteään tappamalla….
   Kiva, kun jollain on noinkin nöyriä naapureita. Ite olisin sanonut, et vaihda työpaikkaa tai hanki korvatulpat. Hiljainen aika on kyllä mainittu kerrostalojen säännöissä ja harvoin se on päivisin eli silloin, kun itseään muita parempina pitävien yövuoroa tekevien yli-ihmisten pitäisi saada nukkua kauneusunensa.

   Lainaa

  28. Tulos: +12 (26 ääntä)
   Isä aurinkoinen: Voihan se koiran tietty lopettaa, jos ei halua naapureitaan häiritä.
   idiootti

   Lainaa

  29. seppo sankakuopa 17.1.2012 7:29
   Tulos: +30 (38 ääntä)
   Fail Town: Kiva, kun jollain on noinkin nöyriä naapureita. Ite olisin sanonut, et vaihda työpaikkaa tai hanki korvatulpat. Hiljainen aika on kyllä mainittu kerrostalojen säännöissä ja harvoin se on päivisin eli silloin, kun itseään muita parempina pitävien yövuoroa tekevien yli-ihmisten pitäisi saada nukkua kauneusunensa.
   Huh huh, melkoista tekstiä. Niputat yötöitä tekevät joksikin hienohelmoiksi sen takia että on fakta että jos ihminen ei voi nukkua yöllä, pitää hänen nukkua päivällä. Tämän takia hänen on pieni pakko pyytää melukkaimpia naapureita mahdollisuuksien mukaan olemaan isommitta äänittä. Toivon että joskus olet työpaikassa jossa joudut yövuoroon, sillä et tunnu muuten pystyvän asettuvan heidän asemaan, mutta ei, sinähän päivätöitä tekevänä, itseäsi yövuorolaisia parempana pitävänä yli-ihmisenä et taas ikinä tule sellaiseen työpaikkaan menemään. Epäilen tosin ettet missään töissä, päivä eli yö, edes ole, sen verran typerää tekstiä kun suollat.

   Lainaa

  30. Tulos: -14 (28 ääntä)
   olipa yllätys että koiraihminen taas vetäny herneen nenään.

   Lainaa

  31. Tulos: +7 (17 ääntä)
   oon 99% varma että tunnen tän kyseisen henkilön koska se on ennenki valittanu naapurin pianoa raiskaavista pennuista ja heidän vanhemmistaan jotka huutaa niiden koiralle. ainiin, jokainen tuulikin tilapäivityksistä on yhtä angstaamista ja huutamista. kun niihin jotain kommentoi ni "mee helvettiin siitä" :D

   Lainaa

  32. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Tämä on loistava ajattelutapa. "Me ei mitenkään voida kieltää meidän koiraa vinkumasta". Niimpä. En myöskään mitenkään voi kieltää koiraani syömästä sinun koiraasi. Voisitteko olla ottamatta koiria jos ette mitenkään voi niitä kieltää?

   Lainaa

  33. Tulos: +10 (16 ääntä)
   JOUX: olipa yllätys että koiraihminen taas vetäny herneen nenään.
   olipa yllätys että JOUX on täällä taas valittamassa koiraihmisistä :D:D:D Mutta joo koiraa voi komentaa, ei tietenkää joka ikistä vingahdusta osaa ennakoida mutta noin yleisesti. Tai jos koira ei opi olemaan hiljaa niin sitten se ei vaan sovellu kerrostaloon, harmillista mutta totta. Ja kyllä, lapsetkin pitää opettaa. Mutta ei ne lapsetkaan ihan oikeasti aina ole hiljaa vaikka niitä komentais. Varsinkin joku uhmaikäinen mukula saa vaan tulta alleen jos alkaa komentaa että hiljaa, voi alkaa rääkymään ihan tahalleen kahta kauheammin :D Kaikissa tapauksissa ku ei se puhuminen vaan auta. Ja sama homma pikkuvauvan kanssa, ei se sen huutaminen takaisin huutamisella lopu jos sillä on joku hätänä. Joskus on vaan pakko sietää niitä elämän ääniä. Toki jatkuva räksyttäminen/lasten riehuminen on asia erikseen.

   Lainaa

  34. Tulos: -15 (43 ääntä)
   PYYDÄN ETTÄ TÄMÄ POISTETAAN TÄÄLTÄ NIIN PIAN KUIN SUINKIN. Kuka tahansa kommentoi tänne niin ÄLKÄÄ SANOKO MITÄÄN KUN ETTE TIEDÄ TILANNETTA. Tää on vakavampi aihe ku miltä kuullostaa. Ihan oikeesti. Poistakaa tää täältä.

