Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Velkojat perässä

  Suurenna näkymä

  58 kommenttia

  1. Naapuri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +400 (438 ääntä)

   Oikea meininki, omat pitää saada takaisin, eihän se Rikhardin vika ole jos toisella on velkaa ja käräjät tulossa ;)

     Lainaa

  2. omena kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +153 (161 ääntä)

   Aijai…

     Lainaa

  3. Maurimiäs kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +122 (164 ääntä)

   Jos on toi mies kaveriensa ikäne ni ei kyllä hirveen hyvine mene. 18v kutsu käräjille, huhhuh.

     Lainaa

  4. jokkepoi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +239 (269 ääntä)

   Maurimiäs: o

   Minäkin jouduin käräjille 18-vuotiaana. Olin istunut 2kk 3 viikkoa poliisivankilassa. Todettiin syyttömäksi. Korvaus oli 160e/päivä eli about 13000 eeroa.

     Lainaa

  5. Dana kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +47 (57 ääntä)

   Loistava pitkästä aikaa :DDD

     Lainaa

  6. Jukkapalmu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -158 (190 ääntä)

   Miten se laittaa päivitykseen tollasen kysymyksen joka on kohdistettu jollekin tietylle henkilölle?

   Ja aika köyhää saa olla jos tollasia kympin summia alkaa kyselemään.

     Lainaa

  7. Capi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +118 (152 ääntä)

   jokkepoi: Minäkin jouduin käräjille 18-vuotiaana. Olin istunut 2kk 3 viikkoa poliisivankilassa. Todettiin syyttömäksi. Korvaus oli 160e/päivä eli about 13000 eeroa.

   Whoa?! Kyllä minäkin istuisin 4kk 13 tonnist. o.O

     Lainaa

  8. Gre kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -52 (54 ääntä)

   Haiskahtaa kusetukselta…

     Lainaa

  9. Esa M kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +149 (157 ääntä)

   Jukkapalmu:

   Ja aika köyhää saa olla jos tollasia kympin summia alkaa kyselemään.

   Miten helppoa elämä olisi tuolleen. Ottaisi kaikilta kavereilta ja kummin kaiman tuttavilta kympin lainaan, koska eihän ne noin pieniä summia kaipaile. Helposti alkaisi satoja euroja tippumaan tilille. Hyvä, että jollakin on selkärankaa vaatia omansa pois.

     Lainaa

  10. ewr kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +117 (119 ääntä)

   Jukkapalmu:
   Miten se laittaa päivitykseen tollasen kysymyksen joka on kohdistettu jollekin tietylle henkilölle?

   Ja aika köyhää saa olla jos tollasia kympin summia alkaa kyselemään.

   Jos screenshot on otettu kyseisen velallisen henkilön seinältä?

   Ja velkojen ottamisen periaate nyt kuitenkin on maksaa takaisin. Varsinkin kun kyseessä on ihan 18-vuotias, jolla saattaa olla opinnot kesken eikä välttämättä vakituisia tuloja.
   Ne parin euron velat kyllä voi unohtaa, mut kymppi on kymppi. Jos sä lainaat aina joillekin kympin ja kukaan ei koskaan maksa takaisin “kun se on niin pieni summa”, niin siinähän häviää kirkkaasti fyffeä.

   Jos nyt joku oikein mukava olisi ollut, niin olisihan se “tilanteen huomioon ottaen” voinut antaa tonniin nähden pienet velat anteeksi…

     Lainaa

  11. palmujukka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +107 (127 ääntä)

   jukkapalmu oot tosi ärsyttävä FYI

     Lainaa

  12. Jukkapalmu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -78 (130 ääntä)

   palmujukka:
   jukkapalmu oot tosi ärsyttävä FYI

   aha.

     Lainaa

  13. Jappe81 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +112 (124 ääntä)

   Jukkapalmu:

   Ja aika köyhää saa olla jos tollasia kympin summia alkaa kyselemään.

