Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kilauta kaverille

"Tyttärenne on käyttänyt puhelinta matikan uusintakokeen aikana"
Kilauta kaverille

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +453 (513 ääntä)
   Olis jättäny sen puhelimen pois ja kirjottanu ees nimensä oikein ni yleensä siit jo saa yhden pisteen! :)

   Lainaa

  2. Tulos: +265 (357 ääntä)
   Suomen tulevaisuus..

   Lainaa

  3. Tulos: +312 (342 ääntä)
   En keksi mitään sanottavaa :D ei vaan pysty.

   Lainaa

  4. Tulos: +288 (300 ääntä)
   Käsittämätöntä typeryyttä alusta loppuun.

   Lainaa

  5. Tulos: +373 (389 ääntä)
   Ihan oikein vain, jos joutuu istumaan vielä vuoden. :) Ehtiipä kasvaakin vähän. Ensi kerralla ei kilauttaisi ainakaan kouluavustajalle vaan opiskelisi kunnolla, niin ei edes tarvitsisi luntata.

   Lainaa

  6. Tulos: +51 (67 ääntä)
   Hahahha hajosin :-DD

   Lainaa

  7. Tulos: -412 (622 ääntä)
   Arviolta 90% Feissarimokien mokaajista ovat naisia/tyttöjä. Kyllä se jotain ko. sukupuolesta kertoo.

   Lainaa

  8. Mr. Ällö 17.1.2012 5:06
   Tulos: +200 (342 ääntä)
   Olen kateellinen Noralle. Itse en ole koskaan tavannut vittua, jolla on kyrpänaama. Nam nam.

   Lainaa

  9. Tulos: +114 (122 ääntä)
   Joo saa kyll olla aika ''viisas'' jos kouluavustajalle lähettelee viestejä + repesin täysin Iinan kommentille :D

   Lainaa

  10. vohvelivaras 17.1.2012 7:43
   Tulos: -5 (77 ääntä)
   Suomen tulevaisuus..
   Mitä jos se muuttaa vanhempana Espanjaan sähläämään Suomen sijaan...? Tai entäpä, jos kyseinen henkilö vaikka kasvaa aikuiseksi...

   Lainaa

  11. Tulos: -20 (54 ääntä)
   Kouluavustajathan juuri kielivät, kuka lunttasi kokeessa, jos sen ovat huomanneet. Eihän se ole heidän päätehtäviänsä, mutta... En IKINÄ tule lunttaamaan, en AINAKAAN kouluavustajalta! Järki käteen! Ois mieluummi vaikka tehny mitä osaa, niin olis tullu vähän pisteitä.

   Lainaa

  12. Tulos: +136 (156 ääntä)
   JepJepJep: Arviolta 90% Feissarimokien mokaajista ovat naisia/tyttöjä. Kyllä se jotain ko. sukupuolesta kertoo.
   Ensinnäkin FB ei ole koko maailma ja ihmiset päättävät itse mitä sinne kirjoittelevat, naiset käyttävät käsittääkseni somea ylipäätään miehiä enemmän. Toisekseen tutkimustenkin mukaan naiset osaavat paremmin nauramaan itselleen ja siten esim. jakamaan mokiaan Facebookissa tehden itsestään naurunalaisen. Analyysisi kertoo siis ainoastaan sinusta, ei mistään muusta. ;)

   Lainaa

  13. ElamanKevat 17.1.2012 9:04
   Tulos: +36 (54 ääntä)
   V*ttu mikä urpo. Anteeksi voimasanan käyttö.

   Lainaa

  14. Tulos: -19 (141 ääntä)
   ei peruskoulun matikka noin vaikeata ole ettei kokeesta voisi läpipäästä ilman apua.. en ymmärrä näitä teinejä jotka PERUSKOULUSSA vetelee alle 7 arvosanoja...