   Lainaa

  35. Tulos: -10 (24 ääntä)
   hahahahahhahaha :DDD NAURAN TEILLE IHMISET ! Tämän kyseisen henkilön koira on hyväkäytöksinen ja koulutettu hyvin (kiitos pikkusiskon) Se vain vinkui ja haukkui sinä viikkona KOSKA sen pihan narttukoiralla oli juoksut ja on normaalia että uroskoira haluaa nartun luokse. Olemme jo tehneet parhaamme eli esim leikannut koiran. JA NYT SE SITTEN ON IHAN KUNNOSSA JA EI HAUKU EIKÄ MITÄÄN. JOTEN NIILLE KETKÄ SANOO ETTÄ KOIRA PITÄISI LOPETTAA TAI SITÄ EI OLE KOULUTETTU : ÄLKÄÄ AUKOKO PÄÄTÄNNE KUN ETTE TIEDÄ ASIASTA MITÄÄN ! (: ihan vain tiedoksi tästä ihanasta tuulikin angstaamisesta. ainoa ongelma on se että tuulikki on masentunut ja ylireagoi asioita.

   Lainaa

  36. Tulos: +8 (30 ääntä)
   Miksi koirat ovat aina häiriöksi, mutta lapset vain rikastavat jokaisen ihmisen elämää? Esimerkiksi Prismassa koiranleluja vinguttavat riiviöt ovat vain luovia.

   Lainaa

  37. Tuhopolttaja 17.1.2012 22:44
   Tulos: -4 (14 ääntä)
   Tunnen ton tyypin :DD Kävin itekki kommentoimas tohon tilaa.

   Lainaa

  38. Tulos: +8 (16 ääntä)
   varamies: oon 99% varma että tunnen tän kyseisen henkilön koska se on ennenki valittanu naapurin pianoa raiskaavista pennuista ja heidän vanhemmistaan jotka huutaa niiden koiralle. ainiin, jokainen tuulikin tilapäivityksistä on yhtä angstaamista ja huutamista. kun niihin jotain kommentoi ni “mee helvettiin siitä”
   Sama tilanne täälläkin. Yrittää siinä sitten auttaa kun heti aletaan huorittelemaan ja haukkumaan maan rakoon... Huomio-huora ja teiniangstaaja pahimmillaan...

   Lainaa

  39. Tulos: -22 (42 ääntä)
   Tosta hautakivestä mä olen valmis tekemään rikosilmoituksen. Samoin parista kommentista.

   Lainaa

  40. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kenenkään ei tarvitse kuunneella koirien räksytystä kerrostalossa. Onneksi meidänkin talosta yksi joutui muuttamaan.

   Lainaa

  41. Tulos: -23 (27 ääntä)
   Tämä kyseinen henkilö ei asu kerrostalossa vaan rivitalossa jos ette munapäät osaa sitä päätellä, vai asuvatko kaikki vitun angstipaskat ja koira ihmiset nykyään pelkästään kerrostaloissa?

   Lainaa

  42. Tulos: -3 (11 ääntä)
   Eräs: Tosta hautakivestä mä olen valmis tekemään rikosilmoituksen. Samoin parista kommentista.
   Hei relaa vähän. Sananvapaus (etenkin täällä mokissa) on sallittua mutta myönnetään että hautakivi meni jo mauttomuuteen asti.

   Lainaa

  43. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Eräs2: Tämä kyseinen henkilö ei asu kerrostalossa vaan rivitalossa jos ette munapäät osaa sitä päätellä, vai asuvatko kaikki vitun angstipaskat ja koira ihmiset nykyään pelkästään kerrostaloissa?
   miten sen voi päätellä? ragee :DDD

   Lainaa

  44. Tulos: -4 (14 ääntä)
   No voihan vittu ton tuulikin kanssa. Siltä ei muuta tuukkaan ku tommosia vitun ärsyttävä angsti päivityksiä ja huomio huorauksia. Joskus se haukkuu sen perheenki kokonaa vaik ne ei oo tehny mitää. Ja noi puollustuksetki o varmaa sen Isosiskon tai tyttöystävän. Näin BTW tiedoksi jos ootte ne, se puhuu teistä paskaa kokoajan, isosiskoa haukkuu ja sanoo ettei tykkää tyttöystävästään. kiitos ja kumarrus.