   Sanompa tässä että haista sinä p**ka. Jollekin tuo kymppi on jossain tilanteessa pirun iso raha.

     Lainaa

  14. ... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +108 (116 ääntä)

   Jukkapalmu: Ja aika köyhää saa olla jos tollasia kympin summia alkaa kyselemään.

   No jos on kultalusikka perseessä syntynyt niin voi tosiaan olla vaikea tajuta, että kympin summat saattaa oikeasti olla ihan merkittävä raha eikä mitään roskaa jollekin, joka joutuu elämään kädestä suuhun. Mieti ihan omassa pienessä päässäsi onko sillä kympillä väliä, jos vaikka opiskelijalla jää vuokran jälkeen 50e kuussa käteen.

   Sitä paitsi sillä summalla ei ole oikeasti paskankaan väliä, jokainen normaali ihminen tajuaa, että jos jotain lainataan niin se maksetaan takaisin. Fiksua olisi tietysti maksaa ihan oma-aloitteisesti jos kaverilta lainaa niin ettei sen perään tarvisi alkaa edes kysellä.

     Lainaa

  15. Pege kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +65 (67 ääntä)

   Kun on tehnyt duunia jossa tuntipalkka oli 5 e niin kyllä se kymppikin on aika paljon jos on ite tienannu.

     Lainaa

  16. Nina kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +18 (26 ääntä)

   Reilukerho koolla xD

     Lainaa

  17. Jukkapalmu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -19 (109 ääntä)

   Anteeksi kaikille joita loukkasin.

     Lainaa

  18. Yli öpistö hörhö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (69 ääntä)

   Jotenkin vähän huvittavaa että ihmiset vetää herneen nokkaan kymmenestä eurosta. Joo tiedän, on se ihan iso raha sinänsä, omakohtaista kokemusta löytyy, mutta c’mon. Siis tässä keskustelussa tarkoitan, kun ei ole edes teidän kymppinne kyseessä ja silti käydään päälle kuin yleinen syyttäjä esim. “kultalusikka perseessä syntynyt”. Taidatte olla niitä ihmisiä jotka metsästää lokkeja ja puluja torilla että saa yhden lämpimän aterian päivässä.

   Joo, kyllä minuakin vituttaa jos lainaan vähistä rahoistani jollekin ja sitten se “unohtaa” maksaa vaikka kerran viikossa siitä muistuttaa. “Ei ole rahaa just nyt, huomenna on tulossa tuet” ja sitten huomenna sanoo niin “juujuu, laitan sun tilille ihan kohta” mut sitten kestää taas pari päivää ja kun kysyy niin “oi sori unohdin”. Sen takia en lainaa kellekään enää.
   Mutta enemmän vituttaa ne kaverit jotka sanoo “lähe baariin, mä maksan sut sisään” ja sitten ollaan baarissa ja kun lähdetään pois niin “en jaksa kävellä, otetaan taksi, mä tarjoan” ja sitten kun ollaan perillä niin sanotaan “joo jos voisit vaikka nyt maksaa verkkopankissa ton 50e minkä oot velkaa niin saisin huomenna ruokaakin?”.. Joidenkin ihmisten mielestä “tarjoaminen” ja “lainaaminen” tuntuu olevan sama asia…

     Lainaa

  19. iiris kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (23 ääntä)

   rikkoi muuten mun television viime vuonna eikä maksua näy

     Lainaa

  20. ... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +47 (51 ääntä)

   Yli öpistö hörhö:
   Jotenkin vähän huvittavaa että ihmiset vetää herneen nokkaan kymmenestä eurosta. Joo tiedän, on se ihan iso raha sinänsä, omakohtaista kokemusta löytyy, mutta c’mon. Siis tässä keskustelussa tarkoitan, kun ei ole edes teidän kymppinne kyseessä ja silti käydään päälle kuin yleinen syyttäjä esim. “kultalusikka perseessä syntynyt”. Taidatte olla niitä ihmisiä jotka metsästää lokkeja ja puluja torilla että saa yhden lämpimän aterian päivässä.