   Lainaa

  15. Tulos: +13 (41 ääntä)
   JepJepJep: Arviolta 90% Feissarimokien mokaajista ovat naisia/tyttöjä. Kyllä se jotain ko. sukupuolesta kertoo.
   Kertoo ainakin sen ,että naisilla (miehiä sosiaalisempia olentoja) on tarve jakaa kaikki mahdolliset nolot kokemuksensa julkisesti (ainakin teinipissiksille, joiden ansiostatää sivusto on vieläkin pystyssä). Ihan varmasti jätkät mokaa yhtä paljon, mutta tänne päätyvien mokien sankarittareille tuo mokaaminen tuntuu olevan joku ylpeyden aihe mistä on pakko julistaa koko kansalle.

   Lainaa

  16. Tulos: +37 (49 ääntä)
   Tuon Juhana onkin matematiikan ope, koska ei näy tietävän että koekysymys on yhdyssana :-)

   Lainaa

  17. Tulos: +51 (93 ääntä)
   anNa: ei peruskoulun matikka noin vaikeata ole ettei kokeesta voisi läpipäästä ilman apua.. en ymmärrä näitä teinejä jotka PERUSKOULUSSA vetelee alle 7 arvosanoja…
   Ei se yläasteen matikka ole tasolla "jos Kallella on omena ja hän saa Liisalta toisen omenan niin montako omenaa kallella on?" Muutenhan kaikilla olisi arvosana 10.

   Lainaa

  18. Tulos: -39 (79 ääntä)
   vejin miekin yläasteella joka kokeesta alle 5, siltikki oon elämässäni pärjänny. että haistakaa paska kaikki hikipingot jotka vetää niitä kymppejä ja tulee tänne itkee että suomentulevaisuus on pilalla!!! :D

   Lainaa

  19. Tulos: +35 (47 ääntä)
   Esa M: Ei se yläasteen matikka ole tasolla “jos Kallella on omena ja hän saa Liisalta toisen omenan niin montako omenaa kallella on?” Muutenhan kaikilla olisi arvosana 10.
   Ihan totta... ei se ole niin helppoa se matikka. Olen erittäin huono matematiikassa, mutta en lunttaa kokeissa. Koskaan. Tämä tyyppi ehkä hiukan feilasi?

   Lainaa

  20. Tulos: -50 (60 ääntä)
   vohvelivaras: Mitä jos se muuttaa vanhempana Espanjaan sähläämään Suomen sijaan…? Tai entäpä, jos kyseinen henkilö vaikka kasvaa aikuiseksi…
   Öö.. Miten sä oot ymmärtäny "Suomen tulevaisuus"-läpät? En nimittäin usko, että ainakaan oikein, kun viittasit "Tai entäpä, jos kyseinen henkilö vaikka kasvaa aikuiseksi…" lauseeseen. Suomen tulevaisuus-läpällähän viitataan juurikin siihen, että typerä ihminen varttuu aikuiseksi ja tällöin on kulunut usemapi vuosi, jolloin puhumme Suomen tulevaisuutta. Suomen tulevaisuus-läpällä kritisoidaankin sitä, miten kyseinen ihminen asiansa hoitaisi aikuisiällä. Pakko kysyä nyt sinulta nimimerkki "vohvelivaras", oletko kenties nainen vai muuten vain ajattelematon ihminen?

   Lainaa

  21. Tulos: -36 (56 ääntä)
   Ei se yläasteen matikka ole tasolla “jos Kallella on omena ja hän saa Liisalta toisen omenan niin montako omenaa kallella on?” Muutenhan kaikilla olisi arvosana 10
   Kyllä se yläasteen matematiikan helppous on relatiivisesti juuri tuolla tasolla

   Lainaa

  22. Tulos: +39 (49 ääntä)
   Esa M: Ei se yläasteen matikka ole tasolla “jos Kallella on omena ja hän saa Liisalta toisen omenan niin montako omenaa kallella on?” Muutenhan kaikilla olisi arvosana 10.
   Ehkä ei, mutta vielä peruskoulussa jokaista asiaa tankataan tunneilla tasan niin kauan, että jos tunneilla tekisi muutakin kun kirjottelisi niitä tekstareita, siis välillä vaikka kuuntelisi opetusta, niin kyllä niistä kokeista ainakin läpi pääsee, eikä se seiskakaan mitenkään vaikea ole saada.