   Lainaa

  45. Tulos: -2 (16 ääntä)
   Seriously?: No voihan vittu ton tuulikin kanssa. Siltä ei muuta tuukkaan ku tommosia vitun ärsyttävä angsti päivityksiä ja huomio huorauksia. Joskus se haukkuu sen perheenki kokonaa vaik ne ei oo tehny mitää. Ja noi puollustuksetki o varmaa sen Isosiskon tai tyttöystävän. Näin BTW tiedoksi jos ootte ne, se puhuu teistä paskaa kokoajan, isosiskoa haukkuu ja sanoo ettei tykkää tyttöystävästään. kiitos ja kumarrus.
   Anteeksi mitä??!! Ekaksi tuo kommentoija ei ole mun isosisko TAI tyttöystävä TOISEKSI mä en puhu paskaa mun isosiskosta tai tyttöystävästä! Ton kommentin mukaan sinä et ainakaan tunne mua kuka sitte paskiainen oletkin.

   Lainaa

  46. Tulos: -1 (15 ääntä)
   Seriously?: No voihan vittu ton tuulikin kanssa. Siltä ei muuta tuukkaan ku tommosia vitun ärsyttävä angsti päivityksiä ja huomio huorauksia. Joskus se haukkuu sen perheenki kokonaa vaik ne ei oo tehny mitää. Ja noi puollustuksetki o varmaa sen Isosiskon tai tyttöystävän. Näin BTW tiedoksi jos ootte ne, se puhuu teistä paskaa kokoajan, isosiskoa haukkuu ja sanoo ettei tykkää tyttöystävästään. kiitos ja kumarrus.
   Nyt en usko sua. Tunnen tän Tuulikin henkilökohtaisesti ja voin sanoa että hän on rehellinen mikäli pitää toisesta. Ja oikein mukava on, vaikka vähän hankaluuksiin välillä joutuu. Ja kun Tuulikki haukkuu niin Tuulikki haukkuu syystä, ulkopuolisen mielestä tääkin tilanne voi vaikuttaa aika harmittomalta mutta se oli tosiasiassa aika harmillinen.

   Lainaa

  47. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Morran: Miksi koirat ovat aina häiriöksi, mutta lapset vain rikastavat jokaisen ihmisen elämää? Esimerkiksi Prismassa koiranleluja vinguttavat riiviöt ovat vain luovia.
   TÄMÄ niin lujaa 8DDD

   Lainaa

  48. vihreeherranääs 19.1.2012 17:02
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Itseni mielestä nämä kommentit alkaa menemään yli hilseen, varsinkin kun täällä käy Tuulikin tututkin haukkumassa/vittuilemassa(jotka myös itse valitettavasti tunnen liian hyvin) ja vielä ilmoittavat tuntevan Tuulikin ja ehkä jopa olevan hänen kavereitaan. Omasta mielestäni jos nyt haluatte kerran Tuulikille kettuilla menkää tekemään se yksityisesti vaikkapa facebookissa, ehkä mieluiten päin naamaa kun kerran teillä on niin äärettömän hyvä pokka kun tännekkin oikee salanimillä kirjottelette. (en ole tuulikin mikään hyvä ystävä, saati kaveri ollenkaan, mutta mielestäni silti tämä on mennyt jo yli näiltä tietyiltä henkilöiltä näin ihan hint hint.) Juu juu sananvapaus kyllä, ei tarvitse sanoa siitä sen enempää, kyllähän minullakin on oikeus sanoa mielipiteeni koska sananvapaus. : )

   Lainaa

  49. Tulos: +7 (13 ääntä)
   vihreeherranääs: Itseni mielestä nämä kommentit alkaa menemään yli hilseen, varsinkin kun täällä käy Tuulikin tututkin haukkumassa/vittuilemassa(jotka myös itse valitettavasti tunnen liian hyvin) ja vielä ilmoittavat tuntevan Tuulikin ja ehkä jopa olevan hänen kavereitaan.Omasta mielestäni jos nyt haluatte kerran Tuulikille kettuilla menkää tekemään se yksityisesti vaikkapa facebookissa, ehkä mieluiten päin naamaa kun kerran teillä on niin äärettömän hyvä pokka kun tännekkin oikee salanimillä kirjottelette. (en ole tuulikin mikään hyvä ystävä, saati kaveri ollenkaan, mutta mielestäni silti tämä on mennyt jo yli näiltä tietyiltä henkilöiltä näin ihan hint hint.)Juu juu sananvapaus kyllä, ei tarvitse sanoa siitä sen enempää, kyllähän minullakin on oikeus sanoa mielipiteeni koska sananvapaus. : )
   Kerranki joku puhuu täyttä asiaa!