   Onko sun mielestä toisten kirjoittelijoiden elintasolla spekuloiminen (“Taidatte olla niitä ihmisiä jotka metsästää lokkeja ja puluja torilla että saa yhden lämpimän aterian päivässä.”) jotenkin asiallisempaa kuin ilmaus kultalusikka perseessä? :D

   Jos olisit ajatuksella viitsinyt sen viestini lukea, niin en ole vetänyt palkokasveja sieraimiini kymmenestä eurosta. Ja ei, kyse ei ole mun kympeistä, eikä sillä ole mulle henkilökohtaisesti mitään väliä saako mokan tyyppi kymppiään takaisin vai ei. Mulle edes sillä ei ole (enää) juurikaan väliä saanko omat kymppini takaisin vai en. Mun kritiikki kohdistui siihen, että joku ihan ulkopuolinen (jonka kympeistä ei muuten myöskään ole kyse!) katsoo asiakseen kertoa voiko tai saako se kymppi olla jollekin 18-vuotiaalle tuntemattomalle jampalle sen verran merkittävä raha että sen perään saa kysellä, ja sellaiset köyhäily-kommentit johon oman vastaukseni kohdistin, on oikeasti vaan ylimielisiä ja ilkeitä.

     Lainaa

  21. Suvi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +24 (26 ääntä)

   Yli öpistö hörhö:
   Mutta enemmän vituttaa ne kaverit jotka sanoo “lähe baariin, mä maksan sut sisään” ja sitten ollaan baarissa ja kun lähdetään pois niin “en jaksa kävellä, otetaan taksi, mä tarjoan” ja sitten kun ollaan perillä niin sanotaan “joo jos voisit vaikka nyt maksaa verkkopankissa ton 50e minkä oot velkaa niin saisin huomenna ruokaakin?”.. Joidenkin ihmisten mielestä “tarjoaminen” ja “lainaaminen” tuntuu olevan sama asia…

   Toi on jotenkin niiiiiiiiin tuttua.. Yhtäkkiä ollaankin velkaa vaikkei niin olla sovittukkaan. Tietenkin onhan se kohteliasta sanoa vaikka että tarjoon seuraavan reissun ni ollaan “tasoissa” :)

     Lainaa

  22. Ihmiset kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -19 (45 ääntä)

   En tiedä kuka tän tänne on laittanut, mutta tämä kyseinen Rikhard kirjoitti tämän kyllä erään henkilön seinälle. Hänellä ei ole tonnia velkaa eikä myöskään kutsua käräjille…nämä ovat inside juttuja..
   joten olkaa hiljaa kun ette seikkoja kunnolla tiedä

     Lainaa

  23. Suvi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +52 (56 ääntä)

   Ja vielä lisäten… Lainasin kaverille kerran 30€ juopottelurahaa ja oli tarkoitus saada kuukauden päästä laina takas. Kun soitin rahoista, tuli vastaus “kiitti vitusti ku lainasit, sun takia mulla on 1500€ lasku perässä.”

   Oli kännipäissään mennyt hajottaa kaupungin omaisuutta. Ei tullu lainaa takasin, mutta eipä tuu jatkossa kyllä lainattuakaan..

     Lainaa

  24. again kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (14 ääntä)

   ei ole feikki ko tunnen noi

     Lainaa

  25. Aissu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +24 (28 ääntä)

   Jukkapalmu:
   Miten se laittaa päivitykseen tollasen kysymyksen joka on kohdistettu jollekin tietylle henkilölle?

   Ja aika köyhää saa olla jos tollasia kympin summia alkaa kyselemään.

