Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Megabileet

"Tiedoksi kaikille, jotka ovat tulossa meille"
megabileet

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 36 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +599 (605 ääntä)
      Äiti möykyttää poikaa!

      Lainaa

    2. Tulos: +179 (205 ääntä)
      On tuo möykyttää tutun kuulonen sana... :D

      Lainaa

    3. Mr. Ällö 10.1.2012 7:06
      Tulos: +413 (649 ääntä)
      Parasta oli se, kun Lotta halusi olla tilanteessa, jossa Arttu tulee faceen. Nam nam.

      Lainaa

    4. Tulos: +86 (140 ääntä)
      Ompas karu Äiti :D

      Lainaa

    5. Tulos: +155 (191 ääntä)
      puolilavaa es pärisee enemmän

      Lainaa

    6. Tulos: -394 (470 ääntä)
      Mistä noita mulkkuja äitejä sikiää. Onneksi oma oli ja on oikea äiti!

      Lainaa

    7. Tulos: +539 (571 ääntä)
      kyryb: Mistä noita mulkkuja äitejä sikiää. Onneksi oma oli ja on oikea äiti!
      Niinpä. Tuollainenhan äiti pitäisi ilmoittaa viranomaisille! Kaikkien äitien pitäisi antaa alaikäisten teinilastensta kutsua ihmisiä kotiin ilman lupaa, laittaa kämppä lunastuskuntoon ja juoda lavallinen alkoholia.

      Lainaa

    8. Tulos: +94 (104 ääntä)
      Ihan oikein tehty :D Kun fb:ssä ilmoo ton, niin voi vaan toivoa, ettei teinejä ole "laivapäivänä" iso liuta ovella kaljat kädessä ja mahdollisesti jo valmiiksi ympäri kännissä :DD

      Lainaa

    9. Tulos: -76 (158 ääntä)
      Onneksi omille lapsille on suotu yksityisyyttä. Ei ole ollut tarvetta kapinoida noin, kun on omat lokerot, ja omat asiat joihin vanhemmat eivät puutu. Ei ole tarvinnut pelätä, että lapset laittaisivat kodin lunastuskuntoon. Ehkä osasyynä lasten kasvatuksen vinoon menemiselle onkin tuo, että jopa facebookin viestit luetaan, ehkä päiväkirjatkin jos sellaisia on?

      Lainaa

    10. Tulos: +93 (113 ääntä)
      didim: Onneksi omille lapsille on suotu yksityisyyttä. Ei ole ollut tarvetta kapinoida noin, kun on omat lokerot, ja omat asiat joihin vanhemmat eivät puutu. Ei ole tarvinnut pelätä, että lapset laittaisivat kodin lunastuskuntoon. Ehkä osasyynä lasten kasvatuksen vinoon menemiselle onkin tuo, että jopa facebookin viestit luetaan, ehkä päiväkirjatkin jos sellaisia on?
      Höpö höpö, naurettava argumentti! On ne "omalokeroiset" teinitkin järjestäneet kotibileitä luvatta... Ja koti lunastuskuntoon harvemmin tarkoittaa että omat piltit olisi siellä riehuneet, aika usein valvomattomiin bileisiin änkeää kutsumattomia.

      Lainaa

    11. Tulos: +44 (68 ääntä)
      mii: Höpö höpö, naurettava argumentti! On ne “omalokeroiset” teinitkin järjestäneet kotibileitä luvatta… Ja koti lunastuskuntoon harvemmin tarkoittaa että omat piltit olisi siellä riehuneet, aika usein valvomattomiin bileisiin änkeää kutsumattomia.
      Ja millä lailla käsität kotibileiden järjestämisen kapinoinniksi? Kotibileitä on pidetty paljon ennen internetin keksimistäkin, jos jotain pitäisi syyttää niin vapaata kasvatusta

      Lainaa

    12. Tulos: +112 (126 ääntä)
      Jos Arttu tekee noin amatöörimäisen virheen, niin sietääkin jäädä kiinni tuosta. Vanhempien kuuluu valvoa kakaroidensa internetin käyttöä. Ok, ehkä tuo menee jo vähän pitkälle että äiti kuuluttaa Artun tunnuksilla tätä asiaa mutta.. Ja katsoisin kyllä päiväkirjan ihan eri asiaksi kuin naamakirjan. Päiväkirjaa eivät yleensä lue muut kuin kirjoittaja itse. Jonnet ei vaan tajuu että facebook ei ole sama kuin päiväkirja. Mahdollisesti tämä tieto pippaloista olisi ihan hyvin voinut kantautua Artun äidin korviin muutakin kautta kuin Artun oman auki jätetyn facebookin kautta. Jäin vaan miettimään että mihinköhän Arttu oli äitiään viskaamassa, että saisi pitää kotibileet rauhassa, jos mamma ei kerran ole menossa laivalle? ;P Vai peruuntuiko laivareissu tuon takia.