   Lainaa

  23. Tulos: +36 (62 ääntä)
   miks oppilaalla on kouluavustajan numero...........

   Lainaa

  24. Tulos: +33 (47 ääntä)
   maija: Ehkä ei, mutta vielä peruskoulussa jokaista asiaa tankataan tunneilla tasan niin kauan, että jos tunneilla tekisi muutakin kun kirjottelisi niitä tekstareita, siis välillä vaikka kuuntelisi opetusta, niin kyllä niistä kokeista ainakin läpi pääsee, eikä se seiskakaan mitenkään vaikea ole saada.
   Todistan tämän väitteen vääräksi (oma kokemus ja kavereiden kertoma). Koulut ja opettajat ovat erilaisia. Itse kuuntelin kyllä tunneilla ja yritin tosissani, yläasteen joka vuodelta tuli 5 matikan arvosanaksi. Aika monesti yksikin opettaja sanoi "no en minä ala tätä enää neljättä kertaa selittämään, jos ette vieläkään osaa/tajua, niin kysykää vaikka kaverilta" ja "no se on voivoi, kun et näköjään yhtään yritä niin en minä sinulle mitään ala opettamaankaan". Kiva, kiitti.

   Lainaa

  25. Tulos: +44 (50 ääntä)
   maija: Ehkä ei, mutta vielä peruskoulussa jokaista asiaa tankataan tunneilla tasan niin kauan, että jos tunneilla tekisi muutakin kun kirjottelisi niitä tekstareita, siis välillä vaikka kuuntelisi opetusta, niin kyllä niistä kokeista ainakin läpi pääsee, eikä se seiskakaan mitenkään vaikea ole saada.
   Niiden asioiden läpikäymiseen ja opetteluun käytetään rajattu määrä aikaa. Ei tosiaan että sen mukaan mennään kokeita tekemään kun oppilaat varmasti ymmärtää, koska muutenhan jollakin luokalla saatetaan tehdä kymmenen koetta vuodessa, ja joku luokka tekee sen yhden kun joltain puuttuu matemaattista lahjakkuutta. Ei se peruskoulu taso tee siitä helppoa kaikille, kaikki tosiaan ei osaa sitä matikkaa. Samalla tavalla ku kaikki ei osaa kieliä. Ite pärjäsin kielissä ihan hyvin lukematta, kun taas matikka/fysiikka/kemia meni kaikki täysin penkin alle vaikka miten luki, koska ne oli mulle hankalia. Eli yksinkertaistettuna, peruskoulu ei tarkoita että kaikki on järjettömän helppoa, ja kaikilla ihmisillä ei muutenkaan ole samat taidot/vahvuudet jokaisessa aineessa :P

   Lainaa

  26. vohvelivaras 17.1.2012 20:38
   Tulos: +22 (32 ääntä)
   ei peruskoulun matikka noin vaikeata ole ettei kokeesta voisi läpipäästä ilman apua.. en ymmärrä näitä teinejä jotka PERUSKOULUSSA vetelee alle 7 arvosanoja…
   Joku jo kommentoikin, ettei se peruskoulunkaan matikka niin hirveen helppoa ole, mutta melko tuoreesta muistista voin mäkin mainita että lähinnä teinit vetelee yläasteella numeroita 5-7 koska on kovaa olla tekemättä läksyjä ja opiskelematta, puhumattakaan siitä kuinka cool on vastustaa opettajia "ihihih hengaillaan täällä kielletyssä käytävässä tääl ei oo paskaakaan tekemistä ja ei ketää kaveria mut ihan vaa opettajien kiusaks hihi ollaa kovixii" jnejnejne... Kaikkihan eivät tietenkään ole tollasia, mutta harmittavan moni oikeasti FIKSU nuori pilaa mm. hyvän todistuksensa sillä että on "noloa" saada hyviä numeroita, koska hyvät numerot tietävät automaattisesti että olet hikipinko... huoh.
   Öö.. Miten sä oot ymmärtäny “Suomen tulevaisuus”-läpät? En nimittäin usko, että ainakaan oikein, kun viittasit “Tai entäpä, jos kyseinen henkilö vaikka kasvaa aikuiseksi…” lauseeseen. Suomen tulevaisuus-läpällähän viitataan juurikin siihen, että typerä ihminen varttuu aikuiseksi ja tällöin on kulunut usemapi vuosi, jolloin puhumme Suomen tulevaisuutta. Suomen tulevaisuus-läpällä kritisoidaankin sitä, miten kyseinen ihminen asiansa hoitaisi aikuisiällä. Pakko kysyä nyt sinulta nimimerkki “vohvelivaras”, oletko kenties nainen vai muuten vain ajattelematon ihminen?
   Pakko sanoa sinulle, että kysymys "oletko nainen vai ajattelematon ihminen" ei kuulosta hyvältä, koska sen perusteella voisin sanoa että itse olet joko paha sovinisti tai ajattelematon ihminen, kun sinusta vain naiset voivat kommentoida kuten minä aiemmin...