   Kokemuksesta voin sanoa että jos ei niitä summia keräile niin ne pikkuhiljaa kertyy suuremmaksi. Esimerkiksi ennen lainailin pieniä summia kaverille, nykyään on velkaa noin satasen, eikä kaverista oo kuullut…että niin.

     Lainaa

  26. Jukkapalmu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -18 (30 ääntä)

   Aissu: Kokemuksesta voin sanoa että jos ei niitä summia keräile niin ne pikkuhiljaa kertyy suuremmaksi. Esimerkiksi ennen lainailin pieniä summiakaverille, nykyään on velkaa noin satasen, eikä kaverista oo kuullut…että niin.

   No juu onhan se näinkin. minä en lainaa rahaa ikinä kenellekään. Ja kaikki sen tietää niin eivät kyselekään enää.

     Lainaa

  27. omppupomppu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +19 (25 ääntä)

   “Ei sillä kympillä nyt niin, mutta edes ne lonkerot?”

     Lainaa

  28. ;) kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (16 ääntä)

   Capi: Whoa?! Kyllä minäkin istuisin 4kk 13 tonnist. o.O

   Toi oli vajaat 3kk, ja niin kyl mäki :D

     Lainaa

  29. juup kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -19 (41 ääntä)

   mitää, missä on pervot nami nami -vitsit! Onko ällö saanut vihdoin bännin tänne??! jos näin on, KIITOS siitä!

     Lainaa

  30. Gre kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +10 (44 ääntä)

   juup:
   mitää, missä on pervot nami nami -vitsit! Onko ällö saanut vihdoin bännin tänne??! jos näin on, KIITOS siitä!

   Hei äläs nyt, Ällö on legenda!

     Lainaa

  31. Spurdo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (32 ääntä)

   Gre: Hei äläs nyt, Ällö on legenda!

   Roope oli paljon parempi. Ällö oli ihan hauska aluksi mutta ei sitä enää jaksa katella.

     Lainaa

  32. Bunghole kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (41 ääntä)

   Ällö on ainoa syy jonka takia näitä luen. Yleensä Ällön kommentti on hauskempi kuin itse jutut, ja Ällölle suuttuvat kommentoijat on vielä hauskempia.

     Lainaa

  33. variseva kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -7 (29 ääntä)

   Roope oli huippu, Ällö vaan tylsä.

   Niin, 10 e ON isoraha… mutta, jos ajatellaan asiat muutenkin kuin matemaattisella tasolla. et jos tyypillä on oikeesti niin paha tilanne, että on “isompia” velkojia, ja muutenkin elämä selvityksen alla, niin kyllä mä voisin YSTÄVÄNÄ odottaa sitä kymmentä euroa vähän myöhemminkin perittäväksi…

     Lainaa

  34. Jukkapalmu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -24 (30 ääntä)

   Capi: Whoa?! Kyllä minäkin istuisin 4kk 13 tonnist. o.O

   Et ole tullu ajatelleeksi, että oot kiven sisässä 24/7? 4kk aikana saa palkkatuloja saman verran ja vapaa-aikaa+lomat+viikonloput. Et ehkä ihan loppuun saakka miettiny?

     Lainaa

  35. ... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +27 (29 ääntä)

   Jukkapalmu: Et ole tullu ajatelleeksi, että oot kiven sisässä 24/7? 4kk aikana saa palkkatuloja saman verran ja vapaa-aikaa+lomat+viikonloput. Et ehkä ihan loppuun saakka miettiny?

   “4kk aikana palkkatuloja saman verran”… Edelleen sulla näyttää olevan pahoja vaikeuksia ymmärtää, että kaikkien ihmisten tulo- ja elintaso ei ole sama kuin sun. Jos luulet että jokainen tässä maassa saa nettona yli kolme tonnia kuussa, oot kyllä pihalla. Kolme tonnia bruttona taitaa olla suomalaisen keskimääräinen palkka ja luonnollisesti sen keskiarvon alle jää iso määrä ihmisiä. Nuorelle, jolla ei ole vielä koulutusta/tutkintoa, tai jopa jollekin matalapalkka-alalla työskentelevälle vanhemmallekin työntekijälle – puhumattakaan sitten työttömistä – se 13 tonnia voi hyvin olla koko vuoden palkka.