      Lainaa

    13. Tulos: +112 (124 ääntä)
      Äiti - 1 Arttu - 0

      Lainaa

    14. Tulos: +11 (23 ääntä)
      reilu meininki :D

      Lainaa

    15. Tulos: -97 (137 ääntä)
      Ei taida olla ihan laillista tuon äidin toiminta. Toisen kirjeiden ja sähköpostien lukeminen ainakin on laitonta, joten toisen FB tunnukselle meneminenkin on todennäköisesti kiellettyä, puhumattakaan siitä, että tuo vielä kommentoi pojan tilaa useampaan kertaan. Ei siinä mitään jos joku kaveri päivittää jotain hauskaa kun on unohtanut kirjautua ulos, itse ainakin ottaisin sen huumorilla, mutta toi nöyryyttäminen on jo eri asia. Ei poikakaan kovin fiksu taida olla, mutta meni äidiltä aika pahasti yli.

      Lainaa

    16. Tulos: -67 (83 ääntä)
      "..meile on tulossa väkeä ko oon menossa laivalle....kotona kyllä oon.."
      Siis täh? Se on menossa laivalle, mut on silti kotona? Menikö multa nyt jotain ohi...

      Lainaa

    17. Tulos: +79 (95 ääntä)
      Lumi: Ei taida olla ihan laillista tuon äidin toiminta. Toisen kirjeiden ja sähköpostien lukeminen ainakin on laitonta, joten toisen FB tunnukselle meneminenkin on todennäköisesti kiellettyä, puhumattakaan siitä, että tuo vielä kommentoi pojan tilaa useampaan kertaan. Ei siinä mitään jos joku kaveri päivittää jotain hauskaa kun on unohtanut kirjautua ulos, itse ainakin ottaisin sen huumorilla, mutta toi nöyryyttäminen on jo eri asia. Ei poikakaan kovin fiksu taida olla, mutta meni äidiltä aika pahasti yli.
      Eli silloin kun Lumi tekee FB källin, homma on ok ja hauskaa. Kun Lumin äiti tekee Lumille källin, kaivetaan lakirja esiin? Toki tässä kohtaa voidaan oikeuteen viedä myös alaikäinen kaljan hallussapidosta ja dealeri välittämisestä alaikäiselle. Back to the USA ?

      Lainaa

    18. Ihmettelen vaan 10.1.2012 18:19
      Tulos: +24 (30 ääntä)
      Klasinen kommentti: Äidit<3

      Lainaa

    19. Tulos: +23 (37 ääntä)
      Kova kuri :D ihan hyvä.

      Lainaa

    20. Tulos: +50 (60 ääntä)
      Olis poika sulkenu facebookin ennenkun päästi äitiään koneelle. Turha tästä jutusta äitiä syyttää.

      Lainaa

    21. Tulos: +53 (57 ääntä)
      Ja pakko vielä sanoa sen verran että toi on 15-vuotias, että miettikääpä ite!

      Lainaa

    22. Tulos: +21 (29 ääntä)
      Oikein!

      Lainaa

    23. Tulos: -20 (32 ääntä)
      Mikä äiti, missä? Kaveri tehny jäynää, ei sen kummempaa. :D

      Lainaa

    24. Tulos: -19 (25 ääntä)
      Aina ei laki ja oikeus kulje ihan käsi kädessä...

      Lainaa

    25. Tulos: +7 (23 ääntä)
      hahaaha tunnen ton :-----------------------D nauroin päivitykselle, ja joku näköjään keksi sen tänne lähettää :DD:D::D