   Lainaa

  27. Tulos: +17 (29 ääntä)
   anNa: ei peruskoulun matikka noin vaikeata ole ettei kokeesta voisi läpipäästä ilman apua.. en ymmärrä näitä teinejä jotka PERUSKOULUSSA vetelee alle 7 arvosanoja…
   ootko joku helvetin tyhmä vai mitä? ei kaikki oo samaa tasoo jossain matikassa, mitä ihmeellistä siinä on jos jotkut saa alle 7? ne voi sitten loistaa jossain toisessa aineessa, jotkut on joissain aineissa parempia ku toiset, idiootti oot jos et sitä ymmärrä

   Lainaa

  28. vohvelivaras 17.1.2012 20:57
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   ootko joku helvetin tyhmä vai mitä? ei kaikki oo samaa tasoo jossain matikassa, mitä ihmeellistä siinä on jos jotkut saa alle 7? ne voi sitten loistaa jossain toisessa aineessa, jotkut on joissain aineissa parempia ku toiset, idiootti oot jos et sitä ymmärrä
   ^ ja totta muuten toikin, eikä kaikki koe tarpeelliseksi opiskella hiki hatussa matematiikkaa jos seiskan-kasin perusnumerot menettelee. niilläkin pärjää.

   Lainaa

  29. Tulos: +12 (20 ääntä)
   "ei se nyt niin vaikeeta oo läpi päästä" no tyttö olis voinuki päästä läpi, mutta ku lunttas mahdollisesti yhessä tehtävässä mitä ei osannu, niin koko koe hylätään pisteistä huolimatta...

   Lainaa

  30. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Feissarimokien ehdottomasti parhain ominaisuus tulee ilmi tässä postauksessa. Täällä oikeasti saa tuntea itsensä helvetin fiksuksi, ja joku oppii ehkä jopa käsittelemään myötähäpeää. Kiitos FMteam

   Lainaa

  31. Tulos: -16 (22 ääntä)
   silkki: Ensinnäkin FB ei ole koko maailma ja ihmiset päättävät itse mitä sinne kirjoittelevat, naiset käyttävät käsittääkseni somea ylipäätäänmiehiä enemmän. Toisekseen tutkimustenkin mukaan naiset osaavat paremmin nauramaan itselleen ja siten esim. jakamaan mokiaan Facebookissa tehden itsestään naurunalaisen. Analyysisi kertoo siis ainoastaan sinusta, ei mistään muusta.
   eikö se sun mielestä kerro mitään henkilön älynlahjoista, ettei halua peitellä omaavansa alle 50 äo:n?