   Siinä tosin olen samaa mieltä, etten minäkään uhraisi neljää kuukautta elämästäni vankilassa istumiseen.

     Lainaa

  36. tyyppi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -18 (24 ääntä)

   palmujukka:
   jukkapalmu oot tosi ärsyttävä FYI

   mun mielestä jukkapalmu ei ole niinkään ärsyttävä, pikemminkin aika läppä kaveri :D

     Lainaa

  37. Jukkapalmu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -23 (33 ääntä)

   No eiköhän noista korvauksista mene verot pois kanssa? Äkkiä laskin just että bruttotulot vois olla sen 3300 €/kk mistä tulee neljässä kuukaudessa se summa. Jos oot kiven sisässä ton 4 kk, niin tuntipalkaksi tulee 4.9€ joka on vⅰttu teidän köyhienkin mielestä aika vähän saatana. Alkaa jo vituttamaan kun ei tajuta.

     Lainaa

  38. ... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +36 (38 ääntä)

   Jukkapalmu:
   No eiköhän noista korvauksista mene verot pois kanssa? Äkkiä laskin just että bruttotulot vois olla sen 3300 €/kk mistä tulee neljässä kuukaudessa se summa. Jos oot kiven sisässä ton 4 kk, niin tuntipalkaksi tulee 4.9€ joka on vⅰttu teidän köyhienkin mielestä aika vähän saatana. Alkaa jo vituttamaan kun ei tajuta.

   Vahingonkorvauslain perusteellahan ne korvaukset myönnetään ja ihan verovapaata tuloa ne on. Jos noin kovasti v*tuttaa niin peiliinkatsomisen paikka ehkä, et taida olla ihan penaalin terävin kynä itsekään?

   Ja täysin riippumatta siitä lätkäistäänkö siihen vero päälle: vaikka sä “äkkiä lasket että jonkun bruttotulot vois olla 3300e/kk”, niin eihän se hyvänen aika tarkoita että ko tyypin tulot olis edes lähellä tuota. Keskipalkka on himpun alle 3000e ja mediaani siitä vielä monta sataa euroa alempi, joten ihan reippaasti suurin osa suomalaisista ei saa lähellekään tuollaisia palkkoja. Voisin mäkin tolla sun logiikalla laskea, että mun faijan bruttotulot oli melkein kymppitonni kuussa, joten mihin kukaan muka mitään tukia tarvii, kyllähän sillä kymppitonnilla kuussa elää…

   Miten niin “teidän köyhien”? Kehen mahdat viitata? Täytyykö mielestäsi olla köyhä voidakseen tajuta että tässä maassa kaikki ei tienaa samoja summia? En mä mitään kommunismia tässä ole lobbaamassakaan, ei mun mielestä kaikkien pidäkään tienata samaa palkkaa, mut toi sun kyvyttömyys ymmärtää ihmisten erilaisia lähtökohtia vaan hämmästyttää yhä uudelleen. Harvoin edes noiden mokien “tähdet” on ihan yhtä pihalla ympäröivästä maailmasta kuin sä, ja tollaiset ylimieliset kommentit “teistä köyhistä” kertoo jotain ihan vain ja ainoastaan susta itsestäsi.