      Lainaa

    26. Tulos: -39 (55 ääntä)
      wiljam: Eli silloin kun Lumi tekee FB källin, homma on ok ja hauskaa. Kun Lumin äiti tekee Lumille källin, kaivetaan lakirja esiin? Toki tässä kohtaa voidaan oikeuteen viedä myös alaikäinen kaljan hallussapidosta ja dealeri välittämisestä alaikäiselle.Back to the USA ?
      En mä mistään oikeuteen viemisestä tosiaankaan ole puhunut, totesin vaan että ei ole tuon äidinkään toiminta ihan laillista saatika järkevää. Ja ei, en itse ole koskaan kommentoinut kaverin FB:llä mitään vaikka oilisikin unohtanut kirjautua ulos, mutta aika monilla näkyy näitä "*nimi* on paras ja ihana <3 ps. ens kerralla muistan kirjautua ulos" päivityksiä, mitkä voi mun mielestä vielä ottaa ihan huumorilla. Tän muksun äiti on kuitenkin mennyt lukemaan sen facebook sivua ilman lupaa (eikä ne sen viestit ole kovin kypsiä), ja tässähän ei edes tarkenneta onko bileistä puhuttu seinällä vai yksityisviesteistä, joiden lukeminen olisi jo todella törkeää vaikka kuinka ois sukulainen. Jokainen voi kohdallaan miettiä haluaisko ulkopuolisten lukevan henkilökohtaisia viestejä (tekstarit, sähköpostit sun muut kuuluuvat samaan sarjaan). Kommentoin aiemmin lähinnä siksi, että ärsyttää ihmiset jotka ei kunnioita toisten yksityisyyttä, Artun käytöskin oli totta kai typerää mutta sen nyt luulisi olevan itsestään selvää ja sen on niin monessa kommentissa mainittu etten jaksanut aiheesta avautua.

      Lainaa

    27. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Ei hitto, mitä mä oon tehny, ku mun kommentit jumii aina noin 2vrk tarkistettavana ennen julkaisua?? :DD Sori vaan offtopic! :P

      Lainaa

    28. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Alaikäisen yksityisyys on kapeampi kuin täysi-ikäisen. En tiedä lain näkökulmasta mutta vanhempien oikeus on pitää silmällä jälkikasvuaan, terveissä rajoissa toki. Noilla kehitysvammaisia pahoinpidelleillä yms. superlahjakkuuksilla on yksityisyysasiat olleet "hyvässä kunnossa" eli lapsen vaatimalla tasolla, veikkaan ma.

      Lainaa

    29. Tulos: +52 (56 ääntä)
      Dodge: Ei hitto, mitä mä oon tehny, ku mun kommentit jumii aina noin 2vrk tarkistettavana ennen julkaisua?? D Sori vaan offtopic!
      Sinua luullaan roskapostiksi.

      Lainaa

    30. Tulos: +41 (45 ääntä)
      FMteam: Sinua luullaan roskapostiksi.
      No kiitti vitusti!! :D

      Lainaa

    31. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Tuskinpa tuota äitiä kiinnostaa vaikka joutuisikin kuvitteellisesti pulaan kirjesalaisuuden rikkomisesta tai jos hänen poikansa nyt "WIHAIS SITÄ IKUISESTI!!!", kunhan koti säilyy kunnossa ja poika kurissa. Vanhempien ei saa olla lastensa kavereita, vhamiehinäkin on parempi olla ne pahimmat teinivuodet.

      Lainaa

    32. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Mua luullaan kans joka toisessa kommentissa roskapostiksi, jotkut kommentit on olleet tarkistettavina ennemminkin kaksi viikkoa kuin kaksi päivää.

      Lainaa

    33. Tulos: -27 (33 ääntä)
      Jumalauta et vituttas jos oma äitee olis tollanen :D Onneks oma äiti on normaali :D

      Lainaa

    34. Tulos: +20 (30 ääntä)
      Tässä on usein tullut esille kirjesalaisuus ja, että äidillä ei ole oikeutta tehdä näin. Ihmetyttää vaan lain kannalta tämä asia, että tämähän ei täytä viestintäsalaisuuden loukkaamista mitenkään. Käytännössä teko on rinnastettavissa siihen, että henkilö jättää avatun kirjeen pöydälle niin, että siitä voi lukea kirjeen sisällön. Eikä kyseessä voi olla edes toisena henkilönä esiintyminen, kun äiti kuitenkin mainitsee olevansa se joka kirjoittaa. Äidin toiminta on sitäpaitsi täysin oikein ja hän tekee sen vielä asiallisesti.

      Lainaa

    35. Tulos: +15 (21 ääntä)
      kyryb: Mistä noita mulkkuja äitejä sikiää. Onneksi oma oli ja on oikea äiti!
      Onneksi oma äitisi oli mulkku??? o_O

      Lainaa

    36. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Huippu äiti! :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: bileet, juhlat, olut, kalja, mutsi, äiti, laiva