   Lainaa

  32. Tulos: +9 (11 ääntä)
   ljdsja: ootko joku helvetin tyhmä vai mitä? ei kaikki oo samaa tasoo jossain matikassa, mitä ihmeellistä siinä on jos jotkut saa alle 7? ne voi sitten loistaa jossain toisessa aineessa, jotkut on joissain aineissa parempia ku toiset, idiootti oot jos et sitä ymmärrä
   En minäkään ole matikassa mikään lahjakkuus ollut (tai ylipäätään missään lukuaineessa), eikä se yläasteella paljoa jaksanut kiinnostaakkaan (eipä kyllä vieläkään, mutta lukematta lyhyestä matikasta C), ja silti se pysyi siinä seiskassa. myönnän toki että olisin ollut 8-9 oppilas jos töitä olisin jaksanut tehdä sekä opiskella hiki hatussa, mutta en jaksanut, tein vain välttämättömimmän ja loput vastaukset katsoin matikankirjan takaa. Ja ymmärrän sen että toiset ovat parempia jossain aineissa kuin toiset, mutta en ymmärrä sitä että ihan alta riman vedetään. Esim. pikkuveljeni joka vielä ala-asteella oli 8-9 arvosanojen tasoinen oppilas, mutta nyt ysiluokan lopulla saamassa ehdot kahdesta aineesta.. Syy ihan vain siinä että herra ei ole jaksanut opiskella sitä vähääkään että läpi pääsisi puhumattakaan että saisi edes sellaisia arvosanoja että johonkin kouluun pääsisi.. Toki mikäs siinä jos se tenuilu kiinnostaa enemmän kuin oma tulevaisuus..

   Lainaa

  33. Tulos: +5 (9 ääntä)
   No eihän tuo yläasteen matikka mikään vaatimus elämässä etenemiselle ole. Kauppakorkeassakin ensimmäisen asteen yhtälöparin ratkaisun tarjoaa suoraan opettaja "kun täällä on tullut niin paljon valituksia näistä yhtälöistä"

   Lainaa

  34. Tulos: -15 (25 ääntä)
   kyllä tuosta vielä ihan kelpo kodin monitoimikoneen saa

   Lainaa

  35. Tulos: +1 (3 ääntä)
   vähä hauskaa :D ...........

   Lainaa

  36. Tulos: +1 (13 ääntä)
   ??: vejin miekin yläasteella joka kokeesta alle 5, siltikki oon elämässäni pärjänny. että haistakaa paska kaikki hikipingot jotka vetää niitä kymppejä ja tulee tänne itkee että suomentulevaisuus on pilalla!!! Kyllä tekstin tasosta huomaa, että koulu ei ole kiinnostanut... Suomen_tulevaisuus..

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ja tästä saamme tuloksen yks yhteen päivänä toinen toista.

   Lainaa

  38. pahvilaatikon kansi 18.1.2012 19:00
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Ei se yläasteen matikka mitään helppoa ole. Mullakaan kun ei yhtään tuota matikkapäätä ole, niin minkäs teet. Pakko se oli vitoseen kokeissa tyytyä, kun ei vain ymmärtänyt vaikka kuinka yritti opetella. Muissa aineissa sitten loistin, historia 10, enkku, ruotsi ja äikkä 9 näin esimerkiksi. Matikka, kemia ja fysiikka sitten vain pyörivät siinä 5-7:n tienoilla. Kaikilla sitä matikkapäätä ei yksinkertaisesti vain ole, eikä siihen "huonoon menestykseen" aina liity hirvittävää sähläystä ja esitystä tunneilla. Ite putoan matikassa kärryiltä heti kun mennään pluslaskuja pidemmälle.

   Lainaa

  39. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Olen sanaton.

   Lainaa

  40. Tulos: +7 (21 ääntä)
   miks 15v tytöllä on miespuolisen kouluavustajan puhelinnumero.....just asking

   Lainaa

  41. Tulos: -10 (16 ääntä)
   JepJepJep: Arviolta 90% Feissarimokien mokaajista ovat naisia/tyttöjä. Kyllä se jotain ko. sukupuolesta kertoo.
   Tytöt kasvatetaan tyhmiksi, siksi... Surullista sinänsä.

   Lainaa

  42. Anders Koriander 19.1.2012 9:29
   Tulos: 0 (12 ääntä)
   Aika helvetin tyhmä tai laiska saa olla, ettei yläasteen matikkaa pääse läpi. Tai ylipäätään mitä tahansa yläasteen oppiainetta. Jos oppitunneilla edes vähän keskittyy opetukseen, niin kyllä vähintään 7 saa arvosanaksi mistä tahansa....

   Lainaa

  43. kympinmatikka 19.1.2012 19:06
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Esa M: Ei se yläasteen matikka ole tasolla “jos Kallella on omena ja hän saa Liisalta toisen omenan niin montako omenaa kallella on?” Muutenhan kaikilla olisi arvosana 10.
   Kyllä se aikalailla tuota tasoa on paitsi omenan tilalla on X.