     Lainaa

  39. Helarisimppa95 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +15 (21 ääntä)

   Ps, jukkapalmu on naamapalmu

     Lainaa

  40. foo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +16 (22 ääntä)

   Ihmiset:
   En tiedä kuka tän tänne on laittanut, mutta tämä kyseinen Rikhard kirjoitti tämän kyllä erään henkilön seinälle. Hänellä ei ole tonnia velkaa eikä myöskään kutsua käräjille…nämä ovat inside juttuja..
   joten olkaa hiljaa kun ette seikkoja kunnolla tiedä

   Jos tämä on kerran insidee niin pakkoko sitä on Feissarimokiin lähettää? Eivät Feissarimokien lukijat voi tietää että se on insidee, eivätkä mitä sillä muka oikeasti tarkoitettiin. Me luemme tekstiä niin kuin se on kirjoitettu, emme lue kirjoittajien ajatuksia.

     Lainaa

  41. Jappe81 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (12 ääntä)

   Jukkapalmu: Et ole tullu ajatelleeksi, että oot kiven sisässä 24/7? 4kk aikana saa palkkatuloja saman verran ja vapaa-aikaa+lomat+viikonloput. Et ehkä ihan loppuun saakka miettiny?

   Kerrohan mistä perusduunista saa tuon 20,625€/h jonka sinun mukaasi “jokainen tienaa tuossa ajassa”? Voisin kuvitella että jos tästä lähtisin vaikkapa lähimmälle rakennustyömaalle hakemaan töitä ja sanoisin että haluaisin palkkaa tuon verran niin minut naurettaisiin sieltä pihalle.

     Lainaa

  42. Minya kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (19 ääntä)

   pakko kyllä tunnustaa että itse istuisin siitä 13 tuhannesta eurosta mielellään vankilassa sen pari kuukautta. Nykyään jää alle 200e kuussa vuokran jälkeen, miinustettuna loput laskut, että jää about sen 150e kuussa ruokaan/vessapaperit ym, ja kuitenkin saa olla täyspäiväinen opiskelija, ettäettä.. Kelpais kyllä tienata moiset summat istumalla perseellään, ja eikös vankiloissakin ihan telkkarit nykyisin ole? Että kylläpä ainakin jotain tekemistä, uskoisin myös että mahdollisuus lukea kirjojakin on olemassa :p

     Lainaa

  43. Kössi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (12 ääntä)

   Täytyy huomioida että “työ” olisi tosiaan 24/7 joten ylityö- ja viikonloppulisät pitää laskea päälle. Ja “työ” luonteeltaan on sellaista, että voisi tulla parin viikon jälkeen äitiä ikävä, etenkin kun nyt puheena olevassa tapauksessa persuksissa on koko ajan pelko, että mikä se lopputulos tulee lopulta olemaan.

     Lainaa

  44. Jaska kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (27 ääntä)

   Jukkapalmu on muuten jo pitemmän aikaa ollut rasittavin kommentoija täällä

     Lainaa

  45. Erkki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (6 ääntä)

   Minya:
   pakko kyllä tunnustaa että itse istuisin siitä 13 tuhannesta eurosta mielellään vankilassa sen pari kuukautta. Nykyään jää alle 200e kuussa vuokran jälkeen, miinustettuna loput laskut, että jää about sen 150e kuussa ruokaan/vessapaperit ym, ja kuitenkin saa olla täyspäiväinen opiskelija, ettäettä.. Kelpais kyllä tienata moiset summat istumalla perseellään, ja eikös vankiloissakin ihan telkkarit nykyisin ole? Että kylläpä ainakin jotain tekemistä, uskoisin myös että mahdollisuus lukea kirjojakin on olemassa :p

   samalla linjalla ite.. kunpa vaa saiski tollasen mahdollisuuden nii lähtisin vaikka tältä istumalta sinne

     Lainaa

  46. Jaska kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (8 ääntä)

   Jukkapalmu: Et ole tullu ajatelleeksi, että oot kiven sisässä 24/7? 4kk aikana saa palkkatuloja saman verran ja vapaa-aikaa+lomat+viikonloput. Et ehkä ihan loppuun saakka miettiny?

   se oli vajut 3 kk jolloin tulot ois päälle 4 tonnia kuussa

     Lainaa

  47. lko kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -2 (4 ääntä)