   Lainaa

  50. Tulos: +18 (30 ääntä)
   Tege: Mä oikeasti haluaisin että Tuulikki tappaisi itsensä. Aluksikaan mitä helvettiä, kunnon teiniangstia, huomiohuorausta ja dramaqueen-asennetta. Lopuksikin, mikä helvetin nimi on Tuulikki! Kyllä oli vielä 50-vuotta sitten, mutta syyttäisin kyllä vanhempia nyt vähintäänkin mauttomuudesta ellei jopa yhteiskuntaan sopimattomasta käyttäytymisestä.
   Herranpieksut, nyt voisit kyllä oikeasti miettiä mitä sanot.Tuulikkikin lukee ilmeisesti näitä kommentteja. Et ilmeisesti tajua miten paljon voit puheellasi satuttaa ja loukata...

   Lainaa

  51. Tulos: -1 (19 ääntä)
   Dents: Herranpieksut, nyt voisit kyllä oikeasti miettiä mitä sanot.Tuulikkikin lukee ilmeisesti näitä kommentteja. Et ilmeisesti tajua miten paljon voit puheellasi satuttaa ja loukata…
   Niin lukee Tuulikin tyttöystäväkin ja arvatkaa sattuiko tuo sydämeen kun toinen toivoo mun rakkaan kuolemaa..

   Lainaa

  52. the ruler of Bethos 21.1.2012 22:57
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   pauliina♥: Luojan tähden… Tuleeko mustakin 16. synttäripäivänäni TUOLLAINEN?
   jos et ole jo, niin ei hätää

   Lainaa

  53. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Voe elämä.. tunnen tuon tapauksen ja olin itse kommata tuohon turhaan draamaan. Myöhemminhän tuo jatkui sillä etta Tuulikin oma sisko tuli sanomaan että on se kyllä heidän vika kun ei saa koiraa hiljaseks ja et on kyl oikeus valittaa. Tuulikki jäi vaan raivoomaan siihe. On muute vielki kunnon draamakuningatar oikeestikki.

   Lainaa

  54. Ei niin tosikko kuin luulisi 26.5.2012 1:06
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Vaikka tässä nyt olisikin kyse jostain ihan muusta kuin akuutista itsemurhariskistä, niin nuo "huomiohuora"-kommentit tekevät pahaa. Niihin törmää nykyään kaikkialla. Myös todella pahoinvoivat ihmiset lukevat vaikkapa tätä hassun hauskaa "mokaa" (kuka muuten teistä ei joskus ole ylireagoinut ja jutellut höpsöjä?), ja oppivat pitämään suunsa supussa vaikka tuntuisi kuinka pahalta. Kuulostaapa jutut kuinka kummilta hyvänsä, parempi olisi kysyä "oletko kunnossa" kuin haukotellen sivuuttaa avautuja. Ps. Oletteko muuten sattuneet huomaamaan että "huomiohura" on aina nainen?

   Lainaa

  55. Ei niin tosikko kuin luulisi 26.5.2012 1:12
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Krhöm.. nevermind typos. Ja tää näkyy menevän tuulikin tutuilla muutenkin aika lailla yli, voisi olla hyvä jos ylläpito viheltäisi pelin poikki.

   Lainaa

  56. Naurahdus 8D 28.8.2012 16:20
   Tulos: 0 (14 ääntä)
   Heh, tälle on kamujen kanssa naureskeltu jo pitkään. 8D Valitettavasti tunnen tuon Tuulikin, todella ärsyttävä ihminen.

   Lainaa

  57. Tulos: +5 (7 ääntä)
   JJ: ihan sama, huutavat mukulat ja koirat on molemmat yht vittumaisii. >:/
   Väkivallaton vaihtoehto on laittaa niille kaikille sähköpanta, joka antaa läväyksen aorttaan, jos korottaa ääntään. Pianonsoitto aamukuudelta on yhtä lailla huonon kasvatuksen seurausta kuin koiran vinkunakin. Typerät ihmiset.

   Lainaa

  58. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Onko tämä Tuulikki koulukiusattu, kun ei hänestä näytä kukaan pitävän? Surullista.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: itsemurha, itsari, koira, hauta