   Lainaa

  44. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Tyttöotus: Tytöt kasvatetaan tyhmiksi, siksi… Surullista sinänsä.
   Voi hyvä luoja. Toivottavasti sinua (tai suurinta osaa näistä muistakaan kommentoijista) ei koskaan päästetä pois sieltä kiven alta, missä olet selkeästi koko elämäsi viettänyt. Jää sinne, onpahan vähän vähemmän idiotismia maailmassa.

   Lainaa

  45. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Tyttöhän on selkeesti tuleva toimitusjohtaja. Ei tartte itte kaikkea tietää tai osata, riittää, että tietää henkilön joka osaa... =)

   Lainaa

  46. Tulos: -2 (12 ääntä)
   Herää kysymys, MIKSI 15 VUOTIAALLA ON KOULUAVUSTAJAN NUMERO?

   Lainaa

  47. Tulos: +10 (16 ääntä)
   leegopommi: Herää kysymys, MIKSI 15 VUOTIAALLA ON KOULUAVUSTAJAN NUMERO?
   No jos se on vaikka niin idiootti että tarvii usein kouluavustajan tukea jutuissa? Miks ihmeessä se tarkoittais mitään, että sillä on kouluavustajan numero puhelimessa?
   mott: eikö se sun mielestä kerro mitään henkilön älynlahjoista, ettei halua peitellä omaavansa alle 50 äo:n?
   Joo, kertoo. Mut pointti tais olla se että miehistä ja naisista löytyy molemmista näitä yhtä tyhmiä tapauksia aikalailla yhtä paljon, miehillä ei vaan oo samanlaista "sosiaalista" kulttuuria että sitä omaa tyhmyyttä kuulutetaan tuolla julkisesti pitkin facebookia yms.

   Lainaa

  48. Tulos: +13 (13 ääntä)
   leegopommi: Herää kysymys, MIKSI 15 VUOTIAALLA ON KOULUAVUSTAJAN NUMERO?
   En tiedä teidän historiaanne, mutta nykyään oppilailla on hyvin usein opettajien puhelinnumero. Itsekin olen useamman opettajan numeron saanut retkien ja muiden yhteydessä. Myös kouluavustajat voivat olla retkillä mukana, esimerkiksi ollessaan opettajan sijaisena. Tiedän tässä tapauksessa kyseisen kouluavustajan pitäneen tukiopetusta esimerkiksi heille, joille opettajien antamat tukiopetusajat sovi. En kyllä ymmärrä, kuinka typerä saa olla, että lähettää ylipäätään tekstiviestejä kokeessa. Riippumatta siitä, kenelle viesti menee. Ja sekin, että tässä tapauksessa lienee kyseessä ollut vain yksi tehtävä, jonka vuoksi riskeerattiin koko koe.

   Lainaa

  49. Tulos: -1 (1 ääni)
   MITÄ___________VITTUA :DDDDDDDDDDDDDDDDD

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (0 ääntä)
   no enpä tiedä..

   Lainaa

  51. Tulos: +1 (1 ääni)
   Edes mä en ole noin tyhmä:D

   Lainaa

  52. eikaikkeavoiyhteenkirjoittaanäyttäätyhmälta 13.10.2012 14:46
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Tux: Olis jättäny sen puhelimen pois ja kirjottanu ees nimensä oikein ni yleensä siit jo saa yhden pisteen!
   joittenkin ihmisten nimi vain on nora yhdellä O-kirjaimella. Deal with it

   Lainaa

  53. Kuromitsuji 7.12.2012 20:25
   Tulos: -7 (7 ääntä)
   Minkä takia sillä oli kouluavustajan numero? :D

   Lainaa

  54. Tulos: -8 (8 ääntä)
   herää kyl kysymys et miks vitussa jollain 15v yläaste muijalla on koulunkäyntiavustajan numero?? setämies on eri mies?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: tekstiviesti, tekstari, kännykkä, puhelin, koe, opettaja, luntata, kouluavustaja