   Jukka Palmu = Petri Palmu? Huomaa hiukan ylimielisestä asenteesta…

     Lainaa

  48. dfdgfdgh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (7 ääntä)

   Moni voi ilman sitä kymppiäkin pärjätä, mutta se vaan ärsyttää niin mahdottomasti, kun toinen ei velkaa maksa, sehän on kuin varastamista: toisella on sinun omaisuuttasi. Tulee hyväksikäytetty olo… Voi “pikkusummistakin” kaveruus hajota. Itse olen huomannut, että niin kauan kuin odotan toisen maksavan velkansa, jossakin mielessä suhtaudun häneen vihamielisesti (liekö vika itsessäni vain)… Siksi en haluakaan lainailla rahaa enää.

   Täytyy kyllä edes osittain kunnioittaa ihmisen kykyä ottaa velkaa ja “unohtaa” se. Itse stressaisin ihan älyttömästi, jos olisin velkaa, ja saisin mielenrauhan vasta maksettuani takaisin. Ja samoin sekin on hienoa, että lainaaja pystyy vain antamaan asian olla, jos on selvää, että toinen ei aio maksaa.

     Lainaa

  49. Minä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (6 ääntä)

   Keihanin kommentti “Söit mun kebabin jossain en muista missä, maksa siitä”- oli paras :3

   Ei taida kyseisellä kaverilla mennä hyvin; auto mäsänä, käräjille meno ja nuin paljon velkoja plus sitten se tonni mikä tuossa mainittiin :O Mitähän tyyppi on touhuillut?

     Lainaa

  50. ...ääliö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (8 ääntä)

   10 € voi tarkoittaa köyhälle opiskelijalle jopa kahden tai kolmen päivän ruokia…

     Lainaa

  51. ...ääliö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (1 ääni)

   Todennäköisesti kaverit vitsaillu keskenään…

     Lainaa

  52. joonas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (5 ääntä)

   nonniin! käräjillä meni hyvin ja kaikki velat on maksettu. skeittilautaa en maksanut :D vois ottaa uutta velkaa taas…

     Lainaa

  53. joonas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (10 ääntä)

   …ääliö:
   10 € voi tarkoittaa köyhälle opiskelijalle jopa kahden tai kolmen päivän ruokia…

   10e voi myös tarkoittaa 10kpl kaljaa

     Lainaa

  54. masa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (5 ääntä)

   Maurimiäs:
   Jos on toi mies kaveriensa ikäne ni ei kyllä hirveen hyvine mene. 18v kutsu käräjille, huhhuh.

   itse olin 16v käräjillä, ja melkein 3000€ tuli maksettavaa oman tyhmyyden takia :/

     Lainaa

  55. Nam nam. kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -6 (8 ääntä)

   jokkepoi: Minäkin jouduin käräjille 18-vuotiaana. Olin istunut 2kk 3 viikkoa poliisivankilassa. Todettiin syyttömäksi. Korvaus oli 160e/päivä eli about 13000 eeroa.

   ihan mukavaa jos eeroa olet annellut

     Lainaa

  56. Heppu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (1 ääni)

   Kusetit mun koiraa, nyt olisi sen takaisin maksun aika.

     Lainaa

  57. retu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (3 ääntä)

   jokkepoi: Minäkin jouduin käräjille 18-vuotiaana. Olin istunut 2kk 3 viikkoa poliisivankilassa. Todettiin syyttömäksi. Korvaus oli 160e/päivä eli about 13000 eeroa.

   Aikasten monta Eeroa… Riittäkö rahat ruokintaan?

     Lainaa

  58. Aina ei mene nappiin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (2 ääntä)

   Capi: Whoa?! Kyllä minäkin istuisin 4kk 13 tonnist. o.O

   Millä logiikalla alle 3 kk on 4 kk?

     Lainaa

  59. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , ,